שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 12 דקות

מס’ מנות: 40 עוגיות

סוג: חלבי/ פרווה

מצרכים:

כוס  (140 ג’) קמח ללא גלוטן (קונדיטור)

חצי כוס קמח אורז (או קמח תפו”א)

חצי כפית (3 ג’) אבקת אפיה

שליש כוס (65 ג’) סוכר (*או תחליף סוכר במתיקות של 8-10 כפיות סוכר)

1 ביצה (רצוי גדולה)

25 גרם חמאה/נטורינה רכה בטמפ’ החדר (*יש להוציא מהמקרר כשעה לפחות לפני ההכנה)

שליש כוס (65 ג’) שמן




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-מערבבים את החומרים בקערה לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת בצקית אחידה ונוחה לעבודה (הערה: אם במקרה הבצק יבש או מתפורר יש להוסיף כמה כפות מים בהדרגה עד שהבצק נעשה נוח לעבודה).

-פורשים נייר אפיה, מניחים עליו את הבצק ומרדדים בעזרת מערוך לעובי של כ-4 מ”מ (הערה: אם הבצק נדבק למערוך מומלץ להניח מעל הבצק נייר אפיה נוסף ולרדד עליו). קורצים עיגולים בקוטר של כ-5 ס”מ ומניחים במרווחים קלים על נייר האפיה.

-אופים במשך כ-12 דקות, עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות יוצאות מהתנור כשהן מעט רכות ומתקשות לאחר קירור).

הפעל טיימר (12 דק’)
+
טיימר פועל

גיוונים:

*עוגיות שוקולד צ’יפס: ניתן לקשט כל עוגיה (לפני האפיה) בשוקולד צ’יפס.

*עוגיות סנדוויץ‘: לאחר האפיה וצינון העוגיות ניתן למלא כל זוג עוגיות בממרח שוקולד, ממרח תמרים, ריבה וכו’.

*עוגיות בטעם שוקולד: ניתן להוסיף לתערובת כף אבקת קקאו.

עוגיות ללא גלוטן

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
כרובית בתנורכרובית בתנור
אורז מלא עם תרד ועגבניות אורז מלא עם תרד ועגבניות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אביגיל (13:23 23.07.2024)

היי אפרת
אני רוצה שיהי בצק נח לעבודה עם ילדים שיכולו לעשות צורות וכו’. האם זה בצק מתאים? והאם יצא טוב אם אשתמש בקמח כרגיל עבור כל הכמות או כדאי שאשלב עם קמח אורז ?(אין לי קונדיטור). והאם יצא נח לעבודה אם אשתמש רק בשמן בלי חמאה? ממש תודה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:14 24.07.2024)

כן הבצק נוח
אפשר להשתמש בקמח כרגיל לכל המתכון.
עם שמן הבצק ייצא שומני ופחות נוח לעבודה. עדיף לשים חמאה.

avatar
יהודית (12:41 3.07.2024)

אפשר לשמור את הבצק במקרר עד הערב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:43 3.07.2024)

כן

avatar
איציק (13:51 15.03.2024)

אפשר לשים במקום חצי כוס קמח אורז חצי כוס קמח ללא גלוטן (קונדיטור)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:21 15.03.2024)

עם קמח אורז זה יוצא מוצלח יותר.
אם יש לך קמח כמו קמח תמי או כרגיל אז עדיף להכין איתו את כל המתכון.

avatar
שרי (19:20 3.10.2022)

שלום אפשר לשים קמח תמי כתום במקום קונדיטור?
ואם כן כמה ואם לא איזה קמח אחר אפשר לשים? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:45 3.10.2022)

היי,
אפשר להשתמש בקמח תמי הכתום באותה כמות.

avatar
דינה (14:24 2.07.2022)

היי, אפשר להשתמש בחמאה במקום שמן ואיך זה ישפיע על המרקם לדעתך? חשוב לציין שקמח קונדיטור כבר לא מסובסד כך שאין טעם להמליץ עליו, בנוסף לעובדה שזה מוצר די נחות, גם ובעיקר בריאותית כי מכיל סוכר ועמילן מעובד שהוא 95% סוכר…תמיד עדיף קמח תמי או כרגיל או נוטרה זן, התוצאות ידברו בעד עצמן. תודה ושבוע טוב💟

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:41 2.07.2022)

היי,
אפשר להשתמש ב100 גרם חמאה סה”כ ולוותר על השמן.
מה הכוונה שהקמח לא מסובסד? לא בטוחה שהבנתי…
בכל מקרה אין לי המלצה ספציפית על קמח קונדיטור וגם לא על קמח אחר- לכל קמח היתרונות והחסרונות שלו.
שבוע מקסים(:

avatar
דינה (21:10 2.07.2022)

תודה💌 קמח קונדיטור היה עד לא מזמן מסובסד ע”י הממשלה. מחירו היה בסביבות 6 ש”ח. כעת כשהסבסוד ירד – מחירו כ-17 ש”ח, כמו הקמחים האחרים שעולים עליו בהרבה..חשוב לצליאקים שמנסים לחסוך בהוצאות. כעת גם אין סיבה כלכלית לקנות אותו. שבוע מעולה, הולכת לאפות. 💗

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:01 2.07.2022)

הבנתי, תודה(:

avatar
הדס (17:49 24.06.2022)

היי, האם אפשר להחליף את החמאה בשמן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:36 24.06.2022)

היי הדס,
הבצק יוצא נוח יותר לעבודה כשמשתמשים בחמאה וגם המרקם הסופי משתבח.
בכל מקרה אם את רוצה לוותר על החמאה אפשר לשים 2-3 כפות שמן במקום.

avatar
שרון (09:34 24.03.2022)

הי אפרת, נתקעתי עם הרבה קמח אורז לבן וקמח תירס. האם אפשר להכין איתם במקום קונדיטור? להוסיף אולי קורנפלור/ קמח שקדים/ קמח עדשים…?
תודה 🙏

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:32 24.03.2022)

היי,
במתכון הזה כבר יש חצי כוס אורז, לכן לא כדאי להשתמש מעבר לכמות זו.
אפשר לנסות להמיר את הקמח ללא גלוטן ב-3/4 כוס קמח שקדים+ 1/4 כוס קורנפלור, אך המרקם ישתנה ועשוי להיות לא יציב כך שלא תוכלי להכין את הצורה של ה”סנדביץ'”.

avatar
אילה (18:29 14.02.2022)

תודה!
יצא מצוין!
הכנתי עם שמן קוקוס במקום שמן רגיל ונטורינה במקום מרגרינה.
היה קצת קשה לקרוץ את העיגולים אז יצרתי מחלק מהבצק נחשים קטנים וחלק כדורים קטנים עם שוקוצ’יפס בפנים.
יצא מעולה!!😋

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:45 14.02.2022)

שמחה שיצא מוצלח! תודה על השיתוף❤

avatar
הדס (14:59 9.02.2022)

היי, מה ניתן לשים במקום ביצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:06 9.02.2022)

היי,
אני לא בטוחה אם יצא מוצלח ללא הביצה, אבל אפשר לנסות אחד מהתחליפים הבאים:
-2 כפות טחינה גולמית
-כף זרעי צ’יה טחונים + 3 כפות מים – יש לערבב ולהשרות למשך כ-15 דקות לפני השימוש

avatar
אמונה (14:13 2.01.2022)

שלום אפרת, רק מוודאת שאני מבינה נכון..יש גם שמן וגם חמאה בעוגיות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:45 2.01.2022)

היי אמונה,
הבנת נכון(:

avatar
מיטל (13:10 29.12.2021)

היי, רוצה להכין לגן (מבקשים טבעוני+ללא גלוטן).. מה אפשר לשים במקום ביצה? תודה רבה!! 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:19 29.12.2021)

היי מיטל,
אני לא בטוחה אם יצא מוצלח ללא הביצה, אבל אפשר לנסות אחד מהתחליפים הבאים:
-2 כפות טחינה גולמית
– כף זרעי צ’יה טחונים + 3 כפות מים – יש לערבב ולהשרות למשך כ-15 דקות לפני השימוש

avatar
תהילה (09:38 9.12.2021)

הכנתי כמות כפולה עם קונדיטור וקמח תפו”א.
יצא מושלם ובצק מושלם לעבודה עם הילדים!!!
תודה 😊

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:06 9.12.2021)

שמחה מאד לשמוע! תודה על השיתוף🙂

avatar
רונית (07:36 30.11.2021)

אשמח לדעת האם ניתן להשתמש בקמח קפוטו בלבד או להוסיף טפיוקה. חייבת להכין במיידי ואין לי את הקמחים המצויינים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:56 30.11.2021)

היי,
אני חושבת שהקמח מתאים למאפי שמרים ולכן עשוי שלא להתאים כאן…

avatar
דבורה (14:36 10.08.2021)

שלום, רציתי להכין את העוגיות ואני רוצה לדעת אם אכין את העוגיות מקמח תמי הסגול הן יצאו מוצלחות יותר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:08 10.08.2021)

היי דבורה,
קמח תמי הסגול מתאים יותר למאפים בצקיים מאשר לעוגיות פריכות. ממליצה לך להשתמש בקמח הכתום (רב תכליתי) או הכחול (קמח תופח).

avatar
מירב (23:05 7.07.2021)

עוגיות ממש טעימות הוספתי להן אגוזי מלך וגירדתי מעט שוקולד מריר, יצא מושלםםםם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:00 8.07.2021)

נשמע שדרוג מעולה😊איזה כיף שאהבת את המתכון!

avatar
תמר רחל לביאד (12:31 3.02.2021)

אפשר להשתשמש רק בקמח תפוחי אדמה?

avatar
תמר רחל לביאד (12:47 3.02.2021)

במקום כל הקמחים….

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:04 3.02.2021)

לא יודעת, לא ניסיתי.
דרך אגב יש את העוגיות האלה – עוגיות מקמח תפוחי אדמה.

avatar
תמר רחל לביאד (21:16 3.02.2021)

תודה הכנתי היום מקמח לבן כוסמין לבן יצא מדהים!!!!✔️💯🍪

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:11 3.02.2021)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
חן (16:38 27.07.2020)

שלום,
אשמח לדעת האם ניתן להכין מהעוגית הללו -עוגיות בצורת מספרים או אותיות?
אפשר להשתמש בקמח כרגיל+קמח שקדים?(במקום הקמחים האחרים)
מתכננת להכין עם קמח כרגיל(עם או בלי שקדים-תלוי בתשובתך),סילאן ושמן (אפשר קוקוס?)במקום חמאה.

אפשרי כל הספור,או חלקים ממנו? (:

avatar
חן (17:09 27.07.2020)

המשך לשאלה..

במידה והדבר בעייתי (הכנת צורות)אשמח בבקשה (גם) למתכון אחר להכנת עוגיות מספרים/אותיות בלי גלוטן (עם קמח כרגיל ו/או שקדים) פשוטות יחסית להכנה..עד עכשיו מצאתי דברים שהיו קצת נראים לי די הרבה עבודה..רוצה להכין עם הילדים וגם אם רק בעצמי עדיין רוצה משהו יחסית..פשוט להכנה(:

סליחה על הסיפורים ותודה!(:

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:53 27.07.2020)

כן, אפשר לקרוץ איזה צורה שרוצים.
אפשר לשים כוס וחצי קמח כרגיל (במקום שני הקמחים שבמתכון). לדעתי אפשר להוסיף גם שליש כוס קמח שקדים.
אפשר לוותר על החמאה ולשים שליש כוס שמן לכל המתכון (אפשר לשלב שמן רגיל עם שמן קוקוס).
במקום סוכר אפשר לשים כ-4 כפות סילאן (אבל צריך לקחת בחשבון שזה ייצא פחות מתוק וגם ילדים פחות מתחברים לטעם). בגלל שהסילאן נוזלי ועשוי להרטיב את הבצק כדאי להשתמש בביצה קטנה או לטרוף את הביצה ולהוסיף רק מחצית בלילה.

avatar
איילת (19:39 30.10.2019)

הי,
רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בקורנפלור במקום בקמח תפו”א?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:44 31.10.2019)

לא בטוחה אם ייצא מוצלח עם קורנפלור.

avatar
ערן (13:25 10.10.2019)

רוצה לאמץ את המתכון אבל מחפש איך להחליף את הסוכר במשהו אחר.
סילאן ,דבש או כל הצעה אחרת שיש לך.
אשמח לשמוע מה דעתך
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:34 10.10.2019)

היי ערן,
במקום סוכר אפשר לשים כ-4 כפות דבש. בגלל שהדבש עשוי להרטיב את הבצק כדאי להפחית מכמות השמן ולשים רק רבע כוס ולהשתמש בביצה קטנה או לטרוף את הביצה ולהוסיף רק מחצית בלילה.

avatar
תמר (11:47 21.08.2019)

אפשר לשים קורנפלור במקום קמח תפוח אדמה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:40 21.08.2019)

לא בטוחה אם ייצא מוצלח עם קורנפלור.

avatar
מיטל (13:00 13.08.2019)

שוב תודה על מתכון נפלא שאפילו התאים לידיים קטנטנות:)(עם קצת עזרה)
שאלה- השמתנו את החמאה, האם זה אמור להשפיע על מרקם הבצק או בעיקר על הטעם? כי הוא בכל זאת היה קצת עדין לילדים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:34 13.08.2019)

החמאה מוסיפה פריכות. איך העוגיות יצאו בלי חמאה?

avatar
irit (09:41 10.08.2019)

עוגיות מעולות בצק נוח לעבודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:27 10.08.2019)

שמחה שיצא מוצלח 🙂

avatar
חגית ירד (09:42 21.06.2019)

האם ניתן להשתמש בבצק העוגיות המצוין הזה כתחתית בצק פריך לפשטידות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:42 21.06.2019)

לא ניסיתי אבל יכול להיות שכן.
אם זו פשטידה מלוחה אפשר להפחית את כמות הסוכר לכף אחת שטוחה ולהוסיף כשליש כפית מלח.

avatar
שני (20:27 16.03.2019)

מתכון נוסף שהחלטתי לנסות וכרגיל – יצא מצוין!
ויתרתי על החמאה והוספתי רק שליש כוס שמן. הכנתי שלושה סוגים: עם שוקולד צ’יפס, עם קקאו, עם קקאו ושוקולד צ’יפס – כל העוגיות יצאו נהדרות! עשיתי אותן עבות יותר וקטנות יותר, המרקם היה אחלה (לבצק הוספתי מים).
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:35 16.03.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
שרה (08:06 8.02.2019)

כבר כתבתי תגובה אחת מיד כשהכנתי בפעם הראשונה
אבל מאז – אני מכינה כל שבוע!!
הבן שלי ואני ציליאקים וסוף סוף מצאתי מתכון מנצח, יוצא הרבה הרבה יותר טעים מכל העוגיות הקנויות.
השתמשתי גם כבצק לאזני המן ויצא מעולה.
תודה לך!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:40 8.02.2019)

נראה מהמם 😍
תודה שרה

avatar
גולדה (12:20 16.10.2018)

הכנתי עכשיו, הבצק מעולה רק לא הבנתי איך אמור לצאת 40 יחידות יצא לי כ15

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:24 16.10.2018)

באיזה כוס השתמשת?
קרצת עיגולים בקוטר 5 ס”מ או גדולים יותר?

avatar
גולדה (15:34 16.10.2018)

כוס חד פעמית

הטעם מעולה , טעים מאד

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:21 16.10.2018)

אז זאת כנראה הסיבה. כוס חד פעמית היא קטנה. בכל המתכונים באתר כדאי להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל כמו זו שבתמונה שצירפתי.
בכל מקרה, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
גולדה (20:08 16.10.2018)

תודה רבה רבה

avatar
שרה (13:04 9.10.2018)

הכנתי ויצא מעולה, מיד הכנתי כמות נוספת
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:44 9.10.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
תהילה (09:56 19.07.2018)

היי אפרת,
אתמול הכנתי את העוגיות, הילד שלי ממש אהב אותם, תודה רבה מאד!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:07 19.07.2018)

שמחה לשמוע!
תודה תהילה ויום מקסים 🙂

avatar
(ט)יפה מש(ו)געת (10:37 21.06.2018)

אסור לי גלוטן כבר 8 שנים אני ילדה תודה שאת מתחשבת (משכתובו על ילדה נשואה אח שלי כתב לא להתיחס )

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:40 21.06.2018)

שמחה שאני מצליחה לעזור 🙂
יום מקסים

avatar
ליטל (08:28 1.05.2018)

האם ניתן להשתמש רק בקמח קונדיטור? ובמקום קמח אורז להוסיף עוד קמח קונדיטור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:34 1.05.2018)

פחות מומלץ. זה ייצא פחות מוצלח מבחינת מרקם וטעם.

avatar
נעמי (13:22 18.02.2018)

ישלי קמח רב תכליתי ללא גלוטן של חברת “אשבל” האם אפשר להשתמש בו עבור המתכון הנ”ל?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:54 18.02.2018)

לא ניסיתי אבל אני מניחה שכן.

avatar
איציק מ (16:32 30.01.2018)

שלום,
יצא מצויין!!
השמן: 1 כוס = 240 גרם
שליש = 80 גרם!!!!

יום טוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:10 30.01.2018)

היי איציק,
שמחה שיצא טעים 🙂
אתה צודק לגמרי כשמדובר במ”ל.
כוס שמן = 240 מ”ל = 200 גרם.
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
אביגיל ווסרמן (08:44 30.12.2017)

האם ניתן לערבב את שבבי השוקולד צ’יפס לתוך תירובת העוגיות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:14 30.12.2017)

כן, אפשר.

avatar
טליה אביב (11:05 27.10.2017)

היי רות שלוםלך המתכון נהדרב יצאו לינ עוגיות ניפלאות הוספתי גם בוטנים טחונים. תודב . שבת שלום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:56 27.10.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה טליה ושבת שלום

avatar
יעל (17:05 1.08.2017)

היי! קודם כל תודה רבה על המתכונים ללא גלוטן.יש לי שאלה בקשר לעוגיות האם אפשר להוריד את החמאה/ מרגרינה ולהוסיפ עוד שמן במקום? ואם כן כמה.תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:06 1.08.2017)

היי יעל,
הבצק יוצא נוח יותר לעבודה כשמשתמשים בחמאה וגם המרקם הסופי משתבח.
בכל מקרה אם את רוצה לוותר על החמאה אפשר לשים 2-3 כפות שמן במקום.

avatar
מיתר (09:55 27.06.2017)

אחלה מתכון בעולם. עשיתי פעם אחת עם חצי כוס קמח תפוחי אדמה במקום קמח אורז (כי זה מה שהיה בבית) ויצא מעולה ובפעם השניה קניתי קמח אורז ושמתי ודווקא יצא במרקם וטעם פחות טוב. חוץ מזה מאד ממליצה לשים קקאו אבל קצת פחות מכף כי על כמות כזאת זה יוצא קצת כבד.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:21 27.06.2017)

היי מיתר,
תודה שחזרת לעדכן!
הוספתי שניתן להשתמש גם בקמח תפו”א.
יום מקסים 🙂

avatar
מור (13:34 27.11.2016)

היי אפרת,
האורחים מגיעים עוד 30 ד
יש להם ילדה שרגישה לגלוטן
יש לי זמן להכין?
תודה
מור

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:06 27.11.2016)

היי מור,
ראיתי עכשיו..
וכן, תוך חצי שעה העוגיות יכולות להיות כבר אחרי אפיה.

avatar
יעל (21:39 20.11.2016)

היי,
האם אפשר להחליף את קמח הקונדיטור בקמח טפיוקה או קמח תפו”א?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:57 21.11.2016)

היי יעל,
לרוב לא, בכל מקרה זה תלוי באיזה מתכון מדובר.

avatar
לימור (12:50 25.09.2016)

את יודעת אולי אם ניתן להכין קמח אורז לבד ? לטחון אורז במטחנת תבלינים או משהו כזה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:24 25.09.2016)

כן לימור, אפשר לטחון אורז במטחנת תבלינים/קפה עד לקבלת אבקה.

avatar
אורית (11:28 24.09.2016)

האם אפשר להמיר את השמן בחמאה? ובאיזו כמות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:18 24.09.2016)

כן אורית, אפשר להמיר ב75 גרם חמאה (סה”כ 100 גרם חמאה לכל המתכון).

avatar
הדס (14:58 9.09.2016)

מתכון פשוט ומעולה. יצא פריך וטעים! תודה לך על מתכונים מצוינים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:32 9.09.2016)

שמחה לשמוע!
תודה הדס ושבת שלום 🙂

avatar
לירי (17:40 22.08.2016)

היי
המתכון מעולה אני עשיתי אתאונה העוגיות בצורת פרחים ובחלק מהם ב”סנדוויצ’ים” שמתי נוטלה או ריבה. יצא טעים!

avatar
לירי (17:41 22.08.2016)

את*

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:47 22.08.2016)

מעולה! תודה לירי 🙂

avatar
נעמה (11:57 22.07.2016)

היי, אפשר להשתמש בקמח תירס במקום הקונדיטור? אם כן מה הכמויות?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:06 22.07.2016)

היי נעמה,
לא מומלץ להשתמש בקמח תירס במקרה הזה.

avatar
איריס (08:15 23.06.2016)

אפשר בבקשה לקבל ערך קלורי לעוגיה? הכנתי מקמח כרגיל . תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:54 23.06.2016)

היי איריס,
אם הכנת מקמח רגיל זה יוצא בסביבות 44 קלוריות לעוגיה.
יום נפלא 🙂

avatar
חגית (11:22 19.06.2016)

שלום האם אפשר לשים קמח כרגיל במקום קונדיטור ואורז או שיש אפשרות לשים קמח אחר שאינו אורז

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:31 19.06.2016)

היי חגית,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר להשתמש בקמח כרגיל בלבד (כוס וחצי).
שבוע נפלא 🙂

avatar
ציפי (12:02 1.06.2017)

יש לי בבית קמח תמי. אפשר להשתמש בו במקוםקונדיטור ואורז?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:37 1.06.2017)

כן, אפשר.

avatar
מורן (12:00 16.06.2016)

שלום, חייבים קמח אורז? אולי ניתן קורנפלור במקום….

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:33 16.06.2016)

היי מורן,
עדיף לא לוותר על קמח האורז מאחר והוא משפר את מרקם העוגיות. עם קורנפלור או קמח קונדיטור בלבד העוגיות ייצאו במעין מרקם קצת אבקתי/חולי.
יום מקסים 🙂

avatar
אופירה (11:30 16.06.2016)

הי,
נראה ממש מעולה. חייבת לנסות. האם אפשר להמיר את החמאה/מרגרינה בשמן? ואם כן, מה הכמות סה”כ של השמן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:32 16.06.2016)

היי אופירה,
מומלץ יותר להכין עם החמאה מאחר והיא משפרת את מרקם העוגיות ועושה אותן יותר פריכות אבל אם בכל זאת רוצים לוותר, אפשר לשים 1-2 כפות שמן בנוסף לשליש כוס (קחי בחשבון שיכול להיות שעם שמן בלבד הבצק ייצא מעט יותר שומני).
בהצלחה ויום נפלא! 🙂

avatar
אילנה. (10:14 16.06.2016)

נשמע מעולה!
אם ארצה להכין מקמח רגיל, כמה לשים? (בכמות של גר’ בבקשה)
תודה והמשך יום נפלא!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:31 16.06.2016)

היי אילנה,
אני חושבת שאפשר לשים את אותה כמות – 210 גרם (כוס וחצי).
אם במקרה הבצק יוצא יבש או פירורי, הוסיפי מעט מים בהדרגה.
יום נפלא!

avatar
yael (09:49 16.06.2016)

איפה אפשר להשיג את הקמח ללא גלוטן?
פשוט יש לי אחות עם גלוטן ואני מאד רוצה להכין לה את העוגיות…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:59 16.06.2016)

היי יעל,
קמח ללא גלוטן ניתן להשיג היום כמעט בכל סופר. זה נקרא “קמח קונדיטור”.
גם קמח אורז אפשר למצוא בסופר. אם לא, בדר”כ אפשר למצוא בחנויות תבלינים או בחנויות טבע.
יום מקסים 🙂

לקריאת כל התגובות