שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

מס’ מנות: 20 עוגיות

סוג: פרווה

מצרכים:

כוס קמח ללא גלוטן (קונדיטור)

שליש כוס קמח אורז

חצי כוס אגוזים טחונים

חצי כפית אבקת אפיה

חצי כפית אבקת קינמון

כף גדושה סוכר

שליש כוס שמן

1 ביצה קטנה (M או S)

2 כפות דבש




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-מערבבים את החומרים בקערה לפי הסדר בו הם רשומים עד לקבלת תערובת רכה ומעט דביקה.

-בעזרת ידיים רטובות (היות והבצק מעט דביק) יוצרים מהבצק עיגולים בקוטר כ-5 ס”מ ועובי כחצי ס”מ ומניחים במרווחים קלים על נייר האפיה.

-מכניסים לתנור ואופים במשך כ-15 דקות, עד שהעוגיות מעט משחימות. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות נעשות פריכות רק לאחר צינון מוחלט).

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

*הערה: במקום קמח קונדיטור וקמח אורז אפשר לשים כוס ושליש תערובת קמחים ללא גלוטן (כמו קמח תמי, כרגיל וכו’).

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
תבשיל דלעתתבשיל דלעת
סלסלות פילו במילוי תפוחים סלסלות פילו במילוי תפוחים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
צביה (20:18 17.12.2023)

תודה על המתכון המעולה!!
אתמול ניסיתי אותו, ועכשיו הכנתי פעם שניה כמות כפולה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:58 17.12.2023)

שמחה שיצא טעים🙂
תודה צביה

avatar
איריס אלוני (11:17 24.11.2020)

שלום , יש אפשרות להחליף את הקמח ללא גלוטן בקמח שיבולת שועל ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:33 24.11.2020)

היי איריס,
לא ניסיתי אבל לדעתי זה יכול להשפיע על המרקם של העוגיות

avatar
סנדי (11:59 20.10.2020)

שלום,
אם הבצק ממש דביק וקשה ליצור עוגיות האם להרטיב את הידיים, לקמח אותן או פשוט להמשיך ככה.. כי בכל אחת מהפעולות הבצק משתנה בהתאם, אז איזה מרקם הוא הכי מומלץ?
תודה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:54 20.10.2020)

כדאי להרטיב ידיים. אם זה לא עוזר אז להוסיף מעט קמח.

avatar
אלקנה יפה (15:12 3.09.2019)

היי
הכנתי בדיק לפי המתכון
יצא טעים מאוד ופריך
בתודה יפה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:39 3.09.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה יפה

avatar
נועה (17:55 16.07.2019)

אני תמיד אופה הכל מהאתר הזה וכל הזמן הכל יוצא טוב וכל המשפחה שלי שטעמה מהעוגיות אומרים שאני אכין עוד פעם וממש כיף לי לאפות אותן
כעיקרון אני יותר בקטע של קונדיטוריה לא מקצועית אבל בכל זאת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:12 16.07.2019)

שמחה לשמוע!
תודה נועה 🙂

avatar
הודיה (00:17 5.06.2019)

הי אפרת.
תודה על המתכונים הטעימים.
אשמח לדעת כמה קלוריות לעוגיה?
אם לא קשה לך-יעזור מאד שתכתבי מראש במתכון את מספר הקלוריות.
שוב תודה,
הודיה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:41 5.06.2019)

זה יוצא כ-90 קלוריות לעוגיה.

avatar
עדי (13:19 19.08.2018)

תודה על המתכון! הכנתי את העוגיות אמש ויצאו מדהימות – לא נשאר פירור!

שאלה, אני לא יכולה לאכול סוכר ודבש – איזה תחליף מומלץ לשים שמחליף את שני אלו?

תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:21 19.08.2018)

איזה ממתיק בא בחשבון?

avatar
מרים מזרחי (19:32 26.06.2018)

אפרת שלום.
נסיתי את המתכון של עוגיות אגוזים,פעם עם קמח ללא גלוטן הפשוט מהסופר וקמח שקדים,יצא טוב מאד,והיום נסיתי עם קמח טף חצי כוס,והשאר קמח שקדים,סוכר שמתי סוכר קוקוס ובמקום דבש מייפל,יצא מאד טעים.
תודה רבה על המתכון המהיר והבלתי מלכלך.מרים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:26 26.06.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן ולשתף 🌷

avatar
דבי (13:34 11.10.2017)

הי אפרת,

יש לך מתכון שמשתמשים בו רק בחלבונים?

קצת דחוף, אם לא קשה לך.
תודה רבה וחג שמח!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:00 11.10.2017)

היי דבי,
ראי תשובתי בעמוד – מרכיבים באפיה.
חג שמח!

avatar
מ.כ (20:17 26.09.2017)

האבקת אפייה זה ממש חשוב או שאפשר בלי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:56 26.09.2017)

אם יש לך אבקת סודה לשתיה אפשר לשים במקום. אם אין אז אני מניחה שזה יהיה בסדר גם בלי.

avatar
סנדי (20:28 19.10.2020)

אפשר להחליף אבקת אפיה בקמח תופח?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:18 20.10.2020)

לא כי המינון שונה.
אם אין לך תכיני בלי.

avatar
נחמה (09:44 19.09.2017)

תודה על האתר המקסים!

המתכון נראה מדהים אך שימו לב יש מנהג שלא לאכול אגוזים בראש השנה – אז כדאי למי שמקפיד לנסות את המתכון בהזדמנות אחרת…

שנה טובה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:49 19.09.2017)

תודה נחמה 🙂
שנה טובה ומבורכת!

avatar
ספיר (18:12 16.09.2017)

הי שבוע טוב, רציתי לשאול האם אפשר להשתמש רק בסוג קמח אחד? לדוגמא רק בקמח כרגיל או רק בקמח תמי? ואם כן כמה כוסות צריך לשים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 16.09.2017)

כן, אפשר לשים כוס ושליש קמח תמי או קמח כרגיל.
שבוע טוב ושנה טובה 🙂

avatar
אלונה (15:06 15.09.2017)

עשיתי עם קמח כרגיל! יצא מעולה!!
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:28 15.09.2017)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושנה טובה!

avatar
עפרה (14:37 15.09.2017)

אפשר להקפיא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:58 15.09.2017)

כן, אפשר.

avatar
ציפי (20:45 14.09.2017)

ניתן לוותר על האגוזים?

avatar
ציפי (20:47 14.09.2017)

סורי על הכפילות… זה נבע מכך שחשבתי שהשאלה לא הצליחה לעלותץ ורק עכשיו שמתי לב שהיא כן עלתה.

תודה על התשובה.

avatar
שרית (15:51 14.09.2017)

אני קבוע מבקרת באתר שלך ועושה כמעט כל מתכון.המתכונים פשוט מעולים וקלים.תודה לך
רציתי לבקש אני מחפשת עוגת טובה עם קרם בננה או קרם אוכמניות יש לך משהו כזה חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי.תודה רבה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:55 14.09.2017)

סורי אין לי. אשתדל להעלות בהמשך..
שנה טובה 🙂

avatar
ציפי (13:03 14.09.2017)

אפשר לוותר על אגוזים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:08 14.09.2017)

כן אפשר ואז אני מליצה לשים חצי כוס קמח אורז במקום שליש כוס.
שנה טובה 🙂

avatar
ו (10:10 14.09.2017)

אני לא אוכלת עמילנים, ולא גלוטן
החלפתי בקמח שקדים, וסירופ מייפל במקום סוכר
את האגוזים טחנתי עם קצת שמן קוקוס
יצא מצוין
תודה רבה:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:18 14.09.2017)

נשמע מצוין!
תודה על השיתוף ושנה טובה 🙂

avatar
אליה (07:33 14.09.2017)

חג שמח !
במה אפשר להחליף קמח אורז וקמח ללא גלוטן ומה הכמויות ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:47 14.09.2017)

היי אליה,
אם אין רגישות לגלוטן אז אפשר להשתמש בקמח לבן רגיל ולשים כוס ושליש.
אם יש רגישות אז אפשר לשים כל תערובת קמחים ללא גלוטן כמו קמח תמי, כרגיל וכו’ (סה”כ כוס ושליש).
שנה טובה 🙂

לקריאת כל התגובות