שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 6-7 דקות

מס’ מנות: 10 סופגניות בינוניות

סוג: חלבי

מצרכים:

1+1/4 כוסות קמח תופח מנופה (175 גרם)

2 כפות גדושות סוכר

1 גביע יוגורט/ אשל (200 מ”ל)

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל

קורט מלח

קורט אבקת קינמון (לא חובה)

 

– שמן לטיגון

– ריבה למילוי

– אבקת סוכר לקישוט

אופן הכנה:

-מערבבים את כל החומרים בקערה לפי הסדר בו רשומים עד לקבלת בלילה חלקה.

-מחממים סיר עם שמן (עד גובה 2/3) וכשהשמן חם (170-180 מעלות), מניחים בבת אחת את הבלילה לתוך השמן. רצוי להשתמש בכף קפיצית או כף גלידה משומנת ואם אין ברשותכם, ניתן להשתמש בשתי כפות כאשר בכף אחת מניחים את הבלילה ובעזרת הכף השנייה דוחפים את הבלילה במהירות ובבת אחת לשמן (מומלץ לשמן את הכפות). מנמיכים את האש ומטגנים משני הצדדים במשך 6-7 דקות עד להזהבה יפה. מעבירים לנייר סופג ומצננים מעט.

-ניתן לזלף ריבה לסופגנייה בעזרת שק זילוף או מזרק (לא חובה, היא טעימה גם ככה). מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

 

טיפים לסופגניות מוצלחות (מומלץ לקרוא):

1. כדי לבדוק אם השמן מספיק חם – יש לזרוק חתיכה קטנה מהבלילה לשמן. אם החתיכה שוקעת, השמן עדיין לא חם מספיק. אם החתיכה צפה במהירות ומיד משחימה – השמן חם מידי. בדיקה נוספת: יש להכניס כף עץ לתוך השמן. השמן מוכן לטיגון כאשר נוצר סביב הכף בעבוע עדין. אם נוצרות בועות גדולות רצוי לכבות את האש ולהמתין שהשמן יתקרר מעט או לשפוך עוד מעט שמן קר.

2. לאחר שהכנסתם את הסופגניות לשמן, יש להנמיך לאש בינונית-נמוכה (אם אתם מבשלים על הכיריים הכי גדולות – להנמיך לאש נמוכה) אחרת הסופגנייה תשחים מיד מבחוץ ותהיה נוזלית ולא מוכנה מבפנים.

3. לא מומלץ לטגן יותר מידי סופגניות בפעם אחת. מומלץ לטגן עד 4 סופגניות בכל פעם (כמובן שתלוי ברוחב סיר הטיגון).

4. לפני ובמהלך הטיגון, מומלץ להכניס לשמן חתיכת גזר (חתוכה לרוחב) כדי למנוע מהשמן להישרף, ולשמור על ויסות החום. אם החתיכה משחימה, החליפו אותה באחרת חדשה.

5. הוספת כף ברנדי לבצק מפחיתה ספיחה של שמן בבצק בזמן הטיגון.

6. גם אם הסופגניות נראות לכם זהובות, אל תתפתו להוציאן לפני הזמן. זמן הטיגון המומלץ הוא 6-7 דקות לסופגנייה (אם השתמשנו בכף רגילה).

לצפייה בסרטון ההכנה באינסטגרם לחצו כאן.


סופגניות אשל

סופגניות מהירות, סופגניות ללא שמרים, סופגניות קלות להכנה, מתכון לסופגניות מהירות, מתכון קל לסופגניות 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
לחמניות קוטג’לחמניות קוטג’
מרק עשיר לחורף מרק עשיר לחורף
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
ענת (11:53 31.12.2024)

שלום אפרת,
האם הסופגניות מתהפכות לבד או שצריך לסובב אותן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:35 31.12.2024)

לרוב הן מתהפכות אבל אל תסמכי על זה:)

avatar
Osnat Talpir (20:50 30.12.2024)

תודה על המתכון

מתכון לסופגניות מהירות
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:45 31.12.2024)

נראה מעולה:)

avatar
Osnat (17:58 29.12.2024)

תודה רבה מדהים נשארה אחת לצילום

מתכון לסופגניות מהירות
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:47 29.12.2024)

שמחה שיצא טעים❤️

avatar
נועה (16:57 25.12.2024)

אפשר להכין עם חלב שיבולת שועל במקום אשל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:06 26.12.2024)

לא ניסיתי אבל לא בטוחה אם זה ייצא מוצלח באותה מידה.

avatar
ורד (19:50 21.12.2024)

היי אפרת,
אני הולכת להכין את המתכון הזה הערב ויש לי שאלה לגבי השמן שישאר. האם לזרוק אותו או שאפשר לשמור ולהשתמש בו שוב, למשל לחביתה מחר?
אם לזרוק, אז איך את זורקת כל כך הרבה שמן? אני לא רוצה לשפוך לכיור כי לא נראה לי שזה בריא לצינורות (במיוחד לצינורות עתיקים כמו שלי). מה דעתיך?
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:17 22.12.2024)

אפשר להשתמש בשמן יום למחרת לטיגון חוזר אבל עוד פעם אחת בלבד.
הכי טוב לשפוך את השמן לכלי אטום או שקית אטומה אחרי שהוא מתקרר ולזרוק לפח.

avatar
תמר (10:13 26.12.2024)

לשפוך על האדמה במקום שלא מפריע

avatar
שרה (12:07 12.12.2024)

אני רוצה לנסות לאפות בתנור. האם עם המתכון הזה יכול לצאת סביר לדעתך?
או שבכלל לא מתאים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:01 12.12.2024)

אפשר לאפות בתבנית מאפינס משומנת בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 20-25 דקות אבל צריך לקחת בחשבון שהמרקם שלהן יהיה שונה לגמרי. המרקם יהיה יותר דומה לעוגה ופחות לסופגניות.

avatar
שרה (03:48 19.12.2024)

תודה רבה. עד איזה גובה למלא את הגביעי מאפינס?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:54 19.12.2024)

אפשר למלא כמעט עד הסוף

avatar
אא (20:45 28.12.2024)

אני הכנתי על מחבת טפלון(הוספתי כמה כפות חלב לבלילה) עם כפית שמן על המחבת בכל סבב.
יצא מצוין עם ריבה ואבקת סוכר!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:54 28.12.2024)

❤️

avatar
רחל (09:12 9.05.2024)

הי אפרת,
יש לך עוד רעיונות למתכונים עם אשל/לבן? תודה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:43 10.05.2024)
avatar
שרון (20:16 14.12.2023)

מתכון מעולה! מכינה כל שנה!

מתכון לסופגניות מהירות
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:26 14.12.2023)

תודה שרון🙂

avatar
יעל. ש. (11:27 11.12.2023)

תודה רבה על מתכון קל מהיר מוצלח וטעים במיוחד!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:05 11.12.2023)

חנוכה שמח💛💛

avatar
אודי (09:34 11.12.2023)

האם ניתן במקום אשל לשים יוגרוט בטעם וניל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:05 11.12.2023)

אני חושבת שכן, נשמע מעניין🙂

avatar
רוני (20:23 9.12.2023)

הכנתי עם מחבת טפלון עם חצי כפית חמאה בכל סבב, יצא מעולה ושומני. לא צריך שמן עמוק וכל הקלוריות המיותרות האלו.. טעים מאוד עם ריבה ואבקת סוכר גם בצורה הזו

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:50 9.12.2023)

תודה שחזרת לעדכן🙂

avatar
אירית (11:35 9.12.2023)

וואו! יצאו לנו סופגניות בצורת עב”ם! הזרקנו שוקולד במקום הריבה ולא כל כך הצליח אז טבלנו אותן בשוקולד. יצא מעולה! ובכלל כל המתכונים שלך מעולים! תודה רבה!

מתכון לסופגניות מהירות
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:47 9.12.2023)

בכל מקרה זה נראה טעים🙂
תודה לך

avatar
אירית (21:02 9.12.2023)

הבת שלי יעל כתבה את התגובה בבוקר. כמובן שאני מסכימה עם כל מילה! 😊
חג שמח אפרת יקרה ❤️

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:06 9.12.2023)

מהממות שתיכן:)
תודה רבה וחג שמח מלא באור❤️

avatar
אלונה (19:03 7.12.2023)

תודה רבה אפרת, הצלת אותי עם המתכון הפשוט והמוצלח הזה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:06 7.12.2023)

שמחה לשמוע🙂
חנוכה שמח מלא באור!

avatar
ריקי (15:25 7.12.2023)

האם אפשר לשים קמח רגיל עם אבקת אפיה במקום קמח תופח?
האם זה בדיוק אותו דבר או שקמח תופח מכיל עוד חומרים חוץ מא”א?
ותודה רבה על האתר השימושי!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:33 7.12.2023)

היי ריקי🙂
אפשר לערבב כוס ורבע קמח+ כפית ורבע אבקת אפייה.

avatar
אור (14:13 7.12.2023)

האם ניתן לשמור את הבלילה במקרר ולפני הטיגון להוסיף את אבקת האפייה פשוט? (אין לי קמח תופח)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:37 7.12.2023)

היי,
כדי שאבקת האפיה תעבוד כמו שצריך יש לערבב אותה עם הקמח לפני שמוסיפים לתערובת.
לא ניסיתי לשמור במקרר ולטגן יום למחרת אז אני לא יודעת.
אם יש לך אפשרות אז עדיף להכין באותו יום ואם לא, אז כדאי להוסיף את אבקת האפיה כבר בהתחלה.

avatar
מישל (10:10 7.12.2023)

שלום וברכה. אני רוצה להגיד ש אני מאוד מעריכה את העבודה שלך. קניתי 4 ספרים שלך הם כלכך טובים ומוצלחים!!מרגישים את ההשקעה !!את תמיד דואגת שכולם יצליחו ועונה בשמחה לכולם עם סבלנות וחוכמה. בזכותך יש בהמון בתים שלום בית ושמחה. אני כל יום רואה את האתר 10 דקות.אין כמוהו,תמשיחי להאיר את כולנו ושבורא עולם ישמור אליך בכל עת תודה על הכל. אני בעלי וילדים ואורחים שבאים בשבת נהנים מהמתכונים שלך חנוכה שמח וישר כח!!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:14 7.12.2023)

איזו מדהימה ומרגשת את!
תודה רבה יקרה❤️
חנוכה שמח מלא בניסים ואור לכל עם ישראל.

avatar
מישל (12:33 7.12.2023)

אמן. שכחתי להגיד שלפני שנה עברנו מאינטרנט פתוח לאינטרנט חסום וכש גיליתי ש אפשר להכנס לאתר 10 דקות שמחתי מאוד מאוד. גם שומרים על העיניים ועל בריאות הנפש וגם אוכל טעים בבית!!תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:27 7.12.2023)

❤️❤️

avatar
מירב (09:11 7.12.2023)

היי רוצה להכין בבוקר ולהגיש רק בערב של אותו היום. היכן לשמור עד הערב ? במקרר ? קופסה אטומה על השיש ? חג שמח 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:13 7.12.2023)

עכשיו כבר לא חם אז אפשר לשמור על השיש בקופסה סגורה.
לחמם בתנור לפני ההגשה.
חג שמח יקרה🌺

avatar
הודיה (15:59 29.11.2023)

היי,
אני נהנית ממש מהמתכונים המעלפים שלך!!
האם אפשר לזלף לשמן עם שקית זילוף? שיצא צורה יפה
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:03 29.11.2023)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן:)
תצטרכי לגזור חור יחסית גדול בשקית זילוף.

avatar
עידו (17:14 22.12.2022)

אפשר להחליף את האשל בשמנת חמוצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:17 22.12.2022)

היי,
אפשר(:

avatar
ענת (09:24 21.12.2022)

האם אפשר לטגן בשמן לא עמוק כמו לביבות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:15 21.12.2022)

פחות מומלץ, יצא שונה מעט ופחות מוצלח.

avatar
רימונית (13:47 20.12.2022)

אפשר מתכון לסופגניות רגילות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:17 20.12.2022)

אין לי מתכון לסופגניות רגילות עם שמרים, אבל יש מתכון לסופגניות עוואמה שניתן להכין ולמלא ריבה.

avatar
אסתי (18:55 19.12.2022)

אפשרי לשים במקום אשל
לבן תות – זה מה שיש לי:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:06 19.12.2022)

היי,
אפשר אבל פחות כדאי מבחינת הטעם.

avatar
אסתי (12:49 20.12.2022)

וואי,
יצא מושלם!! התחסל מיד!
עשיתי עם לבן תות – לא הרגישו כלום…
ונגמר לי גם התמצית וניל:) – אז שמתי במקום זה סוכר וניל והפחתתי בסוכר הרגיל.
רעדתי מכל השינויים – אבל יצא פצצה!!
תודה ענקית!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:21 20.12.2022)

איזה כיף שנהניתם מהמתכון ושיצא מוצלח עם כל השינויים(:
תודה על השיתוף❤

avatar
חני (22:24 18.12.2022)

יצא לי מאוד דליל וזה סוג של נשפך לתוך השמן כך שיצא יותר כמו פסים וגושים מעניינים אבל הכל נזלל! היה טעים מאוד!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:02 18.12.2022)

איזה כיף שיצא טעים(:
כדאי להשתמש בכף גלידה כדי ליצור צורה עגולה.
תודה שחזרת לשתף❤

avatar
הדר (14:34 15.12.2022)

שלום אפרת,
קודם כל תודה על כל המתכונים הנפלאים!
האם לדעתך ניתן להוסיף לבלילה פצפוצי שוקולד?
שאלה נוספת, איך ניתן להזריק שוקולד לסופגניה?
המון תודה מראש
וחג חנוכה שמח 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:48 15.12.2022)

היי הדר,
שמחה כל כך שאת נהנית מהמתכונים(:
אפשר להוסיף שוקולד צ’יפס לתערובת.
כדי להזריק ריבה/שוקולד ניתן להיעזר במזרק או בשקית זילוף.
בהצלחה וחנוכה שמח!

avatar
לוי כרמית (19:47 5.12.2022)

אפרת אין עלייך במתכונים !!!
אבל אוי ואבוי מה יצא לי אפילו לא דומה לסופגנייה הבלילה יצאה מאוד דלילה לא הצלחתי לטגן בצורה עגולה אבל לסיכום טעים מאודדדד

מתכון לסופגניות מהירות
avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:34 5.12.2022)

שמחה שאת נהנית מהמתכונים(:
הבצק אכן קצת בעייתי ליצירת צורה… האם השתמשת בכף גלידה כדי ליצור את הצורות?
בכל מקרה הסופגניות נראות טעימות מאד!

avatar
לוי כרמית (15:17 11.12.2022)

לא השתמשתי בכף גלידה אלא בכף בגלל שהבלילה הייתה דלילה מידי זה לא היה כל כך עוזר אנסה אולי בשקית זילוף
ותודה על התגובה אפרת

avatar
שירה (07:38 3.12.2021)

יש איך לעשות אותם פרווה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:37 3.12.2021)

היי,
אפשר לשים כשליש מיכל שמנת צמחית במקום האשל(:

avatar
מירי (18:08 2.12.2021)

הי, אם אין לי קמח תופח אפשר לשים אבקת אפיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:25 2.12.2021)

היי מירי,
אפשר לשים כוס ורבע קמח+ כפית ורבע אבקת אפייה(:

avatar
עדי (19:11 1.12.2021)

היי אפרת .
קודם כל אין על האתר שלך .וגם קיבלתי אתמול את הספרים שהזמנתי תענוג .
לגבי הברנדי : האם מוסיפים כף בנוסף לתמצית וניל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:44 1.12.2021)

היי עדי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים, תתחדשי ותיהני מהספרים!
הברנדי הוא בנוסף לתמצית הווניל(:

avatar
רחלי (18:01 1.12.2021)

מתכון מעולה!!!! יצא חלום 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:08 1.12.2021)

שמחה מאד לשמוע!😊

avatar
הודיה (10:52 1.12.2021)

הכנתי ולראשונה בחיי יצאו לי סופגניות מווושלמווות !! טעימות ורכות ובכף גדושה ששפכתי במהירות הן יצאו עגולות ויפות !! הילדים נהנו והכי חשוב טעים בטירוף

מתכון לסופגניות מהירות
avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:18 1.12.2021)

וואו יצא לך מושלם! איזה כיף ששיתפת❤

avatar
שרון (14:40 30.11.2021)

היי, ראשית – המתכונים שלך מעולים, אחד אחד!
שאלה – טיגון 6-7 דקות מכל צד, או סך הכל?

avatar
שרון (16:49 30.11.2021)

אז לא חיכיתי לתשובה והכנתי. יצאו מעולה!

מתכון לסופגניות מהירות
avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:47 30.11.2021)

נראות מזמינות וטעימות! תודה ששיתפת❤

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:50 30.11.2021)

היי שרון,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
הכוונה 6-7 דקות טיגון סה”כ (:

avatar
מיכל (12:56 30.11.2021)

האם אפשר לשים יוגורט רגיל במתיקות מעודנת? או שזה נוזלי מדי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:23 30.11.2021)

היי,
זה אמור להיות בסדר. כדאי להשתמש ביוגורט עם לא פחות מ3% שומן(:

avatar
שרון (23:08 28.11.2021)

המתכון המושלם! מכינה כל שנה!

מתכון לסופגניות מהירות
avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:09 29.11.2021)

נראות מושלם! תודה על השיתוף וחנוכה שמח🌺

avatar
פנינה (21:39 28.11.2021)

תודה על התגובה המהירה!
בסוף הכנתי עם סוכר, במקום אשל השתמשתי בגיל, קמח כוסמין 80% (זה מה שיש לי בבית:) וכפית א. אפיה.
יצא מצויין, כולם אהבו!
הכנתי סופגניות הרבה
סופגניות קטנטנות, חלק עם זיגוג ריבת חלב וחלק עם אבקת סוכר.
ממליצה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:08 28.11.2021)

שמחה מאד לשמוע שיצא מוצלח ושאהבתם את המתכון! תודה על השיתוף(:

avatar
לי (19:45 28.11.2021)

חג חנוכה שמח!
האם אפשר לשמור את הבלילה לילה במקרר?
תודנ

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:14 28.11.2021)

היי לי,
לא מומלץ בכלל להשהות את הבלילה לפני הטיגון(:

avatar
פנינה (18:13 28.11.2021)

אפרת שלום,
תמיד מחפשת קודם כל אצלך, קל ברור ותמיד מוצלח ב”ה!
נראה לך שאפשר להחליף את הסוכר בדבש?
חג שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:37 28.11.2021)

היי,
שמחה שאת נהנית מהאתר!
האמת שאף פעם לא ניסיתי, אבל לא אמורה להיות בעיה משמעותית (אולי המרקם טיפה ישתנה).
חנוכה שמח(:

avatar
מישהי שרוצה להכין (17:04 28.11.2021)

האם יש תחליף במקום אשל ?????

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:28 28.11.2021)

אפשר לבן או יוגורט לא פחות מ3% שומן.

avatar
פלוני (16:51 28.11.2021)

אשמח לדעת אם יש אפשרות לקמח לבן רגיל ולא תופח .?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:10 28.11.2021)

היי,
אפשר להשתמש בכוס ורבע קמח+ כפית ורבע אבקת אפייה.

avatar
מרגלית (20:48 27.11.2021)

היי אפרת, לך אין סופגניות רגילות?? לא טבעוניות ולא עם אשל?? האתר היחיד שאני ממש סומכת עליו!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:55 27.11.2021)

היי מרגלית,
את יכולה להכין את המתכון הזה לעוואמה ולהוסיף ריבה או כל ממרח אחר למילוי. זה כמעט כמו סופגנייה רגילה(:

avatar
מרגלית (22:47 27.11.2021)

תודה! אנסה.

avatar
חיה (12:30 25.11.2021)

אפשר לשים קמח רגיל במקום תופח עם אבקת אפיה או משו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:29 25.11.2021)

אפשר לשים 1/4 1 כוסות קמח + כפית ושליש אבקת אפייה.

avatar
נעמי (17:22 24.11.2021)

את המתכונים של חנוכה כמו סופגניות רגילות ספינג’ וצורוס אפשר להקפיא לפני ההכנה וישר לזרוק לסיר שמן חם??
תודה רבההה אין עליך אפרת ☺️❤️
תודה על הסבלנות לכל השאלות…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:24 24.11.2021)

היי נעמי,
היות והבצק מכיל אשל אני לא בטוחה עד כמה זה יהיה מוצלח, אבל אפשר לנסות(:
אשמח לשמוע איך יוצא😊

avatar
נעמי (20:00 24.11.2021)

הכוונה היא דווקא לסופגניות ולצורוס…..שזה בלי גבינות בפנים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:05 24.11.2021)

אם כך אין בעיה להקפיא, וחשוב לאחסן את הסופגניות במקפיא כשהן עטופות היטב.

avatar
נעמי (10:25 25.11.2021)

מתפיחים
ואחר כך קורצים עיגולים
ומקפיאים? או שנותנים לזה התפחה שנייה לאחר שעושים עיגולים ולאחר מכן מקפיאים?
תודההה גדולה
🤗🤗

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:28 25.11.2021)

תלוי במתכון הספציפי אבל באופן כללי אפשר להתפיח גם פעם שניה ואז להקפיא.

avatar
מיטל (21:06 23.11.2021)

תודה על המתכון! האם אפשר להכין יום לפני ולהקפיא

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:25 23.11.2021)

היי מיטל,
אפשר להקפיא, אבל כמובן שהכי טעים לאכול את הסופגניות סמוך להכנה(:

avatar
הדר אסתר פרנקל (10:38 24.09.2021)

יואווו אפרת❤❤
חייבת לומר שכל היום אני מסתכלת ומדפדפת באתר שלך, ואת פשוט א-ל-ו-פ-ה👌
תמשיכי לעשות עוד מתכונים, ולעשות עוד המון חיוכים ומחמאות😊
נ.ב
התמונה של הסופגניות יצאה מושלםםם, ממש אהבתי🌹
תודה רבה לך💖✨

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:30 24.09.2021)

היי הדר,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים באתר! תודה על הפרגון❤

avatar
דורית (22:55 19.12.2020)

האם אפשר לאפות במקום טיגון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:29 20.12.2020)

היי דורית, אפשר לאפות אותן בתבנית מאפינס משומנת בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 20-25 דקות אבל צריך לקחת בחשבון שהמרקם שלהן יהיה שונה לגמרי.
המרקם יהיה יותר דומה לעוגה ופחות לסופגניות.

avatar
גל (22:09 17.12.2020)

כמו תמיד- פשוט אלופה!! מתכונים מושלמים וטיפים מסייעים

מתכון לסופגניות מהירות
avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:49 18.12.2020)

נראה מעולה גל!!
תודה שחזרת לעדכן ❤️

avatar
לבנת (09:09 15.12.2020)

תודה רבה,
הכנה מהירה, תוצאה טעימה…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:05 15.12.2020)

שמחה שאהבת לבנת 🙂

avatar
שרון סופר (12:57 14.12.2020)

אפרת המקסימה!הכנתי אתמול ויצאו טעימות כל כך.הפעוט הקטן שלי חיסל 3 אחת אחרי השנייה וביקש…עוד!תודה רבה וחג שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:57 14.12.2020)

תודה שרון, שמחה לקרוא שאהבת 🙂
חג שמח ❤️

avatar
דבי (22:14 12.12.2020)

שבוע טוב!
יש לי שאלה לגבי בצק של סופגניות רגילות עם שמרים והתפחה רגילה.
האם אפשר להתפיח במקרר תמיד?
אפשר להכין בצק ביום ראשון להכניס למקרר ולטגן בשני?
תודה רבה וחנוכה שמח!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:50 12.12.2020)

שבוע טוב וחנוכה שמח!
אפשר להתפיח במקרר.
אפשר להכין את הבצק ביום ראשון בערב ולשים במקרר עד הבוקר (לכסות את הקערה בניילון נצמד).

avatar
דבי (07:42 13.12.2020)

תודה על תשובתך המהירה!
ז”א לא יותר מלילה, נכון?
רציתי מצהריים של ראשון עד הערב של שני, אי אפשר?
עוד דבר כמה זמן צריך כדי להפשיר מהפריזר ולהתפיח?
שוב תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:29 13.12.2020)

את יכולה להשאיר יותר זמן במקרר אבל אם את רואה שהבצק תפח, תורידי ממנו את האוויר ותשימי במקרר להתפחה נוספת.
זה כדי למנוע התפחת יתר. אין בעיה להתפיח כמה פעמים את הבצק, זה דווקא מומלץ.
אם הקפאת את הבצק, יש להוציא אותו לשיש עד שהוא מפשיר לגמרי ואז יש להתפיח עד שהוא מכפיל את הנפח. זה יכול לקחת כמה שעות טובות אם הבצק היה קפוא.

avatar
לילי (20:32 10.12.2020)

יצא רך וטעים ולא כל כך יפה 😉. תודה.
תודה על הטיפים גם.

מתכון לסופגניות מהירות
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:50 11.12.2020)

אני חושבת שזה נראה מעולה! (זה לא חייב להיות עגול וסימטרי)
תודה על השיתוף וחנוכה שמח ❤️

avatar
מעיין (19:03 10.12.2020)

הוספתי 2 כפות שמן כי תכננתי לעשות במולטיקייק.. ואז קרה משהו למוטיקייק..
עדיין אפשר לטגן? למרות שהוספתי שמן?
או שעדיף להכין בלילה מחדש..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:52 10.12.2020)

אני מניחה שאמור להיות בסדר,
תנסי עם סופגניה אחת ותראי אם היא יוצאת כמו שצריך.
חג שמח❤️

avatar
מעיין (21:28 10.12.2020)

יצא טעים, אבל עם טעם של שמן… יותר מדי.
פעם הבאה עדיף בלי כמובן,אם מטגנים 🙂

חג שמח!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:07 11.12.2020)

תודה שחזרת לעדכן.
חנוכה שמח ❤️

avatar
רוית (15:42 10.12.2020)

הכנתי בקלי קלות יצא פשוט שלמות…
תודה אפרת וחג שמח לכל עם ישראל❤

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:45 10.12.2020)

תודה רוית!
שמחה שיצא מוצלח
חג שמח❤️

avatar
ח.ו (15:24 10.12.2020)

הי, יש לך מתכון לא חלבי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:45 10.12.2020)

היי בטח 🙂
לביבות לחנוכה
או שתוכלי להכין ספינג

avatar
חן (13:04 10.12.2020)

היי אפשר,את יכולה להגיד בערך כמה שמן לשים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:49 10.12.2020)

היי חן,
זה תלוי בגודל הסיר שבו תשתמשי.. הייתי אומרת בקבוק, פחות או יותר

avatar
דיקלה (15:19 8.12.2020)

האתר שלך משהו משהו. מתוק מדבש.
האם יש סופגניות ללא טיגון . מפני שאסור לי לאכול מטוגן….
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:05 8.12.2020)

היי דיקלה תודה רבה 🙂
עדיין לא יקירה, עובדת על זה

avatar
4444 (21:26 7.12.2020)

יוגורט ממותק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:53 7.12.2020)

לא חייב, אפשר 🙂

avatar
שרי (17:40 7.12.2020)

היי, מאז שגיליתי את האתר המדהים שלך אני פשוט מכורה… כל דבר שאני מתכננת להכין, קודם כל אני מחפשת באתר הזה ומשתדלת לעבור על התגובות כי הם מאד מחכימות, המתכונים שלך פשוט אליפוות!! רציתי לשאול על איזה גודל כפות מדובר?? כף רגילה או הגשה? אם אפשר תמונה הכי טוב… תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:24 7.12.2020)

תודה שרי ❤️
הכוונה לכף מטבח רגילה (זאת שאוכלים בה). מצורפת תמונה.

מתכון לסופגניות מהירות
avatar
יערית (18:17 2.12.2020)

בקשר לברנדי, זה יעבוד גם עם ליקר בננה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:45 3.12.2020)

כן.

avatar
תמי (22:42 22.11.2020)

שלום אפרת דבר ראשון תודה על המתכונים המוצלחים!!
יש לך גם מתכון לסופגניות ללא גלוטן? אם כן אשמח שתישלחי לי קישור. תודה!!!!!!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:23 23.11.2020)

היי תמי,
אין לי מתכון ספציפי באתר אבל לדעתי אפשר להכין את המתכון הזה עם תערובת קמחים ללא גלוטן כמו “כרגיל” וכו’ + כפית ורבע אבקת אפיה (במקום הקמח התופח).

avatar
תמי (20:33 25.11.2020)

תודה רבה!!!
פשוט אני אלרגית לגלוטן….

avatar
קרן (14:40 22.11.2020)

היי אפרת האם אפשר להכין את המתכון באפייה ללא שמן בתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:57 22.11.2020)

היי קרן, אפשר לאפות אותן בתבנית מאפינס משומנת בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 20-25 דקות אבל צריך לקחת בחשבון שהמרקם שלהן יהיה שונה לגמרי.
המרקם יהיה יותר דומה לעוגה ופחות לסופגניות.

avatar
שני (15:31 11.03.2020)

הי אפרת וחג שמח
האם אפשר לטבול את הסופגניות ברוטב ? כמו עוואמה…
והאם ניתן להשתמש ביוגורט במקום אשל?
תודה רבה 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:06 11.03.2020)

אני חושבת שכן.
דרך אגב יש גם מתכון לעוואמה.
אפשר לשים יוגורט.

avatar
שבי (15:44 29.12.2019)

האם אפשר להכין את המתכון במכשיר מולטי קייק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:28 29.12.2019)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן.

avatar
תהילה (14:43 29.12.2019)

באיזה כוס משתמשים ? בכוס חד פעמית חמה ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:08 29.12.2019)

כוס בנפח 240 מ”ל (כוס זכוכית רגילה עם ידית).

avatar
חיה (22:00 28.12.2019)

מדוע העיסה יצאה לי יבשה? צריך להוסיף מים או שמן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:46 28.12.2019)

שמת כוס ורבע קמח, ביצה וגביע יוגורט של 200 מ”ל?
באיזה כוס השתמשת?
תוסיפי עוד יוגורט או קצת חלב.

avatar
שירן (10:12 25.12.2019)

האם ישנה דרך להפוך את הסופגניות לנטולות גלוטן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:48 25.12.2019)

אולי אפשר להשתמש בקמח תמי או כרגיל ולשים כוס ורבע קמח + כפית ורבע אבקת אפיה.

avatar
דבי (20:06 24.12.2019)

חנוכה שמח לך!

הקפאתי עיגולי בצק של סופגניות במרקם אחר,

כמה זמן לדעתך, צריך להפשרה וכמה להתפחה לפני הטיגון?

תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:29 25.12.2019)

אם זה בצק עם שמרים אז יש להפשיר עד שהם מגיעים לטמפ’ החדר (אולי כשעה), אפילו מומלץ להפשיר כל הלילה במקרר ואח”כ להתפיח עד כמעט להכפלת הנפח (שעתיים-שלוש, זה מאוד יכול להשתנות בהתאם לטמפ’).
חנוכה שמח 🙂

avatar
אורנה (16:34 28.12.2019)

הכנתי עם קמח קמחSchar Mix B (מיקס B) ללא גלוטן
יצא יותר טעים מקמח חיטה לבן רגיל. היתה תמימות דעים במשפחה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:23 28.12.2019)

מעולה 🙂
תודה על השיתוף.

avatar
ריקי (17:14 24.12.2019)

אפרת אלופה!!!!!
כרגיל אין על המתכונים שלך!!!❤❤❤❤
שמתי יוגורט תות וזה יצא מושלםםםם
תודה ענקית!!!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:38 24.12.2019)

מהמם!
תודה לך על השיתוף.
חנוכה שמח 💖

avatar
דנה (21:31 25.11.2021)

יא איך יצא לך כזה עגול? ניראה טוב!

avatar
ז'אן (14:09 24.12.2019)

מתכון פשוט ויצא טעים , קריספי מבחוץ ואפוי טוב מבפנים!
הכנסתי את הבלילה לשק סילוף גדול וישר לשמן, יצאו ממש יפות
ובלי ללכלך…תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:29 24.12.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה וחנוכה שמח!

avatar
נטלי (13:58 24.12.2019)

שמתי שמנת במקום אשל והבצק יצא צמיגי.. האם חובה לשים אשל ? שנה שעברה עשיתי עם אשל ויצא מדהים ועכשיו היה לי רק שמנת .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:29 24.12.2019)

שמנת שמנת חמוצה או מתוקה?

avatar
אורין (23:05 27.12.2019)

שמנת משנה מרקם של סופגנייה או כל מאפה. שמנת כשמה מלאה בשומן וזה מכביד על התוצאה של העיסה. בשביל סופגניות אוויריות עם החמוציות העדינה של יוגורט מביא סופגנייה אוויריות. חג שמח!

avatar
אפרת (19:54 18.12.2019)

יצא מצויין והמתכונים שלך נפלאים!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:09 18.12.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה!

avatar
חיה (18:51 17.12.2019)

יש לך מתכון לסופגניות אפויות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:57 17.12.2019)

לא אין לי.

avatar
ניצן (05:51 17.12.2019)

היי האם ניתן להכין יום לפני ההגשה והן ישמרו על טריות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:57 17.12.2019)

עדיף באותו יום אבל אם לא מתאפשר אז אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר. לפני ההגשה לחמם בתנור.

avatar
אנונימי (11:35 16.12.2019)

היי אפרת,
ראשית תודה על המתכונים הנפלאים!
שנית, האם ניתן לשנות לגרסה פרווה, אם כן מה לשים במקום האשל??
אודה לתגובתך 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:05 16.12.2019)

אפשר לנסות לשים בין שליש לחצי מיכל קצפת צמחית/ריץ’ (במקום האשל).

avatar
מירי (17:12 11.12.2019)

היי אפרת אם אין לי קמח תופח אפשר לשים במקום קמח רגיל ואבקת אפיה ואם כן אז כמה ? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:17 11.12.2019)

כן, אפשר לשים כוס ורבע קמח רגיל + כפית ורבע אבקת אפיה.

avatar
ליזה (19:42 6.12.2019)

היי אפרת,
ניתן להחליף לקמח כוסמין ?
והאם אפשר גם שמנת חמוצה או שעדיף אשל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:21 7.12.2019)

אני מניחה שכן. כוס ושליש קמח כוסמין + כפית ורבע אבקת אפיה.
אפשר להכין גם עם שמנת חמוצה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:43 10.12.2018)

משתפת במתכון של דבי היקרה לסופגניות שמרים רגילות וטעימות (למי שמוכן קצת יותר להשקיע 🙂 ):

חצי קילו קמח, 2 ביצים, 40 גר’ סוכר, 60 גר’ מרגרינה, שליש חבילת שמרית, חצי כפית מלח וחצי כוס מים פושרים (מוסיפים מים לפי הנדרש).
שמים את השמרים במים ומערבבים עם כל החומרים (לא במגע ישיר עם המלח) עד בצק רך מאד (מעט דביק), מתפיחים שעתיים, קורצים עיגולים ומתפיחים עוד שעה. (עובדים עם קמח אם צריך). מטגנים בשמן עמוק.
יוצאים כ-32 סופגניות (בגודל הקף כוס זכוכית עם ידית).

avatar
נעה (22:08 9.12.2018)

סופגניות מעולות! תודה רבה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:21 10.12.2018)

תודה נעה, שמחה שאהבת 🙂

avatar
רויטל (17:02 9.12.2018)

היי
בדיוק מתכוונת להכין…רק לוודא-
את הקינמון בתוך הבלילה מראש? ותודה, נראה נפלא ועושה חשק

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:28 9.12.2018)

כן 🙂

avatar
שירה (22:41 8.12.2018)

כבר שנה שניה שאנחנו נהנים!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:48 8.12.2018)

נראה מעולה 😍
תודה שירה

avatar
שני (20:42 9.12.2018)

איך הצלחת לעגל אותם? אצלי הם נראים כמו קיפודים

avatar
הילה לוי (20:21 4.12.2018)

מתכון מעולה!!! הכנתי בפחות מחצי שעה והן נגמרו בתוך חמש דקות!!! תודה רבה וחג שמח!! הייתי מעלה תמונה אבל לא נשאר מה להעלות:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:25 4.12.2018)

שמחה לשמוע!
תודה וחג שמח ❤️

avatar
ניצן (19:56 3.12.2018)

יצא ממש טעים!! הקינמון מוסיף המון
חג שמח:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:22 3.12.2018)

תודה ניצן וחג שמח ❤️

avatar
מירית (06:34 3.12.2018)

מתכון פצצה !! המתכון פשוט פשוט והטעם נפלא !!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:12 3.12.2018)

שמחה שאהבת!
חנוכה שמח 💕

avatar
אביגיל (00:28 3.12.2018)

היי אפרת
רציתי לשאול אם יש לך מתכון של סופגניות רגילות
חשוב לי שהם יצאו יפות ואוריריות
זה ממש דחוף לי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:13 3.12.2018)

סורי, אין לי.
חג שמח 🌺

avatar
דניאל (22:43 2.12.2018)

קבוע אני רוצה לעשות חצי כמות? אפשר מידות למצרכים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:16 3.12.2018)

בטוח? גם ככה זו כמות יחסית קטנה.
שני שליש כוס קמח תופח מנופה (90 גרם)
כף גדושה סוכר
חצי גביע יוגורט/ אשל (100 מ”ל)
חצי בלילה של ביצה טרופה
חצי כפית תמצית וניל
קורט מלח
קורט אבקת קינמון (לא חובה)
חג שמח!

avatar
שרון (22:36 2.12.2018)

יצא מעולה! מכינה כל שנה,חג שמח 😀

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:00 3.12.2018)

שמחה לשמוע!
תודה וחנוכה שמח 💜

avatar
מלכי (17:28 2.12.2018)

היי אפרת
הכנתי כבר שנה שעברה.
חיפשתי שוב את המתכון.
יותר טעים מסופגניה מהחנות!
הכנתי עם קמח מלא ועם תמצית תות במקום תמצית וניל.
יצא כצפוי טעים וחגיגי במיוחד!
תודה רבה וחנוכה שמח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:25 2.12.2018)

נשמע מעולה 🙂
תודה מלכי וחג שמח ❤️

avatar
קורין (18:21 3.12.2018)

היי, אשמח לדעת אם אני מחליפה קמח לבן בקמח מלא אני שמה את אותה כמות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:24 3.12.2018)

אפשר לשים כוס ורבע קמח מלא + כפית ורבע אבקת אפיה.

avatar
אסנת (15:47 2.12.2018)

האם אפשר לשים שמנת במקום אשל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:24 2.12.2018)

עדיף שמנת חמוצה אם יש לך.
אם זו שמנת מתוקה/צמחית אז יש להתחיל עם חצי מיכל (125 מ”ל) ולהוסיף עוד במידת הצורך. הבלילה צריכה להיות דביקה, רכה ומעט דלילה אבל לא נוזלית מידי.
חג שמח 🌺

avatar
עידית (15:37 2.12.2018)

מתכון מתכון… לא פעם ראשונה וההנאה מתחזקת…תודה על מה שאת…חג שמח…הן בדרך להדלקת נרות והנאה מהסופגניות…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:23 2.12.2018)

נראה מעולה 😍
תודה עידית וחג שמח!

avatar
שלומית (13:56 2.12.2018)

אפשר לשים ערק במקום ברנדי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:44 2.12.2018)

כן.

avatar
אילה (09:54 2.12.2018)

אם אני רוצה להשתמשש בקמח רגיל מה היחס

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:22 2.12.2018)

כוס ורבע קמח רגיל + כפית ורבע אבקת אפיה.

avatar
גל (15:14 1.12.2018)

אתר מושלם עם מתכונים מושלמים:)
אני רוצה להגיש את הסופגניות יום למחרת, אם אעשה אותן בערב לפני, כיצד לשמיר אותן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:14 1.12.2018)

הסופגניות הכי טעימות שמכינים אותן סמוך להגשה (אפשר כמה שעות לפני).
אם אין ברירה אפשר להכין יום מראש ולשמור במקרר. לפני ההגשה לחמם בתנור.

avatar
לאה (09:16 27.11.2018)

יש לך מתכון לדונאטס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:01 27.11.2018)

כרגע לא. מקווה להעלות בהמשך.

avatar
אפרת (18:56 24.11.2018)

הי, מניחה שכבר שאלו אבל לא מצאתי…
אפשר להחליף את הקמח תופח בקמח רגיל ואבקת אפיה? מה הכמויות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:08 24.11.2018)

אפשר לשים כוס ורבע קמח רגיל + כפית ורבע אבקת אפיה.

avatar
לאה (22:35 19.11.2018)

הסופגניות הכי טעימות בעולם!
אפרת אין עליך את מדהימה. לא מפסיקה להכין דברים מהאתר שלך. הכל יוצא מושלם! תודה להשם שמצאתי את האתר הזה.
בזכותך האוכל שלנו השתדרג פלאים. מברכת אותך בכל הברכות! בעזרת השם תמשיכי להצליח! תודה ענקית!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:15 20.11.2018)

תודה רבה יקרה ❤️

avatar
חן (21:17 4.11.2018)

הכנתי עם חברה שלי
יצה ממש טעים!
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:08 5.11.2018)

תודה חן, שמחה לשמוע 🙂

avatar
ריקי נישנסקי (08:28 28.05.2018)

שלום!
האם אפשר במקום טיגון לאפות במולטי קייק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:13 28.05.2018)

היי ריקי,
זה אמור לעבוד (לא ניסיתי). אם מכינים במכשיר ולא מטגנים אני ממליצה להוסיף 2 כפות שמן לבלילה.

avatar
דלית (11:24 17.12.2017)

מניחים בבת אחת את הבלילה לתוך השמן????????

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:34 17.12.2017)

כן, בעזרת כף.

avatar
מלכי (19:08 13.12.2017)

לא יפים כמו שלך, אבל טעם מושלם!
הגשתי עם סירופ מייפל ליד (ובלי ריבה)
הילדים היו מרוצים מאד!
תודה וחנוכה שמח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:37 13.12.2017)

תודה מלכי, שמחה שכולם נהנו 🙂
חנוכה שמח!

avatar
לימור (10:55 7.12.2023)

שלום יקירה, אם אני רןצה לעשות כמות כפולה, פשוט להכפיל את כל המצרכים? תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:15 7.12.2023)

כן:)

avatar
נופר (07:46 13.12.2017)

הכנתי אתמול לכבוד נר ראשון לאחר שזרקתי כמות שלמה לפח ממתכון באתר אחר. אלו יצאו ממש טובות וטעימות. ובאמת חשוב לשים לב שהשמן לא רותח ושהכפות לא לגמרי מפוצצות בבצק אלא למלא כף שטוחה.

תודההה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:58 13.12.2017)

תודה נופר, נראה מצוין!
חנוכה שמח 💛

avatar
נטלי (21:51 12.12.2017)

יצא טעים מאוד… מתכון קל ומוצלח..תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:05 12.12.2017)

נראה מעולה!!
תודה וחנוכה שמח 💛

avatar
יעל (18:07 12.12.2017)

אין לי תמצית וניל אפשר בלי ואם לא במה אפשר להחליף ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:05 12.12.2017)

היי יעל,
אפשר לשים שקית סוכר וניל (ולהפחית כף שטוחה סוכר מהכמות הכוללת) או להכין בלי.

avatar
מור (17:01 12.12.2017)

אם החלטתי לעשות את המתכון הזה עם קמח כוסמין ובאפייה,כמה זמן ועל איזה חום ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:07 12.12.2017)

היי מור,
שימי כוס ושליש קמח כוסמין + כפית ורבע אבקת אפיה. לחמם תנור מראש ל180 מעלות במשך 20-25 דקות. יש לקחת בחשבון שהאפיה תתן לזה מרקם יותר דומה לעוגה ופחות של סופגניה.

avatar
ליזט (13:01 12.12.2017)

הי האם אפשר להכין עם קמח כוסמין ואבקת אפיה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 12.12.2017)

לא ניסיתי אבל נראה לי שאפשר. כדאי לשים כוס ושליש קמח כוסמין + כפית ורבע אבקת אפיה.

avatar
מור (11:59 12.12.2017)

שלום 🙂 אשמח לדעת מה משקל הקמח שצריך להיות בהתאם לכוס ורבע.
ואם לא ניתן לקבל משקל האם השתמשת בכוס חדפ שקופה רגילה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:02 12.12.2017)

היי מור,
כוס ורבע קמח = 175 גרם.
חנוכה שמח 🙂

avatar
שרה (16:36 11.12.2017)

אפשר להשתמש בשמנת חמוצה במקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:38 11.12.2017)

כן, אפשר.

avatar
שושי (20:53 10.12.2017)

הי, אם רוצים להכפיל כמות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 10.12.2017)

אין בעיה להכפיל את כל הכמויות ב-2.

avatar
חמדת (20:02 9.12.2017)

הי האם יש גרסה פרווה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:18 9.12.2017)

היי חמדת,
אפשר לנסות לשים בין שליש לחצי מיכל קצפת צמחית/ריץ’ (במקום האשל/יוגורט).

avatar
נתלי (14:47 7.12.2017)

היי יקירה יש לך מתכון מוצלח לסופגניות רגילות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:25 7.12.2017)

היי נתלי,
אין לי מתכון מדויק אבל אני מקווה שאספיק להכין ולפרסם לחג הקרוב.

avatar
נתלי (00:43 10.12.2017)

תודה רבה מחכה ומצפה

avatar
אלייה (17:02 4.12.2017)

אך האם ניתן לאפות אותן בתנור ? ואם כן , בכמה מעלות וכמה זמן ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:03 4.12.2017)

היי אלייה,
אפשר לאפות אותן בתבנית מאפינס משומנת בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 20-25 דקות אבל צריך לקחת בחשבון שהמרקם שלהן יהיה שונה לגמרי. המרקם יהיה יותר דומה לעוגה ופחות לסופגניות.

avatar
אלייה (20:25 4.12.2017)

תודה

avatar
אלייה (17:15 2.12.2017)

שבוע טוב ומבורך !
האם יש לך מתכון לסופגניות אשל אפויות ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:11 2.12.2017)

שבוע טוב אלייה 🙂
זה המתכון לסופגניות אשל.

avatar
הדס (16:22 29.11.2017)

יצא טעים אבל שומני!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:52 29.11.2017)

היי הדס,
שמחה שיצא טעים.
לגבי השומניות, אולי השמן לא היה חם מספיק כשטיגנת אותן.

avatar
נתלי (23:58 13.12.2017)

היי תוכלי לשלוח לי מתכון לסופגניות רגילות למייל ?? אני רואה שלא יצא לך להעלות את המתכון והאמת אני לא סומכת על מתכונים אחרים אוהבת את הא טעמים שלך!!תודה וחג חנוכה שמח

avatar
גלית (08:13 1.01.2017)

הי אפרת,
הן יצאו מעולות, גם יפות וגם טעימות! הקינמון הוא הברקה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:00 1.01.2017)

תודה גלית, שמחה לשמוע 🙂
יום מקסים

avatar
שולה לבבי (20:13 31.12.2016)

החלפתי 200 מ”ל אשל ב-200 מ”ל קרם קוקוס ויצא מושלם!
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:29 31.12.2016)

מעולה 🙂
תודה שולה ושבוע טוב

avatar
אלון קוטלר (14:11 29.12.2016)

אני מת עליכם ועל המתכונים שלכם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:13 29.12.2016)

תודה אלון 🙂

avatar
קרן (17:37 28.12.2016)

מתכון מצויין!!! הכנתי עכשיו ויצא מעולה!!! תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:40 28.12.2016)

תודה קרן, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח

avatar
אפרת (12:00 27.12.2016)

אני צריכה להכין את הסופגניות כמה שעות מראש (בערך 4). עדיין יהיו טעימות או שעדיף להכין משהו אחר…?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:19 27.12.2016)

היי אפרת,
4 שעות זה לא נורא. תוכלי לחמם אותן קצת בתנור לפני ההגשה והן יהיו טעימות.

avatar
ישראל (20:41 25.11.2017)

תקשיבי לא יודע מי את אבל בחיים לא נגעתי בתנור ובבצק ומאז שהכרתי את המתכונים שלך אני לא מפסיק לאפות תודה רבה לך את אלופה כל מתכון יותר טעים ומעניין מהשני ובעיקר קל להכנה את אלופה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:22 25.11.2017)

תודה ישראל, כיף גדול לשמוע 🙂

avatar
אלה (16:46 26.12.2016)

מה ניתן לשים במקום האשל??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:02 26.12.2016)

היי אלה,
אפשר לשים יוגורט או לבן או גבינה לבנה.

avatar
גלית (15:59 26.12.2016)

הסופגניות יצאו טעימות ופופולריות במיוחד:) תודה רבה על המתכון. אני טבלתי את הידיים בשמן וגלגלתי את המצב לעיגולים והספגניות יצאו עגולות ויפות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:01 26.12.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה גלית וחג שמח!

avatar
הדר (05:31 26.12.2016)

רוב המאכלים שאני מכינה מהאתר הזה.. ועכשיו הכנתי את הסופגנייות (אני בארה״ב) ויצא מעדן!! תודה 🙂 חבל שאי אפשר להוסיף תמונה לתגובה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:37 26.12.2016)

היי הדר,
שמחה לשמוע!
בתכנון שבקרוב יהיה ניתן להוסיף תמונה.
תודה וחג שמח 🙂

avatar
אנונימי (14:07 25.12.2016)

הי האם הבצק יכול לחכות עד שמבשלים אותו או שחיבים לטגן אותו מיד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:30 25.12.2016)

עדיף לטגן סמוך להכנת הבצק אבל אם אין אפשרות אפשר להכין את הבצק מראש (באותו יום) ולשמור במקרר בקערה עטופה בניילון נצמד.

avatar
אורלי (10:24 26.12.2016)

אני מכינה בצק, מטגנת ואם נשאר בצק אני מכניסה למקרר ומטגנת למחרת ויוצא נהדר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:21 26.12.2016)

מצוין 🙂
תודה אורלי וחג שמח

avatar
סול (19:50 24.12.2016)

תקראו לזה איך שאתם רוצים❗זה יצא מוצלח וטעים מאוד.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:50 24.12.2016)

תודה סול!
חג שמח 🙂

avatar
בודו (11:25 24.12.2016)

היי איך ממלאים את הסופגניות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:41 24.12.2016)

היי,
אפשר למלא בעזרת מזרק. אם אין מזרק אפשר ליצור חריץ בעזרת סכין ולמלא בריבה בעזרת הסכין או כפית קטנה. אפשר גם לחצות את הסופגניה לרוחב, למלא בריבה ולסגור. אח”כ לטשטש את החיתוך בעזרת פיזור אבקת סוכר.
חג שמח 🙂

avatar
תהל (22:12 12.12.2017)

אפשר גם עם קשית

avatar
אלייה (18:52 19.12.2016)

תודה על המתכונים .
האם יש לך מתכון של סופגניות אפויות על בסיס שמן ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:37 19.12.2016)

לא אלייה, אין לי.

avatar
גילי (23:49 17.12.2016)

אפשר בלי התמצית וניל ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:08 18.12.2016)

כן, אפשר.

avatar
אורי (01:11 15.12.2016)

הסופגניות שלך הם בודאי טעימות ,אין לי ספק בכך,אבל לצערי הרב ,המרשם הזה הוא לא מרשם של סופגניות. המרשם שלך הוא המאכל הלאומי ההולנדי שהם ההולנדים אוכלים בכמויות עצומות בחג ניקולאס הקדוש ובחג המולד. הם ההולנדים קוראים לזה Olie Bolen ותרגומן הוא. כדורי שומן. את אותו המרשם עושים גם יהודים ממוצא הולנדי בארץ בכלהזדמנות.
אני חושב בכלהרצינות שאת צריכה לתת שם אחר ל״סופגניות״ האלו. אולי לקרואלהן שומניות הולנדיות?
בתודה
אורי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:52 15.12.2016)

היי אורי,
בחרתי לשתף סופגניות אלה כי הן גרסה מהירה המזכירה את הסופגניות הרגילות, למי שמחפש משהו טעים ומהיר לחג החנוכה.
מכבדת מאוד את דעתך אך רוב הגולשים לא יודעים מה זה “שומניות הולנדיות” ולכן בחרתי לקרוא להן כפי שקראתי. דרך אגב, אלה סופגניות שנקראות גם “סופגניות אשל”.
בכל מקרה, אני מודה לך על השיתוף.
יום מקסים 🙂

avatar
מיטל (17:07 30.11.2016)

הי אפרת! תוכלי גם לפרסם מתכון רגיל לסופגניות למרות שהוא יקח יותר מ- 10 דקות?
ואת אולי מכירה מילוי לסופגניות שמשלב חמאת בוטנים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:11 30.11.2016)

היי מיטל,
אשתדל לפרסם מתכון. לגבי מילוי, אפשר לשלב כף חמאת בוטנים עם 2 ממרח שוקולד/נוגט/נוטלה.
אם חמאת בוטנים טעימה לך כמו שהיא אפשר פשוט להמתיק מעט עם סירופ מיפל או דבש ולמלא את הסופגניות.
חשוב לטעום לפני שממלאים.

avatar
שירן (19:06 27.11.2016)

מה המרקם של הבצק צריך להיות? יצא לי בצק כבד כזה ודביק..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:35 27.11.2016)

הבצק אמור לצאת סמיך ודביק.

avatar
שירן (08:49 25.11.2016)

הי אפרת,
יש לי גביע יוגורט במתיקות מעודנת אפשר להשתמש בזה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:14 25.11.2016)

כן שירן, אפשר.

avatar
שירן (17:27 27.11.2016)

אפשר להשתמש במקום ברנדי בוודקה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:50 27.11.2016)

כן

avatar
עדי (20:38 20.11.2016)

פשוט אליפות !
לא היה לי אשל עשיתי עם גביע שמנת חמוצה
חוסל בשניות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:11 20.11.2016)

שמחה לשמוע!
תודה עדי 🙂

avatar
אור (16:08 12.12.2015)

האם אפשר להחליף תקמח התופח ובקמח רגיל אם אבקת אפייה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:02 12.12.2015)

כן אור, אפשר לשים כוס ורבע קמח רגיל+ כפית ורבע אבקת אפיה.
בהצלחה וחג שמח 😉

avatar
לימורי (13:41 12.12.2015)

יצא מדהים וטעים תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:40 12.12.2015)

תודה לימורי, שמחה שאהבת 🙂

avatar
ענת (12:14 12.12.2015)

שדרוג לסופגניות:
1. הכנתי עם 1.5 כוס קמח. עדיף.
2. כדי לקבל סופגניות עגולות ומושלמות ולהקל את תהליך הטיגון הכנסתי את התערובת לשקית זילוף. חתכתי את השקית למטה, החזקתי מעל לסיר עם השמן ולחצתי על השקית מלמעלה. עם מספריים חתכתי מהבצק שיצא מהשקית חתיכות של כ- 1.5 ס”מ. החתיכות נפלו לשמן ונוצרו סופגניות קטנות ומושלמות בצורתן.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:40 12.12.2015)

רעיון מעולה! תודה ענת 🙂

avatar
דניאל (07:42 11.12.2015)

יצא לי הצגה!!!
שמתי את הכל במגימיקס עם מלוש.ועירבבתי..זה היה נראה בלתי אפשרי..מרקם של טחינה.ושמתי לבן במקום אשל…זה מה שמצאתי.שמתי בשמן והם התנפחו ויצאו מטורפות!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:22 11.12.2015)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂

avatar
חגית ניב (00:14 11.12.2015)

הסופגניות יצאו מעולות, נטרפו!!! הטיפים שאחרי המתכון בהחלט מועילים.
תודה וחג שמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:20 11.12.2015)

תודה חגית! שמחה לשמוע 🙂
חג שמח ושבת שלום

avatar
דנה ממן (17:54 8.12.2015)

יצא לי לא אוורירי, בצק חונק, מה יכולה להיות הסיבה?

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:37 8.12.2015)

היי דנה,
יכול להיות שערבבת יותר מידי את הבלילה?
איך המרקם של הבלילה היה לפני הטיגון? סמיך/דליל?

avatar
נועה (15:32 8.12.2015)

רציתי לדעת האם אפשר להכין את הבלילה כמה שעות מראש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:15 8.12.2015)

היי נועה,
אני מניחה שכן. תעטפי את הקערה בניילון נצמד ותשמרי במקרר עד ההכנה.

avatar
נגה (20:17 6.12.2015)

אני טבעונית. יש דבר כזה סופגניות טבעוניות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:31 6.12.2015)

היי נגה,
אפשר לנסות לשים במקום היוגורט הרגיל והביצה- מיכל יוגורט סויה (125 גרם)+ כשליש כוס מיץ תפוזים (אפילו מבקבוק לשתיה קלה).
אם תחליטי לנסות, אשמח לקבל עדכון איך יצא 😉
חג חנוכה שמח!

avatar
שי (15:24 5.12.2015)

מה אפשר לשים במקום אשל כדי שזה היה פרווה ולא חלבי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:28 5.12.2015)

היי שי,
אפשר לשים קצפת צמחית. בסביבות חצי מיכל כי הקצפת יותר נוזלית מהאשל ולכן יש לשים ממנה פחות.

avatar
שי (22:41 5.12.2015)

יש אפשרות להשתמש בחלב/קרם קוקוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:47 5.12.2015)

חייבת לציין שלא ניסיתי אבל אם כבר מנסים עדיף להשתמש בקרם קוקוס בגלל שהוא יותר סמיך.

avatar
שי (23:10 8.12.2015)

הבעיה שקרם קוקוס יתן טעם דומיננתי.
עם שם שמנת צמחית כמה אני צריך לשים אם הכמות היא 2 מיכלי אשל שכל מיכל 200מליגרם??
דבר נוסף איך צריכה להיות התערובת של הסופגנוית נוזלית, קשה, רכה, מוצקת??

avatar
שי (23:11 8.12.2015)

נ.ב
שכחתי גם לישאול כמה איזה גודל של שמנת צמחית של כמה מ”ל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:35 8.12.2015)

היי שי,
במקום 2 מיכלי אשל לדעתי כדאי להתחיל עם מיכל שמנת אחת (250 מ”ל) ולהוסיף עוד במידת הצורך. הבלילה צריכה להיות דביקה, רכה ומעט דלילה אבל לא נוזלית מידי.
ממליצה לנסות קודם לפי הכמויות במתכון לפני שמכפילים כמויות (ואז להתחיל מחצי מיכל שמנת). אח”כ זה כמה דקות ספורות להכין שוב את הבלילה.
בהצלחה 😉

avatar
שלי (14:27 4.12.2015)

יש אפשרות להשתמש במתכון לסופגניות לא מטוגנות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:43 4.12.2015)

היי שלי?
הכוונה לאפות אותן? אפשר לאפות בתבנית מאפינס אבל הן ייצאו פחות כמו סופגניות. יותר במרקם הדומה לעוגה.

avatar
שלי (15:16 4.12.2015)

אוקיי אני אנסה בראשון תודה על המענה המהיר!!

avatar
shila (00:07 4.12.2015)

ניסיון ראשון לקראת חג חנוכה . יצאו פשוט מושלמות עם הריבה ! מומלץ בחום !!! תודה על המתכון הנהדר שלדעתי הוא מנצח כמו כל מתכון שהכנתי מאתרך יצא מוצלח. תודה !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:30 4.12.2015)

תודה ! שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום

avatar
shila (15:18 3.12.2015)

שלום האם ניתן להקפיא את הסופגניות עד לחג ? אשמח לקבל מענה תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:41 3.12.2015)

לדעתי כן. כדאי לחמם אותן כמה דקות בודדות בתנור לפני ההגשה (לאחר שמפשירים אותן).

avatar
Shifra (04:21 3.12.2015)

מירשם החלה המתוקה מצויצת
מבקשת מירשם לסופגניות על בסיס שמרים

avatar
דנה (13:37 30.11.2015)

האם אפשר לשלב גם קוטג׳ בבלילה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:49 30.11.2015)

היי דנה,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שכן ועדיף באמת לשלב עם היוגורט/אשל.
בהצלחה 😉

avatar
דנה (13:58 30.11.2015)

תודה! אעדכן 🙂

avatar
דנה (19:47 30.11.2015)

עכשיו ראיתי שאין לי ביצה…יש פתרון או שלוותר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:15 30.11.2015)

היי דנה,
לא ניסיתי כך שאני באמת לא יודעת. אולי אפשר להוסיף 4-5 כפות מים במקום.
אם תנסי אשמח לעדכון.

avatar
shila (23:21 24.11.2015)

שלום כתבת בטיפים שכדאי להוסיף ברנדי כי זה סופח פחות שמן. אבל במתכון לא ציינת בכלל ברנדי ואיזה כמות. אשמח אם תוכלי להשיב איזה כמות ומתי יש להוסיף . תודה shila

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:31 24.11.2015)

היי שילה,
אפשר להוסיף לבצק כף ברנדי. את הברנדי מוסיפים בסוף.
ערב נעים 🙂

avatar
קויאטק רחל (17:47 23.12.2014)

ניתן בהחלט להחליף את האשל או כל מוצר חלבי אחר בכמות של מיץ תפוזים !

avatar
לידור (20:36 15.12.2014)

אפשר להחליף את האשל בגבינה לבנה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:40 15.12.2014)

כן אפשר.

avatar
ליאת (15:13 14.12.2014)

האם המתכון יתאים למכשיר של לובלי בייק/מולטי קייק ????

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:19 14.12.2014)

היי ליאת,
לא ניסיתי למרות שבגדול זה אמור לעבוד. אם מכינים במכשיר ולא מטגנים אני ממליצה להוסיף 2 כפות שמן לבלילה.
שבוע נפלא 🙂

avatar
קרן (18:18 13.12.2014)

יש סופגניות ללא ביצים וללא חלב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:17 13.12.2014)

היי קרן,
לצערי לא..

avatar
מורן (17:12 10.12.2014)

היי אפשר לשים שמנת חמוצה במקום או עדיף יוגורט ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:52 10.12.2014)

היי מורן,
לדעתי לא צריכה להיות בעיה להשתמש בשמנת חמוצה.

avatar
ליאורה (15:06 14.10.2014)

אפשר במקום אשל שמנת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:01 14.10.2014)

היי ליאורה,
כן. תשימי בין חצי ל3/4 מיכל שמנת של 250 מ”ל.

avatar
ליפז (21:43 1.12.2013)

גם אני ממליצה להכין את המתכון כמו שהוא רשום ולא לנסות להחליף את המרכיבים. אין מה לעשות, יש מתכונים שטעימים רק בגרסה החלבית שלהם וזה אחד מהם.

avatar
ברכה (21:31 1.12.2013)

לא לנסות עם ריץ’- ניסיתי ויצא מגעיל!!!!!! זרקתי הכל לפח

avatar
ורד (20:24 27.11.2013)

האם ישנה דרך להחליף את האשל או היוגורט במוצר פרווה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:55 27.11.2013)

היי ורד, את יכולה לנסות להשתמש בריץ’ (שמנת צמחית). מאחר והמרקם של השמנת נוזלי יותר מהיוגורט אני מציעה שתתחילי בחצי מיכל (125 גרם) ותוסיפי עוד בהתאם תוך כדי שאת בודקת את מרקם הבלילה, שלא תהיה נוזלית מידי.

avatar
הודיה (18:01 15.12.2014)

יוגורט סויה/מעדן סויה עם קצת לימון

avatar
עדיצ (20:50 19.12.2022)

האם ניסית? אשמח לדעת

avatar
מלי (16:34 27.11.2013)

אפשר להשתמש באבקת אפייה במקום קמח תופח מאליו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:40 27.11.2013)

היי מלי, כן. תשימי כפית גדושה של אבקת אפיה ותערבבי היטב עם הקמח.

avatar
ריקי (21:34 26.11.2013)

יש לי מתכון דומה והם באמת טעימים מאוד וקל להכנה.

avatar
חגית (13:56 26.11.2013)

אפשר לאפות במקום לטגן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:33 26.11.2013)

היי חגית, לא ניתן לאפות בגלל המרקם של הבלילה.

avatar
מירי ששון (11:50 26.11.2013)

פעם ראשונה שאני מכינה סופגניות ואני ממש מרוצה! אני בדרך כלל קונה וסוגרת עניין אבל הפעם ממש התפתתי להכין רק בגלל שהמתכון נראה מאוד קל ובלי כל ההתעסקות עם השמרים. בזכותכם השנה הילדים שלי יהנו ממעשי ידיי!

avatar
הילה (08:38 26.11.2013)

הכנתי אתמול. הייתי חייבת להתאמן:) יצא מאוד טעים. זה טעים גם בלי ריבה.

avatar
נירה מנע (08:24 26.11.2013)

אפשר להוסיף חתיכות של פירות (בננות, תפוחים, אגסים, אפרסמון,)לבלילה. יוצא נהדר עם “הפתעות” בפה….

חג שמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:44 26.11.2013)

היי נירה, רעיון מעולה. זה בהחלט מוסיף. חג שמח:)

avatar
רעות (22:09 25.11.2013)

הכנתי ויצא ממש טעים! חייבים לשמן את הכפות.כדי שתצא צורה נורמלית.

לקריאת כל התגובות