שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 60 דקות

מצרכים:

7-8 שוקי עוף

1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות

7-9 שיני שום שלמות קלופות

רוטב: 2 כפות שמן זית/קנולה, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות גדושות דבש, 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק

אופן הכנה:

– מערבבים יחד את חומרי הרוטב.

– מניחים בקערה את שוקי העוף, קוביות הבטטה ושיני השום ומערבבים היטב עם הרוטב.

– מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור בחום 200 מעלות למשך כחצי שעה.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

 

לאחר מכן מנמיכים את התנור ל 180 מעלות ומשאירים לחצי שעה נוספת.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל
ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פסטה ברוטב שמנת ובולגרית
פטריות ממולאות גבינה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
רויטל (14:31 15.09.2021)

האם צריך לכסות? אם כן כמה זמן? תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (14:40 15.09.2021)

היי רויטל,
לא חייב, אבל אפשר לכסות בנייר אלומיניום ולהוציא את הכיסוי כ-20 דקות לפני סיום האפייה כדי שהעוף יקבל צבע יפה.

Shugy (12:58 15.09.2021)

היי, תודה רבה על המתכון המיוחד.
האם צריך להשים את השום בעודו שלם או שניתן לכתוש אותו?
גמר חתימה טובה

מתכונים ב-10 דקות (13:55 15.09.2021)

היי,
כדאי להשתמש בשום קלוף שלם ולא כתוש.
גמר חתימה טובה🌺

רינת (08:09 6.09.2021)

האם לכסות בנייר כסף או להשאיר פתוח

מתכונים ב-10 דקות (09:03 6.09.2021)

היי רינת,
לא חייב לכסות. אם התנור שלך חזק במיוחד אפשר לכסות ולקראת סוף האפייה להמשיך לאפות ללא כיסוי.

אלי (17:55 27.08.2021)

אחלה מתכון כמו תמיד. תודה!

מתכונים ב-10 דקות (18:30 27.08.2021)

נראה מעולה ממש! תודה על השיתוף ושבת שלום🌺

ענת (13:40 22.07.2021)

הנה התמונה של העוף, שכנראה לא הצליחה להכנס בתגובה הקודמת

מתכונים ב-10 דקות (16:26 22.07.2021)

נראה מעולה!

ענת (12:55 22.07.2021)

הי אפרת, חזרתי להגיד תודה, יצא טעים מאוד, מצרפת תמונות

מתכונים ב-10 דקות (16:25 22.07.2021)

איזה כיף לשמוע! נראה מעולה❤

ענת (19:17 20.07.2021)

הי אפרת, האם המתכון הזה מתאים לתפוחי אדמה במקום בטטה?
הטעם יצא בסדר?

או עדיף את המתכון של השוקיים עם התפוחי אדמה?

מתכונים ב-10 דקות (20:51 20.07.2021)

היי ענת,
המתכון מתאים מאד גם לתפוחי אדמה😊

ענת (06:46 21.07.2021)

תודה על התשובה המהירה,

האם לקלף את תפוחי האדמה?

האם יש צורך לבשל קצת את התפוח האדמה והגזר לפני האפייה? ואם כן איך וכמה זמן?

והאם זה מקצר את זמן האפייה של השוקיים עם תפוחי אדמה וגזר בתנור?

מתכונים ב-10 דקות (09:54 21.07.2021)

אם מדובר בתפוחי אדמה גדולים רגילים- יש לקלף ולחתוך לפרוסות. אם אלו תפוחי אדמה קטנים שמיועדים לאפייה עם הקליפה- אין צורך לקלף…
אפשר לבשל מעט (כרבע שעה) את התפוחי אדמה והגזר לפני כן.

ענת (11:27 21.07.2021)

תודה רבה אפרת, אין כמוך!!!💖💫🙏

שול (15:09 1.07.2021)

הי, תודה רבה על המתכונים המעולים.. לא צריך לכסות את התבנית? מפחדת שיתייבש..

מתכונים ב-10 דקות (16:02 1.07.2021)

היי,
אם התנור שלך חזק את יכולה לאפות מכוסה, ולקראת סוף האפייה להסיר את הכיסוי ולהמשיך באפייה.

נאוה:)) (16:26 20.06.2021)

היי אפרת
הכנתי לשבת את זה בלי צילי ועם כף סויה וכף דבש כמו שרשמת באחת התגובות והכנתי גם את הזיתים המבושלים ואת הדג המרוקאי, ואת העוגת קפה אגוזים, וגם את העוגיות בננה וחמאת בוטנים- והכל היה טעים מאד מאד ויצא נהדר!! מומלץ בחום🤗

מתכונים ב-10 דקות (17:38 20.06.2021)

וואו איזה כיף לשמוע! כל הכבוד נאוה ותודה על השיתוף❤

מיכל (14:16 7.05.2021)

אם מכינה בלי בטטה האם אפשר להקפיא?

מתכונים ב-10 דקות (14:40 7.05.2021)

היי,
כן, אפשר. (לא רצוי להקפיא בטטה/תפו”א)

חן (23:41 18.03.2021)

היי אפרת,
יש לי צנצנת של רוטב שום ודבש של קנור (320 גרם). זה יתאים לדעתך להחליף את הרוטב? אולי כדאי לדלל אותו עם משהו?
יש לך מושג לאיזה כמות של עוף תספיק צנצנת אחת?

אשמח גם לדעת איך לדעתך הכי נכון לעשות את זה במידה ואני משתמשת בשקית קוקי?

המון תודה!
יש לך מתכונים נהדרים ושימושיים, אני נהנית מאוד! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (00:21 19.03.2021)

היי חן,
אני חושבת שבמתכון הנוכחי חצי צנצנת תספיק. אולי כדאי להוסיף לרוטב המוכן גם כף שמן וכף סויה.
אם את משתמשת בשקית קוקי תכניסי לתוכה את העוף, תשפכי מעל העוף את הרוטב, תנערי בזהירות את השקית כך שהרוטב יגיע לכל החלקים, ותכניסי בתבנית לתנור.🙂

אתי (22:17 6.03.2021)

הכנתי לכבוד שבת קודש.
השרתי את העוף והבטטה כל הלילה ברוטב, יצא טעים מאוד מאוד!
מאמצת את המתכון לשבתות הבאות:)

מתכונים ב-10 דקות (22:45 6.03.2021)

נראה מצוין!! תודה על השיתוף.

טניה (09:50 9.02.2021)

היי , לאיזה מצב אני מדליקה את התנור ….הכוונה שלי אם לטורבו או גריל שזה 2 פסים?
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:39 9.02.2021)

2 פסים – עליון ותחתון.

גנית (22:52 5.02.2021)

מתכון כל כך קל וטעים מאוד!!!!
לא הספקתי לשים על השולחן
והכל נגמר!
כולם התלהבו!
פעם הבאה אכפיל כמויות
תודה רבה ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (18:58 6.02.2021)

היי גנית, כיף לשמוע❤️

אורית (12:13 12.10.2020)

הי
יש לכסות את התבנית ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:05 12.10.2020)

אין צורך.

ליהי (12:08 1.10.2020)

היי אפרת, תודה על המתכון! האם אפשר לשים את העוף, הבטטה והשום בתוך מרינדה ליממה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:56 1.10.2020)

כן.

Anna Kuperman (21:41 10.09.2020)

הכנתי כבר 3 פעמים
טעים מאוד!!!!!!
מתכון זריז ברמות. מצרכים שכמעט תמיד יש את כולם זמינים בבית.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:54 10.09.2020)

שמחה לשמוע ❤️

חני (16:25 4.09.2020)

יצא טרוףףףףףףףףףףףףףף

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:51 5.09.2020)

תודה חני, שמחה לשמוע 🙂

תילה (22:02 22.07.2020)

שלום אפרת,

יש לך מתכון לשוקיים עוף בברבקיו?
שוב תודה על האתר המקסים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:39 23.07.2020)

היי,
יש לי מתכון לכנפיים בתנור ברוטב ברביקיו. אפשר להכין גם עם שוקיים.
מומלץ לאפות ב180 מעלות במשך כשעה וחצי. לא חובה להפוך צד.

מירב (09:32 23.06.2020)

עם איזה שמן יותר מתאים- זית או קנולה? פעם הכנתי שניצלים בתנור עם שמן זית במקום קנולה והיה לזה ממש טעם לוואי לא טוב. השאלה אם גם בעוף זה ככה, או שלא.?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:57 23.06.2020)

יכול להיות שלשמן זית שהשתמשת בו היה טעם חזק.
אם את לא רוצה לקחת סיכון תשתמשי בשמן קנולה. יש לו טעם ניטרלי.

Anna Kuperman (21:40 10.09.2020)

לדעתי עדיף לזרוק את הקונולה לפח הוא מזיק לבריאות לעומת שמן זית

תמיד כדאי להכין עם שמן זית.

ורו (16:10 5.06.2020)

קריטי אם אין סויה? מה אפשר במקום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:18 5.06.2020)

אפשר לשים חצי כפית מלח.

שירי (17:50 19.05.2020)

הי במידה ומכינה בטוסטר אובן.
כמה זמן צריך ? תודה רבה:)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:53 19.05.2020)

ממליצה לקרוא את הפוסט הזה- אפיה בטוסטר אובן.

יעל (07:56 1.05.2020)

האם צריך לכסות את העוף?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:02 1.05.2020)

אין צורך.

גלינה צ׳רנין (12:31 18.04.2020)

שלום אפרת, אין לי צ׳ילי מתוק אבל יש לי צ׳ילי חריף יעשה את אותה העבודה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:27 18.04.2020)

שימי רק כף אחת שלא יהיה חריף מידי.

Hadas Lavy (13:34 26.01.2020)

אפרת, ברשותך, שאלה מוזרה, בטוח לא הראשונה או האחרונה…
באתי להנמיך עכשיו את החום ל -180 לאחר חצי שעה, וגיליתי שהחום היה בטעות כבר על 180. להעלות ל 200 לחצי שעה שנותרה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:12 26.01.2020)

סורי, ראיתי עכשיו.
כן אפשר, עד שהשוקיים ישחימו.

יעל (18:26 21.01.2020)

הי
האם ניתן לבשל קודם עם מים מורתחים כדי שייאפה היטב בתנור?
אפשר לטגן גם פלפל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:22 21.01.2020)

כן לשתי השאלות.

אורה בן חנניה (09:49 28.11.2019)

בוקר טוב,
האם אפשר להכין את שלב ההכנה לפני ולשמור במקרר
שעתיים שלוש עד להכנה?
תודה על תשובתך המהירה🌸

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:03 28.11.2019)

כן אפשר.

אינה (20:44 28.09.2019)

ערב טוב

האם כדאי לכסות בניר כסף בזמן האפיה ורק לקראת סיום להוריד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:37 28.09.2019)

אני אופה בחום עליון וחום תחתון ולא מכסה אבל אם התנור שלך מייבש את העוף אז אפשר לכסות ולהסיר את הכיסוי בחצי שעה האחרונה.
שנה טובה 🌺

אילת (13:58 25.08.2019)

היי
האם מתאים לשקית קוקי?
אם כן, מה הזמנים והטמפרטורה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:35 25.08.2019)

כן. אפשר לשים את הכל בשקית קוקי סגורה. להניח בתבנית ולחורר קצת את החלק העליון.
180 מעלות במשך שעה ורבע. לאחר מכן מומלץ לקרוע את השקית ולהניח לעוף לצלות במשך 15-20 דקות (כדי שיקבל צבע).

קרן (17:07 21.08.2019)

היי אפרת
נהנת מאד מאד מהאתר שלך.מתכונים נהדרים מוצלחים ומדוייקים.אנחנו אוהבים את העןף עשוי מאד מאד רך ובנוסף השוקיים ללא עור.לכמה זמן היית ממליצה להשאיר בתנור באיזה חום והאם לכסות בשלב כלשהו? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 21.08.2019)

היי קרן,
אם את רוצה שזה יהיה מאד רך תכסי את זה בנייר כסף בשעה הראשונה (190 מעלות). אח”כ תסירי את הכיסוי ותשאירי כשעה נוספת בתנור (180 מעלות).

בתיה (11:44 8.07.2019)

הי אפרת,
הכנתי את המתכון פעם אחת עם שוקיים ויצא מדהים!! ממש נטרף הכל. אני רוצה להכין שוב עם כרעיים, השאלה אם אפשר להוסיף לבטטה גם גזר, או שיהיה מתוק מדי לדעתך? ואם כן, כמה גזרים את חושבת שכדאי להוסיף?
תודה רבה מראש!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:04 8.07.2019)

אפשר להוסיף כ-2 גזרים חתוכים כל אחד ל 4-5 חלקים.

לירון (15:59 19.05.2019)

היי הכנתי לפי ההוראות,אך ראיתי שיש המון נוזלים בתבנית יש לך מושג למה זה קרה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:52 19.05.2019)

העוף אמור להפריש קצת נוזלים בזמן האפיה. אם זה עוף שהיה קפוא והופשר הוא בדר”כ מפריש יותר נוזלים.

תהילה (11:40 15.03.2019)

נראה מעולה והתגובות ממש מזמינות!
אפשר לשלב את המתכון של העוף ואורז בתנור עם התיבול הזה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:51 15.03.2019)

כן.

מלכי (15:33 15.02.2019)

שלטם אפרת!
הכנתי שוב לשבת, ואז חיפשתי מה לעשות תוספת.
הכנתי תבנית נוספת לתנור עם תפו”א ובטטה עם אותו מתכון.
יצא מושלם!
(הוספתי מעט מלח, כי אין עוף שמוסעף מליחות)
תודה ושבת שלום!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:32 15.02.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מלכי ושבת שלום 💜

ורדה (17:45 4.02.2019)

הכנתי ויצא מושלם!!!
אפרת עוד מתכון מנצח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:45 4.02.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ורדה

רויטל (12:45 12.01.2019)

צריך לשטוף את השוקיים לפני ההכנה? אם כן, איך? להרתיח אותם? תודה 🙏

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:31 12.01.2019)

היי רויטל,
אין לשטוף את העוף מתחת לברז מחשש לחיידקים שיתפזרו (זוהי אגב הנחייה של משרד הבריאות).
לגבי הרתחה, יש שנוהגים להרתיח את העוף לפני הבישול ויש שלא. אומרים שהרתחת העוף במים במשך כ-10 דקות מוציאה חלק מהשומנים שלו (אין קשר ללכלוך).

עפרה שמר (18:41 19.12.2018)

שלום אפרת,
האם השוקיים יהיו טעימות גם בחימום חוזר? (על הפלטה)?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:05 19.12.2018)

כן.

סיון (11:36 11.12.2018)

היי אם אין לי רוטב סויה ויש לי רוטב טריאקי אפשר להשתמש בו במקום הסויה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:55 11.12.2018)

כן אפשר. בגלל שהוא מתקתק מספיק לשים כף אחת של דבש.

מלכי (14:52 29.11.2018)

היי אפרת
הכנתי לצהריים ויצא מדהים!
בעלי מיד ביקש שאכין שוב לשבת הקרובה…
תודה רבה מאד!
(הגשתי עם פירה תפו”א שספג את הרוטב)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:11 29.11.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה מלכי

קרן (22:40 16.11.2018)

נכנסתי לאתר בלחץ של זמן והשתלבו לי בדיוק הכרעיים עם בטטות שלא ידעתי מה לעשות איתן… באמת בכלום עבודה יצא מוצלח ביותר! גם הצבע לא אכזב 🙂 כולם נהנו ושיבחו. תודה רבה רבה אפרת!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:24 17.11.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

ורד כחלון (17:48 9.11.2018)

היי אפרת,צריך לכסות את העוף בנייר כסף במהלך האפיה?

תודה
ורד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 10.11.2018)

לא, אין צורך.

מעיין (19:19 6.11.2018)

הכנתי לי ולאימי כארוחת צהריים. שמתי סילאן במקום דבש כדי שאם בני התינוק יסכים יוכל לטעום.
התוצאה הסופית מדהימה !!!!! הכל נטרף. גם בני אכל ואכל, לא רצה להפסיק !! פעם ראשונה שאני מכינה עוף ויצא מושלם !!
תודה רבה !!!! כל מתכון שלך מנצח!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:25 6.11.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 💜

נעמה (21:14 7.09.2018)

אם אני עושה עם כרעיים מפורקות בלי עור ועוף שיופשר יום במקרר, מה הכמויות ואיך לגרום לרוטב להספג? האם שום הכרחי או שאפשר לוותר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:42 8.09.2018)

מה כמות חלקי העוף? העוף הוא שלם?
השום מוסיף טעם אבל אפשר לוותר עליו.

נעמה (12:42 9.09.2018)

סהכ משהו כמו 16 חלקים. אפשר שום כתוש ברוטב עצמו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:12 9.09.2018)

אז תכיני כמות כפולה של הרוטב ותוסיפי כפית שום כתוש.
לאחר כ 45 דקות אפיה תרטיבי את העוף והירקות ברוטב ותחזירי להמשך אפיה.
שנה טובה 🌺

אוראל (00:08 24.08.2018)

אפשר לשים רוטב סויה בסיגנון סיני ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:51 24.08.2018)

כן.

אוראל (18:49 24.08.2018)

יצא מושלם תודה רבהה !!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:51 24.08.2018)

שמחה לשמוע!
תודה אוראל 🙂

צופית (06:34 7.08.2018)

הי. אני רוצה להכין אץ זה להיום בצהריים . אך יש לי פולקע ללא עור.
האם לדעתך זה עדיין יספוג את הטעמים ? כדאי לשנות משהו ?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:10 7.08.2018)

אין בעיה, תכיני רגיל.
יום מקסים 🙂

עדי (23:46 6.08.2018)

טעים מאד מאד!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:08 7.08.2018)

שמחה שאהבת 🙂

נעה (11:54 8.06.2018)

הי, אין לי שום
זה משנה ממש?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:55 8.06.2018)

לא קריטי.

ליאת (21:04 15.05.2018)

היי אפרת, תמונה אחת שווה אלף מילים. נטרףףף!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:33 15.05.2018)

נראה מעולה! 🙂

חנה (11:18 3.05.2018)

הי
אם לא שמים סויה. מה לשים במקום?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:38 3.05.2018)

כחצי כפית מלח.

נטלי (15:08 7.03.2018)

היי. רוצה להכין אבל במקום בטטה עם תפוחי אדמה. כמה לחתוך? התיבול שלהם נשאר אותו דבר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:23 7.03.2018)

היי נטלי,
אפשר לשים כ-2 תפוחי אדמה בינוניים-גדולים במקום הבטטה. אין שינוי בתיבול.

פרחית (12:46 9.02.2018)

גם זה, באופן לא מובן מאליו (כי הילדים שלי בררניים בטירוף!!!!) נכנס למתכונים המועדפים! כיף שיש אותך! שה’ ישמור ויברך אותך! ❤❤❤

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:38 9.02.2018)

תודה פרחית! ❤️

אבירם (18:09 9.12.2017)

זו הפעם הראשונה שאני מבשל באמת משהו שאינו ביצה …. יצא נהדר
ועם חשק של עוד ….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:12 9.12.2017)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה אבירם ושבוע טוב

חנה ויינשטוק (20:58 26.10.2017)

איזה תוספת תתאים למנה הזאת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:03 27.10.2017)

לדעתי הכי הולך עם אורז לבן או צהוב.

גילת (09:32 18.10.2017)

בוקר טוב,

האם אפשר להשתמש במייפל/סילאן במקום דבש?
מה עדיף מבין השניים?

תודה,
גילת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:34 18.10.2017)

היי גילת,
אפשר אחד מהשניים. סילאן ייתן צבע יפה יותר.
יום מקסים 🙂

שרון (19:20 8.10.2017)

היי אם יש לי צנצנת מוכנה של רוטב לעוף עם שזיפים אפשר להשתמש?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:44 8.10.2017)

נראה לי שכן.

Rony madrid (19:30 4.10.2017)

this is the best

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:22 5.10.2017)

Thanks 🙂

כרמי כץ (19:20 3.10.2017)

אפשר לוותר על השמן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 3.10.2017)

אפשר.

yanivhefer (14:04 29.09.2017)

היי ראשית, המתכונים הם מתכונים מנצחים, שנית האם ניתן במקום שוקיים לשים כנפיים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:32 29.09.2017)

כן בטח 🙂

אלירן (13:03 28.09.2017)

היי אפרת אני מכין תעוף המושלם לפי המתכון שלך.
קניתי אותו טרי מהקצב והקפאתי ומחר אני מפשיר אותו.
מה את ממליצה לי לעשות שהוא יצא לא מיימי??
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:31 28.09.2017)

היי אלירן,
הכוונה שאתה רוצה שהרוטב ייתפס עליו או שהתכוונת למשהו אחר?

אלירן (15:55 28.09.2017)

שהרוטב יתפס עליו.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:07 28.09.2017)

אז אני ממליצה שתכין כמות כפולה של רוטב. תתבל את העוף במחצית הכמות ולקראת סוף האפיה (10-15 דקות לפני סיום) תוסיף על העוף את מחצית התיבול הנוספת.

אלירן (21:24 28.09.2017)

תודה רבה עזרת לי ממש.
גמר חתימה טובה.

חנה (06:19 14.09.2017)

תודה על המתכונים על הדיוק במידע והתגובות המאד ענייניות ונעימות שלך.
ולשאלתי. אני רוצה להכין מראש לחג ולהקפיא, מה עושים עם הבטטה? לא להוסיף או פשוט לאכול אותה בשבת. למיטב ידיעתי לא מקפיאים ת”א או בטטה אשמח לתגובתך.
בשנים עברו הכנתי לרה”ש שוקיים עם דבש סויה ויין ומים בכמויות זהות עם פלפל שחור והייתי מקפיאה אך אשמח לנסות משהו אחר שנראה מאד טעים. אני מעדיפה מתכון שאוכל להכין מראש ולא ברגע האחרון.
שנה טובה ומתוקה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:45 14.09.2017)

היי חנה,
את יכולה להכין מראש ולהקפיא. יש בעיה להקפיא תפו”א אבל כשמדובר בבטטה לא אמורה להיות בעיה.
שנה טובה ומבורכת 🙂

מאי (16:31 11.09.2017)

הכנתי היום ופשוט חוסל! יצא מדהים.
ראיתי שגם משהי למטה כתבה שהרוטב יצא מאוד מיימי כמו שיצא לי. לא בישלתי עם נייר כסף אשמח לדעת איך לשפר .תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:42 11.09.2017)

היי מאי,
השרת במקרה את העוף עם הרוטב לפני? השתמשת בעוף קפוא או טרי (אני שואלת כי עוף קפוא שהופשר מפריש יותר נוזלים מעוף טרי).
להבא מה שאפשר לעשות הוא להכין כמות נוספת של הרוטב והפעם בלי השמן (רק דבש, סויה וצ’ילי) ולהוסיף על העוף לקראת סוף האפיה.

שרון (11:00 8.09.2017)

אני לא בשלנית ומאז שגיליתי את האתר אני מבלה הרבה יותר סמן מטבח (מבחירה!) ומוציאה מאכלים שזוכים למחמאות! המון תודה על האתר והמתכונים! קלעת לי בול במה שהייתי צריכה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:20 8.09.2017)

תודה שרון היקרה! כיף לשמוע 🙂

אלינוער (09:55 26.08.2017)

במקום שוקיים לקחתי שוארמה עוף (זה כמעט אותו דבר – ירכיים עוף ללא עצם) ועשיתי בדיוק ככתוב, יצא מעולה

אלינוער (09:57 26.08.2017)

שכחתי להוסיף שבמקום בטטה שמתי תפוחי אדמה קטנים – נפלא

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:54 26.08.2017)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

סיגל (10:28 8.07.2017)

שלום,אפשר לוותר על הבטטה?אין לי…

מתכונים ב-10 דקות (13:45 8.07.2017)

כן, אפשר.
את יכולה לשים במקום תפו”א ו/או גזר.

שרית (20:03 7.06.2017)

שלום וברכה!

האם אפשרי שהיום אכין את העוף עם התיבול בתבנית יחד עם הבטטות, אשאירק במקרר ואבשל רק מחר בצהריים?

שאלה נוספת- יש אפשרות לבשל בסיר?

מתכונים ב-10 דקות (22:38 7.06.2017)

כן שרית, אפשר לתבל מראש. קחי בחשבון שבמהלך ההשרייה במקרר העוף עלול להפריש נוזלים ואז התיבול פחות נתפס בעוף לכן אם רוצים לחזק את הטעם אפשר להכין חצי כמות נוספת של תיבול (כף שמן, כף סויה וכו’) ולתבל רגע לפני ששמים בתנור.
אפשר לבשל בסיר אך הטעמים יוצאים פחות מורגשים מאשר בתנור.

גלית (19:57 7.12.2016)

הכנתי ביום שישי והוספתי טריאקי.. וכתוספת הכנתי תפוחי האדמה עם בזיליקום ואורגנו.. גם כן מהאתר.. יצא מושלם כולם ליקקו את האצבעות!

מתכונים ב-10 דקות (20:19 7.12.2016)

שמחה לשמוע!
תודה גלית 🙂

רבקה (13:34 2.12.2016)

הכנתי בדיוק כמו שרשום במתכון והכנסתי את זה לתנור אבל הרוטב מיימי מדי והעוף טיפה לבן מה אני אוכל לעשות

מתכונים ב-10 דקות (13:45 2.12.2016)

היי רבקה,
אם שמת נייר כסף תורידי אותו ותתני לעוף להמשיך להצלות ב190 מעלות.
אם יש לך סילאן, ערבבי 2 כפות עם כף מים ומרחי על העוף בחלק העליון.

רבקה (13:58 2.12.2016)

יש תחליף לסילאן כי אין לי והרוטב עדיין מימי אבל העוף מתחיל לקבל צבע השאלה אם הוא יקבל את הטעמים

מתכונים ב-10 דקות (14:04 2.12.2016)

אם אין לך סילאן את יכולה לערבב כף שמן + כף רוטב סויה + כף צ’ילי מתוק + כף דבש ולהבריש את העוף בחלק העליון (אין בעיה לעשות זאת גם בשלב זה). ואז תמשיכי לאפות עד להזהבה יפה.

גלית (11:45 29.11.2016)

אין על האתר שלך – אליפות!!
יש לי את כל המצרכים.. אבל, בלי סילאן זה עדיין ייצא לי צבע חום ?

מתכונים ב-10 דקות (12:46 29.11.2016)

תודה גלית 🙂
זה אמור לצאת בצבע יפה והכי חשוב טעים 🙂

שרה (21:49 27.11.2016)

רוצה להכין היום, אינלי צ’ילי, יש תחליף????????

מתכונים ב-10 דקות (21:55 27.11.2016)

היי שרה,
את יכולה להכין גם בלי הצ’ילי. תוסיפי כף סילאן (אם אין לך שימי כף דבש) + כף רוטב סויה. לדעתי גם תוספת של שן שום כתושה לרוטב תוסיף לטעם.

ספיר (05:22 23.11.2016)

שלום אפרת יקרה,
תודה רבה על כל המתכונים המצויינים כאן באתר! תודה לה’ – כל מה שניסית עד כה יצא מוצלח וטעים מאוד!!!
והדבר מקנה לי ביטחון ומדרבן אותי לנסות מתכונים חדשים ומעניינים! אז שוב תודה!

בנוגע לעוף,גם התינוק שלי אוכל איתנו והוא עוד לא בן שנה, כך שאצטרך במקום דבש לשים סילאן, האם זה משנה את הטעמים באופן משמעותי?
דבר נוסף, אפשר להכין לכבוד שבת – מיום חמישי,להשאיר במקרר ולחמם שוב בשישי על הפלטה לפני ההגשה? או שעדיף להכין בשישי?
תודה ובשורות טובות בעזרת ה’!
ספיר.

מתכונים ב-10 דקות (08:17 23.11.2016)

היי ספיר,
כיף גדול לשמוע!
אין בעיה לשים סילאן במקום דבש.
אפשר להכין בחמישי ולחמם על הפלטה בערב שבת.
יום נפלא יקירה 🙂

ספיר (14:56 23.11.2016)

מצויין…תודה רבה ושבת שלום!

ניווה (17:13 22.11.2016)

המון תודה על התשובה !!!!!
מקווה שעם התיבול החילופי יצא טעים כמו עם המקור

מתכונים ב-10 דקות (17:44 22.11.2016)

זה לא ייצא אותו דבר אבל עדיין טעים 🙂

ניווה (11:38 22.11.2016)

היי אפרת !
שוב תבורכי על המתכונים הנפלאים
יש לי בעיה של מלחים ולכן רוטב סויה הוא מחוץ לתחום …
במה אפשר להחליף ועדיין לשמור על טעם לא מתוק במתכון זה ובכלל במתכונים סיניים בעיקר ?
תודה
?

מתכונים ב-10 דקות (13:06 22.11.2016)

היי ניווה,
לסויה יש טעם מיוחד שקשה להמיר בתחליף אחר שייתן טעם דומה.
במתכון הזה אפשר לתבל ב-2 כפות רוטב סילאן, קצת מלח ופלפל שחור. זה עדיין ייצא טעים.
לגבי מאכלים אחרים, זה מאוד תלוי במתכון עצמו. יש מתכונים שלא כדאי לוותר על הסויה ויש כאלה שאפשר לוותר (את מוזמנת לשאול אותי בקשר למתכונים ספציפיים).
המשך יום מקסים 🙂

ניווה (14:49 22.11.2016)

יצא מעדן אבל בתיבול המקורי
רוצה להבין – סילאן מלח ופלפל במקום כל התיבול של הצילי וכו’

מתכונים ב-10 דקות (14:59 22.11.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
וכן, במקום התיבול המקורי.

ליאור (20:25 27.10.2016)

היי המתכון נשמע מעולה מקווה שיצא לי גם טעים. איזה תוכנית לשים בתנור רגיל או גריל?

מתכונים ב-10 דקות (21:14 27.10.2016)

היי ליאור,
האפיה בתוכנית הרגילה (קו עליון וקו תחתון).
בהצלחה 😉

מירי (10:25 19.08.2016)

קודם כל אין על האתר שלך פשוט קל וטעים
עכשיו לגבי המתכון שאלה האם צריך לכסות בחצי שעה הראשונה עם נייר כסף?

מתכונים ב-10 דקות (10:47 19.08.2016)

היי מירי,
אין צורך לכסות.
שבת שלום 🙂

סנטנה (21:33 3.08.2016)

אפשר לעשות את זה עם חזה עוף? תודה

מתכונים ב-10 דקות (21:59 3.08.2016)

היי סנטנה,
פחות מומלץ עם חזה עוף מאחר והוא יתייבש בתנור. אם בכל זאת את רוצה להכין אז יש לאפות את קוביות הבטטה בנפרד עד שהן מתרככות (ניתן לבדוק ע”י נעיצת מזלג) ואז להכניס את חזה העוף למשך 15-20 דקות (תלוי בגודל נתח החזה).

יאיר עמית (16:36 22.07.2016)

תודה רבה
יצא טעים

מתכונים ב-10 דקות (16:56 22.07.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על העדכון ושבת שלום

מיכל (16:44 7.07.2016)

שלום לכולם,
תודה רבה על המתכונים!
אני נשואה טרייה, וממש חדשה במטבח 🙂
אם אני עושה את המתכון בטוסטר, הבנתי ממך שבהתחלה כדאי במצב אפייה (עליון ותחתון) ואח”כ צלייה.
מה זה מצב צלייה?
וכתבת לקראת הסוף להסיר נייר כסף, זה אומר בחצי שעה האחרונה (כמו בתנור) או אחרי?

תודה רבה,
מיכל

מתכונים ב-10 דקות (18:43 7.07.2016)

היי מיכל,
אם את מכינה בטוסטר אפשר להכין במצב אפיה רגיל לכל אורך המתכון ואין צורך להעביר לתוכנית צלייה.
כדאי לכסות את התבנית ב 30-40 דקות הראשונות ואח”כ להסיר את הכיסוי להמשיך לאפות 30-40 דקות, עד שהעוף מקבל צבע יפה.
בהצלחה! 🙂

קרינה (11:36 1.07.2016)

ובמתכון הספציפי אפשר לוותר על הדבש?
תודה:)

מתכונים ב-10 דקות (14:01 1.07.2016)

היי קרינה,
אני חושבת שהתיבול במתכון הזה גם יכול להתאים לשוק הודו. במקום דבש את יכולה לשים סילאן או מייפל.
אני מניחה שאת יכולה להכין גם במחבת רק קודם כדאי לטגן את הבצל ורק אז להוסיף את הפטריות כמה דקות ואז את השוקיים. אם התבשיל יבש יש להוסיף קצת מים.
לכסות ולבשל על אש בינונית נמוכה במשך 15-20 דקות, תלוי בגודל הנתחים.

קרינה (11:34 1.07.2016)

היי אפרת,
רציתי לישאול איך ניתן להכין שוק הודו מפורק איזה תיבול מתאים לשוק?אפשר יהיה לחמם את המחבת ולטגן את השוק ואז להוסיף בצל לערבב להוסיף פטריות ואז ליסגור את המיכסה האם צריך להוסיף מים ותוך כמה זמן השוק המפורק מתבשל?
המון תודות.

מתכונים ב-10 דקות (13:57 1.07.2016)

היי קרינה,
אני חושבת שהתיבול במתכון הזה יתאים אם את מכינה בתנור. במקום דבש אפשר לשים סילאן או מייפל.
אני חושבת שאת יכולה להכין גם במחבת רק קודם אולי כדאי לטגן את הבצל ורק אז להוסיף את הפטריות כמה דקות לבד ואז את השוקיים. אם התבשיל יבש יש להוסיף קצת מים. לכסות לבשל על אש בינונית-נמוכה במשך 10-20 דקות, מאוד תלוי בגודל הנתחים.

אלמוג (21:51 30.06.2016)

כמה מלח

מתכונים ב-10 דקות (22:08 30.06.2016)

היי אלמוג,
אין צורך להוסיף מלח. הסויה מספיק מלוחה.

מיכאלה (23:57 23.06.2016)

בדרך כלל אני לא אוהבת להגיב אבל אחרי כל כך הרבה מתכונים מהאתר הרגשתי שאני חייבת. הרגע זה יצא מהתנור וזה פשוט טעים בטירוף!!! תודה רבה על כל המתכונים ועל העבודה המדהימה שאת עושה!

מתכונים ב-10 דקות (00:00 24.06.2016)

תודה מיכאלה! אני ממש שמחה לשמוע 🙂

סיגל (18:39 23.06.2016)

היי אפרת

אני כרגע מכינה את השוקיים בתנור עם הבטטה משום מה הבטטה עוד לא נהיית רכה ולמרות שכיסתי עם נייר אלומניום קרוב לשעה על 200 מעלות מה עושים?

מתכונים ב-10 דקות (18:46 23.06.2016)

היי סיגל,
חתכת את הבטטה לקוביות נכון? בדר”כ בטטה מתרככת מהר, אני מניחה שזה אולי קשור לסוג הבטטה. תהפכי את הבטטות צד ופשוט המשיכי לאפות עד שהבטטה תתרכך (אני חושבת שכדאי להסיר את נייר האלומיניום ולהנמיך ל180 מעלות). לגבי העוף, אל תדאגי, ככל שהוא בתנור הוא יהיה רך יותר.
אם גם אחרי חצי שעה נוספת הבטטות לא מתרככות (מה שלא נראה לי סביר), כדאי להוציא את העוף ולהמשיך לאפות את הבטטות לבד.

סיגל (19:07 23.06.2016)

היי אפרת,

כן הבטטות התרכו בסוף, נבהלתי קצת, הסרתי הנייר אלומניום הורדתי ל- 180 מעלות מקווה שרק השוקיים יקבלו צבע יפה כי הם חיוורים. כדי מעכשיו לשים על גריל ומאוורר או שזה ייבש לי את השוקיים?

מתכונים ב-10 דקות (19:21 23.06.2016)

מעולה 🙂
כן, יכול להיות שזה ייבש את השוקיים. השוקיים חיוורים בגלל שנאפו עם כיסוי. פעם הבאה אם את רוצה צבע יפה, את יכולה לאפות עם כיסוי 30-40 דקות ראשונות ב200 מעלות ולאחר מכן, להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות במשך 10-15 דקות (עדיין ב200 מעלות) ואז להנמיך ל180 מעלות ולהמשיך לאפות (ללא כיסוי) במשך 25-30 דקות נוספות.

ענתי (10:01 2.06.2016)

כבר שיבחתי את העוף הטעים הזה ועשיתי אותו מספר פעמים.תבורכי.
אם אני עושה כרעיים -יש צורך להגדיל את כמויות התיבול?והאם ניתן היום להשרות ומחר לאפות?תבורכי

מתכונים ב-10 דקות (11:08 2.06.2016)

היי ענתי,
קודם כל אני שמחה לשמוע 🙂
אם את מכינה מכרעיים מומלץ להכין כמות כפולה של התיבול (להכפיל הכל ב-2).
את יכולה להשרות היום את העוף בתיבול אבל אני ממליצה להשאיר בצד חצי כמות של רוטב כדי למרוח על העוף גם רגע לפני האפיה (הסיבה היא שבמהלך ההשריה במקרר, העוף יפריש נוזלים ויכול להיות שהתיבול לא ייתפס כמו שצריך בעוף).
בהצלחה!

ענתי (11:16 2.06.2016)

תודה רבה.שבת שלום

רוזה (12:53 22.06.2016)

שלום! כל הכבוד על האתר היפה! מתכוונת להכין עם 4 כרעיים מופרדים. חוששת להכפיל את הרוטב, לא יהיה מלוח מדי בגלל 4 כפות סויה? תודה ענקית!!

מתכונים ב-10 דקות (13:07 22.06.2016)

היי רוזה,
אם את מכינה עם 4 כרעיים מופרדים, זאת אומרת סה”כ 8 חתיכות את יכולה להשאיר את התיבול כמו שהוא או להכפיל ב1.5: 3 כפות שמן, 3 כפות רוטב סויה, 3 כפות דבש, 3 כפות צ’ילי מתוק.
בהצלחה והמשך יום נפלא 🙂

רוזה (10:58 26.06.2016)

יצא מאוד מאוד טעים!! תודה ענקית על המתכונים המוצלחים ותשובות מהירות!!

מתכונים ב-10 דקות (11:01 26.06.2016)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא!

ענבר (12:28 22.03.2016)

מתכון מנצח ! עשיתי אותו גם כשוקיים, ובהזדמנות אחרת עם כרעיים. – יצא אליפות !

תודה רבה – אתר שווה ביותר.

מתכונים ב-10 דקות (12:39 22.03.2016)

תודה ענבר! שמחה לשמוע 🙂

רויטל (00:21 14.03.2016)

טוב נו…עוד מתכון מוצלח..(:
היום אני מכינה בפעם השנייה וללא עוררין המתכון המנצח לעוף בתנור!
פשוט קל וטעים.

אני מניחה שנתקלת כבר בתגובות ממני..אז גם הפעם..תודה רבה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (08:54 14.03.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ויום נפלא!

אביבה (17:42 8.02.2016)

אפשרי תפו”א במקום בטטה?

מתכונים ב-10 דקות (17:47 8.02.2016)

כן אביבה, אפשר 🙂

הילה (14:35 4.02.2016)

מתכון פשוט ומצויין. תודה רבה רבה אתר מקסים

מתכונים ב-10 דקות (14:37 4.02.2016)

תודה הילה 🙂

קורין (04:29 3.02.2016)

תודה רבה – יצא מעולה! הצ׳ילי המתוק הופך את זה לשונה מהעוף הרגיל בדבש וסויה.
המבוגרים והילדים נהנו מאד.

מתכונים ב-10 דקות (08:35 3.02.2016)

שמחה לשמוע!
תודה קורין ויום נפלא 🙂

אני (13:19 21.12.2015)

מה אפשר להוסיף במקום דבש או סילאן ? משהו יותר בריא… תודה על התשובה !

מתכונים ב-10 דקות (15:36 21.12.2015)

היי,
אפשר לשים סירופ מייפל טבעי או סירופ אגבה.
המשך יום נעים 🙂

דודו (23:33 26.11.2015)

אפשר סילאן במקום דבש ???

מתכונים ב-10 דקות (23:35 26.11.2015)

כן, אפשר 🙂

דוד (20:19 25.11.2015)

שלום
מתכוו זה מתאים גם לכרעיים

מתכונים ב-10 דקות (20:42 25.11.2015)

כן דוד, בהחלט.

Effi Barel (15:19 30.10.2015)

מכין עכשיו…נראה…נקווה לטוב…

מתכונים ב-10 דקות (15:27 30.10.2015)

בהצלחה 😉

ציפי (06:23 4.10.2015)

הי, הכנתי את המתכון אתמול והיה ממש טעים. תודה על השיתוף

מתכונים ב-10 דקות (08:39 4.10.2015)

שמחה לשמוע ציפי 🙂
חג שמח!

בועז (11:15 11.08.2015)

הכנו לשבת ויצא ממש טעים! מתכון קל לביצוע ומאוד מתגמל בתוצאה.

מתכונים ב-10 דקות (11:18 11.08.2015)

תודה בועז! שמחה שאהבתם ונהנתם מהמתכון 🙂

לאה (17:29 23.05.2015)

היי,
אפשר בטוסטר אובן? ואם כן אז בתוכנית אפייה או צלייה? תודה.

מתכונים ב-10 דקות (18:36 23.05.2015)

היי לאה,
לדעתי אפשר במצב אפיה (עליון ותחתון). ממליצה לכסות בנייר כסף ולקראת הסוף להסיר את הנייר ולשים על מצב צלייה כדי שהעוף יקבל צבע יפה.
חג שמח 🙂

רותי ש. (10:49 25.04.2015)

האם במקום דבש אפשר להשתמש בסילאן?

מתכונים ב-10 דקות (11:58 25.04.2015)

כן רותי, אפשר.

גלי (07:54 23.04.2015)

מה אפשר להוסיף במקום צ’ילי?

מתכונים ב-10 דקות (08:55 23.04.2015)

היי גלי,
את יכולה לשים כף פפריקה מתוקה.

אוסי (12:35 2.04.2015)

הי
רוצה להכין את זה לפסח וסויה זה לא כשר. יש.תחליף לסויה במקרה? או לרדת מהמתכון הזה?

מתכונים ב-10 דקות (12:46 2.04.2015)

היי אוסי,
אפשר להכין את זה עם דבש ורוטב צ’ילי אבל אז זה ייצא מתקתק. לצערי אין תחליף לסויה (גם אני לא מצאתי סויה כשל”פ).
חג שמח 🙂

אמא לתינוקות (12:34 23.02.2015)

הכנתי את זה עכשיו לארוחת צהריים+המתכון מהתוספות של הקישואים והתפו”א בצ’ילי, ויצא מעלף!! תודה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות (12:38 23.02.2015)

מעולה! תודה לך שחזרת לעדכן 🙂
המשך יום נפלא

סימה (15:48 19.02.2015)

שלום, חייבת להגיב- המתכון פשוט מעולה. יצא מעדן!! תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (16:10 19.02.2015)

תודה סימה! שמחה לשמוע 🙂
סופשבוע נעים

אוסי (15:38 2.02.2015)

אפשר בשקית קוקי ולהוסיף תפוחי אדמה?

מתכונים ב-10 דקות (15:47 2.02.2015)

הי אוסי,
לא ניסיתי אבל לא אמורה להיות בעיה. אם את אוהבת את השוקיים צלויים אז אני ממליצה לקראת הסוף להסיר את שקית הקוקי ולתת לשוקיים להצלות עד שישחימו מעט.

סימה (19:30 13.10.2014)

האם לכסות את התבנית עם העופות בזמן האפיה?

סימה (19:33 13.10.2014)

תודה ראיתי תשובה!!

ענבח (11:40 25.07.2014)

אם אין לי רוטב צילי מתוק??
מה אוכל לשים במקום זה?? יש לי פלפל צילי גרוס( חריף)??

מתכונים ב-10 דקות (11:48 25.07.2014)

הי ענבל,
את יכולה להוסיף מעט צ’ילי גרוס שלא יהיה חריף מידי.

Adina Hirschl (23:20 19.07.2014)

נסו להכניס lovage למרקי ירקות , מאד טעים ומיוחד. אני לא יודעת אם זה צומח בארץ. זה תבלין שמזכיר פטרזיליה וסלרי יחד. תבלין שהרומנים משתמשים בו לרוב וצומח אצלי בגינה בnew rochelle, n.y. עדינה.

מתכונים ב-10 דקות (09:49 20.07.2014)

הי עדינה,
תודה על ההמלצה ושבוע מצוין 🙂

ל (21:42 18.03.2014)

דווקא לנו לא יצא משו… אולי בגלל הצ’ילי של אולביה.

ענת (09:22 2.03.2014)

הכנתי ביום שיש -טעים מאוד -יצא מושלם .
לי לקח יותר משעה בתנור בכדי שיקבל צבע מדהים ועם זאת העוף יצא עסיסי.תודה על עוד מתכון מוצלח.

מתכונים ב-10 דקות (09:32 2.03.2014)

תודה ענת! את צודקת, זמני הצלייה משתנים בין כל תנור לתנור.
הכי חשוב שבסוף יצא טעים 🙂

יעל (18:14 17.02.2014)

לא מכסים את התבנית ? ככה גלוי בתנור ? לא יתייבש?

מתכונים ב-10 דקות (18:46 17.02.2014)

היי יעל, לא חובה לכסות, אם שמים במרכז התנור זה בדר”כ לא מתייבש (תלוי בתנור). אפשר לכסות בנייר אלומיניום ולהוציא את הכיסוי 15 דקות לפני סיום כדי שהעוף יקבל צבע יפה.

ורד (12:23 15.02.2014)

הכנתי אתמול לארוחת ערב, יצא מושלם!!

חגית (23:36 13.02.2014)

יצא פצצה!

מתכונים ב-10 דקות (09:41 14.02.2014)

תודה חגית, שמחה לשמוע 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.