זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 60 דקות

מצרכים:

7-8 שוקי עוף

1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות

7-9 שיני שום שלמות קלופות

רוטב: 2 כפות שמן זית/קנולה, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות גדושות דבש, 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק




אופן הכנה:

– מערבבים יחד את חומרי הרוטב.

– מניחים בקערה את שוקי העוף, קוביות הבטטה ושיני השום ומערבבים היטב עם הרוטב.

– מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור בחום 200 מעלות למשך כחצי שעה.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

 

לאחר מכן מנמיכים את התנור ל 180 מעלות ומשאירים לחצי שעה נוספת.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל
ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פסטה ברוטב שמנת ובולגריתפסטה ברוטב שמנת ובולגרית
פטריות ממולאות גבינה פטריות ממולאות גבינה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
הודיה (06:37 10.11.2021)

היי אפרת 🙂
נדיר שאני אוכלת עוף אבל ראיתי את המתכון הזה וממש התחשק לי. אני אוהבת את העוף רק כשהוא ממש שחום וממש ממש רך (שהוא ממש כמעט מתפרק לבד), האם לדעתך כדאי לי לשים את העוף והבטטה בשקית קוקי כדי שיצא ככה? ואם לא אז כמה זמן להוסיף לאפייה כדי שיצא לי כמו שכתבתי?
ובמה אפשר להחליף את הצילי המתוק? אני לא רוצה שיצא מתוק מידי כי הבטטה גם ככה מתוקה.
תודה רבה 🙏

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:24 10.11.2021)

היי הודיה,
ממליצה לך לאפות בשקית קוקי, בחום של 190 מעלות למשך כ-40 דקות ואז על 180 מעלות כחצי שעה נוספת.
במידת הצורך תוכלי להאריך את זמן האפייה עד לדרגת העשייה הרצויה.
אפשר לוותר על הצ’ילי ולהגדיל את כמות הסויה ל-3 כפות.
מקווה שתאהבי את התוצאה(:

avatar
גל (23:12 17.10.2021)

יצא לי גרוע.שיני השום נמסו לחלוטין והרסו את כל העסק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:47 17.10.2021)

היי גל,
טעם השום כאן אכן מודגש. מציעה לך בפעם הבאה לשים רק 3-4 שיני שום אם את לא מחבבת שום(:

avatar
רויטל (14:31 15.09.2021)

האם צריך לכסות? אם כן כמה זמן? תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:40 15.09.2021)

היי רויטל,
לא חייב, אבל אפשר לכסות בנייר אלומיניום ולהוציא את הכיסוי כ-20 דקות לפני סיום האפייה כדי שהעוף יקבל צבע יפה.

avatar
Shugy (12:58 15.09.2021)

היי, תודה רבה על המתכון המיוחד.
האם צריך להשים את השום בעודו שלם או שניתן לכתוש אותו?
גמר חתימה טובה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:55 15.09.2021)

היי,
כדאי להשתמש בשום קלוף שלם ולא כתוש.
גמר חתימה טובה🌺

avatar
רינת (08:09 6.09.2021)

האם לכסות בנייר כסף או להשאיר פתוח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:03 6.09.2021)

היי רינת,
לא חייב לכסות. אם התנור שלך חזק במיוחד אפשר לכסות ולקראת סוף האפייה להמשיך לאפות ללא כיסוי.

avatar
אלי (17:55 27.08.2021)

אחלה מתכון כמו תמיד. תודה!

שוקיים בתנור
avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:30 27.08.2021)

נראה מעולה ממש! תודה על השיתוף ושבת שלום🌺

avatar
ענת (13:40 22.07.2021)

הנה התמונה של העוף, שכנראה לא הצליחה להכנס בתגובה הקודמת

שוקיים בתנור
avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:26 22.07.2021)

נראה מעולה!

avatar
ענת (12:55 22.07.2021)

הי אפרת, חזרתי להגיד תודה, יצא טעים מאוד, מצרפת תמונות

שוקיים בתנור
avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:25 22.07.2021)

איזה כיף לשמוע! נראה מעולה❤

avatar
ענת (19:17 20.07.2021)

הי אפרת, האם המתכון הזה מתאים לתפוחי אדמה במקום בטטה?
הטעם יצא בסדר?

או עדיף את המתכון של השוקיים עם התפוחי אדמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:51 20.07.2021)

היי ענת,
המתכון מתאים מאד גם לתפוחי אדמה😊

avatar
ענת (06:46 21.07.2021)

תודה על התשובה המהירה,

האם לקלף את תפוחי האדמה?

האם יש צורך לבשל קצת את התפוח האדמה והגזר לפני האפייה? ואם כן איך וכמה זמן?

והאם זה מקצר את זמן האפייה של השוקיים עם תפוחי אדמה וגזר בתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:54 21.07.2021)

אם מדובר בתפוחי אדמה גדולים רגילים- יש לקלף ולחתוך לפרוסות. אם אלו תפוחי אדמה קטנים שמיועדים לאפייה עם הקליפה- אין צורך לקלף…
אפשר לבשל מעט (כרבע שעה) את התפוחי אדמה והגזר לפני כן.

avatar
ענת (11:27 21.07.2021)

תודה רבה אפרת, אין כמוך!!!💖💫🙏

avatar
שול (15:09 1.07.2021)

הי, תודה רבה על המתכונים המעולים.. לא צריך לכסות את התבנית? מפחדת שיתייבש..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:02 1.07.2021)

היי,
אם התנור שלך חזק את יכולה לאפות מכוסה, ולקראת סוף האפייה להסיר את הכיסוי ולהמשיך באפייה.

avatar
נאוה:)) (16:26 20.06.2021)

היי אפרת
הכנתי לשבת את זה בלי צילי ועם כף סויה וכף דבש כמו שרשמת באחת התגובות והכנתי גם את הזיתים המבושלים ואת הדג המרוקאי, ואת העוגת קפה אגוזים, וגם את העוגיות בננה וחמאת בוטנים- והכל היה טעים מאד מאד ויצא נהדר!! מומלץ בחום🤗

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:38 20.06.2021)

וואו איזה כיף לשמוע! כל הכבוד נאוה ותודה על השיתוף❤

avatar
מיכל (14:16 7.05.2021)

אם מכינה בלי בטטה האם אפשר להקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:40 7.05.2021)

היי,
כן, אפשר. (לא רצוי להקפיא בטטה/תפו”א)

avatar
חן (23:41 18.03.2021)

היי אפרת,
יש לי צנצנת של רוטב שום ודבש של קנור (320 גרם). זה יתאים לדעתך להחליף את הרוטב? אולי כדאי לדלל אותו עם משהו?
יש לך מושג לאיזה כמות של עוף תספיק צנצנת אחת?

אשמח גם לדעת איך לדעתך הכי נכון לעשות את זה במידה ואני משתמשת בשקית קוקי?

המון תודה!
יש לך מתכונים נהדרים ושימושיים, אני נהנית מאוד! 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:21 19.03.2021)

היי חן,
אני חושבת שבמתכון הנוכחי חצי צנצנת תספיק. אולי כדאי להוסיף לרוטב המוכן גם כף שמן וכף סויה.
אם את משתמשת בשקית קוקי תכניסי לתוכה את העוף, תשפכי מעל העוף את הרוטב, תנערי בזהירות את השקית כך שהרוטב יגיע לכל החלקים, ותכניסי בתבנית לתנור.🙂

avatar
אתי (22:17 6.03.2021)

הכנתי לכבוד שבת קודש.
השרתי את העוף והבטטה כל הלילה ברוטב, יצא טעים מאוד מאוד!
מאמצת את המתכון לשבתות הבאות:)

שוקיים בתנור
avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:45 6.03.2021)

נראה מצוין!! תודה על השיתוף.

avatar
טניה (09:50 9.02.2021)

היי , לאיזה מצב אני מדליקה את התנור ….הכוונה שלי אם לטורבו או גריל שזה 2 פסים?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:39 9.02.2021)

2 פסים – עליון ותחתון.

avatar
גנית (22:52 5.02.2021)

מתכון כל כך קל וטעים מאוד!!!!
לא הספקתי לשים על השולחן
והכל נגמר!
כולם התלהבו!
פעם הבאה אכפיל כמויות
תודה רבה ושבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:58 6.02.2021)

היי גנית, כיף לשמוע❤️

avatar
אורית (12:13 12.10.2020)

הי
יש לכסות את התבנית ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:05 12.10.2020)

אין צורך.

avatar
ליהי (12:08 1.10.2020)

היי אפרת, תודה על המתכון! האם אפשר לשים את העוף, הבטטה והשום בתוך מרינדה ליממה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:56 1.10.2020)

כן.

avatar
Anna Kuperman (21:41 10.09.2020)

הכנתי כבר 3 פעמים
טעים מאוד!!!!!!
מתכון זריז ברמות. מצרכים שכמעט תמיד יש את כולם זמינים בבית.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:54 10.09.2020)

שמחה לשמוע ❤️

avatar
חני (16:25 4.09.2020)

יצא טרוףףףףףףףףףףףףףף

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:51 5.09.2020)

תודה חני, שמחה לשמוע 🙂

avatar
תילה (22:02 22.07.2020)

שלום אפרת,

יש לך מתכון לשוקיים עוף בברבקיו?
שוב תודה על האתר המקסים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:39 23.07.2020)

היי,
יש לי מתכון לכנפיים בתנור ברוטב ברביקיו. אפשר להכין גם עם שוקיים.
מומלץ לאפות ב180 מעלות במשך כשעה וחצי. לא חובה להפוך צד.

avatar
מירב (09:32 23.06.2020)

עם איזה שמן יותר מתאים- זית או קנולה? פעם הכנתי שניצלים בתנור עם שמן זית במקום קנולה והיה לזה ממש טעם לוואי לא טוב. השאלה אם גם בעוף זה ככה, או שלא.?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:57 23.06.2020)

יכול להיות שלשמן זית שהשתמשת בו היה טעם חזק.
אם את לא רוצה לקחת סיכון תשתמשי בשמן קנולה. יש לו טעם ניטרלי.

avatar
Anna Kuperman (21:40 10.09.2020)

לדעתי עדיף לזרוק את הקונולה לפח הוא מזיק לבריאות לעומת שמן זית

תמיד כדאי להכין עם שמן זית.

avatar
ורו (16:10 5.06.2020)

קריטי אם אין סויה? מה אפשר במקום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:18 5.06.2020)

אפשר לשים חצי כפית מלח.

avatar
שירי (17:50 19.05.2020)

הי במידה ומכינה בטוסטר אובן.
כמה זמן צריך ? תודה רבה:)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:53 19.05.2020)

ממליצה לקרוא את הפוסט הזה- אפיה בטוסטר אובן.

avatar
יעל (07:56 1.05.2020)

האם צריך לכסות את העוף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:02 1.05.2020)

אין צורך.

avatar
גלינה צ׳רנין (12:31 18.04.2020)

שלום אפרת, אין לי צ׳ילי מתוק אבל יש לי צ׳ילי חריף יעשה את אותה העבודה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:27 18.04.2020)

שימי רק כף אחת שלא יהיה חריף מידי.

avatar
Hadas Lavy (13:34 26.01.2020)

אפרת, ברשותך, שאלה מוזרה, בטוח לא הראשונה או האחרונה…
באתי להנמיך עכשיו את החום ל -180 לאחר חצי שעה, וגיליתי שהחום היה בטעות כבר על 180. להעלות ל 200 לחצי שעה שנותרה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:12 26.01.2020)

סורי, ראיתי עכשיו.
כן אפשר, עד שהשוקיים ישחימו.

avatar
יעל (18:26 21.01.2020)

הי
האם ניתן לבשל קודם עם מים מורתחים כדי שייאפה היטב בתנור?
אפשר לטגן גם פלפל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:22 21.01.2020)

כן לשתי השאלות.

avatar
אורה בן חנניה (09:49 28.11.2019)

בוקר טוב,
האם אפשר להכין את שלב ההכנה לפני ולשמור במקרר
שעתיים שלוש עד להכנה?
תודה על תשובתך המהירה🌸

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:03 28.11.2019)

כן אפשר.

avatar
אינה (20:44 28.09.2019)

ערב טוב

האם כדאי לכסות בניר כסף בזמן האפיה ורק לקראת סיום להוריד?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:37 28.09.2019)

אני אופה בחום עליון וחום תחתון ולא מכסה אבל אם התנור שלך מייבש את העוף אז אפשר לכסות ולהסיר את הכיסוי בחצי שעה האחרונה.
שנה טובה 🌺

avatar
אילת (13:58 25.08.2019)

היי
האם מתאים לשקית קוקי?
אם כן, מה הזמנים והטמפרטורה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:35 25.08.2019)

כן. אפשר לשים את הכל בשקית קוקי סגורה. להניח בתבנית ולחורר קצת את החלק העליון.
180 מעלות במשך שעה ורבע. לאחר מכן מומלץ לקרוע את השקית ולהניח לעוף לצלות במשך 15-20 דקות (כדי שיקבל צבע).

avatar
קרן (17:07 21.08.2019)

היי אפרת
נהנת מאד מאד מהאתר שלך.מתכונים נהדרים מוצלחים ומדוייקים.אנחנו אוהבים את העןף עשוי מאד מאד רך ובנוסף השוקיים ללא עור.לכמה זמן היית ממליצה להשאיר בתנור באיזה חום והאם לכסות בשלב כלשהו? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 21.08.2019)

היי קרן,
אם את רוצה שזה יהיה מאד רך תכסי את זה בנייר כסף בשעה הראשונה (190 מעלות). אח”כ תסירי את הכיסוי ותשאירי כשעה נוספת בתנור (180 מעלות).

avatar
בתיה (11:44 8.07.2019)

הי אפרת,
הכנתי את המתכון פעם אחת עם שוקיים ויצא מדהים!! ממש נטרף הכל. אני רוצה להכין שוב עם כרעיים, השאלה אם אפשר להוסיף לבטטה גם גזר, או שיהיה מתוק מדי לדעתך? ואם כן, כמה גזרים את חושבת שכדאי להוסיף?
תודה רבה מראש!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:04 8.07.2019)

אפשר להוסיף כ-2 גזרים חתוכים כל אחד ל 4-5 חלקים.

avatar
לירון (15:59 19.05.2019)

היי הכנתי לפי ההוראות,אך ראיתי שיש המון נוזלים בתבנית יש לך מושג למה זה קרה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:52 19.05.2019)

העוף אמור להפריש קצת נוזלים בזמן האפיה. אם זה עוף שהיה קפוא והופשר הוא בדר”כ מפריש יותר נוזלים.

avatar
תהילה (11:40 15.03.2019)

נראה מעולה והתגובות ממש מזמינות!
אפשר לשלב את המתכון של העוף ואורז בתנור עם התיבול הזה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:51 15.03.2019)

כן.

avatar
מלכי (15:33 15.02.2019)

שלטם אפרת!
הכנתי שוב לשבת, ואז חיפשתי מה לעשות תוספת.
הכנתי תבנית נוספת לתנור עם תפו”א ובטטה עם אותו מתכון.
יצא מושלם!
(הוספתי מעט מלח, כי אין עוף שמוסעף מליחות)
תודה ושבת שלום!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:32 15.02.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מלכי ושבת שלום 💜

avatar
ורדה (17:45 4.02.2019)

הכנתי ויצא מושלם!!!
אפרת עוד מתכון מנצח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:45 4.02.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ורדה

avatar
רויטל (12:45 12.01.2019)

צריך לשטוף את השוקיים לפני ההכנה? אם כן, איך? להרתיח אותם? תודה 🙏

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:31 12.01.2019)

היי רויטל,
אין לשטוף את העוף מתחת לברז מחשש לחיידקים שיתפזרו (זוהי אגב הנחייה של משרד הבריאות).
לגבי הרתחה, יש שנוהגים להרתיח את העוף לפני הבישול ויש שלא. אומרים שהרתחת העוף במים במשך כ-10 דקות מוציאה חלק מהשומנים שלו (אין קשר ללכלוך).

avatar
עפרה שמר (18:41 19.12.2018)

שלום אפרת,
האם השוקיים יהיו טעימות גם בחימום חוזר? (על הפלטה)?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:05 19.12.2018)

כן.

avatar
סיון (11:36 11.12.2018)

היי אם אין לי רוטב סויה ויש לי רוטב טריאקי אפשר להשתמש בו במקום הסויה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:55 11.12.2018)

כן אפשר. בגלל שהוא מתקתק מספיק לשים כף אחת של דבש.

avatar
מלכי (14:52 29.11.2018)

היי אפרת
הכנתי לצהריים ויצא מדהים!
בעלי מיד ביקש שאכין שוב לשבת הקרובה…
תודה רבה מאד!
(הגשתי עם פירה תפו”א שספג את הרוטב)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:11 29.11.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה מלכי

avatar
קרן (22:40 16.11.2018)

נכנסתי לאתר בלחץ של זמן והשתלבו לי בדיוק הכרעיים עם בטטות שלא ידעתי מה לעשות איתן… באמת בכלום עבודה יצא מוצלח ביותר! גם הצבע לא אכזב 🙂 כולם נהנו ושיבחו. תודה רבה רבה אפרת!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:24 17.11.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
ורד כחלון (17:48 9.11.2018)

היי אפרת,צריך לכסות את העוף בנייר כסף במהלך האפיה?

תודה
ורד

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 10.11.2018)

לא, אין צורך.

avatar
מעיין (19:19 6.11.2018)

הכנתי לי ולאימי כארוחת צהריים. שמתי סילאן במקום דבש כדי שאם בני התינוק יסכים יוכל לטעום.
התוצאה הסופית מדהימה !!!!! הכל נטרף. גם בני אכל ואכל, לא רצה להפסיק !! פעם ראשונה שאני מכינה עוף ויצא מושלם !!
תודה רבה !!!! כל מתכון שלך מנצח!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:25 6.11.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 💜

avatar
נעמה (21:14 7.09.2018)

אם אני עושה עם כרעיים מפורקות בלי עור ועוף שיופשר יום במקרר, מה הכמויות ואיך לגרום לרוטב להספג? האם שום הכרחי או שאפשר לוותר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:42 8.09.2018)

מה כמות חלקי העוף? העוף הוא שלם?
השום מוסיף טעם אבל אפשר לוותר עליו.

avatar
נעמה (12:42 9.09.2018)

סהכ משהו כמו 16 חלקים. אפשר שום כתוש ברוטב עצמו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:12 9.09.2018)

אז תכיני כמות כפולה של הרוטב ותוסיפי כפית שום כתוש.
לאחר כ 45 דקות אפיה תרטיבי את העוף והירקות ברוטב ותחזירי להמשך אפיה.
שנה טובה 🌺

avatar
אוראל (00:08 24.08.2018)

אפשר לשים רוטב סויה בסיגנון סיני ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:51 24.08.2018)

כן.

avatar
אוראל (18:49 24.08.2018)

יצא מושלם תודה רבהה !!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:51 24.08.2018)

שמחה לשמוע!
תודה אוראל 🙂

avatar
צופית (06:34 7.08.2018)

הי. אני רוצה להכין אץ זה להיום בצהריים . אך יש לי פולקע ללא עור.
האם לדעתך זה עדיין יספוג את הטעמים ? כדאי לשנות משהו ?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:10 7.08.2018)

אין בעיה, תכיני רגיל.
יום מקסים 🙂

avatar
עדי (23:46 6.08.2018)

טעים מאד מאד!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:08 7.08.2018)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
נעה (11:54 8.06.2018)

הי, אין לי שום
זה משנה ממש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:55 8.06.2018)

לא קריטי.

avatar
ליאת (21:04 15.05.2018)

היי אפרת, תמונה אחת שווה אלף מילים. נטרףףף!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:33 15.05.2018)

נראה מעולה! 🙂

avatar
חנה (11:18 3.05.2018)

הי
אם לא שמים סויה. מה לשים במקום?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:38 3.05.2018)

כחצי כפית מלח.

avatar
נטלי (15:08 7.03.2018)

היי. רוצה להכין אבל במקום בטטה עם תפוחי אדמה. כמה לחתוך? התיבול שלהם נשאר אותו דבר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:23 7.03.2018)

היי נטלי,
אפשר לשים כ-2 תפוחי אדמה בינוניים-גדולים במקום הבטטה. אין שינוי בתיבול.

avatar
פרחית (12:46 9.02.2018)

גם זה, באופן לא מובן מאליו (כי הילדים שלי בררניים בטירוף!!!!) נכנס למתכונים המועדפים! כיף שיש אותך! שה’ ישמור ויברך אותך! ❤❤❤

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:38 9.02.2018)

תודה פרחית! ❤️

avatar
אבירם (18:09 9.12.2017)

זו הפעם הראשונה שאני מבשל באמת משהו שאינו ביצה …. יצא נהדר
ועם חשק של עוד ….

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:12 9.12.2017)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה אבירם ושבוע טוב

avatar
חנה ויינשטוק (20:58 26.10.2017)

איזה תוספת תתאים למנה הזאת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:03 27.10.2017)

לדעתי הכי הולך עם אורז לבן או צהוב.

avatar
גילת (09:32 18.10.2017)

בוקר טוב,

האם אפשר להשתמש במייפל/סילאן במקום דבש?
מה עדיף מבין השניים?

תודה,
גילת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:34 18.10.2017)

היי גילת,
אפשר אחד מהשניים. סילאן ייתן צבע יפה יותר.
יום מקסים 🙂

avatar
שרון (19:20 8.10.2017)

היי אם יש לי צנצנת מוכנה של רוטב לעוף עם שזיפים אפשר להשתמש?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:44 8.10.2017)

נראה לי שכן.

avatar
Rony madrid (19:30 4.10.2017)

this is the best

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:22 5.10.2017)

Thanks 🙂

avatar
כרמי כץ (19:20 3.10.2017)

אפשר לוותר על השמן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 3.10.2017)

אפשר.

avatar
yanivhefer (14:04 29.09.2017)

היי ראשית, המתכונים הם מתכונים מנצחים, שנית האם ניתן במקום שוקיים לשים כנפיים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:32 29.09.2017)

כן בטח 🙂

avatar
אלירן (13:03 28.09.2017)

היי אפרת אני מכין תעוף המושלם לפי המתכון שלך.
קניתי אותו טרי מהקצב והקפאתי ומחר אני מפשיר אותו.
מה את ממליצה לי לעשות שהוא יצא לא מיימי??
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:31 28.09.2017)

היי אלירן,
הכוונה שאתה רוצה שהרוטב ייתפס עליו או שהתכוונת למשהו אחר?

avatar
אלירן (15:55 28.09.2017)

שהרוטב יתפס עליו.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:07 28.09.2017)

אז אני ממליצה שתכין כמות כפולה של רוטב. תתבל את העוף במחצית הכמות ולקראת סוף האפיה (10-15 דקות לפני סיום) תוסיף על העוף את מחצית התיבול הנוספת.

avatar
אלירן (21:24 28.09.2017)

תודה רבה עזרת לי ממש.
גמר חתימה טובה.

avatar
חנה (06:19 14.09.2017)

תודה על המתכונים על הדיוק במידע והתגובות המאד ענייניות ונעימות שלך.
ולשאלתי. אני רוצה להכין מראש לחג ולהקפיא, מה עושים עם הבטטה? לא להוסיף או פשוט לאכול אותה בשבת. למיטב ידיעתי לא מקפיאים ת”א או בטטה אשמח לתגובתך.
בשנים עברו הכנתי לרה”ש שוקיים עם דבש סויה ויין ומים בכמויות זהות עם פלפל שחור והייתי מקפיאה אך אשמח לנסות משהו אחר שנראה מאד טעים. אני מעדיפה מתכון שאוכל להכין מראש ולא ברגע האחרון.
שנה טובה ומתוקה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:45 14.09.2017)

היי חנה,
את יכולה להכין מראש ולהקפיא. יש בעיה להקפיא תפו”א אבל כשמדובר בבטטה לא אמורה להיות בעיה.
שנה טובה ומבורכת 🙂

avatar
מאי (16:31 11.09.2017)

הכנתי היום ופשוט חוסל! יצא מדהים.
ראיתי שגם משהי למטה כתבה שהרוטב יצא מאוד מיימי כמו שיצא לי. לא בישלתי עם נייר כסף אשמח לדעת איך לשפר .תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:42 11.09.2017)

היי מאי,
השרת במקרה את העוף עם הרוטב לפני? השתמשת בעוף קפוא או טרי (אני שואלת כי עוף קפוא שהופשר מפריש יותר נוזלים מעוף טרי).
להבא מה שאפשר לעשות הוא להכין כמות נוספת של הרוטב והפעם בלי השמן (רק דבש, סויה וצ’ילי) ולהוסיף על העוף לקראת סוף האפיה.

avatar
שרון (11:00 8.09.2017)

אני לא בשלנית ומאז שגיליתי את האתר אני מבלה הרבה יותר סמן מטבח (מבחירה!) ומוציאה מאכלים שזוכים למחמאות! המון תודה על האתר והמתכונים! קלעת לי בול במה שהייתי צריכה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:20 8.09.2017)

תודה שרון היקרה! כיף לשמוע 🙂

avatar
אלינוער (09:55 26.08.2017)

במקום שוקיים לקחתי שוארמה עוף (זה כמעט אותו דבר – ירכיים עוף ללא עצם) ועשיתי בדיוק ככתוב, יצא מעולה

avatar
אלינוער (09:57 26.08.2017)

שכחתי להוסיף שבמקום בטטה שמתי תפוחי אדמה קטנים – נפלא

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:54 26.08.2017)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
סיגל (10:28 8.07.2017)

שלום,אפשר לוותר על הבטטה?אין לי…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:45 8.07.2017)

כן, אפשר.
את יכולה לשים במקום תפו”א ו/או גזר.

avatar
שרית (20:03 7.06.2017)

שלום וברכה!

האם אפשרי שהיום אכין את העוף עם התיבול בתבנית יחד עם הבטטות, אשאירק במקרר ואבשל רק מחר בצהריים?

שאלה נוספת- יש אפשרות לבשל בסיר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:38 7.06.2017)

כן שרית, אפשר לתבל מראש. קחי בחשבון שבמהלך ההשרייה במקרר העוף עלול להפריש נוזלים ואז התיבול פחות נתפס בעוף לכן אם רוצים לחזק את הטעם אפשר להכין חצי כמות נוספת של תיבול (כף שמן, כף סויה וכו’) ולתבל רגע לפני ששמים בתנור.
אפשר לבשל בסיר אך הטעמים יוצאים פחות מורגשים מאשר בתנור.

avatar
גלית (19:57 7.12.2016)

הכנתי ביום שישי והוספתי טריאקי.. וכתוספת הכנתי תפוחי האדמה עם בזיליקום ואורגנו.. גם כן מהאתר.. יצא מושלם כולם ליקקו את האצבעות!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:19 7.12.2016)

שמחה לשמוע!
תודה גלית 🙂

avatar
רבקה (13:34 2.12.2016)

הכנתי בדיוק כמו שרשום במתכון והכנסתי את זה לתנור אבל הרוטב מיימי מדי והעוף טיפה לבן מה אני אוכל לעשות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:45 2.12.2016)

היי רבקה,
אם שמת נייר כסף תורידי אותו ותתני לעוף להמשיך להצלות ב190 מעלות.
אם יש לך סילאן, ערבבי 2 כפות עם כף מים ומרחי על העוף בחלק העליון.

avatar
רבקה (13:58 2.12.2016)

יש תחליף לסילאן כי אין לי והרוטב עדיין מימי אבל העוף מתחיל לקבל צבע השאלה אם הוא יקבל את הטעמים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:04 2.12.2016)

אם אין לך סילאן את יכולה לערבב כף שמן + כף רוטב סויה + כף צ’ילי מתוק + כף דבש ולהבריש את העוף בחלק העליון (אין בעיה לעשות זאת גם בשלב זה). ואז תמשיכי לאפות עד להזהבה יפה.

avatar
גלית (11:45 29.11.2016)

אין על האתר שלך – אליפות!!
יש לי את כל המצרכים.. אבל, בלי סילאן זה עדיין ייצא לי צבע חום ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:46 29.11.2016)

תודה גלית 🙂
זה אמור לצאת בצבע יפה והכי חשוב טעים 🙂

avatar
שרה (21:49 27.11.2016)

רוצה להכין היום, אינלי צ’ילי, יש תחליף????????

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:55 27.11.2016)

היי שרה,
את יכולה להכין גם בלי הצ’ילי. תוסיפי כף סילאן (אם אין לך שימי כף דבש) + כף רוטב סויה. לדעתי גם תוספת של שן שום כתושה לרוטב תוסיף לטעם.

avatar
ספיר (05:22 23.11.2016)

שלום אפרת יקרה,
תודה רבה על כל המתכונים המצויינים כאן באתר! תודה לה’ – כל מה שניסית עד כה יצא מוצלח וטעים מאוד!!!
והדבר מקנה לי ביטחון ומדרבן אותי לנסות מתכונים חדשים ומעניינים! אז שוב תודה!

בנוגע לעוף,גם התינוק שלי אוכל איתנו והוא עוד לא בן שנה, כך שאצטרך במקום דבש לשים סילאן, האם זה משנה את הטעמים באופן משמעותי?
דבר נוסף, אפשר להכין לכבוד שבת – מיום חמישי,להשאיר במקרר ולחמם שוב בשישי על הפלטה לפני ההגשה? או שעדיף להכין בשישי?
תודה ובשורות טובות בעזרת ה’!
ספיר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:17 23.11.2016)

היי ספיר,
כיף גדול לשמוע!
אין בעיה לשים סילאן במקום דבש.
אפשר להכין בחמישי ולחמם על הפלטה בערב שבת.
יום נפלא יקירה 🙂

avatar
ספיר (14:56 23.11.2016)

מצויין…תודה רבה ושבת שלום!

avatar
ניווה (17:13 22.11.2016)

המון תודה על התשובה !!!!!
מקווה שעם התיבול החילופי יצא טעים כמו עם המקור

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:44 22.11.2016)

זה לא ייצא אותו דבר אבל עדיין טעים 🙂

avatar
ניווה (11:38 22.11.2016)

היי אפרת !
שוב תבורכי על המתכונים הנפלאים
יש לי בעיה של מלחים ולכן רוטב סויה הוא מחוץ לתחום …
במה אפשר להחליף ועדיין לשמור על טעם לא מתוק במתכון זה ובכלל במתכונים סיניים בעיקר ?
תודה
?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:06 22.11.2016)

היי ניווה,
לסויה יש טעם מיוחד שקשה להמיר בתחליף אחר שייתן טעם דומה.
במתכון הזה אפשר לתבל ב-2 כפות רוטב סילאן, קצת מלח ופלפל שחור. זה עדיין ייצא טעים.
לגבי מאכלים אחרים, זה מאוד תלוי במתכון עצמו. יש מתכונים שלא כדאי לוותר על הסויה ויש כאלה שאפשר לוותר (את מוזמנת לשאול אותי בקשר למתכונים ספציפיים).
המשך יום מקסים 🙂

avatar
ניווה (14:49 22.11.2016)

יצא מעדן אבל בתיבול המקורי
רוצה להבין – סילאן מלח ופלפל במקום כל התיבול של הצילי וכו’

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:59 22.11.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
וכן, במקום התיבול המקורי.

avatar
ליאור (20:25 27.10.2016)

היי המתכון נשמע מעולה מקווה שיצא לי גם טעים. איזה תוכנית לשים בתנור רגיל או גריל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:14 27.10.2016)

היי ליאור,
האפיה בתוכנית הרגילה (קו עליון וקו תחתון).
בהצלחה 😉

avatar
מירי (10:25 19.08.2016)

קודם כל אין על האתר שלך פשוט קל וטעים
עכשיו לגבי המתכון שאלה האם צריך לכסות בחצי שעה הראשונה עם נייר כסף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:47 19.08.2016)

היי מירי,
אין צורך לכסות.
שבת שלום 🙂

avatar
סנטנה (21:33 3.08.2016)

אפשר לעשות את זה עם חזה עוף? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:59 3.08.2016)

היי סנטנה,
פחות מומלץ עם חזה עוף מאחר והוא יתייבש בתנור. אם בכל זאת את רוצה להכין אז יש לאפות את קוביות הבטטה בנפרד עד שהן מתרככות (ניתן לבדוק ע”י נעיצת מזלג) ואז להכניס את חזה העוף למשך 15-20 דקות (תלוי בגודל נתח החזה).

avatar
יאיר עמית (16:36 22.07.2016)

תודה רבה
יצא טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:56 22.07.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על העדכון ושבת שלום

avatar
מיכל (16:44 7.07.2016)

שלום לכולם,
תודה רבה על המתכונים!
אני נשואה טרייה, וממש חדשה במטבח 🙂
אם אני עושה את המתכון בטוסטר, הבנתי ממך שבהתחלה כדאי במצב אפייה (עליון ותחתון) ואח”כ צלייה.
מה זה מצב צלייה?
וכתבת לקראת הסוף להסיר נייר כסף, זה אומר בחצי שעה האחרונה (כמו בתנור) או אחרי?

תודה רבה,
מיכל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:43 7.07.2016)

היי מיכל,
אם את מכינה בטוסטר אפשר להכין במצב אפיה רגיל לכל אורך המתכון ואין צורך להעביר לתוכנית צלייה.
כדאי לכסות את התבנית ב 30-40 דקות הראשונות ואח”כ להסיר את הכיסוי להמשיך לאפות 30-40 דקות, עד שהעוף מקבל צבע יפה.
בהצלחה! 🙂

avatar
קרינה (11:36 1.07.2016)

ובמתכון הספציפי אפשר לוותר על הדבש?
תודה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:01 1.07.2016)

היי קרינה,
אני חושבת שהתיבול במתכון הזה גם יכול להתאים לשוק הודו. במקום דבש את יכולה לשים סילאן או מייפל.
אני מניחה שאת יכולה להכין גם במחבת רק קודם כדאי לטגן את הבצל ורק אז להוסיף את הפטריות כמה דקות ואז את השוקיים. אם התבשיל יבש יש להוסיף קצת מים.
לכסות ולבשל על אש בינונית נמוכה במשך 15-20 דקות, תלוי בגודל הנתחים.

avatar
קרינה (11:34 1.07.2016)

היי אפרת,
רציתי לישאול איך ניתן להכין שוק הודו מפורק איזה תיבול מתאים לשוק?אפשר יהיה לחמם את המחבת ולטגן את השוק ואז להוסיף בצל לערבב להוסיף פטריות ואז ליסגור את המיכסה האם צריך להוסיף מים ותוך כמה זמן השוק המפורק מתבשל?
המון תודות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:57 1.07.2016)

היי קרינה,
אני חושבת שהתיבול במתכון הזה יתאים אם את מכינה בתנור. במקום דבש אפשר לשים סילאן או מייפל.
אני חושבת שאת יכולה להכין גם במחבת רק קודם אולי כדאי לטגן את הבצל ורק אז להוסיף את הפטריות כמה דקות לבד ואז את השוקיים. אם התבשיל יבש יש להוסיף קצת מים. לכסות לבשל על אש בינונית-נמוכה במשך 10-20 דקות, מאוד תלוי בגודל הנתחים.

avatar
אלמוג (21:51 30.06.2016)

כמה מלח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:08 30.06.2016)

היי אלמוג,
אין צורך להוסיף מלח. הסויה מספיק מלוחה.

avatar
מיכאלה (23:57 23.06.2016)

בדרך כלל אני לא אוהבת להגיב אבל אחרי כל כך הרבה מתכונים מהאתר הרגשתי שאני חייבת. הרגע זה יצא מהתנור וזה פשוט טעים בטירוף!!! תודה רבה על כל המתכונים ועל העבודה המדהימה שאת עושה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:00 24.06.2016)

תודה מיכאלה! אני ממש שמחה לשמוע 🙂

avatar
סיגל (18:39 23.06.2016)

היי אפרת

אני כרגע מכינה את השוקיים בתנור עם הבטטה משום מה הבטטה עוד לא נהיית רכה ולמרות שכיסתי עם נייר אלומניום קרוב לשעה על 200 מעלות מה עושים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:46 23.06.2016)

היי סיגל,
חתכת את הבטטה לקוביות נכון? בדר”כ בטטה מתרככת מהר, אני מניחה שזה אולי קשור לסוג הבטטה. תהפכי את הבטטות צד ופשוט המשיכי לאפות עד שהבטטה תתרכך (אני חושבת שכדאי להסיר את נייר האלומיניום ולהנמיך ל180 מעלות). לגבי העוף, אל תדאגי, ככל שהוא בתנור הוא יהיה רך יותר.
אם גם אחרי חצי שעה נוספת הבטטות לא מתרככות (מה שלא נראה לי סביר), כדאי להוציא את העוף ולהמשיך לאפות את הבטטות לבד.

avatar
סיגל (19:07 23.06.2016)

היי אפרת,

כן הבטטות התרכו בסוף, נבהלתי קצת, הסרתי הנייר אלומניום הורדתי ל- 180 מעלות מקווה שרק השוקיים יקבלו צבע יפה כי הם חיוורים. כדי מעכשיו לשים על גריל ומאוורר או שזה ייבש לי את השוקיים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:21 23.06.2016)

מעולה 🙂
כן, יכול להיות שזה ייבש את השוקיים. השוקיים חיוורים בגלל שנאפו עם כיסוי. פעם הבאה אם את רוצה צבע יפה, את יכולה לאפות עם כיסוי 30-40 דקות ראשונות ב200 מעלות ולאחר מכן, להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות במשך 10-15 דקות (עדיין ב200 מעלות) ואז להנמיך ל180 מעלות ולהמשיך לאפות (ללא כיסוי) במשך 25-30 דקות נוספות.

avatar
ענתי (10:01 2.06.2016)

כבר שיבחתי את העוף הטעים הזה ועשיתי אותו מספר פעמים.תבורכי.
אם אני עושה כרעיים -יש צורך להגדיל את כמויות התיבול?והאם ניתן היום להשרות ומחר לאפות?תבורכי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:08 2.06.2016)

היי ענתי,
קודם כל אני שמחה לשמוע 🙂
אם את מכינה מכרעיים מומלץ להכין כמות כפולה של התיבול (להכפיל הכל ב-2).
את יכולה להשרות היום את העוף בתיבול אבל אני ממליצה להשאיר בצד חצי כמות של רוטב כדי למרוח על העוף גם רגע לפני האפיה (הסיבה היא שבמהלך ההשריה במקרר, העוף יפריש נוזלים ויכול להיות שהתיבול לא ייתפס כמו שצריך בעוף).
בהצלחה!

avatar
ענתי (11:16 2.06.2016)

תודה רבה.שבת שלום

avatar
רוזה (12:53 22.06.2016)

שלום! כל הכבוד על האתר היפה! מתכוונת להכין עם 4 כרעיים מופרדים. חוששת להכפיל את הרוטב, לא יהיה מלוח מדי בגלל 4 כפות סויה? תודה ענקית!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:07 22.06.2016)

היי רוזה,
אם את מכינה עם 4 כרעיים מופרדים, זאת אומרת סה”כ 8 חתיכות את יכולה להשאיר את התיבול כמו שהוא או להכפיל ב1.5: 3 כפות שמן, 3 כפות רוטב סויה, 3 כפות דבש, 3 כפות צ’ילי מתוק.
בהצלחה והמשך יום נפלא 🙂

avatar
רוזה (10:58 26.06.2016)

יצא מאוד מאוד טעים!! תודה ענקית על המתכונים המוצלחים ותשובות מהירות!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:01 26.06.2016)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא!

avatar
ענבר (12:28 22.03.2016)

מתכון מנצח ! עשיתי אותו גם כשוקיים, ובהזדמנות אחרת עם כרעיים. – יצא אליפות !

תודה רבה – אתר שווה ביותר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:39 22.03.2016)

תודה ענבר! שמחה לשמוע 🙂

avatar
רויטל (00:21 14.03.2016)

טוב נו…עוד מתכון מוצלח..(:
היום אני מכינה בפעם השנייה וללא עוררין המתכון המנצח לעוף בתנור!
פשוט קל וטעים.

אני מניחה שנתקלת כבר בתגובות ממני..אז גם הפעם..תודה רבה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:54 14.03.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ויום נפלא!

avatar
אביבה (17:42 8.02.2016)

אפשרי תפו”א במקום בטטה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:47 8.02.2016)

כן אביבה, אפשר 🙂

avatar
הילה (14:35 4.02.2016)

מתכון פשוט ומצויין. תודה רבה רבה אתר מקסים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:37 4.02.2016)

תודה הילה 🙂

avatar
קורין (04:29 3.02.2016)

תודה רבה – יצא מעולה! הצ׳ילי המתוק הופך את זה לשונה מהעוף הרגיל בדבש וסויה.
המבוגרים והילדים נהנו מאד.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:35 3.02.2016)

שמחה לשמוע!
תודה קורין ויום נפלא 🙂

avatar
אני (13:19 21.12.2015)

מה אפשר להוסיף במקום דבש או סילאן ? משהו יותר בריא… תודה על התשובה !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:36 21.12.2015)

היי,
אפשר לשים סירופ מייפל טבעי או סירופ אגבה.
המשך יום נעים 🙂

avatar
דודו (23:33 26.11.2015)

אפשר סילאן במקום דבש ???

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:35 26.11.2015)

כן, אפשר 🙂

avatar
דוד (20:19 25.11.2015)

שלום
מתכוו זה מתאים גם לכרעיים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:42 25.11.2015)

כן דוד, בהחלט.

avatar
Effi Barel (15:19 30.10.2015)

מכין עכשיו…נראה…נקווה לטוב…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:27 30.10.2015)

בהצלחה 😉

avatar
ציפי (06:23 4.10.2015)

הי, הכנתי את המתכון אתמול והיה ממש טעים. תודה על השיתוף

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:39 4.10.2015)

שמחה לשמוע ציפי 🙂
חג שמח!

avatar
בועז (11:15 11.08.2015)

הכנו לשבת ויצא ממש טעים! מתכון קל לביצוע ומאוד מתגמל בתוצאה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:18 11.08.2015)

תודה בועז! שמחה שאהבתם ונהנתם מהמתכון 🙂

avatar
לאה (17:29 23.05.2015)

היי,
אפשר בטוסטר אובן? ואם כן אז בתוכנית אפייה או צלייה? תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:36 23.05.2015)

היי לאה,
לדעתי אפשר במצב אפיה (עליון ותחתון). ממליצה לכסות בנייר כסף ולקראת הסוף להסיר את הנייר ולשים על מצב צלייה כדי שהעוף יקבל צבע יפה.
חג שמח 🙂

avatar
רותי ש. (10:49 25.04.2015)

האם במקום דבש אפשר להשתמש בסילאן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:58 25.04.2015)

כן רותי, אפשר.

avatar
גלי (07:54 23.04.2015)

מה אפשר להוסיף במקום צ’ילי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:55 23.04.2015)

היי גלי,
את יכולה לשים כף פפריקה מתוקה.

avatar
אוסי (12:35 2.04.2015)

הי
רוצה להכין את זה לפסח וסויה זה לא כשר. יש.תחליף לסויה במקרה? או לרדת מהמתכון הזה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:46 2.04.2015)

היי אוסי,
אפשר להכין את זה עם דבש ורוטב צ’ילי אבל אז זה ייצא מתקתק. לצערי אין תחליף לסויה (גם אני לא מצאתי סויה כשל”פ).
חג שמח 🙂

avatar
אמא לתינוקות (12:34 23.02.2015)

הכנתי את זה עכשיו לארוחת צהריים+המתכון מהתוספות של הקישואים והתפו”א בצ’ילי, ויצא מעלף!! תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:38 23.02.2015)

מעולה! תודה לך שחזרת לעדכן 🙂
המשך יום נפלא

avatar
סימה (15:48 19.02.2015)

שלום, חייבת להגיב- המתכון פשוט מעולה. יצא מעדן!! תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:10 19.02.2015)

תודה סימה! שמחה לשמוע 🙂
סופשבוע נעים

avatar
אוסי (15:38 2.02.2015)

אפשר בשקית קוקי ולהוסיף תפוחי אדמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:47 2.02.2015)

הי אוסי,
לא ניסיתי אבל לא אמורה להיות בעיה. אם את אוהבת את השוקיים צלויים אז אני ממליצה לקראת הסוף להסיר את שקית הקוקי ולתת לשוקיים להצלות עד שישחימו מעט.

avatar
סימה (19:30 13.10.2014)

האם לכסות את התבנית עם העופות בזמן האפיה?

avatar
סימה (19:33 13.10.2014)

תודה ראיתי תשובה!!

avatar
ענבח (11:40 25.07.2014)

אם אין לי רוטב צילי מתוק??
מה אוכל לשים במקום זה?? יש לי פלפל צילי גרוס( חריף)??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:48 25.07.2014)

הי ענבל,
את יכולה להוסיף מעט צ’ילי גרוס שלא יהיה חריף מידי.

avatar
Adina Hirschl (23:20 19.07.2014)

נסו להכניס lovage למרקי ירקות , מאד טעים ומיוחד. אני לא יודעת אם זה צומח בארץ. זה תבלין שמזכיר פטרזיליה וסלרי יחד. תבלין שהרומנים משתמשים בו לרוב וצומח אצלי בגינה בnew rochelle, n.y. עדינה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:49 20.07.2014)

הי עדינה,
תודה על ההמלצה ושבוע מצוין 🙂

avatar
ל (21:42 18.03.2014)

דווקא לנו לא יצא משו… אולי בגלל הצ’ילי של אולביה.

avatar
ענת (09:22 2.03.2014)

הכנתי ביום שיש -טעים מאוד -יצא מושלם .
לי לקח יותר משעה בתנור בכדי שיקבל צבע מדהים ועם זאת העוף יצא עסיסי.תודה על עוד מתכון מוצלח.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:32 2.03.2014)

תודה ענת! את צודקת, זמני הצלייה משתנים בין כל תנור לתנור.
הכי חשוב שבסוף יצא טעים 🙂

avatar
יעל (18:14 17.02.2014)

לא מכסים את התבנית ? ככה גלוי בתנור ? לא יתייבש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:46 17.02.2014)

היי יעל, לא חובה לכסות, אם שמים במרכז התנור זה בדר”כ לא מתייבש (תלוי בתנור). אפשר לכסות בנייר אלומיניום ולהוציא את הכיסוי 15 דקות לפני סיום כדי שהעוף יקבל צבע יפה.

avatar
ורד (12:23 15.02.2014)

הכנתי אתמול לארוחת ערב, יצא מושלם!!

avatar
חגית (23:36 13.02.2014)

יצא פצצה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:41 14.02.2014)

תודה חגית, שמחה לשמוע 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות