שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25 דקות

מס’ מנות: 17-20 קציצות

מצרכים:

500 גרם בשר בקר טחון (*מומלץ להשתמש בבשר טרי)

1 בצל קלוף קטן חתוך גס

1 גזר קטן קלוף חתוך גס

3 שיני שום חתוכות גס

חצי כוס עלי פטרוזיליה

1 ביצה קטנה

2 כפות פירורי לחם (*לרגישים לגלוטן – ניתן לשים קמח חומוס או קמח אורז)

תיבול: כפית מלח, שני שליש כפית כמון, מעט פלפל שחור

לציפוי: פירורי לחם (לא חובה)

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל190 מעלות.

-מניחים את הבצל, השום, הגזר והפטרוזיליה במעבד מזון וטוחנים עד לתערובת אחידה.

-מעבירים לקערה ומוסיפים את הבשר הטחון, הביצה, 2 כפות פירורי לחם, מלח, כמון ופלפל שחור ומערבבים היטב.

-מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומשמנים בנדיבות את הנייר. יוצרים קציצות בקוטר כ-6 ס”מ ובעובי כ1 ס”מ, מצפים בפירורי לחם מכל הצדדים ומניחים על נייר האפיה.

-אופים בתנור במשך 20 דקות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-הופכים בזהירות צד ואופים 5 דקות נוספות, עד להזהבה יפה.

הערה: הקציצות מפרישות נוזלים במהלך האפיה לכן כדאי להשתמש בבשר טרי (בשר קפוא מפריש הרבה יותר נוזלים). ציפוי הקציצות בפירורי הלחם מפחית את הפרשת הנוזלים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
שווארמה טבעונית
עוגת מילקי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
מאשה (17:27 15.09.2021)

המתכון הכי מושלם בעולם!
תכפילו כמויות!

מתכונים ב-10 דקות (17:39 15.09.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה מאשה❤

לידור (11:12 3.09.2021)

היי אפרת, אני מארחת לשבת חברה רגישה לגלוטן ולא היה בסופר קמח אורז או חומוס. האם אפשר לשים קמח תפוחי אדמה או עדיף לא לשים כלום? תודה ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (12:10 3.09.2021)

היי לידור,
קמח תפוחי אדמה פחות מתאים כאן לדעתי. תנסי להכין בלי, ורק אם התערובת תתפרק תוסיפי כף קמח תפו”א.

rach2906 (23:03 31.12.2020)

ערב טוב
אפשר לעשות את המתכון במדיוק אבל במחבת גדולה עם מעט מאד שמן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:26 1.01.2021)

אפשר בתנאי שזו מחבת עם ציפוי שאינו נדבק ואז אין צורך לשים הרבה שמן.

rachel ben shachar (10:53 1.01.2021)

תודה אפרת
כמה זמן לטגן את הקציצות?

מתכונים ב-10 דקות (10:59 1.01.2021)

כ-3-4 דק’ מכל צד, את תראי לפי הצבע של הקציצות, ברגע שהן משחימות הן מוכנות

יעל (10:20 27.05.2020)

הי! יש איזה רוטב שאפשר להכין לקציצות האלו?
אני רוצה חלק קטן מהקציצות להכניס לרוטב בשביל התינוקת.
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:07 27.05.2020)

אפשר להכין חצי כמות מהרוטב שבמתכון הזה- קציצות בשר ברוטב עגבניות (לא חובה לשים אפונה).

יעל (21:20 27.05.2020)

תודה! אם אני שמה ברוטב אחרי שאפיתי את הקציצות,אז מספיק כמה דקות ברוטב, נכון? אין צורך ב30 דקות כמו במתכון ההוא?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:11 27.05.2020)

נכון אבל תבשלי את הרוטב לפני.

rach2906 (17:20 12.09.2020)

הי האם אפשר להחליף את עלי הפטרוזיליה בתבלין פטרוזיליה או בפטרוזיליה קצוצה של דורות ומה הכמות

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:53 12.09.2020)

אפשר לשים 2 קוביות פטרוזיליה קצוצה של דורות.

רקפת (13:58 8.05.2020)

האם אפשר לעשות את המתכון ולערבב הודו עם בקר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:56 8.05.2020)

כן אפשר.

גורית (09:24 26.03.2020)

בוקר אור, האם עדיין יהיה רך וטעים ללא בצל, גזר ופטרוזיליה? ילדים בעייתיים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:36 26.03.2020)

מלבד טעם הבצל מוסיף רכות ועסיסיות לקציצות. גם הילדים שלי לא אוהבים אבל אני טוחנת להם את הבצל ממש דק שהם לא מרגישים אותו. לשיקולך 🙂
אם את לא שמה בצל כדאי להוסיף לתערובת הבשר רבע כפית אבקת סודה לשתייה או 2 כפות מי סודה וגם מומלץ להגדיל את כמות פירורי הלחם לשליש כוס.
לגבי גזר ופטרוזיליה אפשר לוותר.

גורית (15:20 26.03.2020)

הכנתי קילו בקר, הכפלתי כמויות, גרעתי בצל, גזר ופטרוזיליה, הוספתי כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה, זילפתי שמן זית על הקציצות בחלקן העליון והתוצאה מצוינת. כולם אכלו ונהנו!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:36 26.03.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

איילת (14:09 3.08.2020)

הילדים שלי הכי בעייתיים, אני כמובן מוותרת על הפטרוזיליה, אבל ברגע ששמים את שאר הירקות במעבד מזון הם לא ׳מזהים׳ את הירקות, ועם ציפוי פירורי הלחם… בכללל.

גורית (15:11 3.08.2020)

לבושתי הרבה, אני מתעצלת להפעיל את המעבד מזון

שרון (19:43 7.02.2020)

אפרת המקסימה!אין לי גזר ולא תפו\”א או בטטה אפשר להכין בלי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:49 8.02.2020)

סליחה ראיתי עכשיו.
אפשר להכין בלי ולשים בצל בינוני במקום קטן.

בתשבע (20:17 19.01.2020)

הי..יש לי חבילה של 1 ק\”ג בשר בקר טחון. אודה לך מאד אם תוכלי לומר לי מה הכמויות הרצויות לשאר החומרים במתכון זה . בהזדמנות זו רוצה להודות לך שבזכותך התחלתי לאפות חלות כל שבת ולא מוותרת על כך, וגם הבעל והילדים כבר התמכרו לעניין!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:59 19.01.2020)

היי בתשבע 🙂
מומלץ להכפיל את כל יתר החומרים, כולל התיבול.

הילה (14:09 3.01.2020)

מושלם!!! לא היה לי גזר אז שמתי שליש בטטה (בטטה בכמות של גזר) ויצא מעולה! הן רכות וטעימות.. תודה רבה ושבת שלום 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:45 3.01.2020)

נראה מעולה!
תודה הילה ושבת שלום 🙂

Leah (22:13 3.12.2019)

אימצתי לתפריט ארוחות הצהריים שלי !!!!
קציצות מעולות! ממש טעים! קל וזריז ועיסה נוחה לעבודה.

תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:24 4.12.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה ויום נפלא

אליק (12:52 13.11.2019)

היי אפרת רציתי לשאול מה אפשר להכין ליד(משהו בריא לא צ’יפס)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:20 13.11.2019)

מתאים להגיש את הקציצות עם אורז, קינואה, ירקות בתנור.

ליטל (21:49 24.10.2019)

אפרת, הכנתי את הקציצות היום ויצאו מעולות!!
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:52 24.10.2019)

שמחה לשמוע!
תודה ליטל 🙂

שמרית (15:49 11.10.2019)

הכנו לסופש, ציפינו בפרורי לחם.. הבנים הבררנים בטירוף שלי כמעט סיימו את זה על המקום. וגם אנחנו עפנו:)
ממש ממש טעים קל וכייפי.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:18 11.10.2019)

כיף לשמוע!
תודה שמרית 🙂

אלימלך (23:37 19.09.2019)

אפרת שלום
האם אפשר להכין את התערובת ולתת לה לעמוד לילה במקרר? זה לא יהרס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:25 20.09.2019)

אין בעיה.

רחלי (13:12 31.07.2019)

היי אפרת,
תוכלי להכתיב לי חומרים אם אני רוצה להכפיל כמויות?
תודה מראש
רחלי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:34 31.07.2019)

1 קילו בשר בקר טחון
2 בצלים בינוניים קלופים חתוכים גס
2 גזרים קטנים קלופים חתוכים גס
6 שיני שום חתוכות גס
כוס עלי פטרוזיליה
2 ביצים קטנות
4 כפות גדושות פירורי לחם
תיבול: 2 כפיות מלח, כפית גדושה כמון, מעט פלפל שחור
לציפוי: פירורי לחם (לא חובה)

אתי (16:52 26.07.2019)

שלום אפרת, האם שמים את הקציצות בתנור על אפיה או על גריל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:33 27.07.2019)

אפיה רגילה (קו עליון וקו תחתון).

יולי (00:07 15.07.2019)

אפשר לשים דלורית או בטטה המקום גזר? נגמר הגזר בבית.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:52 15.07.2019)

אפשר לשים כשליש כוס דלורית/בטטה מגורדת דק. עם בטטה זה ייצא קצת מתקתק.

chani (15:32 18.06.2019)

בסד

תודה מאד רבה! אני עדיין מתנה לקיצוץ המסרב להיות מוכנות בפרק הזמן שציינת, בכל תוקף! אולי צרתי אותן לאות מדי? יש לנו ת ור רגיל. תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:24 18.06.2019)

לא בטוחה שהבנתי. הקציצות עדיין לא מוכנות אחרי 25 דקות בתנור?
בטוח שהן לא מוכנות? חתכת אותן באמצע?

אסתי נוסבאום (12:19 1.03.2019)

היי אפרת,
אפשר להכין עם הודו טחון?
מה צריך לשנות אם כן?
אשמח לתגובה מהרה, זה לשבת:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:35 1.03.2019)

היי אסתי,
אני ממליצה לכין את המתכון הזה – קציצות הודו.
שבת שלום

חנה (14:40 20.02.2019)

היי
המתכון יעבוד גם על מחבת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:45 20.02.2019)

כן. חשוב שהתערובת תהיה יציבה לכן כדאי להשתמש בביצה גדולה ואם במקרה הקציצות מתפרקות יש להוסיף עוד פירורי לחם.

מלכי (16:57 5.02.2019)

שלום אפרת
הכנתי עם עוף טחון ועם בצל מטוגן, יצאתי צורת אצבעות, וזה ממש נטרף!
טעים במיוחד!
תודה על האתר המדהים שלך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:04 5.02.2019)

אהבתי את הרעיון 🙂
תודה לך!

הודיה (19:43 17.01.2019)

קניתי קציצות מוכנות מבשר בקר מתובלות ואין לי מושג איך מכינים אותם אשמח שתיתני לי רעיונות תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:50 17.01.2019)

היי הודיה,
את יכולה לקחת כל מתכון של קציצות ברוטב, להכין את הרוטב ולהוסיף לתוכו את הקציצות.

ליאת (14:14 13.12.2018)

היי. עושה את המתכונים שלך כל הזמן והכל יוצא טוב. פעם שעברה הכנתי קציצות אפויות מהאתר ובמתכון היה 2 כפות שמן בתוך התערובת. אין צורך להוסיף כאן? אני רוצה להכין עם חזה עוף טחון.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:31 13.12.2018)

היי ליאת,
אם את מכינה עם עוף טחון אז כדאי להוסיף לתערובת 2 כפות שמן כי העוף פחות שומני מבשר בקר.

אורה (13:49 7.12.2018)

מתאים להכין עם עוף טחון??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:53 7.12.2018)

כן אפשר.

מימי (08:58 25.10.2018)

בוקר טוב
הילדים אכלו בתאבון רב- קוראים לשה קציצת שניצל—
תודה רבה ושבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:40 25.10.2018)

שמחה שאהבו 🙂
תודה מימי ושבת שלום 🌺

אודליה (21:17 18.10.2018)

היי אפרת! סוף סוף הצלחתי להשיג בשר טחון בכשרות מתאימה למשפחתי! רוצה להכין בע”ה לשבת, האם אפשר לטגן את הקציצות במחבת ואם כן, לשנות משהו במרכיבים? תודה רבה! 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:33 18.10.2018)

מעולה 🙂
מה שחשוב זה שהתערובת תהיה יציבה לכן כדאי להשתמש בביצה גדולה ואם במקרה הקציצות מתפרקות יש להוסיף עוד פירורי לחם.

אודליה (20:53 20.10.2018)

היי אפרת, שבוע טוב ומבורך 🙂 הכנתי לשבת, שמתי ביצה גדולה, טיגנתי ויצא מעולה!!! לא היה צורך להוסיף פירורי לחם. עכשיו רוצה להכין שוב בימים הקרובים ורציתי לשאול, האם אפשר להוסיף קישוא טחון לתערובת? פשוט יש לי כמה קישואים בשלים ואני מחפשת איפה “לדחוף” אותם חח. תודה רבה מראש 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:05 20.10.2018)

שבוע טוב 🙂
שמחה שיצא טעים.
אפשר להוסיף קישוא לתערובת רק חשוב לסחוט אותו לפני מנוזלים. על כמות של 500 גרם בשר אפשר אפילו לשים 2 קישואים בינוניים/קטנים. יכול להיות שזה יצריך הוספה של פירורי לחם.

אודליה (22:24 27.10.2018)

תודה רבה אפרת! יצא עוד יותר טעים עם הקישוא 🙂 שבוע טוב ומבורך 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:11 28.10.2018)

תודה שחזרת לעדכן 🙂
שבוע נפלא!

יהודית (09:57 17.10.2018)

אפרת יקרה,

תודה על המתכון, הקציצות יצאו טעימות!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:35 17.10.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 💜

ליז (10:59 30.09.2018)

אפרת שלום,
הכנתי את הקציצות ושחכתי לשים ביצה מה עושים זה קריטי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:21 30.09.2018)

לא נורא.
חג שמח 🌺

אוש (16:08 13.07.2018)

היי, שאלה דחופה ה – האם אפשר להקפיא את הקציצות אחרי שהן מוכנות? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:28 13.07.2018)

כן רק יש להמתין שהן יתקררו לטמפ’ החדר.

אמלי (23:10 12.07.2018)

היי, אפשר להכין בלי פרורי הלחם? צריך משהו במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:55 13.07.2018)

אם הקציצות יציבות והתערובת לא מתפרקת אז אין בעיה.

ariel (17:29 20.06.2018)

הי אפרת,
הכנתי את הקציצות בתנור, אין לי מילים, פשוט מעדן, וממליצה לכולם.
תודה רבה
ג’ודי
(היום הכנתי כמה מתכונים שלך ועכשיו אני הולכת להכין בפעם הראשונה את הרוגעלך שוקולד עם המתכון לבצק שמרים שלך)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:33 20.06.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה ג’ודי 🙂

לילי (06:41 15.06.2018)

מה אפשר לשים במקום גזר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:19 15.06.2018)

אפשר לשים חצי תפו”א או חצי בטטה.

אודליה (13:12 26.05.2018)

טעים ומהיר, 2 המעלות החשובות ביותר באוכל 😋😀

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:39 26.05.2018)

תודה אודליה, שמחה שאהבת 🙂

ליאת בן דוד (06:56 17.05.2018)

היי אפרת,
אם אין לי מעבד מזון מה אני יכולה לעשות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:43 17.05.2018)

היי ליאת,
את יכולה לגרד את הבצל בפומפיה דקה. כנ”ל את הגזר והשום. את עלי הפטרוזיליה תקצצי דק-דק בעזרת סכין.
יום מקסים וחג שמח 🙂

שני (14:49 10.05.2018)

היי אפרת,

מאוד אוהבת את המתכונים שלך, בזכותם חושבים שאני יודעת לבשל 😉
מה אפשר לשים במקום כמון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:55 10.05.2018)

תודה שני, כיף לשמוע 🙂
אפשר לוותר על הכמון.

שוש (19:04 27.04.2018)

היי 🙂 מה אפשר לשים במקום פטרוזיליה? אין לי ירוקים בבית… לא כוסברה וכדומה
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:57 27.04.2018)

אז תכיני בלי.

עדי (00:34 26.04.2018)

היי,
אפשר להחליף את פירורי הלחם בשיבולת שועל טחונה? אם כן, מה הכמות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:39 26.04.2018)

כן אפשר לשים 2-3 כפות.
יום מקסים 🌷

עדי (14:20 26.04.2018)

תודה רבה!

ובהזדמנות זו רוצה לפרגן לך על האתר המושלם הזה. כל מתכון פה מצליח מעל למצופה.

יום קסום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:30 26.04.2018)

תודה עדי 🙂

אלינה (13:24 5.03.2018)

אפרת שלום,
אם יש לי טוסטר אובן אני עדיין מחממת ל 190 מעלות ואותו הזמן מחכה ?
וגם אני צריכה לחסות עם נייר אלומניום מלמעלה או שלא? זה לא יעשה לי קצת יבש את הקציצות? (כי עם העוף אם אני לא מחסה זה מייבש לי).
תודה☺

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:11 5.03.2018)

היי אלינה,
אם הטוסטר שלך בדר”כ מייבש את העוף/קציצות אז כדאי לכסות בנייר כסף ולקראת סוף האפיה להסיר את הנייר כדי לקבל השחמה יפה מבחוץ. קחי בחשבון רק שעלולים להיווצר נוזלים כתוצאה מהכיסוי.

פלורה (20:32 4.03.2018)

תכניסי אותי לרשימת התפוצה של המתכונים בבקשה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 4.03.2018)

צירפתי 🙂

נטלי (13:42 2.03.2018)

מהיר! טעים! ממש מפתיע!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:05 2.03.2018)

תודה נטלי, שמחה שאהבת 🙂

רות (21:58 31.01.2018)

הכנתי כמות כפולה ומכופלת
הכנתי עם עוף טחון ובקר טחון
יצא מעולה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:59 31.01.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה רות.

אילנה (17:37 24.07.2019)

ץאפשר חצי בשר טחון וחצי חזה עוף טחון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (01:56 25.07.2019)

כן.

גלית (16:16 14.01.2018)

אפרת שלום!
מספר שאלות: האם אפשר לעשות תערובת חצי בקר וחצי עוף
והאם אפשר להקפיא את הקציצות אחרי תהליך הבישול?
תודה מראש!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:48 14.01.2018)

כן לשתי השאלות 🙂
שבוע נפלא

הודיה (10:11 12.01.2018)

היי, אפשר לצפות בקונפלור?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:16 12.01.2018)

לא בטוחה אם כדאי.

איציק (23:03 8.01.2018)

הי אפרת

לחתוך את הגזר לחתיכות קטנות עם סכין או להשתמש בפומפייה
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:11 9.01.2018)

היי איציק,
אם אין לך מעבד מזון אז עדיף לגרד בפומפיה דקה.
יום נפלא 🙂

אוסנת (21:51 4.01.2018)

האם אפשר להשתמש בחזה עוף טחון במקום בקר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:47 4.01.2018)

אפשר. ודרך אגב יש מתכון נוסף מומלץ לקציצות עוף טחון בתנור.

ליליה (08:49 31.12.2017)

תודה רבה. יצא טעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:03 31.12.2017)

נראה מעולה!
תודה ליליה ושבוע נפלא 🙂

יצחק גולן (09:28 21.12.2017)

רעיון נפלא….מונע טיגון מזיק,..מכיל הרבה פחות שמן,..מאד פשוט להכנה,..פרקטי לשימוש,..
ניתן לאחסן,..ואפילו לשמור ממקרר או להקפיא,…….. גם מאד פרקטי לכאלה שחסרים זמן למטבח….
מומלץ לצרף לרשימת מזונות שניתן לשלוף מיד\ לפי הצורך….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:37 21.12.2017)

תודה יצחק 🙂
יום נפלא

לימור (17:16 24.11.2017)

ושאלה נוספת – אני יודעת שאפשר להכין קציצות בקר גם בלי ביצים, רק מלערבב טוב זה נהיה כזה שלא צריך עוד משהו בשביל לחבר את המרכיבים. האם המתכון הזה בלי ביצה עדיין יהיה טוב ועסיסי? 🙂

לימור (17:13 24.11.2017)

שלום,
אפשר גם לצפות בקמח חומוס במקום בפירורי לחם?
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:16 25.11.2017)

היי לימור,
אם התערובת מספיק יציבה אז אפשר לוותר על הביצה. זה עדיין ייצא טעים 🙂
אני חושבת שאפשרי גם לצפות בקמח חומוס.

שרית (20:49 21.11.2017)

מעולה.הכנתי אתמול.אהבנו מאד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:14 21.11.2017)

תודה שרית, שמחה שיצא מוצלח 🙂

אודליה (10:02 20.11.2017)

בוקר טוב אפרת! המתכון הזה ממש מגרה, בדיוק הסגנון שאני אוהבת 🙂 הבעיה היא שמטעמי כשרות אני לא מצליחה כבר המון זמן להשיג בשר מכל סוג (הפסקתי לקנות מהתעשייה). יש לי שאלה קצת קשה: האם יש לך רעיון איך אני יכולה להכין קציצות דומות בגרסה צמחונית? יש לי חבילה גדולה של קוביות סויה (סגנון גולש/שווארמה) מבושל אבל ללא תיבול שאני יכולה לטחון, ויש לי גם המון פטריות טריות שאני גם יכולה לטחון. רוצה טעם ממש בשרי ועסיסי, כמה שאפשר. שאלה קשה, סורי! יש לך מושג איך להכין דבר כזה? תודה ויום מקסים 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:02 20.11.2017)

היי אודליה,
נשמע מעניין אבל זה משהו שאני צריכה לנסות להכין כדי להגיע לתוצאה טעימה. לא רוצה סתם להטעות אותך.
אני אשתדל להעלות מתכון של קציצות צמחוניות, אולי באמת בשילוב של פטריות.
ערב נעים 🙂

אודליה (19:37 20.11.2017)

אין כמוך אפרת! מעריכה מאוד את הרצון הטוב שלך ואני באמת סומכת רק עלייך! ערב מקסים 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.