שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

2 קולורבי קטנים קלופים מגורדים גס

2 גזרים בינוניים-גדולים קלופים מגורדים גס

כוס עלי סלרי קצוצים

תיבול: 4 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, מלח (ממליצה להתחיל בחצי כפית שטוחה), קמצוץ פלפל שחור




אופן הכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה ומתבלים.

*שומרים במקרר בקופסה סגורה.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
בראוניז קפה עם קרםבראוניז קפה עם קרם
פרגיות בקרם קוקוס פרגיות בקרם קוקוס
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
סיגי (08:30 17.09.2021)

יצא מעולה !!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:08 17.09.2021)

שמחה מאד לשמוע!😊

avatar
אוסי (17:49 2.09.2021)

הי, נראה טוב
ילך טוב לדעתך עם בוטנים קצוצים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:34 2.09.2021)

היי,
כן יכול להשתלב נהדר(:

avatar
שולמית (13:47 15.06.2021)

ועוד שאלה בבקשה,
אני לא כל כך אוהבת סלרי, אם אעשה את הסלט בלי סלרי ומגזר+קולורבי משקית קצוצים, זה יצא טוב?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:07 15.06.2021)

כן, יצא מצוין😊

avatar
שולמית (18:17 15.06.2021)

תודה רבה ! אין כמו האתר שלך!

avatar
רבקה כהן (23:00 11.11.2020)

היי אפרת, כמה זמן הסלט ישמר במקרר? אותה שאלה על סלט גזר וכרוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:17 12.11.2020)

היי רבקה
בין 3-4 ימים פחות או יותר
יום נעים ♥

avatar
חנה (20:34 8.01.2019)

הי, עשיתי לא מזמן משהו דומה, מאוד, הייתי בטוחה שזה המצאה שלי…
את הקולורבי קצצתי ביד למקלונים לא מדי דקים, והגזר עשיתי פרוסות דקידות ורחבות – עם המקלף
שמתי בזה גם לימון קלוף פרוס לחצאי פרוסות דקות
הוספתי סלרי, שמן זית, פלפל שחור גרוס מלח ולימון ונתתי לזה לשבת בתיבול מיום חמישי בלילה עד שבת,
היה ממש טעים ויפה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:07 8.01.2019)

נשמע טוב 🙂
תודה על השיתוף

avatar
ורד (03:14 22.08.2018)

בוקר אור
אפשר לדעתך לשים פטרוזליה וכוסברה יחד ? כמה מכול דבר? או שעדיף
לחוד
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:17 22.08.2018)

כן, אפשר לשים כשליש כוס מכל אחד.
יום נפלא 🙂

avatar
יעקב (01:50 13.04.2018)

ואוווווו איזה מיוחד !! ממש טעים !! מומלץ ביותר !!

אני נעזר המון במתכונים המאלפים שלכם !
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:04 13.04.2018)

שמחה לשמוע!
תודה יעקב 🙂

avatar
קרינה (10:53 24.10.2017)

היי אפרת,
האם אפשרי להוסיף חומץ נגיד 2 כפות והאם חהוריד קצת מהלימון או שלהשאיר ככה רוצה שהטעם של הלימון פחות יורגש.והאם יש תחליף חסלקי כי בסופר לא תמיד יש?ויש מצב להוסיף שן שום או שזה יהיה מיותר?
תודה רבה על המתכונים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:15 24.10.2017)

כן אפשר לשים 2 כפות חומץ + 2 כפות מיץ לימון.
אפשר להוסיף גם שן שום כתושה.
במקום סלרי אפשר לשים פטרוזיליה.
יום מקסים 🙂

avatar
דניאל (09:17 6.10.2017)

היי,
האם ישתלב טוב בסלט הזה גם רימון?
במידה וכן, באיזה כמות את ממליצה להוסיף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:14 6.10.2017)

נראה לי שאפשר להוסיף בסביבות שליש-חצי כוס רימונים.

avatar
אתי (15:53 20.09.2017)

הי,
אפשר להכין את הסלט יום לפני יחד עם הרוטב או שאת הרוטב עדיף לשפוך לפני ההגשה ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:02 20.09.2017)

בגלל שהירקות מגורדים אז לדעתי כדאי לתבל באותו יום, כך המראה יהיה רענן יותר.
שנה טובה 🙂

avatar
אורית (11:28 14.01.2017)

הי אפרת, כמה זמן ניתן לשמור את הסלט במקרר?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:11 14.01.2017)

3-4 ימים.

avatar
אורלי (22:42 22.11.2016)

האם אפשר להכין את הסלט יום לפני?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:13 23.11.2016)

כן אורלי, אפשר.

avatar
אורלי (17:24 23.11.2016)

תודה ואותה שאלה לגבי הסלט פלפלים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:48 23.11.2016)

אותו דבר, אין שום בעיה להכין יום לפני ולשמור במקרר.

avatar
אורלי (22:54 23.11.2016)

המון תודה, אני מארחת השבת וכל הארוחה זה מתכונים מהאתר שלך החל מהדגים וכלה בקינוחים. אתר מדהים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:01 24.11.2016)

תודה אורלי, כיף לשמוע 🙂

avatar
יפית (15:39 14.11.2016)

אפשר להוסיף גם רצועות גמבה ופלפל זה יוצא סלט חמוץ טעים מאוד! האתר מעולה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:27 14.11.2016)

נשמע מעולה 🙂

avatar
דנה (12:33 13.11.2016)

במה אפשר להחליךף עלי סלרי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:05 13.11.2016)

היי דנה,
אפשר לשים עלי כוסברה או פטרוזיליה.

avatar
דבי (00:30 11.11.2016)

שלום אפרת, ומה שלומך?

יש לי סוג של מקלף שכשמשתמשים בו, הוא יוצר מקלות דקים מהירקות. (שכחתי את השם)

אפשר להשתמש בו או רק במגררת?

תודה לך ושבת שלום!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:07 11.11.2016)

בטח, את יכולה להשתמש בו.
שבת שלום!

לקריאת כל התגובות