שום דבר לא נמצא

איך להכין

מדריך איך להכין מתכונים בסיסיים

תגובותicon

הוספת תגובה
Avatar
אביגיל (20:29 21.02.2019)

מעולה

Avatar
מענדי מזרחי (05:41 30.12.2018)

תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים!
2. לא כתוב מה הכמות של הפלפל שחור שצריך להשים באורז. אשמח אם יעדכנו את המתכון בבקשה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:37 30.12.2018)

לגבי כמות פלפל שחור – יש לשים קמצוץ עם האצבעות. עודכן במתכון.
שבוע מעולה 🙂

Avatar
אלמונית (20:55 21.10.2018)

היי. נרשמתי לאתר אך בכתובת מייל לא נכונה. איך אפשר לשנות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:04 21.10.2018)

את זוכרת באיזו כתובת מייל נרשמת?
את יכולה להרשם מחדש בכתובת המייל הנכונה.

Avatar
אילה (18:03 3.09.2018)

היי אפרת
תוכלי להסביר לי מה זה לצנן בטמפרטורת החדר.
אני בת 13 וחובבת נורא אפיה ובישול.
תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:20 3.09.2018)

היי 🙂
הכוונה להמתין שזה יתקרר.

Avatar
בילא (13:03 29.08.2018)

שלום! האם יש לך מתכון איך להכין סטייק טונה טעים ןלא חריף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:07 29.08.2018)

סורי, אין לי.

Avatar
מרגו (22:07 24.06.2018)

היי
יש לך מתכון להכנת ריבה מפירות רכים? (שזיפים או נקטרינה)
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 24.06.2018)

לא, אין לי.
מקווה להעלות בהמשך.
שבוע מקסים 🙂

Avatar
ורד (04:16 30.04.2018)

היי, גם אני רוצה להודות לך על הרבה מתכונים שלך שהפכו להיות קבועים אצלי במטבח. אני חושבת שאת עושה מהפך להרבה נשים וגברים במטבח. תודה רבה לך!!!
שאלתי, בגדול האוכל שאני מבשלת טעים ואסטתי אבל כשאני מכינה עוף ברוטב או עוף בתנור תמיד יוצא שהרוטב לא צח וצפים לכלוכים למרות שאני מסירה את העור ומנקה כמה שאפשר באיזורים שהעוף נחתך. למה זה? רק כשאני מכינה מרק עוף אני מרתיחה את העוף קודם ולכן אין לכלוכים. אשמח לקבל תשובה ממך. תודה רבה שוב על הכל!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:09 30.04.2018)

היי ורד,
קודם כל תודה רבה! כיף גדול לשמוע 🙂
לגבי העוף, זה אכן קורה. לרוב זה שומן שהעוף מפריש במהלך הבישול/אפיה. כשאת מרתיחה את העוף חלק גדול מהשומנים יוצאים במים.

Avatar
libi (12:58 25.12.2017)

אני הרבה משתמשת בריץ' לקישוט עוגות, רציתי לשאול איך אפשר למנוע את הבועות שנוצרות בקצפת? ושהקצפת תצא חלקה בזמן הקישוט עם זילוף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:32 25.12.2017)

היי ליבי,
את מתכוונת לבועות שמופיעות לאחר שהקצפת לקרם?
איך את מקציפה ומה את שמה בקצפת?

Avatar
מירי (19:22 10.12.2017)

שלוש עוגות בחושות שעשיתי מהמתכונים עם קמח לבן הן לא נאפות מבפנים ויוצאות שחומות מבחוץ ואותן עוגות או לחמנות שבמתכונים המרתי קמח לבן לקמח מלא והן נאפו היטב גם מבפנים אשמח אם תוכלי לעזור לי למצוא לכך פתרון תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:15 11.12.2017)

היי מירי,
שלחתי לך תשובה מפורטת למייל.
אם במקרה לא קיבלת, עדכני אותי.
יום מקסים 🙂

Avatar
יהודית (23:02 4.05.2017)

לאפרת שלום,
לגבי המתכון של פסטה ועגבניות שרי ובולגרית,הבנתי שמבשלים את הפסטה לפי ההוראות אבל לא רשום באיזה שלב מוסיפים אותה לשאר השלבים. וגם האם אפשר להחליף את כפית הסילאן בכפית סוכר?

תודה מראש וסופ"ש נעים,
יהודית

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:51 5.05.2017)

היי יהודית,
את הפסטה יש להוסיף לאחר בישול עגבניות השרי (תיקנתי במתכון עצמו).
וכן, אפשר לשים במקום הסילאן סוכר.
שבת שלום 🙂

Avatar
רבקה אשריאל (17:51 12.03.2017)

אני לא יודעת אם אימתתי את הרשמתי להתר. איך אדע זאת?
בהצלחה בהשך ופורים שמח!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:48 12.03.2017)

היי רבקה,
נרשמת בהצלחה 🙂

Avatar
Shir.C (00:25 17.02.2017)

היי. לילה טוב.
אני אשמח אם תוסיפי איך להכין דייסת שיבולת שועל (-קוואקר) כי לא מצאתי באתר.. 🙁
תוכלי בינתיים לכתוב לי כאן או במייל איך להכין ואם אפשר בלי בישול- יותר טוב 🙂
תודה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:41 17.02.2017)

היי שיר,
מחממים בסיר כוס חלב, כף סוכר ו4 כפות קוואקר. כשהחלב מתחיל לבעבע מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד שזה מסמיך. יש לערבב כל הזמן.
שבת שלום 🙂

Avatar
Shir.C (21:45 20.02.2017)

היי תודה.
אבל יש משהו בלי חלב?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:06 21.02.2017)

אפשר להכין גם עם חלב סויה או מים (עם מים זה ייצא פחות עשיר מבחינת מרקם וטעם).

Avatar
Shir.C (03:36 22.02.2017)

שוב תודה רבה. פשוט אני לא אוהבת חלב ובכללי להתעסק איתו…
אשמח בבקשה לדעת גם אם יש אפשרות להתחבר לאתר לא רק דרך מחברת המתכונים?אני כל הזמן מתחברת משם…
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:06 22.02.2017)

היי שיר,
אפשר לגלוש באתר מבלי להתחבר למחברת המתכונים. רק אם את רוצה לשמור מתכונים או לחפש מתכונים שמורים, רק אז יש להתחבר.

Avatar
טובי (15:09 2.02.2017)

אתר מדהיםםםםם
מהרגע שגיליתי אותו אני לא גומרת לשתף חברות במתכונים שניסיתי ויצאו מושלמים!!!
ועכשיו שאלה כללית.
אין לי תנור בבית יש לי רק טוסטר אובן. בכל הנסיונות האחרונית שלי להכין עוגות/ לחמים/ פיתות וכד' אני לא מצליחה לפעול ע"פ הוראות ההכנה בדר"כ בטוסטר זה מתייבש מהר יותר ונשרף…
האם יש אילו שהם כללים בהשוואה בין תנור לטוסטר?
אני מנסה בדר"כ להוריד את המעלות אבל לא תמיד זה עוזר 🙁
אשמח לעיצה
ושוב ממש תודה על האתר המדהים הזה!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:27 2.02.2017)

היי טובי,
קודם כל אני שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
לגבי אפיה בטוסטר אובן- טמפרטורת האפיה ומשך זמן האפיה תלויים בטוסטר, בסוג שלו, בנפח שלו.
בגדול כדאי לאפות 10-20 מעלות פחות ממה שרשום במתכון ולעקוב אחרי האפיה. אם העוגיות/העוגה משחימים מהר אז יש להנמיך מיד את הטמפ' בעוד 10-20 מעלות ולהמשיך לאפות.
לפעמים זה מוכן לפני הזמן הרשום במתכון ולפעמים אחרי.
לפי מה שאת מתארת כדאי לך להתחיל את האפיה ב20 מעלות פחות ממה שרשום במתכון וכמובן להפעיל על חום עליון וחום תחתון. אם במהלך האפיה העוגה/לחם משחימים בחלק העליון מומלץ לכסות בנייר כסף ולהמשיך לאפות.
בהצלחה 🙂

Avatar
שירה (11:02 31.01.2017)

פשוט אתר שמוסיף המון ותענוג לבשל מתכונים מאתר זה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:23 31.01.2017)

תודה שירה!
יום מקסים 🙂

Avatar
שרית (21:29 28.01.2017)

הכנתי מנה כפולה יצא כל כך טעים שחוסל בשניות ונאלצתי להכין שוב מנה כפולה יצאה ואווו סופני גם זה חוסל מצאתי את המתכון המושלם תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:16 28.01.2017)

תודה שרית, שמחה לשמוע 🙂
שבוע טוב

Avatar
אסתי (17:06 2.01.2017)

היי
דבר ראשון- אני רוצה להודות על האתר המדהים הזה- אני נעזרת בו רבות!!! תודה על הסבלנות והתשובות המהירות והמפורטות!!!
דבר שני- רציתי לשאול אולי תדעי- האם דג (סלומון) שהופשר והוקפא בשנית- ראוי לשימוש או שלזרוק אותו?
תודה רבה!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:32 2.01.2017)

היי אסתי,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
לגבי הקפאה חוזרת של הדג, אומרים שזה לא מומלץ.

Avatar
rute (19:15 27.10.2016)

היי אפרת האתר שלך מדהים
רציתי עם את יכולה כמובן, שהיה באתר מתכון לגרנולה בלי סוכר ששמים ביוגורט , חלב .
עם אגוזים שקדים קינמון קוקוס חמוציוות ועוד דבריים בראים.
תודה רבה .

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:19 27.10.2016)

כן, אני אעלה מתכון בהמשך 🙂

Avatar
טליה (13:43 27.10.2016)

פשוט מהממם!!!
כל הכבוד על הרעיון והשקעה!!
אוהבת מאוד את האתר שלך.
מפתיעה אותי כל פעם מחדש!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:09 27.10.2016)

תודה טליה! 🙂

Avatar
שיר (01:24 18.10.2016)

וואו!רעיון כל כך מקסים ומועיל!!
תודה רבה לך!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:31 18.10.2016)

תודה שיר 🙂

Avatar
שירה (10:55 13.10.2016)

האתר ומה שיזמת פשות ניפלא תמשיכי כך ושנה טובה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:03 13.10.2016)

תודה שירה!
שנה טובה וחג שמח 🙂

Avatar
דורית (15:23 11.10.2016)

…רעיון נפלא,

אתר מושקע,
מתבונים מגוונים, ברורים ,קלים להכנה וטעימים.

כל הכבוד !

גמר חתימה טובה !

דורית

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:48 11.10.2016)

תודה דורית!
גמר חתימה טובה 🙂

Avatar
אסתי (12:56 11.10.2016)

ראשית רציתי להודות על ההשקעה באתר…
המתכונים עושים את זה קל וכיף…
והמדריך למתכונים פשוט רעיון נפלא

תודה לכם

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:10 11.10.2016)

תודה אסתי!
גמר חתימה טובה 🙂

Avatar
לירון (11:01 10.10.2016)

נהדר!!! תודה רבה עוזר לי מאוד .

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:13 10.10.2016)

שמחה לשמוע!

Avatar
לאה (10:00 10.10.2016)

היי אני ממש מכורה לפופקורן בסיר וכל פעם הייתי מתרגזת שמלח לא " נתפס" נסיתי את המתכון שלך וואו…. היה מעולה אס ממש תודה אחרי שנים של תיסכול סוף סוף טעים

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:12 10.10.2016)

אני שמחה לשמוע!
תודה לאה 🙂

Avatar
רותי (20:20 9.10.2016)

אהבתי. תודה לך!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (01:06 10.10.2016)

שמחה שאהבת 🙂

Avatar
תמי (18:05 7.10.2016)

האם באפשרות בישול הקינואה השניה צריך לחכות עד שהקינואה תתייבש אחרי ששוטפים אותה (כמו עם אורז)?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:45 7.10.2016)

היי תמי,
לא חובה אבל מומלץ.

Avatar
אלי (21:26 6.10.2016)

אהבתי תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:38 6.10.2016)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
מירי (12:43 6.10.2016)

רעיון גאוני!!
תודה
ומחכים לעוד רעיונות

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:45 6.10.2016)

תודה מירי! 🙂

Avatar
איציק (12:39 6.10.2016)

שבוע שעבר הכנתי לראש השנה את החצילים עם בצק האלים יצא מהמם ויפה כמו בתמונות קיבלתי הרבה מחמאות שנה טובה ומתוקה ותודה על כל המתכונים

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:47 6.10.2016)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה איציק ושנה טובה ומבורכת.

Avatar
יהודית (11:40 6.10.2016)

רעיון נהדר. כעת אפשר להמשיך לשלב הבא….אורז כבר למדנו אז נמשיך לאורז פרסי…ריזוטו.. פאייה וכו' פירה למדנו כבר אז תפח"א בתנור .. קטנים במקרו .. פשטידה.. ועוד ועוד וככה בסוף נדע לבשל…שנה טובה וגמר חתימה טובה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:30 6.10.2016)

תודה יהודית, מקווה שלאט לאט אצליח לכסות את כל המתכונים הבסיסיים העיקריים 🙂
שנה טובה וגמר חתימה!

Avatar
בת-חן (10:57 6.10.2016)

ווואוווו אחד הרעיונות הטובים שהוציאו באתרי אוכל.
אומנם במקרה אני יודעת להכין את מה שרשמת כאן
אבל בטוחה שיש רבים שזה סינית בשבילהם…
יישר כח, ממתינה לעידכונים 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:09 6.10.2016)

תודה בת-חן 🙂
יום נפלא!

Avatar
פנינה (09:12 6.10.2016)

בוקר טוב, אפרת. איזה רעיון נהדר! אני בטוחה שהרבה ישמחו. תודה לך, וגם על המתכונים הטעימים. שנה טובה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:42 6.10.2016)

תודה פנינה 🙂
שנה טובה!

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.