שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 6-7 דקות

מס’ מנות: 10 סופגניות בינוניות

סוג: חלבי

מצרכים:

1+1/4 כוסות קמח תופח מנופה (175 גרם)

2 כפות גדושות סוכר

1 גביע יוגורט/ אשל (200 מ”ל)

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל

קורט מלח

קורט אבקת קינמון (לא חובה)

 

– שמן לטיגון

– ריבה למילוי

– אבקת סוכר לקישוט

אופן הכנה:

-מערבבים את כל החומרים בקערה לפי הסדר בו רשומים עד לקבלת בלילה חלקה.

-מחממים סיר עם שמן (עד גובה 2/3) וכשהשמן חם (170-180 מעלות), מניחים בבת אחת את הבלילה לתוך השמן. רצוי להשתמש בכף קפיצית או כף גלידה משומנת ואם אין ברשותכם, ניתן להשתמש בשתי כפות כאשר בכף אחת מניחים את הבלילה ובעזרת הכף השנייה דוחפים את הבלילה במהירות ובבת אחת לשמן (מומלץ לשמן את הכפות). מנמיכים את האש ומטגנים משני הצדדים במשך 6-7 דקות עד להזהבה יפה. מעבירים לנייר סופג ומצננים מעט.

-ניתן להזליף ריבה לסופגנייה בעזרת שק זילוף או מזרק (לא חובה, היא טעימה גם ככה). מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

 

טיפים לסופגניות מוצלחות (מומלץ לקרוא):

1. כדי לבדוק אם השמן מספיק חם– יש לזרוק חתיכה קטנה מהבלילה לשמן. אם החתיכה שוקעת, השמן עדיין לא חם מספיק. אם החתיכה צפה במהירות ומיד משחימה- השמן חם מידי. בדיקה נוספת: יש להכניס כף עץ לתוך השמן. השמן מוכן לטיגון כאשר נוצר סביב הכף בעבוע עדין. אם נוצרות בועות גדולות רצוי לכבות את האש ולהמתין שהשמן יתקרר מעט או לשפוך עוד מעט שמן קר.

2. לאחר שהוספתם את הסופגניות לשמן, יש להנמיך לאש בינונית-נמוכה (אם אתם מבשלים על הכיריים הכי גדולות – להנמיך לאש נמוכה) אחרת הסופגנייה תשחים מיד מבחוץ ותהיה נוזלית ולא מוכנה מבפנים.

3. לא מומלץ לטגן יותר מידי סופגניות בפעם אחת. מומלץ לטגן עד 4 סופגניות בכל פעם (כמובן שתלוי ברוחב סיר הטיגון).

4. לפני ובמהלך הטיגון, מומלץ להכניס לשמן חתיכת גזר (חתוכה לרוחב) כדי למנוע מהשמן להישרף, ולשמור על ויסות החום. אם החתיכה משחימה, החליפו אותה באחרת חדשה.

5. הוספת כף ברנדי לבצק מפחיתה ספיחה של שמן בבצק בזמן הטיגון.

6. גם אם הסופגניות נראות לכם זהובות, אל תתפתו להוציאן לפני הזמן. זמן הטיגון המומלץ הוא 6-7 דקות לסופגנייה (אם השתמשנו בכף רגילה).


סופגניות אשל

סופגניות מהירות, סופגניות ללא שמרים, סופגניות קלות להכנה, מתכון לסופגניות מהירות, מתכון קל לסופגניות 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מתכון לנודלס
חזה עוף באננס

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
הדר אסתר פרנקל (10:38 24.09.2021)

יואווו אפרת❤❤
חייבת לומר שכל היום אני מסתכלת ומדפדפת באתר שלך, ואת פשוט א-ל-ו-פ-ה👌
תמשיכי לעשות עוד מתכונים, ולעשות עוד המון חיוכים ומחמאות😊
נ.ב
התמונה של הסופגניות יצאה מושלםםם, ממש אהבתי🌹
תודה רבה לך💖✨

מתכונים ב-10 דקות (11:30 24.09.2021)

היי הדר,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים באתר! תודה על הפרגון❤

דורית (22:55 19.12.2020)

האם אפשר לאפות במקום טיגון?

מתכונים ב-10 דקות (00:29 20.12.2020)

היי דורית, אפשר לאפות אותן בתבנית מאפינס משומנת בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 20-25 דקות אבל צריך לקחת בחשבון שהמרקם שלהן יהיה שונה לגמרי.
המרקם יהיה יותר דומה לעוגה ופחות לסופגניות.

גל (22:09 17.12.2020)

כמו תמיד- פשוט אלופה!! מתכונים מושלמים וטיפים מסייעים

מתכונים ב-10 דקות (07:49 18.12.2020)

נראה מעולה גל!!
תודה שחזרת לעדכן ❤️

לבנת (09:09 15.12.2020)

תודה רבה,
הכנה מהירה, תוצאה טעימה…

מתכונים ב-10 דקות (10:05 15.12.2020)

שמחה שאהבת לבנת 🙂

שרון סופר (12:57 14.12.2020)

אפרת המקסימה!הכנתי אתמול ויצאו טעימות כל כך.הפעוט הקטן שלי חיסל 3 אחת אחרי השנייה וביקש…עוד!תודה רבה וחג שמח!

מתכונים ב-10 דקות (19:57 14.12.2020)

תודה שרון, שמחה לקרוא שאהבת 🙂
חג שמח ❤️

דבי (22:14 12.12.2020)

שבוע טוב!
יש לי שאלה לגבי בצק של סופגניות רגילות עם שמרים והתפחה רגילה.
האם אפשר להתפיח במקרר תמיד?
אפשר להכין בצק ביום ראשון להכניס למקרר ולטגן בשני?
תודה רבה וחנוכה שמח!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:50 12.12.2020)

שבוע טוב וחנוכה שמח!
אפשר להתפיח במקרר.
אפשר להכין את הבצק ביום ראשון בערב ולשים במקרר עד הבוקר (לכסות את הקערה בניילון נצמד).

דבי (07:42 13.12.2020)

תודה על תשובתך המהירה!
ז”א לא יותר מלילה, נכון?
רציתי מצהריים של ראשון עד הערב של שני, אי אפשר?
עוד דבר כמה זמן צריך כדי להפשיר מהפריזר ולהתפיח?
שוב תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:29 13.12.2020)

את יכולה להשאיר יותר זמן במקרר אבל אם את רואה שהבצק תפח, תורידי ממנו את האוויר ותשימי במקרר להתפחה נוספת.
זה כדי למנוע התפחת יתר. אין בעיה להתפיח כמה פעמים את הבצק, זה דווקא מומלץ.
אם הקפאת את הבצק, יש להוציא אותו לשיש עד שהוא מפשיר לגמרי ואז יש להתפיח עד שהוא מכפיל את הנפח. זה יכול לקחת כמה שעות טובות אם הבצק היה קפוא.

לילי (20:32 10.12.2020)

יצא רך וטעים ולא כל כך יפה 😉. תודה.
תודה על הטיפים גם.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:50 11.12.2020)

אני חושבת שזה נראה מעולה! (זה לא חייב להיות עגול וסימטרי)
תודה על השיתוף וחנוכה שמח ❤️

מעיין (19:03 10.12.2020)

הוספתי 2 כפות שמן כי תכננתי לעשות במולטיקייק.. ואז קרה משהו למוטיקייק..
עדיין אפשר לטגן? למרות שהוספתי שמן?
או שעדיף להכין בלילה מחדש..

מתכונים ב-10 דקות (19:52 10.12.2020)

אני מניחה שאמור להיות בסדר,
תנסי עם סופגניה אחת ותראי אם היא יוצאת כמו שצריך.
חג שמח❤️

מעיין (21:28 10.12.2020)

יצא טעים, אבל עם טעם של שמן… יותר מדי.
פעם הבאה עדיף בלי כמובן,אם מטגנים 🙂

חג שמח!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:07 11.12.2020)

תודה שחזרת לעדכן.
חנוכה שמח ❤️

רוית (15:42 10.12.2020)

הכנתי בקלי קלות יצא פשוט שלמות…
תודה אפרת וחג שמח לכל עם ישראל❤

מתכונים ב-10 דקות (19:45 10.12.2020)

תודה רוית!
שמחה שיצא מוצלח
חג שמח❤️

ח.ו (15:24 10.12.2020)

הי, יש לך מתכון לא חלבי?

מתכונים ב-10 דקות (19:45 10.12.2020)

היי בטח 🙂
לביבות לחנוכה
או שתוכלי להכין ספינג

חן (13:04 10.12.2020)

היי אפשר,את יכולה להגיד בערך כמה שמן לשים?

מתכונים ב-10 דקות (14:49 10.12.2020)

היי חן,
זה תלוי בגודל הסיר שבו תשתמשי.. הייתי אומרת בקבוק, פחות או יותר

דיקלה (15:19 8.12.2020)

האתר שלך משהו משהו. מתוק מדבש.
האם יש סופגניות ללא טיגון . מפני שאסור לי לאכול מטוגן….
תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:05 8.12.2020)

היי דיקלה תודה רבה 🙂
עדיין לא יקירה, עובדת על זה

4444 (21:26 7.12.2020)

יוגורט ממותק?

מתכונים ב-10 דקות (21:53 7.12.2020)

לא חייב, אפשר 🙂

שרי (17:40 7.12.2020)

היי, מאז שגיליתי את האתר המדהים שלך אני פשוט מכורה… כל דבר שאני מתכננת להכין, קודם כל אני מחפשת באתר הזה ומשתדלת לעבור על התגובות כי הם מאד מחכימות, המתכונים שלך פשוט אליפוות!! רציתי לשאול על איזה גודל כפות מדובר?? כף רגילה או הגשה? אם אפשר תמונה הכי טוב… תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:24 7.12.2020)

תודה שרי ❤️
הכוונה לכף מטבח רגילה (זאת שאוכלים בה). מצורפת תמונה.

יערית (18:17 2.12.2020)

בקשר לברנדי, זה יעבוד גם עם ליקר בננה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:45 3.12.2020)

כן.

תמי (22:42 22.11.2020)

שלום אפרת דבר ראשון תודה על המתכונים המוצלחים!!
יש לך גם מתכון לסופגניות ללא גלוטן? אם כן אשמח שתישלחי לי קישור. תודה!!!!!!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:23 23.11.2020)

היי תמי,
אין לי מתכון ספציפי באתר אבל לדעתי אפשר להכין את המתכון הזה עם תערובת קמחים ללא גלוטן כמו “כרגיל” וכו’ + כפית ורבע אבקת אפיה (במקום הקמח התופח).

תמי (20:33 25.11.2020)

תודה רבה!!!
פשוט אני אלרגית לגלוטן….

קרן (14:40 22.11.2020)

היי אפרת האם אפשר להכין את המתכון באפייה ללא שמן בתנור?

מתכונים ב-10 דקות (14:57 22.11.2020)

היי קרן, אפשר לאפות אותן בתבנית מאפינס משומנת בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 20-25 דקות אבל צריך לקחת בחשבון שהמרקם שלהן יהיה שונה לגמרי.
המרקם יהיה יותר דומה לעוגה ופחות לסופגניות.

שני (15:31 11.03.2020)

הי אפרת וחג שמח
האם אפשר לטבול את הסופגניות ברוטב ? כמו עוואמה…
והאם ניתן להשתמש ביוגורט במקום אשל?
תודה רבה 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:06 11.03.2020)

אני חושבת שכן.
דרך אגב יש גם מתכון לעוואמה.
אפשר לשים יוגורט.

שבי (15:44 29.12.2019)

האם אפשר להכין את המתכון במכשיר מולטי קייק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:28 29.12.2019)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן.

תהילה (14:43 29.12.2019)

באיזה כוס משתמשים ? בכוס חד פעמית חמה ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:08 29.12.2019)

כוס בנפח 240 מ”ל (כוס זכוכית רגילה עם ידית).

חיה (22:00 28.12.2019)

מדוע העיסה יצאה לי יבשה? צריך להוסיף מים או שמן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:46 28.12.2019)

שמת כוס ורבע קמח, ביצה וגביע יוגורט של 200 מ”ל?
באיזה כוס השתמשת?
תוסיפי עוד יוגורט או קצת חלב.

שירן (10:12 25.12.2019)

האם ישנה דרך להפוך את הסופגניות לנטולות גלוטן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:48 25.12.2019)

אולי אפשר להשתמש בקמח תמי או כרגיל ולשים כוס ורבע קמח + כפית ורבע אבקת אפיה.

דבי (20:06 24.12.2019)

חנוכה שמח לך!

הקפאתי עיגולי בצק של סופגניות במרקם אחר,

כמה זמן לדעתך, צריך להפשרה וכמה להתפחה לפני הטיגון?

תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:29 25.12.2019)

אם זה בצק עם שמרים אז יש להפשיר עד שהם מגיעים לטמפ’ החדר (אולי כשעה), אפילו מומלץ להפשיר כל הלילה במקרר ואח”כ להתפיח עד כמעט להכפלת הנפח (שעתיים-שלוש, זה מאוד יכול להשתנות בהתאם לטמפ’).
חנוכה שמח 🙂

אורנה (16:34 28.12.2019)

הכנתי עם קמח קמחSchar Mix B (מיקס B) ללא גלוטן
יצא יותר טעים מקמח חיטה לבן רגיל. היתה תמימות דעים במשפחה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:23 28.12.2019)

מעולה 🙂
תודה על השיתוף.

ריקי (17:14 24.12.2019)

אפרת אלופה!!!!!
כרגיל אין על המתכונים שלך!!!❤❤❤❤
שמתי יוגורט תות וזה יצא מושלםםםם
תודה ענקית!!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:38 24.12.2019)

מהמם!
תודה לך על השיתוף.
חנוכה שמח 💖

ז'אן (14:09 24.12.2019)

מתכון פשוט ויצא טעים , קריספי מבחוץ ואפוי טוב מבפנים!
הכנסתי את הבלילה לשק סילוף גדול וישר לשמן, יצאו ממש יפות
ובלי ללכלך…תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:29 24.12.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה וחנוכה שמח!

נטלי (13:58 24.12.2019)

שמתי שמנת במקום אשל והבצק יצא צמיגי.. האם חובה לשים אשל ? שנה שעברה עשיתי עם אשל ויצא מדהים ועכשיו היה לי רק שמנת .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:29 24.12.2019)

שמנת שמנת חמוצה או מתוקה?

אורין (23:05 27.12.2019)

שמנת משנה מרקם של סופגנייה או כל מאפה. שמנת כשמה מלאה בשומן וזה מכביד על התוצאה של העיסה. בשביל סופגניות אוויריות עם החמוציות העדינה של יוגורט מביא סופגנייה אוויריות. חג שמח!

אפרת (19:54 18.12.2019)

יצא מצויין והמתכונים שלך נפלאים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:09 18.12.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה!

חיה (18:51 17.12.2019)

יש לך מתכון לסופגניות אפויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:57 17.12.2019)

לא אין לי.

ניצן (05:51 17.12.2019)

היי האם ניתן להכין יום לפני ההגשה והן ישמרו על טריות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:57 17.12.2019)

עדיף באותו יום אבל אם לא מתאפשר אז אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר. לפני ההגשה לחמם בתנור.

אנונימי (11:35 16.12.2019)

היי אפרת,
ראשית תודה על המתכונים הנפלאים!
שנית, האם ניתן לשנות לגרסה פרווה, אם כן מה לשים במקום האשל??
אודה לתגובתך 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:05 16.12.2019)

אפשר לנסות לשים בין שליש לחצי מיכל קצפת צמחית/ריץ’ (במקום האשל).

מירי (17:12 11.12.2019)

היי אפרת אם אין לי קמח תופח אפשר לשים במקום קמח רגיל ואבקת אפיה ואם כן אז כמה ? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:17 11.12.2019)

כן, אפשר לשים כוס ורבע קמח רגיל + כפית ורבע אבקת אפיה.

ליזה (19:42 6.12.2019)

היי אפרת,
ניתן להחליף לקמח כוסמין ?
והאם אפשר גם שמנת חמוצה או שעדיף אשל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:21 7.12.2019)

אני מניחה שכן. כוס ושליש קמח כוסמין + כפית ורבע אבקת אפיה.
אפשר להכין גם עם שמנת חמוצה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:43 10.12.2018)

משתפת במתכון של דבי היקרה לסופגניות שמרים רגילות וטעימות (למי שמוכן קצת יותר להשקיע 🙂 ):

חצי קילו קמח, 2 ביצים, 40 גר’ סוכר, 60 גר’ מרגרינה, שליש חבילת שמרית, חצי כפית מלח וחצי כוס מים פושרים (מוסיפים מים לפי הנדרש).
שמים את השמרים במים ומערבבים עם כל החומרים (לא במגע ישיר עם המלח) עד בצק רך מאד (מעט דביק), מתפיחים שעתיים, קורצים עיגולים ומתפיחים עוד שעה. (עובדים עם קמח אם צריך). מטגנים בשמן עמוק.
יוצאים כ-32 סופגניות (בגודל הקף כוס זכוכית עם ידית).

נעה (22:08 9.12.2018)

סופגניות מעולות! תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:21 10.12.2018)

תודה נעה, שמחה שאהבת 🙂

רויטל (17:02 9.12.2018)

היי
בדיוק מתכוונת להכין…רק לוודא-
את הקינמון בתוך הבלילה מראש? ותודה, נראה נפלא ועושה חשק

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:28 9.12.2018)

כן 🙂

שירה (22:41 8.12.2018)

כבר שנה שניה שאנחנו נהנים!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:48 8.12.2018)

נראה מעולה 😍
תודה שירה

שני (20:42 9.12.2018)

איך הצלחת לעגל אותם? אצלי הם נראים כמו קיפודים

הילה לוי (20:21 4.12.2018)

מתכון מעולה!!! הכנתי בפחות מחצי שעה והן נגמרו בתוך חמש דקות!!! תודה רבה וחג שמח!! הייתי מעלה תמונה אבל לא נשאר מה להעלות:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:25 4.12.2018)

שמחה לשמוע!
תודה וחג שמח ❤️

ניצן (19:56 3.12.2018)

יצא ממש טעים!! הקינמון מוסיף המון
חג שמח:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:22 3.12.2018)

תודה ניצן וחג שמח ❤️

מירית (06:34 3.12.2018)

מתכון פצצה !! המתכון פשוט פשוט והטעם נפלא !!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:12 3.12.2018)

שמחה שאהבת!
חנוכה שמח 💕

אביגיל (00:28 3.12.2018)

היי אפרת
רציתי לשאול אם יש לך מתכון של סופגניות רגילות
חשוב לי שהם יצאו יפות ואוריריות
זה ממש דחוף לי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:13 3.12.2018)

סורי, אין לי.
חג שמח 🌺

דניאל (22:43 2.12.2018)

קבוע אני רוצה לעשות חצי כמות? אפשר מידות למצרכים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:16 3.12.2018)

בטוח? גם ככה זו כמות יחסית קטנה.
שני שליש כוס קמח תופח מנופה (90 גרם)
כף גדושה סוכר
חצי גביע יוגורט/ אשל (100 מ”ל)
חצי בלילה של ביצה טרופה
חצי כפית תמצית וניל
קורט מלח
קורט אבקת קינמון (לא חובה)
חג שמח!

שרון (22:36 2.12.2018)

יצא מעולה! מכינה כל שנה,חג שמח 😀

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:00 3.12.2018)

שמחה לשמוע!
תודה וחנוכה שמח 💜

מלכי (17:28 2.12.2018)

היי אפרת
הכנתי כבר שנה שעברה.
חיפשתי שוב את המתכון.
יותר טעים מסופגניה מהחנות!
הכנתי עם קמח מלא ועם תמצית תות במקום תמצית וניל.
יצא כצפוי טעים וחגיגי במיוחד!
תודה רבה וחנוכה שמח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:25 2.12.2018)

נשמע מעולה 🙂
תודה מלכי וחג שמח ❤️

קורין (18:21 3.12.2018)

היי, אשמח לדעת אם אני מחליפה קמח לבן בקמח מלא אני שמה את אותה כמות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:24 3.12.2018)

אפשר לשים כוס ורבע קמח מלא + כפית ורבע אבקת אפיה.

אסנת (15:47 2.12.2018)

האם אפשר לשים שמנת במקום אשל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:24 2.12.2018)

עדיף שמנת חמוצה אם יש לך.
אם זו שמנת מתוקה/צמחית אז יש להתחיל עם חצי מיכל (125 מ”ל) ולהוסיף עוד במידת הצורך. הבלילה צריכה להיות דביקה, רכה ומעט דלילה אבל לא נוזלית מידי.
חג שמח 🌺

עידית (15:37 2.12.2018)

מתכון מתכון… לא פעם ראשונה וההנאה מתחזקת…תודה על מה שאת…חג שמח…הן בדרך להדלקת נרות והנאה מהסופגניות…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:23 2.12.2018)

נראה מעולה 😍
תודה עידית וחג שמח!

שלומית (13:56 2.12.2018)

אפשר לשים ערק במקום ברנדי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:44 2.12.2018)

כן.

אילה (09:54 2.12.2018)

אם אני רוצה להשתמשש בקמח רגיל מה היחס

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:22 2.12.2018)

כוס ורבע קמח רגיל + כפית ורבע אבקת אפיה.

גל (15:14 1.12.2018)

אתר מושלם עם מתכונים מושלמים:)
אני רוצה להגיש את הסופגניות יום למחרת, אם אעשה אותן בערב לפני, כיצד לשמיר אותן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:14 1.12.2018)

הסופגניות הכי טעימות שמכינים אותן סמוך להגשה (אפשר כמה שעות לפני).
אם אין ברירה אפשר להכין יום מראש ולשמור במקרר. לפני ההגשה לחמם בתנור.

לאה (09:16 27.11.2018)

יש לך מתכון לדונאטס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:01 27.11.2018)

כרגע לא. מקווה להעלות בהמשך.

אפרת (18:56 24.11.2018)

הי, מניחה שכבר שאלו אבל לא מצאתי…
אפשר להחליף את הקמח תופח בקמח רגיל ואבקת אפיה? מה הכמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:08 24.11.2018)

אפשר לשים כוס ורבע קמח רגיל + כפית ורבע אבקת אפיה.

לאה (22:35 19.11.2018)

הסופגניות הכי טעימות בעולם!
אפרת אין עליך את מדהימה. לא מפסיקה להכין דברים מהאתר שלך. הכל יוצא מושלם! תודה להשם שמצאתי את האתר הזה.
בזכותך האוכל שלנו השתדרג פלאים. מברכת אותך בכל הברכות! בעזרת השם תמשיכי להצליח! תודה ענקית!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:15 20.11.2018)

תודה רבה יקרה ❤️

חן (21:17 4.11.2018)

הכנתי עם חברה שלי
יצה ממש טעים!
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:08 5.11.2018)

תודה חן, שמחה לשמוע 🙂

ריקי נישנסקי (08:28 28.05.2018)

שלום!
האם אפשר במקום טיגון לאפות במולטי קייק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:13 28.05.2018)

היי ריקי,
זה אמור לעבוד (לא ניסיתי). אם מכינים במכשיר ולא מטגנים אני ממליצה להוסיף 2 כפות שמן לבלילה.

דלית (11:24 17.12.2017)

מניחים בבת אחת את הבלילה לתוך השמן????????

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:34 17.12.2017)

כן, בעזרת כף.

מלכי (19:08 13.12.2017)

לא יפים כמו שלך, אבל טעם מושלם!
הגשתי עם סירופ מייפל ליד (ובלי ריבה)
הילדים היו מרוצים מאד!
תודה וחנוכה שמח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:37 13.12.2017)

תודה מלכי, שמחה שכולם נהנו 🙂
חנוכה שמח!

נופר (07:46 13.12.2017)

הכנתי אתמול לכבוד נר ראשון לאחר שזרקתי כמות שלמה לפח ממתכון באתר אחר. אלו יצאו ממש טובות וטעימות. ובאמת חשוב לשים לב שהשמן לא רותח ושהכפות לא לגמרי מפוצצות בבצק אלא למלא כף שטוחה.

תודההה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:58 13.12.2017)

תודה נופר, נראה מצוין!
חנוכה שמח 💛

נטלי (21:51 12.12.2017)

יצא טעים מאוד… מתכון קל ומוצלח..תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:05 12.12.2017)

נראה מעולה!!
תודה וחנוכה שמח 💛

יעל (18:07 12.12.2017)

אין לי תמצית וניל אפשר בלי ואם לא במה אפשר להחליף ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:05 12.12.2017)

היי יעל,
אפשר לשים שקית סוכר וניל (ולהפחית כף שטוחה סוכר מהכמות הכוללת) או להכין בלי.

מור (17:01 12.12.2017)

אם החלטתי לעשות את המתכון הזה עם קמח כוסמין ובאפייה,כמה זמן ועל איזה חום ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:07 12.12.2017)

היי מור,
שימי כוס ושליש קמח כוסמין + כפית ורבע אבקת אפיה. לחמם תנור מראש ל180 מעלות במשך 20-25 דקות. יש לקחת בחשבון שהאפיה תתן לזה מרקם יותר דומה לעוגה ופחות של סופגניה.

ליזט (13:01 12.12.2017)

הי האם אפשר להכין עם קמח כוסמין ואבקת אפיה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 12.12.2017)

לא ניסיתי אבל נראה לי שאפשר. כדאי לשים כוס ושליש קמח כוסמין + כפית ורבע אבקת אפיה.

מור (11:59 12.12.2017)

שלום 🙂 אשמח לדעת מה משקל הקמח שצריך להיות בהתאם לכוס ורבע.
ואם לא ניתן לקבל משקל האם השתמשת בכוס חדפ שקופה רגילה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:02 12.12.2017)

היי מור,
כוס ורבע קמח = 175 גרם.
חנוכה שמח 🙂

שרה (16:36 11.12.2017)

אפשר להשתמש בשמנת חמוצה במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:38 11.12.2017)

כן, אפשר.

שושי (20:53 10.12.2017)

הי, אם רוצים להכפיל כמות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 10.12.2017)

אין בעיה להכפיל את כל הכמויות ב-2.

חמדת (20:02 9.12.2017)

הי האם יש גרסה פרווה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:18 9.12.2017)

היי חמדת,
אפשר לנסות לשים בין שליש לחצי מיכל קצפת צמחית/ריץ’ (במקום האשל/יוגורט).

נתלי (14:47 7.12.2017)

היי יקירה יש לך מתכון מוצלח לסופגניות רגילות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:25 7.12.2017)

היי נתלי,
אין לי מתכון מדויק אבל אני מקווה שאספיק להכין ולפרסם לחג הקרוב.

נתלי (00:43 10.12.2017)

תודה רבה מחכה ומצפה

אלייה (17:02 4.12.2017)

אך האם ניתן לאפות אותן בתנור ? ואם כן , בכמה מעלות וכמה זמן ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:03 4.12.2017)

היי אלייה,
אפשר לאפות אותן בתבנית מאפינס משומנת בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 20-25 דקות אבל צריך לקחת בחשבון שהמרקם שלהן יהיה שונה לגמרי. המרקם יהיה יותר דומה לעוגה ופחות לסופגניות.

אלייה (20:25 4.12.2017)

תודה

אלייה (17:15 2.12.2017)

שבוע טוב ומבורך !
האם יש לך מתכון לסופגניות אשל אפויות ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:11 2.12.2017)

שבוע טוב אלייה 🙂
זה המתכון לסופגניות אשל.

הדס (16:22 29.11.2017)

יצא טעים אבל שומני!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:52 29.11.2017)

היי הדס,
שמחה שיצא טעים.
לגבי השומניות, אולי השמן לא היה חם מספיק כשטיגנת אותן.

נתלי (23:58 13.12.2017)

היי תוכלי לשלוח לי מתכון לסופגניות רגילות למייל ?? אני רואה שלא יצא לך להעלות את המתכון והאמת אני לא סומכת על מתכונים אחרים אוהבת את הא טעמים שלך!!תודה וחג חנוכה שמח

גלית (08:13 1.01.2017)

הי אפרת,
הן יצאו מעולות, גם יפות וגם טעימות! הקינמון הוא הברקה!

מתכונים ב-10 דקות (10:00 1.01.2017)

תודה גלית, שמחה לשמוע 🙂
יום מקסים

שולה לבבי (20:13 31.12.2016)

החלפתי 200 מ”ל אשל ב-200 מ”ל קרם קוקוס ויצא מושלם!
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (21:29 31.12.2016)

מעולה 🙂
תודה שולה ושבוע טוב

אלון קוטלר (14:11 29.12.2016)

אני מת עליכם ועל המתכונים שלכם

מתכונים ב-10 דקות (14:13 29.12.2016)

תודה אלון 🙂

קרן (17:37 28.12.2016)

מתכון מצויין!!! הכנתי עכשיו ויצא מעולה!!! תודה

מתכונים ב-10 דקות (19:40 28.12.2016)

תודה קרן, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח

אפרת (12:00 27.12.2016)

אני צריכה להכין את הסופגניות כמה שעות מראש (בערך 4). עדיין יהיו טעימות או שעדיף להכין משהו אחר…?

מתכונים ב-10 דקות (12:19 27.12.2016)

היי אפרת,
4 שעות זה לא נורא. תוכלי לחמם אותן קצת בתנור לפני ההגשה והן יהיו טעימות.

ישראל (20:41 25.11.2017)

תקשיבי לא יודע מי את אבל בחיים לא נגעתי בתנור ובבצק ומאז שהכרתי את המתכונים שלך אני לא מפסיק לאפות תודה רבה לך את אלופה כל מתכון יותר טעים ומעניין מהשני ובעיקר קל להכנה את אלופה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:22 25.11.2017)

תודה ישראל, כיף גדול לשמוע 🙂

אלה (16:46 26.12.2016)

מה ניתן לשים במקום האשל??

מתכונים ב-10 דקות (17:02 26.12.2016)

היי אלה,
אפשר לשים יוגורט או לבן או גבינה לבנה.

גלית (15:59 26.12.2016)

הסופגניות יצאו טעימות ופופולריות במיוחד:) תודה רבה על המתכון. אני טבלתי את הידיים בשמן וגלגלתי את המצב לעיגולים והספגניות יצאו עגולות ויפות.

מתכונים ב-10 דקות (17:01 26.12.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה גלית וחג שמח!

הדר (05:31 26.12.2016)

רוב המאכלים שאני מכינה מהאתר הזה.. ועכשיו הכנתי את הסופגנייות (אני בארה״ב) ויצא מעדן!! תודה 🙂 חבל שאי אפשר להוסיף תמונה לתגובה

מתכונים ב-10 דקות (09:37 26.12.2016)

היי הדר,
שמחה לשמוע!
בתכנון שבקרוב יהיה ניתן להוסיף תמונה.
תודה וחג שמח 🙂

אנונימי (14:07 25.12.2016)

הי האם הבצק יכול לחכות עד שמבשלים אותו או שחיבים לטגן אותו מיד?

מתכונים ב-10 דקות (14:30 25.12.2016)

עדיף לטגן סמוך להכנת הבצק אבל אם אין אפשרות אפשר להכין את הבצק מראש (באותו יום) ולשמור במקרר בקערה עטופה בניילון נצמד.

אורלי (10:24 26.12.2016)

אני מכינה בצק, מטגנת ואם נשאר בצק אני מכניסה למקרר ומטגנת למחרת ויוצא נהדר.

מתכונים ב-10 דקות (12:21 26.12.2016)

מצוין 🙂
תודה אורלי וחג שמח

סול (19:50 24.12.2016)

תקראו לזה איך שאתם רוצים❗זה יצא מוצלח וטעים מאוד.

מתכונים ב-10 דקות (19:50 24.12.2016)

תודה סול!
חג שמח 🙂

בודו (11:25 24.12.2016)

היי איך ממלאים את הסופגניות?

מתכונים ב-10 דקות (11:41 24.12.2016)

היי,
אפשר למלא בעזרת מזרק. אם אין מזרק אפשר ליצור חריץ בעזרת סכין ולמלא בריבה בעזרת הסכין או כפית קטנה. אפשר גם לחצות את הסופגניה לרוחב, למלא בריבה ולסגור. אח”כ לטשטש את החיתוך בעזרת פיזור אבקת סוכר.
חג שמח 🙂

תהל (22:12 12.12.2017)

אפשר גם עם קשית

אלייה (18:52 19.12.2016)

תודה על המתכונים .
האם יש לך מתכון של סופגניות אפויות על בסיס שמן ?

מתכונים ב-10 דקות (20:37 19.12.2016)

לא אלייה, אין לי.

גילי (23:49 17.12.2016)

אפשר בלי התמצית וניל ?

מתכונים ב-10 דקות (00:08 18.12.2016)

כן, אפשר.

אורי (01:11 15.12.2016)

הסופגניות שלך הם בודאי טעימות ,אין לי ספק בכך,אבל לצערי הרב ,המרשם הזה הוא לא מרשם של סופגניות. המרשם שלך הוא המאכל הלאומי ההולנדי שהם ההולנדים אוכלים בכמויות עצומות בחג ניקולאס הקדוש ובחג המולד. הם ההולנדים קוראים לזה Olie Bolen ותרגומן הוא. כדורי שומן. את אותו המרשם עושים גם יהודים ממוצא הולנדי בארץ בכלהזדמנות.
אני חושב בכלהרצינות שאת צריכה לתת שם אחר ל״סופגניות״ האלו. אולי לקרואלהן שומניות הולנדיות?
בתודה
אורי

מתכונים ב-10 דקות (09:52 15.12.2016)

היי אורי,
בחרתי לשתף סופגניות אלה כי הן גרסה מהירה המזכירה את הסופגניות הרגילות, למי שמחפש משהו טעים ומהיר לחג החנוכה.
מכבדת מאוד את דעתך אך רוב הגולשים לא יודעים מה זה “שומניות הולנדיות” ולכן בחרתי לקרוא להן כפי שקראתי. דרך אגב, אלה סופגניות שנקראות גם “סופגניות אשל”.
בכל מקרה, אני מודה לך על השיתוף.
יום מקסים 🙂

מיטל (17:07 30.11.2016)

הי אפרת! תוכלי גם לפרסם מתכון רגיל לסופגניות למרות שהוא יקח יותר מ- 10 דקות?
ואת אולי מכירה מילוי לסופגניות שמשלב חמאת בוטנים?

מתכונים ב-10 דקות (21:11 30.11.2016)

היי מיטל,
אשתדל לפרסם מתכון. לגבי מילוי, אפשר לשלב כף חמאת בוטנים עם 2 ממרח שוקולד/נוגט/נוטלה.
אם חמאת בוטנים טעימה לך כמו שהיא אפשר פשוט להמתיק מעט עם סירופ מיפל או דבש ולמלא את הסופגניות.
חשוב לטעום לפני שממלאים.

שירן (19:06 27.11.2016)

מה המרקם של הבצק צריך להיות? יצא לי בצק כבד כזה ודביק..

מתכונים ב-10 דקות (19:35 27.11.2016)

הבצק אמור לצאת סמיך ודביק.

שירן (08:49 25.11.2016)

הי אפרת,
יש לי גביע יוגורט במתיקות מעודנת אפשר להשתמש בזה?

מתכונים ב-10 דקות (09:14 25.11.2016)

כן שירן, אפשר.

שירן (17:27 27.11.2016)

אפשר להשתמש במקום ברנדי בוודקה?

מתכונים ב-10 דקות (19:50 27.11.2016)

כן

עדי (20:38 20.11.2016)

פשוט אליפות !
לא היה לי אשל עשיתי עם גביע שמנת חמוצה
חוסל בשניות

מתכונים ב-10 דקות (21:11 20.11.2016)

שמחה לשמוע!
תודה עדי 🙂

אור (16:08 12.12.2015)

האם אפשר להחליף תקמח התופח ובקמח רגיל אם אבקת אפייה?

מתכונים ב-10 דקות (17:02 12.12.2015)

כן אור, אפשר לשים כוס ורבע קמח רגיל+ כפית ורבע אבקת אפיה.
בהצלחה וחג שמח 😉

לימורי (13:41 12.12.2015)

יצא מדהים וטעים תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (14:40 12.12.2015)

תודה לימורי, שמחה שאהבת 🙂

ענת (12:14 12.12.2015)

שדרוג לסופגניות:
1. הכנתי עם 1.5 כוס קמח. עדיף.
2. כדי לקבל סופגניות עגולות ומושלמות ולהקל את תהליך הטיגון הכנסתי את התערובת לשקית זילוף. חתכתי את השקית למטה, החזקתי מעל לסיר עם השמן ולחצתי על השקית מלמעלה. עם מספריים חתכתי מהבצק שיצא מהשקית חתיכות של כ- 1.5 ס”מ. החתיכות נפלו לשמן ונוצרו סופגניות קטנות ומושלמות בצורתן.

מתכונים ב-10 דקות (14:40 12.12.2015)

רעיון מעולה! תודה ענת 🙂

דניאל (07:42 11.12.2015)

יצא לי הצגה!!!
שמתי את הכל במגימיקס עם מלוש.ועירבבתי..זה היה נראה בלתי אפשרי..מרקם של טחינה.ושמתי לבן במקום אשל…זה מה שמצאתי.שמתי בשמן והם התנפחו ויצאו מטורפות!!!!

מתכונים ב-10 דקות (08:22 11.12.2015)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂

חגית ניב (00:14 11.12.2015)

הסופגניות יצאו מעולות, נטרפו!!! הטיפים שאחרי המתכון בהחלט מועילים.
תודה וחג שמח

מתכונים ב-10 דקות (08:20 11.12.2015)

תודה חגית! שמחה לשמוע 🙂
חג שמח ושבת שלום

דנה ממן (17:54 8.12.2015)

יצא לי לא אוורירי, בצק חונק, מה יכולה להיות הסיבה?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (18:37 8.12.2015)

היי דנה,
יכול להיות שערבבת יותר מידי את הבלילה?
איך המרקם של הבלילה היה לפני הטיגון? סמיך/דליל?

נועה (15:32 8.12.2015)

רציתי לדעת האם אפשר להכין את הבלילה כמה שעות מראש?

מתכונים ב-10 דקות (16:15 8.12.2015)

היי נועה,
אני מניחה שכן. תעטפי את הקערה בניילון נצמד ותשמרי במקרר עד ההכנה.

נגה (20:17 6.12.2015)

אני טבעונית. יש דבר כזה סופגניות טבעוניות?

מתכונים ב-10 דקות (20:31 6.12.2015)

היי נגה,
אפשר לנסות לשים במקום היוגורט הרגיל והביצה- מיכל יוגורט סויה (125 גרם)+ כשליש כוס מיץ תפוזים (אפילו מבקבוק לשתיה קלה).
אם תחליטי לנסות, אשמח לקבל עדכון איך יצא 😉
חג חנוכה שמח!

שי (15:24 5.12.2015)

מה אפשר לשים במקום אשל כדי שזה היה פרווה ולא חלבי?

מתכונים ב-10 דקות (15:28 5.12.2015)

היי שי,
אפשר לשים קצפת צמחית. בסביבות חצי מיכל כי הקצפת יותר נוזלית מהאשל ולכן יש לשים ממנה פחות.

שי (22:41 5.12.2015)

יש אפשרות להשתמש בחלב/קרם קוקוס?

מתכונים ב-10 דקות (22:47 5.12.2015)

חייבת לציין שלא ניסיתי אבל אם כבר מנסים עדיף להשתמש בקרם קוקוס בגלל שהוא יותר סמיך.

שי (23:10 8.12.2015)

הבעיה שקרם קוקוס יתן טעם דומיננתי.
עם שם שמנת צמחית כמה אני צריך לשים אם הכמות היא 2 מיכלי אשל שכל מיכל 200מליגרם??
דבר נוסף איך צריכה להיות התערובת של הסופגנוית נוזלית, קשה, רכה, מוצקת??

שי (23:11 8.12.2015)

נ.ב
שכחתי גם לישאול כמה איזה גודל של שמנת צמחית של כמה מ”ל?

מתכונים ב-10 דקות (23:35 8.12.2015)

היי שי,
במקום 2 מיכלי אשל לדעתי כדאי להתחיל עם מיכל שמנת אחת (250 מ”ל) ולהוסיף עוד במידת הצורך. הבלילה צריכה להיות דביקה, רכה ומעט דלילה אבל לא נוזלית מידי.
ממליצה לנסות קודם לפי הכמויות במתכון לפני שמכפילים כמויות (ואז להתחיל מחצי מיכל שמנת). אח”כ זה כמה דקות ספורות להכין שוב את הבלילה.
בהצלחה 😉

שלי (14:27 4.12.2015)

יש אפשרות להשתמש במתכון לסופגניות לא מטוגנות?

מתכונים ב-10 דקות (14:43 4.12.2015)

היי שלי?
הכוונה לאפות אותן? אפשר לאפות בתבנית מאפינס אבל הן ייצאו פחות כמו סופגניות. יותר במרקם הדומה לעוגה.

שלי (15:16 4.12.2015)

אוקיי אני אנסה בראשון תודה על המענה המהיר!!

shila (00:07 4.12.2015)

ניסיון ראשון לקראת חג חנוכה . יצאו פשוט מושלמות עם הריבה ! מומלץ בחום !!! תודה על המתכון הנהדר שלדעתי הוא מנצח כמו כל מתכון שהכנתי מאתרך יצא מוצלח. תודה !

מתכונים ב-10 דקות (08:30 4.12.2015)

תודה ! שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום

shila (15:18 3.12.2015)

שלום האם ניתן להקפיא את הסופגניות עד לחג ? אשמח לקבל מענה תודה!

מתכונים ב-10 דקות (15:41 3.12.2015)

לדעתי כן. כדאי לחמם אותן כמה דקות בודדות בתנור לפני ההגשה (לאחר שמפשירים אותן).

Shifra (04:21 3.12.2015)

מירשם החלה המתוקה מצויצת
מבקשת מירשם לסופגניות על בסיס שמרים

דנה (13:37 30.11.2015)

האם אפשר לשלב גם קוטג׳ בבלילה?

מתכונים ב-10 דקות (13:49 30.11.2015)

היי דנה,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שכן ועדיף באמת לשלב עם היוגורט/אשל.
בהצלחה 😉

דנה (13:58 30.11.2015)

תודה! אעדכן 🙂

דנה (19:47 30.11.2015)

עכשיו ראיתי שאין לי ביצה…יש פתרון או שלוותר?

מתכונים ב-10 דקות (21:15 30.11.2015)

היי דנה,
לא ניסיתי כך שאני באמת לא יודעת. אולי אפשר להוסיף 4-5 כפות מים במקום.
אם תנסי אשמח לעדכון.

shila (23:21 24.11.2015)

שלום כתבת בטיפים שכדאי להוסיף ברנדי כי זה סופח פחות שמן. אבל במתכון לא ציינת בכלל ברנדי ואיזה כמות. אשמח אם תוכלי להשיב איזה כמות ומתי יש להוסיף . תודה shila

מתכונים ב-10 דקות (23:31 24.11.2015)

היי שילה,
אפשר להוסיף לבצק כף ברנדי. את הברנדי מוסיפים בסוף.
ערב נעים 🙂

קויאטק רחל (17:47 23.12.2014)

ניתן בהחלט להחליף את האשל או כל מוצר חלבי אחר בכמות של מיץ תפוזים !

לידור (20:36 15.12.2014)

אפשר להחליף את האשל בגבינה לבנה?

מתכונים ב-10 דקות (20:40 15.12.2014)

כן אפשר.

ליאת (15:13 14.12.2014)

האם המתכון יתאים למכשיר של לובלי בייק/מולטי קייק ????

מתכונים ב-10 דקות (15:19 14.12.2014)

היי ליאת,
לא ניסיתי למרות שבגדול זה אמור לעבוד. אם מכינים במכשיר ולא מטגנים אני ממליצה להוסיף 2 כפות שמן לבלילה.
שבוע נפלא 🙂

קרן (18:18 13.12.2014)

יש סופגניות ללא ביצים וללא חלב?

מתכונים ב-10 דקות (20:17 13.12.2014)

היי קרן,
לצערי לא..

מורן (17:12 10.12.2014)

היי אפשר לשים שמנת חמוצה במקום או עדיף יוגורט ?

מתכונים ב-10 דקות (18:52 10.12.2014)

היי מורן,
לדעתי לא צריכה להיות בעיה להשתמש בשמנת חמוצה.

ליאורה (15:06 14.10.2014)

אפשר במקום אשל שמנת

מתכונים ב-10 דקות (16:01 14.10.2014)

היי ליאורה,
כן. תשימי בין חצי ל3/4 מיכל שמנת של 250 מ”ל.

ליפז (21:43 1.12.2013)

גם אני ממליצה להכין את המתכון כמו שהוא רשום ולא לנסות להחליף את המרכיבים. אין מה לעשות, יש מתכונים שטעימים רק בגרסה החלבית שלהם וזה אחד מהם.

ברכה (21:31 1.12.2013)

לא לנסות עם ריץ’- ניסיתי ויצא מגעיל!!!!!! זרקתי הכל לפח

ורד (20:24 27.11.2013)

האם ישנה דרך להחליף את האשל או היוגורט במוצר פרווה?

מתכונים ב-10 דקות (23:55 27.11.2013)

היי ורד, את יכולה לנסות להשתמש בריץ’ (שמנת צמחית). מאחר והמרקם של השמנת נוזלי יותר מהיוגורט אני מציעה שתתחילי בחצי מיכל (125 גרם) ותוסיפי עוד בהתאם תוך כדי שאת בודקת את מרקם הבלילה, שלא תהיה נוזלית מידי.

הודיה (18:01 15.12.2014)

יוגורט סויה/מעדן סויה עם קצת לימון

מלי (16:34 27.11.2013)

אפשר להשתמש באבקת אפייה במקום קמח תופח מאליו?

מתכונים ב-10 דקות (17:40 27.11.2013)

היי מלי, כן. תשימי כפית גדושה של אבקת אפיה ותערבבי היטב עם הקמח.

ריקי (21:34 26.11.2013)

יש לי מתכון דומה והם באמת טעימים מאוד וקל להכנה.

חגית (13:56 26.11.2013)

אפשר לאפות במקום לטגן?

מתכונים ב-10 דקות (14:33 26.11.2013)

היי חגית, לא ניתן לאפות בגלל המרקם של הבלילה.

מירי ששון (11:50 26.11.2013)

פעם ראשונה שאני מכינה סופגניות ואני ממש מרוצה! אני בדרך כלל קונה וסוגרת עניין אבל הפעם ממש התפתתי להכין רק בגלל שהמתכון נראה מאוד קל ובלי כל ההתעסקות עם השמרים. בזכותכם השנה הילדים שלי יהנו ממעשי ידיי!

הילה (08:38 26.11.2013)

הכנתי אתמול. הייתי חייבת להתאמן:) יצא מאוד טעים. זה טעים גם בלי ריבה.

נירה מנע (08:24 26.11.2013)

אפשר להוסיף חתיכות של פירות (בננות, תפוחים, אגסים, אפרסמון,)לבלילה. יוצא נהדר עם “הפתעות” בפה….

חג שמח

מתכונים ב-10 דקות (08:44 26.11.2013)

היי נירה, רעיון מעולה. זה בהחלט מוסיף. חג שמח:)

רעות (22:09 25.11.2013)

הכנתי ויצא ממש טעים! חייבים לשמן את הכפות.כדי שתצא צורה נורמלית.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.