שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 12 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

1 קילו דג סלמון ללא עור חתוך לקוביות קטנות בגודל 2-3 ס”מ

תיבול: 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, 2 כפות סויה, 2 כפות דבש, 2 שיני שום כתושות, כף מלאה רוטב צ’ילי מתוק




אופן הכנה:

-מערבבים בקערה את חומרי התיבול ומתבלים את קוביות הסלמון (למי שיש זמן- מומלץ להשרות לחצי שעה במקרר).

-מחממים תנור ל190 מעלות (חשוב שהתנור יהיה חם).

-משפדים את קוביות הסלמון בשיפודי עץ קטנים  (3-4 חתיכות בכל שיפוד)

-מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים עליה את שיפודי הסלמון.

-מכניסים לתנור החם ואופים בתנור במשך כ-12 דקות.

הפעל טיימר (12 דק’)
+
טיימר פועל

*מומלץ להגיש על מצע פירה בטטה.

שיפודי סלמון

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

טיפים והערות

מחפשים תוספת טעימה לצד הדג? לחצו כאן – תוספות לדגים.

ראו גם
תפוחי אדמה בתנורתפוחי אדמה בתנור
מתכון לעוגת סברינה מתכון לעוגת סברינה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
סיגל (20:56 1.09.2024)

איזה טעים זה יצא. השריתי לכמה שעות והדג יצא רך וטעים מאוד

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:28 2.09.2024)

שמחה שיצא טעים❤️

avatar
תהילה (18:14 29.08.2024)

הי אפרת יקרה!
האם אפשר בנינגה גריל? ובאיזה תכנית?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:44 30.08.2024)

כן, תוכנית גריל

avatar
קרן (13:43 16.02.2024)

מתכון מעולה🙏🏻

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:19 16.02.2024)

תודה קרן🙂

avatar
דסי (11:06 4.10.2023)

תודה על מתכונים מושלמים!
פירה תפו”א גם ילך טוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:46 4.10.2023)

כן(:

avatar
st (00:26 4.10.2023)

דחוף!
אני מכינה שיפודי סלמון, תודה על המתכון
אבל התברר שאחת האורחות שלי אלרגית לסלמון קניתי לברק יש לך רעיון לתיבול בשבילו גם כן על שיפוד או שאני יכולה להשתמש בתיבול הנל?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:43 4.10.2023)

היי
את יכולה להשתמש באותו תיבול.

avatar
שירה (12:19 13.12.2022)

אני רוצה לעשות את הדגים לאירוע של 30 איש. כמה לדעתך דגים צריך?
וכן היתי שמחה להוסיף לשיפוד בנוסף לדג עוד משהו יותר לקישוט מה את ממליצה?
ממש תודה על המתכונים המדהימים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:39 13.12.2022)

היי,
לכמות של 30 אנשים כדאי להכין כ-7-8 קילו דג.
אפשר להוסיף עגבניות שרי, פטריות, בטטה, תפוחי אדמה ועוד.
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים❤

avatar
שירה (19:47 13.12.2022)

תודה רבה רבה

avatar
ברכה (17:37 27.10.2022)

הי אפרת,
אין על האתר שלך
השבוע אני עושה שבת שלמה בבית פעם ראשונה ועוד מזמינה אורחים
את כל המתכונים לשבת לקחתי מהאתר שלך!

שאלה:
מאחר ואני לא מורגלת בלבשל הרבה דברים
אני רוצה להתחיל לבשל היום לשבת (יום חמישי)
אני רוצה להגיש את הדגים האלו בשבת בלילה
האם אני יכולה להכין אותם ואת הפירה היום?
ואז פשוט לשים מהמקרר על הפלטה?
יצא טוב?
אשמח לתשובה מהירה!!
אני רוצה להתחיל לבשל
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:54 27.10.2022)

היי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים באתר❤
אפשר להכין את הדגים היום ולחמם אותם מחר.
לגבי הפירה, זה מאכל שהכי מומלץ להגשה סמוך להכנה. בנוסף, חימום על הפלטה מייבש אותו.
אני ממליצה לך להכין תוספת אחרת לדגים, תוכלי להיעזר במדריך הזה לתפוחי אדמה בתנור.

avatar
גלי (17:15 12.08.2022)

יש לי רק מילה אחת: מושלם!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:04 12.08.2022)

שמחה ממש שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף❤

avatar
יחיאל (21:28 20.03.2022)

הכנתי ויצא מושלם ביותר
אני נעזר הרבה במתכונים
זה עושה לי המון חוות יצירה ממש כיף
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:57 21.03.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה שחזרת לשתף😊

avatar
דיצה (19:22 8.12.2021)

אפשר לוותר על המיץ לימון? אין לי גם חומץ

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:40 8.12.2021)

לא ממליצה לוותר עליהם(:

avatar
נטע (20:35 1.10.2021)

הכנתי. יצא אש !!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:28 2.10.2021)

איזה כיף❤

avatar
יעל (12:05 1.10.2021)

מתכון מעולה , באופן קבוע מכינה מתכונים מהאתר ,ממליצה למשפחה וחברות ,מתכונים קלים ומוצלחים ,הרבה הצלחה !! 👍

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:20 1.10.2021)

איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על הפרגון ושבת שלום❤

avatar
הודיה (12:23 6.09.2021)

אה סורי לא ראיתי…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:37 6.09.2021)

זה בסדר(: שנה טובה!

avatar
מיכל (12:16 6.09.2021)

הי אפרת מה אני יכולה לשים במקום רוטב סויה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:21 6.09.2021)

היי,
את יכולה לשים כף רוטב טריאקי או כף סילאן. את גם יכולה להכין תיבול אחר. אלה האפשרויות:
*3 כפות שמן זית, 2 כפיות דבש, כפית מלאה חרדל דיז’ון, 2 שיני שום כתושות, 2 כפות מיץ לימון, מלח לפי הטעם.
*תיבול שהוא טעים אבל מעט יבש: 2 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, כפית פפריקה מתוקה, 1-2 שיני שום כתושות, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

avatar
רבקה (21:22 1.09.2021)

היי
האם זה יישאר טעים אם אבשל את השיפודים כמה ימים מראש ואז אקפיא מיד, ואפשיר לפני הארוחה בחג?
תודה ושנה טובה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:10 1.09.2021)

היי,
זה פחות מומלץ, אבל אפשרי.
שנה טובה🌺

avatar
יוסף (09:19 1.09.2021)

אין לי מיץ לימון מה אפשר לשים במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:44 1.09.2021)

היי יוסף,
אני חושבת שאפשר להמיר את הלימון בכף חומץ.

avatar
תהילה (11:40 26.07.2021)

היי אפרת
רציתי לדעת אם יש משהו אחר לשים במקום הדבש והרוטב צילי מתוק. אני רוצה להכין את זה למישהו סוכרתי…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:41 26.07.2021)

היי תהילה,
אפשר לשים עוד קצת רוטב סויה או טריאקי במקום.

avatar
שלמה (14:33 30.04.2021)

מטורף שווה

avatar
שלמה (14:34 30.04.2021)

ממולץ בתנור גם שבחלק התחתון יהיה את הרוטב וקל 3.5 דקות להחליף צד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:22 30.04.2021)

תודה על השיתוף😊

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:09 30.04.2021)

שמחה שאהבת😊

avatar
ליטל (12:24 25.04.2021)

האם יש מתכון לסלמון ללא דבש או סילאן או צ’ילי מתוק/סויה?
מחפשת מתכון שיתאים לי לדיאטה..
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:40 25.04.2021)

היי ליטל,
מצרפת מתכון לאמנון ברוטב לימון, שבו אין את הרכיבים שציינת. את יכולה להחליף את הדג לסלמון ולוותר על התפו”א אם תרצי🙂

avatar
ליטל (16:22 25.04.2021)

מהמם, תודה רבה!

avatar
מיטל (19:53 4.02.2021)

תודה לך

שיפודי סלמון
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:04 4.02.2021)

נראה מעולה 😍
תודה לך על השיתוף

avatar
גיגי לילי (19:03 19.12.2019)

ערב טוב
האם אפשר לשים את שיפודי הסלמון על האש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:49 19.12.2019)

אני חושבת שכן.

avatar
ריקה (00:18 23.04.2019)

לאפרת שלום רב!
החלפתי את סוג התפוח אדמה לתפו”א אדומים כמו שכתבת לי טעמתי אחרי שעות ולא היה טעם לוואי והיה טעים
תודה רבה בברכת מועדים לשמחה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:06 23.04.2019)

שמחה שהבעיה נפתרה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
ריקה (22:31 6.04.2019)

לאפרת שבוע טוב!
אני מועכת את הפירה במועך ידני (כמו תרבד,מצקת)
תודה רבה על התיחסותך
ריקה.

avatar
ריקה (15:26 4.04.2019)

לאפרת שלום רב!אני מכינה את הפירה בסיר לחץ תפו”א חתוך לקוביות לא קטנות ומוסיפה אבקת מרק ומלח ומים בגמר הבישול שופכת את המים אבל משאירה בערך 3.4 כוס מים כדי שהפירה יהיה רך וטעים
**מחובתי לציין שנהנינו מאוד מהעוגיות ליצן גם הבת שלי הכינה בשיא ההתלהבות מרב שהיה טעים (מחובתי לציין שאף פעם לא אפתה כאלו לא קשור אליה ובחודש אדר הכינה בשיא ההתלהבות). ושוב תודה על המתכונים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:41 5.04.2019)

איך את מועכת את הפירה?
יש לך במקרה בלנדר מוט?
*שמחה לשמוע לגבי העוגיות 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:15 7.04.2019)

בוקר טוב ריקה,
פירה אכן הכי טעים באותו רגע אבל גם לאחר חצי שעה ויותר הוא עדיין אמור להיות טעים ובטח שלא עם טעם לוואי.
אולי זה בגלל המים, אולי סוג תפוח האדמה, אולי אבקת המרק.
אני אגיד לך איך אני מכינה שזה עדיין נשאר טעים גם אחר כך. אני משתמשת בתפוחי אדמה אדומים. מקלפת וחותכת לקוביות גדולות ומבשלת במים עד לריכוך (אין בעיה להשתמש בסיר לחץ). לאחר מכן אני מסננת כמעט את כל המים ומועכת בעזרת בלנדר מוט ידני. אני מוסיפה רק מלח ומעט פלפל שחור (בלי אבקת מרק).

avatar
ריקה (14:16 3.04.2019)

לאפרת שלום וברכה רציתי להכין את דג הסלמון על מצע פירה לכבוד שבת, מנסיוני תמיד שאני מכינה פירה יוצא טעים אבל רק לאותו הרגע אחרי כמה זמן חצי שעה ויותר התפו”א מקבל טעם לוואי-לא טעים. מה אפשר לעשות לשנות להוסיף כדי שלא יהיה טעם לוואי בפירה ויהיה אפשרי בהנאת אכילה לכבוד שבת! תודה רבה על המתכונים אנחנו נהנים מהמתכונים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:12 3.04.2019)

היי ריקה,
איך את מכינה את הפירה? עם תפוחי אדמה ומלח בלבד או שאת מוסיפה עוד משהו?
איך את מועכת אותו?

avatar
חן (12:49 31.01.2019)

היי אפרת,
אפשר להוריד את הסויה והצ’ילי?
ומה את ממליצה לשים במקום…
או שאפשר לעשות עם תיבול אחר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:18 31.01.2019)

אפשר לוותר על הסויה והצ’ילי ולהוסיף מלח ופלפל שחור.

avatar
דבי (18:16 15.12.2018)

שבוע טוב לך ותודה.

האם ייתכן שהשובות שלך מופיעות הרבה אחרי שאת עונה?

בכל מקרה השאלות שלי לא מופיעות על המסך אלא עם תשובתך.

עשיתי בתנור אבל לפעם אחרת, אי אפשר רק לטגן ולצרוב במחבת?

שוב תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:55 15.12.2018)

שבוע טוב דבי,
בגלל עומס גולשים לפני שבת מופעלת תוכנה שעושה קצת בעיות עם התגובות. התוכנה עובדת מיום חמישי ויום ראשון מכבים אותה. מקווה למצוא לזה פתרון.
אפשר לטגן את הסלמון במחבת באותו תיבול של המתכון הזה או בתיבול פשוט יותר. לא ראית את התשובה שלי מאתמול בצהריים לגבי זה?

avatar
דבי (23:14 15.12.2018)

כנראה שכבר לא חיכיתי וממילא ייתכן שאין בעיות של עיכוב באתר אלא שאני מיהרתי.

את הצעת לכסות עם מכסה וכו’ ושאלתי היא, האם אפשר לטגן פתוח

כדי שיצא בטעם מטוגן ומראה צרוב .

שוב תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:34 16.12.2018)

אפשר לטגן פתוח אבל יהיה כדאי לחתוך את קוביות הסלמון מעט יותר דק כדי שהן יספיקו להתבשל כמו שצריך מבפנים.

avatar
דבי (13:02 14.12.2018)

הי,

איך היית ממליצה לטגן קוביות סלמון במחבת? בלי הרבה בלגן.

תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:05 14.12.2018)

לתבל את קוביות הסלמון במיץ לימון, מלח ופלפל שחור ולטגן כדקה מכל צד. אח”כ לתבל במה שאת רוצה (אפשר גם לתבל פשוט עם פפריקה מתוקה) ולכסות את המחבת. להנמיך לאש בינונית-נמוכה ולבשל עד שהסלמון מוכן מבפנים (5-6 דקות).

avatar
רוחמה (07:38 3.12.2018)

תודה רבה ענקית.
המתכונים שלך גם מעולים וגם ממרכיבים שנמצאים בהישג יד.
את עושה חשק להכנס למטבח.
מקווה שתמשיכי להוסיף עוד מתכונים באתר.
שוב תודה,
רוחמה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:10 3.12.2018)

תודה רוחמה ❤️
חג חנוכה שמח!

avatar
מלי (00:51 25.09.2018)

היי אפרת,
חייבת להודות על מתכון מושלם! הכנתי לחג את שיפודי הסלמון. כיוון שזאת היתה המנה הראשונה, הגשתי על מצע חסה חתוכה עם בצל סגול. ולא על בסיס פירה או ירקות אפויים. האורחים וגם הילדים ליקקו ת’אצבעות!!!
תודה רבה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:09 25.09.2018)

איזה כיף שחזרת לעדכן!
תודה מלי 🙂

avatar
גלית (12:33 23.09.2018)

היי
האם יצא טוב גם על המנגל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:26 23.09.2018)

כן. על אש עדינה, לא חזקה מידי.
חג שמח 🌺

avatar
מלי (04:20 23.09.2018)

היי, רוצה להכין בצהריים את הדג לסעודת ליל החג. שואלת 1. האם חימום חוזר על פלטה לא ייבש את הדג? 2. איזה שילוב ירקות את ממליצה לשים כבסיס בצלחת במקום פירה בטטה?
תודה על אתר מקסים!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:49 23.09.2018)

היי מלי,
1. אם את רוצה לחמם על הפלטה אז כדאי לקצר את זמן האפיה ל 8-9 דקות (במקום 12 דקות).
2. אפשר להגיש עם סלט ירקות אפויים.
חג שמח

avatar
רותי (20:21 30.04.2018)

מנה מושלמת וטעימה ברמות!!!
הכנתי בנוסף את הקישוא הפריך.מעדן!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:22 30.04.2018)

נראה ממש טוב!
תודה רותי 🙂

avatar
שרה (09:18 21.02.2018)

הכנתי יצא מוווושלללם תודה רבההה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:31 21.02.2018)

תודה שרה, שמחה שאהבת 🙂

avatar
מוריה (23:12 7.10.2017)

שבוע טוב
הכנתי לר״ה ויצא מעולה!!! האורחים ביקשו את המתכון והכל חוסל!
תודה רבה ושנה טובה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:06 8.10.2017)

תודה מוריה, שמחה שיצא טעים 🙂
שנה טובה

avatar
רוני (00:25 4.10.2017)

שלום רציתי לשאול לכמה מנות מתאים המתכון והאם ניתן לקנות סלמון קפוא ולחתוך לבד..?
תודה ויישר כוח על האתר המדהים!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:21 4.10.2017)

כ-4 מנות.
אפשר לחתוך סלמון קפוא לאחר שהופשר.
חג שמח 🙂

avatar
גילת (09:42 4.09.2017)

הי,
האם אפשר סילאן במקום דבש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:44 4.09.2017)

כן, אפשר.

avatar
דולי (10:39 21.07.2017)

באמת אתר מושלם. תודה רבה ושבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:40 21.07.2017)

תודה דולי 🙂
שבת שלום

avatar
S (15:55 6.06.2017)

היי אפרת,
נראה מתכון מעולה

אני רוצה להכין את זה לארוחת ערב (זה כמו ארוחת צהריים בארץ) אני גם מתכננת להכין את הפירה בטטה, יש לך רעיון מה עוד מתאים להגיש עם זה?

בגלל שאין לי כל כך הרבה ניסיון, אני לא יודעת איך להרכיב ארוחה, אולי היית מעלה רעיונות של ארוחות באתר?

תודה רבה
שרה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:42 6.06.2017)

היי שרה,
פירה בטטה מעולה עם זה. הייתי מוסיפה רק איזה סלט טרי וזהו.
אשתדל להעלות רעיונות לארוחות כדי שיהיה קל יותר.

avatar
S (01:53 7.06.2017)

היי אפרת,

תודה רבה על המענה.

בסוף אכן הכנתי עם פירה וסלט. הדג יצא מאד טעים ורך, תודה על עוד מתכון מעולה!!!

אין עלייך….

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:03 7.06.2017)

מעולה 🙂
תודה יקירה ויום מקסים

avatar
צופיה (21:01 3.05.2017)

הי! סליחה על הבורות אבל מה אני קונה למתכון, פילה סלמון או סטייק סלמון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:43 3.05.2017)

היי צופיה,
לא משנה, זה אותו דבר.

avatar
רחלי (09:49 22.10.2016)

הי אפרת, הכנתי לפני שבועיים, יצא טעים מאוד!!
הילדים חיסלו כמות גדולה של דג, השיפודים קסמו להם…
הכנתי גם את פירה הבטאה שיצא מצויין, בקיצור, מתכון מעולה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:53 22.10.2016)

שמחה שגם הילדים נהנו!
תודה רחלי 🙂

avatar
דיקלה (13:03 11.10.2016)

תודה רבה, יישר כח, גמר חתימה טובה וצום מועיל

avatar
דיקלה (11:43 11.10.2016)

היי אפרת,רוצה להכין עכשיו, הסלמון כבר חתוך לקוביות ואין לי שיפודים…זה משנה? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:08 11.10.2016)

היי דיקלה,
אפשר להכין גם בלי מקלות שיפודים.
גמר חתימה טובה 🙂

avatar
שולי (12:08 18.09.2016)

היי אפרת,
עשיתי את השיפודי סלומון ברוטב טריאקי יצא מושלם!!!!!
ורציתי לעדכן שבחימום שני זה יוצא מעולה,
זה טעם כאילו הרגע יצא מהתנור!
ממש אלוף!
תודה רבה על המתכונים הטעימים…..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:08 18.09.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה שולי 🙂

avatar
zipi (14:58 1.09.2016)

האם ניתן להכנים גם במצב שלם. פילה לא חתןך לקוביות. סוף שבוע נפלא ותודה את פשוט נפלאה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:01 1.09.2016)

כן ציפי, אפשר בהחלט. אני מניחה בגלל שזה נתח גדול יותר (ולא חתוך לקוביות) אז זמן האפיה יתארך ל 16-20 דקות, תלוי בעובי הנתח.
תודה וסופ”ש מעולה 🙂

avatar
שולי (12:20 1.09.2016)

חימום על הפלטה גם אפשרי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:42 1.09.2016)

לא יצא לי לנסות אבל אני מניחה שאפשר. מומלץ לכסות בנייר כסף.

avatar
שולי (11:50 1.09.2016)

היי,
המתכונים שלך מושלמים!
כיף לקבל בכל יום חמישי מייל ממך.
את אלופה!
יש לי שאלה לגבי השיפודים,
ניסית לחמם אותם בחימום שני?
זה הולך טוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:08 1.09.2016)

תודה שולי!
כמובן שהכי טעים זה לאכול טרי אבל גם בחימום שני זה יוצא לא רע בכלל 🙂 אפשר לחמם במיקרוגל או בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.

avatar
חן (10:24 31.08.2016)

היי,בוקר טוב,
אפשר לוותר על הצ’ילי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:33 31.08.2016)

כן חן, אפשר.

avatar
חן (11:41 31.08.2016)

גם על הסויה?
פשוט אני לא מכניסה את החומרים האלו הבייתה…
ובמה אפשר להמיר אותם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:05 31.08.2016)

היי חן,
אם את רוצה לוותר על הסויה אז כדאי כבר להכין תיבול אחר. אלה האפשרויות:
*כף שמן זית, 3 כפות רוטב טריאקי, 2 שיני שום כתושות, 2 כפות מיץ לימון.
*3 כפות שמן זית, 2 כפיות דבש, כפית מלאה חרדל דיז’ון, 2 שיני שום כתושות, 2 כפות מיץ לימון, מלח לפי הטעם.
*תיבול שהוא טעים אבל מעט יבש: 2 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, כפית פפריקה מתוקה, 1-2 שיני שום כתושות, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

avatar
חן (14:41 31.08.2016)

אוקיי תודה רבה

avatar
הילה (06:30 31.08.2016)

בס”ד

וואוו זה נראה טוב!!!!
איזה רעיון מקורי ומהמם 🙂
איזה כייף שיש אותך

תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:08 31.08.2016)

תודה הילה ויום מקסים 🙂

לקריאת כל התגובות