קודם תודה רבה המתכונים מאוד מוצלחים כל המשפחה נהנים!!! רציתי לשאול לגבי בצק לחלות שהכנתי אתמול בשבע בערב ועד 12 בלילה לא עשיתי כלום עם הבצק נראה לך הוא עדיין בסדר כל כמה שעות כן לשתי את הבצק
היי, גם אני רוצה להודות לך על הרבה מתכונים שלך שהפכו להיות קבועים אצלי במטבח. אני חושבת שאת עושה מהפך להרבה נשים וגברים במטבח. תודה רבה לך!!!
שאלתי, בגדול האוכל שאני מבשלת טעים ואסטתי אבל כשאני מכינה עוף ברוטב או עוף בתנור תמיד יוצא שהרוטב לא צח וצפים לכלוכים למרות שאני מסירה את העור ומנקה כמה שאפשר באיזורים שהעוף נחתך. למה זה? רק כשאני מכינה מרק עוף אני מרתיחה את העוף קודם ולכן אין לכלוכים. אשמח לקבל תשובה ממך. תודה רבה שוב על הכל!!
היי ורד,
קודם כל תודה רבה! כיף גדול לשמוע 🙂
לגבי העוף, זה אכן קורה. לרוב זה שומן שהעוף מפריש במהלך הבישול/אפיה. כשאת מרתיחה את העוף חלק גדול מהשומנים יוצאים במים.
שלוש עוגות בחושות שעשיתי מהמתכונים עם קמח לבן הן לא נאפות מבפנים ויוצאות שחומות מבחוץ ואותן עוגות או לחמנות שבמתכונים המרתי קמח לבן לקמח מלא והן נאפו היטב גם מבפנים אשמח אם תוכלי לעזור לי למצוא לכך פתרון תודה
לאפרת שלום,
לגבי המתכון של פסטה ועגבניות שרי ובולגרית,הבנתי שמבשלים את הפסטה לפי ההוראות אבל לא רשום באיזה שלב מוסיפים אותה לשאר השלבים. וגם האם אפשר להחליף את כפית הסילאן בכפית סוכר?
היי. לילה טוב.
אני אשמח אם תוסיפי איך להכין דייסת שיבולת שועל (-קוואקר) כי לא מצאתי באתר.. 🙁
תוכלי בינתיים לכתוב לי כאן או במייל איך להכין ואם אפשר בלי בישול- יותר טוב 🙂
תודה.
שוב תודה רבה. פשוט אני לא אוהבת חלב ובכללי להתעסק איתו…
אשמח בבקשה לדעת גם אם יש אפשרות להתחבר לאתר לא רק דרך מחברת המתכונים?אני כל הזמן מתחברת משם…
תודה
אתר מדהיםםםםם
מהרגע שגיליתי אותו אני לא גומרת לשתף חברות במתכונים שניסיתי ויצאו מושלמים!!!
ועכשיו שאלה כללית.
אין לי תנור בבית יש לי רק טוסטר אובן. בכל הנסיונות האחרונית שלי להכין עוגות/ לחמים/ פיתות וכד’ אני לא מצליחה לפעול ע”פ הוראות ההכנה בדר”כ בטוסטר זה מתייבש מהר יותר ונשרף…
האם יש אילו שהם כללים בהשוואה בין תנור לטוסטר?
אני מנסה בדר”כ להוריד את המעלות אבל לא תמיד זה עוזר 🙁
אשמח לעיצה
ושוב ממש תודה על האתר המדהים הזה!!
היי טובי,
קודם כל אני שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
לגבי אפיה בטוסטר אובן- טמפרטורת האפיה ומשך זמן האפיה תלויים בטוסטר, בסוג שלו, בנפח שלו.
בגדול כדאי לאפות 10-20 מעלות פחות ממה שרשום במתכון ולעקוב אחרי האפיה. אם העוגיות/העוגה משחימים מהר אז יש להנמיך מיד את הטמפ’ בעוד 10-20 מעלות ולהמשיך לאפות.
לפעמים זה מוכן לפני הזמן הרשום במתכון ולפעמים אחרי.
לפי מה שאת מתארת כדאי לך להתחיל את האפיה ב20 מעלות פחות ממה שרשום במתכון וכמובן להפעיל על חום עליון וחום תחתון. אם במהלך האפיה העוגה/לחם משחימים בחלק העליון מומלץ לכסות בנייר כסף ולהמשיך לאפות.
בהצלחה 🙂
היי
דבר ראשון- אני רוצה להודות על האתר המדהים הזה- אני נעזרת בו רבות!!! תודה על הסבלנות והתשובות המהירות והמפורטות!!!
דבר שני- רציתי לשאול אולי תדעי- האם דג (סלומון) שהופשר והוקפא בשנית- ראוי לשימוש או שלזרוק אותו?
תודה רבה!!!
היי אפרת האתר שלך מדהים
רציתי עם את יכולה כמובן, שהיה באתר מתכון לגרנולה בלי סוכר ששמים ביוגורט , חלב .
עם אגוזים שקדים קינמון קוקוס חמוציוות ועוד דבריים בראים.
תודה רבה .
רעיון נהדר. כעת אפשר להמשיך לשלב הבא….אורז כבר למדנו אז נמשיך לאורז פרסי…ריזוטו.. פאייה וכו’ פירה למדנו כבר אז תפח”א בתנור .. קטנים במקרו .. פשטידה.. ועוד ועוד וככה בסוף נדע לבשל…שנה טובה וגמר חתימה טובה
ווואוווו אחד הרעיונות הטובים שהוציאו באתרי אוכל.
אומנם במקרה אני יודעת להכין את מה שרשמת כאן
אבל בטוחה שיש רבים שזה סינית בשבילהם…
יישר כח, ממתינה לעידכונים 🙂
קודם תודה רבה המתכונים מאוד מוצלחים כל המשפחה נהנים!!! רציתי לשאול לגבי בצק לחלות שהכנתי אתמול בשבע בערב ועד 12 בלילה לא עשיתי כלום עם הבצק נראה לך הוא עדיין בסדר כל כמה שעות כן לשתי את הבצק
היי,
שמחה מאד לשמוע שאתם נהנים מהמתכונים!
אם עברו 5 שעות ולא יותר (מ-7 עד 12) ולשת את הבצק במהלכן- ככל הנראה עדיין יצא בסדר(:
מה היחס של קמח ומים במצות לילדים הנעשה מקמח לרגיל מנופה ולישה ביד.
תודה רבה על הכל אין מילים כל מה שאני מכינה מאתר זה יוצא מושלם!!!!!!!!
היי,
למיטב ידיעתי היחס הוא של חצי קילו קמח על 1/2 1 עד 3/4 1 כוסות מים.
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים!
היי תודה רבה על האתר המדהים הזה עם כל המדריכים והטיפים , וכמובן המתכונים.
❤️
מעולה
תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים!
2. לא כתוב מה הכמות של הפלפל שחור שצריך להשים באורז. אשמח אם יעדכנו את המתכון בבקשה.
לגבי כמות פלפל שחור – יש לשים קמצוץ עם האצבעות. עודכן במתכון.
שבוע מעולה 🙂
היי. נרשמתי לאתר אך בכתובת מייל לא נכונה. איך אפשר לשנות?
את זוכרת באיזו כתובת מייל נרשמת?
את יכולה להרשם מחדש בכתובת המייל הנכונה.
היי אפרת
תוכלי להסביר לי מה זה לצנן בטמפרטורת החדר.
אני בת 13 וחובבת נורא אפיה ובישול.
תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה
היי 🙂
הכוונה להמתין שזה יתקרר.
שלום! האם יש לך מתכון איך להכין סטייק טונה טעים ןלא חריף?
סורי, אין לי.
היי
יש לך מתכון להכנת ריבה מפירות רכים? (שזיפים או נקטרינה)
תודה רבה!
לא, אין לי.
מקווה להעלות בהמשך.
שבוע מקסים 🙂
היי, גם אני רוצה להודות לך על הרבה מתכונים שלך שהפכו להיות קבועים אצלי במטבח. אני חושבת שאת עושה מהפך להרבה נשים וגברים במטבח. תודה רבה לך!!!
שאלתי, בגדול האוכל שאני מבשלת טעים ואסטתי אבל כשאני מכינה עוף ברוטב או עוף בתנור תמיד יוצא שהרוטב לא צח וצפים לכלוכים למרות שאני מסירה את העור ומנקה כמה שאפשר באיזורים שהעוף נחתך. למה זה? רק כשאני מכינה מרק עוף אני מרתיחה את העוף קודם ולכן אין לכלוכים. אשמח לקבל תשובה ממך. תודה רבה שוב על הכל!!
היי ורד,
קודם כל תודה רבה! כיף גדול לשמוע 🙂
לגבי העוף, זה אכן קורה. לרוב זה שומן שהעוף מפריש במהלך הבישול/אפיה. כשאת מרתיחה את העוף חלק גדול מהשומנים יוצאים במים.
אני הרבה משתמשת בריץ’ לקישוט עוגות, רציתי לשאול איך אפשר למנוע את הבועות שנוצרות בקצפת? ושהקצפת תצא חלקה בזמן הקישוט עם זילוף?
היי ליבי,
את מתכוונת לבועות שמופיעות לאחר שהקצפת לקרם?
איך את מקציפה ומה את שמה בקצפת?
שלוש עוגות בחושות שעשיתי מהמתכונים עם קמח לבן הן לא נאפות מבפנים ויוצאות שחומות מבחוץ ואותן עוגות או לחמנות שבמתכונים המרתי קמח לבן לקמח מלא והן נאפו היטב גם מבפנים אשמח אם תוכלי לעזור לי למצוא לכך פתרון תודה
היי מירי,
שלחתי לך תשובה מפורטת למייל.
אם במקרה לא קיבלת, עדכני אותי.
יום מקסים 🙂
לאפרת שלום,
לגבי המתכון של פסטה ועגבניות שרי ובולגרית,הבנתי שמבשלים את הפסטה לפי ההוראות אבל לא רשום באיזה שלב מוסיפים אותה לשאר השלבים. וגם האם אפשר להחליף את כפית הסילאן בכפית סוכר?
תודה מראש וסופ”ש נעים,
יהודית
היי יהודית,
את הפסטה יש להוסיף לאחר בישול עגבניות השרי (תיקנתי במתכון עצמו).
וכן, אפשר לשים במקום הסילאן סוכר.
שבת שלום 🙂
אני לא יודעת אם אימתתי את הרשמתי להתר. איך אדע זאת?
בהצלחה בהשך ופורים שמח!!!
היי רבקה,
נרשמת בהצלחה 🙂
היי. לילה טוב.
אני אשמח אם תוסיפי איך להכין דייסת שיבולת שועל (-קוואקר) כי לא מצאתי באתר.. 🙁
תוכלי בינתיים לכתוב לי כאן או במייל איך להכין ואם אפשר בלי בישול- יותר טוב 🙂
תודה.
היי שיר,
מחממים בסיר כוס חלב, כף סוכר ו4 כפות קוואקר. כשהחלב מתחיל לבעבע מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד שזה מסמיך. יש לערבב כל הזמן.
שבת שלום 🙂
היי תודה.
אבל יש משהו בלי חלב?
אפשר להכין גם עם חלב סויה או מים (עם מים זה ייצא פחות עשיר מבחינת מרקם וטעם).
שוב תודה רבה. פשוט אני לא אוהבת חלב ובכללי להתעסק איתו…
אשמח בבקשה לדעת גם אם יש אפשרות להתחבר לאתר לא רק דרך מחברת המתכונים?אני כל הזמן מתחברת משם…
תודה
היי שיר,
אפשר לגלוש באתר מבלי להתחבר למחברת המתכונים. רק אם את רוצה לשמור מתכונים או לחפש מתכונים שמורים, רק אז יש להתחבר.
אתר מדהיםםםםם
מהרגע שגיליתי אותו אני לא גומרת לשתף חברות במתכונים שניסיתי ויצאו מושלמים!!!
ועכשיו שאלה כללית.
אין לי תנור בבית יש לי רק טוסטר אובן. בכל הנסיונות האחרונית שלי להכין עוגות/ לחמים/ פיתות וכד’ אני לא מצליחה לפעול ע”פ הוראות ההכנה בדר”כ בטוסטר זה מתייבש מהר יותר ונשרף…
האם יש אילו שהם כללים בהשוואה בין תנור לטוסטר?
אני מנסה בדר”כ להוריד את המעלות אבל לא תמיד זה עוזר 🙁
אשמח לעיצה
ושוב ממש תודה על האתר המדהים הזה!!
היי טובי,
קודם כל אני שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
לגבי אפיה בטוסטר אובן- טמפרטורת האפיה ומשך זמן האפיה תלויים בטוסטר, בסוג שלו, בנפח שלו.
בגדול כדאי לאפות 10-20 מעלות פחות ממה שרשום במתכון ולעקוב אחרי האפיה. אם העוגיות/העוגה משחימים מהר אז יש להנמיך מיד את הטמפ’ בעוד 10-20 מעלות ולהמשיך לאפות.
לפעמים זה מוכן לפני הזמן הרשום במתכון ולפעמים אחרי.
לפי מה שאת מתארת כדאי לך להתחיל את האפיה ב20 מעלות פחות ממה שרשום במתכון וכמובן להפעיל על חום עליון וחום תחתון. אם במהלך האפיה העוגה/לחם משחימים בחלק העליון מומלץ לכסות בנייר כסף ולהמשיך לאפות.
בהצלחה 🙂
פשוט אתר שמוסיף המון ותענוג לבשל מתכונים מאתר זה
תודה שירה!
יום מקסים 🙂
הכנתי מנה כפולה יצא כל כך טעים שחוסל בשניות ונאלצתי להכין שוב מנה כפולה יצאה ואווו סופני גם זה חוסל מצאתי את המתכון המושלם תודה
תודה שרית, שמחה לשמוע 🙂
שבוע טוב
היי
דבר ראשון- אני רוצה להודות על האתר המדהים הזה- אני נעזרת בו רבות!!! תודה על הסבלנות והתשובות המהירות והמפורטות!!!
דבר שני- רציתי לשאול אולי תדעי- האם דג (סלומון) שהופשר והוקפא בשנית- ראוי לשימוש או שלזרוק אותו?
תודה רבה!!!
היי אסתי,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
לגבי הקפאה חוזרת של הדג, אומרים שזה לא מומלץ.
היי אפרת האתר שלך מדהים
רציתי עם את יכולה כמובן, שהיה באתר מתכון לגרנולה בלי סוכר ששמים ביוגורט , חלב .
עם אגוזים שקדים קינמון קוקוס חמוציוות ועוד דבריים בראים.
תודה רבה .
כן, אני אעלה מתכון בהמשך 🙂
פשוט מהממם!!!
כל הכבוד על הרעיון והשקעה!!
אוהבת מאוד את האתר שלך.
מפתיעה אותי כל פעם מחדש!!
תודה טליה! 🙂
וואו!רעיון כל כך מקסים ומועיל!!
תודה רבה לך!
תודה שיר 🙂
האתר ומה שיזמת פשות ניפלא תמשיכי כך ושנה טובה
תודה שירה!
שנה טובה וחג שמח 🙂
…רעיון נפלא,
אתר מושקע,
מתבונים מגוונים, ברורים ,קלים להכנה וטעימים.
כל הכבוד !
גמר חתימה טובה !
דורית
תודה דורית!
גמר חתימה טובה 🙂
ראשית רציתי להודות על ההשקעה באתר…
המתכונים עושים את זה קל וכיף…
והמדריך למתכונים פשוט רעיון נפלא
תודה לכם
תודה אסתי!
גמר חתימה טובה 🙂
נהדר!!! תודה רבה עוזר לי מאוד .
שמחה לשמוע!
היי אני ממש מכורה לפופקורן בסיר וכל פעם הייתי מתרגזת שמלח לא ” נתפס” נסיתי את המתכון שלך וואו…. היה מעולה אס ממש תודה אחרי שנים של תיסכול סוף סוף טעים
אני שמחה לשמוע!
תודה לאה 🙂
אהבתי. תודה לך!!
שמחה שאהבת 🙂
האם באפשרות בישול הקינואה השניה צריך לחכות עד שהקינואה תתייבש אחרי ששוטפים אותה (כמו עם אורז)?
היי תמי,
לא חובה אבל מומלץ.
אהבתי תודה
שמחה לשמוע 🙂
רעיון גאוני!!
תודה
ומחכים לעוד רעיונות
תודה מירי! 🙂
שבוע שעבר הכנתי לראש השנה את החצילים עם בצק האלים יצא מהמם ויפה כמו בתמונות קיבלתי הרבה מחמאות שנה טובה ומתוקה ותודה על כל המתכונים
איזה כיף לשמוע 🙂
תודה איציק ושנה טובה ומבורכת.
רעיון נהדר. כעת אפשר להמשיך לשלב הבא….אורז כבר למדנו אז נמשיך לאורז פרסי…ריזוטו.. פאייה וכו’ פירה למדנו כבר אז תפח”א בתנור .. קטנים במקרו .. פשטידה.. ועוד ועוד וככה בסוף נדע לבשל…שנה טובה וגמר חתימה טובה
תודה יהודית, מקווה שלאט לאט אצליח לכסות את כל המתכונים הבסיסיים העיקריים 🙂
שנה טובה וגמר חתימה!
ווואוווו אחד הרעיונות הטובים שהוציאו באתרי אוכל.
אומנם במקרה אני יודעת להכין את מה שרשמת כאן
אבל בטוחה שיש רבים שזה סינית בשבילהם…
יישר כח, ממתינה לעידכונים 🙂
תודה בת-חן 🙂
יום נפלא!
בוקר טוב, אפרת. איזה רעיון נהדר! אני בטוחה שהרבה ישמחו. תודה לך, וגם על המתכונים הטעימים. שנה טובה!
תודה פנינה 🙂
שנה טובה!