שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

מס’ מנות: 3-4 מנות

מצרכים:

500 גרם נתחי אנטריקוט דקים בעובי 1-1.5 ס”מ (ניתן להשתמש גם ברצועות סינטה) *מומלץ לבקש מהקצב לחתוך

2 בצלים בינוניים קצוצים

חצי פלפל צ’ילי חריף קצוץ (לא חובה)

סלסלת פטריות טריות חצויות

תיבול: 2 כפות רוטב סויה, כף סילאן, כף דבש, 2 שיני שום כתושות, מלח לפי הטעם ומעט פלפל שחור

שליש כוס בצל ירוק קצוץ (חלק ירוק + לבן)




אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

-מוסיפים פטריות ופלפל צ’ילי, ממליחים מעט ומטגנים במשך 6 דקות, תוך כדי ערבוב. מעבירים את תערובת הבצל והפטריות לצלחת.

-מנגבים את המחבת משאריות נוזלים ומחממים בכף שמן. כשהמחבת חמה, מוסיפים את נתחי האנטריקוט וצורבים/מקפיצים על אש בינונית-גבוהה כחצי דקה-דקה מכל צד, עד להשחמה.

-מוסיפים את תערובת הבצל והפטריות ומתבלים ברוטב סויה, סילאן, דבש, שום כתוש, מלח ופלפל שחור. מקפיצים תוך ערבוב במשך 2-3 דקות, לפי מידת העשייה הרצויה. מוסיפים בצל ירוק, מערבבים ומסירים מהאש.

נתחי אנטריקוט מוקפצים

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מאפינס פרג ולימוןמאפינס פרג ולימון
קולורבי, קישוא וגזר בתנור קולורבי, קישוא וגזר בתנור
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אביגיל (13:50 21.07.2024)

שלום אפרת, אני רוצה להכין את המתכון עם פרוסות אנטריקוט קפואות. ולהקפיא.
1. האם ניתן לחמם על פלטה חשמלית?
2. כמה זמן טוב במקפיא?
3. איזה עוד תבשיל בשרי ניתן להכין מראש ולהקפיא? (טסה ורוצה לקחת אוכל שלי.. )
4. אשמח התיחסותך גם לגבי רעיון לתוספות- הקפאה
תודה רבה מאד

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:37 22.07.2024)

בוקר טוב:)
1. כן אפשר
2. עדיף להקפיא עד שבועיים
3. כמעט כל תבשיל אפשר להקפיא בתנאי שאין בו תפוח אדמה
4. גם לגבי תוספות כמו אורז וכו’

avatar
אביגיל (11:22 22.07.2024)

בוקר אור,
אפשר להקפיא דג סלמון מבושל?
או דג מטוגן?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:25 22.07.2024)

כן

avatar
מוריה (23:37 4.07.2024)

הי אפרת קניתי בטעות אנטריקוט טחון יש לך רעיון מה אני יכולה לעשות איתו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:37 5.07.2024)

את יכולה להכין המבורגר או קבב

avatar
איליה (19:20 5.01.2024)

האם אפשר להוסיף גמבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:37 6.01.2024)

כן:)

avatar
אילנה (10:52 21.12.2023)

הי ,יש לי סנטייק אנטריקוט קפוא זה אפשרי להשתמש במתכון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:26 21.12.2023)

כן

avatar
גליתה (17:53 30.11.2023)

אפרת היקרה, חוזרת לעדכן שהכנתי בסוף בדיוק לפי המתכון ויצא מדהים!! הרוטב פשוט משגע (ואנחנו לא מחובבי האסייתי, למעט סושי).
אני רוצה להכין שוב, עם בשר אחר. כי האנטריקוט, אף שהיה טרי ויפה, יצא קצת קשה ו”מסטיקי”. קראתי במתכון אחר של מוקפץ שלך שכתבת שהכי מוצלח זה עם בשר כתף. התכוונת לצלי מס 5? איך לחתוך אותו ולשלב אותו במתכון הזה? כי פה זה בישול קצר והכתף מתאים לבישול ארוך…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:29 30.11.2023)

היי גליתה,
קודם כל שמחה שיצא טעים:)
אם הבשר יצא קצת קשה ובמרקם מסטיקי זה יכול להיות כתוצאה מבישול יתר. חשוב לצלות על אש גבוהה במחבת חמה מאוד לא יותר מחצי דקה-דקה מכל צד.
לגבי צלי כתף- אם רשמתי דבר כזה אז זו טעות כי צלי כתף לא מתאים לצליה קצרה.
אני ממליצה על נתחים כמו סינטה או שייטל. הם פחות שומניים ויוצאים מצוין.

avatar
גליתה (04:56 1.12.2023)

תודה רבה! אנסה שוב עם הנתחים שהמלצת. וטעות שלי! ההמלצה על בשר כתף היא לא שלך. ראיתי את ההמלצה במקום אחר.

avatar
גליתה (13:23 23.11.2023)

שלום אפרת, אני רוצה לשלב את הבשר הזה במוקפץ עם אטריות ועוד ירקות (גמבה, כרוב, גזר…) איך את ממליצה לעשות זאת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:58 23.11.2023)

את יכולה להכין לפי המתכון ולהוסיף ירקות שאת רוצה.
את האטריות תבשלי בנפרד במים, תוסיפי בסוף ותערבבי עם הכל. אם לדעתך חסר תיבול תוסיפי עוד 2 כפות רוטב סויה, כף סילאן, כף דבש ומלח.

avatar
ליאור (17:25 7.06.2023)

מתכון מדוייק! יותר טעים מכל מסעדה שאכלתי. תבורכי אין על המתכונים שלך, תמיד טעים ❤️🙏

נתחי אנטריקוט מוקפצים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:18 8.06.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
שרון (15:58 6.05.2023)

חבל״ז כמה שקל ככה טעים, תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:02 6.05.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה על השיתוף🌺

avatar
רוני (16:00 23.02.2023)

יצא ממש טעים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:34 23.02.2023)

איזה כיף לשמוע😊

avatar
רבקה (15:33 1.02.2023)

היי יש לי אינטריקוט ממש ממש דק – רצועות דקות ממש.
אפשר להכין את המתכון הזה גם איתם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:24 1.02.2023)

היי,
אפשר (רק שימי לב לזמן הבישול שהאנטריקוט יצטרך).

avatar
חיה (19:13 30.01.2023)

כהמשך להודעה הקודמת אמרת לי שאם יש לי נוזלים בסיר -אבל אין לי ….
מה עושים במקרה הנ”ל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:04 30.01.2023)

את מתכוונת לשאלתך לגבי בישול למשך כשעה?
אם לא נשארו נוזלים זה עוד סימן שהבשר מוכן…

avatar
חיה (21:29 30.01.2023)

האמת היא –
שהתכוונתי לבשר פראנץ-רוסב ולא נשאר לו נוזלים האם הרוטב שהמלצת לי עדיין רלוונטי ?
בתודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:57 31.01.2023)

אם בכלל לא נשארו נוזלים תוסיפי עם התיבול גם כמה כפות מים לפי הצורך.

avatar
חיה (22:39 26.01.2023)

זו שוב אני ..
אם יש לי בשר פראנץ-רוסב שתובל והתבשל עם -תיבול קלאסי+בצל -באיזה רוטב היית ממליצה לשים על זה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:08 27.01.2023)

היי,
אם הבשר כבר מבושל (ונשארו נוזלים בסיר) אפשר להוסיף עלי תיבול כמו טימין ורוזמרין, כמה שיני שום, דבש וחרדל לפי הטעם, ולבשל עוד כמה דקות לספיגת הטעמים.

avatar
חיה (13:23 26.01.2023)

היי
אני מבשלת את זה כבר יותר משעה האם תקין ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:38 26.01.2023)

היי,
למה את מבשלת למשך ארוך כזה? האנטריקוט עלול להתקשות ולהתחיל להישרף במשך שכזה…

avatar
חיה (17:04 26.01.2023)

וואי יצא מוששלם !!
כמו כל המתכונים שלך …

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:20 26.01.2023)

שמחה מאד שיצא מוצלח (למרות הבישול הארוך😊)!
תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
חיה (19:28 24.01.2023)

האם רלוונטי בפרוסות?
אין לי חתיכות
האם זה לא יתייבש עד שיגישו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:23 24.01.2023)

אפשר לחתוך לפרוסות דקות.
מה הכוונה עד שיגישו? אפשר לחמם אם עבר זמן מסיום הבישול.

avatar
חיה (21:25 24.01.2023)

הבנתי
המתכון נראה ממש טוב וטעים ..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:45 24.01.2023)

איזה כיף לשמוע😊

avatar
אילה (18:24 24.01.2023)

יש אפשרות להשתמש בפטריות משימורים, או לדלג על פטריות לחלוטין?

avatar
אילה (18:28 24.01.2023)

ואין לי פלפל או גזר..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:19 24.01.2023)

אפשר להשתמש בפטריות משימורים(:

avatar
אילה (23:45 21.11.2022)

שלום אפרת
בקשר למתכון ‘נתחי אנטריקוט מוקפצים’
הבשר ראוי לאכילה אחרי הקפצה של כמה דקות בלבד? בד”כ בשר מתבשל הרבה זמן.
בנוסף- הבצל ירוק הכרחי או שאפשר לוותר עליו?
תודה רבה!! המתכונים שלך מקסימים!! אני מכינה מהם הרבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:07 22.11.2022)

היי,
היות ומדובר בנתחי אנטריקוט דקים זמן הבישול קצר.
כמובן שאם את רואה שיש צורך בעוד דקה-שתיים של טיגון תמשיכי לטגן.
אפשר לוותר על בצל ירוק.
שמחה כל כך שאת נהנית מהמתכונים😊

avatar
נח זאב (12:01 19.01.2022)

ואוו יצא מעדן, מתכון מעולה לגיוון מהסטייק היבש והמשעמם הקלאסי!
תודה רבה על עוד מתכון מוצלח.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:33 19.01.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף🌺

avatar
אני (20:30 26.09.2021)

שלום אפרת, יש לי כמות של סטייק עין מעובד מופשר, האם מתאים לחתוך אותו לרצועות ולהקפיץ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:15 26.09.2021)

היי,
כן, זה חלק שמתאים להקפצה.

avatar
חני (20:13 23.08.2021)

הכנתי ויצא מושלםםם תודהה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:31 23.08.2021)

שמחה ממש שאהבת❤

avatar
ליטל (14:31 21.05.2021)

היי אפרת,
אין לי פלפל צ’ילי.. מה אפשר לשים במקום שיהיה מעניין?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:21 21.05.2021)

אפשר כל תבלין שאת אוהבת (פפריקה, בהרט, חויאג’…)

avatar
ליטל (07:14 22.05.2021)

בסוף פשוט המשכתי בלי להוסיף משהו אחר ויצא שלמות😀 תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:17 22.05.2021)

איזה כיף לשמוע! שבוע מקסים🌺

avatar
שולמית (16:16 12.05.2021)

שלום!
האם אפשר לעשות אנטריקוט או סינטה דקים (קפואים כאלה מו מינוט סטייק) בתנור?
האם יוצא טוב?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:36 12.05.2021)

היי שולמית,
אפשר לאפות על חום גבוה (200 מעלות), אבל הכי טוב לתת להם טיגון קצר במחבת עם מעט שמן זית, ואז לאפות.

avatar
דיני (20:29 2.05.2021)

הכנו ויצא מצוין, אבל אנחנו רק שני אנשים והכמות גדולה לנו:)
אפשר להקפיא את מה שנשאר? או שעדיף לשמור במקרר ולאכול תוך יום-יומיים?
ואחרי ההקפאה/קירור, איך לחמם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:01 2.05.2021)

היי דיני,
אפשר לשמור במקרר למשך יומיים-שלושה, או במקפיא למשך כשבוע.
אחרי הקפאה יש להפשיר על השיש ולסיים בחימום על הגז כמה דקות. ואם שמרת במקרר אין צורך להפשיר, רק לחמם על הגז כ10 דקות על חום בינוני.
בהצלחה😊

avatar
שובל (11:26 18.04.2021)

היי
אפשר לוותר על הפטריות? הבן זוג שלי לא חובב פטריות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:53 18.04.2021)

היי שובל,
אפשר לוותר על הפטריות, ואת יכולה גם לשים במקום הפטריות גזר חתוך לחצאי עיגולים או פלפל אדום (גמבה) חתוך גס.
בהצלחה😊

avatar
דורית (16:40 13.03.2021)

מתכון פשוט נפלא!!!! היה טעים ונחטף בשניות. השילוב עם הפטריות מופלא!!! הוספתי בסוף קצת שמן סומסום. מוסיף טעם מעניין… תודה על עוד מתכון משגע❤😘

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:33 13.03.2021)

תודה יקירה ❤️️

avatar
מעיין (14:25 7.03.2021)

היי 🙂
אם אין לי סויה, מה אפשר לשים במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:43 7.03.2021)

היי מעיין,
את יכולה לשים כף סילאן נוספת וכף מים במקום.

avatar
מעיין (15:21 7.03.2021)

תודה 🙂

avatar
שלמה (17:45 4.03.2021)

היי
מתכון מצוין, ממש טעים!
האם אפשר לשלב יין אדום?

תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:52 4.03.2021)

היי שלמה,
אפשר להוסיף כף-שתיים יין לתיבול.

avatar
יעל (10:57 4.02.2021)

אפשר גם עם בשר צלעות? הקצב אמר שמתאים על המחבת. תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:29 4.02.2021)

אם זה חתוך לרצועות דקות אז אין בעיה.

avatar
ספיר (13:55 29.01.2021)

אפשר עם פתיתים אדומים או מוקפץ אטריות ? נודלס

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:05 29.01.2021)

כן.

avatar
ספיר (22:13 24.01.2021)

אפרת יקרה אפשר עם אנטריקוט דק כמו של באותו מיניוט.
לעשות טנזיה בסיר??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:53 25.01.2021)

אפשר😃

avatar
ענתי (13:12 9.01.2021)

הכנו מפילה מדומה ( בהמלצת הקצב) והבשר גם הפרישה הרבה נוזלים וגם יצא קשה ללעיסה. מה הסיבה?

נתחי אנטריקוט מוקפצים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:58 9.01.2021)

זה בגלל שפילה מדומה לא מתאים לטיגון, הקפצה או בישול קצר.

avatar
שירי (11:02 29.12.2020)

הי ותודה !
מתי ואיך מציעה לשטוף את הבשר(ממש לפני הבשול?) ואיך לייבש?
פשוט ברור שהבשר צריך להיות יבש ממים לפני ההקפצה ולא יודעת איך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:17 29.12.2020)

היי שירי,
אפשר לשטוף את הבשר לפני ההכנה ולייבש עם נייר מגבת.

avatar
א.ב (16:48 30.09.2020)

היי, נראה מעולה! אני מארחת בערב חג סוכות, ואוצה לסיים עם הבישולים מוקדם. האם ניתן להכין את המתכון בבוקר/צהריים ורק לחמם בערב או שהבשר עלול להתייבש?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:11 30.09.2020)

כן אפשר.
חג שמח 🌺

avatar
רונית (11:38 23.01.2021)

היי, איך לחמם? בתנור? על הגז?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:17 23.01.2021)

אפשר בשניהם, עדיף על הגז.

avatar
רחל (14:09 11.08.2020)

שלום אפרת,
תודה על האתר המקסים שלך! כל כך נעזרת פה.
האם ובמה ניתן להשרות את הרצועות לפני ההקפצה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:40 11.08.2020)

אפשר להשרות בקצת סויה וסילאן.

avatar
רבקי (22:52 25.06.2020)

תודה על המתכונים המעולים!!!
האם אפשר להכין עם סטייק אנטריקוט פרוס דקדק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:53 25.06.2020)

כן.

avatar
הילה (12:15 16.05.2020)

יצא פשוט טעים!! אפילו הבררנים (אבל לא עוד שברתי את הבררן הגדול ביותר…) אכלו בתאווה! תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:23 16.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה הילה

avatar
אילנית כהן (21:57 2.04.2020)

אתמול הכנתי את הפלאפל המדהים שלך, יצא מושלם.
רציתי לדעת אם יש לך מתכון לחג רוצה להכין סינטה בתנור כמו בבתי מלון שחותכים במקום.
מאוד אשמח תודה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:49 2.04.2020)

שמחה שהפלאפל יצא טעים 🙂
אין לי מתכון לסינטה בתנור (עדיין..)

avatar
אודליה (11:03 5.03.2020)

היי אפרת! רוצה להכין לשבת בע\”ה, ורציתי לשאול האם יש לך רעיון לתיבול יותר \”מזרחי\”, או לפחות פחות מתוק מאשר סויה עם סילאן ודבש? מה לעשות שזה מה שבעלי אוהב 🙂 תודה רבה מראש 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:21 5.03.2020)

היי אודליה,
אני חושבת שאפשר לתבל בפפריקה מתוקה, כמון, מלח ופלפל שחור. אפשר להוסיף גם קצת חוויאג’ לפי הטעם.
בגלל שמדובר בתבלינים יבשים אני חושבת שכדאי יהיה להוסיף קצת מים כדי שהתבשיל ייצא עסיסי.

avatar
אודליה (22:10 7.03.2020)

תודה רבה אפרת! עשיתי בדיוק לפי הצעתך ויצא מושלם!! גם בעלי ממש אהב והכל חוסל 🙂 שבוע טוב ומבורך 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:47 8.03.2020)

שבוע טוב!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן.

avatar
Ceren (13:50 22.08.2019)

יצא מוצלח גם עם אסאדו? תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:36 22.08.2019)

אסאדו מתאים יותר לבישול ארוך.

avatar
שרית (02:59 21.08.2019)

תודה על מתכון נהדר ואתר נפלא!
רציתי לדעת אם יש תחליף לסילאן שאנחנו יכולים להשתמש בו? אנחנו חיים באוסטרליה ובלתי אפשרי למצוא פה סילאן.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:38 21.08.2019)

היי שרית,
הסילאן מוסיף גם צבע אבל אפשר לשים במקום מייפל או דבש (כף סילאן = ⅔ כף דבש או מייפל).

avatar
רון (06:31 29.09.2019)

באיזו עיר את גרה?

במלבורן נסי את אואזיס בMurrumbeena או את החנויות היהודיות

avatar
רוזלין (22:20 29.06.2019)

הנתח שקניתי כאן בבלגיה הפריש הרבה נוזלים באת ההקפצה אז השתמשתי בנוזל שיצא מהבשר במקום רוטב סויה כי בעלי לא אוהב סויה. הוספתי גם אבקת פילפל אדום חריף כי אני לא אוהבת חריף כל כך, אז יצא פיקנטי וטעים. גם הוספתי אפונה לבשר. כך יצא ממש ארוחה מלאה על מצה של אורז מתובל. תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:07 30.06.2019)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
שולמית (01:21 13.06.2019)

יוצא טוב עם אנטריקוט קפוא מהסופר מהמקפיא(כמובן אם מפשירים לפני הכנה)?
יש עוד מתכונים לאנטריקוט כזה מהקפאה?
אם רוצים לחסוך שלב ולהוסיף את הבשר לאותו המחבת יחד עם הפטריות והבצל יש אפשרות או שהורס את המנה?
תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:01 13.06.2019)

היי שולמית,
עם אנטריקוט טרי זה יוצא יותר טעים אבל אפשר להשתמש גם בקפוא שהופשר.
לא מומלץ להוסיף אותו למחבת יחד עם הפטריות והבצל כי חשוב קודם לצרוב אותו, ללא נוזלים.
יום מקסים 🌷

avatar
אפרת צ'ולק (00:03 6.06.2019)

הי לילה טוב
יש לי גוש בשר שנקרא צלי עין ולא סטיק עין
מדובר באנטריקוט

אני אמורה לחתוך אותו לנתחים או לבשל אותו כגוש ? יש לך מרשם מסוים אליו את יכולה להפנות אותי ??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 10.06.2019)

לדעתי זה אותו דבר. אפשר לחתוך לרצועות ולהכין את המתכון הזה.

avatar
אורה (17:00 27.05.2019)

הכנתי עם פלפלים אדומים קטנים במקום פטריות ויצא מעולה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:34 27.05.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אורה🌷

avatar
אורה (13:46 26.05.2019)

רוצה להכין עכשו נתחי אנטריקוט אבל אין לי פטריות, מה יכול להתאים במקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:11 26.05.2019)

את יכולה לשים גזר חתוך לחצאי עיגולים ו/או פלפל אדום (גמבה) חתוך גס.

avatar
הילה (20:46 27.03.2019)

בס”ד
את אלופה!!!
השם נתן לך כישרון בשפע!
אני ממש לומדת לבשל מהאתר שלך, תהיי בריאה 🙂
תמשיכי להפתיע במתכונים המעולים והצבעוניים שלך
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:47 27.03.2019)

תודה רבה יקרה ❤️

avatar
אורי (05:17 23.03.2019)

אפרת שלום,

נראה מעולה ומעניין. ינוסה בקרוב. הבעיה היא שאנטרקוט הוא בשר שמן יחסית, ואצלנו לא אהוב. סינטה הרבה פחות שומנית אמנם, אך היא עלולה לצאת יבשה מידי.
מה דעתך לגבי שימוש ברצועות פילה עגל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:26 23.03.2019)

כן, זה אמור לעבוד גם עם רצועות פילה עגל.

avatar
דבי (10:52 19.03.2019)

נראה טוב.

אפשר מקוביות הודו?

תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:16 19.03.2019)

כן אפשר.

לקריאת כל התגובות