שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

חצי כרוב אדום/סגול חתוך לרצועות דקות

2 כפות מיונז

2 כפות מיץ לימון טרי

כפית סוכר

שליש כפית מלח

מעט פלפל שחור

אופן הכנה:

-מערבבים את כל החומרים בקערה, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד להגשה.

*מומלץ להכין לפחות חצי שעה לפני ההגשה, לספיגת הטעמים.

סלט כרוב סגול במיונז

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת אננס בחושה
תבשיל אורז ובורגול

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
רויטל (11:16 16.03.2021)

היי אפרת,
אפשר לוותר על הסוכר? שואלת מטעמי סוכרת הריון

מתכונים ב-10 דקות (11:32 16.03.2021)

היי רויטל,
אפשר לוותר ואפשר להחליף ב”כמו סוכר”.

שלומית (16:04 28.03.2020)

אם אני רוצה לעשות את הסלט הזה בלי מיונז
האם זה אפשרי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:29 28.03.2020)

היי שלומית,
אפשר להכין את אחד התיבולים מהמתכונים האלה:
סלט כרוב חמוץ
סלט כרוב אדום וגזר
סלט כרוב סגול תפוחים וגזר

מתה על האתר הזה! (22:40 28.02.2020)

היי
סוכר לא מתמוסס כל כך מהר בטמפרטורת החדר/מקרר.
האם מרגישים את הגרגירים בסלט?
האם יש דרך להימנע מכך?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:55 29.02.2020)

היי 🙂
הסוכר לא מורגש.
כדאי להשתמש בסוכר לבן שהוא דק יותר מסוכר חום.

כרמית (10:51 19.02.2020)

תודה על המתכון! האם יש צורך להשרות את הכרוב החתוך במלח כדי שיתרכך קודם לפני שמוסיפים את הרוטב?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:33 19.02.2020)

לא, אין צורך.

אמיר (09:05 13.10.2019)

בוקר טוב אפרת,
האם אפשר כרוב לבן במקום כרוב אדום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:09 13.10.2019)

כן.
חג שמח 🌺

ליאת (19:44 21.09.2019)

ראשית תודה על.המתכון
ואם חתכתי כרוב שלם,להכפיל את התיבול? טו אותו הדבר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 21.09.2019)

כן, כדאי להכפיל את יתר הכמויות.

שם *דנה (16:42 10.05.2019)

בזכות המתכון הקליל והטעים הזה כל יום שישי אני מכינה את סלט הכרוב הטעים הזה 🙂
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:27 11.05.2019)

שמחה לשמוע 🙂

רותי (15:16 3.05.2019)

היי אפרת,
יש לי שקית של כרוב קצוץ במשקל 400 גר’.
אני רוצה להשתמש בכולה.
האם הכמות של התיבול משתנה?
תודה ושבת שלום.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 4.05.2019)

שבוע טוב רותי,
כמות התיבול נשארת כמו שהיא.

אנאבל (07:16 24.03.2019)

יצא מעולה. תמיד לוקח לי זמן למצוא את התיבול הנכון, אבל המינון הזה מושלם וקלע בול בניסיון הראשון ( השתמשתי בחומץ במקום לימון)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:51 24.03.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ושבוע נפלא!

אפרת (13:44 22.06.2018)

יצא ממש טוב! הסוכר “מקפיץ” את הטעם…
תודה ושבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:24 22.06.2018)

תודה אפרת 🙂
שבת שלום!

אמאשלדינו (18:14 23.02.2018)

מעולה, תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:24 23.02.2018)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

שרית (23:54 21.01.2018)

הסלט יצא מצוין, תודה רבה על המתכוו.
מעכשיו מככב כל שישי בשולחן 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:36 22.01.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שרית.

לבנת רווח (14:54 28.12.2017)

האם אפשר להוסיף גזר מגורד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:18 28.12.2017)

היי לבנת,
זה טעים כמו שזה אבל אם רוצים להוסיף גם גזר מגורד אז אפשר.

רחל (08:43 9.12.2017)

הכי פשוט והכי טעים !!
קבוע אצלי במקרר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:23 9.12.2017)

תודה רחל 🙂

איילה (00:40 4.10.2017)

האם אפשר להוסיף כרוב לבן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:26 4.10.2017)

נראה לי שאפשר לשלב.
חג שמח 🙂

תהילה (12:54 10.08.2017)

יצא מוצלח וטעים! כמה ימים נשמר במקרר?
תודה רבה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:07 10.08.2017)

היי תהילה,
הסלט נשמר כ-3 ימים במקרר.
יום מקסים 🙂

יאיר (13:45 26.05.2017)

יש תחליף למיונז?

מתכונים ב-10 דקות (14:12 26.05.2017)

היי יאיר,
לא מכירה תחליף. אם אתה רוצה להמנע ממיונז כדאי להכין את המתכון הזה- סלט כרוב חמוץ (שאגב אפשר להכין אותו רק מכרוב אדום).

שחר (13:38 1.05.2017)

היי אפשרי לשים בסלט כרוב האדום חומץ במקום לימון

מתכונים ב-10 דקות (13:43 1.05.2017)

כן, אפשר.

אסף (13:10 3.02.2017)

אפשרי להוסיף 2 כפות חומץ ?

מתכונים ב-10 דקות (13:17 3.02.2017)

ממליצה להתחיל בכף אחת ולטעום.

רונה (17:55 6.03.2016)

טעים מאד תודה

מתכונים ב-10 דקות (18:22 6.03.2016)

תודה רונה, שמחה שאהבת 🙂

דבי (10:41 8.01.2016)

בוקר טוב אפרת!

אפשר להכין יום קודם?
התוכלי לתת ליכמויות ל2 חופנים כרוב אדום? (הכי מינימום של מיונז!!!)
תוד ה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (10:54 8.01.2016)

היי דבי,
אפשר להכין יום קודם.
2 חופנים הכוונה אחרי חיתוך נכון? אם כן, זה כמעט הכמות שבמתכון של חצי כרוב.
אם את רוצה להפחית בכמות המיונז, תתחילי בכף גדושה ותוסיפי יותר רק לפי הצורך. שאר החומרים אותו דבר רק שמלח אני ממליצה להתחיל מרבע כפית ובמידת הצורך להוסיף יותר (למקרה שכמות הכרוב היא קטנה יותר ממה שבמתכון).
שבת שלום 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.