זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי
מצרכים:
300 גרם ביסקוויטים מסוג "פתי בר" מפוררים (לרגישים לגלוטן ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)
4 כפות ריבת חלב
8 כפות (80 מ"ל) שמנת מתוקה
לציפוי:
75 גרם שוקולד חלב + כפית שמן
כף ריבת חלב + כפית מים
אופן הכנה:
-מערבבים בקערה 4 כפות ריבת חלב עם 8 כפות שמנת מתוקה. מוסיפים פירורי ביסקוויטים ומערבבים לתערובת אחידה.
-משטחים בתבנית אינגליש קייק בגובה אחיד.
-מניחים בקערית 75 גרם שוקולד חלב עם כפית שמן וממיסים במיקרוגל במשך כ-15 שניות. מערבבים לתערובת חלקה ויוצקים מעל (אם השוקולד מתקשה אפשר להוסיף כמה כפות מים רותחים ולערבב).
-מערבבים כף ריבת חלב עם כפית מים ומפזרים בכמה מקומות מעל ציפוי השוקולד. בעזרת קיסם או מזלג יוצרים דוגמאות עדינות.
-מכניסים למקפיא למשך כשעה. מוציאים וחותכים לקוביות קטנות בגודל 2X2 ס"מ. שומרים בקופסה אטומה במקרר או במקפיא.
- סופגניות ללא גלוטן |
- פנקוטה |
- חטיפי יוגורט קפואים |
- ריבועי שוקולד לבן וקוקוס |
- גלידת בננה ושוקולד |
- גלידת שוקו וניל
תגובות
האם אפשר להחליף את השמנת המתוקה?
היי חיה,
במקום שמנת מתוקה אפשר לשים 2 כפות חמאה מומסת + 6 כפות חלב. אם יש אפשר גם להשתמש בשמנת צמחית במקום…
בהצלחה:)
מזה שמנת מתוקה להקצפה?
היי שרה,
זו שמנת בעלת 32%-38% שומן, נמכרת לרוב בקופסאות של 250 מ"ל בכל סופר ומכולת… היא מיועדת להכנת קצפות, ציפויים ועוד.
שבת שלום
יצא טעים, אבל קצת יותר מדי טעם של פתי בר ופחות של ריבת חלב.
האם כדאי להבא להשתמש בחבילה של 250 גרם?
כן אפשר לנסות. אפשר גם לשים יותר ריבת חלב בחלק העליון ובתערובת.
האם אפשר לשים שוקולד פרוווה או שוקלד לב פרווה או כל דבר אחר חלב +משהו בקיצור תחליף לשוקולד חלב ?
כן.
אפשר עם קורנפלקס במקום עוגיות?
לא ניסיתי, אני מניחה שאפשרי.
יצא לי מעולה וטעים בטירוף
נראה מעולה מורן!!
תודה שחזרת לשתף 🙂
שבוע נפלא❤️
טעים!! מתכון קליל וכיפי
תודה רבה!!
נראה מעולה יעל 🙂
תודה על השיתוף ❤️
האם לדעתך אפשר להמיר את השמנת בשמן? או במשהו אחר?
במקום שמנת אפשר לשים 2 כפות חמאה מומסת + 6 כפות חלב.
יום מקסים♥
יצא שלמות. קצת מתוק מדי לטעמי אבל במידה ממש ממש טעים ומרקם כיפי
נראה מעולה!
תודה שיר 🙂
הכפלתי מראש כמויות והכנתי בתבנית A4
יצא לי מושלם! פשוט מעדן ויפה!!!
מומלץ מאד!
תודה כרמית 🙂
אפשר להחליף את השוקולד חלב בלבן?
בשוקולד לבן? כן.
יצא מושלם תודה רבה
מהמם 😍
תודה חיותה
היי אפרת ,אין על האתר שלך !!!, אני רוצה להכין ואין לי ביסקויטים בבית, אפשרי משהו אחר? אשמח לתשובה מהירה, תודה
אולי אפשר לשים פצפוצי אורז אם יש לך במקרה למרות שאני חושבת שעם ביסקוויטים זה יוצא הכי טעים.
אם יש לך עוגיות פריכות מתוקות כלשהן גם אפשר.
עוגיות שוקו צ'יפס קנויות זה טוב? וחוץ מזה איך חותכים קוביות יפות כמו בתמונה כשזה באינגליש קייק? תודה רבה😊
אפשר אבל קחי בחשבון שהטעם של השוקולד יכול להשתלט ואז פחות ירגישו את ריבת החלב.
ההמלצה שלי היא להמתין שיהיו לך ביסקוויטים רגילים ואז להכין את זה. כך זה ייצא הכי מוצלח.
החיתוך לקוביות נעשה לאחר שזה היה במקפיא שעה ואז נוח יותר לחתוך.
מושלםםםםםם
תודה גלית 🙂
וואו כמה פשוט ככה טעים! הכנתי בשישי לארוחה משפחתית ולפי כמות המחמאות וליקוקי האצבעות הבנתי שזה הולך להפוך לאחד הקבועים….קל להכנה ושווה בטירוף!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
אם אני מקפיאה לזמן ארוך משעה, כמה זמן בערך להפשיר לפני החיתוך?
תנסי לחתוך. אם לא הצלחת תחכי כמה דקות ותנסי שוב.
וואו! טעים ברמות וקל להכנה… הכנתי לחג ויצא מהמם!!
תודה על מתכונים מופלאים:)
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן!
יאווו יצא טעים וקל!
תודה!
נראה מושלם 😍
תודה על השיתוף!
היי
נראה טוב,
האם זה יחזיק מחוץ למקרר כמה שעות? מתאים לקחת לפיקניק? תודה!
רק אם יש לך צידנית קרה.
היי רציתי לשאול אם אפשר להחליף את השמנת מתוקה בחלב או משהו כזה?
תודה רבהה
במקום שמנת אפשר לשים 2 כפות חמאה מומסת + 6 כפות חלב.
היי, כמה זה 75 גרם שוקולד?
זה יוצא ¾ חבילה.
היי,
מנסה להבין אם אני טוחנת זה ממש פירורים אך בתמונה ניראה שמדובר בחתיכות של פטיבר.
לא חובה לטחון ממש לאבקה. מספיק לפירורים קטנים.
הי אפרת
אני צריכה עזרה דחופה. הכנתי את המתכון והקפאתי יצא מהמם!!
אחרי שעה באתי לחתוך וכל פעם כשחתכתי הסכין שברה את השוקולד ונהרס כל היופי, וגם לא הצלחתי לחתוך ריבועים יפים שאפשר להגיש. לבנתיים הקפאתי את העוגה לשארית הלילה. איך אפשר להציל אותה?
הערב: הכפלתי כמויות אז שמתי בתבנית בינונית והשתמשתי בשוקולד מריר כי זה מה שהיה לי
ממש תודה
היי דבי,
השכבה של השוקולד היתה רכה?
אולי בגלל שהכנת בתבנית גדולה כדאי היה לתת לזה יותר זמן התייצבות במקפיא.
תנסי לחתוך את זה בבוקר.
ערב טוב אפרת
אפשר להשתמש בפיצפוצי אורז או שהם יאבדו את הפריכות שלהם ואם כן אז כמה? תודה
אני חושבת שכן. בסביבות 2.5 כוסות. אפשר גם למעוך קצת את פצפוצי האורז תוך כדי ערבוב.
אפשר להכין עם חלב מרוכז במקום ריבת חלב? יצא טעם עשיר או סתם מתוק..?
עדיף ריבת חלב.
היי, יכול להיות שיש הבדל במרקם בריבות החלב השונות? כשעשינו לפי הכמויות הכתובות, יצא נורא נורא יבש, אפילו מתפורר… הוספנו עוד כף גדושה מאוד של ריבת חלב ועוד כף של שמנת מצוקה ויצא טעיייייייייייים!
תודה על האתר אליפות הזה!
כנראה שיש הבדל. באיזה ריבת חלב השתמשת?
בכל מקרה, שמחה שהסתדרת בסוף ושיצא טעים 🙂
זה ניראה ממש טוב,
רציתי לדעת איך אני עושה את המתכון בגירסא פרווה?
אשמח לקבל תשובה
תודה רבה!
היי יהודית,
אפשר להשתמש בריבת חלב פרווה, קצפת צמחית במקום שמנת מתוקה ושוקולד מריר במקום שוקולד חלב.
היי הכנתי עכשיו.המתכון טעים.בעיניי במקום פטיבר יותר מתאים אגוזי המלך או פצפוצי אורז.כי חסרה הקראנציות מאוד.וטיפה פחות ריבת חלה.כי קצת מתוק.תודה רבה על המתכון הנפלא.
תודה גלית 🙂
היי היה נורא טעים אפשר להוסיף מעל שוקולד תודה רבה
כן אפשר 🙂
לילה טוב,
רציתי לשאול אם אפשר במקום ריבת חלב לשים ממרח לוטוס או שעדיף תחליף אחר פרווה?
היי אביטל,
אפשר לשים לוטוס אבל צריך לקחת בחשבון שלפעמים הטעם של הלוטוס קצת "כבד" מידי.
אם תמצאי ממרח נוגט פרווה זה יכול לצאת טעים.
ערב טוב,
300 גרם ביסקוויטים יוצאת רק תבנית אינגליש קייק אחת?
תודה
כן.
האם אפשר להקפיא עד לחג?
כן.
שלום!! אין לי שוקולד חלב ומריר לא נראה לי יהיה טעים.. האל אפשר לשים במקום זה ממרח נוטלה?
כן.
מה זאת אומרת ליצור דוגמאות עם מזלג או קוסם? לא הבנתי…
לוקחים קיסם או מזלג ומציירים איתו קווים מפותלים על הציפוי עצמו.
היי אפרת, אשמח לדעת אם הכמויות במתכון מספיקות ל40 ומשהו אנשים או שצריך להכין פעמיים?
אני חושבת שכדאי יהיה להכין פעמיים.
שלום וברכה,
אשמח לדעת מהי רמת המתיקות המתקבלת?
מתוק? מתוק מאוד? והאם יש דרך להוריד מרמת מהתיקות? אולי להוסיף שוקולד מריר וכמה?
תודה רבה!!
זה יוצא מתוק אבל לא מאוד.
אפשר לשים שוקולד מריר בציפוי אבל זה פחות טעים משוקולד חלב.
היי
המתכון פצצה וגם ההסברים שלך אבל לא מבינה את הכמויות…
עשיתי 220 גרם פטי בר והייתי צריכה להוסיף עוד 3 כפות שמנת וכף ריבת חלב כדי שזה יהיה קצת רטוב…
דבר נוסף אם אני רוצה לעשות את זה עם חמאת בוטנים לעשות עם טבעית ?
היי,
גם לי זה מוזר שהיית צריכה להוסיף חומרים כדי להרטיב את התערובת. אולי זה סוג הביסקוויטים שהשתמשת בהם או שימוש בכף קטנה.
מבחינת טעם עדיף להשתמש בחמאת בוטנים רגילה ולא טבעית.
יום נפלא 🙂
אפרת ערב טוב,
קניתי מרציפן ואני מחפשת מתכון… עוגה, עוגיות…
האם תוכלי להפנות אותי למתכון כלשהו?
בתודה,
עינת
היי עינת,
סורי אין לי מתכונים עם מרציפן.
הא ניתן להחליף בסקויטים פצפוצי אורז? אם כן כמה גרם פצפוצי אורז?
אני מניחה שכן.
ממליצה להתחיל ב-2.5 כוסות (100 ג') וכל פעם להוסיף עוד קצת. חשוב שהתערובת תהיה מכוסה בממרח באופן אחיד ושתהיה קצת דביקה ולא מתפוררת מידי.
כדאי למעוך קצת את פצפוצי האורז תוך כדי ערבוב.
היי אפרת
איזה תבנית אינגליש? הקצרה או הארוכה הרגילה?
תודה
אינגליש קייק רגילה (30X10 ס"מ) חד פעמית מאלומיניום או מקרטון קשיח.
היי,
רציתי לשאול אם אפשר לשים ממרח צ'וקטה במקום ריבת חלב, אם כן עדיין מריך את השמנת?
כן אפשר. עדיין צריך לשים שמנת.
אפרת, דחוף!!
כמה ביסקויטים זה 300 גרם, יש לי קופסא ענקית?
תודה
היי בתשי,
אם אלה הביסקוויטים מהסוג הקטן יותר אז בסביבות 33.
אם אלה הביסקוויטים מהסוג הגדול אז כ-25 יחידות.
היי
אפשר לעשות את הבסיס ברינג?
תודה
כן.
ת ק ש י ב י ..אני לא נוהגת להגיב במקומות,פשוט לוקחת מתכונים וזהו,אבל איתך זה חריג..כל שישי אני מתכננת את כל הבישולים מהאתר שלך,מסלטים עד קינוח..אני לא טורחת אפילו לחפש באינטרנט,האתר שלך במועדפים! פשוט חייבת להגיד לך שאת אלופה הכל כלכך טעים וקל וברור
תודה רבה דניאלה ❤️
הי אפרת היקרה תודה רבה על התמכונים המעולים,
אשמח לדעת אם יש אפשרות להמיר את זה לפרווה זה יצא טוב עם ריץ' פרווה ושוקולד מריר וגם במקום הריבת חלב לשים קרמל נראה לך יצא טוב?
היי רות,
אפשר להכין עם ריץ' ושוקולד מריר.
נראה שייצא טעים גם עם קרמל.
בוקר טוב אפרת
300 גר עוגיות יוצא הרבה מאוד ביחס למרכיבים הרטובים.
האם זו אכן כמות העוגיות.
תודה מראש על התשובה
היי עדינה,
אמורה להתקבל תערובת אחידה ולא דביקה מידי. הכמויות אמורות להתאים. ניסית להכין ויצא יבש? אם כן תוסיפי כמה כפות שמנת בהדרגה ולפי הצורך.
היי אפרת, אפשרי לעשות עם חמאת בוטנים ולא ריבת חלב? אם כן, לשנות משהו בכמויות?
תודה 😊
היי איילת,
אפשר. זה ייצא בטעם של חמאת בוטנים 🙂
אין שינוי בכמויות.
תודה רבה! ינוסה לקראת שבת 😊
ואאוווו יצא לי ממש מטורף!!!!!!!!!!!
הנה תמונה…
שמחה שיצא טעים 🙂
אולי התמונה היא מעל 8MB ולכן אינה עולה.
היי אפרת חזרתי לעדכן שהכנתי ויצא טעים אש אבל נחתך קשה יש פתרון או שככה זה אולי היה כדאי להפשיר את זה לפני החיתוך
היי שירן,
יכול להיות שזה היה יותר מידי במקפיא לפני שחתכת (אמורים לחתוך אחרי כשעה) או שהתערובת היתה קצת יבשה ולא מספיקה לחה/רכה.
חתכת לריבועים אחרי שעה של הקפאה או יותר?
אני עכשיו רואה שצריך לחכות רק שעה את צודקת זה היה שעתיים במקפיא אני לא יודעת למה היה נראה לי שצריך שעתיים באסה
לא נורא 🙂
סליחה יש לי עוד שאלה קטנה זה אמור גם לצאת טעים עם ריבת חלב בטעם שמנת?
תודה על המתכונים
היי שירן,
1. אפשר להכין ככדורים מצופים (למרות שנראה לי שיותר קל להכין ריבועים כמו במתכון).
2. לגבי ריבת חלב בטעם שמנת- נראה לי שכן.
נראה מהמממממ
אפשר להכין בכדורים מצופים?
היי האם אפשר להחליף את ריבת החלב במשהו אחר?
תודה
אפשר לשים ממרח לוטוס. אולי גם ממרח שוקולד או נוגט.
היי אפרת,
הכנתי עכשיו את הריבועי ריבת חלב
א.הכמות הספיקה לי ל2 תבניות אינגליש קייק כי לא רציתי את הריבועים כלכך גבוהים.
ב. משום מה לא הצליח לי ההמסת שוקולד.. צחקתי אמרתי אני מכינה בצקים, עוגות, לחמים, עוגיות.. אבל שוקולד לא מצליחה להמיס חחח
בקיצור המסתי בהתחלה עם כפית שמן וראיתי שזה מתקשה שמתי ממש כמה טיפות מים רותחים כמו שכתבת ותוך שניה זה נהיה גוש והתפורר..
ניסיתי להמיס עוד חבילה במיקרוגל ופתאום גם היא התחילה להיות גושית אז העברתי לבן מארי ובסוף עם עוד שמן איכשהו הצלחנו להציל אבל לא היה שוקולד חלק ממש..זה ממש מוזר שוקולד נמס תוך שניה ובלי בעיות בד"כ.. יכולה לחשוב אולי למה זה קרה לי ככה?
בנתיים זה במקפיא אז לא יודעת איך יצא אבל מקווה שיצא סביר בכל אופן מעניין אותי שאדע לפעמים הבאות..
תודה רבה על המענה ובכלל על המתכונים!
היי תהילה,
אם השוקולד התקשה זה יכול להיות כתוצאה מחימום יתר או חימום לא מספיק. לצערי זה קורה לפעמים.
חג שמח 🙂
צריך להקציף את השמנת מתוקה?- לא הבנתי!
וגם מה זה אומר 8 כפות………….
אין צורך להקציף. רק לערבב עם כף.
הכוונה ל-8 כפות רגילות כמו זו בתמונה.
היי אפרת,
מה הגובה בערך של כל ריבוע? זה נראה בתמונה די גבוה.. אם אני רוצה שזה יהיה יותר נמוך כדאי? יש אפשרות להשתמש בתבנית כלשהי אחרת?
היי תהילה,
הריבועים לא גבוהים, גובה כ-3 ס"מ.
חג שמח 🌺
שלום וברכה ותודה על מתכונים נהדרים מחפשת את המתכון הזה במדד של כוסות קשה לי עם מי"ג וכו' אשמח אם ישלך מתכון רק עם כוסות תודה!!
היי אורה,
אם הבנתי נכון את רוצה את המתכון במידות של מ"ל?
יש לך כוס מדידה בנפח של 240 מ"ל?
יצצאא מושלםם!!!
הכנתי לחג, כל מי שטעם התקשר לבקש מתכון!
תודה רבה!
שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂
אפשר להישתמש בשוקולד נוטלה למשל , במקום ריבת חלב? זה לא יצא מתוק מידי?
נראה לי שאפשר. לא חושבת שזה ייצא יותר מידי מתוק. גם ריבת החלב מתוקה.
גמר חתימה טובה
אפרת אשמח אם תעני לי בהקדם
תודה רבה
סורי ראיתי עכשיו.
אפשר, יותר טעים עם שוקולד חלב.
היי אפרת
אפשר אולי להשתמש בשוקולד מריר?אם כן איך זה יוצא?
תודה רבה
חייב שוקולד חלב ? אפשר רק ריבת חלב ? לציפוי
או תחליף לשוקולד
אפשר להכין גם בלי השוקולד.
במה אפשר להשתמש במקום ריבת חלב?
אפשר לשים ממרח לוטוס. אולי גם ממרח שוקולד או נוגט יתאים.
ווואוו כמה שזה טעים!!!
אמרתי לילדים שלי שזה ויטמינים ללב…😄
תודה אפרת!
אהבתי 🙂
תודה יקירה 🌷
שלום אפרת.
אתמול בערב עשיתי את העוגה אבל במקום שוקולד הכנתי מילוי אחר שמכיל 250ג"ר גבינה לבנה, שמנת מתוקה להקצפה שנשארה, פודינג וניל, כף סוכר, סוכר וניל.הכל הקצפתי ושמתי מעל הבסיס לפי המכון שלך. יצא מעולה. כל זה לנכדות התאומות שלי בנות 3. בינתיים אופה ללא שוקולד. מה האפשרויות הנוספות למילוי. תודה מראש.
היי רחל,
האמת שהקרם שהכנת נשמע מצוין.
אין לי רעיון אחר למילוי שהוא ללא שוקולד אלא אם שוקולד לבן הולך ואז אפשר להשתמש בו במקום שוקולד חלב.
מושלם!התענגנו על כל ביס!
תודה אתי, שמחה שאהבתם 🙂
היי אפרת,
האם אפשר לשים חלב במקום שמנת מתוקה?
היי צילה,
במקום שמנת אפשר לשים 2 כפות חמאה מומסת + 6 כפות חלב.
שלום אפרת.
פעם ראשונה מתכון ממך נכשל לי, ואינני מבינה למה.
התקלות שהיו:
1.כשהוצאתי בהקפאה לחיתוך, אז בחיתוך, הכל התפורר.
2.השוקולד לא הספיק לי למריחה על על העוגה.
***שינוי שעשיתי: לא בתבנית אינגליש קייק אלא מלבנית בינונית.
מה את אומרת?
היי מיכל,
זה בגלל שהשתמשת בתבנית גדולה מידי, כפולה ממה שצריך. הכמות של השוקולד אמורה להספיק למחצית מהתבנית שהשתמשת בה.
אגב, זה לא יצא נמוך מידי?
לגבי החיתוך, איך היתה תערובת הביסקוויטים? היא היתה יבשה-מתפוררת או לחה-דביקה?
האם ניתן להשתמש בשמנת להקצפה במקום השמנת המתוקה?
כן.
וואוו הכנתי וזה ממש טעים טרפתי עם החברים!!!!!!!!!!!!!!!!
שמחה שנהניתם 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
היי אפרת,רציתי לומר תודה על המתכון המדהים!! הכנתי לשבת ורצו בלי סוף!!! יישר כוח!!
שמחה שיצא טעים!
תודה חני 🌷
בוקר טוב
עשיתי עם פתי בר יצא מעולה
תודה
תודה דני.
יום מעולה 🙂
כמה זמן ניתן לשמור את זה בפריזר
3-4 שבועות. בקופסה אטומה.
היי אפרת
יש תחליף לשוקולדחלב?
אפשר לשים שוקולד מריר או לערבב 3 כפות ממרח שוקולד עם 1-2 כפיות חלב עד שהשוקולד הופך לנוזלי ולשים מעל.
תודה על תשובתך. האם שוקולד חלב הכוונה ושוקולד מתוק או הלבן?
שוקולד חלב הכוונה לשוקולד חום מתוק.
לאיזה שמן התכוונת?
יש לי רק שמן זית
יכול לברש מהשכנים אם צריך שמן אחר
התכוונתי לשמן נייטרלי בטעם כמו קנולה. בגלל שזאת כמות קטנה אני מניחה שאפשר להשתמש בשמן זית. אם יש לך חמאה אז עדיף להמיס את השוקולד עם 10 גרם.
לשכנים יש שמן חמניות זה טוב?
ואם למאה גמה זמן ואיך ממיסים אותה
שמן חמניות טוב.
רוצה להכין את זה ויש לי כמה שאלות
1. מה הדרך הכי פשוטה לפורר פתי בר לפרורים? תמיד מסתבכם עם זה..
2. כמה אחוזי שומן צריכה להיות השמנת המתוקה? ראיתי שיש כל מיני..
3.כשמשטחים את תערובת הפתי בר בתבנית – לאיזה גובה זה אמור לגיע בערך? לחצי מהתבנית או כמה?
4. לא ממש הבנתי את עניין הקיסם והדוגמאות ששעושים איתו? למה הכוונה?
תודה
היי אלה,
1. הכי קל זה לטחון במעבד מזון. אם אין אז אפשר לשים בשקית כפולה ולפורר בעזרת מערוך.
2. לא משנה מהם אחוזי השומן במקרה הזה.
3. בערך לחצי מגובה התבנית.
4. לאחר שאת מפזרת את ריבת החלב מעל השוקולד פשוט תציירי עם קיסם קווים מפותלים.
ניתן להכין את המתכון פרווה?
אפשר להשתמש בריבת חלב פרווה, קצפת צמחית במקום שמנת מתוקה ושוקולד מריר במקום שוקולד חלב.
היי
עד שחשבתי שאני סגור על מה להכין
חחחח
בילבלתי אותך? 😉
לגמרי
אפשר להשתמש בקורנפלקס/פצפוצי אורז?
לדעתי כן. קח בחשבון שאולי הכמות תשתנה. ממליצה להתחיל ב-2.5 כוסות וכל פעם להוסיף עוד קצת. חשוב שהתערובת תהיה מכוסה בממרח באופן אחיד ושתהיה קצת דביקה ולא מתפוררת מידי.
שלום אפרת
תודה על המתכונים הטעימים…ש ה' יברך אותך…רציתי לשאול אם יש לך אפליקצייה של המתכונים?
תודה שפרה 🙂
עדיין אין אפליקציה..
היי אפרת,
אפשר במקום הביסקוויטים לשים פצפוצי אורז?
ואם כן כמה?
אני חושבת שכן. לדעתי 2.5 כוסות. אפשר גם למעוך קצת את פצפוצי האורז תוך כדי ערבוב.
מגרה מאווד לנסות
תודה הודיה 🙂
מושלםםםםםםםםםםםםםםם
תודה חני 🙂
בוקר טוב ותודה על כל המתכונים המעולים!!
אפשר להשתמש בממרח לוטוס במקום ריבת חלב?
היי עידית,
אני מניחה שאפשר להכין גם עם ממרח לוטוס באותו אופן.
בוקר טוב אפרת:)
נראה מעולה!!!
רק בודקת שהבנתי נכון המתכון מספיק לתבנית אינגליש קיק אחת?
נכון 🙂
בוקר אור,
אשמח לדעת יש תחליף לשמנת מתוקה?
תודה!
היי בתי,
במקום שמנת אפשר לשים 2 כפות חמאה מומסת + 6 כפות חלב.
שלום לך.
האם ניתן להרתיח קלות את השמנת המתוקה?
כי לפי מיטב זכרוני, לא בריא לגבי שמנת מתוקה ישר מהקופסה.
מה דעתך?
היי מיכל,
אם את רוצה את יכולה אבל לא שמעתי על דבר כזה (הרי קצפת עשויה משמנת מתוקה רגילה).
שלום וברכה. האם יש תחליף לשמנת?
היי ברקת,
במקום שמנת אפשר לשים 2 כפות חמאה מומסת + 6 כפות חלב.
אשמח לקבל תשובה