שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 20 כוסות אישיות/10 כוסות בינוניות

סוג: חלבי/פרווה

מצרכים:

קרם שוקולד

2/3 מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (165 מ”ל)

2/3 חבילת שוקולד מריר (65 גרם)

קרם וניל

2/3 מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (165 מ”ל)

רבע כוס חלב קר (לפרווה ניתן להשתמש בחלב סויה או חלב קוקוס)

2 כפות מלאות אבקת אינסטנט פודינג וניל

קרם תותים

2/3 מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (165 מ”ל)

כוס תותים חתוכים גס (כ-130 גרם)

2-3 כפות מלאות אבקת סוכר (תלוי במתיקות של התותים)

כף מלאה אבקת אינסטנט פודינג וניל





אופן הכנה:

קרם שוקולד

-ממיסים במיקרוגל את קוביות השוקולד המריר עם 2 כפות שמנת ומערבבים עד לתערובת חלקה. מצננים לטמפ’ החדר.

-מקציפים את השמנת במשך כחצי דקה, מוסיפים את השוקולד המומס בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם שוקולד יציב.

-יוצקים את הקרם לתחתית כוסות אישיות (מומלץ לזלף בעזרת שקית זילוף).

קרם וניל

-מקציפים את השמנת במשך כחצי דקה, מוסיפים חלב ופודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

-יוצקים את הקצפת מעל לתחתית קרם השוקולד.

קרם תותים

-טוחנים את התותים למחית אחידה (אפשר באמצעות בלנדר, מעבד מזון או בלנדר מוט ידני).

-מקציפים את השמנת במשך כחצי דקה, מוסיפים את מחית התותים, פודינג וניל ואבקת סוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם ורוד יציב.

-יוצקים את קרם התותים מעל לקרם הוניל.

-עוטפים את הכוסות בניילון נצמד ומעבירים למקפיא.

*מוציאים מהמקרר 5-10 דקות לפני ההגשה.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
סלמון בציפוי אגוזיםסלמון בציפוי אגוזים
מעקודה מעקודה
רוצה לקבל מתכונים למייל?

    תגובותתגובות

    לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

    הוספת תגובה
    avatar
    שרי (13:34 3.09.2024)

    יאוווווווווווווו
    אפרת יצא פשוט מדהים וטעים
    חיפשנו מתכון פרווה חדשני
    ושמחה שמצאתי את זה!
    תודה לך אפרת!

    avatar
    אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:22 3.09.2024)

    ❤️❤️

    avatar
    שרה (13:20 1.10.2024)

    שאלה- אני רואה שאין ביצים במתכון אלא רק ריץ
    זה לא מידי הרבה ריץ? לא יוצא בטעם של ריץ?
    תודה

    avatar
    יעל (15:03 7.08.2024)

    וווווואאאאאאאאאאאאווווו!!!!!!!!!😜

    avatar
    אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:25 7.08.2024)

    ❤️❤️

    avatar
    רבקי (22:40 29.01.2024)

    כשהמסתי את השוקולד המריר בבן מארי והוספתי לו את 2 כפות השמנת – השוקולד קיבל מרקם סמיך ממש! (ניסיתי מס’ פעמים עד שהתייאשתי…) ולכן גם בשמנת השוקולד לא התערבב בצורה אחידה ונשארו לו כמו פתיתים קטנים של שוקולד. אצלך זה נראה מושלם!
    מה הסיבה לכך?
    תודה על המתכונים המהממים!!!

    avatar
    אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:33 30.01.2024)

    היי רבקי🙂
    אם היו פתיתים קטנים בקרם זה אומר שהשוקולד לא הומס כמו שצריך.
    כשממיסים בשיטת הבן מארי אין להוסיף לשוקולד שום דבר, פשוט להמיס אותו כמו שהוא.
    רק שממיסים במיקרוגל אז יש להוסיף שמנת.

    avatar
    יעל (09:55 2.08.2023)

    אם אני מחליפה את התותים באפרסקים- צריך לשים בלי הנוזלים?

    avatar
    מתכונים ב-10 דקות (09:59 2.08.2023)

    היי
    נכון(:

    avatar
    יעל (10:16 2.08.2023)

    תודה רבה! תמיד שאני רוצה ארוחה מעניינת או קינוח חדש ובלי הרבה עבודה ולכלוך, אני פותחת את האתר שלך ותמיד מוצאת כמה אפשרויות. יש לך מתכונים מדהימים!

    avatar
    מתכונים ב-10 דקות (12:24 2.08.2023)

    תודה על הפרגון🩷

    avatar
    לאה (13:08 11.10.2022)

    האם יכול לעמוד כמה שעות בחוץ, אחרי שהיה קפוא(לבר בשמחה וכו..)
    תודה!

    avatar
    מתכונים ב-10 דקות (14:00 11.10.2022)

    כמה שעות זה משך קצת ארוך עבור הקינוח.
    מומלץ לא להשאיר בטמפ’ החדר מעל שעתיים.

    avatar
    שרה (02:37 20.09.2022)

    אפשר להמיר את החלב במים?
    ואם אני משתמשת באפרסקים בשימורים במקום התותים כמה לשים?

    avatar
    מתכונים ב-10 דקות (09:19 20.09.2022)

    היי,
    אפשר להמיר במים/חלב סויה.
    מהאפרסקים שימי אותה כמות כמו התותים- כ-130 גרם.

    avatar
    שרה (11:24 20.09.2022)

    תודה רבה רבה רבה! אין על האתר המדהים שלך את אלופה!!

    avatar
    מתכונים ב-10 דקות (15:15 20.09.2022)

    avatar
    סטערנא (23:22 12.03.2022)

    היי אפרת!
    ניסיתי את המתכון והוא יצא ממש טוב!

    avatar
    מתכונים ב-10 דקות (00:02 13.03.2022)

    שמחה שיצא מוצלח!
    תודה על השיתוף❤

    avatar
    כוכבה שטערן (21:41 10.03.2022)

    כשכתבת שצריך להכניס את הכוסות למקפיא, את כתבת אחר כך להוציא מהמקרר. האם מדובר בהחלפת מיקום הכוסות מהמקפיא למקרר, או שזאת היתה טעות.

    קינוח שכבות תות, וניל ושוקולד
    avatar
    מתכונים ב-10 דקות (23:22 10.03.2022)

    היי,
    יש להקפיא לאחר ההכנה כשעתיים ואז להעביר למקרר עד סמוך להגשה.

    avatar
    אילה (15:58 25.01.2022)

    יצא מעולה!

    avatar
    מתכונים ב-10 דקות (16:23 25.01.2022)

    שמחה מאד לשמוע(:

    avatar
    אילה (15:42 25.01.2022)

    כמה זמן צריך לשים במקפיא בערך?

    avatar
    מתכונים ב-10 דקות (16:21 25.01.2022)

    היי,
    מומלץ להקפיא לפחות שעתיים.

    avatar
    חנה (16:02 16.03.2021)

    יש לך מתכון לקנוסים

    avatar
    מתכונים ב-10 דקות (16:25 16.03.2021)

    היי חנה,
    עדיין אין מתכון לקונוסים באתר.🙂

    avatar
    א. ש. (14:27 17.01.2021)

    היי
    אפשר לשים במקום תותים פירות קפואים אחרים? פסיפלורה? מלון? בננה?

    avatar
    אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:23 17.01.2021)

    לא ניסיתי אבל אולי עם בננה או פסיפלורה.

    avatar
    שירה (23:02 14.01.2021)

    היי, האם אפשר לשים אפרסקים בשימורים במקום תותים??

    avatar
    אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:51 15.01.2021)

    האמת שלא ניסיתי כך שאני לא יודעת איך זה מבחינת טעם.

    avatar
    שירה (22:12 16.01.2021)

    תודה רבה אני מאד נהנת מהמתכונים!!!!!!!

    avatar
    אנונימי (20:55 25.04.2020)

    שלום אפרת
    אפשר לשים במקום תותים בננה ואם כן כמה?

    avatar
    אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:50 25.04.2020)

    אני חושבת שכן. בננה אחת גדולה.

    avatar
    ליאן (23:02 7.04.2020)

    וואו טעם טעים וקל להכנה, תכינו וכל הכבוד לאתר יצא טעים! 😋😋

    קינוח שכבות תות, וניל ושוקולד
    avatar
    אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:40 8.04.2020)

    מהמם 🙂
    תודה ליאן וחג שמח 🌺

    avatar
    adas (13:34 13.12.2019)

    הי אפרת, האם אפשר במקום תותים קפואים לשים מלית אוכמניות?
    ואם כן- כמה??
    תודה ..:)

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:50 13.12.2019)

    אני חושבת שכן.
    בסביבות 2-4 כפות, לפי הטעם והצבע שרוצים.

    avatar
    מלכי (03:47 13.12.2019)

    האם צריך להקפיא או לקרר?

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:54 13.12.2019)

    לקרר במקרר.

    avatar
    בלומה (16:25 9.12.2019)

    האים המתכון מתאים לבר לבר מצווה?

    avatar
    בלומה (16:23 9.12.2019)

    האם אפשר להקציף במקצפת ידנית והאם זה יהיה מספיק יציב במקצפת ידנית?

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:28 9.12.2019)

    לא מדובר במטרפה ידנית נכון?
    לא יצא לי להקציף במקצפת ידנית אבל זה אמור להצליח. כדאי להכניס את מיכל השמנת למקפיא כרבע שעה לפני ההקצפה שיהיה קר מאוד (זה עוזר להקצפה).
    כן, המתכון יכול להתאים בתנאי שמגישים אותו מיד מהמקרר.

    avatar
    חלי (01:36 29.09.2019)

    האם אפשר תותים קפואים במקום טריים?

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:31 29.09.2019)

    כן. יש להפשיר אותם.

    avatar
    שרה חסידה (23:28 15.08.2019)

    מצוין ממש

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:21 16.08.2019)

    תודה שרה 🙂

    avatar
    שרה חסידה (23:26 15.08.2019)

    ממש מיוחד

    avatar
    אהובה (13:06 11.08.2019)

    שלום וברכה!
    2/3 במתכון הכוונה לכוסות? או לחבילות?
    כתבת 2/3 שמנת מתוקה וגם 2/3 חבילת שוקולד? מה הכוונה? אשמח לתשובה

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:13 11.08.2019)

    הכוונה לשני שליש מיכל או חבילה.

    avatar
    ב (20:19 16.07.2019)

    אני רוצה לשים מלית תותים במקום התותים חתוכים, כמה צריך?
    האם ניתן להחליף את השוקולד בקפה? אם כן כמה קפה?
    תודה רבה

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:26 16.07.2019)

    אפשר להכין מלית תותים ולטחון: כוס תותים חתוכים דק עם כרבע כוס מים וכף אבקת סוכר.
    אני ממליצה להוסיף לתערובת השוקולד כפית אבקת נס קפה.

    avatar
    ב (16:03 12.07.2019)

    מלית תותים גם טוב? (במקום התותים)
    אילו נוזלים אפשר במקום החלב?
    תודה, נראה טעים!

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:38 12.07.2019)

    כן אבל כדאי לשים אותה בתחתית.
    במקום חלב אפשר לשים 4 כפות מים קרים.

    avatar
    מור (20:29 7.04.2019)

    האם ניתן להכין מראש?

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 7.04.2019)

    כן.

    avatar
    עפרה בן שושן (11:54 20.03.2019)

    טעים

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:06 20.03.2019)

    שמחה שאהבת 🙂

    avatar
    Tom Zebron (19:53 24.10.2018)

    Hey there, I just came from the United States, here with my famaily,that was wonderful, honestly one of the best recipes

    You have to taste that! Thanks a lot.

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:08 24.10.2018)

    Thank you ❤️

    avatar
    גילי (22:02 4.09.2018)

    האם להקפיא בין שיכבה לשיכבה ?
    תודה אפרת !

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 4.09.2018)

    לא, אין צורך.

    avatar
    עינת (10:40 8.06.2018)

    היי אפרת,
    אפשר לשים פרי אחר במקום תותים?

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:56 8.06.2018)

    על מה חשבת?
    אם יש לך פירות יער קפואים אז אפשר.

    avatar
    איילת (17:35 7.05.2018)

    אפשר להקפיא?

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:35 7.05.2018)

    כן, אפשר.

    avatar
    איילת (17:36 7.05.2018)

    התכוונתי להקפיא במשך שבועיים שלושה

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:18 7.05.2018)

    עדיף עד שבועיים.

    avatar
    איילת (15:03 25.04.2018)

    תודה על מתכון פשוט וטעים!!

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:04 25.04.2018)

    שמחה שאהבת 🙂
    תודה איילת

    avatar
    רבקה (21:20 23.04.2018)

    ערב טוב
    אפשר להשתמש במקום בחלב-במים
    תודה

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:22 23.04.2018)

    היי רבקה,
    החלב מעשיר את הטעם אבל אפשר לשים 3 כפות מים קרים במקום רבע כוס חלב.

    avatar
    הודיה (12:05 9.04.2018)

    שלום אפרת!
    אפשר במקום תותים גלי תות?

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:21 9.04.2018)

    היי הודיה,
    לא חושבת שאבקת ג’לי תותים מתאימה לערבוב עם שמנת אבל כן אפשר להכין ג’לי תותים לפי ההוראות על גבי האריזה כמו במתכון הזה- קינוח ג’לי תותים וקרם גבינה.

    avatar
    קרינה (00:06 30.03.2018)

    תודה רבה וחג שמח:)

    avatar
    קרינה (20:52 29.03.2018)

    היי אפרת ,
    מתכון מעניין ורוצה להכין לגבי הקצפת של התותים ראיתי אינסטנט פודינג בטעם תותים איך להכין עם זה את הקצפת בטעם תות?
    תודה רבה על המתכונים.

    avatar
    אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:27 29.03.2018)

    היי קרינה,
    עדיין לא יצא לי להשתמש בפודינג הזה אבל אני מניחה שמכינים אותו רגיל. פשוט תוסיפי 2-3 כפות לקצפת.
    חג שמח 🙂

    לקריאת כל התגובות