זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי/ פרווה
תבנית פאי מתפרקת או תבנית עגולה מאלומיניום (חד פעמית) בקוטר 24
מצרכים:
לתחתית:
200 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר טחונים דק-דק (לרגישים לגלוטן ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן ופסח– בעוגיות כשרות לפסח)
125 גרם חמאה (לגרסת פרווה/טבעוניים- ניתן להשתמש במרגרינה או בשמן קוקוס)
למלית:
2 מיכלי שמנת מתוקה, סה”כ 500 מ”ל (לגרסת פרווה/טבעוניים- ניתן להשתמש בקצפת צמחית)
חפיסת שוקולד מריר/חלב (100 גרם)
2 כפות (20 ג’) אבקת אינסטנט פודינג וניל/ שוקולד
אופן הכנה:
הכנת התחתית:
-חותכים את החמאה לקוביות ומניחים בקערית. ממיסים במיקרוגל ומערבבים עד לתערובת נוזלית חלקה.
-מערבבים היטב עם פירורי הביסקוויטים, מעבירים לתבנית ומהדקים היטב ובשכבה אחידה לבסיס ולדפנות. מכניסים למקפיא עד להכנת מלית השוקולד.
הכנת המלית:
-מניחים בקערית חצי כוס מיכל שמנת וקוביות שוקולד וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת תערובת שוקולדית חלקה. מניחים בצד לקירור.
-מניחים בקערה נקייה מיכל וחצי שמנת מתוקה ו2 כפות אינסטנט פודינג ומקציפים כדקה עד שמתקבלת קצפת רכה (להקצפה מוצלחת מומלץ להכניס את השמנת למקפיא כ-10 דקות לפני ההקצפה). מוסיפים את תערובת השוקולד שהצטננה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
-מוציאים את תחתית הפאי מהמקפיא ויוצקים עליה את קרם השוקולד ומיישרים.
-בעזרת קולפן ירקות קולפים טבלת שוקולד ומפזרים מעל פאי השוקולד.
-מכניסים למקרר להתייצבות ל 3 שעות לפחות לפני ההגשה.
*כדי לחלץ את הפאי מהתבנית יש לגזור את הדפנות של התבנית במספר מקומות ו”לקלף” את התבנית מהפאי.
אם אני רוצה לשים גם שמנת חלבית וגם פרווה.
יש לי בבית 250צ מ”ל פרווה ו-250 מ”ל חלבי.
איזה מהם כדאי להשתמש להמיס עם השוקולד ואיזה מהם להקצפה?
תודה רבה על כל המתכונים!!!!
להמיס את השמנת החלבית עם השוקולד (לא קריטי).
יצא מעולה!
שמחה שיצא טעים❤️
אז אם אני מבינה נכון-עמ שהפאי יהיה שוקולדי אצטרך לשים 2 חב שוקולד וחב שמנת 1?
נכון:)
אפרת יקרה שלום! ראשית אציין כי אני נהנית מהמתכונים המדויקים הפשוטים והמוצלחים שלך!
יש לי הערה קטנה על המתכון, מילוי הפאי נראה מאוד חיור,,ולפי מה שידוע לי בכל מתכוני הפאי היחס הוא 2 חב שוקולד(200 גר) על שמנת 1 ולא להיפך..מה דעתך? האם זה בכונה כך?
היי
שמחה שאת נהנית מהמתכונים🙂
הפאי הזה אמור להיות עדין ולא מאד שוקולדי(:
יש לך מתכונים משגעים וטעימים!!!
האם אפשרי לאפות את התחתית כשעושים אותה עם שמן קוקוס?אם כן כמה זמן?וכמה מעלות?
היי
אפשר, ללא שינוי במתכון(:
הכנתי ויצא מהמם וטעים בטרוף! תודה!
יחסית קל ותוצאות יפהפיות
השתמשתי בביסקוויטים ללא גלוטן בטעם שוקולד
איזה כיף שאהבת את המתכון, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף❤️
תודה על מתכון מוצלח קל וטעים!
בדיוק הכנתי עכשיו לאמא שלי ולחמותי לכבוד שבת, וזה כיף שאפשר להכין בקלות קינוח מרשים וטעים! וזו לא פעם ראשונה שאני מכינה וכ״כ מצליחה בזכותך! אוהבת אותך אפרת ואת המתכונים הנהדרים שלך! באהבה ❤ שרית הבשלנית 🙂
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף ולפרגן❤️
הי.
אני רוצה להכין רק את המלית ולמלא בתחתיות קנויות.
האם אפשר לשמור את המלית במקרר ולמלא בעוד כמה ימים? או להקפיא ולהפשיר?
היי,
אפשר להקפיא ולהפשיר (בסיום ההפשרה מומלץ לחמם כמה שניות במיקרו).
תודה רבה לך על התשובה המהירה!!!
היי שבת שלום
יש לי בבית גביעי גלידה שלא בשימוש כ200 ג- האם אפש לטחון אותם ולהשתמש כבסיס במקום הביסקוויטים?.. במידה וכן- אותה כמות חמאה?..
תודה!🙏🏼
היי,
לא ניסיתי כך שאני לא בטוחה אם זה יהיה מוצלח. אם את מנסה חשוב לגרוס את גביעי הגלידה לשברים קטנים ולא לטחון דק לאבקה.
האם אפשרי לעשות עם מילוי אחר ולא שוקולד?
היי טל,
אפשר לשים כל מילוי שאוהבים😊
מה הכמות?
איזה מילוי חשבת להכין? את יכולה להכין מילוי כמו במתכון לפאי פקאן /פאי תפוחים.
את גם יכולה להקציף מיכל שמנת מתוקה עם 3/4 כוס חלב, 3 כפות אינסטנט פודינג ו-2 כפות גבינה לבנה, ולמלא את הפאי.
בהצלחה:)
מלוח עם ממרח או משהו יותר פשוט בלי הפרדת ביצים או הקצפה אפשר?
מילוי מלוח פחות מתאים כאן כי התחתית עשויה ביסקוויטים…
אפשר לשים גם כל ממרח מתוק או מלית קנויה שאוהבים😊
מה הכמות?, האם צריך את השמת ואינסטיג פודינג ולהקציף את המילוי?
תקציפי את השמנת והפודינג לקצפת יציבה, ולקראת סוף ההקצפה תוסיפי את הממרח/המלית שבחרת.
לא כתבת איזה מילוי את רוצה לעשות, אבל אם את מוסיפה ריבת חלב או משהו דומה- תוסיפי 3 כפות בערך.
בהצלחה🌺
בטעות המתכון בקטגוריית הטבעונות:) מוצרי חלב זה לצמחונים, לא לטבעונים..
היי כלנית,
ראי בסוגריים תחליפים עבור טבעונים 🙂
היי:)
העוגה הזאת תהיה מתאימה ליומולדת? ולנסיעה??
זה יותר נחמד כקינוח, בנוסף לעוגת יום הולדת.
אם את לוקחת לנסיעה תקפיאי את זה לפני.
אפשר להדביק את הביסקויטים עם מים רותחים? זה יתקשה לי ככה?
לא בטוחה אם זה יהיה מספיק יציב.
הקצפת יצאה ממש מימית למה????
אני מציעה להכניס את קערת הקצפת למקפיא לרבע שעה לפחות שתהיה קרה מאוד אבל לא קפואה, להוסיף 2 כפות פודינג ולהמשיך להקציף עד לקצפת יציבה.
היי
יש לי רק 100 גרם חמאה יש אפשרות להוסיף שמן רגיל גם אם כן כמה?
החמאה מדביקה את החומרים כי היא מתקשה בקור. שמן לא.
אפשר לשים 1-2 כפות ממרח שוקולד במקום 25 גרם חמאה.
הי אפרת, אם אין לי חמאה, אפשר לשים שמן קנולה בתחתית?
לא כי התחתית לא תהיה יציבה. צריך מרכיב שומני שמתקשה בקירור.
אפרת המדהימה!
הכנתי לשבת [ עם בלילה של קצפת+ שוקולד חלב + פיזרתי מלמעלה קליק עיגולים שחור לבן]
ובעלי והשכנים ממש נהנו! תודה רבה לך! נטרף ברגע!
נשמע מעולה 😍
תודה טליה ושובע נפלא!
היי, כמה זמן ניתן לשמור במקרר?
כ-4 ימים בקופסה אטומה.
הי אפרת
לא כתוב, עם כמה קוביות שוקלוד להמיס את החצי מיכל שמנת?
וגם כמה שוקולד צריך בערך בשביל הגירוד מעל?
היי נועה,
חצי מיכל שמנת + 100 גרם שוקולד מריר.
לגירוד מעל 15-20 גרם (טבלת שוקולד)
היי,יש לך מתכון לפאי גבינה?
לא. אעלה בהמשך..
האם יש אפשרות להחליף את המרגרינה במשהו אחר?
אפשר להמיר בחמאה או בשמן קוקוס.
שלום, האם אפשר להחליף את השמנת בגבינה (ולחסוך באחוזי שומן)?
תודה
היי נירית,
גבינה לא ניתנת להקצפה ולכן זה בעייתי.
מה שכן, אפשר להקציף מיכל שמנת אחד עם 3 כפות פודינג וניל ולהוסיף לו גביע גבינה לבנה. אם זה לא מספיק מתוק אפשר להוסיף אבקת סוכר לפי הטעם.
היי אפרת, יש לי תבנית פאי קוטר 32 ס”מ. בכמה להגדיל כמויות ?
תודה רבה ויום קסום,
לדעתי כדאי להכפיל כמויות ב1.5 : 300 גרם ביסקוויטים, 187 ג’ חמאה וכו.
הכנתי את המלית, השתמשתי בתחתיות מוכנות מהסופר. פשוט מעולה! כל כך טעים שאפשר לאכול עם כפית כמו מעדן. הכנתי בגירסה הפרווה והשתמשתי באינסטנט פודינג וניל. תודה על האתר שלך! כמו תמיד מוצאת בו כל מה שאני צריכה לפנק את משפחתי בארוחות וקינוחים. פעם הבאה אכין גם את התחתית.
תמשיכי לחדש לנו במתכונים מעולים 😊
תודה דנה 🙂
שבוע נפלא!
ערב טוב אפרת היקרה
אני רוצה להכין את התחתית הזאת אבל למלא בתפוחים ולאפות, האם ניתן לאפות אותה?
תודה
ערב מצוין 🙂
אפשר לאפות את התחתית אבל אני חושבת שיותר מתאים להכין תחתית מבצק פריך למילוי של תפוחים.
תודה רבה על אתר מדהים!
האם אפשר להשתמש בבסיס פאי מוכן שקונים בסופר, ואם כן צריך לאפות אותו קודם?
אשמח לתשובה, מירי
כן, אפשר בהחלט.
יש לאפות אותו קודם עד להזהבה יפה, לצנן לגמרי ורק אז לשים את המילוי.
היי! המתכון נראה מעולה
רציתי רק לשאול כמה זמן העוגה מחזיקה מהרגע שמוציאים אותה מהמקרר להגשה?
תודה רבה!
היי הגר,
זה תלוי בטמפרטורה שיש בחדר. אם קריר/ממוזג היא יכולה להחזיק מעמד יותר משעה. אם חם אז עד חצי שעה.
היי
אשמח בבקשה לדעת האם עוגיות יין יתאימו במקרה הזה? ואם כן אז להמים עם חמאה?
תודה רבה
כן תמר, אפשר להכין עם עוגיות יין באותו אופן.
אם אני רוצה לאפות את הפאי, זה אפשרי?, אם כן על כמה מעלות וכמה זמן?
תודה וחג שמח
אפשר אבל אין צורך.
אם בכל זאת רוצים אז בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 10-12 דקות.
חג שמח 🙂
שלום
האם אפשר להכין בתבניות אישיות (מנג׳טים)?
אם כן- כמה יחידות יתקבלו?
איזה עוגיות לפסח מומלצות-יש עוגיות דומות לפתי בר?
האם כמות החמאה נשארת זהה עם עוגיות לפסח?
תודה, חג שמח
כן לימור, אפשר. תצטרכי לשים את המנד’טים בתבנית שקעים יציבה אחרת יהיה לך קשה להדק את התחתית.
מהכמות אני מניחה שייצאו כ-10 יחידות, זה תלוי בגודל התבניות האישיות.
יש רק את עוגיות היין הכשרות לפסח. הן הכי מומלצות.
כמות החמאה נשארת זהה אם את שמה 200 גרם עוגיות.
חג שמח 🙂
תודה רבה על התגובה המהירה!!
ראיתי שאפשר למלא את התחתיות עם קצפת+פודינג וניל. רעיון מצויין לקינוח בלי שוקולד…
האם יש הצעות נוספות למילוי?
שוב תודה וחג שמח
נכון, אפשר למלא בקצפת וניל. אפשר לקשט מעל בתותים חתוכים.
אפשר למלא בתערובת שקדים ואגוזים עם דבש (להכין את התערובת כמו במתכון הזה ולמלא כל תחתית).
אם ניתן להקפיא את העוגה? רציתי להכין לעוד מספר ימים. תודה.
אפשר להקפיא.
חג שמח 🙂
היי! נשמע כמו מתכון מעולה ואני בטוח אנסה אותו! האם אני יכולה ואם זה מומלץ להשתמש בעוגיות אוראו במקום ביסקוויטים? אם כן, האם להשתמש באותה כמות? תודה
היי ורה,
אפשרי בהחלט 🙂 באותה כמות.
היי,אני יכולה להכין עם שוקולד לבן במקום החלב או המריר, ומעל לשים מלית אוכמניות? תודה
היי לירז,
אפשר. מומלץ לשים 150-200 גרם שוקולד לבן כדי שירגישו בטעם.
אפשר לשים ציפוי אוכמניות מעל.
שבת שלום 🙂
היי האם אחר שמקפיאים את השמנת במקפיא (כמובן שזה לא חובה רק בשביל להקציף טוב יותר) צריך לנער אותה ?
תודה רבה
*בבקשה לא לשלוח למיל
מומלץ לנער מעט.
אין לי תבנית עגולה, יש לי תבנית מלבנית 32*26. זה בסדר?
אין לי בעיה שזה לא ייצא פאי.
היי יוליה,
התבנית הזאת קצת גדולה.
אפשר להשתמש בתבנית בינונית קטנה בגודל 20×30.
היי רציתי לדעת אם אפשר להתשמש בקרם קוקוס במקום שמנת מתוקה.?אשמח לתשובה מהירה..
ודרך אגב המתכונים שלך מעולים וקלים.. תודה
ושבת שלום..
היי רויטל,
כדי להקציף קרם קוקוס בצורה מוצלחת יש לשים אותו במקרר לילה שלם ואז השומן והמים נפרדים אחד מהשני ושופכים את המים ומקציפים את החלק המוצק השומני.
שבת שלום 🙂
ראשית אבקש לציין כי אני, נהנית מאוד מהמתכונים שלך, ולא פחות מההסברים המפורטים והמדויקים כל כך. וזאת מבלי להזכיר את הסבלנות להשיב לכל פניה ןפניה.
ולשאלה לגבי פאי השוקולד הנ”ל: האם ניתן לשלב במלית גבינה מבלי להרוס את קרם השמנת?? אם כן כמה גבינה ??
תודה מראש!
אביגיל
תודה אביגיל, שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
אפשר לשלב במלית 150-200 גרם גבינה לבנה. הגבינה מפחיתה מהמתיקות לכן מומלץ לטעום את הקרם ואם רוצים לחזק את המתיקות אפשר להוסיף 1-2 כפות אבקת סוכר. את הגבינה יש להוסיף לקראת סוף ההקצפה (כשהקצפת כבר יציבה) ואז להוסיף את הגבינה ולהמשיך להקציף עוד כמה שניות.
יום נפלא!
הייי
שניסתי להכין את הקצפת יצאה לי מאוד לא קצפתית אלא כמו בלילה, יכול להיות שלא חיכתי מספיק שהכנסתי לשם את הנוזל שוקולד?!
ומה עושים כעת במצב כזה?!
היי מאיר,
אני מציעה להכניס את התערובת למקפיא ל 20-30 דקות, עד שהיא תהיה קרה מאוד אבל לא קפואה ואז לנסות להמשיך להקציף על מהירות הכי גבוהה. אם יש לך אבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד או אפילו וניל אני ממליצה להוסיף לתערובת כ-2 כפות מלאות ורק אז להקציף כי זה עוזר לייצב את הקצפת.
בהצלחה ושנה טובה 🙂
אני מבקשת את עזרתך, האם מהניסיון שלך מעל הבסיס הזה (ביסקויטים וחמאה)אפשר למלא קרם וניל ופירות יער?
אודה לתשובה מהיר, רוצה להכין לאש השנה
שנה טובה וחג שמח
היי שוש,
לא ניסיתי אבל נשמע רעיון מעולה.
שנה טובה ומבורכת 🙂
שלום ,
המתכונים שלך נהדרים ואני מאוד נהנית מהם .
שאלה לגבי העוגה , אם אני רוצה לעשות את העוגה בתבנית פאי נשלפת בקוטר 26 כשאני מצפה את התבנית בפירורים האם הצורה בדפנות התבנית תשמר לי בעת שליפת העוגה? כמו כן האם אני צריכה להכפיל את הכמויות ? תודה
היי מאירה,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
לתחתית של תבנית בקוטר 26 כדאי להכין את הכמויות הבאות:
250 גרם ביסקוויטים
160 גרם חמאה
אם את רוצה ששכבת הקרם תהיה גבוהה יש להכפיל את החומרים ב1.5:
3 מיכלי שמנת
150 גרם שוקולד
3 כפות אבקת אינסטנט פודינג
כדי לוודא שהדפנות יישארו במקומן אני ממליצה להקפיא את הפאי למשך שעתיים לפחות לפני שאת מחלצת אותו מהתבנית. לאחר מכן ניתן לשמור במקרר.
בהצלחה ושבוע נפלא!
באיזו צורה אפשר לטחון את הבסקווטים
אין לי בלנדר
היי שרית,
אפשר לשים בשקית כפולה ולמעוך עם מערוך עד לפירורים קטנים מאוד. כדאי למעוך כל פעם כמות קטנה של ביסקוויטים כדי שהם יתפורר כמו שצריך.
אפשר גם עם שקית כפולה ולרסק עם פטיש לשניצל
אפשר להשתמש עם מחמאה במקום חמאה?
כן איציק, אפשר.
וואו זה פשוט מתכון אדיר כל כך פשוט וכל כך טעים אני יכין אתזה המון וגם התמונות נורא עוזרות בכל שלבי ההכנה מומלץ בחום!!
תודה ינון, שמחה שאהבת 😉
שבוע נפלא!
היי אפרת,
רוצה להכין את המתכון ורציתי לישאול האם התחתית של עוגת הגבינה האפויה יכולה להתאים לכאן?פשוט התחתית מאוד טעימה ורציתי לדעת האם ניתן להישתמש במתכון הזה?
תודה רבה:)
היי קרינה,
היא יכולה להתאים רק קחי בחשבון שאולי היא תתפורר מעט.
אם את אופה אותה, תאפי יותר מ12 דקות, עד שהיא נעשת אפויה לגמרי.
בהצלחה 🙂
כמה שמן קוקוס בגרסה הנוזלית? גם 6?
תודה
היי קארין,
אם שמן הקוקוס נוזלי יש לשים בין שליש לחצי כוס.
שלום
הכנתי את העוגה וכשרציתי לחתוך התחתית התפוררה…למה זה קרה?
היי רוית,
השתמשת ב200 גרם ביסקוויטים ו-125 גרם חמאה?
כמה זמן הפאי היה במקרר לפני החיתוך?
מתה על המתכונים שלך!
קצת שאלה לא קשורה
אני בדיוק בהכנת פאי פקאן
כל המתכונים בין 20,24 קוטר
יש לי קוטר 28
בכמה אני צריכה להכפיל??
היי לי,
אני מניחה שבגלל שמדובר בפאי אז מקוטר 24 לקוטר 28 יש להגדיל את הכמויות בכ30%, כלומר להכפיל כמויות ב 1.3. בסופו של דבר זה צריך לצאת לא פחות מכוס וחצי קמח לתחתית ובסביבות 250 גרם אגוזי פקאן.
מה כמות שמן הקוקוס שמחליף את החמאה?
היי שלומית,
אותה כמות – 125 גרם (יש להמיס בסביבות 6 כפות שמן קוקוס במצבו המוצק).
חג שמח 🙂
אם אני עושה את העוגה בתבנית טפלון או אפילו באלומיניום לא כדאי לשמן אותה פשוט כדי שיהיה קל להוציא אחר כך את הפאי?
היי מיכל,
שימון התבנית חשוב בעיקר אם אופים את התחתית אבל את יכולה לשמן אולי זה יקל על חילוץ הפאי. אם תבנית הטפלון אינה נשלפת אני ממליצה לך להכין בתבנית אלומיניום חד-פעמית כי מניסיון יכול להיות שיהיה קצת קשה לחלץ את הפאי מהתבנית (גם אם משמנים לפני).
בס”ד
הי אפרת, יש לך רעיון איך להקציף בלי מיקסר?
אני מחפשת מתכון לעוגה לפסח ללא אפיה וללא הקצפה…
היי הילה,
כעקרון אפשר להכין קצפת באופן ידני עם מטרפה (עם כף זה פחות מתאים) אבל זה קצת עבודה 🙂 צריך לעבוד בנמרצות ובמהירות ולא להפסיק עד שהשמנת מסמיכה והופכת לקצפת יציבה. זה לוקח יותר זמן מאשר הקצפה במיקסר. כדי שההקצפה תצליח מומלץ להכניס את מיכל השמנת ואת הקערה שבה רוצים להקציף למקפיא 10-15 דקות לפני ההקצפה.
בהצלחה וחג שמח 🙂
מתכון מוצלח ביותר,קל ופשוט לעשייה.
התמונות שמוצגות ברצף ממש עוזרות בכל שלב,נוכחתי לראות זאת גם במתכון של בורקסים ברוטב פטריות.
תודה רבה ויישר כח!
תודה הילה 🙂 אשתדל לשלב יותר תמונות במתכונים.
אפשר להשתמש במקום בשמן קוקוס בקרם קוקוס? תודה רבה!!
אגב אני מתה על המתכונים שלך!!!!
תודה שי 🙂
לדעתי אפשר אבל קחי בחשבון שעם קרם קוקוס התחתית תצא מעט רכה ולא פריכה. אם את מחליטה להשתמש בקרם קוקוס שימי בסביבות חצי כוס (125 מ”ל) ואני ממליצה להוסיף גם 50 גרם שוקולד מריר (להמיס את השוקולד עם קרם הקוקוס ואז לערבב עם פירורי הביסקוויטים).
בהצלחה ושבת שלום 🙂
אפשר להכין את העוגה בתבנית פאי מזכוכית?
כן טל, רק חשוב לרפד אותה בנייר אפיה כדי שיהיה ניתן לחלץ את הפאי.
האם אפשר להכין את הפאי בווניל ולא שוקולד?
כן רונית, וותרי על חפיסת השוקולד והקציפי 2 מיכלי שמנת עם חבילת אינסטנט פודינג שלמה.
שבת שלום 🙂
ערב טוב
אפשר להשתמש בבצק פריך לתחתית?
כן דני, אפשר בהחלט.
שלום .האם אפשרי לשים שמן קנולה במקום שמ קוקוס?
תודה
היי צילה,
עם שמן רגיל התחתית תתפורר ולא תחזיק. לשמן קוקוס יש תכונה דומה שיש לחמאה, הוא נוזלי בחום ומתקשה בקירור ולכן הוא מחזיק את התחתית.
המשך יום נפלא 🙂
תודה רבה
שלום , האם אפשר לשלוח לי למייל הזה ? או לוואצאפ 0522898760 בבקשה את המתכונים? יש קבוצה כזאת? תודה. אני צריכה את כל מתכוני הפרווה. ובמיוחד מתכון זה ^
היי פלורי,
המתכון נשלח אליך למייל. מקווה שהמתכון הוא לשימושך האישי (בגלל ענייני זכויות יוצרים 🙂 )
שבוע מעולה!
לא הכנתי את העוגה אבל נראית קלה וטעימה כמו כל המתכונים מהאתר שלכם ויש לי הרבה מתכונים שלכם שנמצאים אצלי במועדפים. כשמו כן הוא מתכונים ממש ב-10 דקות וקלים להכנה.
אתר מומלץ ביותר.
יישר כוח לעוד מתכונים
תודה רבה מירי!
שבת שלום 🙂
בס”ד
אומנם לא הכנתי{חבל אבל אין לי איך להקציף}
אבל נראה מתכון קל וטעים
:}
תודה שירה 🙂