שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

רכיבים

צרור עלי כוסברה (יש לשטוף ולייבש היטב)

250 גרם פלפלים ירוקים חריפים (כ-4.5 פלפלים גדולים)

7 שיני שום (*כדאי להשתמש בשיני שום גדולות)

2 כפות שמן זית

חצי כפית כמון

חצי כפית מלח

אופן ההכנה

-מניחים את כל החומרים במעבד מזון וטוחנים עד למרקם כמה שיותר חלק.

-שומרים במקרר.

*נשמר לפחות חודש במקרר. מומלץ לחלק לכמה קופסאות ולהקפיא.

*מתקבלת כמות של כוס וחצי (360 מ”ל).

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
ריבועי מנגו קפואיםריבועי מנגו קפואים
תפוחי אדמה בזעתר תפוחי אדמה בזעתר

תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
לילי (02:23 17.10.2021)

באיזה פלפל בדיוק את משתמשת (קשה לדעת מה הגודל מהתמונה)?
אני מצרפת תמונה של כל מה שיש לי. תוכלי בבקשה לכתוב לי איזה מספר מתאים?

מתכונים ב-10 דקות (10:08 17.10.2021)

היי לילי,
אהבתי את הרעיון😊 גודל מס’ 5 (או קצת יותר קטן מ-6) נראה לי מתאים.

א.ק (09:27 15.10.2021)

להוציא את פנים הפלפל או לטחון יחד עם הגרעינים?

מתכונים ב-10 דקות (10:09 15.10.2021)

היי,
יש לקטום את ראשי הפלפלים, ואם לא אוהבים גרעינים בסחוג אפשר לרוקן את פנים הפלפלים.

איציק (20:42 1.10.2021)

תודה על המתכון, איך ליצור את זה פחות חריף ויותר פיקנטי? פשוט להוריד מכמות הפלפלים?

מתכונים ב-10 דקות (19:29 2.10.2021)

היי איציק,
כן אפשר להפחית מעט לפי הטעם(:

לאה (10:58 30.09.2021)

אפשר גם להוסיף בבלנדר עגבניות שרי בשלות לסחוג?

מתכונים ב-10 דקות (12:12 30.09.2021)

היי לאה,
אני מניחה שכן, זה יהפוך את הסחוג למטבל חריף פחות.

אורי (09:41 30.09.2021)

אחלה מתכון פשוט ומדוייק

מתכונים ב-10 דקות (11:58 30.09.2021)

איזה כיף שאהבת(:

נדב (09:35 30.09.2021)

מה אפשר במקום כוסברה? בזיליקום? פטרוזיליה? אולי נענע???

מתכונים ב-10 דקות (11:58 30.09.2021)

היי נדב,
אפשר לשים פטרוזיליה אבל כדאי שלא לוותר על הכוסברה (אפשר אפילו להשתמש בתבלין כוסברה יבשה במקום).

איה (09:26 30.09.2021)

יצא מושלם!
תודה לך יקרה !

מתכונים ב-10 דקות (11:57 30.09.2021)

שמחה מאד שאהבת(: תודה שחזרת לשתף!

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.