שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 90 דקות

מס’ מנות: 5-6 מנות

רכיבים

8-10 חלקי עוף (שוקיים, ירכיים, כנפיים)

2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לקוביות בגודל 3 ס”מ

בטטה קטנה קלופה חתוכה לקוביות בגודל 3 ס”מ

שליש כוס מים

תיבול: 4 כפות שמן, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה, כפית שטוחה מלח, כפית שטוחה תבלין גריל עוף, שליש כפית תבלין צ’ילי חריף, מעט פלפל שחור.

אופן ההכנה

-מערבבים בקערית את חומרי התיבול ומתבלים את חלקי העוף, תפוחי האדמה והבטטה.

-מניחים בתבנית ענקית מרופדת בנייר אפיה ומוסיפים שליש כוס מים.

-מכניסים לתנור שחומם ל-185 מעלות במשך כשעה וחצי (חום עליון וחום תחתון).

הפעל טיימר (90 דק’)
+
טיימר פועל

טיפים והערות

*בתנורים חזקים כדאי לאפות ב-180 מעלות.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
תבשיל ירקות אסייתי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.