שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי/פרווה

מצרכים:

חבילת שוקולד מריר (100 גרם)

25 גרם חמאה או מרגרינה

2-3 כוסות קורנפלקס רגיל (ללא סוכר) קצוץ.

(*לרגישים לגלוטן– ניתן להשתמש בקורנפלקס ללא גלוטן)

אופן הכנה:

-ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה ומערבבים לתערובת אחידה. מצננים עד לטמפרטורת החדר (יש להקפיד שהשוקולד לא יתקשה).

-שופכים את הקורנפלקס לקערת השוקולד ומערבבים היטב עד שכל הקורנפלקס מתכסה בשוקולד.

-מרפדים תבנית מרובעת קטנה בנייר אפיה.

-מעבירים בעזרת כף את התערובת לתבנית ומועכים לשכבה אחידה. 

-מכניסים למקרר למשך שעה לפחות וחותכים לריבועים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
קרואסון ממלוואח
קציצות עדשים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
הודיה (19:23 30.08.2021)

אפשר להשתמש בפצפוצי אורז במקום בקורנפלקס?

מתכונים ב-10 דקות (19:53 30.08.2021)

היי הודיה,
אפשר😊

יוסי (16:19 12.07.2021)

הי מה פרוש קצוץ? וללא סוכר? הרגיל?

מתכונים ב-10 דקות (19:33 12.07.2021)

קצוץ הכוונה חתוך לפירורים קטנים ולא אבקה.
אפשר להשתמש גם בקורנפלקס רגיל וגם ללא סוכר- לבחירתך(:

אלישבע (13:08 28.05.2021)

מושלם!!!
עשיתי ויצא מושלם!!!
שמתי קצת סילאן שהיה יותר מתוק…

מתכונים ב-10 דקות (13:39 28.05.2021)

שמחה מאד לשמוע! שבת שלום😊

עידו (23:41 24.05.2021)

בתור רווק שמבשל לבד את מצילה לי את היום כל פעם מחדש,
תודה רבה מאמא אפרת!

מתכונים ב-10 דקות (00:06 25.05.2021)

שמחה מאד לשמוע!😊 ותודה על השיתוף

כרמית (15:24 13.04.2021)

היי
האם אפשר לטחון את הקורנפלקס לפירורים כדי שבחיתוך יהיה ממש חיתוך אחיד?

מתכונים ב-10 דקות (15:30 13.04.2021)

היי כרמית,
מניחה שאפשר לטחון לפירורים גסים, אבל יוצא הרבה יותר קראנצ’י וטעים כשהקורנפלקס שלם!😊

אסתר (11:30 19.03.2021)

דווקא בגלל שיש לך מתכונים כ”כ טובים וקלים, כדאי לך ממש להוסיף את המתכון הזה:
קורנפלקס במייפל
רכיבים:
7 כוסות קורנפלקס
150ג’ חמוציות
150 ג’ שקדים גפרוריים
150 ג’ גרעיני דלעת (אני מעדיפה להשתמש בגרעיני חמניות, כמות קצת יותר גדולה בגלל הגודל הקטן יותר🌻)
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/4 כוס מייפל (בדר”כ שופכת יותר🍾)
אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר שמן, סוכר ומייפל כמה דקות עד שמתקבלת בלילה קצת סמיכה.
בתבנית תנור גדולה מערבבים קורנפלקס, שקדים ואת הגרעינים.
שופכים מעל את תערובת המייפל.
מערבבים היטב כך המייפל יכסה את הקורנפלקס ושות’ (מומלץ בכף עץ)
אופים 8 דק’ בתנור שחומם מראש ל 180 מע’.
מוסיפים את החמוציות.
אופים עוד 4 -5 דקות.

כדאי לאחר שהתבנית יוצאת המתנור, לפורר קצת ביידים כדי שלא יווצרו גושים גדולים מידי.

בתאבון ובהצלחה!!!🍹🏺

מתכונים ב-10 דקות (12:39 19.03.2021)

נשמע טוב מאד:) תודה אסתר

תמר (19:40 3.03.2021)

האם אפשר להכין עם עוגי במקום קורנפלקס? או יש לך רעיון למשהו חר לעשות מחבילת עוגי?

מתכונים ב-10 דקות (20:00 3.03.2021)

היי תמר,
לא חושבת שכדאי להכין עם עוגי בגלל המרקם השונה… אין לי רעיון למשהו אחר חוץ מלאכול קערה ענקית עם חלב😂

אלי קליין (19:44 6.02.2021)

היי,אפשר שוקולד חלבי במקום פרווה?
או עדיף?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:48 6.02.2021)

כן אפשר.

אביגיל (13:15 8.09.2020)

טעים!
מושלם!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:36 8.09.2020)

שמחה שיצא טעים ❤️

אהוד (03:36 23.08.2019)

היי,
האם ניתן להחליף את השוקולד מריר בלבן או לא להשתמש בו בכלל?
אני שואל מכיוון שאני רוצה להכין את חטיף השוגי האדום (ללא קקאו)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:15 23.08.2019)

אפשר להשתמש בשוקולד לבן.

שיראל (14:43 18.12.2020)

ניסיתי לעשות עם שוקולד לבן יצא ממש ממש טעים שווה לנסות

מתכונים ב-10 דקות (15:20 18.12.2020)

תודה שיראל 🙏❤️

מורן (14:33 3.07.2019)

יש לי קורנפלקס בטעם שוקולד מזכיר קצת קקאו איך אוכל להכין את זה?
אשמח לתשובה במייל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:13 3.07.2019)

שימי 75 גרם שוקולד מריר.
שלחתי גם למייל.

מילי (15:04 13.06.2019)

יש מתכון שאפשר לעשות עם קופסא של כריות?
אולי המתכון הזה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:03 13.06.2019)

אין לי רעיון למתכון שאפשר להכין עם כריות אבל כריות הכי טעים לאכול כמו שזה 🙂

יוכי (17:48 20.02.2020)

לרסק את הכריות לערבב עם קופסא ריבת חלב.
ומעל גנש של שוקולד עם שמנת מתוקה או ריצ\’ יוצא מעדן!!

שולמית (20:51 12.06.2019)

הי אפרת, לאיזה גודל של כוס הכוונה?
תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 12.06.2019)

כוס בנפח 240 מ”ל. כוס זכוכית רגילה עם ידית.

מיכל (17:29 8.01.2019)

היי אפרת 🙂
צריך לאחסן במקרר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:04 8.01.2019)

כן.

לילך (19:10 4.01.2019)

היי,
מה גודל התבנית?
שבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:46 5.01.2019)

אפשר להשתמש באינגליש קייק חד פעמית.

נעמה (16:52 13.11.2018)

שלום אפרת,
אם מחליפים לשוקולד חלב במקום המריר אז לא צריך חמאה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:18 13.11.2018)

בכל מקרה צריך חמאה כי היא מדביקה את החומרים.

טל (09:46 9.10.2018)

האם אפשר עם ברנפלקס במקום קורנפלקס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:06 9.10.2018)

אפשר אבל זה יוצא הרבה פחות טעים.

יהל (13:49 22.06.2018)

זה מושלם הכנתי וחיסלו תוך פחות משעתיים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:24 22.06.2018)

שמחה לשמוע 🙂

הילה כץ (11:19 4.04.2018)

אפשר ריצ במקום חמאה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:25 4.04.2018)

החמאה מסייעת להדבקת החומרים. לא מומלץ להמיר בריץ’.

מלי (14:02 28.03.2018)

אפשרי להשתמש הקרונפלקס כשר לפסח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:46 28.03.2018)

כן אפשר.
חג שמח 🙂

ריקי (20:52 26.02.2018)

אפשר להשתמש בשמן קנולה במקום חמאה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:56 26.02.2018)

פחות מומלץ כי הוא נוזלי. צריך שומן שמתקשה בקור כדי שיתפוס את המרכיבים. אם רוצים פרווה אפשר לשים מחמאה/מרגרינה.

שקד (14:51 8.02.2018)

רשמת במתכון שצריך קורנפלס בלי סוכר.
האם ניתן להשתמש בקורנפלקס עם סוכר? איך זה ישפיע?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:52 8.02.2018)

כן, אפשר. זה פשוט יהיה קצת יותר מתוק.

חיה (13:24 8.12.2017)

הכנתי עכשיו עם מחמאה במקום חמאה. יצא לא טוב.:( השוקולד התקשה למרות שכל הזמן עירבבתי ולא יתערבב טוב עם הקרונפלקס.
מה עושים כדי לשפר או לתקן ולהציל?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:28 8.12.2017)

היי חיה,
יכול להיות שחיממת אותו יותר מידי? נסי להוסיף לתערובת השוקולד 2-3 כפות מים ולחמם כמה שניות ושוב לערבב.

אנונימי (14:59 1.11.2017)

האם אפשר להשתמש בברנפלקס ללא סוכר?

תודה רבה על המתכונים הנפלאים:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:03 1.11.2017)

אני חושבת שכן למרות שלדעתי עם קורנפלקס רגיל זה יוצא הכי מוצלח.

מירב (08:35 4.10.2017)

עשיתי עם שמן קוקוס ויצא ממש טעים תודה רבה!
האם הם אמורים להישאר קשים גם בטמפרטורת החדר או רק בקירור? כי ברגע שהוצאתי אותם הם התפוררו לגמרי ולא נשארו כקוביות אלא בתפזורת…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:40 4.10.2017)

היי מירב,
הם אמורים להיות יציבים אבל מעט מתפוררים בחיתוך.
אני מניחה שזה בגלל ששמן הקוקוס הוא פחות “תופס” מחמאה.
חג שמח 🙂

דבורה (20:48 6.07.2017)

היי, משום מה אני לא מצליחה לפתוח את האתר שלך ואני ממש רוצה את המתכון של הפררו רושה , הצלחתי להיכנס רק למתכון הזה
יכולה פליז לשלוח פה בתגובות את המתכן …
תודה מראש

דבורה (21:16 6.07.2017)

הצלחתי , תודה

שלי (20:26 1.01.2017)

היי
אפשר להחליף את החמאה בטחינה גולמית ?ואם כן כמה לשים?

מתכונים ב-10 דקות (23:31 1.01.2017)

היי שלי,
אפשר לנסות להוסיף כ-2 כפות טחינה גולמית אך מאחר והטחינה אינה מתקשה בקירור אני מתלבטת אם התערובת תהיה מספיק יציבה ולא תתפרק.

שלמה (23:27 12.11.2016)

אפשר להקפיא???

מתכונים ב-10 דקות (23:27 12.11.2016)

כן שלמה, אפשר.

זיוה הרוש (20:41 4.09.2016)

יצא מושלם!!! את פשוט תותחית!! אין משהו שאני מכינה מהמתכונים שלך ולא יוצא טוב. והכול בקלות ובמהירות…
אני הוספתי למתכון זה כמה כפות טחינה גולמית. וכף דבש ויצא מ ע ד ן!!! זה הרגיש כמו קליק קורנפלקס …
תודה על הכול ותצליחי!

מתכונים ב-10 דקות (21:13 4.09.2016)

תודה זיוה! איזה כיף לשמוע 🙂
המשך ערב נעים

הדר (09:39 27.06.2016)

היי, האם חייב להמיס את השוקולד והחמאה דווקא במיקרוגל? ובסוף כדורי הקורנפלקס ייצאו קריספיים?

מתכונים ב-10 דקות (09:42 27.06.2016)

היי הדר,
לא חובה להמיס דווקא במיקרו. אפשר גם על הגז (אש הכי נמוכה).
כדי שזה ייצא קריספי חשוב להניח לתערובת השוקולד להתקרר לגמרי לטמפ’ החדר. אם היא קצת חמה היא עלולה לרכך את הקורנפלקס ולפגוע במרקם.
בהצלחה 🙂

לירון (19:29 16.06.2016)

היי!!!
אני יכולה לשים במקום חמאה מרגרינה???

מתכונים ב-10 דקות (19:50 16.06.2016)

כן לירון, אפשר.

אור (19:21 16.04.2016)

האם אפשר לעשות נגיד תערובות של שוקולד למריחה חמאה וקורנפלקס?במקום שוקולד מוצק שצריך להמיס?

מתכונים ב-10 דקות (20:20 16.04.2016)

כן אור, אפשר.

מור (14:34 19.02.2016)

האם ניתן להמיס את השוקולד עם חמאת בוטנים טבעית במקום חמאה? צריכה שיהיה פרווה ואין לי שמנת צמחית או מחמאה

מתכונים ב-10 דקות (16:06 19.02.2016)

כן מור, שימי כף גדושה חמאת בוטנים.

טליה (10:35 13.01.2016)

האם ניתן להמיס נוטלה במקום השוקולד והחמאה?

מתכונים ב-10 דקות (10:51 13.01.2016)

כן טליה אפשר.

לירון (16:06 2.12.2015)

היי 🙂
במקום לשפוך את כל התערובת לתבנית כמו עוגה
אוכל לעשות עיגולים \ בעזרת כף ולשים בתוך עטרות ניר (אותו רעיון כמו כדורי שוקולד)
אם כן, כמה כדורים יצאו לי מכל החומרים במתכון? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (16:29 2.12.2015)

היי לירון,
אפשר בהחלט 🙂
אני מניחה שייצאו לפחות 10-15 כדורים. תלוי בגודל.

רון (17:55 3.10.2015)

היי אפשר בלי חמאה?

מתכונים ב-10 דקות (18:03 3.10.2015)

היי רון,
החמאה מטרתה להדביק את החומרים מאחר והיא מתקשה בקור לכן יכול להיות שבלי החמאה החטיף יתפרק.

אנונימי123 (17:53 24.05.2015)

למה אין במתכון חלב????

מתכונים ב-10 דקות (18:34 24.05.2015)

היי, אין צורך בחלב. חלב רק ירטיב את התערובת.

אנונימי (00:08 24.04.2015)

היי,
אם זה קורנפלקס ללא סוכר אז איך זה יהיה מתוק..?

מתכונים ב-10 דקות (10:25 24.04.2015)

היי,
המתיקות היא מהשוקולד.

צוף (16:19 18.04.2015)

האם אפשר גרנולה במקום קורנפלקס?

מתכונים ב-10 דקות (21:05 18.04.2015)

היי צוף,
כן אפשר. מומלץ להוסיף עוד כ 10-20 גרם חמאה כדי שהתערובת לא תתפרק.
שבוע טוב 🙂

תמר (23:47 18.02.2015)

הי 🙂
האם אפשר להחליף חמאה בשמן קוקוס? הוא מתקשה בקור… ואם כן איזה כמות?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:27 19.02.2015)

היי תמר,
כן אפשר בהחלט. לדעתי כמות של כף וחצי תספיק (כף וחצי כשהשמן במצבו המוצק). לאחר מכן ממיסים כרגיל עם השוקולד כפי שמצוין במתכון..
יום נעים 🙂

מעיין (18:39 15.02.2015)

יאמי !! טעים כמו כל טבר שאני מכינה מהאתר הזה

מתכונים ב-10 דקות (19:34 15.02.2015)

תודה מעיין! איזה כיף לשמוע 🙂

עמית (09:37 2.01.2015)

הי שוב אני
עשיתי מסיבת הפתעה לאישתי עם פיצות סלט פטריות פקאן עוד דברים וחטיף שוקולד היה מעולה תודה!!!
רציתי לשאול אם אפשר בחטיף השוקולד להחליף חמאה בשמן כדי שיהיה פרווה ואם כן איזו כמות? תודה ושבת שלום, עמית

מתכונים ב-10 דקות (11:15 2.01.2015)

הי עמית,
שמחה מאוד לשמוע! 🙂
במתכון הזה שמן פחות מומלץ כי הוא נוזלי. צריך שומן שמתקשה בקור כדי שיתפוס את המרכיבים לכן אתה יכול לשים מחמאה/מרגרינה כדי שיהיה פרווה.
שבת שלום 😉

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.