זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 4-5 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
חצי כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
גרעיני חמניה
שקדים מולבנים
חמוציות
שומשום
תיבול לסלט: רבע כוס חומץ רגיל, 2 כפות מיץ לימון, 3 כפות שמן קנולה, כפית דבש, שן שום כתושה, כשליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.
אופן ההכנה
-מתבלים את הכרוב כשעה לפחות לפני ההגשה ושומרים במקרר.
-לפני ההגשה- מוסיפים את הפיצוחים ומגישים.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לסלטים
האם אפשר לוותר על השום?
כן
שלום,
במה אפשר להמיר את הדבש? בגלל סכרת
תודה מראש!
שימי קצת ממתיק ללא סוכר.
הי אפרת, בעלי לא אוהב חומץ אפשר להמיר בלימון? אם כן באיזו כמות בערך? תודה מראש ושבת שלום!
שימי כרבע כוס מיץ לימון סה”כ.
שבת שלום:)
היי האם ניתן לשמור את הסלט גם ליום אחרי?
אפשר אבל את הפיצוחים כדאי להוסיף לפני ההגשה.
אשמח לדעת מה הכמויות של הפיצוחים
בין חצי כוס לכוס.