שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

מצרכים:

500 גרם בשר טחון

בצל גדול קצוץ

4 שיני שום קצוצות

קופסת שימורים של שעועית לבנה ברוטב עגבניות

4 כפות מלאות רסק עגבניות

2-3 כפות כוסברה קצוצה

1 פלפל צ’ילי קצוץ או כפית פפריקה חריפה (לא חובה)

תיבול: כף פפריקה מתוקה, חצי כפית כמון, חצי כפית מלח, מעט פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום והפלפל צ’ילי החריף ומערבבים כדקה.

-מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים תוך כדי ערבוב, עד שהבשר מתבשל ומשנה צבעו. מוסיפים רסק עגבניות ואת כל תכולת קופסת השימורים (השעועית הלבנה יחד עם רוטב העגבניות) ומערבבים. מפזרים מעל כוסברה קצוצה ומתבלים בפפריקה מתוקה, כמון, מלח ופלפל שחור. מערבבים כ-2 דקות ומסירים מהאש.

*ניתן להגיש את הצילי קון קרנה עם אורז לבן או עם טורטיה.

צילי קון קרנה עם אורז
צילי קון קרנה עם אורז
צילי קון קרנה בטורטיה
צילי קון קרנה כמילוי לטורטיה

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סלט שורשים
עוגת אננס בחושה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
הדס (19:17 14.09.2021)

אפשר להשים כוסברה קצוצה מיובשת במקום טרייה?

מתכונים ב-10 דקות (19:24 14.09.2021)

היי הדס,
כן, גם אפשר.

אור (12:47 28.07.2021)

קודם כל מתה על האתר שלך!
הלוואי שתעני מהר – אם אני רוצה לוותר על הרסק, מה אפשר לשים במקומו?
יש לי בקבוק עגבניות מרוסקות של pomi וגם עגבניות רכות, מה עדיף ואיך?

תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (13:37 28.07.2021)

היי אור,
אפשר להמיר את רסק העגבניות ב-5 כפות עגבניות מרוסקות שיש לך.
בהצלחה!

סימונה (20:32 21.06.2021)

אני רוצה להכין עם שעועית צבעונית מנומרת יבשה. אני משרה ללילה ואבשל לפני ההוספה לתבשיל. זה אמור לעבוד?

מתכונים ב-10 דקות (21:23 21.06.2021)

בטח, יעבוד מעולה! רק שאז תצטרכי להוסיף כף נוספת של רסק עגבניות ורצוי גם עגבנייה מגורדת/ מרוסקת אחת. בנוסף כדאי להוסיף מעט שום לתיבול.

דנה (17:20 2.02.2021)

היי אפרת,
אם יש לי שעועית חומה בלי רוטב עגבניות, האם צריך להוסיף יותר רסק עגבניות?
תודה ותודה על מתכונים נפלאים!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:18 2.02.2021)

לא בטוח. תוסיפי חצי כוס מים ורק אם נראה לך שחסר רסק תוסיפי.

אמבר (10:02 24.01.2021)

שלום, יש לי שעועית קפואה, כמה כוסות שעועית לשים?
ואפרת את נהדרת , אין מתכון שלך שלא יוצא לי מושלם

מתכונים ב-10 דקות (10:58 24.01.2021)

היי אמבר,
את יכולה להשתמש בכ-2 כוסות שעועית לבנה משקית קפואה אבל תצטרכי לבשל אותה במים רותחים עד שתהיה רכה לגמרי ורק אז להוסיף אותה לתערובת הבשר.
בהצלחה 🙂

ליבי (22:39 17.01.2021)

האם הכוונה הייתה לחצי כפית כמון?

מתכונים ב-10 דקות (08:29 18.01.2021)

היי ליבי 😄 כן הכוונה לחצי כפית כמון.

קרן אורן (14:59 3.08.2020)

היי, אם יש לי קופסת שימורים שעועית לבנה בנפרד ורסק עגבניות בנפרד כמה מכל אחד לשים? והאם אפשרי בכלל ?
(אין לי שעועית לבנה ברוטב עגבניות)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:58 3.08.2020)

אין בעיה, תכיני לפי המתכון ותוסיפי חצי כוס מים.

ליאת אלכביר (13:43 24.05.2020)

פעם שנייה שמכינה בעלי ממש אהב את זה. (שמתי פלפל חריף ירוק לא היה לי צי\’לי).
מתכון נחמד אבל לי הטעמים מרגישים יותר מידי חומר משמר של הרסק והרוטב.
אשמח לדעת אם יש לך מתכון לדבר הזה אבל האורגנל שצריך להכין הכל לבד את הרוטב שהכל יהיה טרי 🙂 ??

ותודה לךך בזכותך למדתי לבשל המון דברים. כל דבר קטן שאני צריכה זה רק מהאתר שלך ! ⁦♥️⁩

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:43 24.05.2020)

היי לאה,
קודם כל חייבת לציין שזה נראה מעולה 🙂
אפשר להשתמש בשעועית לבנה משקית קפואה אבל בגלל שהיא מבושלת חלקית יש לבשל אותה במים רותחים עד שהיא מתרככת לגמרי ולסנן.
כדאי להוסיף גם כשליש כוס עגבניות מרוסקות או עגבניה גדולה מגורדת ולהוסיף מים לפני הסמיכות הרצויה.

ענבל (23:09 9.05.2020)

שלום, רציתי גם לומר לך שאנחנו אוהבים ממש את האתר שלך. זה האתר היחיד שאנחנו משתמשים בו, כי הכל תמיד יוצא טעים! שאלה- האם אפשר להפוך את זה לגרסה טבעונית, ולוותר על הבשר? אם כן, כדאי להחליף בטופו? תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:01 10.05.2020)

היי ענבל,
קודם כל תודה, כיף לשמוע ❤️
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר להכין עם טופו.
כדאי לפורר את הטופו לחתיכות קטנות ולהשרות עם כף סילאן וכף רוטב סויה כ10 דקות לפחות לפני ההכנה.
שבוע נפלא 🌺

רוני (14:27 13.11.2019)

יצא טעים ומזין
תודה רבה!
רק ברשותך, כמה קלוריות יש במנה בטורטיה בבקשה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:13 13.11.2019)

היי רוני,
לכמה טורטיות הכמות הספיקה לך?
בכל המתכון יש כ1600 קלוריות.

מלכי (11:53 14.05.2019)

יש אפשרות להכין ללא השעועית, ולהוסיף בהמשך לפני ההגשה?
אין לי בבית וחבל לי לוותר.
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:53 14.05.2019)

כן אפשר להכין ולהוסיף את השעועית בשלב מאוחר יותר ולחמם קצת על הגז.

יסמין (21:36 9.02.2019)

הי אפרת,
וואו וואו וואו!! אחד המתכונים המדהימים!!
כל הדברים שלך די מושלמים אבל כאם הצלחת להפתיע אותי ביחס בין כמות העבודה לאיכות התוצאה :)))
תודה רבה רבה על כל המתכונים המדהימים שלך!

שבןע טוב ונפלא 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:20 10.02.2019)

תודה יסמין ❤️
שבוע נפלא!

מלי (13:47 2.12.2018)

הי
יש בחנויות שקית תיבול בשביל צילי אפשר להשתמש בזה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:45 2.12.2018)

נראה לי שכן.

אריאל (21:04 8.10.2018)

היי
האם צריך להוסיף גם פפריקה מתוקה אם שמים במקום הצילי פפריקה חריפה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 8.10.2018)

אפשר להפחית את הכמות לחצי כף פפריקה מתוקה.

חן (16:41 13.06.2018)

היי אפרת…
היום זאת הפעם השניה שהכנתי את התבשיל הזה והוא יצא ממש טעיםםם😋
תודה רבה לך על האתר המקסים הזה..
המתכונים כאן הם 10👌😊❗
(ולא רק 10 דקות…😉)

תצליחי!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:39 13.06.2018)

נראה מעולה 🙂
תודה רבה חן ❤️

תמי (17:45 20.03.2018)

היי אפשר להוסיף חיטה לדעתך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:14 20.03.2018)

היי תמי,
אני מניחה שאפשר להוסיף או להגיש על חיטה אבל זו צריכה להיות חיטה מבושלת.

דני (16:29 23.01.2018)

היי
אפשר להשתמש בצילי חריף של יכין זה בא בקופסא שימורים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:40 23.01.2018)

כן, אפשר.

טל (21:06 25.12.2017)

יצא לי משום מה יותר דומה לבולונז
הוספתי שעועית קפוא ולא מהקופסא יכול להיות קשור לזה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:28 26.12.2017)

היי טל,
אמורה לצאת תערובת של בשר טחון שמזכירה קצת בולונז. שעועית לבנה משקית קפואה עדיין קשה ולא מבושלת לגמרי. יש להשתמש גם ברוטב שבשעועית הלבנה משימורים שאותו פספסת בגלל השימוש בשעועית קפואה.

תמרה (23:24 24.12.2017)

איך מומלץ לחמם את הצ’ילי ביום שאחרי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:12 25.12.2017)

היי תמרה,
אפשר לחמם במיקרוגל.
יום נעים 🙂

תמרה (18:25 24.12.2017)

תקשיבי יצא מושלם! וכל כך פשוט.. לא היה לי כוסברה אז שמתי במקום עלי סלרי קצוצים וזה עבד נהדר! תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:35 24.12.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה תמרה ושבוע נפלא

עינבל (15:21 19.12.2017)

האתר הכי מושלם! מתכון מעולים בכלום עבודה! כל מה שעשיתי עד עכשיו יצא פשוט פצצה!
תודנ רבה😋😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:29 19.12.2017)

תודה עינבל, כיף לשמוע! 🙂

שרה (20:22 3.12.2017)

פשוט, מהיר וטעים!
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:13 3.12.2017)

תודה שרה, שמחה שאהבת 🙂

תמר (22:28 30.09.2017)

שנה טובה…😊
נראה טעים… יש אפשרות להקפאה? רוצה להתארגן לחג..
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:30 30.09.2017)

כן, נראה לי אפשרי להקפיא.
שנה טובה 🌺

אושרה רוזנצוייג (11:05 8.09.2017)

מתכון מוצלח ביותר. מצילה אותי מלעבוד שעות במטבח בחום. תודה שבת מבורכת 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:24 8.09.2017)

תודה אושרה 🙂
שבת שלום!

אילנית (08:35 11.08.2017)

אפשר להמיר את השעועית הלבנה בשעועית חומה בטעם מקסיקני (שימורים)? האם ישפר או יהרוס את הטעם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:49 11.08.2017)

כן, אפשר בהחלט. זה ייצא טעים.

אילנית (11:55 12.08.2017)

וואו מעולה בכלום זמן!!!
הסיר התרוקן תוך שעה (אפילו לא נשאר לאורחים ).
הכנתי עם שעועית חומה בטעם מקסיקני ופפריקה חריפה, הגשתי פיתה חמה צרובה על הגז היה כל כך טעים
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:40 12.08.2017)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

נופר (16:33 21.07.2017)

יצא מטריף! בזכות האתר הזה תופסים ממני שפית הבית.. אבל הם לא יודעים שאלה המתכונים הכי פשוטים וטעימים! כל הכבוד ..אתר מועיל במיוחד! וכל מתכון בול! תודה

15006439215531812533327

מתכונים ב-10 דקות (17:43 21.07.2017)

איזה כיף לשמוע! נראה מעולה!
תודה נופר 🙂

שחר (21:38 31.12.2016)

שמתי כפית צ’ילי גרוס והשתמשתי ברסק מעגבניות טריות. ממכר!!!

מתכונים ב-10 דקות (22:30 31.12.2016)

תודה שחר, שמחה שיצא טעים 🙂

Sara (23:08 5.12.2016)

יצא מדהים

מתכונים ב-10 דקות (09:05 6.12.2016)

תודה שרה 🙂
יום מקסים

Sara (23:07 5.12.2016)

תודה על המתכון יצא מדהים אוהבת את האתר שלך מתכונים פשוטים וטעימים בצורה יוצאת מן הכלל

ענת (09:27 16.10.2016)

הי
בתמונה נראה שיש משהו כתום , זה גזר? מומלץ להוסיף?

מתכונים ב-10 דקות (09:38 16.10.2016)

היי ענת,
אלה חתיכות הפלפל צ’ילי (בתמונה אחת הן נראות כתומות משום מה 🙂 )
בלי קשר אם בא לך להוסיף גם גזר אז אפשר אבל חשוב לחתוך לקוביות קטנטנות (כמו של סלט קצוץ דק)ולטגן אותן עם הבצל עד שהן מתרככות. לאחר מכן להוסיף פלפל צ’ילי ושום ולהמשיך כרגיל..
חג שמח!

שרה (12:56 2.08.2016)

הכנתי אתמול ויצא פשוט מושלם! אכלנו בטורטייה עם סלט וצ’יפס… תודה על המתכונים המעולים

מתכונים ב-10 דקות (13:11 2.08.2016)

היי שרה,
שמחה שנהניתם!
תודה על העדכון והמשך יום מקסים

לידור (12:10 6.07.2016)

קל פשוט מהיר ובעיקר טעים!!!

מתכונים ב-10 דקות (13:45 6.07.2016)

תודה לידור, שמחה שאהבת 🙂

סנטנה (20:41 21.06.2016)

היי,
אפשר לוותר על השעועית וגם על הכוסברה?
אפשר להוסיף שעועית ירוקה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (21:10 21.06.2016)

היי,
אפשר לוותר על השעועית והכוסברה.
שעועית ירוקה פחות מתאימה.
בהצלחה 🙂

חן (12:05 3.06.2016)

היי, אם אנחנו לא אוהבים שועית מה אפשר לשים במקום? תודה ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (12:13 3.06.2016)

היי חן,
אפשר לוותר על השעועית.
שבת שלום 🙂

איריס (11:28 4.05.2016)

האם אפשר להשתמש בהודו טחון?

מתכונים ב-10 דקות (11:30 4.05.2016)

כן איריס, אפשר.
יום נפלא 🙂

אביטל (23:51 17.04.2016)

פשוט מתכון מדהים ומהיר סוף סוף אני יודעת לבשל בעלי אומר לי מאיפה למדת
תודה רבה. הצלת אותי עכשיו גם כיף לי לבשל וגם יוצא טעים בטירוף

מתכונים ב-10 דקות (09:04 18.04.2016)

אני ממש שמחה לשמוע!
תודה אביטל וחג שמח 🙂

גלית (14:52 13.04.2016)

שלום, אני רוצה להשתמש בשעועית לבנה קפואה של סנפרוסט, איזה כמות לשים ומה עוד צריך להוסיף/לשנות במתכון?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (15:16 13.04.2016)

היי גלית,
את יכולה להשתמש בכ-2 כוסות שעועית לבנה משקית קפואה אבל תצטרכי לבשל אותה במים רותחים עד שתהיה רכה לגמרי ורק אז להוסיף אותה לתערובת הבשר.
בהצלחה 🙂

אפרת (21:21 23.02.2016)

את מדהימה!!!
בעלי מתאהב בי מחדש בכל פעם שאני מנסה מתכון מהאתר המשגע הזה.
המון תודה! אין כמוך.

מתכונים ב-10 דקות (21:24 23.02.2016)

תודה אפרת! אני ממש שמחה לשמוע 🙂

שרון (18:59 7.02.2016)

פשוט מעולה!! מאכל קבוע אצלנו בבית 🙂

מתכונים ב-10 דקות (20:05 7.02.2016)

שמחה לשמוע שרון! 🙂

מוריה (11:37 13.01.2016)

שלום לך האתר שלך חבל על הזמן תמיד כאן ןבזמן משתמשת המון ממנו תודה לך חייב להשים כוסברה?

מתכונים ב-10 דקות (11:40 13.01.2016)

תודה מוריה 🙂
אפשר לשים פטרוזיליה קצוצה ואפשר גם להכין בלי.

מוריה (19:21 31.01.2016)

ברוך ה’ יצא משהו מדהים אבל ללא ירק עשיתי תודה

מתכונים ב-10 דקות (20:30 31.01.2016)

תודה מוריה, שמחה שיצא טעים 🙂

דליה (18:55 4.01.2016)

שלום. קודם כל ברצוני לומר שהאתר הזה מציל אותי ומוציא אותי בשלנית בקרב המשפחה שזה ממש מגניב.אז תודה.
אנחנו לא אוכלים חריף. רציתי לדעת אם אפשר לוותר על החריפות או שזה מה שעושה את המתכון בעצם וכדאי לי לוותר על ההכנה?
שוב תודה

מתכונים ב-10 דקות (19:05 4.01.2016)

היי דליה,
קודם כל אני שמחה שאת נהנת מהאתר 🙂
לשאלתך- אין שום בעיה. התבשיל טעים מאוד גם אם הוא לא חריף בכלל.

דליה (19:15 4.01.2016)

תודה רבה על התגובה המהירה 🙂

גיל (18:31 2.01.2016)

היי, אני רוצה להכין את זה מחר – איזה סוג בשר יתאים לזה (בשר בקר, עוף, …)? מה לבקש מהקצב?

מתכונים ב-10 דקות (18:56 2.01.2016)

היי גיל,
בשר בקר טחון.
שבוע טוב 🙂

Keren (01:18 1.01.2016)

אתר מהמם !
אין לי שעועית בקופסת שימורים אז השרתי כוס שעועית ללילה. איך להוסיף את זה למתכון ? והאם להוסיף גם עגבניות חתוכות ? אם כן מתי?
תודה רבה! ושנה אזרחית טובה !!

מתכונים ב-10 דקות (09:34 1.01.2016)

היי קרן,
אפשר להשתמש בשעועית שהושרתה אבל יש צורך לבשל אותה לפני במים עד שהיא מתרככת לגמרי ואז להשתמש בה במתכון. אם יש לך סיר לחץ כדאי להשתמש בו כי זה מקצר מאוד את זמן הבישול.
את יכולה להוסיף עגבניה גדולה מגורדת ופשוט להוסיף מים לתבשיל לפי הצורך (אם את רוצה שהתבשיל יהיה יותר רטוב בשביל לשים לדוגמא על אורז אז תוסיפי יותר מים ואם את רוצה לגלגל בטורטיה, תוסיפי פחות מים).
בהצלחה 😉
שנה אזרחית טובה ושבת שלום!

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.