זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

מצרכים לפסטה:

חבילת פסטה (500 גרם)

כפית שטוחה מלח

כף שמן (*לא חובה)

אופן הכנת הפסטה:

-מחממים סיר עם מים ומוסיפים מלח וכף שמן.

-כשהמים רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה מתרככת ונעשית ראויה לאכילה.

-מעבירים למסננת, מפזרים מעל 1-2 כפות שמן זית ומערבבים.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגת טורט שכבותעוגת טורט שכבות
מאפה תרד וגבינת קשקבל מאפה תרד וגבינת קשקבל
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
ליאת (20:56 15.05.2018)

היי אפרת,תודה ענקית על כל המתכונים הנפלאים, אוהבת את המטבח בזכותך..אשמח אם תוכלי לעלות מתכון של קונכיות פסטה גדולות מלאות בגבינות או בשר. עדיף ממצרכים זמינים שיש בבית. תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:54 15.05.2018)

היי ליאת,
אשתדל להעלות מתכון בהמשך.
ערב נעים 🙂

avatar
שירה (22:06 9.03.2017)

שלום 🙂
אפשרי לערבב את הפסטה עם הרוטב שמנת ופטריות, וזה יצא טוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:32 9.03.2017)

היי שירה,
מומלץ קודם לבשל את הפסטה בנפרד במים ורק לאחר שהיא מוכנה לערבב עם הרוטב.