שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 62 דקות

סוג: פרווה

תבנית פאי או תבנית עגולה נשלפת בקוטר 24

מצרכים:

תערובת התפוחים:

5 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות קטנטנות (1-1.5 ס”מ)

2 כפות מיץ לימון

שקית (10 ג’) סוכר וניל

2 כפות סוכר

2 כפות דבש

תערובת הבצק:

3 כוסות (420 ג’) קמח לבן

2 כפות סוכר

שקית (10 ג’) סוכר וניל

ביצה גדולה

כוס (240 מ”ל) שמן

1-3 כפות מים (לפי הצורך)

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה על הלהבה הגדולה ומוסיפים את קוביות התפוחים, מיץ לימון, סוכר וניל, סוכר לבן ודבש. מערבבים ומבשלים עם מכסה במשך כ-8 דקות (אש גבוהה-בינונית). מסירים את המכסה ומבשלים כ-7 דקות נוספות, עד שהתפוחים מתרככים והנוזלים מתאדים. מסירים מהאש ומניחים לתערובת להתקרר.

-מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק: קמח, סוכר לבן, סוכר וניל, ביצה ושמן. את המים מוסיפים בהדרגה ולפי הצורך, עד לקבלת בצק אחיד. מחצית מתערובת הבצק שומרים במקפיא.

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

-משמנים תבנית עגולה בקוטר 24 ומשטחים מחצית מתערובת הבצק בתחתית התבנית ובדפנות עד גובה 1 ס”מ. מחוררים עם קיסם בכמה מקומות בבצק ומכניסים לתנור החם. אופים במשך כ-12 דקות ומוצאים מהתנור (משאירים את התנור דולק).

הפעל טיימר (12 דק’)
+
טיימר פועל

-מוסיפים את תערובת התפוחים מעל התחתית האפויה ומשטחים באופן אחיד. מוציאים את הבצק מהמקפיא ומפוררים מעל התפוחים באופן אחיד.

-מחזירים לתנור ואופים במשך כ-35 דקות, עד הזהבה יפה.

הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים ומניחים לפאי להתקרר לגמרי לפני חיתוך.

פאי תפוחים פאי תפוחים

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סלמון בתנור בג’ינג’ר ודבש
תפוחי אדמה מעוכים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
עדי (19:48 21.09.2021)

מתכון מצויין ועוגה טעימה מאוד!
פעם ראשונה שעשיתי ויצא מושלם!

מתכונים ב-10 דקות (20:31 21.09.2021)

נראה מעולה, איזה כיף שאהבת את המתכון❤

אני (18:20 3.09.2021)

זה צריך להיות בצק? או בלילה?

אני (18:24 3.09.2021)

בגלל שזה יצא חצי חצי.. אז להוסיף קמח? או מים?

מתכונים ב-10 דקות (18:35 3.09.2021)

לא הבנתי את השאלה(:
את שכבת הבצק וגם את שכבת התפוחים יש להכין לפי הוראות המתכון, לאחר מכן יש לשטח חצי מכמות הבצק בתבנית ואת החצי השני להקפיא, לאפות כ-12 דקות, לאחר מכן לשפוך מעל הבצק את מלית התפוחים שהכנת ומעליהם לפורר את מחצית הבצק ששמרת במקפיא.

מתכונים ב-10 דקות (18:31 3.09.2021)

המתכון מורכב משכבת בצק (שחצי ממנה שומרים לפירורים שמעל) ומשכבה של תערובת תפוחים.

אני (18:32 3.09.2021)

וגם, הבצק נורא דביק.. סליחה שאני לא כותבת הכל בהודעה אחת, פשוט הדברים צצים לי באמצע ההכנה..

מתכונים ב-10 דקות (18:36 3.09.2021)

את משתמשת בכוס מדידה? תוסיפי עוד קצת קמח עד שהבצק נהיה נוח יותר לעבודה.

שרה יפה בן דוד (16:54 3.09.2021)

להשתמש בתפוחים אדומי וירוקים?

מתכונים ב-10 דקות (17:06 3.09.2021)

היי,
סוג התפוחים לא משנה.
אני השתמשתי בתפוחים אדומים כי אני מעדיפה את המתוקים יותר מאשר את הירוקים החמצמצים.

Lilach (19:09 1.09.2021)

הי אפרת, האם אפשר להשתמש בתחתית מהמתכון של פאי הפקאן?

מתכונים ב-10 דקות (22:09 1.09.2021)

היי לילך,
כן, אפשר(:

שקד (18:34 30.08.2021)

היי, מה כמות החמאה, אם אני רוצה להמיר את השמן?

מתכונים ב-10 דקות (19:20 30.08.2021)

היי שקד,
אפשר לשלב 100 גרם חמאה מומסת + חצי כוס שמן, או להשתמש ב200 גרם חמאה (יש להוציא מהמקרר לריכוך כשעתיים לפני ההכנה).
בהצלחה!

מיכל (22:25 4.08.2021)

שנים שאנו נהנים מהמתכונים המצוינים שלך!!! הכנתי מאפה תפוחים מהאגדות אשמח לשלוח לך את הסרטון ההכנה שתפרסמי פה, לשם כך אשמח שתשלחי לי כתובת מייל לשם אני אשלח.
תודה רבה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (23:00 4.08.2021)

היי מיכל,
אשמח שתשלחי לכתובת המייל הבאה: [email protected]
שמחה ממש שאתם נהנים מהמתכונים, ותודה לך🌺

נועה (19:17 4.08.2021)

היי
תודה רבה על המתכונים הנהדרים והאתר המקסים!
מה אפשר לשים במקום דבש?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (19:29 4.08.2021)

היי נועה,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
אפשר לשים סילאן או מייפל.

Batsh (08:34 3.08.2021)

מלאאא שמןןןן אפשר להוריד קצת

מתכונים ב-10 דקות (09:32 3.08.2021)

היי,
כמות השמן נחוצה להצלחת המתכון(:
את יכולה לנסות להפחית את כמות השמן בבצק לחצי כוס ולהוסיף 1/2 כוס רסק תפוחים (המרקם עשוי להשתנות מעט).

רוני (16:52 5.07.2021)

יצא מטוררףףףףףףף אפרת יא אלופה , קבוע שאני מחפשת מתכון למשהו ואז רואה מתכון שלך אני ישר מכינה אותו כי אני יודעת שבדוק יצא טוב….!

מתכונים ב-10 דקות (17:41 5.07.2021)

שמחה שיצא מוצלח! תודה על השיתוף😊

חי'ה (15:05 11.06.2021)

היי אפרת, אם אני מכינה עם תחתית של פאי קנויה, מה הכמויות של המילוי?

מתכונים ב-10 דקות (16:30 11.06.2021)

היי,
אין שינוי בכמויות.

שירילי (23:53 8.06.2021)

האם אפשר להכניס את התבנית ישר למקרר לאחר אפייה??
אני מתכוונת להגיש יום למחרת.
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (01:36 9.06.2021)

נראה פשוט מעולה! כדאי לחכות עד שמתקרר ולא להכניס למקרר חם.
תודה על השיתוף:)

ש (15:43 23.05.2021)

יצא מצויייין , מתכון קל וכייפי.
המרתי את השמן ב100 גרם נטורינה(תחליף למרגרינה- פרווה) וחצי כוס שמן ולא התפורר בכלל , הוספתי קינמון לתפוחים.

מתכונים ב-10 דקות (16:12 23.05.2021)

מעולה, איזה כיף לשמוע! תודה על השיתוף❤

שירה (21:11 22.05.2021)

היי אפרת,
הכנתי את הפאי אבל הבצק יצא במרקם חולי- למרות שהכנתי בדיוק לפי ההוראות- מה הסיבה?
חוץ מזה, הכנתי את כל האוכל לשבת מהמתכונים באתר שלך- בעלי והאורחים התענגו…
אלופה!!!

מתכונים ב-10 דקות (22:11 22.05.2021)

היי,
השתמשת בכוס מדידה ודייקת בכמויות? השתמשת בביצה גדולה?
יכול להיות שהבצק יצא יבש ולכן היה צריך להוסיף עוד קצת מים.
שמחה מאד שיצא מוצלח וכולם אהבו:)
שבוע מקסים🌺

שירה (22:35 22.05.2021)

יותר נכון, הבצק היה במרקם טוב לפני האפייה, אבל אחר כך, כשאכלנו זה היה חולי ומחניק בפה…
חשבתי שאולי ככה זה יוצא בגלל שזה עם שמן ולא מרגרינה..

מתכונים ב-10 דקות (22:49 22.05.2021)

הבנתי… המרקם אכן שונה מאשר בצק על בסיס חמאה, אבל לא אמור לצאת מחניק אם דייקת בכמויות, והשתמשת בתבנית בקוטר 24 (ככה ששכבת הבצק לא עבה ומחניקה מדי).

שירה (22:36 22.05.2021)

תודה על המענה המהיר!!

כרמין (11:18 15.05.2021)

טחנתי היטב את התפוחים במעבד מזון לפני ההוספה למחבת כדי ליצור מרקם של ריבה. ממש ממליצה!
בקמח חילקתי חצי קמח שיפון חצי רגיל. במקום סוכר מייפל בבצק שיידבק (פעם ראשונה שעובדת עם שיפון אז חששתי שיצא גרגירי מדי ולא ידעתי איך יתנהג).
יצא שלמות!!!!
המאכלים הכי טעימים שהכנתי היו מפה לפני שעוד ידעתי בכלל מה זה האתר הנפלא הזה. המון תודה 😃

מתכונים ב-10 דקות (20:17 15.05.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה יקירה על השיתוף ושבוע מקסים😊

הודיה (13:34 7.05.2021)

תמונה

הודיה (13:31 7.05.2021)

ואוו יצא ממש יפה וטעים
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (13:48 7.05.2021)

נראה מושלם! תודה על השיתוף הודיה ושבת שלום😊

עינב (12:11 29.04.2021)

היי
תודה על כל המתכונים הנפלאים!
במידה ואני רוצה לעשות בתבנית פאי מתפרקת קוטר 30. מה הכמויות?

מתכונים ב-10 דקות (14:23 29.04.2021)

היי עינב,
כדאי להכפיל כמויות פי 2😊

תמר ממן (15:31 15.04.2021)

היי. חג עצמאות שמח. האם אפשר להמיר את השמן הרגיל בשמן קוקוס? תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (16:09 15.04.2021)

היי תמר,
אפשר, יש לשים כוס שמן קוקוס נוזלי.
עצמאות שמח😊

רוני (22:18 8.04.2021)

נשמע מצויין! אפשר להשתמש בח אה במקום שמן? אם כן, מה הכמות?
תודה מראש, תמיד כיף באתר שלך😊

רוני (22:19 8.04.2021)

הכוונה לחמאה…

מתכונים ב-10 דקות (22:27 8.04.2021)

היי רוני,
אפשר לשלב 100 גרם חמאה מומסת + חצי כוס שמן, או להשתמש ב200 גרם חמאה (יש להוציא מהמקרר לריכוך כשעתיים לפני ההכנה).
בהצלחה😊

רוני (23:16 8.04.2021)

איזה זריזה!!! תודה רבה🙏

אביטל (15:05 19.02.2021)

יצא מעולה, עם קמח כוסמין, תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:22 19.02.2021)

שמחה שיצא טעים 🙂

יהודית אזואלוס (14:13 11.02.2021)

היי, אפרת,
זה ילך טוב עם כדור גלידה ליד?
ואם כן יש לך מתכון?
תודה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:26 11.02.2021)

בהחלט 🙂
מצורף מתכון – גלידת שוקו וניל (ממליצה להכין את גלידת הוניל).

טל ושיר (23:27 10.01.2021)

יצא פיגוז תודה רבה!!!!!!! עוגת הבית שלנו מעתה ואילך.

מתכונים ב-10 דקות (23:49 10.01.2021)

שמחה לקרוא שאהבתם ❤️
לילה טוב 🙂

שמרית (19:05 27.12.2020)

בס”ד
היי אפרת ערב טוב,
תודה רבה על מתכונים נפלאים.
אם אני רוצה לעשות חצי כמות לאיזו תבנית חד פעמית זה יכול להתאים?
תודה רבה 🤗

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:32 27.12.2020)

היי שמרית,
חצי כמות אמור להתאים לתבנית אינגליש קייק או תבנית עגולה בקוטר 20.

אסתי (13:12 16.12.2020)

אפרת רציתי להגיד לך שהאתר שלך מדהים!!!
בחיים לא הצלחתי לבשל ולאפות ככ טוב
ולגרוף מחמאות.
והעוגה הזאת שלך הפכה למנת הדגל לאורחים שלי עם כדור גלידה וניל
לא מפסיקים לאכול מזה
תודה נשמה טובה

מתכונים ב-10 דקות (13:32 16.12.2020)

תודה רבה לך אסתי!
איזה כיף לקרוא 🙂
חג שמח אהובה ❤️

טליה (15:41 29.11.2020)

יצא ממש טעים!! אבל ממש התפורר ולא היה אפשר לחתוך לחתיכות בלי שיתפרק, מה אפשר לעשות?

מתכונים ב-10 דקות (16:34 29.11.2020)

היי טליה,
העוגה אמורה להיות מתפוררת קצת בחיתוך.
חשוב להניח לה להתקרר לגמרי לפני שחותכים אותה.

ריקי (20:15 26.11.2020)

אם אני משתמשת בביצה מדיום, אולי כדאי לשים שתיים וזה פחות יתפורר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:29 26.11.2020)

כן.

קרן (12:57 26.11.2020)

אפשר להחליף את התפוחים באגסים?

מתכונים ב-10 דקות (13:03 26.11.2020)

כן אין בעיה 🙂

Gurit (10:58 26.11.2020)

היי אפרת יקרה,
מה לדעתך לגבי שילוב קמח שקדים בבצק?
הוא מאוד משדרג את הטעם אבל לא יודעת כמה כדאי להוסיף אם בכלל.

מתכונים ב-10 דקות (12:59 26.11.2020)

היי גורית,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר לשלב כוס קמח שקדים עם 2 כוסות קמח לבן
בהצלחה♥

Gurit (19:09 5.12.2020)

עבד מצוין עם כוס אחת של קמח שקדים. שוקלת בפעם הבאה להעלות את המינון.
פאי מעולה!!!

מתכונים ב-10 דקות (19:16 5.12.2020)

תודה שחזרת לעדכן גורית 🙂
שבוע מעולה ❤️

Smadar Danon (09:51 26.11.2020)

בוקר טוב,
אני רוצה להכין את העוגה מקמח כוסמין/מלא ותחליף סוכר. אשמח לעזרתך.

מתכונים ב-10 דקות (12:52 26.11.2020)

היי סמדר, אין בעיה להשתמש בקמח כוסמין
ובמקום הסוכר תוכלי להשתמש בדבש או בסירופ מייפל טבעי
בהצלחה♥

Smadar Danon (12:59 26.11.2020)

האם בכמויות זהות למה שכתוב במתכון?

מתכונים ב-10 דקות (13:03 26.11.2020)

כן אותן כמויות 🙂

חן (21:29 21.11.2020)

לצערי העוגה ממש מתפוררת..

מתכונים ב-10 דקות (22:52 21.11.2020)

היי חן
העוגה אמורה להיות מתפוררת קצת בחיתוך.
חשוב להניח לה להתקרר לגמרי לפני שחותכים אותה.
שבוע טוב ❤️

יעל (14:52 19.11.2020)

האם אפשר להכין מהבצק בסיס קטן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:31 19.11.2020)

כן.

לילך (10:17 22.10.2020)

שלום אפרת תודה על המתכונים הנהדרים.האם הכוס מדידה לשמן (240מל) היא אותה הכוס שמשתמשים בה לכמות של הקמח ? זו פעם ראשונה שאני מכינה בצק ללא שומן מוצק ולכן חשוב לי לדייק בכמויות. תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:59 22.10.2020)

כן 🙂

רחלי (22:04 7.10.2020)

כמה ימים לפני ההגשה אפשר להכין
תודה מראש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:03 8.10.2020)

העוגה נשמרת בקופסה סגורה במקרר עד 3 ימים אבל הכי טעים להכין באותו יום אם יש אפשרות.

רפי (10:28 6.10.2020)

אפשר להוסיף צימוקים לתערובת תפוחים? אם כן מתי?
דאלה נוספת אפשר למרוח ריבה על הבצק לפני הוספת תערובת תפוחים מעל הבצק התחתון?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:43 6.10.2020)

אפשר להוסיף צימוקים לאחר 8 דקות בישול.
לגבי הריבה, אני חושבת שכן.

ליאל (14:59 1.10.2020)

היי, קודם כל תודה רבה על המתכונים!
אפשרי להחליף את השמן בשמן קוקוס?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:03 1.10.2020)

כן.
חג שמח 🌺

ליאל (15:16 1.10.2020)

בצורתו הנוזלית? ובאותו יחס של השמן הרגיל שכתוב במתכון?
תודה:)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:07 1.10.2020)

כן, כוס שמן קוקוס נוזלי.

רחל דובדבני (12:55 25.09.2020)

הפאי תפוחים עכשיו בתנור. מקווה שיצא טעים. לפי התגובות שקראתי אחרי שהכנתי שהייתי צריכה להשתמש בקמח תופח או להכניס אבקת אפיה לקמח רגיל. האם כך זה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:51 25.09.2020)

לא, אין צורך.

שרי (12:39 25.09.2020)

יצא מצויין

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:42 25.09.2020)

מהמם 😍
תודה שרי

מזל (17:50 23.09.2020)

האם אפשר להחליף את הקמח בקמח כוסמין מלא?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:07 24.09.2020)

אני חושבת שכן.

מזל (16:19 24.09.2020)

תודה ושנה טובה

Moran (18:25 22.09.2020)

יצא טוב!
תודה!
אחרי שנה שחשבתי להכין ושכחתי מזה היום עם כל התפוחים שנשארו מראש השנה אהבנו!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:32 22.09.2020)

מהמם 🙂
תודה מורן

שירה (00:56 15.09.2020)

שלום אפרת! האתר שלך מהמם, עושה חשק לעמוד כל היום במטבח…
הכנתי את הפאי תפוחים והבצק יצא מאד שומני ולא אוורירי. עשיתי כמו המתכון. יש לך מושג למה זה יכול לקרות? תודה רבה ושנה טובה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:16 15.09.2020)

היי שירה,
באיזו כוס השתמשת?
הבצק יצא שומני לפני האפיה או אחרי?

שירה רוזנפלד (10:55 15.09.2020)

אחרי האפייה. השתמשתי בכוס חד”פ אבל הקטנתי את הכמויות בהתאם…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:04 15.09.2020)

כוס חד”פ היא קטנה מידי, אני מניחה שזו הסיבה.
היית צריכה דווקא להגדיל את הכמויות.

שני (14:58 10.09.2020)

מה אפשר לשים במקום קמח? אני רוצה להכין ללא גלוטן..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:06 10.09.2020)

אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן כמו קמח תמי או “כרגיל”.

בתיה (11:26 10.09.2020)

היי, אני רוצה להשתמש במרגרינה במחמאה כי אני רוצה שזה יחתך מדויק ויפה ללא פירורים (שולחת למישהי) מה אני צריכה להוריד וכמה לשים?

תודה! וסליחה מכל השוחרות בריאצ, לפעמים אין ברירה…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:03 10.09.2020)

היי בתיה,
אפשר להמיר את השמן ב200 גרם מרגרינה/מחמאה רכה (לא מומסת). יש להוציא מהמקרר כשעתיים לפני שימוש.
אפשר גם לשלב חצי כוס שמן עם 100 גרם מרגרינה.

אורן (14:24 30.08.2020)

אפשר להחליף לקמח מלא??

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:01 30.08.2020)

אני חושבת שכן.

עירית (21:07 18.08.2020)

אני רוצה להשתמש באפרסקים במקום תפוחים. איך את מציעה להכין?
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:59 19.08.2020)

אני חושבת שאפשר להכין באותו אופן.
אם האפרסקים מתוקים אפשר להפחית קצת מכמות הסוכר.

רונה כהן (20:47 20.07.2020)

היי, אני רוצה להכין ורציתי לשאול אם אפשר להוסיף קינמון לפאי ואם כן כמה? תודה רבה! האתר הזה מעולה!!

רונה כהן (20:59 20.07.2020)

האמת עכשיו מצאתי את התשובה בין כל התגובות אבל תודה רבה בכל מקרה 😄

עמי (20:50 11.06.2020)

האם המתכון הזה יכול להיות בסיס לפאי פקאן? ואם לא האם יש לך מתכון לפאי פקאן פרווה? תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:19 11.06.2020)

אני חושבת שאפשר להשתמש בבסיס שבמתכון הזה – קיש פטריות ובטטה, רק כדאי לוותר על המלח ולהוסיף 1-2 כפות סוכר לתערובת הבצק.

גיל (12:17 26.05.2020)

האם הבצק מתאים גם לעוגת גבינה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:50 26.05.2020)

כן.

גיתית (16:59 15.05.2020)

היי אפשר להשתמש בתפוחים צהובים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:30 15.05.2020)

כן.

נעה גמון (16:41 15.05.2020)

היי כותבת פה ילדה בת 10 אני רוצה להגיד לך שמאז שמצאתי את הפאי הזה אני לא מפסיקה להכין אותו לשבת. פעם אחת ביום שישי היינו אמורים להתאוורר ונשארתי בבית והכנתי את הפאי כל שבת אני מתענגת בחדש. פשוט מעדן

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:32 15.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️
כל הכבוד לך אלופה!

חן (20:08 5.05.2020)

רציתי להכין פאי תפוחים.. הסתכלתי במתכונים והתייאשתי מאופן ההכנה.. כמו תמיד- חוזרת אלייך(: ותמיד יוצא וואו

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:25 5.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️

האופה המתחילה (20:06 2.05.2020)

האם יש משמעות לסוג התפוחים? על איזה סוג תפוחים היית ממליצה?

כמו כן, האם היית ממליצה להוסיף קינמון? ככל שכן, באיזה שלב?

תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:27 2.05.2020)

לגבי סוג התפוחים, זה לא משנה. אני השתמשתי בתפוחים אדומים כי אני מעדיפה את המתוקים יותר. הירוקים חמצמצים.
אפשר להוסיף קמצוץ קינמון לתערובת התפוחים, לקראת סוף הבישול.

שירה (18:38 23.04.2020)

הכנתי עכשיו אבל הבצק פירורי כזה, אם אני יהדק לתבנית זה יהיה בסדר? או להוסיף משהו לבצק משהו? כרגע שמתי בהקפאה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:50 23.04.2020)

אם הוא ממש פירורי אפשר להוסיף כמה כפות מים.

שירה (20:54 23.04.2020)

הוספתי ועדיין היה פירורי,העוגה מוכנה כבר ויצאה מהתנור כלפי חוץ היא נראית נהדר אבל שחותכים היא מתפוררת מאוד, מה עשיתי לא טוב?
דבר נוסף, התפוחים לא אמורים להיות כמו ריבה, מחית? מרגישים חתיכות של תפוחים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:13 23.04.2020)

העוגה אמורה להיות מתפוררת קצת בחיתוך. חשוב להניח לה להתקרר לגמרי לפני שחותכים אותה.
לגבי התפוחים, הם לא אמורים להיות ממש כמו ריבה אבל הם אמורים להיות רכים מאוד. אם רוצים אותם כמו ריבה כדאי לטחון אותם לאחר הבישול במחבת.

Marina Levanon (18:46 18.04.2020)

היי
אפשר לוותר על דבש?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:05 18.04.2020)

אפשר לשים סוכר במקום.

לי-שי (17:16 27.03.2020)

היי
עוגה באמת מעולה, הכנתי אותה כבר מספר פעמים.
יש אפשרות להחליף את הביצה בשביל אורחים טבעוניים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:05 27.03.2020)

במקום ביצה, אפשר לנסות לשים במקום הסוכר 2 כפות סירופ מייפל (זה יכול לעזור בהדבקת החומרים).

ליאור (12:50 25.03.2020)

היי האם אפשר להכפיל כמויות כדי שלא ייצא דק מידי? (יש לי תבנית חדפ בינונית מלבנית)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:07 25.03.2020)

אם יש לך תבנית מלבנית בגודל 31X22 אז עדיף להכין בה ואז אין צורך לשנות את הכמויות.
אם זו תבנית מלבנית בגודל 32X25 אז אפשר להכין כמות וחצי מכל דבר.

מעין (13:21 21.03.2020)

היי אפשר להפוך את המתכון לפאי תפוחים אישי? מה הכמויות?
או האם יש מתכון אחר לפאי תפוחים אישי?
תודה מראש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:43 21.03.2020)

יש מתכון לקראמבל תפוחים.

ענבר זיכלינסקי (10:48 20.03.2020)

היי אפשר להחליף את הסוכר בממתיק טבעי כלשהו ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:58 20.03.2020)

אפשר להמיר בדבש או מייפל טבעי.

חן (11:39 16.01.2020)

מה אפשר לשים במקום תפוחים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:45 16.01.2020)

אפשר לשים אגסים או לשים ריבה/ ממרח שוקולד.

חן (17:57 16.01.2020)

ממרח תמרים יהיה טוב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:22 16.01.2020)

כן.

חן (21:41 16.01.2020)

שאלה אחרונה,מה את ממליצה לי לעשות אם אני רוצה שוקולד אמיתי לא ממרח שוקולד..?
תודה ענקית על הסבלנות והתשובות המהירות:-)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:27 17.01.2020)

לא ניסיתי אבל אולי אפשר להמיס 150 גרם שוקולד מריר עם שליש מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית.

חני (17:22 15.01.2020)

תודה! יצא מדהים
הוספתי מלמעלה גפרורי שקדים ואגוזי מלך שבורים גס.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:28 15.01.2020)

מעולה 🙂
תודה חני

מורן (09:34 10.01.2020)

איזה תפוחים אדומים או ירוקים?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:46 10.01.2020)

לא משנה (אני השתמשתי באדומים שהם מתוקים יותר).

אוקסנה (08:31 6.12.2019)

תודה רבה על המתכון יצא מושלם!!!! רק שלא היו לי תפוחים היה לי פירות יער קפואים אז עשיתי מהם סוג של ריבה וזה היה המילוי שלי יצא מושלם!!!! פאי פירות יער

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:16 6.12.2019)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

ליבי (21:48 17.11.2019)

הכנתי עם קמח תופח כי זה מה שהיה לי
יצא פצצה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:49 17.11.2019)

מעולה 😍
תודה על השיתוף!

אורנה (15:47 12.11.2019)

היי יצא מדהים!!
אבל נשאר לי בצק, האם יש רעיון לאיך לשלב אותו במתכון אחר?
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:32 12.11.2019)

אפשר לשמור את הבצק בשקית סגורה במקרר ולהשתמש בו לאחד המתכונים האלה:
קראמבל תפוחים
קינוח פירות יער, גבינה ופירורים
עוגת שזיפים

שרונה בלום (11:41 30.10.2019)

הי. מאד נהנית מהמתכונים שלך. אם בכל זאת צריך לאחסן את הפאי…מקרר? תודה רבה שרונה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:56 30.10.2019)

כן, בקופסה סגורה במקרר.

תמי (21:41 26.10.2019)

היי אפרת ,
תודה רבה על מתכון מעולה.
הוכן עם קמח כוסמין 80%, ולמילוי הוספתי גם מעט קינמון.
ויצא ממש טעיםםםם.
התענגנו , תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:00 27.10.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה תמי

Kkk (14:39 18.10.2019)

האם זה משנה איזה מיץ לימון

2. האם אפשר להוסיף חמאה לתחתית

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:10 23.10.2019)

לא משנה.
לתערובת הבצק אפשר לשלב 100 גרם חמאה מומסת + חצי כוס שמן.

בתיה (11:43 18.10.2019)

הי אפרת

תודה על מתכונים מצוינים!
משתמשת המון ותמיד מצליח..
האם אפשר להחליף את התפוחים ברסק תפוחים מקופסת שימורים?

תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:11 23.10.2019)

מניחה שכן.

מיה (12:10 13.10.2019)

היי,חג שמח❤
האם אפשר להפוך את קישוטי הפירורים מעל הפאי לרצועות בצק בצורת שתי וערב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:33 13.10.2019)

אני חושבת שכן.
חג שמח 🌸

מיכל (11:54 4.08.2020)

היי.. שתי שאלות😊
*אפשר מקמח כוסמין מלא?
*האם הבצק יכול להיות בצק אחיד כך שאפשר לשטח אותו לפאי ולעשות שתי וערב..?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:41 5.08.2020)

היי מיכל,
אני ממליצה לשלב עם כוס קמח רגיל (או כוסמין לבן) כדי לשפר את המרקם.
הבצק יכול להיות אחיד.

לירז (23:53 12.10.2019)

האם אפשר להפוך לפאי שוקולד או רעיון אחר? תודה רבה מתכונים מעולים!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:32 13.10.2019)

במקום שכבת התפוחים אפשר למרוח ממרח שוקולד (בכמות נדיבה).

ויקטור (21:50 12.10.2019)

קודם כל תודה רבה על המתכנים הנהדרים..
עשיתי לפי המתכון, אבל
בזמן חיתוך להגשה הבצק התחתון מתפורר מה יכולה להיות סיבה.
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:31 13.10.2019)

היי ויקטור,
הבצק התחתון אמור להתפורר קצת בחיתוך אבל לא לגמרי. השתמשת בביצה גדולה?
חג שמח 🌺

תמר (21:21 7.10.2019)

היי אפרת
תודה רבה על מתכונים מושלמים
שאלה: 1.אפשר להחליף בקמח מלא או כוסמין 80%?
2. כמה זמן העוגה נשארת טובה אני רוצה להכין לחג

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:36 7.10.2019)

היי תמר,
1. עדיף קמח כוסמין 80%.
2. זה נשמר בקופסה סוגרה במקרר עד 3 ימים.
גמר חתימה טובה 🌺

גבריאלה (13:33 5.10.2019)

האם אפשר לעשות את הבצק ללא ביצה למען הטבעונים ביננו?
האם אפשר לעשות את הבצק בגירסה מלוחה, לפאי מלוח?
תודה יקירה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:20 6.10.2019)

תנסי לשים במקום הסוכר 2 כפות סירופ מייפל (זה יכול לעזור בהדבקת החומרים).
לפאי מלוח תוותרי על הסוכר וסוכר הוניל ותוסיפי כחצי כפית מלח.

עומר (22:13 2.10.2019)

קודם כל תודה על אתר מצויין שמאפשר לכל אחד, אפילו אני, לבשל כמו מאסטר שף.
לא מובן אליו לחזור ולענות לתגובות. תודה כבר אמרתי.
1. קמח לבן כלומר לא קמח תופח של אסם נניח?
2. אפשר בתבנית כזאת לא מתפרקת? מצרף תמונה

שנה טובה וגמר חתימה טובה
עומר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:15 2.10.2019)

היי עומר,
1. כן, קמח לבן רגיל (לא תופח).
2. כן אפשר בתנאי שהקוטר הוא 24 או 26.
שנה טובה וחתימה טובה 🙂

Zipi (09:10 1.10.2019)

אלפי תודות לך יקירתי על כל מה שאת מעניקה ברוחב לב ובסובלנות רבה לכל שאלותינו.בשנה חדשה הבאה עלינו לטובה מאחלת לך את כל הטוב והמשיכי להפרות אותנו בידע שלך.אין על האתר הזה.💐💐🥂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:24 1.10.2019)

תודה רבה יקרה ❤️

הילה (07:40 30.09.2019)

אם אני צריכה להכין גרסה טבעונית, במה אני יכולה להחליף את הביצה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:40 1.10.2019)

אולי תנסי לשים במקום הסוכר 2 כפות סירופ מייפל (זה יכול לעזור בהדבקת החומרים).

חני (12:29 29.09.2019)

אין על האתר הזה
לכמה תבניות אינגליש זה מתאים? אין לי כרגע תבנית עגולה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:28 29.09.2019)

אמור להספיק ל-2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות.
שנה טובה 🌺

רפי (22:23 28.09.2019)

אפשרי להוסיף קינמון

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:29 28.09.2019)

כן אפשר.
שנה טובה 🙂

מיכאלה (21:50 28.09.2019)

יצא מצויין! מתכון מאוד טעים!
תודה רבה!
שנה טובה!!!🍏🍎🍯🍏🍎🍯

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:15 28.09.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ושנה טובה!

קרן (21:34 28.09.2019)

הי.
אפשר ומתאים לשלב סולת. כוס וחצי קמח רגיל וכוס וחצי סולת?
תודה ושנה טובה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:42 28.09.2019)

אין לי מושג, לא ניסיתי.
שנה טובה 🌺

גיגי לילי (06:49 28.09.2019)

בוקר טוב- האם אפשר להוסיף לתערובת התפוחים קינמון? אם כן איזה כמות? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:18 28.09.2019)

כן, אפשר להוסיף כשליש כפית אבקת קינמון.

ירדנה (15:54 27.09.2019)

תודה רבה! כבר הרבה זמן מחפשת בצק פריך בלי מרגרינה/חמאה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:32 27.09.2019)

שנה טובה ומתוקה 💕

רפי (12:15 27.09.2019)

האם חייבים מיקסר להכנת הבצק

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:30 27.09.2019)

אין צורך במיקסר.

אנט (08:52 27.09.2019)

היי
באיזה כוס את משתמשת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:20 27.09.2019)

כוס זכוכית רגילה עם ידית (נפח 240 מ”ל).

מיכל (03:15 27.09.2019)

שנה טובה מדהימה שאת.
תבורכי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:13 27.09.2019)

תודה מיכל 🙂
שנה טובה ומתוקה 💝

ציפי (21:51 26.09.2019)

אין צורך באבקת אפיה? קמח רגיל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:02 27.09.2019)

אין צורך להוסיף אבקת אפיה.

רבקה (21:43 26.09.2019)

האם אפשר להחליף את הסוכר בדבש?
ואם אני רוצה שישאר טוב לרה מתי עדיף להיכן? והיכן לשמןר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:22 27.09.2019)

היי רבקה,
לגבי הדבש, בתערובת התפוחים אפשר.
אם יש לך אפשרות להכין באותו יום זה הכי טוב אבל אם לא, אפשר להכין יום לפני ולשמור בקופסה סגורה במקרר.

מיכאלה (17:47 26.09.2019)

סליחה על כל החפירות ותודה על כל התשובות…
יש לי תבנית בקוטר 14 ונראה לי שזה יהיה יותר מוצלח כי נראה לי רק אני אוהבת עוגות עם תפוחים😝😝
אני אשמח אם תוכלי לרשום לי כמויות לגודל הזה. תודה!🥰

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:33 26.09.2019)

תכיני מחצית מהכמות.

יעל (17:30 26.09.2019)

הי
תודה על אתר נהדר
יש אפשרות להקפיא את העוגה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:32 26.09.2019)

לא ממליצה להקפיא.
שנה טובה 🌺

מיכאלה (16:11 26.09.2019)

עוד שאלונת🙃
זה יוצא קראנצ’י??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:53 26.09.2019)

החלק העליון כן.

מיכאלה (16:10 26.09.2019)

בסוף כן יש לי קמח לבן אז את יכולה לדלג על השאלה הזו!😊😊😊

ריקי (14:59 26.09.2019)

אם ארצה קמח ללא גלוטן
איזה את מציעה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:53 26.09.2019)

לא ניסיתי אבל אולי אפשר להשתמש בקמח כרגיל או תמי.

מיכאלה (14:31 26.09.2019)

שלום, המתכון נראה מושלם!! רק כמה שאלות..
אני משתמשת בביצים M מה לעשות?
אני משתמשת בקמח חיטה 80% זה גם טוב?
יש לי תבנית כמו שאת השתמשת בקוטר 26. אם לא אכפת שיצא טיפה יותר נמוך זה בסדר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:53 26.09.2019)

שימי ביצה אחת ויותר מים.
לגבי התבנית, אני מניחה שכן.

רותם (13:17 26.09.2019)

באילו תפוחים ממולץ להשתמש? סמיט הירוקים החמוצים? פינק המתוקים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:16 26.09.2019)

לא משנה.

אוולין (09:48 26.09.2019)

אפרת
קודם כל תודה רבה על אתר נהדר
כמי שלא חובבת בישולים התמכרתי לאתר וכל מתכון יוצא טעים
ועכשיו שאלה האם אפשר החליף את הדבש בסילן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:45 26.09.2019)

כן אפשר.
שנה טובה 💝

מורן (09:46 26.09.2019)

יוו ענקית את!
חיכיתי למתכון חדש שתעלי משהו עם תפוחים אין אין כמוך!
אם אעשה בתבנית חד פעמי בינונית הולך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:44 26.09.2019)

כן אבל לדעתי זה מתאים לתבנית בינונית הקטנה בגודל 22X31 או תבנית עגולה חד פעמית 24.
שנה טובה ומתוקה ❤️

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.