שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: שעתיים

מס’ מנות: 10 חתיכות

סוג: פרווה

רכיבים

תבנית אינגליש קייק

3 תפוחי אדמה קלופים גדולים מגורדים דק

בצל מגורד דק (מומלץ, לא חובה)

רבע כוס שמן

2 ביצים גדולות

רבע כוס מים רותחים

תיבול: כפית אבקת מרק, כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים בקערה: תפוחי אדמה מגורדים דק, בצל מגורד דק, רבע כוס שמן וביצים. מתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל שחור ומערבבים.

-מוסיפים מים רותחים תוך כדי ערבוב.

-מעבירים לתבנית משומנת ומברישים מעל מעט שמן.

-מכניסים לתנור ואופים במשך שעה.

הפעל טיימר (01:00:00)
+
טיימר פועל

-מנמיכים ל-160 מעלות ואופים במשך שעה נוספת.

הפעל טיימר (01:00:00)
+
טיימר פועל

-מוציאים מהתנור ומניחים בצד לקירור (יש לחתוך רק לאחר קירור מוחלט לטמפ’ החדר).

 

ראו גם
חמין בנינג’החמין בנינג’ה
מתכון לקובנה מתכון לקובנה
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
שלי (22:51 19.02.2024)

היי, מה אפשר במקום אבקת מרק? תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:32 20.02.2024)

אפשר להוסיף רבע כפית מלח (סה”כ כפית ורבע).

avatar
ציפי (13:05 19.02.2024)

מתכון מוצלח ביותר, זאת אחרי נסיונות רבים ממתכונים אחרים.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:14 19.02.2024)

איזה כיף לשמוע🙂
תודה ציפי

avatar
שרה (10:05 16.02.2024)

מעולה! הכנתי כמות משולשת, חצי נגמר עוד לפני שבת, כולם אהבו ללא יוצא מן הכלל, גם הקטנטונת שרק התחילה “טעימות” 🙂 מכינה עכשיו שוב, אני חושבת שזה הולך להיות המתכון שלנו! תודה רבה ושבת שלום.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:35 16.02.2024)

איזה כיף לשמוע❤️
תודה לך ושבת שלום

avatar
אן (07:56 16.02.2024)

אפרת היקרה, כמה זמן ניתן לשמור כת זה במקרר?
שבת שלום❤️

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:17 16.02.2024)

כ-4 ימים.
שבת שלום ומבורך🙂

avatar
נדב (16:48 15.02.2024)

אפרת, האפ לא כדאי לתת לתפוחי האדמה חצי בישול? כך קל יותר לגרר אותם ( אני עושה כך כשאני מכין קציצות)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:18 15.02.2024)

לא חייב אבל אפשר:)

avatar
נטע (13:25 15.02.2024)

האם לסחוט את התפו”א אחרי הגירוד?
ותודה על המתכון

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:29 15.02.2024)

לא חייב לסחוט:)

avatar
סיסי (12:06 15.02.2024)

תודה על המתכון, האם ניתן במקום לגרד את תפוחי האדמה והבצל להכניס למעבד מזון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:17 15.02.2024)

כן אפשר.
רק לשים לא לא לטחון יותר מידי (שלא תהיה מחית).

avatar
נדב (16:52 15.02.2024)

במעבד מזון אפשר להשתמש בדיסקית גירור.

avatar
יעקב (11:46 15.02.2024)

אפרת יקרה
עוד מתכון מעולה שלך

רק משהו לא ברור

כתבת שקודם כל מדליקים תנור לשעה.
לא כתבת טמפאטורה

לאחר מכן לעוד שעה בחום 160 מעלות.
ואני שואל לגבי הטמפרטורה של השעה הראשונה

אז יום טוב
שבת שלום
תודה על הכל
וכל הכבוד לצהל

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:19 15.02.2024)

היי יעקב,
200 מעלות. זה רשום בשורה הראשונה באופן ההכנה🙂
שבת שלום ושיחזרו כולם בשלום.

avatar
מלכה (11:35 15.02.2024)

מתכון מעולה מעולה.
אני ויתרתי על הבצל ועל אבקת המרק.
ובמקום מים חמים שמתי כוס מלאה של סודה!! (חיפשתי לשים סודה, לאחר שפעם איזה קייטרינג עם קוגעל אלוף, אמר לי שזה הסוד שלו הקגעל, סודה – והרבה.)
אפיתי על פול, כמו המתכון, לדעתי זה מה שעושה הרבה מהטעם….

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:16 15.02.2024)

תודה רבה על השיתוף.
ננסה🙂

avatar
תמרי (10:21 15.02.2024)

למה עדיין משתמשים באבקות מרק? ידוע שזה ממש לא בריא

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:13 15.02.2024)

היום כבר אפשר למצוא אבקות מרק עם מרכיבים טבעיים.

avatar
אן (07:52 16.02.2024)

יש לאפרת באתר מתכון לאבקת מרק מעולה! ממליצה בחום לנסות

avatar
אביגיל (20:56 8.02.2024)

יצא נדיר!!!!
שנים ניסיתי לפצח מתכון ולא הצלחתי
וזה אחת המוצלחים
מאד מאד טעים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:45 9.02.2024)

איזה כיף לשמוע!
תודה אביגיל❤️

avatar
ליטל (12:30 8.02.2024)

היי אפרת,
האם אין צורך בכיסוי התבנית?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:08 8.02.2024)

אין צורך🙂

avatar
רותי ר. (09:23 5.02.2024)

שלום אפרת🌷
הבנתי מהוראות ההכנה שאין צורך לסחוט את תפוחי האדמה והבצל, נכון?
ותודה על עוד מתכון מעולה שלך 🌷

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:10 5.02.2024)

נכון:)

avatar
מיטל (11:02 4.02.2024)

שלום רב
1.האם ניתן להכין בתבנית אינגלייש קייק? מה הכמויות?
2.האם ניתן לשים שום במקום הבצל?
3.האם בלי בצל הטעם משתנה?
תודה רבה על המתכונים ועל המענה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:05 4.02.2024)

1. הכמות במתכון היא לתבנית אינגליש קייק.
2. אפשר לשים 2-3 שיני שום כתוש.
3. זה עדיין יצא טעים.

avatar
עינת (16:16 1.02.2024)

היי אפרת
מכינה עכשיו .
האם עדיף להניח את התבנית (במקרה הזה תבנית זכוכית )על רשת התנור או על גבי תבנית התנור
?
ואם רשת על השלב השני מלמטה ?
תודה מראש.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:39 1.02.2024)

על רשת התנור בשלב השני מלמטה.

avatar
בני (14:30 1.02.2024)

מתכון מארץ עוץ .

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:12 1.02.2024)

משהו כזה🙂

avatar
לאה (17:54 31.01.2024)

מבחינת משקל כמה זה 3 תפוחי אדמה גדולים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:31 1.02.2024)

תפו”א גדול כ-300 גרם.

avatar
moshe (12:16 31.01.2024)

שעתיים בתנור???

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:12 31.01.2024)

כן.

avatar
דוריס (12:42 1.02.2024)

אני עושה קוגל תפוחי אדמה בשעה.

avatar
Zipi (06:22 31.01.2024)

האם לסחוט את תפוחי האדמה המגורדים??

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:47 31.01.2024)

אין צורך:)

לקריאת כל התגובות