שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי

מצרכים:

300 גרם ביסקוויטים מסוג “פתי בר” מפוררים (לרגישים לגלוטן ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)

4 כפות ריבת חלב

8 כפות (80 מ”ל) שמנת מתוקה

לציפוי:

75 גרם שוקולד חלב + כפית שמן

כף ריבת חלב + כפית מים

אופן הכנה:

-מערבבים בקערה 4 כפות ריבת חלב עם 8 כפות שמנת מתוקה. מוסיפים פירורי ביסקוויטים ומערבבים לתערובת אחידה.

-משטחים בתבנית אינגליש קייק בגובה אחיד.

-מניחים בקערית 75 גרם שוקולד חלב עם כפית שמן וממיסים במיקרוגל במשך כ-15 שניות. מערבבים לתערובת חלקה ויוצקים מעל (אם השוקולד מתקשה אפשר להוסיף כמה כפות מים רותחים ולערבב).

-מערבבים כף ריבת חלב עם כפית מים ומפזרים בכמה מקומות מעל ציפוי השוקולד. בעזרת קיסם או מזלג יוצרים דוגמאות עדינות.

-מכניסים למקפיא למשך כשעה. מוציאים וחותכים לקוביות קטנות בגודל 2X2 ס”מ. שומרים בקופסה אטומה במקרר או במקפיא.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פסטה מתובלת
עוף עם ערמונים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
פנינה (12:07 10.09.2021)

ניתן להשתמש בשוקולד לבן במקום שוקולד חלב?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:51 10.09.2021)

היי פנינה,
אפשר.

שירה (14:02 2.09.2021)

היי זה משנה איזה ביסקוויט חום או לבן?
תודה נהנית מאד מהמתכונים שלך!

מתכונים ב-10 דקות (14:38 2.09.2021)

היי שירה,
זה לא משנה, עם ביסקוויט חום יהיה טעם שוקולדי מעט.

טל מועלם (11:40 16.08.2021)

האם אפשר להחילף את הוקולד בממרח? ומה הכמות? זה משפיע על השמן?

מתכונים ב-10 דקות (12:34 16.08.2021)

היי טל,
אפשר לערבב 3 כפות ממרח שוקולד עם 1-2 כפיות חלב עד שהשוקולד הופך לנוזלי ולשים מעל.

לינוי (12:03 30.07.2021)

וואו!! מתכון מושלם וקליל ביותר! אני מורידה קצת מכמות הביסקוויטים ושמה יותר ריבת חלב ושמנת והטעם פשוט מושלם! מקבלת מחמאות כל פעם מחדש:)

מתכונים ב-10 דקות (12:40 30.07.2021)

שמחה ממש לשמוע! תודה ששיתפת לינוי🌺

צופיה (03:06 29.07.2021)

ב”ה יצא פשוט מושלם!!!!!
תכננתי להכין אלפחורס אבל לא היה כ”כ חשק לעבוד שעתיים וגם רציתי לגוון, ראיתי את המתכון הזה והחלטתי לנסות, היה שוווה. ממליצה בחום💗💖💗
ממליצה לשנות לריבועים את המרה ע”י שבבים של שוקולד לבן/חלב מגורד מעל, זה נותן המון!!!
תודה רבה אפרת👑

מתכונים ב-10 דקות (10:12 29.07.2021)

איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה צופיה😊

שרה (21:07 10.06.2021)

שלום. יש לי שמנת לבישול. זה כמו שמנת מתוקה? או יש הבדל?

מתכונים ב-10 דקות (21:56 10.06.2021)

היי,
שמנת לבישול מכילה הרבה פחות אחוזי שומן משמנת מתוקה, וגם פחות מתוקה. לא מתאים להשתמש בה כאן.

שרה (02:12 11.06.2021)

תודה על תשובתך.
אז למה אפשר להשתמש איתה?

מתכונים ב-10 דקות (09:26 11.06.2021)

שמנת לבישול מיועדת בעיקר למנות חלביות כמו מוקרמים, פסטות, פשטידות וכו’.

שרה (21:12 14.06.2021)

חייבת לחזור ולעדכן שיצא אלוף!!!!
מיוחד ממש!!!! תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (22:04 14.06.2021)

שמחה מאד לשמוע! תודה ששיתפת שרה❤

יהודית (19:18 9.06.2021)

היי אפרת,
אני רוצה להכין את המתכון הזה מחר עם תלמידות. אבל אני רוצה להכין עם ריצ’ במקום שמנת,
ושוקולד מריר במקום חלבי.
השאלה שלי:
אם אני ממירה את החומרים זה ישפיע לרעה על המתכון?
ואם אפשר, הכמויות נשארות זהות או שיש שינוי?
אשמח לשמוע.
תודה רבה על כל המתכונים המושלמים!

מתכונים ב-10 דקות (20:06 9.06.2021)

היי,
אין בעיה להמיר והכמויות ללא שינוי, רק קחי בחשבון שהכנת שכבת השוקולד עם שוקולד מריר תהפוך אותה לפחות מתוקה.
בהצלחה😊

שלומית (17:59 1.06.2021)

הי אפרת
ניסיתי את המתכון ונתקלתי בכמה בעיות
השתמשתי בשוקולד מריר של צ’וקוטה, שמתי 100גרם ולא 75. רק השוקולד יצא מריר, אני משערת שזה בגלל השוקולד, אבל מוזר כי על אף שהשוקולד נקרא מריר, זה לא ממש מריר .
שמתי במקפיא כשעה, השוקולד קפא אך לא מה שמתחתיו ויצא שנאלצתי לשבור את השוקולד , וברור שלא יכולתי
לחתוך לריבועים.
מה לא היה בסדר במה שעשיתי? האם ה 25 גרם הנוספים כל כך השפיעו לרעה?

מתכונים ב-10 דקות (20:56 1.06.2021)

היי,
שוקולד מריר הוא הרבה פחות מתוק משוקולד חלב, ולכן יצא לך מריר יותר.
בנוסף, היות ושוקולד מריר נוטה להתקשות הרבה יותר מאשר שוקולד חלב- התערובת נהייתה קשה ולא נחתכה לריבועים.
כדי לחתוך- את יכולה להניח על השיש למשך כרבע שעה כדי שיתרכך ואז תוכלי לחתוך לריבועים.

רחל (00:32 11.06.2021)

נראה לי שהיית צריכה להוסיף יותר שמן אם הוספת שוקולד
ותמיד טוב לחתוך עוגות בטמפרטורת חדר

תמר (18:41 18.05.2021)

יש אפשרות להמיר את ריבת החלב בקרם קרמל?

מתכונים ב-10 דקות (19:20 18.05.2021)

כן, אפשר בהחלט😊

אסנת (22:27 15.05.2021)

הי אפרת,
לאיזה גודל תבנית הכמות הזאת מספיקה?

מתכונים ב-10 דקות (23:50 15.05.2021)

היי,
לתבנית אינגליש קייק.😊

אסנת (23:54 15.05.2021)

ארוכה או קצרה?

מתכונים ב-10 דקות (23:58 15.05.2021)

לא קצרה, סטנדרטית:)

יהודית (19:27 13.05.2021)

וואו איזה מתכון מושלם!!!
הכנתי עכשיו ויצא פיצוץ!טעים בטירוף
תודה לך:)

מתכונים ב-10 דקות (19:54 13.05.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה יהודית וחג שמח😊

רות (22:46 25.03.2021)

היי אפרת
את חושבת שאם אני יעשה את זה עם פיצפוצי אורז זה ילך טוב?
ואם כן כמה לשים?
אגב ראיתי שמישהי כתבה שאין טעם חזק של הריבת חלב ואני כן אוהבת טעם חזק השאלה איפה כדאי להוסיף יותר , למעלה או בבלילה למטה?
תודה רבה ופסח כשר ושמח 😍

מתכונים ב-10 דקות (22:51 25.03.2021)

היי רות,
אני מניחה שאפשר.
ממליצה להתחיל ב-2.5 כוסות (100 ג’) וכל פעם להוסיף עוד קצת. חשוב שהתערובת תהיה מכוסה בממרח באופן אחיד ושתהיה קצת דביקה ולא מתפוררת מידי.
כדאי למעוך קצת את פצפוצי האורז תוך כדי ערבוב.
את יכולה לשים 5 כפות ריבת חלב בתערובת לטעם מודגש יותר.

חי'ה (13:37 19.02.2021)

האם אפשר להחליף את השמנת המתוקה?

מתכונים ב-10 דקות (14:24 19.02.2021)

היי חיה,
במקום שמנת מתוקה אפשר לשים 2 כפות חמאה מומסת + 6 כפות חלב. אם יש אפשר גם להשתמש בשמנת צמחית במקום…
בהצלחה:)

שרה (13:05 19.02.2021)

מזה שמנת מתוקה להקצפה?

מתכונים ב-10 דקות (13:19 19.02.2021)

היי שרה,
זו שמנת בעלת 32%-38% שומן, נמכרת לרוב בקופסאות של 250 מ”ל בכל סופר ומכולת… היא מיועדת להכנת קצפות, ציפויים ועוד.
שבת שלום

רותם (21:56 8.02.2021)

יצא טעים, אבל קצת יותר מדי טעם של פתי בר ופחות של ריבת חלב.
האם כדאי להבא להשתמש בחבילה של 250 גרם?

מתכונים ב-10 דקות (07:46 9.02.2021)

כן אפשר לנסות. אפשר גם לשים יותר ריבת חלב בחלק העליון ובתערובת.

ר.ל. (18:48 7.12.2020)

האם אפשר לשים שוקולד פרוווה או שוקלד לב פרווה או כל דבר אחר חלב +משהו בקיצור תחליף לשוקולד חלב ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:28 7.12.2020)

כן.

ר.ל. (17:00 7.12.2020)

אפשר עם קורנפלקס במקום עוגיות?

מתכונים ב-10 דקות (17:34 7.12.2020)

לא ניסיתי, אני מניחה שאפשרי.

מורן (18:06 4.12.2020)

יצא לי מעולה וטעים בטירוף

מתכונים ב-10 דקות (17:52 5.12.2020)

נראה מעולה מורן!!
תודה שחזרת לשתף 🙂
שבוע נפלא❤️

יעל (15:42 3.12.2020)

טעים!! מתכון קליל וכיפי
תודה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות (16:09 3.12.2020)

נראה מעולה יעל 🙂
תודה על השיתוף ❤️

נ.ה (10:49 11.11.2020)

האם לדעתך אפשר להמיר את השמנת בשמן? או במשהו אחר?

מתכונים ב-10 דקות (13:31 11.11.2020)

במקום שמנת אפשר לשים 2 כפות חמאה מומסת + 6 כפות חלב.
יום מקסים♥

שיר (18:37 6.11.2020)

יצא שלמות. קצת מתוק מדי לטעמי אבל במידה ממש ממש טעים ומרקם כיפי

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:06 7.11.2020)

נראה מעולה!
תודה שיר 🙂

כרמית (00:25 11.09.2020)

הכפלתי מראש כמויות והכנתי בתבנית A4
יצא לי מושלם! פשוט מעדן ויפה!!!
מומלץ מאד!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:35 11.09.2020)

תודה כרמית 🙂

חנה (14:13 31.07.2020)

אפשר להחליף את השוקולד חלב בלבן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:19 31.07.2020)

בשוקולד לבן? כן.

חיותה (11:58 17.07.2020)

יצא מושלם תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:02 17.07.2020)

מהמם 😍
תודה חיותה

חיותה (18:41 15.07.2020)

היי אפרת ,אין על האתר שלך !!!, אני רוצה להכין ואין לי ביסקויטים בבית, אפשרי משהו אחר? אשמח לתשובה מהירה, תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:59 15.07.2020)

אולי אפשר לשים פצפוצי אורז אם יש לך במקרה למרות שאני חושבת שעם ביסקוויטים זה יוצא הכי טעים.
אם יש לך עוגיות פריכות מתוקות כלשהן גם אפשר.

חיותה (22:45 15.07.2020)

עוגיות שוקו צ’יפס קנויות זה טוב? וחוץ מזה איך חותכים קוביות יפות כמו בתמונה כשזה באינגליש קייק? תודה רבה😊

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:46 16.07.2020)

אפשר אבל קחי בחשבון שהטעם של השוקולד יכול להשתלט ואז פחות ירגישו את ריבת החלב.
ההמלצה שלי היא להמתין שיהיו לך ביסקוויטים רגילים ואז להכין את זה. כך זה ייצא הכי מוצלח.
החיתוך לקוביות נעשה לאחר שזה היה במקפיא שעה ואז נוח יותר לחתוך.

גלית (12:07 6.07.2020)

מושלםםםםםם

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:40 6.07.2020)

תודה גלית 🙂

בילבי בת גרב (21:38 28.06.2020)

וואו כמה פשוט ככה טעים! הכנתי בשישי לארוחה משפחתית ולפי כמות המחמאות וליקוקי האצבעות הבנתי שזה הולך להפוך לאחד הקבועים….קל להכנה ושווה בטירוף!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:53 28.06.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

שירה גלבוע (18:25 22.06.2020)

אם אני מקפיאה לזמן ארוך משעה, כמה זמן בערך להפשיר לפני החיתוך?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:21 22.06.2020)

תנסי לחתוך. אם לא הצלחת תחכי כמה דקות ותנסי שוב.

לאה (14:56 1.06.2020)

וואו! טעים ברמות וקל להכנה… הכנתי לחג ויצא מהמם!!
תודה על מתכונים מופלאים:)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:21 1.06.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן!

NAAMAA (16:23 2.06.2020)

יאווו יצא טעים וקל!
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:25 2.06.2020)

נראה מושלם 😍
תודה על השיתוף!

מיכל (20:31 22.05.2020)

היי
נראה טוב,
האם זה יחזיק מחוץ למקרר כמה שעות? מתאים לקחת לפיקניק? תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:28 23.05.2020)

רק אם יש לך צידנית קרה.

שרה (09:57 21.05.2020)

היי רציתי לשאול אם אפשר להחליף את השמנת מתוקה בחלב או משהו כזה?
תודה רבהה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:06 21.05.2020)

במקום שמנת אפשר לשים 2 כפות חמאה מומסת + 6 כפות חלב.

רונית (11:20 15.05.2020)

היי, כמה זה 75 גרם שוקולד?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:20 15.05.2020)

זה יוצא ¾ חבילה.

ירה (15:06 28.01.2020)

היי,
מנסה להבין אם אני טוחנת זה ממש פירורים אך בתמונה ניראה שמדובר בחתיכות של פטיבר.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:48 28.01.2020)

לא חובה לטחון ממש לאבקה. מספיק לפירורים קטנים.

דבי (02:41 13.01.2020)

הי אפרת
אני צריכה עזרה דחופה. הכנתי את המתכון והקפאתי יצא מהמם!!
אחרי שעה באתי לחתוך וכל פעם כשחתכתי הסכין שברה את השוקולד ונהרס כל היופי, וגם לא הצלחתי לחתוך ריבועים יפים שאפשר להגיש. לבנתיים הקפאתי את העוגה לשארית הלילה. איך אפשר להציל אותה?
הערב: הכפלתי כמויות אז שמתי בתבנית בינונית והשתמשתי בשוקולד מריר כי זה מה שהיה לי
ממש תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:04 13.01.2020)

היי דבי,
השכבה של השוקולד היתה רכה?
אולי בגלל שהכנת בתבנית גדולה כדאי היה לתת לזה יותר זמן התייצבות במקפיא.
תנסי לחתוך את זה בבוקר.

יערית (21:17 9.01.2020)

ערב טוב אפרת
אפשר להשתמש בפיצפוצי אורז או שהם יאבדו את הפריכות שלהם ואם כן אז כמה? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:14 9.01.2020)

אני חושבת שכן. בסביבות 2.5 כוסות. אפשר גם למעוך קצת את פצפוצי האורז תוך כדי ערבוב.

ליאל (13:35 8.12.2019)

אפשר להכין עם חלב מרוכז במקום ריבת חלב? יצא טעם עשיר או סתם מתוק..?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:43 8.12.2019)

עדיף ריבת חלב.

הילה (10:02 3.11.2019)

היי, יכול להיות שיש הבדל במרקם בריבות החלב השונות? כשעשינו לפי הכמויות הכתובות, יצא נורא נורא יבש, אפילו מתפורר… הוספנו עוד כף גדושה מאוד של ריבת חלב ועוד כף של שמנת מצוקה ויצא טעיייייייייייים!
תודה על האתר אליפות הזה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:12 3.11.2019)

כנראה שיש הבדל. באיזה ריבת חלב השתמשת?
בכל מקרה, שמחה שהסתדרת בסוף ושיצא טעים 🙂

יהודית (08:39 21.07.2019)

זה ניראה ממש טוב,
רציתי לדעת איך אני עושה את המתכון בגירסא פרווה?
אשמח לקבל תשובה
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:57 21.07.2019)

היי יהודית,
אפשר להשתמש בריבת חלב פרווה, קצפת צמחית במקום שמנת מתוקה ושוקולד מריר במקום שוקולד חלב.

גלית (13:48 11.07.2019)

היי הכנתי עכשיו.המתכון טעים.בעיניי במקום פטיבר יותר מתאים אגוזי המלך או פצפוצי אורז.כי חסרה הקראנציות מאוד.וטיפה פחות ריבת חלה.כי קצת מתוק.תודה רבה על המתכון הנפלא.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:05 11.07.2019)

תודה גלית 🙂

לינוי (16:18 18.06.2019)

היי היה נורא טעים אפשר להוסיף מעל שוקולד תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:21 18.06.2019)

כן אפשר 🙂

אביטל (23:29 10.06.2019)

לילה טוב,
רציתי לשאול אם אפשר במקום ריבת חלב לשים ממרח לוטוס או שעדיף תחליף אחר פרווה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:12 11.06.2019)

היי אביטל,
אפשר לשים לוטוס אבל צריך לקחת בחשבון שלפעמים הטעם של הלוטוס קצת “כבד” מידי.
אם תמצאי ממרח נוגט פרווה זה יכול לצאת טעים.

רבקה (22:41 5.06.2019)

ערב טוב,
300 גרם ביסקוויטים יוצאת רק תבנית אינגליש קייק אחת?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:09 10.06.2019)

כן.

שרה (17:30 29.05.2019)

האם אפשר להקפיא עד לחג?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:54 29.05.2019)

כן.

שרה (17:23 3.05.2019)

שלום!! אין לי שוקולד חלב ומריר לא נראה לי יהיה טעים.. האל אפשר לשים במקום זה ממרח נוטלה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:51 4.05.2019)

כן.

מישל (16:28 15.04.2019)

מה זאת אומרת ליצור דוגמאות עם מזלג או קוסם? לא הבנתי…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:59 15.04.2019)

לוקחים קיסם או מזלג ומציירים איתו קווים מפותלים על הציפוי עצמו.

מעין לדרמן (19:11 4.04.2019)

היי אפרת, אשמח לדעת אם הכמויות במתכון מספיקות ל40 ומשהו אנשים או שצריך להכין פעמיים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:58 4.04.2019)

אני חושבת שכדאי יהיה להכין פעמיים.

מרים (02:16 18.03.2019)

שלום וברכה,
אשמח לדעת מהי רמת המתיקות המתקבלת?
מתוק? מתוק מאוד? והאם יש דרך להוריד מרמת מהתיקות? אולי להוסיף שוקולד מריר וכמה?
תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:52 18.03.2019)

זה יוצא מתוק אבל לא מאוד.
אפשר לשים שוקולד מריר בציפוי אבל זה פחות טעים משוקולד חלב.

אנונימי (08:40 14.02.2019)

היי

המתכון פצצה וגם ההסברים שלך אבל לא מבינה את הכמויות…
עשיתי 220 גרם פטי בר והייתי צריכה להוסיף עוד 3 כפות שמנת וכף ריבת חלב כדי שזה יהיה קצת רטוב…
דבר נוסף אם אני רוצה לעשות את זה עם חמאת בוטנים לעשות עם טבעית ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:04 14.02.2019)

היי,
גם לי זה מוזר שהיית צריכה להוסיף חומרים כדי להרטיב את התערובת. אולי זה סוג הביסקוויטים שהשתמשת בהם או שימוש בכף קטנה.
מבחינת טעם עדיף להשתמש בחמאת בוטנים רגילה ולא טבעית.
יום נפלא 🙂

עינת (22:00 16.01.2019)

אפרת ערב טוב,

קניתי מרציפן ואני מחפשת מתכון… עוגה, עוגיות…
האם תוכלי להפנות אותי למתכון כלשהו?

בתודה,
עינת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:00 17.01.2019)

היי עינת,
סורי אין לי מתכונים עם מרציפן.

אביטל (23:56 8.01.2019)

הא ניתן להחליף בסקויטים פצפוצי אורז? אם כן כמה גרם פצפוצי אורז?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:54 9.01.2019)

אני מניחה שכן.
ממליצה להתחיל ב-2.5 כוסות (100 ג’) וכל פעם להוסיף עוד קצת. חשוב שהתערובת תהיה מכוסה בממרח באופן אחיד ושתהיה קצת דביקה ולא מתפוררת מידי.
כדאי למעוך קצת את פצפוצי האורז תוך כדי ערבוב.

ישראל (09:01 4.01.2019)

היי אפרת
איזה תבנית אינגליש? הקצרה או הארוכה הרגילה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:19 4.01.2019)

אינגליש קייק רגילה (30X10 ס”מ) חד פעמית מאלומיניום או מקרטון קשיח.

חן (16:51 25.12.2018)

היי,
רציתי לשאול אם אפשר לשים ממרח צ’וקטה במקום ריבת חלב, אם כן עדיין מריך את השמנת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:30 25.12.2018)

כן אפשר. עדיין צריך לשים שמנת.

בתשי (22:19 24.12.2018)

אפרת, דחוף!!
כמה ביסקויטים זה 300 גרם, יש לי קופסא ענקית?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:25 25.12.2018)

היי בתשי,
אם אלה הביסקוויטים מהסוג הקטן יותר אז בסביבות 33.
אם אלה הביסקוויטים מהסוג הגדול אז כ-25 יחידות.

dany (15:46 24.12.2018)

היי
אפשר לעשות את הבסיס ברינג?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:58 24.12.2018)

כן.

דניאלה (20:16 15.11.2018)

ת ק ש י ב י ..אני לא נוהגת להגיב במקומות,פשוט לוקחת מתכונים וזהו,אבל איתך זה חריג..כל שישי אני מתכננת את כל הבישולים מהאתר שלך,מסלטים עד קינוח..אני לא טורחת אפילו לחפש באינטרנט,האתר שלך במועדפים! פשוט חייבת להגיד לך שאת אלופה הכל כלכך טעים וקל וברור

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:19 15.11.2018)

תודה רבה דניאלה ❤️

רות (14:24 15.11.2018)

הי אפרת היקרה תודה רבה על התמכונים המעולים,
אשמח לדעת אם יש אפשרות להמיר את זה לפרווה זה יצא טוב עם ריץ’ פרווה ושוקולד מריר וגם במקום הריבת חלב לשים קרמל נראה לך יצא טוב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:58 15.11.2018)

היי רות,
אפשר להכין עם ריץ’ ושוקולד מריר.
נראה שייצא טעים גם עם קרמל.

עדינה פרידלנדר (10:43 15.11.2018)

בוקר טוב אפרת
300 גר עוגיות יוצא הרבה מאוד ביחס למרכיבים הרטובים.
האם זו אכן כמות העוגיות.
תודה מראש על התשובה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:07 15.11.2018)

היי עדינה,
אמורה להתקבל תערובת אחידה ולא דביקה מידי. הכמויות אמורות להתאים. ניסית להכין ויצא יבש? אם כן תוסיפי כמה כפות שמנת בהדרגה ולפי הצורך.

איילת א (12:54 14.11.2018)

היי אפרת, אפשרי לעשות עם חמאת בוטנים ולא ריבת חלב? אם כן, לשנות משהו בכמויות?
תודה 😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:06 14.11.2018)

היי איילת,
אפשר. זה ייצא בטעם של חמאת בוטנים 🙂
אין שינוי בכמויות.

איילת א (16:39 14.11.2018)

תודה רבה! ינוסה לקראת שבת 😊

דוס (14:59 6.11.2018)

ואאוווו יצא לי ממש מטורף!!!!!!!!!!!
הנה תמונה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:03 6.11.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
אולי התמונה היא מעל 8MB ולכן אינה עולה.

שירן (12:58 1.11.2018)

היי אפרת חזרתי לעדכן שהכנתי ויצא טעים אש אבל נחתך קשה יש פתרון או שככה זה אולי היה כדאי להפשיר את זה לפני החיתוך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:00 1.11.2018)

היי שירן,
יכול להיות שזה היה יותר מידי במקפיא לפני שחתכת (אמורים לחתוך אחרי כשעה) או שהתערובת היתה קצת יבשה ולא מספיקה לחה/רכה.
חתכת לריבועים אחרי שעה של הקפאה או יותר?

שירן (15:51 1.11.2018)

אני עכשיו רואה שצריך לחכות רק שעה את צודקת זה היה שעתיים במקפיא אני לא יודעת למה היה נראה לי שצריך שעתיים באסה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:12 1.11.2018)

לא נורא 🙂

שירן (23:44 25.10.2018)

סליחה יש לי עוד שאלה קטנה זה אמור גם לצאת טעים עם ריבת חלב בטעם שמנת?
תודה על המתכונים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:10 26.10.2018)

היי שירן,
1. אפשר להכין ככדורים מצופים (למרות שנראה לי שיותר קל להכין ריבועים כמו במתכון).
2. לגבי ריבת חלב בטעם שמנת- נראה לי שכן.

שירן (23:40 25.10.2018)

נראה מהמממממ
אפשר להכין בכדורים מצופים?

שלי (08:27 16.10.2018)

היי האם אפשר להחליף את ריבת החלב במשהו אחר?

תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:05 16.10.2018)

אפשר לשים ממרח לוטוס. אולי גם ממרח שוקולד או נוגט.

תהילה (16:00 23.09.2018)

היי אפרת,
הכנתי עכשיו את הריבועי ריבת חלב
א.הכמות הספיקה לי ל2 תבניות אינגליש קייק כי לא רציתי את הריבועים כלכך גבוהים.
ב. משום מה לא הצליח לי ההמסת שוקולד.. צחקתי אמרתי אני מכינה בצקים, עוגות, לחמים, עוגיות.. אבל שוקולד לא מצליחה להמיס חחח
בקיצור המסתי בהתחלה עם כפית שמן וראיתי שזה מתקשה שמתי ממש כמה טיפות מים רותחים כמו שכתבת ותוך שניה זה נהיה גוש והתפורר..
ניסיתי להמיס עוד חבילה במיקרוגל ופתאום גם היא התחילה להיות גושית אז העברתי לבן מארי ובסוף עם עוד שמן איכשהו הצלחנו להציל אבל לא היה שוקולד חלק ממש..זה ממש מוזר שוקולד נמס תוך שניה ובלי בעיות בד”כ.. יכולה לחשוב אולי למה זה קרה לי ככה?
בנתיים זה במקפיא אז לא יודעת איך יצא אבל מקווה שיצא סביר בכל אופן מעניין אותי שאדע לפעמים הבאות..
תודה רבה על המענה ובכלל על המתכונים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:54 23.09.2018)

היי תהילה,
אם השוקולד התקשה זה יכול להיות כתוצאה מחימום יתר או חימום לא מספיק. לצערי זה קורה לפעמים.
חג שמח 🙂

מלי (00:39 23.09.2018)

צריך להקציף את השמנת מתוקה?- לא הבנתי!
וגם מה זה אומר 8 כפות………….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:33 23.09.2018)

אין צורך להקציף. רק לערבב עם כף.
הכוונה ל-8 כפות רגילות כמו זו בתמונה.

תהילה (00:26 23.09.2018)

היי אפרת,
מה הגובה בערך של כל ריבוע? זה נראה בתמונה די גבוה.. אם אני רוצה שזה יהיה יותר נמוך כדאי? יש אפשרות להשתמש בתבנית כלשהי אחרת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:31 23.09.2018)

היי תהילה,
הריבועים לא גבוהים, גובה כ-3 ס”מ.
חג שמח 🌺

אורה (13:11 20.09.2018)

שלום וברכה ותודה על מתכונים נהדרים מחפשת את המתכון הזה במדד של כוסות קשה לי עם מי”ג וכו’ אשמח אם ישלך מתכון רק עם כוסות תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:34 20.09.2018)

היי אורה,
אם הבנתי נכון את רוצה את המתכון במידות של מ”ל?
יש לך כוס מדידה בנפח של 240 מ”ל?

ortal (10:10 20.09.2018)

יצצאא מושלםם!!!

הכנתי לחג, כל מי שטעם התקשר לבקש מתכון!
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:06 20.09.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

שני (20:42 17.09.2018)

אפשר להישתמש בשוקולד נוטלה למשל , במקום ריבת חלב? זה לא יצא מתוק מידי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:18 18.09.2018)

נראה לי שאפשר. לא חושבת שזה ייצא יותר מידי מתוק. גם ריבת החלב מתוקה.
גמר חתימה טובה

ישי (18:42 3.09.2018)

אפרת אשמח אם תעני לי בהקדם
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:17 3.09.2018)

סורי ראיתי עכשיו.
אפשר, יותר טעים עם שוקולד חלב.

אילה (18:09 3.09.2018)

היי אפרת
אפשר אולי להשתמש בשוקולד מריר?אם כן איך זה יוצא?
תודה רבה

אסתר (16:08 23.07.2018)

חייב שוקולד חלב ? אפשר רק ריבת חלב ? לציפוי

או תחליף לשוקולד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:46 23.07.2018)

אפשר להכין גם בלי השוקולד.

טל (22:22 22.07.2018)

במה אפשר להשתמש במקום ריבת חלב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:03 23.07.2018)

אפשר לשים ממרח לוטוס. אולי גם ממרח שוקולד או נוגט יתאים.

רותי (16:27 3.07.2018)

ווואוו כמה שזה טעים!!!
אמרתי לילדים שלי שזה ויטמינים ללב…😄
תודה אפרת!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:59 3.07.2018)

אהבתי 🙂
תודה יקירה 🌷

רחל (16:48 26.06.2018)

שלום אפרת.
אתמול בערב עשיתי את העוגה אבל במקום שוקולד הכנתי מילוי אחר שמכיל 250ג”ר גבינה לבנה, שמנת מתוקה להקצפה שנשארה, פודינג וניל, כף סוכר, סוכר וניל.הכל הקצפתי ושמתי מעל הבסיס לפי המכון שלך. יצא מעולה. כל זה לנכדות התאומות שלי בנות 3. בינתיים אופה ללא שוקולד. מה האפשרויות הנוספות למילוי. תודה מראש.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:14 26.06.2018)

היי רחל,
האמת שהקרם שהכנת נשמע מצוין.
אין לי רעיון אחר למילוי שהוא ללא שוקולד אלא אם שוקולד לבן הולך ואז אפשר להשתמש בו במקום שוקולד חלב.

אתי (11:23 21.06.2018)

מושלם!התענגנו על כל ביס!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:58 21.06.2018)

תודה אתי, שמחה שאהבתם 🙂

צילה (18:18 19.06.2018)

היי אפרת,
האם אפשר לשים חלב במקום שמנת מתוקה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:50 19.06.2018)

היי צילה,
במקום שמנת אפשר לשים 2 כפות חמאה מומסת + 6 כפות חלב.

מיכל (16:31 16.06.2018)

שלום אפרת.
פעם ראשונה מתכון ממך נכשל לי, ואינני מבינה למה.
התקלות שהיו:
1.כשהוצאתי בהקפאה לחיתוך, אז בחיתוך, הכל התפורר.
2.השוקולד לא הספיק לי למריחה על על העוגה.
***שינוי שעשיתי: לא בתבנית אינגליש קייק אלא מלבנית בינונית.
מה את אומרת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:05 16.06.2018)

היי מיכל,
זה בגלל שהשתמשת בתבנית גדולה מידי, כפולה ממה שצריך. הכמות של השוקולד אמורה להספיק למחצית מהתבנית שהשתמשת בה.
אגב, זה לא יצא נמוך מידי?
לגבי החיתוך, איך היתה תערובת הביסקוויטים? היא היתה יבשה-מתפוררת או לחה-דביקה?

נאוה (14:53 15.06.2018)

האם ניתן להשתמש בשמנת להקצפה במקום השמנת המתוקה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:04 15.06.2018)

כן.

דוד (13:40 15.06.2018)

וואוו הכנתי וזה ממש טעים טרפתי עם החברים!!!!!!!!!!!!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:20 15.06.2018)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

חני (21:17 11.06.2018)

היי אפרת,רציתי לומר תודה על המתכון המדהים!! הכנתי לשבת ורצו בלי סוף!!! יישר כוח!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:44 11.06.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה חני 🌷

דני (08:31 11.06.2018)

בוקר טוב
עשיתי עם פתי בר יצא מעולה
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:49 11.06.2018)

תודה דני.
יום מעולה 🙂

אלה (21:51 9.06.2018)

כמה זמן ניתן לשמור את זה בפריזר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:34 9.06.2018)

3-4 שבועות. בקופסה אטומה.

אביחי (17:59 8.06.2018)

היי אפרת
יש תחליף לשוקולדחלב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:57 8.06.2018)

אפשר לשים שוקולד מריר או לערבב 3 כפות ממרח שוקולד עם 1-2 כפיות חלב עד שהשוקולד הופך לנוזלי ולשים מעל.

א (01:31 15.06.2018)

תודה על תשובתך. האם שוקולד חלב הכוונה ושוקולד מתוק או הלבן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:14 15.06.2018)

שוקולד חלב הכוונה לשוקולד חום מתוק.

דודו (09:37 8.06.2018)

לאיזה שמן התכוונת?
יש לי רק שמן זית
יכול לברש מהשכנים אם צריך שמן אחר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:55 8.06.2018)

התכוונתי לשמן נייטרלי בטעם כמו קנולה. בגלל שזאת כמות קטנה אני מניחה שאפשר להשתמש בשמן זית. אם יש לך חמאה אז עדיף להמיס את השוקולד עם 10 גרם.

דודו (11:35 8.06.2018)

לשכנים יש שמן חמניות זה טוב?
ואם למאה גמה זמן ואיך ממיסים אותה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:55 8.06.2018)

שמן חמניות טוב.

אלה (20:41 7.06.2018)

רוצה להכין את זה ויש לי כמה שאלות
1. מה הדרך הכי פשוטה לפורר פתי בר לפרורים? תמיד מסתבכם עם זה..
2. כמה אחוזי שומן צריכה להיות השמנת המתוקה? ראיתי שיש כל מיני..
3.כשמשטחים את תערובת הפתי בר בתבנית – לאיזה גובה זה אמור לגיע בערך? לחצי מהתבנית או כמה?
4. לא ממש הבנתי את עניין הקיסם והדוגמאות ששעושים איתו? למה הכוונה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:57 7.06.2018)

היי אלה,
1. הכי קל זה לטחון במעבד מזון. אם אין אז אפשר לשים בשקית כפולה ולפורר בעזרת מערוך.
2. לא משנה מהם אחוזי השומן במקרה הזה.
3. בערך לחצי מגובה התבנית.
4. לאחר שאת מפזרת את ריבת החלב מעל השוקולד פשוט תציירי עם קיסם קווים מפותלים.

דנה (13:25 7.06.2018)

ניתן להכין את המתכון פרווה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:52 7.06.2018)

אפשר להשתמש בריבת חלב פרווה, קצפת צמחית במקום שמנת מתוקה ושוקולד מריר במקום שוקולד חלב.

דני (12:26 7.06.2018)

היי
עד שחשבתי שאני סגור על מה להכין
חחחח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:29 7.06.2018)

בילבלתי אותך? 😉

דני (12:35 7.06.2018)

לגמרי
אפשר להשתמש בקורנפלקס/פצפוצי אורז?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:42 7.06.2018)

לדעתי כן. קח בחשבון שאולי הכמות תשתנה. ממליצה להתחיל ב-2.5 כוסות וכל פעם להוסיף עוד קצת. חשוב שהתערובת תהיה מכוסה בממרח באופן אחיד ושתהיה קצת דביקה ולא מתפוררת מידי.

שפרה (11:52 7.06.2018)

שלום אפרת
תודה על המתכונים הטעימים…ש ה’ יברך אותך…רציתי לשאול אם יש לך אפליקצייה של המתכונים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:28 7.06.2018)

תודה שפרה 🙂
עדיין אין אפליקציה..

אבישג (11:39 7.06.2018)

היי אפרת,
אפשר במקום הביסקוויטים לשים פצפוצי אורז?
ואם כן כמה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:27 7.06.2018)

אני חושבת שכן. לדעתי 2.5 כוסות. אפשר גם למעוך קצת את פצפוצי האורז תוך כדי ערבוב.

הודיה (09:49 7.06.2018)

מגרה מאווד לנסות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:38 7.06.2018)

תודה הודיה 🙂

חני (09:41 7.06.2018)

מושלםםםםםםםםםםםםםםם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:37 7.06.2018)

תודה חני 🙂

עידית (09:29 7.06.2018)

בוקר טוב ותודה על כל המתכונים המעולים!!
אפשר להשתמש בממרח לוטוס במקום ריבת חלב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:37 7.06.2018)

היי עידית,
אני מניחה שאפשר להכין גם עם ממרח לוטוס באותו אופן.

שלי (08:59 7.06.2018)

בוקר טוב אפרת:)
נראה מעולה!!!
רק בודקת שהבנתי נכון המתכון מספיק לתבנית אינגליש קיק אחת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:36 7.06.2018)

נכון 🙂

בתי (08:30 7.06.2018)

בוקר אור,
אשמח לדעת יש תחליף לשמנת מתוקה?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:36 7.06.2018)

היי בתי,
במקום שמנת אפשר לשים 2 כפות חמאה מומסת + 6 כפות חלב.

מיכל (07:55 7.06.2018)

שלום לך.
האם ניתן להרתיח קלות את השמנת המתוקה?
כי לפי מיטב זכרוני, לא בריא לגבי שמנת מתוקה ישר מהקופסה.
מה דעתך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:36 7.06.2018)

היי מיכל,
אם את רוצה את יכולה אבל לא שמעתי על דבר כזה (הרי קצפת עשויה משמנת מתוקה רגילה).

ברקת (07:45 7.06.2018)

שלום וברכה. האם יש תחליף לשמנת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:34 7.06.2018)

היי ברקת,
במקום שמנת אפשר לשים 2 כפות חמאה מומסת + 6 כפות חלב.

מלי (00:41 23.09.2018)

אשמח לקבל תשובה

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.