שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 8-10 דקות

מס’ מנות: רולדה אחת

סוג: פרווה

מצרכים:

4 ביצים

חצי כוס (100 ג’) סוכר

2 כפות (16 ג’) שמן

שליש כוס (45 ג’) קורנפלור

2 כפות מלאות (25 ג’) אבקת אינסטנט פודינג וניל

חצי כפית (3 ג’) אבקת אפיה

קרם המילוי:

מיכל קצפת צמחית (250 מ”ל)

3 כפות מלאות (35 ג’) אינסטנט פודינג בטעם וניל/ שוקולד/ ריבת חלב

שליש כוס (80 מ”ל) חלב סויה או חלב קוקוס

ציפוי/קישוט:

40 גרם שוקולד מריר

כף (8 ג’) שמן

אופן הכנה:

-מחממים מראש את התנור ל175 מעלות ומרפדים תבנית ענקית (בגודל של התנור) בנייר אפיה. משמנים היטב את הנייר באופן אחיד.

-מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר במשך כ-4 דקות, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את השמן ומערבבים.

-מערבבים בכוס – קורנפלור, פודינג וניל ואבקת אפיה ומוסיפים לתערובת. מערבבים קלות עד להטמעת החומרים.

-יוצקים את התערובת לנייר האפיה המשומן ומשטחים על כל התבנית בגובה אחיד ובאופן שווה.

-מכניסים לתנור למשך 8-10 דקות, עד שקיסם יוצא נקי. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגה להתקרר במשך כ-3 דקות. לאחר מכן מגלגלים לרולדה יחד עם נייר האפיה. מצננים במשך כ-25 דקות.

הכנת קרם:

-מקציפים בקערה את הקצפת במשך כחצי דקה. מוסיפים אינסטנט פודינג וחלב וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מכניסים למקרר עד שהעוגה מתקררת.

הכנת הרולדה:

פותחים בזהירות את הרולדה, מורחים מעל את הקרם באופן אחיד. מגלגלים בעדינות שוב לרולדה והפעם ללא נייר האפיה. חותכים את הרולדה בשני הקצוות למראה יפה יותר.

-ממיסים במיקרוגל (כ-15 שניות) 40 גרם שוקולד מריר עם כף שמן, מערבבים לתערובת חלקה. מזליפים מעל העוגה פסים בעזרת כפית (ניתן גם למלא שקית זילוף או שקית אוכל קטנה, לגזור פתח קטנטן בקצה ולזלף).

-מכסים את הרולדה ומכניסים אותה למקרר למשך לפחות 3 שעות לפני ההגשה.

רולדה ללא גלוטן

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
כרובית מוקפצת עם פטריות
סלמון בציפוי אגוזים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
תמר (09:21 23.09.2021)

היי אפרת:)
קודם כל תודה רבה על כל המתכונים!! הכל יוצא מעולה!
שאלה- אפשר למלא אולי בקרם פטיסייר?

מתכונים ב-10 דקות (10:47 23.09.2021)

היי תמר,
בטח, אפשר למלא בכל קרם שאוהבים.
חג שמח😊

ליאת (20:02 4.04.2021)

חייבת לציין שהטעמים נפלאים ! שאפו! אבל העוגה תמיד יוצאת לי חצי אפויה למרות ששמתי אותה בתנור 12 דקות, יש לך מושג?

מתכונים ב-10 דקות (20:16 4.04.2021)

היי ליאת,
אם דייקת בכמויות המצרכים, שמת את הבלילה בתבנית תנור הענקית וחיממת את התנור מראש- ככל הנראה התנור שלך לא מאד חזק ולכן זה בסדר לתת עוד כמה דקות אפייה🙂

שירן (20:43 3.04.2021)

היי אפרת, קודם כל אחלה אתר ומתכונים פצצה!!!😋
רציתמ להשתמש במתכון הזה לעוגת שכבות, ולאפות מראש בשתי תבניות עגולות, הכמות הזו מתאימה לחלוקה בשתי תבניות עגולות? או שצריך כמות אחרת?
תודה מראש😊

מתכונים ב-10 דקות (20:54 3.04.2021)

היי שירן,
זה תלוי בקוטר התבנית שיש לך, אבל בגדול אני חושבת שכדאי להכפיל כמויות ולהכין בשתי תבניות בקוטר 24🙂
בהצלחה!

תמה (16:28 2.04.2021)

אפשר לעשות את המתכון גם בלי חלב קוקוס או חלב סויה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:47 2.04.2021)

אפשר לשים רבע כוס מים קרים.
חג שמח ושבת שלום 🙂

מלכה (19:36 1.04.2021)

אפשרי במקום פודינג וניל לשים 2 כפות שוקולית?? להפוך את הרולדה לשוקולדית

מתכונים ב-10 דקות (20:11 1.04.2021)

היי מלכה,
ברולדה עצמה כדאי לשים כף שוקולית וכף קקאו לקבלת מראה וטעם שוקולדי:)
אם רצית לעשות גם את המילוי שוקולדי עדיף להשתמש בפודינג שוקולד, או בפודינג וניל+ כף קקאו.

מלכה (06:30 2.04.2021)

תודה רבה. אתר מעולה.

איילה (08:28 1.04.2021)

היי, האם סה בסדר להכין את העוגה יום לפני ההגשה? היא מחזיקה יציב וטוב במקרר למשך זמן?
במידה ולא, אפשרי אולי להכין את הבסיס רק ביום לפני?
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (08:40 1.04.2021)

היי איילה,
מומלץ להגיש ביום ההכנה אבל אפשר להכין גם יום קודם.
אפשר גם להכין רק את הרולדה יום לפני, ולמלא ביום ההגשה.🙂

איילה (09:09 1.04.2021)

תודה רבה 🙂

תמר (00:24 24.03.2021)

שלום אפרת – האם אפשר להכין עם קמח תפו”א במקום בקורנפלור ומה אפשר במקום אינסטנט פודינג? ועוד שאלה, רציתי למלא בקרם לימון – יש לך אולי מתכון? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (02:05 24.03.2021)

היי תמר,
אפשר להכין עם קמח תפו”א, במקום הפודינג אפשר לשים אבקת סוכר.
מצרפת מתכון לקרם לימון.
חג שמח:)

ליעד (14:01 20.03.2021)

אפשר להשתבש בחלב שקדים במקום החלב סויה וחלב הקוקוס?

מתכונים ב-10 דקות (18:48 20.03.2021)

הי ליעד,
אפשר😊

לילך (07:21 24.07.2020)

רולדה מצויינת טעימה וקלה להכנה!
הכנתי אותה כמה פעמים
וכל פעם כלם עפים על זה.

כמו כל מה שאני מכינה מהאתר הזה.
פשוט אתר מעולה!
תודה 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:16 24.07.2020)

תודה לילך ❤️

אייב (15:57 19.07.2020)

תודה על האתר המקסים הזה, הכי שימושי וכיף! רציתי לשאול אם אפשר להשתמש במקום בקמח רגיל, ואם כן מה ההפרשים? תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:11 19.07.2020)

היי 🙂
אם משתמשים בקמח רגיל אז עדיף להכין את המתכון הזה- עוגת רולדה.

הילה (22:32 13.04.2020)

קודם כל, את מקסימה!תודה על מתכוהין מעולים ופירוט בלב רחב!
אין לי תבנית בגדול של התנור כשרה לפסח. לשים ישירות על הרשת כדאי?או לחלק לשתי תבניות אלומיניום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:02 14.04.2020)

תודה הילה ❤️
אם יש לך תבנית ענקית חד פעמית מאלומיניום זה מצוין. אם לא, אפשר להכין ב2 תבניות בגודל 22*31 אבל אז ייצאו לך 2 רולדות קטנות במקום אחת רגילה.
חג שמח!

שירה (12:36 13.04.2020)

האם אפשר איכשהןא לשלב אגוזים טחונים?אשמח לתשובה זריזה. ותודה לך על כל המתכונים מכינה רק ממך…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:01 13.04.2020)

אפשר לפזר מעל הקרם.

שירה (14:30 13.04.2020)

תודה רבה!!! הוספתי כבר כמה כפות לבלילה . מקווה שיצא טעים. תודה לך

ימית (00:40 13.04.2020)

אתר מדהים !
האם אפשר להוסיף קקאו לבלילה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:33 13.04.2020)

אני חושבת שאפשר להוסיף כף אבקת קקאו + כף סוכר.

לואיזה (09:57 12.04.2020)

יצא מעולה. עושה כבר פעמם שלישית. קל וטעיםםםםם

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:32 12.04.2020)

שמחה לשמוע ❤️

תפארת (14:29 8.04.2020)

תודה רבה על האתר המתכונים ממש טובים.
במתכון הזה הבצק יצא לי קצת בטעם המזכיר חביתה, מה לעשות כדי שפעם הבאה זה לא יקרה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:31 9.04.2020)

העוגה תפחה? זה יכול להיות אם אין מספיק קורנפלור בבלילה. באיזה כוס השתמשת?

אנונימי (00:35 6.04.2020)

הי איך אפשר להמיר את הקונפלור?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:15 6.04.2020)

לפי התגובות אפשר להמיר בקמח תפו”א.

אודליה (17:58 30.03.2020)

היי אפרת!
א. האתר מהממם!!
ב.יש אפשרות להחליף את הקונפלור לקמח תפוחי אדמה ואת הפודינג וניל למשהו אחר אולי קמח תפוחי אדמה עם סוכר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:08 30.03.2020)

היי אודליה,
א. תודה 🙂
ב. לפי התגובות אפשר להכין עם קמח תפוח אדמה.
אני חושבת שבמקום פודינג בבלילה אפשר לשים 2 כפות קמח תפוח אדמה.
בתערובת הקרם – יש להוסיף כמה כפות אבקת סוכר או סוכר לבן (לפי הטעם).

שרה (16:32 30.03.2020)

היי , אם אין לי מיקסר אפשרי לערבב עם מטרפה ידנית ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:04 30.03.2020)

זה בעייתי יותר בגלל הקרם.

מיכל (20:20 22.02.2020)

תודה לך על המתכון..יצא מעולה.. רוצה לציין שהבלילה יצאה קצת קשה מידי ולכן הוספתי רבע כוס נוזלים..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:00 23.02.2020)

תודה על העדכון 🙂

שלומי (16:08 20.02.2020)

טעים מאוד נירא טוב

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:58 20.02.2020)

🙂

מיקי (17:30 26.12.2019)

הכנתי! הבלילה לא נאפתה.. הייתה איזה 20 דק” בתנור ורק אז נאפתה אבל אח”כ לא היה ניתן לגלגל.. בקיצור מה נראה לך הבעיה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:40 26.12.2019)

שמת אותה בתבנית ענקית? חיממת את התנור מראש?
למה אי אפשר לגלגל? היא התקשתה?

מיקי (11:34 26.12.2019)

היי אפרת וחנוכה שמח!!😍
האם זה מתאים להקפיא את הרולדה ואז להגיש אותה קפואה וזה יוצא כאילו עוגת גלידה כזו.. נשמע לי יותר קורץ.. אפשרי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:06 26.12.2019)

כן אפשר 🙂

מיכאלה (17:19 13.11.2019)

יש תחליף לשמנת צמחית? לא ריץ ולא שמנת מתוקה!
אולי ביצים או חלב או כל דבר אחר???

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:03 13.11.2019)

אפשר להשתמש בקרם קוקוס.

מיכלי (13:08 8.11.2019)

👍 תודה ושבת שלום!!🌷

מקווה שיהיה לי זמן להכין…. אם לא בהזדמנות…

מיכלי (09:27 8.11.2019)

מה את אומרת? נראה לך מתאים מילוי אחר?
אני לא אוהבת להשתמש בריץ או שמנת מתוקה..
נראה לך מתאים פה קצפת מרנג??
או אולי איזו מלית גבינה או שוקולד?
אשמח לרעיונות אם אפשר…❤❤❤

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:59 8.11.2019)

העוגה יותר טעימה עם קרם אבל אני מניחה שאפשר להכין אותה עם ריבה או ממרח שוקולד או ממרח מתוק אחר.

אורטל (11:22 13.09.2019)

הי אפרת תודה על אתר מקסים ומתכונים מעולים!! אפיתי את העוגה והיא יצאה לי במרקם גומי כזה ולא אורירי ..ממה זה יכול להיגרם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:26 16.09.2019)

היי אורטל,
באיזה כוס השתמשת?
ערבבת עם מיקסר?
אולי ערבבת יותר מידי לאחר הוספת הקורנפלור והפודינג?

יפעת (07:25 8.08.2019)

היי האם אפשר להשתמש בבצק, כתחתית לעוגת קצפת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:25 8.08.2019)

כן.

מיא (17:56 14.06.2019)

האם אפשר להשים חלב רגיל במקום חלב סויה/קוקוס

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 14.06.2019)

כן.

חיה (09:48 5.06.2019)

שאלה
את הביצים מקציפים שלמים או את החלבונים לבד עם הסוכר ואח”כ מוסיפה את החלמונים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:53 9.06.2019)

שלמים.

נורית (17:15 23.05.2019)

היי, מאוהבת באתר הזה!! אני אוהבת להכין ע8 בני בן ה-3 עוגות ועוגיות שונות, והמשפחה בטוחה שיש לי ידע במטבח, אז תודה 😁
יש לי שאלה בנוגע למתכון, יש לי מי אגוז קוקוס. אפשר להשתמש בו במקום חלב קוקוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:50 23.05.2019)

היי נורית, קודם כל כיף לשמוע 🙂
לשאלתך, אני מניחה שאפשר. תשימי רבע כוס מי אגוז קוקוס ומומלץ לקרר את זה במקרר לפני השימוש.

נויה (10:51 3.05.2019)

יצא פשוט מושלם
תודה רבה
אתר מעולה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:13 3.05.2019)

תודה נויה 🙂

שרון (14:34 26.04.2019)

פסח שמח, שתי רולדות נחטפו בסדר פסח הכיתתי של הילד… הכנתי עם חלב רגיל ושמנת מתוקה.
ברולדה שתוגש הערב מרחתי על הבצק לפני הנחת הקרם, ממרח חמוציות למילוי עוגות.יצא שילוב מדהים!! תודה על המתכון שאפשר להכין כפשוטו ואפשר לאלתר עליו בהמון דרכים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:58 27.04.2019)

נשמע מעולה!
תודה שרון 🙂

אוריאנה (00:33 26.04.2019)

מתכון מעולה!!! רולדה טעימה!!!
יש לך מתכונים מעולים, קלים ותמיד מוצלחים.
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:49 27.04.2019)

נראה מדהים!
תודה אוריאנה 💜

יעל (15:34 25.04.2019)

תודה רבה על המתכון ועל היעוץ…
הנה התוצאה😊
חג שמח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:17 25.04.2019)

נראה מעולה 😍
תודה לך שחזרת לשתף.
חג שמח!

ליאור (12:05 25.04.2019)

אם קצת נשרף בלמעלה אבל בפנים לא נאפה , מה אפשר לעשות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:16 25.04.2019)

להנמיך את הטמפ’ ב-20 מעלות ולהמשיך לאפות.
זה נאפה במקרה על טורבו?

יעל (10:50 25.04.2019)

שלום אפרת ותודה על המתכונים😊
אם אין לי פודינג ולא תמצית וניל זה בסדר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:59 25.04.2019)

בסדר.
במקום פודינג בבלילה אני חושבת שאפשר לשים 2 כפות קורנפלור או קמח תפוח אדמה.
בתערובת הקרם – יש להוסיף כמה כפות אבקת סוכר או סוכר לבן (לפי הטעם).
חג שמח 💝

נלי (10:49 24.04.2019)

אפרת שלום

הכנתי שתי רולדות. אחת עם וניל בפנים והשנייה שוקולד. פשוט מעדן.
הבצק ממש נמס בפה יחד עם הקרם.
מתכון מצוין. פשוט להכנה ואין ספק שאעשה אותו בהמשך.
חג שמח!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:58 24.04.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה נלי וחג שמח 🌺

סיר (10:41 24.04.2019)

שלום אפרת ומועדים לשמחה,
אי לי אינסטנט פודניג
ואני מאוד רוצה להכין את הרולדה
האם לדעתך אפשר להכין את הבצק בלי האינסנט?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:58 24.04.2019)

היי 🙂
במקום פודינג בבלילה אני חושבת שאפשר לשים 2 כפות קורנפלור או קמח תפוח אדמה + כפית תמצית וניל.

דנה (19:55 20.04.2019)

היי! הכנתי את הרולדה ללא הציפוי והיא יצאה טעימה אבל ממש לא דומה לרולדה שאת הכנת- כלומר יפה. הרולדה שלי יצאה שמנה וכל הקרם יצא מחוץ לה. אפילו לא השתמשתי בכל הקרם למילוי וציפיתי אותה בקרם שנשאר. התבנית היא כמו אמרת- 32X40. לצערי לא יכולתי לגלגל אותה מחדש כי היא הייתה “דביקה” מהקרם.
מה אפשר לעשות לפעם הבאה שהקרם לא ייצא והרולדה תהיה יפה כמו שלך?
תודה וחג שמח!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 20.04.2019)

היי דנה,
לגבי עובי הרולדה, באיזה כוס השתמשת? שמת רק חצי כפית אבקת אפיה?
לגבי הקרם, חשוב שהרולדה תתקרר לטמפ’ החדר לפני ששמים את הקרם וחשוב שהקרם יהיה קר ויציב כשמורחים אותו על הרולדה. הקצפת לקרם יציב? אם כן, פעם הבאה כדאי להכניס את הקרם אפילו למקפיא עד שהרולדה מתקררת (שהקרם יהיה קר מאוד אבל לא קפוא).

דנה (08:57 21.04.2019)

השתמשתי בכוס מדידה 240 מ”ל וכל הכמויות לפי המתכון. הרולדה כבר הייתה קרה, נתתי לה להתקרר יותר מחצי שעה.
כשהכנתי את הקרם הוא לא היה קצפת מאוד יציבה למרות שהשמנת מתוקה הייתה מאוד קרה. לא רציתי להמשיך לערבב יותר ממה שעורבב במיקסר כדי לא לפגוע בקצפת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:44 21.04.2019)

אז זאת הסיבה חשוב שהקרם יהיה יציב אחרת.
פעם הבאה אם הקרם לא יציב, תכניסי את הקערה למקפיא למשך כרבע שעה. אח”כ תוסיפי כף גדושה פודינג ותמשיכי להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

אביטל (17:54 18.04.2019)

היי אפשר להכין יום לפני ולהשאיר במקרר יום שלם ? האם המרקם של העוגה ישתנה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:49 18.04.2019)

כן, אין בעיה. יש לכסות כמובן.
חג שמח 🙂

אפרת (12:36 18.04.2019)

הי,האם ניתן להמיר את כוס החלב סויה או קוקוס במשהו אחר?
אין לי את שניהם…. ואני רוצה עוגה פרווה.
תודה רבה:-)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:56 18.04.2019)

שימי רבע כוס מים קרים.
חג שמח 💗

חגית (22:33 17.04.2019)

שלטן, במה אפשר להחליף את האינסטנט בבלילה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:37 17.04.2019)

היי חגית,
אפשר לשים כפית תמצית וניל ו 2-3 כפות אבקת סוכר (לפי הטעם).
חג שמח 🌷

גלית (16:05 17.04.2019)

האם ניתן לשים קמח מצה או תפוחי אדמה במקום קונפלור

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:22 17.04.2019)

היי גלית,
לפי התגובות אפשר להכין עם קמח תפוח אדמה.
חג שמח 🙂

אורית (22:12 16.04.2019)

היי,
תודה על המתכונים.
יש אפשרות במקום קורנפלור קמח תפו”א?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:16 16.04.2019)

היי אורית,
לפי התגובות אפשר.
חג שמח 🌷

אילנה. (14:23 12.04.2019)

וואי נזכרתי שלא שימנתי את התבנית 🙁 קריטי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:39 12.04.2019)

אם שמת נייר אפיה זה אמור להיות בסדר.

אילנה. (14:58 12.04.2019)

יופי ב”ה 🙂 עכשיו הבעיה שאין לי אינסטנט למילוי… מה לעשות? איך להמתיק ואיך לייצב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:40 12.04.2019)

אפשר להמתיק באבקת סוכר.
לא נורא אם הקצפת תהיה פחות יציבה.

ליבי (17:29 11.04.2019)

היי, אם אני רוצה רולדה כהה כמה קקאו צריך להוסיף? ואולי גם סוכר? תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:17 11.04.2019)

לדעתי אפשר להוסיף כף אבקת קקאו + כף סוכר.

chani (17:19 11.04.2019)

שלום,

מה שתפש את תשומת לבי באתר שלך זה… השפה הנקיה, הלא רחובית שלך. זה כל כך מרומם! אותו דבר לגבי התשובות שלך – הן תמיד חביבות ומכבדות, ללא סלנג זול.
כל הכבוד!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:14 11.04.2019)

תודה וחג שמח ❤️

שולמית (05:02 11.04.2019)

יש מצב להחליף את המילוי לממרח תמרים ואגוזים ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:39 11.04.2019)

אפשר אבל זה יהיה קצת יבש. אני חושבת שעם קרם ייצא יותר מוצלח.

טניה (09:51 8.04.2019)

אפשר להקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:34 8.04.2019)

כן

רחל איזק (17:30 23.03.2019)

היי ענת
העוגה יצאה טעימה מאוד יש לך עוד מתכונים לעוגות שוות ללא גלוטן?
תודה🎂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:34 23.03.2019)

מצרפת לינק לעוגות ללא גלוטן.

ישי (18:53 17.12.2018)

אפשר להחליף קצפת צמחית ברגילה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:26 17.12.2018)

כן.

יפעת (17:25 11.11.2018)

היי רציתי לדעת אם אפשר להמיר את הקורנפלור בקמח כרגיל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:19 11.11.2018)

כן אפשר.

ורדית (23:41 9.09.2018)

עוגה קלה להכנה וטעימה מאד תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:38 11.09.2018)

תודה ורדית, שמחה לשמוע 🙂
שנה טובה

שי (08:56 7.09.2018)

היי, איך אפשר לשלב ריבת חלב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:01 7.09.2018)

אפשר להוסיף 3-4 כפות ריבת חלב לקרם עצמו (יש להשתמש בפודינג וניל).
בציפוי אפשר לזלף פסים של ריבת חלב.

שירה (14:02 2.09.2018)

ולגבי החלב, אפשר להמיר במקום חלב קוקוס או חלב סויה חלב רגיל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:18 2.09.2018)

כן בטח.

שירה (14:00 2.09.2018)

אם אהפוך את העוגה לחלבית אין שינוי באופן ההכנה נכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:18 2.09.2018)

נכון.

שירן (17:01 25.05.2018)

הכנתי לכבוד שבועות ויצא מושלם!! ליקקנו את האצבעות 🙂
נשארה לי מעט קצפת וגם ציפוי שוקולד, ותהיתי מה לעשות איתם.. אז הוספתי לקצפת בננה אחת מרוסקת וכפית תמצית וניל,שמתי בכוסיות קטנות (הזלפתי את השוקולד בתחתית) ופיזרתי מעל שברי אגוזים. אחרי כמה שעות במקפיא יצאה גלידת בננה ושוקולד נהדרת 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:37 25.05.2018)

נשמע מעולה!
תודה שירן ושבת שלום 🙂

הדס (12:07 16.05.2018)

אפשר להמיר את הקורפלור בקמח תפו”א

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:31 16.05.2018)

לא ניסיתי אבל נראה לי שאפשר.

אילנה. (15:30 4.05.2018)

אפשר לשים ריבה בתור מילוי? יצא טעים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:58 4.05.2018)

היי אילנה,
אני יודעת שריבת חלב משתלבת מעולה.
לגבי ריבה רגילה, לא ניסיתי אבל נראה לי שאפשר.

ורד (01:22 5.10.2018)

כן טעים

מיכאל (08:59 22.04.2018)

אז זהו אפרת שעשיתי ביום שישי את העוגה עם קמח תפוח אדמה .. וגיליתי שטעם קרם העוגה והעוגה בטעם פחזניה ממולאת בקרם טוב גיליתי שנגמר חלב הסויה ושמתי מים במקום .. אז תודה על המתכון ..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:26 22.04.2018)

תודה שחזרת לעדכן!
שבוע מקסים 🌷

אסתר (15:40 13.04.2018)

שלום,
הכנתי את הרולדה אך הבצק יצא דק ולא כמו בתמונה
ועשיתי ממש כמו שכתוב
מה יכול להיות???
מחכה לתשובה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:45 13.04.2018)

היי אסתר,
הבלילה לא תפחה באפיה?
ערבבת את אבקת האפיה עם הקורנפלור והפודינג וניל לפני שהוספת לבלילה?

אסתר (09:36 18.04.2018)

כן
עשיתי בדיוק כפי שכתוב במתכון

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:06 18.04.2018)

אז אם ערבבת לפני והעוגה לא תפחה כנראה שהיתה בעיה עם אבקת האפיה.

אסתר (20:28 18.04.2018)

מה יכול להיות הבעיה באבקת אפיה?

אנסה שוב השבוע
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:22 19.04.2018)

העלתי את זה כאפשרות כי קרה לי כבר שהשתמשתי באבקת אפיה והיא לא היתה טובה.
נסי עם אבקת אפיה אחרת. בהצלחה 🙂

ענת (22:48 12.04.2018)

הכנתי לפי המתכון ויצא מעולה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:55 12.04.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ענת.

מיכאל (17:20 8.04.2018)

תודה על המתכון אמנם לא יצא כמו תמונה לא הצלחתי לגלגל אותו באופן מלא עם זאת המילוי גם עם הבצק היה מושלם..

תודה אשתי מאוד אהבה את הטעם והמרקם

נתן לשים קמח תפוחי אדמה במקום? עכשיו ראיתי הרבה שואלים בעניין קמח תפו”א אני אנסה היום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:13 8.04.2018)

היי מיכאל,
שמחה שיצא טעים 🙂
לא ניסיתי להכין עם קמח תפו”א אבל נראה לי אפשרי.

דליה לוי (19:20 6.04.2018)

מושלם מושלם מושלם לא הפסיקו לשבח את הטעם הנפלא תודה רבה ומועדים לשמחה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:14 7.04.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה דליה 🙂

קובי (13:45 30.03.2018)

הכמות לבצק קטנה לתבנית של תנור אולי עדיף תבנית חד פעמית קטנה יותר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:01 30.03.2018)

היא לא קטנה. אולי הכנת בכוס קטנה מידי?
הכמות אמורה להיות מספיקה כדי להתפרס על כל התבנית. זה אומנם נראה שטוח אבל זה תופח באפיה.

רויטל (01:05 30.03.2018)

היי
נראה מעולה
אין צורך להפריד את הביצים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:28 30.03.2018)

אין צורך.
חג שמח 🙂

לילך (22:31 29.03.2018)

היי, אפשר לדעת את גודל התבנית? כי אין לי תנור אבל יש לי טוסטר אובן גדול

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:42 29.03.2018)

תבנית בגודל 32X40.
חג שמח 🙂

נגה (16:02 29.03.2018)

היי אפרת אפשר לעדות את הקצפת עם שמנת מתוקה במקום צמחית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:05 29.03.2018)

כן אפשר.
חג שמח 🙂

נגה (16:12 29.03.2018)

להקציף מיכל שמנת מתוקה?(מיכל אחד)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:17 29.03.2018)

כן, מיכל אחד של 250 מ”ל.

אביטל (21:25 28.03.2018)

הי
אפשר לשים (כמו) קמח תופח של אוסם? כמויות?
איזה מתכון מתאים ביותר לקמח תופח לפסח של אוסם?
תודה!
אביטל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:34 28.03.2018)

היי אביטל,
לא ניסיתי אבל נראה לי שאפשר להמיר את הקורנפלור בקמח תופח לפסח באותה כמות.
אין מתכון ספציפי שמתאים אבל בגדול אני חושבת שאפשר להשתמש במתכוני עוגות במקום קמח תפו”א.
חג שמח 🙂

נגה (14:56 27.03.2018)

היי אפרת אפשר לשים את הרולדה יותר מ3 שעות במקרר אפשרי לעשות את הרולדה יום לפני?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:01 27.03.2018)

כן בטח. אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר. רק כדאי לכסות אותה.
חג שמח 🙂

נגה (21:51 27.03.2018)

תודה רבה רבה חג שמח!

סהר (13:43 27.03.2018)

היי,אם אני רוצה להכין את הרולדה בצבע חום, כמה קקאו להוסיף? או מה להחליף בקקאו?
תודה מראש!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:02 27.03.2018)

היי סהר,
לדעתי אפשר להוסיף כף אבקת קקאו.
חג שמח 🙂

ליאת (15:44 25.03.2018)

תודה רבה לך אפרת על המענה המהיר.
חג פסח שמח!

ליאת (07:45 25.03.2018)

היי אפרת, הרולדה נראית מדהימה ובטח גם טעימה.
שאלה: רשמת חלב סויה או קוקוס, אפשר חלב רגיל? זה ישנה בטעם?

תודה לך על המתכונים המעולים.
חג פסח שמח.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:40 25.03.2018)

אפשר חלב רגיל. זה ייצא טעים באותה מידה.
חג שמח!

שרית (15:37 23.03.2018)

אנחנו לא אוכלים קורנפלור בפסח.יש לך תחליף?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:00 23.03.2018)

לא ניסיתי אבל אולי יעבוד עם קמח תפו”א.

שרית (06:43 25.03.2018)

אם יש מישהי שניסתה.אשמח לקבל עידכון
תודה רבה

אני (19:29 22.03.2018)

אפשר לעשות זאת עם קמח תפוחי אדמה במקום קורנפלור?.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:53 22.03.2018)

לא יודעת, לא ניסיתי.

לילך (11:31 30.03.2018)

היי,
אפשר להשתמש במים במקום חלב סויה/ קוקוס?
אם כן, מה הכמות ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:50 30.03.2018)

אפשר לשים רבע כוס מים קרים אבל יותר טעים עם חלב סויה או קוקוס.
חג שמח 🙂

אילנה. (17:52 22.03.2018)

שייאאווו זה נראה מהמם!!!!!
יש לי אינסטנט ריבת חלב. אפשר לשים אותו גם בבלילת הבצק וגם במילוי?
פסח כשר ושמח!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 22.03.2018)

היי אילנה,
בקרם אפשר בהחלט. לגבי הבלילה עצמה, לא ניסיתי אבל יכול להיות שאפשר לשלב עם הקורנפלור. בכל מקרה לא כדאי להמיר את כל כמות הקורנפלור.
חג שמח יקירה! 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.