שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

מצרכים:

500 גרם בשר טחון

בצל גדול קצוץ

4 שיני שום קצוצות

קופסת שימורים של שעועית לבנה ברוטב עגבניות

4 כפות מלאות רסק עגבניות

2-3 כפות כוסברה קצוצה

1 פלפל צ’ילי קצוץ או כפית פפריקה חריפה (לא חובה)

תיבול: כף פפריקה מתוקה, חצי כפית כמון, חצי כפית מלח, מעט פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום והפלפל צ’ילי החריף ומערבבים כדקה.

-מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים תוך כדי ערבוב, עד שהבשר מתבשל ומשנה צבעו. מוסיפים רסק עגבניות ואת כל תכולת קופסת השימורים (השעועית הלבנה יחד עם רוטב העגבניות) ומערבבים. מפזרים מעל כוסברה קצוצה ומתבלים בפפריקה מתוקה, כמון, מלח ופלפל שחור. מערבבים כ-2 דקות ומסירים מהאש.

*ניתן להגיש את הצילי קון קרנה עם אורז לבן או עם טורטיה.

צילי קון קרנה עם אורז
צילי קון קרנה עם אורז
צילי קון קרנה בטורטיה
צילי קון קרנה כמילוי לטורטיה

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
סלט שורשיםסלט שורשים
עוגת אננס בחושה עוגת אננס בחושה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
חובבת בישול (10:35 18.07.2024)

אפשר להחליף את השעועית בגרעיני חומוס מבושלים?( במתכון של הצילי קון קרנה )

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:13 18.07.2024)

אפשר. הייתי שמה רק חצי כוס.

avatar
דורית (12:02 26.12.2023)

היי, אפרת אין עלייך, אני נעזרת בך המון . 😊
צריכה עזרה, היתי רוצה להכפיל כמות ו לעשות עם שעועית קפואה ועגבניות מרוסקות בפחית של פולפה 400 גר בשילוב עם רסק… איך ניתן לשלב? מה הכמויות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:24 26.12.2023)

היי דורית,
אפשר להשתמש ב-2 כוסות שעועית קפואה (לכמות כפולה- 4 כוסות), יש לבשל אותה לפני כן עד לריכוך ורק אז להוסיף אותה לתערובת הבשר.
שימי בערך כוס עגבניות מרוסקות + 5 כפות רסק עגבניות (לכמות כפולה).
לפי העין תחליטי אם להוסיף קצת מים כדי לדלל את הרוטב.

avatar
דורית (11:24 8.03.2025)

תודה אפרת, יצא טעים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:11 9.03.2025)

❤️

avatar
שרית (11:57 13.11.2023)

היי, האם אפשר להכין עם בשר טחון צמחוני של טבעול שכבר מוכן? אם כן איך עושים את זה?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:07 13.11.2023)

אני חושבת שכן.
אפשר להכין באותו אופן.

avatar
טובית (15:07 12.07.2023)

הכנתי לצהריים ויצא מדהים !!!
מתכון פשוט ומדוייק (ואת זה כותבת מישהי שבישול והיא לא הולכים יחד…)
תודה אפרת
האתר שלך הוא הצלה בשבילי…

צילי קון קרנה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:58 12.07.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
רוני (14:35 28.05.2023)

ממש טעים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:39 28.05.2023)

שמחה לשמוע!

avatar
תמר (00:32 19.01.2023)

מתכון ממש מדהים וכיפי לא לוקח הרבה זמן הכנתי היום עם אורז בנפרד ועד הערב לא יכולנו לאכול כלום מלא באנרגיה וגם לא כבד כזה
שתדעי שחמותי נעלבת שאני לוקחת את המתכונים ממך ולא ממנה חחח 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:33 19.01.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון, שמחה שאת נהנית מהמתכונים באתר🙂
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
מירב (13:22 10.01.2023)

האם אפשר להשתמש תבלין צ’ילי חריף במום פלפל חריף שאין לי?
ומה אפשר לשים במום כוסברה? פטרוזילייה/סלרי/כלום/משהו אחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:45 10.01.2023)

היי,
אפשר לשים מעט תבלין צ’ילי במקום פלפל.
אפשר לשים פטרוזיליה במקום כוסברה או לוותר.

avatar
אלישבע (20:58 3.01.2023)

מתכון מדהים!
קל להכנה והתוצאה מרשימה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:09 3.01.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף❤

avatar
שרון (18:57 29.10.2022)

מעולה! תודה על מתכונים מוצלחים!

צילי קון קרנה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:11 29.10.2022)

שמחה שיצא מוצלח, נראה מדהים🌺

avatar
מירב (11:26 25.04.2022)

היי אפרת
האם אפשר להשתמש בשעועית אדומה במקום בשעועית הלבנה או שלא מתאים?
ואם כן באיזה אופן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:05 25.04.2022)

היי מירב,
ככל הידוע לי ניתן להשתמש בשעועית אדומה ללא שינוי במתכון.
בהצלחה!

avatar
אורית (20:08 19.04.2022)

האם אפשר להכין יום לפני ההגשה או שלא מומלץ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:21 19.04.2022)

היי,
הכי טעים לאכול סמוך לזמן ההכנה, אך אפשר לחמם גם יום לאחר מכן(:

avatar
אורית (20:40 19.04.2022)

תודה על המענה המהיר,
אם בכל זאת אכין יום קודם, איך מומלץ לחמם: במיקרוגל או על הכיריים ? האם להוסיף קצת מים בחימום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:41 19.04.2022)

אפשר לחמם באיזו דרך שנוחה לך יותר(:
אין צורך להוסיף מים רק חשוב לחמם על אש נמוכה כדי שהתבשיל לא יתייבש.

avatar
חיותה (19:25 23.03.2022)

הכנתי, והילדים אהבו מאד! תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:54 23.03.2022)

שמחה מאד שאהבתם את המתכון! תודה שחזרת לשתף😊

avatar
אורן (10:12 11.03.2022)

אם אני רוצה כמות כפולה, קילו בשר, להכפיל את כל הכמויות הנלוות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:31 11.03.2022)

היי,
כן, לכמות כפולה יש להכפיל את כל כמויות המרכיבים באותו יחס.

avatar
itzik30 (14:31 14.01.2022)

תודה על המתכון, אם משתמש בשעועית קפואה, האם יש להוסיף עגבניות מרוסקות? ואם כן כמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:31 14.01.2022)

שמחה שאהבת את המתכון(:
אפשר להשתמש ב-2 כוסות שעועית קפואה, יש לבשל אותה לפני כן עד לריכוך ורק אז להוסיף אותה לתערובת הבשר.
יש להוסיף למתכון כשליש כוס מים, ועוד כף רסק אחת.

avatar
itzik30 (15:51 14.01.2022)

תודה, רק שאם אשתמש בשעועית קפואה, אין לי רוטב עגבניות, האם להוסיף עגבניות מרוסקות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:30 14.01.2022)

אם אין לך רסק עגבניות יש להוסיף 2 עגבניות מרוסקות לאחר הבצל ולטגן אותן כמה דקות, ואז להמשיך במתכון כרגיל.
אם יש לך רסק עגבניות אין צורך בעגבניות מרוסקות- יש לשים סה”כ 5 כפות רסק.

avatar
אורנה (02:53 3.01.2022)

היי אפרת יקרה,
האם במקום קופסת השימורים,אפשר להוסיף שעועית קפואה?
ואיך להכין לזה רוטב עגבניות?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (06:18 3.01.2022)

היי,
אפשר להשתמש ב-2 כוסות שעועית קפואה, אך יש לבשל אותה לפני כן עד לריכוך ורק אז להוסיף אותה לתערובת הבשר.
תוסיפי למתכון כשליש כוס מים, ועוד כף רסק אחת.
בהצלחה!

avatar
אורנה (17:38 4.01.2022)

תודה רבה

avatar
אורנה (17:42 4.01.2022)

וואוו יצא מעולה
מתכון מהמם,קל וטעים
תודה רבה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:18 4.01.2022)

שמחה שאהבת את המתכון! תודה ששיתפת❤

avatar
הדס (19:17 14.09.2021)

אפשר להשים כוסברה קצוצה מיובשת במקום טרייה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:24 14.09.2021)

היי הדס,
כן, גם אפשר.

avatar
אור (12:47 28.07.2021)

קודם כל מתה על האתר שלך!
הלוואי שתעני מהר – אם אני רוצה לוותר על הרסק, מה אפשר לשים במקומו?
יש לי בקבוק עגבניות מרוסקות של pomi וגם עגבניות רכות, מה עדיף ואיך?

תודה רבה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:37 28.07.2021)

היי אור,
אפשר להמיר את רסק העגבניות ב-5 כפות עגבניות מרוסקות שיש לך.
בהצלחה!

avatar
סימונה (20:32 21.06.2021)

אני רוצה להכין עם שעועית צבעונית מנומרת יבשה. אני משרה ללילה ואבשל לפני ההוספה לתבשיל. זה אמור לעבוד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:23 21.06.2021)

בטח, יעבוד מעולה! רק שאז תצטרכי להוסיף כף נוספת של רסק עגבניות ורצוי גם עגבנייה מגורדת/ מרוסקת אחת. בנוסף כדאי להוסיף מעט שום לתיבול.

avatar
דנה (17:20 2.02.2021)

היי אפרת,
אם יש לי שעועית חומה בלי רוטב עגבניות, האם צריך להוסיף יותר רסק עגבניות?
תודה ותודה על מתכונים נפלאים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:18 2.02.2021)

לא בטוח. תוסיפי חצי כוס מים ורק אם נראה לך שחסר רסק תוסיפי.

avatar
אמבר (10:02 24.01.2021)

שלום, יש לי שעועית קפואה, כמה כוסות שעועית לשים?
ואפרת את נהדרת , אין מתכון שלך שלא יוצא לי מושלם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:58 24.01.2021)

היי אמבר,
את יכולה להשתמש בכ-2 כוסות שעועית לבנה משקית קפואה אבל תצטרכי לבשל אותה במים רותחים עד שתהיה רכה לגמרי ורק אז להוסיף אותה לתערובת הבשר.
בהצלחה 🙂

avatar
ליבי (22:39 17.01.2021)

האם הכוונה הייתה לחצי כפית כמון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:29 18.01.2021)

היי ליבי 😄 כן הכוונה לחצי כפית כמון.

avatar
קרן אורן (14:59 3.08.2020)

היי, אם יש לי קופסת שימורים שעועית לבנה בנפרד ורסק עגבניות בנפרד כמה מכל אחד לשים? והאם אפשרי בכלל ?
(אין לי שעועית לבנה ברוטב עגבניות)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:58 3.08.2020)

אין בעיה, תכיני לפי המתכון ותוסיפי חצי כוס מים.

avatar
ליאת אלכביר (13:43 24.05.2020)

פעם שנייה שמכינה בעלי ממש אהב את זה. (שמתי פלפל חריף ירוק לא היה לי צי\’לי).
מתכון נחמד אבל לי הטעמים מרגישים יותר מידי חומר משמר של הרסק והרוטב.
אשמח לדעת אם יש לך מתכון לדבר הזה אבל האורגנל שצריך להכין הכל לבד את הרוטב שהכל יהיה טרי 🙂 ??

ותודה לךך בזכותך למדתי לבשל המון דברים. כל דבר קטן שאני צריכה זה רק מהאתר שלך ! ⁦♥️⁩

צילי קון קרנה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:43 24.05.2020)

היי לאה,
קודם כל חייבת לציין שזה נראה מעולה 🙂
אפשר להשתמש בשעועית לבנה משקית קפואה אבל בגלל שהיא מבושלת חלקית יש לבשל אותה במים רותחים עד שהיא מתרככת לגמרי ולסנן.
כדאי להוסיף גם כשליש כוס עגבניות מרוסקות או עגבניה גדולה מגורדת ולהוסיף מים לפני הסמיכות הרצויה.

avatar
ענבל (23:09 9.05.2020)

שלום, רציתי גם לומר לך שאנחנו אוהבים ממש את האתר שלך. זה האתר היחיד שאנחנו משתמשים בו, כי הכל תמיד יוצא טעים! שאלה- האם אפשר להפוך את זה לגרסה טבעונית, ולוותר על הבשר? אם כן, כדאי להחליף בטופו? תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:01 10.05.2020)

היי ענבל,
קודם כל תודה, כיף לשמוע ❤️
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר להכין עם טופו.
כדאי לפורר את הטופו לחתיכות קטנות ולהשרות עם כף סילאן וכף רוטב סויה כ10 דקות לפחות לפני ההכנה.
שבוע נפלא 🌺

avatar
רוני (14:27 13.11.2019)

יצא טעים ומזין
תודה רבה!
רק ברשותך, כמה קלוריות יש במנה בטורטיה בבקשה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:13 13.11.2019)

היי רוני,
לכמה טורטיות הכמות הספיקה לך?
בכל המתכון יש כ1600 קלוריות.

avatar
מלכי (11:53 14.05.2019)

יש אפשרות להכין ללא השעועית, ולהוסיף בהמשך לפני ההגשה?
אין לי בבית וחבל לי לוותר.
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:53 14.05.2019)

כן אפשר להכין ולהוסיף את השעועית בשלב מאוחר יותר ולחמם קצת על הגז.

avatar
יסמין (21:36 9.02.2019)

הי אפרת,
וואו וואו וואו!! אחד המתכונים המדהימים!!
כל הדברים שלך די מושלמים אבל כאם הצלחת להפתיע אותי ביחס בין כמות העבודה לאיכות התוצאה :)))
תודה רבה רבה על כל המתכונים המדהימים שלך!

שבןע טוב ונפלא 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:20 10.02.2019)

תודה יסמין ❤️
שבוע נפלא!

avatar
מלי (13:47 2.12.2018)

הי
יש בחנויות שקית תיבול בשביל צילי אפשר להשתמש בזה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:45 2.12.2018)

נראה לי שכן.

avatar
אריאל (21:04 8.10.2018)

היי
האם צריך להוסיף גם פפריקה מתוקה אם שמים במקום הצילי פפריקה חריפה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 8.10.2018)

אפשר להפחית את הכמות לחצי כף פפריקה מתוקה.

avatar
חן (16:41 13.06.2018)

היי אפרת…
היום זאת הפעם השניה שהכנתי את התבשיל הזה והוא יצא ממש טעיםםם😋
תודה רבה לך על האתר המקסים הזה..
המתכונים כאן הם 10👌😊❗
(ולא רק 10 דקות…😉)

תצליחי!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:39 13.06.2018)

נראה מעולה 🙂
תודה רבה חן ❤️

avatar
תמי (17:45 20.03.2018)

היי אפשר להוסיף חיטה לדעתך?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:14 20.03.2018)

היי תמי,
אני מניחה שאפשר להוסיף או להגיש על חיטה אבל זו צריכה להיות חיטה מבושלת.

avatar
דני (16:29 23.01.2018)

היי
אפשר להשתמש בצילי חריף של יכין זה בא בקופסא שימורים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:40 23.01.2018)

כן, אפשר.

avatar
טל (21:06 25.12.2017)

יצא לי משום מה יותר דומה לבולונז
הוספתי שעועית קפוא ולא מהקופסא יכול להיות קשור לזה?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:28 26.12.2017)

היי טל,
אמורה לצאת תערובת של בשר טחון שמזכירה קצת בולונז. שעועית לבנה משקית קפואה עדיין קשה ולא מבושלת לגמרי. יש להשתמש גם ברוטב שבשעועית הלבנה משימורים שאותו פספסת בגלל השימוש בשעועית קפואה.

avatar
תמרה (23:24 24.12.2017)

איך מומלץ לחמם את הצ’ילי ביום שאחרי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:12 25.12.2017)

היי תמרה,
אפשר לחמם במיקרוגל.
יום נעים 🙂

avatar
תמרה (18:25 24.12.2017)

תקשיבי יצא מושלם! וכל כך פשוט.. לא היה לי כוסברה אז שמתי במקום עלי סלרי קצוצים וזה עבד נהדר! תודה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:35 24.12.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה תמרה ושבוע נפלא

avatar
עינבל (15:21 19.12.2017)

האתר הכי מושלם! מתכון מעולים בכלום עבודה! כל מה שעשיתי עד עכשיו יצא פשוט פצצה!
תודנ רבה😋😊

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:29 19.12.2017)

תודה עינבל, כיף לשמוע! 🙂

avatar
שרה (20:22 3.12.2017)

פשוט, מהיר וטעים!
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:13 3.12.2017)

תודה שרה, שמחה שאהבת 🙂

avatar
תמר (22:28 30.09.2017)

שנה טובה…😊
נראה טעים… יש אפשרות להקפאה? רוצה להתארגן לחג..
תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:30 30.09.2017)

כן, נראה לי אפשרי להקפיא.
שנה טובה 🌺

avatar
אושרה רוזנצוייג (11:05 8.09.2017)

מתכון מוצלח ביותר. מצילה אותי מלעבוד שעות במטבח בחום. תודה שבת מבורכת 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:24 8.09.2017)

תודה אושרה 🙂
שבת שלום!

avatar
אילנית (08:35 11.08.2017)

אפשר להמיר את השעועית הלבנה בשעועית חומה בטעם מקסיקני (שימורים)? האם ישפר או יהרוס את הטעם?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:49 11.08.2017)

כן, אפשר בהחלט. זה ייצא טעים.

avatar
אילנית (11:55 12.08.2017)

וואו מעולה בכלום זמן!!!
הסיר התרוקן תוך שעה (אפילו לא נשאר לאורחים ).
הכנתי עם שעועית חומה בטעם מקסיקני ופפריקה חריפה, הגשתי פיתה חמה צרובה על הגז היה כל כך טעים
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:40 12.08.2017)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
נופר (16:33 21.07.2017)

יצא מטריף! בזכות האתר הזה תופסים ממני שפית הבית.. אבל הם לא יודעים שאלה המתכונים הכי פשוטים וטעימים! כל הכבוד ..אתר מועיל במיוחד! וכל מתכון בול! תודה

15006439215531812533327

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:43 21.07.2017)

איזה כיף לשמוע! נראה מעולה!
תודה נופר 🙂

avatar
שחר (21:38 31.12.2016)

שמתי כפית צ’ילי גרוס והשתמשתי ברסק מעגבניות טריות. ממכר!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:30 31.12.2016)

תודה שחר, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
Sara (23:08 5.12.2016)

יצא מדהים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:05 6.12.2016)

תודה שרה 🙂
יום מקסים

avatar
Sara (23:07 5.12.2016)

תודה על המתכון יצא מדהים אוהבת את האתר שלך מתכונים פשוטים וטעימים בצורה יוצאת מן הכלל

avatar
ענת (09:27 16.10.2016)

הי
בתמונה נראה שיש משהו כתום , זה גזר? מומלץ להוסיף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:38 16.10.2016)

היי ענת,
אלה חתיכות הפלפל צ’ילי (בתמונה אחת הן נראות כתומות משום מה 🙂 )
בלי קשר אם בא לך להוסיף גם גזר אז אפשר אבל חשוב לחתוך לקוביות קטנטנות (כמו של סלט קצוץ דק)ולטגן אותן עם הבצל עד שהן מתרככות. לאחר מכן להוסיף פלפל צ’ילי ושום ולהמשיך כרגיל..
חג שמח!

avatar
שרה (12:56 2.08.2016)

הכנתי אתמול ויצא פשוט מושלם! אכלנו בטורטייה עם סלט וצ’יפס… תודה על המתכונים המעולים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:11 2.08.2016)

היי שרה,
שמחה שנהניתם!
תודה על העדכון והמשך יום מקסים

avatar
לידור (12:10 6.07.2016)

קל פשוט מהיר ובעיקר טעים!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:45 6.07.2016)

תודה לידור, שמחה שאהבת 🙂

avatar
סנטנה (20:41 21.06.2016)

היי,
אפשר לוותר על השעועית וגם על הכוסברה?
אפשר להוסיף שעועית ירוקה?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:10 21.06.2016)

היי,
אפשר לוותר על השעועית והכוסברה.
שעועית ירוקה פחות מתאימה.
בהצלחה 🙂

avatar
חן (12:05 3.06.2016)

היי, אם אנחנו לא אוהבים שועית מה אפשר לשים במקום? תודה ושבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:13 3.06.2016)

היי חן,
אפשר לוותר על השעועית.
שבת שלום 🙂

avatar
איריס (11:28 4.05.2016)

האם אפשר להשתמש בהודו טחון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:30 4.05.2016)

כן איריס, אפשר.
יום נפלא 🙂

avatar
אביטל (23:51 17.04.2016)

פשוט מתכון מדהים ומהיר סוף סוף אני יודעת לבשל בעלי אומר לי מאיפה למדת
תודה רבה. הצלת אותי עכשיו גם כיף לי לבשל וגם יוצא טעים בטירוף

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:04 18.04.2016)

אני ממש שמחה לשמוע!
תודה אביטל וחג שמח 🙂

avatar
גלית (14:52 13.04.2016)

שלום, אני רוצה להשתמש בשעועית לבנה קפואה של סנפרוסט, איזה כמות לשים ומה עוד צריך להוסיף/לשנות במתכון?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:16 13.04.2016)

היי גלית,
את יכולה להשתמש בכ-2 כוסות שעועית לבנה משקית קפואה אבל תצטרכי לבשל אותה במים רותחים עד שתהיה רכה לגמרי ורק אז להוסיף אותה לתערובת הבשר.
בהצלחה 🙂

avatar
אפרת (21:21 23.02.2016)

את מדהימה!!!
בעלי מתאהב בי מחדש בכל פעם שאני מנסה מתכון מהאתר המשגע הזה.
המון תודה! אין כמוך.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:24 23.02.2016)

תודה אפרת! אני ממש שמחה לשמוע 🙂

avatar
שרון (18:59 7.02.2016)

פשוט מעולה!! מאכל קבוע אצלנו בבית 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:05 7.02.2016)

שמחה לשמוע שרון! 🙂

avatar
מוריה (11:37 13.01.2016)

שלום לך האתר שלך חבל על הזמן תמיד כאן ןבזמן משתמשת המון ממנו תודה לך חייב להשים כוסברה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:40 13.01.2016)

תודה מוריה 🙂
אפשר לשים פטרוזיליה קצוצה ואפשר גם להכין בלי.

avatar
מוריה (19:21 31.01.2016)

ברוך ה’ יצא משהו מדהים אבל ללא ירק עשיתי תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:30 31.01.2016)

תודה מוריה, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
דליה (18:55 4.01.2016)

שלום. קודם כל ברצוני לומר שהאתר הזה מציל אותי ומוציא אותי בשלנית בקרב המשפחה שזה ממש מגניב.אז תודה.
אנחנו לא אוכלים חריף. רציתי לדעת אם אפשר לוותר על החריפות או שזה מה שעושה את המתכון בעצם וכדאי לי לוותר על ההכנה?
שוב תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:05 4.01.2016)

היי דליה,
קודם כל אני שמחה שאת נהנת מהאתר 🙂
לשאלתך- אין שום בעיה. התבשיל טעים מאוד גם אם הוא לא חריף בכלל.

avatar
דליה (19:15 4.01.2016)

תודה רבה על התגובה המהירה 🙂

avatar
גיל (18:31 2.01.2016)

היי, אני רוצה להכין את זה מחר – איזה סוג בשר יתאים לזה (בשר בקר, עוף, …)? מה לבקש מהקצב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:56 2.01.2016)

היי גיל,
בשר בקר טחון.
שבוע טוב 🙂

avatar
Keren (01:18 1.01.2016)

אתר מהמם !
אין לי שעועית בקופסת שימורים אז השרתי כוס שעועית ללילה. איך להוסיף את זה למתכון ? והאם להוסיף גם עגבניות חתוכות ? אם כן מתי?
תודה רבה! ושנה אזרחית טובה !!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:34 1.01.2016)

היי קרן,
אפשר להשתמש בשעועית שהושרתה אבל יש צורך לבשל אותה לפני במים עד שהיא מתרככת לגמרי ואז להשתמש בה במתכון. אם יש לך סיר לחץ כדאי להשתמש בו כי זה מקצר מאוד את זמן הבישול.
את יכולה להוסיף עגבניה גדולה מגורדת ופשוט להוסיף מים לתבשיל לפי הצורך (אם את רוצה שהתבשיל יהיה יותר רטוב בשביל לשים לדוגמא על אורז אז תוסיפי יותר מים ואם את רוצה לגלגל בטורטיה, תוסיפי פחות מים).
בהצלחה 😉
שנה אזרחית טובה ושבת שלום!

לקריאת כל התגובות