שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 8-10 דקות

מס’ מנות: רולדה אחת

סוג: פרווה

מצרכים:

4 ביצים

חצי כוס (100 ג’) סוכר

2 כפות (16 ג’) שמן

שליש כוס (45 ג’) קורנפלור

2 כפות מלאות (25 ג’) אבקת אינסטנט פודינג וניל

חצי כפית (3 ג’) אבקת אפיה

קרם המילוי:

מיכל קצפת צמחית (250 מ”ל)

3 כפות מלאות (35 ג’) אינסטנט פודינג בטעם וניל/ שוקולד/ ריבת חלב

שליש כוס (80 מ”ל) חלב סויה או חלב קוקוס

ציפוי/קישוט:

40 גרם שוקולד מריר

כף (8 ג’) שמן

אופן הכנה:

-מחממים מראש את התנור ל175 מעלות ומרפדים תבנית ענקית (בגודל של התנור) בנייר אפיה. משמנים היטב את הנייר באופן אחיד.

-מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר במשך כ-4 דקות, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את השמן ומערבבים.

-מערבבים בכוס – קורנפלור, פודינג וניל ואבקת אפיה ומוסיפים לתערובת. מערבבים קלות עד להטמעת החומרים.

-יוצקים את התערובת לנייר האפיה המשומן ומשטחים על כל התבנית בגובה אחיד ובאופן שווה.

-מכניסים לתנור למשך 8-10 דקות, עד שקיסם יוצא נקי. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגה להתקרר במשך כ-3 דקות. לאחר מכן מגלגלים לרולדה יחד עם נייר האפיה. מצננים במשך כ-25 דקות.

הכנת קרם:

-מקציפים בקערה את הקצפת במשך כחצי דקה. מוסיפים אינסטנט פודינג וחלב וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מכניסים למקרר עד שהעוגה מתקררת.

הכנת הרולדה:

פותחים בזהירות את הרולדה, מורחים מעל את הקרם באופן אחיד. מגלגלים בעדינות שוב לרולדה והפעם ללא נייר האפיה. חותכים את הרולדה בשני הקצוות למראה יפה יותר.

-ממיסים במיקרוגל (כ-15 שניות) 40 גרם שוקולד מריר עם כף שמן, מערבבים לתערובת חלקה. מזליפים מעל העוגה פסים בעזרת כפית (ניתן גם למלא שקית זילוף או שקית אוכל קטנה, לגזור פתח קטנטן בקצה ולזלף).

-מכסים את הרולדה ומכניסים אותה למקרר למשך לפחות 3 שעות לפני ההגשה.

רולדה ללא גלוטן

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
כרובית מוקפצת עם פטריותכרובית מוקפצת עם פטריות
סלמון בציפוי אגוזים סלמון בציפוי אגוזים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
רחל (22:01 2.02.2025)

היי
ראשית תודה על מתכונים קלים ומושלמים
רציתי לשאול – כשאת כותבת להוסיף את החומרים היבשים עד להטמעה – זה אומר ביד או במיקסר?

תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:39 3.02.2025)

במיקסר על עוצמה נמוכה:)

avatar
רחל (13:50 3.02.2025)

תודה רבה על המענה המהיר

avatar
ולדימיר דימיטרובסזקי (13:08 14.10.2024)

חלב שיבולת שועל גם טוב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:33 14.10.2024)

כן אבל שהחלב יהיה קר

avatar
ציונה (13:35 26.09.2024)

אפשר להקפיא את העוגה המוכנה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:46 26.09.2024)

כן

avatar
דניאל (15:04 12.08.2024)

היי אפרת, שאלה ברשותך.
אני מעוניין מאוד להכין את הרולדה, אבל אני תוהה עם עצמי לגבי העניין של הגלגול שלה לאחר האפייה בתנור. יש לי טוסטר אובן ענק שהוא לא ממש תנור (ויותר חלש ממנו גם), אז לדוגמא אני אופה הרבה עוגות טורט מהמתכונים שלך, ובמקום לשים אותם 30 דקות בעוצמה של 180 מעלות, בדרך כלל אני נדרש לשים אותם על סביב 45 דקות ו-200 מעלות, ככה הן יוצאות מצוין (לאחר הרבה ניסוי וטעיה.)
בגלל שפה ראיתי בתגובות שצריך מאוד להקפיד בזמני האפייה והחום וכו’, את חושבת שכדאי לי להמשיך להמיר את אותו יחס? לצורך העניין, לאפות 18 דקות במקום 12?
ולגבי התבנית, אני רואה שבתבנית שלך בתנור נייר האפייה כיסה את כולו ויותר מזה, אצלי נייר האפייה לא מכסה את כל התבנית, כנראה כי התבנית יותר גדולה. יש לי איך לפתור את זה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:17 12.08.2024)

היי דניאל,
לגבי הזמנים – נראה לי שכן.
באיזה גודל תבנית אתה משתמש? במקרה כזה תשטח את הבלילה רק על נייר האפיה.

avatar
מירוש (20:54 24.07.2024)

שלום אפרת, אופים את הרולדה בחום עליון תחתון או טורבו?תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:30 25.07.2024)

תמיד זה חום עליון ותחתון אלא אם רשום במפורש טורבו:)

avatar
אנונימית (22:58 11.07.2024)

הכנתי את העוגה , יצאה מעולה 🤗

שאלה – יצאה לי קצת דקה מבתמונה, מה הסיבה ? האם זה חצי כפית אפייה מלאה ( משום מה המשקל לא מדד לי 3 גרם )

ושאלה חשובה מאוד- והאם אפשר להקפיא את העוגה המוכנה ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:44 12.07.2024)

באיזה גודל כוס השתמשת?
וכן, חצי כפית אפייה מלאה
אפשר להקפיא:)

avatar
אנונימית (14:58 12.07.2024)

אני משתמשת רק במשקל

יכול להיות שזה לא הייתה חצי כפית מלאה , כי זה קצת יצא לי דק מהתמונה ….

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:51 12.07.2024)

יכול להיות. צריך גם לבדוק שאבקת האפיה טובה.

avatar
אפרת (17:42 17.06.2024)

היי
אני גם עשיתי את המתכון הטעים רק בצבע קצת שונה הוספתי מעט קקאו וסוכר וניל אחד ואת הריץ’ עם פודינג ריבת חלב ועם קמח תפו”א ויצא פשוט מושלם
אני כל פעם מחדש לוקחת מתכונים רק ממך

רולדה ללא גלוטן
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:40 18.06.2024)

מהמם❤️
תודה אפרת

avatar
מורן (09:33 29.04.2024)

הכנתי כמה פעמים וקצרתי מחמאות רבות!
העוגה הזו מ-ע-ו-ל-ה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:19 29.04.2024)

שמחה שיצא מוצלח❤️
תודה:)

avatar
דבורי (22:08 27.04.2024)

יש לך מתכון למילוי בלי קצפת ריצ’ (משהו שוקולדי)?
תודה רבה וחג שמח

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:49 27.04.2024)

היי דבורי,
אפשר להשתמש בקרם קוקוס כמו במתכון הזה- מוס שוקולד מקרם קוקוס.

avatar
יפעת (17:26 5.02.2024)

היי עשיתי את הרולדה כבר כמה פעמים והיא יצאה מוצלחת,
האם אפשר לשלב/ לאפות עם הבצק פרוסות תפוז מבושלים ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:50 5.02.2024)

היי יפעת,
לא בטוחה אם ייצא מוצלח (לא ניסיתי).

avatar
פנינה (13:01 30.01.2024)

כמה זמן אפשר לשמור את הרולדה במקרר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:03 30.01.2024)

4-5 ימים.

avatar
גיתית (11:40 11.01.2024)

האם להכנת הרולדה ניתן להשתמש עם פודינג שוקולד במקום פודינג וניל? האם לדעתך זה יצא טעים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:00 11.01.2024)

כן:)

avatar
איריס (20:54 25.04.2024)

כן, הכנתי. יוצא מצויין…
בכלל העוגה הזו קבועה אצלי, מתאים גם לצליאקים

avatar
דינה (10:59 5.10.2023)

היי אפרת, במה אפשר להחליף את הקורנפלור? נתקעתי בלי וממש ממש רוצה להכין…יש לי קמח תמי כתום רב תכליתי, יש קמח שקדים ויש קמח קסאווה – כזה: Check out this product I found on iHerb. https://il.iherb.com/pr/otto-s-naturals-multi-purpose-cassava-flour-32-oz-907-g/78715?rcode=TJG341&utm_medium=appshare
אין לי מושג מה עדיף. אולי כדאי לקנות קורנפלור ולהכין בפעם אחרת? מה דעתך? תודה מראש, דינה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:23 5.10.2023)

היי
אפשר להשתמש בקמח תמי(:

avatar
ר.ד. (00:05 18.09.2023)

אפרת את אלופה!!!!!!!!!!!
מתכונים 100 ממש אליפות הכנתי לר”ה יצאה 100
ממש זללו וגם מתכון קל זה גם טוב ממש
100 תודות!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:51 18.09.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
שרי (17:09 16.06.2023)

הי אפרת, הכנתי פעם אחת את הרולדה יצא מהמם, לא האמינו לי שזה לל”ג, היום הכנתי שוב ולמרבית הצער יצא לי ממש ספוגי, וגם אזור שלם התקשה ולא היה ניתן לגלגל, אולי את יודעת ממה קורות 2 הבעיות האלו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:51 17.06.2023)

היי
האם הפעם השתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מל ודייקת בכמויות?
השתמשת בביצים לא קטנות?
הקפדת על הקצפה טובה וארוכה מספיק?
אפית בתבנית הנכונה, בחום המתאים ולמשך הדרוש?
לפעמים כשאופים כמה דקות יותר הרולדה מאד מתקשה לאחר קירור.

avatar
חיה (20:03 21.05.2023)

הכנו את הרולדה (עם פודינג וניל וכף קפה) ויצא טעים ממש!
תודה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:42 21.05.2023)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
שרית (16:56 10.04.2023)

האם אפשר להחליף את הקורנפלור בקמח מצות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:44 10.04.2023)

היי,
לא ניסיתי כך שאני לא בטוחה איך יצא…

avatar
ברכה (12:46 7.04.2023)

לא מצליחה לחלץ מהתבנית הכל מתפורר מה הסיבה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:37 7.04.2023)

היי,
האם השתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מ”ל ודייקת בכמויות?
הקפדת לאפות בתבנית בגודל המתאים ולמשך הדרוש? נתת לעוגה להתקרר לפני הגלגול?

avatar
אפרת (01:43 7.04.2023)

הי אפרת !
האם אפשר להחליף את הקורנפלור בקמח תפו”א?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:11 7.04.2023)

היי,
אפשר.

avatar
אפרת (15:07 7.04.2023)

תודה רבה

avatar
רונית (12:57 5.04.2023)

מתי שמים את הקרם קוקוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:42 5.04.2023)

איזה קרם קוקוס? את רוצה להחליף את השמנת המתוקה בקרם קוקוס?
אם כן מקציפים אותה כמו השמנת.
אם התכוונת לחלב קוקוס מוסיפים אותו יחד עם הפודינג כפי שכתוב.

avatar
רונית (22:03 6.04.2023)

שמתי קרם קוקוס במקום חלב קוקוס יחד עם השמנת. אולי בטעות אבל יצא מושלם. עוגה ממש קלה להכנה וטעימה מאוד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:19 6.04.2023)

מעולה, כיף לשמוע❤

avatar
אורלי פ. (22:53 4.04.2023)

האם אפשר להשתמש בקמח שקדים במקום קורנפלור? ואם כן , איזה כמות?
תודהה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:31 5.04.2023)

היי,
אני לא בטוחה שזה יהיה מוצלח, הרולדה עלולה לצאת לא יציבה.

avatar
איילה (00:17 4.04.2023)

הכנתי לפסח יצא מעולה !
התבאסתי קצת שלא הצלחתי לגלגל יצא בגובה אחיד וחלק
אפשר להשאיר במקפיא יומיים שלוש?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:56 4.04.2023)

שמחה שיצא מוצלח!
אפשר להקפיא, אבל פחות מומלץ כי המרקם יהיה מעט רטוב.

avatar
איילה (11:02 4.04.2023)

ואיפה את ממליצה לי לשמר במקרר או במקפיא עד שבת?(4/5 ימים)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:30 4.04.2023)

4-5 ימים זה זמן ארוך יחסית בשביל אחסון במקרר.
אם אין אפשרות להכין מאוחר יותר תקפיאי.

avatar
דבורה (09:55 27.03.2023)

כשלוחצים על מתכון לקניידלך מקבלים מתכון לרולדה ללא גלוטן. נשמח לקבל את המתכון של הקניידלך. תודה מראש!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:34 27.03.2023)

מאיפה את מנסה ללחוץ על המתכון לקניידלך?
כי המתכון מופיע והכל תקין.
בתגובה הקודמת שלך צירפתי לך את המתכון, מצרפת לך שוב בכל מקרה- תלחצי כאן.

avatar
יעל (10:03 23.03.2023)

איפה המתכון של הקניידלך ? יש פעמיים מתכון של רולדה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:53 23.03.2023)

לא בטוחה שהבנתי…
מצרפת לך מתכון לקניידלך.

avatar
עדנה (14:58 25.01.2023)

האם ניתן להמיר את החלב במים? או במיץ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:46 25.01.2023)

אפשר לשים חלב סויה או מים.

avatar
יהודית (13:49 25.01.2023)

יצא מושלם!
במה אפשר לצפות מלמעלה?
רוצה שקצת יטשטש את הרולדה עצמה, נקרע לי קצת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:45 25.01.2023)

שמחה מאד שיצא מוצלח🙂
אם את מעדיפה ציפוי שונה מזיגוג השוקולד אפשר לצפות בקצפת או גנאש שוקולד.

avatar
מיטל (11:52 4.10.2022)

האם ניתן להחליף את הסוכר בסירופ מייפל ?אם כן אז באיזה כמות? תודה .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:05 4.10.2022)

היי,
לא מומלץ להחליף את הסוכר בממתיק נוזלי, הרולדה עלולה להתפרק ולהיקרע בקלות.
אם את מעוניינת לנסות בכל זאת אפשר לשים כשליש כוס מייפל טבעי.

avatar
רינת (07:31 18.04.2022)

תודה על מתכון מדהיםםם!!
מתה על האתר שלך!

רולדה ללא גלוטן
avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:05 18.04.2022)

שמחה שיצא מוצלח, נראה מושלם! תודה על השיתוף וחג שמח🌺

avatar
מורן (12:25 13.04.2022)

תודה על המתכון! האם ניתן להגיש את הרולדה קפואה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:51 13.04.2022)

היי,
אפשר להגיש קפוא, אך מוצלח יותר להגיש בטמפ’ החדר.

avatar
שרה (22:05 16.10.2021)

היי
אירחתי השבת חברים והכנתי את הרולדה לבן שלהם [אגב בן שלוש וממש גיבור ובוגר!] והתאמתי את רוב האוכל, והוא כ”כ התרגש שמחלקים לכולם עוגה שהוא יכול לאכול! תודה רבה רבה!

רולדה ללא גלוטן
avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:24 16.10.2021)

וואו, קודם כל הרולדה נראית מושלם!
אני שמחה ממש שיצא מוצלח ושכולם נהנו(: תודה על השיתוף❤

avatar
טל מועלם (14:59 8.10.2021)

האם אפשר להוסיף מיץ תפוזים או מים במקום חלב פרווה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:08 8.10.2021)

היי טל,
כן, אפשר.

avatar
תמר (09:21 23.09.2021)

היי אפרת:)
קודם כל תודה רבה על כל המתכונים!! הכל יוצא מעולה!
שאלה- אפשר למלא אולי בקרם פטיסייר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:47 23.09.2021)

היי תמר,
בטח, אפשר למלא בכל קרם שאוהבים.
חג שמח😊

avatar
ליאת (20:02 4.04.2021)

חייבת לציין שהטעמים נפלאים ! שאפו! אבל העוגה תמיד יוצאת לי חצי אפויה למרות ששמתי אותה בתנור 12 דקות, יש לך מושג?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:16 4.04.2021)

היי ליאת,
אם דייקת בכמויות המצרכים, שמת את הבלילה בתבנית תנור הענקית וחיממת את התנור מראש- ככל הנראה התנור שלך לא מאד חזק ולכן זה בסדר לתת עוד כמה דקות אפייה🙂

avatar
שירן (20:43 3.04.2021)

היי אפרת, קודם כל אחלה אתר ומתכונים פצצה!!!😋
רציתמ להשתמש במתכון הזה לעוגת שכבות, ולאפות מראש בשתי תבניות עגולות, הכמות הזו מתאימה לחלוקה בשתי תבניות עגולות? או שצריך כמות אחרת?
תודה מראש😊

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:54 3.04.2021)

היי שירן,
זה תלוי בקוטר התבנית שיש לך, אבל בגדול אני חושבת שכדאי להכפיל כמויות ולהכין בשתי תבניות בקוטר 24🙂
בהצלחה!

avatar
תמה (16:28 2.04.2021)

אפשר לעשות את המתכון גם בלי חלב קוקוס או חלב סויה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:47 2.04.2021)

אפשר לשים רבע כוס מים קרים.
חג שמח ושבת שלום 🙂

avatar
מלכה (19:36 1.04.2021)

אפשרי במקום פודינג וניל לשים 2 כפות שוקולית?? להפוך את הרולדה לשוקולדית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:11 1.04.2021)

היי מלכה,
ברולדה עצמה כדאי לשים כף שוקולית וכף קקאו לקבלת מראה וטעם שוקולדי:)
אם רצית לעשות גם את המילוי שוקולדי עדיף להשתמש בפודינג שוקולד, או בפודינג וניל+ כף קקאו.

avatar
מלכה (06:30 2.04.2021)

תודה רבה. אתר מעולה.

avatar
איילה (08:28 1.04.2021)

היי, האם סה בסדר להכין את העוגה יום לפני ההגשה? היא מחזיקה יציב וטוב במקרר למשך זמן?
במידה ולא, אפשרי אולי להכין את הבסיס רק ביום לפני?
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:40 1.04.2021)

היי איילה,
מומלץ להגיש ביום ההכנה אבל אפשר להכין גם יום קודם.
אפשר גם להכין רק את הרולדה יום לפני, ולמלא ביום ההגשה.🙂

avatar
איילה (09:09 1.04.2021)

תודה רבה 🙂

avatar
תמר (00:24 24.03.2021)

שלום אפרת – האם אפשר להכין עם קמח תפו”א במקום בקורנפלור ומה אפשר במקום אינסטנט פודינג? ועוד שאלה, רציתי למלא בקרם לימון – יש לך אולי מתכון? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:05 24.03.2021)

היי תמר,
אפשר להכין עם קמח תפו”א, במקום הפודינג אפשר לשים אבקת סוכר.
מצרפת מתכון לקרם לימון.
חג שמח:)

avatar
ליעד (14:01 20.03.2021)

אפשר להשתבש בחלב שקדים במקום החלב סויה וחלב הקוקוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:48 20.03.2021)

הי ליעד,
אפשר😊

avatar
לילך (07:21 24.07.2020)

רולדה מצויינת טעימה וקלה להכנה!
הכנתי אותה כמה פעמים
וכל פעם כלם עפים על זה.

כמו כל מה שאני מכינה מהאתר הזה.
פשוט אתר מעולה!
תודה 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:16 24.07.2020)

תודה לילך ❤️

avatar
אייב (15:57 19.07.2020)

תודה על האתר המקסים הזה, הכי שימושי וכיף! רציתי לשאול אם אפשר להשתמש במקום בקמח רגיל, ואם כן מה ההפרשים? תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:11 19.07.2020)

היי 🙂
אם משתמשים בקמח רגיל אז עדיף להכין את המתכון הזה- עוגת רולדה.

avatar
הילה (22:32 13.04.2020)

קודם כל, את מקסימה!תודה על מתכוהין מעולים ופירוט בלב רחב!
אין לי תבנית בגדול של התנור כשרה לפסח. לשים ישירות על הרשת כדאי?או לחלק לשתי תבניות אלומיניום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:02 14.04.2020)

תודה הילה ❤️
אם יש לך תבנית ענקית חד פעמית מאלומיניום זה מצוין. אם לא, אפשר להכין ב2 תבניות בגודל 22*31 אבל אז ייצאו לך 2 רולדות קטנות במקום אחת רגילה.
חג שמח!

avatar
שירה (12:36 13.04.2020)

האם אפשר איכשהןא לשלב אגוזים טחונים?אשמח לתשובה זריזה. ותודה לך על כל המתכונים מכינה רק ממך…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:01 13.04.2020)

אפשר לפזר מעל הקרם.

avatar
שירה (14:30 13.04.2020)

תודה רבה!!! הוספתי כבר כמה כפות לבלילה . מקווה שיצא טעים. תודה לך

avatar
ימית (00:40 13.04.2020)

אתר מדהים !
האם אפשר להוסיף קקאו לבלילה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:33 13.04.2020)

אני חושבת שאפשר להוסיף כף אבקת קקאו + כף סוכר.

avatar
לואיזה (09:57 12.04.2020)

יצא מעולה. עושה כבר פעמם שלישית. קל וטעיםםםםם

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:32 12.04.2020)

שמחה לשמוע ❤️

avatar
תפארת (14:29 8.04.2020)

תודה רבה על האתר המתכונים ממש טובים.
במתכון הזה הבצק יצא לי קצת בטעם המזכיר חביתה, מה לעשות כדי שפעם הבאה זה לא יקרה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:31 9.04.2020)

העוגה תפחה? זה יכול להיות אם אין מספיק קורנפלור בבלילה. באיזה כוס השתמשת?

avatar
אנונימי (00:35 6.04.2020)

הי איך אפשר להמיר את הקונפלור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:15 6.04.2020)

לפי התגובות אפשר להמיר בקמח תפו”א.

avatar
אודליה (17:58 30.03.2020)

היי אפרת!
א. האתר מהממם!!
ב.יש אפשרות להחליף את הקונפלור לקמח תפוחי אדמה ואת הפודינג וניל למשהו אחר אולי קמח תפוחי אדמה עם סוכר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:08 30.03.2020)

היי אודליה,
א. תודה 🙂
ב. לפי התגובות אפשר להכין עם קמח תפוח אדמה.
אני חושבת שבמקום פודינג בבלילה אפשר לשים 2 כפות קמח תפוח אדמה.
בתערובת הקרם – יש להוסיף כמה כפות אבקת סוכר או סוכר לבן (לפי הטעם).

avatar
שרה (16:32 30.03.2020)

היי , אם אין לי מיקסר אפשרי לערבב עם מטרפה ידנית ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:04 30.03.2020)

זה בעייתי יותר בגלל הקרם.

avatar
מיכל (20:20 22.02.2020)

תודה לך על המתכון..יצא מעולה.. רוצה לציין שהבלילה יצאה קצת קשה מידי ולכן הוספתי רבע כוס נוזלים..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:00 23.02.2020)

תודה על העדכון 🙂

avatar
שלומי (16:08 20.02.2020)

טעים מאוד נירא טוב

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:58 20.02.2020)

🙂

avatar
מיקי (17:30 26.12.2019)

הכנתי! הבלילה לא נאפתה.. הייתה איזה 20 דק” בתנור ורק אז נאפתה אבל אח”כ לא היה ניתן לגלגל.. בקיצור מה נראה לך הבעיה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:40 26.12.2019)

שמת אותה בתבנית ענקית? חיממת את התנור מראש?
למה אי אפשר לגלגל? היא התקשתה?

avatar
מיקי (11:34 26.12.2019)

היי אפרת וחנוכה שמח!!😍
האם זה מתאים להקפיא את הרולדה ואז להגיש אותה קפואה וזה יוצא כאילו עוגת גלידה כזו.. נשמע לי יותר קורץ.. אפשרי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:06 26.12.2019)

כן אפשר 🙂

avatar
מיכאלה (17:19 13.11.2019)

יש תחליף לשמנת צמחית? לא ריץ ולא שמנת מתוקה!
אולי ביצים או חלב או כל דבר אחר???

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:03 13.11.2019)

אפשר להשתמש בקרם קוקוס.

avatar
מיכלי (13:08 8.11.2019)

👍 תודה ושבת שלום!!🌷

מקווה שיהיה לי זמן להכין…. אם לא בהזדמנות…

avatar
מיכלי (09:27 8.11.2019)

מה את אומרת? נראה לך מתאים מילוי אחר?
אני לא אוהבת להשתמש בריץ או שמנת מתוקה..
נראה לך מתאים פה קצפת מרנג??
או אולי איזו מלית גבינה או שוקולד?
אשמח לרעיונות אם אפשר…❤❤❤

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:59 8.11.2019)

העוגה יותר טעימה עם קרם אבל אני מניחה שאפשר להכין אותה עם ריבה או ממרח שוקולד או ממרח מתוק אחר.

avatar
אורטל (11:22 13.09.2019)

הי אפרת תודה על אתר מקסים ומתכונים מעולים!! אפיתי את העוגה והיא יצאה לי במרקם גומי כזה ולא אורירי ..ממה זה יכול להיגרם?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:26 16.09.2019)

היי אורטל,
באיזה כוס השתמשת?
ערבבת עם מיקסר?
אולי ערבבת יותר מידי לאחר הוספת הקורנפלור והפודינג?

avatar
יפעת (07:25 8.08.2019)

היי האם אפשר להשתמש בבצק, כתחתית לעוגת קצפת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:25 8.08.2019)

כן.

avatar
מיא (17:56 14.06.2019)

האם אפשר להשים חלב רגיל במקום חלב סויה/קוקוס

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 14.06.2019)

כן.

avatar
חיה (09:48 5.06.2019)

שאלה
את הביצים מקציפים שלמים או את החלבונים לבד עם הסוכר ואח”כ מוסיפה את החלמונים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:53 9.06.2019)

שלמים.

avatar
נורית (17:15 23.05.2019)

היי, מאוהבת באתר הזה!! אני אוהבת להכין ע8 בני בן ה-3 עוגות ועוגיות שונות, והמשפחה בטוחה שיש לי ידע במטבח, אז תודה 😁
יש לי שאלה בנוגע למתכון, יש לי מי אגוז קוקוס. אפשר להשתמש בו במקום חלב קוקוס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:50 23.05.2019)

היי נורית, קודם כל כיף לשמוע 🙂
לשאלתך, אני מניחה שאפשר. תשימי רבע כוס מי אגוז קוקוס ומומלץ לקרר את זה במקרר לפני השימוש.

avatar
נויה (10:51 3.05.2019)

יצא פשוט מושלם
תודה רבה
אתר מעולה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:13 3.05.2019)

תודה נויה 🙂

avatar
שרון (14:34 26.04.2019)

פסח שמח, שתי רולדות נחטפו בסדר פסח הכיתתי של הילד… הכנתי עם חלב רגיל ושמנת מתוקה.
ברולדה שתוגש הערב מרחתי על הבצק לפני הנחת הקרם, ממרח חמוציות למילוי עוגות.יצא שילוב מדהים!! תודה על המתכון שאפשר להכין כפשוטו ואפשר לאלתר עליו בהמון דרכים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:58 27.04.2019)

נשמע מעולה!
תודה שרון 🙂

avatar
אוריאנה (00:33 26.04.2019)

מתכון מעולה!!! רולדה טעימה!!!
יש לך מתכונים מעולים, קלים ותמיד מוצלחים.
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:49 27.04.2019)

נראה מדהים!
תודה אוריאנה 💜

avatar
יעל (15:34 25.04.2019)

תודה רבה על המתכון ועל היעוץ…
הנה התוצאה😊
חג שמח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:17 25.04.2019)

נראה מעולה 😍
תודה לך שחזרת לשתף.
חג שמח!

avatar
ליאור (12:05 25.04.2019)

אם קצת נשרף בלמעלה אבל בפנים לא נאפה , מה אפשר לעשות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:16 25.04.2019)

להנמיך את הטמפ’ ב-20 מעלות ולהמשיך לאפות.
זה נאפה במקרה על טורבו?

avatar
יעל (10:50 25.04.2019)

שלום אפרת ותודה על המתכונים😊
אם אין לי פודינג ולא תמצית וניל זה בסדר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:59 25.04.2019)

בסדר.
במקום פודינג בבלילה אני חושבת שאפשר לשים 2 כפות קורנפלור או קמח תפוח אדמה.
בתערובת הקרם – יש להוסיף כמה כפות אבקת סוכר או סוכר לבן (לפי הטעם).
חג שמח 💝

avatar
נלי (10:49 24.04.2019)

אפרת שלום

הכנתי שתי רולדות. אחת עם וניל בפנים והשנייה שוקולד. פשוט מעדן.
הבצק ממש נמס בפה יחד עם הקרם.
מתכון מצוין. פשוט להכנה ואין ספק שאעשה אותו בהמשך.
חג שמח!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:58 24.04.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה נלי וחג שמח 🌺

avatar
סיר (10:41 24.04.2019)

שלום אפרת ומועדים לשמחה,
אי לי אינסטנט פודניג
ואני מאוד רוצה להכין את הרולדה
האם לדעתך אפשר להכין את הבצק בלי האינסנט?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:58 24.04.2019)

היי 🙂
במקום פודינג בבלילה אני חושבת שאפשר לשים 2 כפות קורנפלור או קמח תפוח אדמה + כפית תמצית וניל.

avatar
דנה (19:55 20.04.2019)

היי! הכנתי את הרולדה ללא הציפוי והיא יצאה טעימה אבל ממש לא דומה לרולדה שאת הכנת- כלומר יפה. הרולדה שלי יצאה שמנה וכל הקרם יצא מחוץ לה. אפילו לא השתמשתי בכל הקרם למילוי וציפיתי אותה בקרם שנשאר. התבנית היא כמו אמרת- 32X40. לצערי לא יכולתי לגלגל אותה מחדש כי היא הייתה “דביקה” מהקרם.
מה אפשר לעשות לפעם הבאה שהקרם לא ייצא והרולדה תהיה יפה כמו שלך?
תודה וחג שמח!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 20.04.2019)

היי דנה,
לגבי עובי הרולדה, באיזה כוס השתמשת? שמת רק חצי כפית אבקת אפיה?
לגבי הקרם, חשוב שהרולדה תתקרר לטמפ’ החדר לפני ששמים את הקרם וחשוב שהקרם יהיה קר ויציב כשמורחים אותו על הרולדה. הקצפת לקרם יציב? אם כן, פעם הבאה כדאי להכניס את הקרם אפילו למקפיא עד שהרולדה מתקררת (שהקרם יהיה קר מאוד אבל לא קפוא).

avatar
דנה (08:57 21.04.2019)

השתמשתי בכוס מדידה 240 מ”ל וכל הכמויות לפי המתכון. הרולדה כבר הייתה קרה, נתתי לה להתקרר יותר מחצי שעה.
כשהכנתי את הקרם הוא לא היה קצפת מאוד יציבה למרות שהשמנת מתוקה הייתה מאוד קרה. לא רציתי להמשיך לערבב יותר ממה שעורבב במיקסר כדי לא לפגוע בקצפת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:44 21.04.2019)

אז זאת הסיבה חשוב שהקרם יהיה יציב אחרת.
פעם הבאה אם הקרם לא יציב, תכניסי את הקערה למקפיא למשך כרבע שעה. אח”כ תוסיפי כף גדושה פודינג ותמשיכי להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

avatar
אביטל (17:54 18.04.2019)

היי אפשר להכין יום לפני ולהשאיר במקרר יום שלם ? האם המרקם של העוגה ישתנה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:49 18.04.2019)

כן, אין בעיה. יש לכסות כמובן.
חג שמח 🙂

avatar
אפרת (12:36 18.04.2019)

הי,האם ניתן להמיר את כוס החלב סויה או קוקוס במשהו אחר?
אין לי את שניהם…. ואני רוצה עוגה פרווה.
תודה רבה:-)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:56 18.04.2019)

שימי רבע כוס מים קרים.
חג שמח 💗

avatar
חגית (22:33 17.04.2019)

שלטן, במה אפשר להחליף את האינסטנט בבלילה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:37 17.04.2019)

היי חגית,
אפשר לשים כפית תמצית וניל ו 2-3 כפות אבקת סוכר (לפי הטעם).
חג שמח 🌷

avatar
גלית (16:05 17.04.2019)

האם ניתן לשים קמח מצה או תפוחי אדמה במקום קונפלור

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:22 17.04.2019)

היי גלית,
לפי התגובות אפשר להכין עם קמח תפוח אדמה.
חג שמח 🙂

avatar
אורית (22:12 16.04.2019)

היי,
תודה על המתכונים.
יש אפשרות במקום קורנפלור קמח תפו”א?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:16 16.04.2019)

היי אורית,
לפי התגובות אפשר.
חג שמח 🌷

avatar
אילנה. (14:23 12.04.2019)

וואי נזכרתי שלא שימנתי את התבנית 🙁 קריטי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:39 12.04.2019)

אם שמת נייר אפיה זה אמור להיות בסדר.

avatar
אילנה. (14:58 12.04.2019)

יופי ב”ה 🙂 עכשיו הבעיה שאין לי אינסטנט למילוי… מה לעשות? איך להמתיק ואיך לייצב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:40 12.04.2019)

אפשר להמתיק באבקת סוכר.
לא נורא אם הקצפת תהיה פחות יציבה.

avatar
ליבי (17:29 11.04.2019)

היי, אם אני רוצה רולדה כהה כמה קקאו צריך להוסיף? ואולי גם סוכר? תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:17 11.04.2019)

לדעתי אפשר להוסיף כף אבקת קקאו + כף סוכר.

avatar
chani (17:19 11.04.2019)

שלום,

מה שתפש את תשומת לבי באתר שלך זה… השפה הנקיה, הלא רחובית שלך. זה כל כך מרומם! אותו דבר לגבי התשובות שלך – הן תמיד חביבות ומכבדות, ללא סלנג זול.
כל הכבוד!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:14 11.04.2019)

תודה וחג שמח ❤️

avatar
שולמית (05:02 11.04.2019)

יש מצב להחליף את המילוי לממרח תמרים ואגוזים ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:39 11.04.2019)

אפשר אבל זה יהיה קצת יבש. אני חושבת שעם קרם ייצא יותר מוצלח.

avatar
טניה (09:51 8.04.2019)

אפשר להקפיא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:34 8.04.2019)

כן

avatar
רחל איזק (17:30 23.03.2019)

היי ענת
העוגה יצאה טעימה מאוד יש לך עוד מתכונים לעוגות שוות ללא גלוטן?
תודה🎂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:34 23.03.2019)

מצרפת לינק לעוגות ללא גלוטן.

avatar
ישי (18:53 17.12.2018)

אפשר להחליף קצפת צמחית ברגילה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:26 17.12.2018)

כן.

avatar
יפעת (17:25 11.11.2018)

היי רציתי לדעת אם אפשר להמיר את הקורנפלור בקמח כרגיל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:19 11.11.2018)

כן אפשר.

avatar
ורדית (23:41 9.09.2018)

עוגה קלה להכנה וטעימה מאד תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:38 11.09.2018)

תודה ורדית, שמחה לשמוע 🙂
שנה טובה

avatar
שי (08:56 7.09.2018)

היי, איך אפשר לשלב ריבת חלב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:01 7.09.2018)

אפשר להוסיף 3-4 כפות ריבת חלב לקרם עצמו (יש להשתמש בפודינג וניל).
בציפוי אפשר לזלף פסים של ריבת חלב.

avatar
שירה (14:02 2.09.2018)

ולגבי החלב, אפשר להמיר במקום חלב קוקוס או חלב סויה חלב רגיל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:18 2.09.2018)

כן בטח.

avatar
שירה (14:00 2.09.2018)

אם אהפוך את העוגה לחלבית אין שינוי באופן ההכנה נכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:18 2.09.2018)

נכון.

avatar
שירן (17:01 25.05.2018)

הכנתי לכבוד שבועות ויצא מושלם!! ליקקנו את האצבעות 🙂
נשארה לי מעט קצפת וגם ציפוי שוקולד, ותהיתי מה לעשות איתם.. אז הוספתי לקצפת בננה אחת מרוסקת וכפית תמצית וניל,שמתי בכוסיות קטנות (הזלפתי את השוקולד בתחתית) ופיזרתי מעל שברי אגוזים. אחרי כמה שעות במקפיא יצאה גלידת בננה ושוקולד נהדרת 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:37 25.05.2018)

נשמע מעולה!
תודה שירן ושבת שלום 🙂

avatar
הדס (12:07 16.05.2018)

אפשר להמיר את הקורפלור בקמח תפו”א

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:31 16.05.2018)

לא ניסיתי אבל נראה לי שאפשר.

avatar
אילנה. (15:30 4.05.2018)

אפשר לשים ריבה בתור מילוי? יצא טעים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:58 4.05.2018)

היי אילנה,
אני יודעת שריבת חלב משתלבת מעולה.
לגבי ריבה רגילה, לא ניסיתי אבל נראה לי שאפשר.

avatar
ורד (01:22 5.10.2018)

כן טעים

avatar
מיכאל (08:59 22.04.2018)

אז זהו אפרת שעשיתי ביום שישי את העוגה עם קמח תפוח אדמה .. וגיליתי שטעם קרם העוגה והעוגה בטעם פחזניה ממולאת בקרם טוב גיליתי שנגמר חלב הסויה ושמתי מים במקום .. אז תודה על המתכון ..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:26 22.04.2018)

תודה שחזרת לעדכן!
שבוע מקסים 🌷

avatar
אסתר (15:40 13.04.2018)

שלום,
הכנתי את הרולדה אך הבצק יצא דק ולא כמו בתמונה
ועשיתי ממש כמו שכתוב
מה יכול להיות???
מחכה לתשובה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:45 13.04.2018)

היי אסתר,
הבלילה לא תפחה באפיה?
ערבבת את אבקת האפיה עם הקורנפלור והפודינג וניל לפני שהוספת לבלילה?

avatar
אסתר (09:36 18.04.2018)

כן
עשיתי בדיוק כפי שכתוב במתכון

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:06 18.04.2018)

אז אם ערבבת לפני והעוגה לא תפחה כנראה שהיתה בעיה עם אבקת האפיה.

avatar
אסתר (20:28 18.04.2018)

מה יכול להיות הבעיה באבקת אפיה?

אנסה שוב השבוע
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:22 19.04.2018)

העלתי את זה כאפשרות כי קרה לי כבר שהשתמשתי באבקת אפיה והיא לא היתה טובה.
נסי עם אבקת אפיה אחרת. בהצלחה 🙂

avatar
ענת (22:48 12.04.2018)

הכנתי לפי המתכון ויצא מעולה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:55 12.04.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ענת.

avatar
מיכאל (17:20 8.04.2018)

תודה על המתכון אמנם לא יצא כמו תמונה לא הצלחתי לגלגל אותו באופן מלא עם זאת המילוי גם עם הבצק היה מושלם..

תודה אשתי מאוד אהבה את הטעם והמרקם

נתן לשים קמח תפוחי אדמה במקום? עכשיו ראיתי הרבה שואלים בעניין קמח תפו”א אני אנסה היום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:13 8.04.2018)

היי מיכאל,
שמחה שיצא טעים 🙂
לא ניסיתי להכין עם קמח תפו”א אבל נראה לי אפשרי.

avatar
דליה לוי (19:20 6.04.2018)

מושלם מושלם מושלם לא הפסיקו לשבח את הטעם הנפלא תודה רבה ומועדים לשמחה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:14 7.04.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה דליה 🙂

avatar
קובי (13:45 30.03.2018)

הכמות לבצק קטנה לתבנית של תנור אולי עדיף תבנית חד פעמית קטנה יותר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:01 30.03.2018)

היא לא קטנה. אולי הכנת בכוס קטנה מידי?
הכמות אמורה להיות מספיקה כדי להתפרס על כל התבנית. זה אומנם נראה שטוח אבל זה תופח באפיה.

avatar
רויטל (01:05 30.03.2018)

היי
נראה מעולה
אין צורך להפריד את הביצים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:28 30.03.2018)

אין צורך.
חג שמח 🙂

avatar
לילך (22:31 29.03.2018)

היי, אפשר לדעת את גודל התבנית? כי אין לי תנור אבל יש לי טוסטר אובן גדול

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:42 29.03.2018)

תבנית בגודל 32X40.
חג שמח 🙂

avatar
נגה (16:02 29.03.2018)

היי אפרת אפשר לעדות את הקצפת עם שמנת מתוקה במקום צמחית?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:05 29.03.2018)

כן אפשר.
חג שמח 🙂

avatar
נגה (16:12 29.03.2018)

להקציף מיכל שמנת מתוקה?(מיכל אחד)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:17 29.03.2018)

כן, מיכל אחד של 250 מ”ל.

avatar
אביטל (21:25 28.03.2018)

הי
אפשר לשים (כמו) קמח תופח של אוסם? כמויות?
איזה מתכון מתאים ביותר לקמח תופח לפסח של אוסם?
תודה!
אביטל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:34 28.03.2018)

היי אביטל,
לא ניסיתי אבל נראה לי שאפשר להמיר את הקורנפלור בקמח תופח לפסח באותה כמות.
אין מתכון ספציפי שמתאים אבל בגדול אני חושבת שאפשר להשתמש במתכוני עוגות במקום קמח תפו”א.
חג שמח 🙂

avatar
נגה (14:56 27.03.2018)

היי אפרת אפשר לשים את הרולדה יותר מ3 שעות במקרר אפשרי לעשות את הרולדה יום לפני?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:01 27.03.2018)

כן בטח. אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר. רק כדאי לכסות אותה.
חג שמח 🙂

avatar
נגה (21:51 27.03.2018)

תודה רבה רבה חג שמח!

avatar
סהר (13:43 27.03.2018)

היי,אם אני רוצה להכין את הרולדה בצבע חום, כמה קקאו להוסיף? או מה להחליף בקקאו?
תודה מראש!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:02 27.03.2018)

היי סהר,
לדעתי אפשר להוסיף כף אבקת קקאו.
חג שמח 🙂

avatar
ליאת (15:44 25.03.2018)

תודה רבה לך אפרת על המענה המהיר.
חג פסח שמח!

avatar
ליאת (07:45 25.03.2018)

היי אפרת, הרולדה נראית מדהימה ובטח גם טעימה.
שאלה: רשמת חלב סויה או קוקוס, אפשר חלב רגיל? זה ישנה בטעם?

תודה לך על המתכונים המעולים.
חג פסח שמח.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:40 25.03.2018)

אפשר חלב רגיל. זה ייצא טעים באותה מידה.
חג שמח!

avatar
שרית (15:37 23.03.2018)

אנחנו לא אוכלים קורנפלור בפסח.יש לך תחליף?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:00 23.03.2018)

לא ניסיתי אבל אולי יעבוד עם קמח תפו”א.

avatar
שרית (06:43 25.03.2018)

אם יש מישהי שניסתה.אשמח לקבל עידכון
תודה רבה

avatar
אני (19:29 22.03.2018)

אפשר לעשות זאת עם קמח תפוחי אדמה במקום קורנפלור?.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:53 22.03.2018)

לא יודעת, לא ניסיתי.

avatar
לילך (11:31 30.03.2018)

היי,
אפשר להשתמש במים במקום חלב סויה/ קוקוס?
אם כן, מה הכמות ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:50 30.03.2018)

אפשר לשים רבע כוס מים קרים אבל יותר טעים עם חלב סויה או קוקוס.
חג שמח 🙂

avatar
אילנה. (17:52 22.03.2018)

שייאאווו זה נראה מהמם!!!!!
יש לי אינסטנט ריבת חלב. אפשר לשים אותו גם בבלילת הבצק וגם במילוי?
פסח כשר ושמח!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 22.03.2018)

היי אילנה,
בקרם אפשר בהחלט. לגבי הבלילה עצמה, לא ניסיתי אבל יכול להיות שאפשר לשלב עם הקורנפלור. בכל מקרה לא כדאי להמיר את כל כמות הקורנפלור.
חג שמח יקירה! 🙂

לקריאת כל התגובות