שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 90 דקות

מס’ מנות: 5-6 מנות

ספרי מתכונים ב10 דקות

רכיבים

8-10 חלקי עוף (שוקיים, ירכיים, כנפיים)

2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לקוביות בגודל 3 ס”מ

בטטה קטנה קלופה חתוכה לקוביות בגודל 3 ס”מ

שליש כוס מים

תיבול: 4 כפות שמן, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה, כפית שטוחה מלח, כפית שטוחה תבלין גריל עוף, שליש כפית תבלין צ’ילי חריף, מעט פלפל שחור.

אופן ההכנה

-מערבבים בקערית את חומרי התיבול ומתבלים את חלקי העוף, תפוחי האדמה והבטטה.

-מניחים בתבנית ענקית מרופדת בנייר אפיה ומוסיפים שליש כוס מים.

-מכניסים לתנור שחומם ל-185 מעלות במשך כשעה וחצי (חום עליון וחום תחתון).

הפעל טיימר (90 דק’)
+
טיימר פועל

טיפים והערות

*בתנורים חזקים כדאי לאפות ב-180 מעלות.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
תבשיל ירקות אסייתי
סלט מלפפונים, גזר וצנונית

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
מלי (08:09 20.05.2021)

רציתי לשאול האם יוצא טוב בסיר ואם כן כמה זמן בישול

מתכונים ב-10 דקות (08:31 20.05.2021)

היי מלי,
אפשר לבשל את העוף, זמן הבישול כשעה-שעה ורבע. רצוי להוסיף עוד רבע כוס מים כדי שהעוף יצא רך😊

נגה (16:14 11.05.2021)

היי אפרת,
נראה מעולה וטעים.
רציתי לשאול עם איזה תוספת את ממליצה להגיש את העוף?
והאם יש אפשרות לבשל במקום לאפות?

מתכונים ב-10 דקות (17:19 11.05.2021)

היי נגה,
אפשר להגיש עם אורז/קוסקוס/ פתיתים/ירקות מבושלים.
יש הרבה מתכונים שתוכלי לבחור…
אפשר גם לבשל את העוף.😊

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.