זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
מצרכים לפסטה:
חבילת פסטה (500 גרם)
כפית שטוחה מלח
כף שמן (*לא חובה)
אופן הכנת הפסטה:
-מחממים סיר עם מים ומוסיפים מלח וכף שמן.
-כשהמים רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה מתרככת ונעשית ראויה לאכילה.
-מעבירים למסננת, מפזרים מעל 1-2 כפות שמן זית ומערבבים.
–
ראו גם
כמה מים צריך להוסיף?
ליטר מים על כל 100 גרם פסטה.
למה מוסיפים את השמן?
כדי שהרוטב יתאחד עם הפסטה בצורה טובה יותר.
היי אפרת,תודה ענקית על כל המתכונים הנפלאים, אוהבת את המטבח בזכותך..אשמח אם תוכלי לעלות מתכון של קונכיות פסטה גדולות מלאות בגבינות או בשר. עדיף ממצרכים זמינים שיש בבית. תודה
היי ליאת,
אשתדל להעלות מתכון בהמשך.
ערב נעים 🙂
שלום 🙂
אפשרי לערבב את הפסטה עם הרוטב שמנת ופטריות, וזה יצא טוב?
היי שירה,
מומלץ קודם לבשל את הפסטה בנפרד במים ורק לאחר שהיא מוכנה לערבב עם הרוטב.