שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 90-120 דקות

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

8-9 חתיכות עוף (שוקיים, ירכיים, כנפיים)

3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לפרוסות בעובי כס”מ וחצי

שליש כוס מים

תיבול לעוף: 3 כפות שמן זית, שן שום כתושה, כפית גדושה גריל עוף, שליש כפית כמון, חצי כפית פפריקה מתוקה, כפית שטוחה מלח, קמצוץ כורכום, רבע כפית פלפל שחור

אופן הכנה:

-מערבבים בקערית את חומרי התיבול ומתבלים את חלקי העוף ותפוחי האדמה.

-מניחים בתבנית ענקית מרופדת בנייר אפיה ומוסיפים שליש כוס מים.

-מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות במשך כשעה וחצי- שעתיים (חום עליון וחום תחתון).

הפעל טיימר (90 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת פרג ואגוזים
עוגיות טחינה ושיבולת שועל

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
אמונה (23:09 29.07.2021)

בסד

שלום אפרת,

עקבתי וראיתי שהשאלה שלי עדיין לא נשאלה:

מה משתנה אם מוסיפים גם את חזה העוף (עם העצם) – כלומר,
עוף שלם? יותר מים? יותר תיבול?

זכי למצוות ושבת שלום!

מתכונים ב-10 דקות (01:05 30.07.2021)

היי אמונה,
אם מדובר באותה כמות עוף- אין שינוי במתכון גם אם העוף שלם.

תהילה (12:18 11.06.2021)

הוספתי צ’ילי גרוס, ויתרתי על גריל עוף. יצא מושלם!!!!
תודה🙂

מתכונים ב-10 דקות (12:54 11.06.2021)

שמחה מאד לשמוע! תודה תהילה😊

דנה (00:05 11.04.2021)

לא ברור לי אם מוסיפים את המים לתבנית עצמה (לעוף ) או לתבנית גדולה בתנור כמו לעוגת גבינה, אודה להסבר

מתכונים ב-10 דקות (08:45 11.04.2021)

היי דנה,
את המים מוסיפים לתבנית של העוף.
יום מקסים😊

בלה (18:04 5.04.2021)

ואוווווווווווו נראה פיצוץץץץץץץץץץץץץ

מתכונים ב-10 דקות (19:15 5.04.2021)

שמחה שאהבת🙂

יניב (00:45 31.03.2021)

היי אפרת,
את אלופה. כל מתכון – בול!
רציתי לדעת לגבי שוקיים, ירכיים, כנפיים – האם הם דורשים אותו זמן בתנור כלומר 180 מעלות במשך כשעה וחצי- שעתיים?

מתכונים ב-10 דקות (00:55 31.03.2021)

היי יניב,
תודה על המילים החמות🌷
לשאלתך- בגדול כל חלקי העוף דורשים את אותו זמן אפייה, אך זה תלוי גם בגודל החתיכות…

לילי (23:20 21.02.2021)

עוד מתכון מדהים! אני תמיד מכינה כמות כפולה ומתחסל ברגע!
יש לי שאלה כללית לגבי תפוחי אדמה בתנור:
בחלק מהמתכונים את ממליצה לאפות בחום בינוני (180) ובמתכונים אחרים בחום גבוה (200).
מה החוקיות? מתי ולמה אופים בטמפרטורה שונה?

מתכונים ב-10 דקות (00:00 22.02.2021)

היי לילי, שמחה שאהבת את המתכון:)
לגבי החום- זה תלוי במה שנאפה עם התפוחי אדמה (למשל- עוף נאפה בד”כ על 180 ולא על חום גבוה…) וגם במידת הפריכות שרוצים להגיע אליה במתכון.😊

יוכי (22:27 8.02.2021)

תוווודה על מתכון קליל וטעיםם טעים!!!! הכנתי כבר כמה פעמים וכל פעם מחדש בעלי מדגיש כמה הוא אהב….

מתכונים ב-10 דקות (07:33 9.02.2021)

היי יוכי, שמחה לשמוע שאהבת ונהנית❤️

יאנה (21:18 23.01.2021)

היי, אם לא משתמשים בתפוחי אדמה, אלא רק עוף, משהו משתנה במתכון?

מתכונים ב-10 דקות (21:39 23.01.2021)

לא משתנה שום דבר במתכון. אבל כמובן שממליצה לך לשים ירקות זה מוסיף מאוד.

יאנה (23:12 23.01.2021)

אשמח להמלצה לירקות מתאימים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (06:49 24.01.2021)

כמובן, תוכלי לשים בטטה או קולורבי עם בצל חתוך וכמה שיני שום שלמות או פטריות טריות.
בהצלחה❤️

נעמה (17:01 18.01.2021)

תודה רבה על עוד מתכון מוצלח! מצויין לארוחת צהריים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (17:20 18.01.2021)

בשמחה 😘

שירה (22:47 14.01.2021)

היי מתכונים באמת מדהימים!
רציתי לדעת אם אפשר לשים את העוף בסיר food apeal בתנור?
ז”א סיר עם העוף בתנור יביא את אותו אפקט של העוף בתבנית?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:52 15.01.2021)

היי שירה 🙂
לדעתי עדיף לאפות בתבנית.

שלמה של (12:07 5.01.2021)

היי
אני רוצה לתבל את העוף והירקות ולהשאיר אותם לילה במקרר ואז להכניס בבוקר לתנור.
נראה לך שזה בסדר?

תודה רבה, מאד נהנים מהאתר שלך

מתכונים ב-10 דקות (15:12 5.01.2021)

אפשר 🙂
תכסה התבנית בנייר כסף ותאטום כדי שתפוחי האדמה לא ישחירו

עינת (13:12 23.12.2020)

היי אפרת
אצלי בתנור ישנם 5 סורגי שלבים
איפה הכי מומלץ להציב את התבנית במתכון זה
בסורג האמצעי (2 סורגים מתחת לתבנית 2 סורגים מעל התבנית ) או באחד לפני האחרון מלמעלה
(3 סורגים מתחת לתבנית ושלב אחד מעליה ?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (18:24 23.12.2020)

בסורג האמצעי 🙂

מלי (11:44 17.11.2020)

היי, נהנים מאדדדדד מהמוןן מתכונים באתר וגם מהספרים
פעם שעברה הכנתי והעוף יצא בלי הרבה טעם, רק התפו\”א היו עם המון טעם
מה אפשר לעשות?
רוצה להכין שוב

אורטל (11:54 17.11.2020)

תעסי טוב את העוף, אם את משאירה את העור בעוף תעסי ותכניסי את התיבול גם מבפנים
תוכלי להשאיר גם את העוף במרינדת התיבול למשך שעה במקרר לפני הכנת התבשיל

מלי (12:00 17.11.2020)

תודה!

מיכל (13:38 30.10.2020)

האם אפשר לאפות בו זמנית 2 תבניות?
עשיתי כמות גדולה ולא נכנס לי בתבנית אחת

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:08 30.10.2020)

כן אפשר, רק יש להחליף בין התבניות באמצע האפיה כי התבנית בחלק העליון מקבלת יותר השחמה.

אלין (19:17 13.10.2020)

היי אפרת (:
האם אפשר שום גבישי/אבקת שום במקום שום כתוש? ומה אפשר להוסיף כדי לתת לעוף קצת חריפות?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:39 14.10.2020)

אפשר לשים כחצי כפית שום גבישי.
אפשר להוסיף כרבע כפית פפריקה חריפה.

חנה (00:12 2.10.2020)

ממש נהנית מהמתכונים הטעימים, יש לי שאלה אפשר להכין את העוף במחבת במקום בתנור?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:10 2.10.2020)

זה יוצא יותר טעים בתנור כי אז הטעם יותר מרוכז (בבישול יש נוזלים ואז הטעם מדולל יותר).
אם את רוצה להכין בסיר אז אפשר להתחיל בטיגון בצל קצוץ גס עם 1-2 כפות שמן, להוסיף את חלקי העוף ולטגן כדקה מכל צד. לאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה ולתבל בכפית שום כתוש, כף תבלין גריל עוף, חצי כפית כמון, כפית פפריקה מתוקה, כפית מלח, קמצוץ כורכום, רבע כפית פלפל שחור
יש להוסיף כוס וחצי מים, להביא לרתיחה ולאחר מכן לכסות את הסיר ולהנמיך לאש בינונית-נמוכה ולבשל במשך שעה וחצי-שעתיים.
כל חצי שעה יש לערבב.

א.ב (22:25 1.10.2020)

אתר מעולה!
עוף בלי עור כדאי לכסות? משתדלת לא להשתמש בשקיות קוקי.. אבל אם אני חייבת לדעתך אשמח להדרכה איך להשתמש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:08 2.10.2020)

אפשר לכסות בשעה הראשונה ואח”כ להסיר ולאפות כשעה נוספת ללא כיסוי.

א.ב (16:04 2.10.2020)

תודה!

דקל (09:14 27.09.2020)

פשוט תודה על פשטות. גמר חתימה טובה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:17 29.09.2020)

תודה לך 🙂

יפה (11:14 10.09.2020)

האם לאפות בטורבו? האם לכסות את התבנית?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:36 10.09.2020)

לאפות בחום עליון ותחתון (לא טורבו).
אין צורך לכסות את התבנית.

ענאל (19:15 24.08.2020)

היי אפרת,
אני אשמח למתכון ל2 כרעיים (2 שוקיים ו2 ירכיים מופרדות)
משתמשת בשום כתוש, רוצה להוסיף בצל ואם קשור אז גם שיניים שלמות של שום..
ועוד שאלה, ניתן לשים קולורבי במקום תפו”א?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:04 25.08.2020)

היי ענאל,
אפשר לשים קולורבי חתוך לקוביות, בצל חתוך וכמה שיני שום שלמות.
מבחינת תיבול: 2 כפות שמן זית, שן שום כתושה, כפית שטוחה גריל עוף, רבע כפית שטוחה כמון, שליש כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית שטוחה מלח, קמצוץ כורכום, קמצוץ כפית פלפל שחור

שרית (22:45 21.08.2020)

יצא טעים. קל להכין.
לא היה לי גריל עוף, חיפשתי בתגובות/שאלות והחלפתי בפפריקה מעושנת וקצת יותר מהפלפל השחור.
הוספתי גזר ובצל חתוך לרבעים.
אוהבת מאוד לקרוא את התגובות, השאלות והתשובות. מאוד עוזר בהכנות.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:10 22.08.2020)

נראה מעולה 😍
תודה שרית

דפנה צבן (15:19 22.07.2020)

יש עוד משהו שאפשר להכין את העוף ואת התפוח אדמה עם?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:03 22.07.2020)

את מתכוונת לירקות נוספים?

שירה (16:59 6.07.2020)

רציתי לשאול האם אפשר להכין בלי להוסיף גריל עוף. תודה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:05 6.07.2020)

אפשר לשים אבקת מרק או פשוט להכין בלי.

מיה (23:43 17.06.2020)

היי, כמה זמן זה נשמר במקרר? (מנסיוני תפוחי אדמה מאבדים את טעמם, השאלה מה קורה כשיש מעט רוטב.)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:30 18.06.2020)

היי מיה,
זה נשמר במקרר בקופסה סגורה כ-3 ימים.
כמובן שתפוחי האדמה הכי טעימים באותו יום אבל עדיין הם עוברים חימום חוזר.

יוסי (11:08 12.06.2020)

האם ניתן להוסיף פטריות טריות ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:15 12.06.2020)

כן.

יוסי (14:45 12.06.2020)

תודה על התשובה המהירה
יצא מעולה

רינת (11:32 15.05.2020)

על איזה שלב בתנור להכניס את העוף? הכנסתי בינתיים לאמצעי

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:13 15.05.2020)

כן, העוף צריך להיות מונח באמצע התנור (בדר”כ זה בשלב השני מלמטה).

חני (16:20 19.04.2020)

היי,
(אני בת 14) וזה הפעם הראשונה שאני מכינה עוף לשבת ויצא מושלם , אין עליךךךך

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:37 19.04.2020)

יצא מהמם 😍 אלופה!

שלמה (00:00 5.04.2020)

היי
האם ניתן לעשות את המתכון בבישול? במידה וכן – אשמח אם תוכלי להסביר את ההתאמה שצריך לעשות.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:56 5.04.2020)

היי שלמה,
זה יוצא יותר טעים בתנור כי אז הטעם יותר מרוכז (בבישול יש נוזלים ואז הטעם מדולל יותר).
אם בכל זאת אתה מעדיף להכין בסיר אז אפשר להתחיל בטיגון בצל קצוץ גס עם 1-2 כפות שמן, להוסיף את חלקי העוף ולטגן כדקה מכל צד. לאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה ולתבל בכפית שום כתוש, כף תבלין גריל עוף, חצי כפית כמון, כפית פפריקה מתוקה, כפית מלח, קמצוץ כורכום, רבע כפית פלפל שחור
יש להוסיף כוס וחצי מים, להביא לרתיחה ולאחר מכן לכסות את הסיר ולהנמיך לאש בינונית-נמוכה ולבשל במשך שעה וחצי-שעתיים.
כל חצי שעה יש לערבב.

שלמה (12:43 14.04.2020)

יצא מעולה!! מכין שוב.
תודה!!

ענת (17:44 18.01.2021)

הי אפרת, כשעושים בסיר המים צריכים לכסות את הירקות והעוף?

מתכונים ב-10 דקות (18:59 18.01.2021)

היי ענת 😄
עלייך לשים שליש כוס מים לא יותר.

Erez Sinvany (14:09 4.04.2020)

היי אפרת.
השתמשתי ב10 חתיכות חזה עוף דקות לשניצל. לאחר שעת אפייה העוף התבייש אבל עדיין אכיל. כנראה בגלל עובי הדק של העוף צריך לאפות פחות זמן.
-)רציתי לשאול האם יש חשיבות לסדר של תפו\”א והעוף בתבנית? כלומר זה משנה אם חתיכות העוף נמצאות מעל לתפו\”א או להיפך?
-)אם אני מניח את העוף מעל תפו\”א אז אולי עדיף במקרה הזה למקם את התבנית בשליש התחתון קרוב לגוף החימום?

אשמח לשמוע מה דעתך.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:47 4.04.2020)

היי ארז,
חזה עוף זה חלק יבש ולכן יש לאפות אותו זמן קצר, במיוחד אם הוא דק.
רצוי שהעוף ותפוחי האדמה יהיו מונחים זה לצד זה בתבנית ולא זה מעל זה.
במקרה של חזה עוף, יש לאפות את תפוחי האדמה בנפרד עד לריכוך ורק אז להוסיף לתבנית את חזה העוף ולאפות במשך 10 דקות. אח”כ להפוך את חזה העוף ולאפות 10 דקות נוספות.

לילי (14:40 24.03.2020)

הי, אם אני מכפילה כמויות להכפיל גם את כמות המים או שלא צריך? וגם אם מכינים ללא עור אין צורך לכסות? תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:54 24.03.2020)

שימי חצי כוס מים.
אפשר לכסות בשעה הראשונה ואח”כ להסיר ולאפות כשעה נוספת ללא כיסוי.

לילי (23:34 24.03.2020)

תודה רבה!

שלמה (13:51 11.03.2020)

היי
אלו עוד ירקות ניתן להוסיף? כמו כן, תוכלי בבקשה לעדכן האם נדרש להגדיל את כמויות התיבול בהתאם?
תודה, אתר מצוין!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:19 11.03.2020)

היי שלמה,
אפשר להוסיף גזר, בטטה, קישואים, בצל, פלפל אדום/צהוב.
כדאי להגדיל קצת את כמויות התיבול: 4.5 כפות שמן זית, שן שום שמנה כתושה, כפית וחצי גריל עוף, חצי כפית כמון, כפית שטוחה פפריקה מתוקה, כפית (לא מלאה) מלח, קמצוץ כורכום, רבע כפית פלפל שחור

דנה (13:46 6.03.2020)

אני מעדיפה תבלינים לא מורכבים. מה יוכל לשמש במקום גריל עוף בבקשה? או אולי פשוט לשים קצת יותר מכל האחרים? תודה מראש!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:56 6.03.2020)

אפשר לשים אבקת מרק או פשוט להכין בלי.

דנה (14:15 6.03.2020)

תודה רבה! אתר מעולה!

ענאל (12:02 6.03.2020)

האם ניתן להוסיף בצל? אם כן, האם עדיף לשים טבעות בצל מתחת לעוף או לחתוך לרבעים ולפזר בתבנית? והאם יש לתבל את הבצל או שהוא כבר יספוג את הטעמים בזמן האפיה?
שאלה נוספת, האם יש צורך להפוך את חלקי העוף לאחר מחצית מזמן האפיה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:56 6.03.2020)

לחתוך לרבעים ולשים בתבנית.
אפשר לתבל אותו לפני.
אין צורך להפוך את העוף.

ענת (14:20 27.02.2020)

היי אפרת נראה מושלםם כמו כל המתכונים שלך.אבל האם כמות התיבול לא קצת מידי? הכמות זאת תספיק לתיבול היטב של 4 כרעיים?תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:32 27.02.2020)

כן, התיבול אמור להספיק.
אם את אוהבת שזה ממש מתובל אפשר להכפיל את כמות התיבול.

הודיה (19:20 4.02.2020)

מתכון מצוין אכלו ונשאר טעם של עוד,
תודה רבה אפרת (:

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:04 4.02.2020)

שמחה לשמוע 🙂

מאיה (09:36 31.01.2020)

היי אפרת
האם צריך לכסות את התבנית

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:08 31.01.2020)

לא, אין צורך.

רותי ב. (07:55 26.01.2020)

שבוע טוב אפרת, מה שלומך? האתר ממש מקסים, כל הכבוד.
רציתי לשאול, האם לא צריך לחלוט לפני כן את תפוחי האדמה?
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:09 26.01.2020)

שבוע טוב רותי 🙂
לא חובה לחלוט לפני כי אם חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי כס”מ וחצי, הם מספיקים להתרכך בסוף האפיה.

רותי ב. (15:20 26.01.2020)

אפרת יקרה,
המון תודה על תגובתך המהירה.
נשמח תמיד לקבל ממך עוד ועוד מתכונים טעימים…

לילי (20:47 18.01.2020)

אנחנו לא מעבירים יום בלעדיך! תבורכי!

אפשר להשתמש ב\”תבלין לעל האש\” או תבלין אחר אם אין לי גריל עוף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:49 19.01.2020)

היי לילי,
אפשר להשתמש בתבלין על האש.
שבוע נפלא 🌺

אורנה (15:56 31.12.2019)

יצא מעולה תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:52 31.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אורנה

דפנה (11:17 6.12.2019)

היי אפרת,האם ניתן להוסיף גם בטטה לתפוחי האדמה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:29 6.12.2019)

כן.

עופר ברגר (23:13 10.01.2020)

החוק קובע שאסור !!

טובי (09:48 10.05.2021)

החוק קובע??? זה מופיע בספר החוקים?
חוזרת וכותבת שוב אני אוהבת את האתר הזה.

רונית (14:45 22.11.2019)

היי,סליחה על הבורות( בכל זאת צמחונית אבל יש לי ילדה להאכיל😊..)איך יודעים כמה זמן בתנור? שהעוף מוכן ולא מתייבש? שאלה נוספת, אני רוצה להכין לארוחת ערב. אני יכולה להכין בצהרים ולחמם שוב בערב בתנור? העוף לא ייתייבש?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:45 22.11.2019)

היי רונית,
אם את אופה על חום עליון וחום תחתון יש לשים לפחות שעה וחצי.
אפשר לחמם שוב בערב.

Bruria (17:22 18.11.2019)

Hi
I don’t have the spice grill chicken what can I put instead?.
Toda.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:18 18.11.2019)

את יכולה לשים אבקת מרק במקום או להכין בלי.

מירב (15:03 18.11.2019)

בתבנית חד פעמית צריך נייר אפייה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:14 18.11.2019)

רצוי אבל לא חובה.

רינת (11:25 15.05.2020)

מה נותן הנייר אפייה ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:14 15.05.2020)

אומרים שלא בריא שהמזון ייגע ישירות בתבנית מאלומיניום בחום גבוה והרבה זמן.

רותי ב. (13:05 17.11.2019)

אפרת יקרה
המון המון תודה על תגובתך המהירה.
מאחלת לך שבוע קסום
ממני
רותי

רותי ב. (12:41 17.11.2019)

שבוע טוב, מה שלומך?
נקרא טעים! תודה על עוד מתכון.
האם את מציעה להשאיר את השוקיים עם העור או להוריד?
תודה מראש על עזרתך….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:04 17.11.2019)

שבוע טוב 🙂
אני ממליצה להשאיר עם העור כדי שהעוף יישאר עסיסי.

ריקי (00:54 15.11.2019)

היי אפרת
מי שנכנס לפה מתמכר!
אפשר לעשות ישירות על הפלטת שבת? אם כן כמה זמן וכמה נוזלים?
תודה ריקי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:39 15.11.2019)

היי ריקי,
זה יוצא יותר טעים בתנור כי אז הטעם יותר מרוכז.
אם בכל זאת את רוצה לבשל אז אני חושבת שעדיף על הגז ואח”כ אפשר לחמם על הפלטה. יש לשים כוס וחצי מים בסיר.
שבת שלום 🌺

כרמית (14:16 14.11.2019)

היי אפרת עם התבנית היא לא חד פעמית עדיין צריך נייר אפייה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:48 14.11.2019)

לא חייב אבל רצוי (ככה גם יהיה יותר קל לנקות את התבנית).

שרי (13:08 14.11.2019)

את המים צריך להוסיף לעוף בשקית או לתבנית המרופדת?(במתכון העוף ותפא בתיבול מזרחי)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:29 14.11.2019)

את המים מוסיפים לתבנית עם נייר אפיה. אם את מכינה בשקית קוקי אין צורך לשים מים.

אדוה (06:21 13.11.2019)

אין צורך בכיסוי התבנית בנייר כסף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:50 13.11.2019)

אין צורך לכסות.

גלוריה (23:56 12.11.2019)

מצטרפת בכל לב! התמכרתי לאתר שלך.. 🙂
התבנית צריכה להיות מכוסה, נכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:50 13.11.2019)

שמחה לשמוע ❤️
אין צורך לכסות.

תמר (23:07 12.11.2019)

מי מגלה לך מה טעים לנו???
חחחחחח
תודה רבה, את מלווה אותי מאז החתונה, רק בזכותך יש פה אוכל
טוב, טעים ומזין!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:50 13.11.2019)

תודה תמר, כיף לשמוע 💖

רינה (21:13 11.11.2019)

וואי, אפרת, חיכיתי למתכון הזה
את אלופה, אלופה!!
אני כמעט לא מבשלת בלי להכנס לפה….:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:03 12.11.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה רינה

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.