שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

סוג: חלבי

מצרכים:

באגט קצר באורך 25-30 ס”מ

4 שיני שום כתושות

4 כפות שמן זית

כוס גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת (כ-100 גרם)

2 כפות גבינת פרמזן מגורדת (לא חובה)

כפית עלי טימין

תוספות לפי הטעם: עגבניות שרי חצויות, זיתים שחורים, זיתים ירוקים, פטריות חצויות




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל200 מעלות.

-בעזרת סכין חוצים את הבאגט לאורכו באופן שווה.

-מערבבים בקערית שמן זית ושום כתוש ומורחים על שני חלקי הבאגט באופן שווה.

-מפזרים מעל גבינות, טימין ותוספות לפי הטעם.

-מניחים בתבנית על נייר אפיה ואופים בתנור במשך כ-10 דקות, עד להזהבה.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת גבינה אפויה
תפוח אדמה ובטטה בפרמזן

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
שרית (22:14 11.05.2021)

הי אפרתוש..
אם יש לי פיטירות חציות מקופסא שימורים זה בסדר?
אין לי טימין זה בסדר?

מתכונים ב-10 דקות (22:42 11.05.2021)

היי שרית,
אפשר פטריות משימורים, ואפשר לוותר על טימין😊

אחינועם (19:13 20.02.2021)

יש לך מתכון לבאגט?
אחרת מה עשינו בזה🤔

מתכונים ב-10 דקות (20:39 20.02.2021)

היי אחינועם:)
אין עדיין מתכון לבאגט…
שבוע טוב😊

אחינועם (10:16 26.02.2021)

מתי היה?

מתכונים ב-10 דקות (12:39 26.02.2021)

מקווה שבקרוב:)

אטי (13:46 11.01.2021)

להוסיף גבינת שמיר/בצל בתוספת לגבינה הצהובה זה בסדר?
או שזה מידיי?

מתכונים ב-10 דקות (16:38 11.01.2021)

זה מעולה 🙂

אליהו (20:58 7.12.2020)

שלום אפרת.
אם אני מכין 10 בגאטים. להכפיל את הכמות של השום והשמן כפול 10??

ניראה לך שמתאים להכין לארוח במקום פוקאצה להכין את הבגאטים האלה עם מילויים של פוקאצות?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (21:20 7.12.2020)

המתכון הוא ל-2 פוקאצ’ות ( בגט 1 חצוי )
כך שתכפיל לפי 5.
וכן אליהו 🙂 זה פתרון קצר ונוח יותר להכנה של פוקאצ’ות ולגמרי יכול להחליף 🙂

הדס (15:11 6.12.2020)

הי אפרת

עם שילוב של מה יילך בטטה וחצילים?

האם מתאים להכין מהבוקר ולהכניב לתנור בערב?
תודה מראש…

מתכונים ב-10 דקות (15:31 6.12.2020)

היי הדס 🙂
תוכלי להוסיף גם בולגרית או צפתית מעל הבגט- יצא ממש טעים.
אין בעיה להכין מהבוקר ולהכניס לתנור בערב, שמרי במקרר ותעטפי בניילון נצמד
בהצלחה 🌸

אני (11:45 7.11.2018)

הכנתי אתמול בערב יצא טעים אש שמתי גם פרוסות חרמון ולכן גם הורדתי קצת מהכמות של השמן זית שלא יהיה מדי שומני

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:00 7.11.2018)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

לימור (13:31 15.05.2018)

הי אפרת
האם לדעתך אפשר לשים גם רצועות גמבה או שצריך לרכך אותן קודם במחבת או משהו?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:06 15.05.2018)

אפשר. כדאי לרכך אותן קודם במחבת.

נגה (12:57 2.10.2016)

וואו ממש נהדר!
אני רעבה וזה רעיון פשוט שנשמע ממש ממש טעים..
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (13:12 2.10.2016)

שמחה שאהבת 🙂
שנה טובה ומתוקה!

אורי (11:30 2.06.2016)

היי
תודה על המענה המהיר והמשך יום טוב

אורי (10:50 2.06.2016)

מתכון מעניין ונראה טוב. לגבי הגבינה הצהובה האם היא מגורדת או פרוסות של גבינה?

מתכונים ב-10 דקות (11:10 2.06.2016)

היי אורי,
במקרה הזה זה לא משנה. אפשר להשתמש בגבינה צהובה מגורדת או להניח פרוסות חצויות של גבינה צהובה לאורך הבאגט.
יום נפלא 🙂

בני (10:29 31.05.2016)

גם אני הכנתי אתמול לארוחת ערב, יצא ממש טעים ומפנק!
לא השתמשתי בטימין אלא באורגנו. פשוט וטעים.
תודה על המתכון! ובכלל המתכונים שלך פוגעים בול כל פעם…

מתכונים ב-10 דקות (10:53 31.05.2016)

תודה בני! שמחה שיצא טעים.
יום מעולה 🙂

sari (09:04 31.05.2016)

הכנתי אתמול לארוחת ערב. יצא מעולה!!!
במקום הטימין השתמשתי בפטרוזיליה קצוצה.
אין על המתכונים באתר הזה…

מתכונים ב-10 דקות (09:07 31.05.2016)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן ויום נפלא 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.