זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: פרווה
מצרכים:
2 קולורבי קטנים קלופים מגורדים גס
2 גזרים בינוניים-גדולים קלופים מגורדים גס
כוס עלי סלרי קצוצים
תיבול: 4 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, מלח (ממליצה להתחיל בחצי כפית שטוחה), קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה ומתבלים.
*שומרים במקרר בקופסה סגורה.
ראו גם
- סלט כרוב עם פיצוחים |
- סלט אנטיפסטי |
- סלט חסה חגיגי |
- שווארמה פרגית ופטריות |
- סלט יווני |
- פסטה במיקרוגל
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
יצא מעולה !!!
שמחה מאד לשמוע!😊
הי, נראה טוב
ילך טוב לדעתך עם בוטנים קצוצים?
היי,
כן יכול להשתלב נהדר(:
ועוד שאלה בבקשה,
אני לא כל כך אוהבת סלרי, אם אעשה את הסלט בלי סלרי ומגזר+קולורבי משקית קצוצים, זה יצא טוב?
תודה רבה!
כן, יצא מצוין😊
תודה רבה ! אין כמו האתר שלך!
היי אפרת, כמה זמן הסלט ישמר במקרר? אותה שאלה על סלט גזר וכרוב
היי רבקה
בין 3-4 ימים פחות או יותר
יום נעים ♥
הי, עשיתי לא מזמן משהו דומה, מאוד, הייתי בטוחה שזה המצאה שלי…
את הקולורבי קצצתי ביד למקלונים לא מדי דקים, והגזר עשיתי פרוסות דקידות ורחבות – עם המקלף
שמתי בזה גם לימון קלוף פרוס לחצאי פרוסות דקות
הוספתי סלרי, שמן זית, פלפל שחור גרוס מלח ולימון ונתתי לזה לשבת בתיבול מיום חמישי בלילה עד שבת,
היה ממש טעים ויפה!
נשמע טוב 🙂
תודה על השיתוף
בוקר אור
אפשר לדעתך לשים פטרוזליה וכוסברה יחד ? כמה מכול דבר? או שעדיף
לחוד
תודה
כן, אפשר לשים כשליש כוס מכל אחד.
יום נפלא 🙂
ואוווווו איזה מיוחד !! ממש טעים !! מומלץ ביותר !!
אני נעזר המון במתכונים המאלפים שלכם !
תודה רבה
שמחה לשמוע!
תודה יעקב 🙂
היי אפרת,
האם אפשרי להוסיף חומץ נגיד 2 כפות והאם חהוריד קצת מהלימון או שלהשאיר ככה רוצה שהטעם של הלימון פחות יורגש.והאם יש תחליף חסלקי כי בסופר לא תמיד יש?ויש מצב להוסיף שן שום או שזה יהיה מיותר?
תודה רבה על המתכונים.
כן אפשר לשים 2 כפות חומץ + 2 כפות מיץ לימון.
אפשר להוסיף גם שן שום כתושה.
במקום סלרי אפשר לשים פטרוזיליה.
יום מקסים 🙂
היי,
האם ישתלב טוב בסלט הזה גם רימון?
במידה וכן, באיזה כמות את ממליצה להוסיף?
נראה לי שאפשר להוסיף בסביבות שליש-חצי כוס רימונים.
הי,
אפשר להכין את הסלט יום לפני יחד עם הרוטב או שאת הרוטב עדיף לשפוך לפני ההגשה ?
בגלל שהירקות מגורדים אז לדעתי כדאי לתבל באותו יום, כך המראה יהיה רענן יותר.
שנה טובה 🙂
הי אפרת, כמה זמן ניתן לשמור את הסלט במקרר?
תודה!
3-4 ימים.
האם אפשר להכין את הסלט יום לפני?
כן אורלי, אפשר.
תודה ואותה שאלה לגבי הסלט פלפלים
אותו דבר, אין שום בעיה להכין יום לפני ולשמור במקרר.
המון תודה, אני מארחת השבת וכל הארוחה זה מתכונים מהאתר שלך החל מהדגים וכלה בקינוחים. אתר מדהים!
תודה אורלי, כיף לשמוע 🙂
אפשר להוסיף גם רצועות גמבה ופלפל זה יוצא סלט חמוץ טעים מאוד! האתר מעולה!
נשמע מעולה 🙂
במה אפשר להחליךף עלי סלרי?
היי דנה,
אפשר לשים עלי כוסברה או פטרוזיליה.
שלום אפרת, ומה שלומך?
יש לי סוג של מקלף שכשמשתמשים בו, הוא יוצר מקלות דקים מהירקות. (שכחתי את השם)
אפשר להשתמש בו או רק במגררת?
תודה לך ושבת שלום!
בטח, את יכולה להשתמש בו.
שבת שלום!