שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

מצרכים לפסטה:

חבילת פסטה (500 גרם)

כפית שטוחה מלח

כף שמן (*לא חובה)

אופן הכנת הפסטה:

-מחממים סיר עם מים ומוסיפים מלח וכף שמן.

-כשהמים רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה מתרככת ונעשית ראויה לאכילה.

-מעבירים למסננת, מפזרים מעל 1-2 כפות שמן זית ומערבבים.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגת טורט שכבותעוגת טורט שכבות
מאפה תרד וגבינת קשקבל מאפה תרד וגבינת קשקבל
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
בעילום שם (16:37 11.07.2023)

כמה מים צריך להוסיף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:40 11.07.2023)

ליטר מים על כל 100 גרם פסטה.

avatar
עדן (18:08 27.06.2023)

למה מוסיפים את השמן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:19 27.06.2023)

כדי שהרוטב יתאחד עם הפסטה בצורה טובה יותר.

avatar
ליאת (20:56 15.05.2018)

היי אפרת,תודה ענקית על כל המתכונים הנפלאים, אוהבת את המטבח בזכותך..אשמח אם תוכלי לעלות מתכון של קונכיות פסטה גדולות מלאות בגבינות או בשר. עדיף ממצרכים זמינים שיש בבית. תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:54 15.05.2018)

היי ליאת,
אשתדל להעלות מתכון בהמשך.
ערב נעים 🙂

avatar
שירה (22:06 9.03.2017)

שלום 🙂
אפשרי לערבב את הפסטה עם הרוטב שמנת ופטריות, וזה יצא טוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:32 9.03.2017)

היי שירה,
מומלץ קודם לבשל את הפסטה בנפרד במים ורק לאחר שהיא מוכנה לערבב עם הרוטב.