זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
רכיבים
צרור עלי כוסברה (יש לשטוף ולייבש היטב)
250 גרם פלפלים ירוקים חריפים (כ-4.5 פלפלים גדולים)
7 שיני שום (*כדאי להשתמש בשיני שום גדולות)
2 כפות שמן זית
חצי כפית כמון
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
-מניחים את כל החומרים במעבד מזון וטוחנים עד למרקם כמה שיותר חלק.
-שומרים במקרר.
*נשמר לפחות חודש במקרר. מומלץ לחלק לכמה קופסאות ולהקפיא.
*מתקבלת כמות של כוס וחצי (360 מ”ל).
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לסלטים
המתכון לעילא ולעילא..כאן ב u.s. עפים על זה כל פעם מחדש💕תודה רבה
איזה כיף לשמוע❤️
תודה ציפי
מעולה !!!
כמו שאר המתכונים שלך.
תודה.
נראה מעולה!
תודה על השיתוף🙂
יצא מושלםםםם . תודה
ואו תודה על השיתוף🙂
היי האתר שלך פשוט מושלםםם, בעלי אוהב סחוג, אני רוצה לנסות את המתכון הזה, בטוחה שהוא יצא טוב כמו שאר המתכונים שלך, אני חוגגת על האתר שלך, מכינה רק ממנו…
רק המלצה לכל מי שזאת הפעם הראשונה שלה עם הפלפל הזה-ממליצה בחום לא לגעת בו בידיים חשופות, לשים כפפות או משהו כי החריפות עלולה לשרוף גם בידיים, כותבת את זה מניסיון מר… הידיים שרפו לי יום שלם, וכל איבר אחר שבו נגעתי איתן… ולא היה איך להפסיק את זה…
תודה על ההמלצה!❤️
היי אפרת הכנתי כבר כמה פעמים ותמיד יוצא לי טעים וחריף!
יש לי טיפ כדי שהצבע של הסחוג יהיה יותר ירוק כהה. את השמן זית מוסיפים אחרי שכל החומרים כבר טחונים ואז נותנים ערבוב קטן שיתאחד. ומנסיון זה יוצא יותר כהה. (זה לא משנה בטעם-בדוק!)
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
תודה רבה.יצא מעולה חריף וטעים.
איזה כיף לשמוע(:
אפרת את אלופה!!
הכנתי את המתכון פעם ראשונה והולכת לאמץ אותו
הכל כל כך קל וטעים ברמות!!
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
יצא מושלם!!!!!!!!!
תודה רבהאני רוצה להכין עוד אפשר פלפלים אדומים במקום ירוקים?
שמחה שיצא מוצלח!
אפשר להשתמש בפלפל אדום חריף, רק הצבע ישתנה.
מכינה את הסחוג שוב ושוב ושוב ובעלי משוגע על זה!!!
תודה רבה על האתר המדהים!
איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף❤️
אפשר לוותר על הכוסברה?
היי,
לא מומלץ לוותר על הכוסברה. אפשר לשים פטרוזיליה במקום ויהיה שינוי קל בטעם.
אלופה!!! תודה רבה!!
איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף❤
איזו כמות זה צרור כוסברה? כמות של שקית כוסברה מגידול ללא תולעים?
מעדן!!! את פשוט אלופה!!! קלי קלות! הכנתי כמות כפולה והקפאתי:)
שמחה מאד שיצא מוצלח! תודה על השיתוף🌺
שלום,
בכל מתכון (ברחבי האינטרנט) שכתוב צרור כוסברה הכוונה לחופן גדוש וזהו?
כמה זה בערך מתוך שקית (חסלט, 70 גרם)? זה רבע / חצי / שלושת רבעים?
תודה רבה!
היי שירי
כשרשום צרור מתכוונים לכל השקית.
תודה על התשובה אבל לא הבנתי… כאן כתבת שזה חופן גדוש?
זו טעות. הכוונה לשקית שלמה.
מילה אחת:
תותח!!!
תודה ענקיתתתתתת
איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף(:
באיזה פלפל בדיוק את משתמשת (קשה לדעת מה הגודל מהתמונה)?
אני מצרפת תמונה של כל מה שיש לי. תוכלי בבקשה לכתוב לי איזה מספר מתאים?
היי לילי,
אהבתי את הרעיון😊 גודל מס’ 5 (או קצת יותר קטן מ-6) נראה לי מתאים.
להוציא את פנים הפלפל או לטחון יחד עם הגרעינים?
היי,
יש לקטום את ראשי הפלפלים, ואם לא אוהבים גרעינים בסחוג אפשר לרוקן את פנים הפלפלים.
תודה על המתכון, איך ליצור את זה פחות חריף ויותר פיקנטי? פשוט להוריד מכמות הפלפלים?
היי איציק,
כן אפשר להפחית מעט לפי הטעם(:
אפשר גם להוסיף בבלנדר עגבניות שרי בשלות לסחוג?
היי לאה,
אני מניחה שכן, זה יהפוך את הסחוג למטבל חריף פחות.
אחלה מתכון פשוט ומדוייק
איזה כיף שאהבת(:
מה אפשר במקום כוסברה? בזיליקום? פטרוזיליה? אולי נענע???
היי נדב,
אפשר לשים פטרוזיליה אבל כדאי שלא לוותר על הכוסברה (אפשר אפילו להשתמש בתבלין כוסברה יבשה במקום).
יצא מושלם!
תודה לך יקרה !
שמחה מאד שאהבת(: תודה שחזרת לשתף!