שום דבר לא נמצא

עוגיות בוטנים עם נגיעות שוקולד

עוגיות בוטנים

מצרכים:

1 חלבון ביצה (הלבן)

1 כף גדושה סוכר

2/3 כוס בוטנים קלופים קלויים (ללא מלח) קצוצים

2-3 קוביות שוקולד מריר קצוצים (לא חובה)

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל170 מעלות.

-מניחים בקערה את החלבון והסוכר ומערבבים בעזרת מטרפה במשך כדקה עד לקבלת תערובת לבנה ותפוחה.

-מוסיפים את הבוטנים והשוקולד ומערבבים עד לתערובת אחידה מעט נוזלית ודביקה.

-בעזרת כפית מניחים במרווחים כדורים מהתערובת על נייר אפיה ומשטחים אותן (לעובי עד ס"מ).

-אופים במשך 15-17 דקות עד שהעוגיות מעט מזהיבות. מוצאים ומצננים לחלוטין (הערה: העוגיות יוצאות רכות מהתנור ונעשות פריכות לאחר צינון).

עוגיות בוטנים לפסח, עוגיות לפסח, עוגיות ללא גלוטן

ראו גם
עוגת קרם אגוזים
עוגת שוקולד, אגוזים וקוקוס

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
benizri.odelia (12:58 19.04.2019)

היי, האם אפשר להכפיל כמויות?
ובכלל תודה רבה, אתר מדהים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:08 19.04.2019)

כן אפשר.
חג שמח 🌸

Avatar
רחל (13:34 4.11.2015)

היי,
העוגיות האלה ילכו עם בוטנים טחונים?
תודה רבה על האתר,
האו אלוף!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:52 4.11.2015)

היי רחל,
אני מניחה שכן.
המשך יום נפלא!

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.