שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 3-4 מנות

סוג: חלבי/פרווה

מצרכים:

1 מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית (250 מ”ל)

חבילת שוקולד מריר (100 גרם)

2 כפות מים

1 כף אבקת שוקולית

1 כפית אבקת נס קפה




אופן הכנה:

-שוברים את השוקולד המריר לקוביות ומניחים בקערית מזכוכית, מוסיפים 2 כפות מים וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים. מערבבים עד שמתקבלת תערובת שוקולד חלקה ומצננים.

-מקציפים שמנת מתוקה (או קצפת צמחית) במשך כדקה (חצי הקצפה) ומוסיפים את תערובת השוקולד, אבקת השוקולית ונס הקפה. ממשיכים להקציף עד שמתקבלת קצפת יציבה.

-מעבירים לקופסת פלסטיק ומכסים. מכניסים למקפיא למשך 4 שעות לפחות.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגת מוס שוקולדעוגת מוס שוקולד
קציצות עוף אפויות על מקל קציצות עוף אפויות על מקל
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
שירה (14:57 31.10.2024)

אשמח לקבל מתכון מעולה שלך לגלידה וניל פרווה. ראיתי רק חלבי

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:34 1.11.2024)

בגרסה החלבית זה יוצא יותר רך וגלידתי.
לפרווה – אפשר להקציף מיכל קצפת צמחית (250 מ”ל) עם רבע כוס חלב סויה ו-2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל, עד לקצפת יציבה ואז להקפיא.
לגיוון אפשר להוסיף לגלידה: שוקולד צ’יפס מריר, עוגיות חתוכות גס, פקאן מסוכר ועוד.

avatar
מרים (19:51 24.07.2024)

שלום,
לאחרונה קורה לי משהו מוזר עם השוקולד.
כיוון שאני לא מחזיקה בבית מיקרוגל- אני ממיסה בבן מארי, ומשום מה כבר פעמיים השוקולד פשוט נמס ואז התקשה בצורה קצת גרגירית, יש לך מושג למה זה כך?
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:41 25.07.2024)

היי מרים,
את מקפידה שלא תיכנס טיפת מים לשוקולד? אולי הקערה רטובה? חשוב גם שהקערה לא תיגע במים הרותחים.

avatar
מרים (12:24 25.07.2024)

זהו, באמת המסתי חבילה נוספת של שוקולד, נזהרתי מאוד והוא היה מושלם.
תודה על מתכונים כייפים!
יום מקסים.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:32 25.07.2024)

❤️

avatar
מרים (19:32 5.07.2023)

הכנתי פעם ויצא מושלם!
כרגע יש לי בבית רק שוקולד חלבי, זה יהיה בסדר, או שעדיף לקנות מריר?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:36 5.07.2023)

היי
אפשר לשים שוקולד חלב, רק שהמרקם יהיה קצת יותר נוזלי.

avatar
מרים (20:51 5.07.2023)

תודה, אולי כדאי לשלב טיפונת צימקאו בשביל המרקם?
אני מתכננת להכין את זה עם חלב מרוכז…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:34 6.07.2023)

אפשר לנסות, לא בטוחה אם זה יהיה מוצלח.

avatar
ללי (22:19 24.06.2023)

הכנתי את הגלידה המדהימה שלך. היא יצאה חלומית. בעלי אמר, שהטעם של הגלידה שלך היא כמו באולמות. כל המתכונים שלי בבית- מהאתר המדהים שלך. תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:18 25.06.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
עדנה (16:02 23.01.2023)

את מהממת והמתכונים שלך מדהימים .

למה הקצפת יוצאת לבנה עם נגיעות חומות ולא בצבע חום כמו אצלך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:22 23.01.2023)

איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים(:
יכול להיות שאת צריכה להקציף עוד (אפשר גם לעצור את ההקצפה ולערבב בתנועות קיפול עם מרית, ולאחר איחוד להקציף עוד קצת).

avatar
מיטל (15:39 30.08.2022)

וואי המתכון יצא פשוט מושלם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:21 30.08.2022)

שמחה שיצא מוצלח❤
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
סיגל (20:04 5.05.2022)

היי אפרת
מה אפשר לשים במקום שוקולד
בברכה
סיגל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:32 5.05.2022)

היי,
אין תחליף זהה לשוקולד, אך יתכן ואפשר לשים 4 כפות ממרח שוקולד גדושות.
המרקם והטעם ישתנו מעט.

avatar
עינת (08:08 11.01.2022)

בוקר טוב אפרת
הבן שלי בן השש רוצה להכין רק את הגלידה הזו
מה אפשר במקום נס קפה ?
תודה מראש
ויום טוב.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:15 11.01.2022)

היי עינת,
אפשר לוותר על הקפה(:

avatar
צ (02:27 27.09.2021)

הי,
הכנתי עם קצפת שקונים בחנויות ביתיות של מוצרי אפיה -(שצריך להוסיף חצי כוס מים לקצפת) אני תמיד משתמשת בזה)
עשיתי לי ההוראות וכבר שמתי את כל החומרים והמשכתי להקציף ויצא לי נוזלי מידי ולא נראה בכיוון להתקשות.
הוספתי מעט פודינג וניל אבל גם לא עוזר,יש מה לעשות?

אם לא, יש לך רעיון מה אפשר לעשות עם התערובת או שרק נשאר לשים אותה בפח?!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:05 27.09.2021)

היי,
את יכולה להגיש את הגלידה כמוס- לאחסן במקפיא ולהגיש כקינוח כוסות חצי קפוא. את יכולה לשלב עם הקצפת פירות חתוכים, ריבת חלב, שוקולדים וכדומה (יש הרבה מתכונים לקינוחי כוסות באתר שתוכלי להיעזר בהם).
חג שמח!

avatar
הדסה (17:24 26.09.2021)

הגלידה הזו מעולה גם עם קקאו במקום שוקולית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:35 26.09.2021)

תודה על השיתוף הדסה!

avatar
הדר סיגלבאום (11:50 25.07.2021)

היי אפרת, כמה זמן בערך צריך לחמם במיקרוגל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:41 25.07.2021)

עד שהשוקולד נמס- אפשר לחמם 30 שניות כל פעם ולערבב עד שמתקבלת תערובת חלקה.

avatar
תמר (11:03 18.05.2021)

הצבתי את השוקולד עם המים נוצר תערובת קשה. מה לעשות?

avatar
תמר (11:09 18.05.2021)

*המסתי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:59 18.05.2021)

היי,
תנסי להוסיף כף שמן/שמנת מתוקה ולהמיס ממש לכמה שניות😊

avatar
אהובה (18:37 6.05.2021)

האם אפשר להוסיף פודינג שוקולד במקום השוקולית

תודה והמשך ערב נפלא❤

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:01 6.05.2021)

היי אהובה,
אפשר😊

avatar
אהובה (14:49 6.05.2021)

האם אני יכולה להוסיף את זה?

מתכון לגלידה ביתית
avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:44 6.05.2021)

היי אהובה,
אפשר להחליף את השמנת בקרם קוקוס, אבל אם יש אפשרות- עדיף להשתמש בשמנת המתוקה. אין צורך להוסיף קרם קוקוס בנוסף לשמנת המתוקה😊

avatar
נויה (10:37 18.04.2021)

הכנתי את הגלידה וזה יצא כמו מוס
לדעתי אפשר להפחית מכמות השוקולד וכדי שזה ייצא יותר אוורירי כדאי להקציף גם ביצים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:45 18.04.2021)

היי נויה,
אחסנת את הגלידה במקפיא או במקרר? כשמאחסנים במקרר המרקם באמת נהיה כמו של מוס.
לגבי הביצים, אני אישית מעדיפה שלא מחשש לסלמונלה, אבל כעקרון יש להקציף בקערה נפרדת את הביצים עם כרבע כוס אבקת סוכר ואז לקפל בעדינות את קרם השוקולד שהוקצף עם תערובת הביצים.

avatar
נויה (11:11 18.04.2021)

אכסנתי במקפיא

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:51 18.04.2021)

ממש מוזר, אם אחסנת במקפיא הגלידה אמורה להיות יציבה יותר ממוס.
בכל מקרה, את יכולה לנסות באמת בפעם הבאה עם ביצים ולראות אם המרקם משתפר😊

avatar
שירושיתוש (23:05 14.06.2023)

אני גם הכנתי ויצא לי מוס כזה ושמתי במקפי
השאלה היא אם יש לך מתכון של גלידה וטועם כמו גלידה אמיתי ולא דומה למוס ?
אם כן אשמח שתכתבי לי פה איזה גלידה יש ….. תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:45 15.06.2023)

היי
קשה להגיע למרקם כמו של גלידה ללא מכונת גלידה אבל הנה מתכון שיוצא דומה.

avatar
- (17:26 21.01.2021)

היי:)

אפשר להמיס על הגז?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:17 21.01.2021)

היי😃
אפשר להמיס במחבת קטנה על אש הכי נמוכה.

avatar
אודליה (11:15 6.10.2020)

האם יש אפשרות לעשות את הגלידה גם בטעם וניל ואם כן מה להוסיף
תודה😀

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:43 6.10.2020)

מצרפת מתכון – גלידת שוקו וניל (תסתכלי רק על הוניל).

avatar
אודליה (11:14 6.10.2020)

שלום
פעם ראשונה שאני עושה משהו מהאתר שלך ופשוט יצא מושלם. כולם אהבו את זה, וזה לקח לי ממש קצת זמן לעשות את זה אני ממש מודה לך❤️

מתכון לגלידה ביתית
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:40 6.10.2020)

מהמם 😍
תודה אודליה

avatar
מ. (22:18 17.08.2020)

אין לי חבילת שוקולד מריר (100 גרם) אבל יש לי ממרח שוקולד.
האם זה אפשרי לעשות עם ממרח? ואם כן אז אשמח לדעת איך.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:47 17.08.2020)

אני חושבת שאפשר להוסיף 4 כפות ממרח גדושות.

avatar
יהודה (14:06 3.07.2020)

עשיתי את המתכון הזה לקסטה, חצי עם שוקולד וחצי עם ממרח לוטוס (מרוכך) יצא פלאים
תודות

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:18 3.07.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
טליה (07:25 7.08.2020)

טעים טעים טעים !!!

מתכון לגלידה ביתית
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:59 7.08.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה טליה

avatar
נועה (03:58 26.06.2020)

אפרתוששש !!! יצא פצצה ! הכנתי קונכיות שוקולד עם קוקוס[ מבלונים קטנים] , ומילאתי בגלידה ומעל פיזרתי פצפוצי שוקולד מגורדים , עבודה עבודה אבל היה שווה ! חבל כ”כ שלא ידעתי על המתכון הזה קודם ……………. אין מילים ה’ יברך אותך !!!!!!!!!!!!!!! אולי עוד אתפוס תמונה …..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:45 26.06.2020)

מבלי שראיתי זה נשמע מושלם!
תודה ❤️

avatar
נועה (21:08 25.06.2020)

הי אפרת, אני כבר שנים ניהנת מהאתר המקסים שלך וכן גם כל מכרי,אין עלייך!!!
שאלה דחופה,
האם ניתן להמיר את המים בריצ’? ואם לא, אז מה כן אפשרי ? בתודה מראש ….

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:54 25.06.2020)

כן אפשר 🙂

avatar
י (18:36 25.06.2020)

אין עלייך!!!!!!!!!!!
יוצא מושלם בכל המתכונים שאני מנסה מהאתר הזה!!!
כל פעם שאני מחפשת מתכון אני הולכת ישר לפה!!
אז תודה רבה על הכל!!!
ותמשיכי להביא עוד ועוד מתכונים טעימים!!
מחכה…….

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:00 25.06.2020)

שמחה לשמוע!
תודה ❤️

avatar
אסתי (12:50 22.05.2020)

יצא מטורף!
(הוספתי פקאן)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:19 22.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
אסתי (19:12 18.05.2020)

היייייי
אפשר להוסיף משהו לגיוון (כמו שוקולד צ\’פס או אוגיות)
עם כן מתי ואיך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:33 18.05.2020)

כן אפשר להוסיף בסוף, לאחר שהקצפת לקרם יציב ואז להקציף כמה שניות נוספות.

avatar
אסתי (22:39 18.05.2020)

מה אפשר להוסיף?????????
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:41 19.05.2020)

שוקולד צ’יפס, עוגיות אוראו חתוכות, פקאן סיני מסוכר.

avatar
אסתי (16:10 19.05.2020)

תודה רבה!
אבל הפקן לא מתרכך או משהו כזה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:37 19.05.2020)

תוסיפי אותו בסוף ותכניסי להקפאה. זה לא אמור להתרכך.
כמובן שכדאי לקצוץ אותו לפני.

avatar
אסתי (16:09 20.05.2020)

תודה רבה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין עליך!

avatar
שירה גלבוע (09:08 3.05.2020)

יצא מושלם, תודה רבה!
ד\”א, המתכון הנ\”ל לא חייב הקפאה (אלא אם כן רוצים דווקא גלידה), אפשר לשימו בקירור ויוצא מוס מושלם.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:52 3.05.2020)

תודה שירה 🙂

avatar
יאנה (00:09 28.04.2020)

היי, הכנתי ויצא לי מרקם ממש חולי… (מהמחלה חול). בכלל לא דומה לגלידה. איפה טעיתי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:47 28.04.2020)

מה הכוונה מרקם חולי?
הקצפת לקצפת יציבה? השמנת היתה טובה?
בהתחלה זה יוצא כמו קרם ואחרי הקפאה זה נעשה דומה לגלידה.

avatar
שירן (22:35 11.04.2020)

הכנתי לשבת, היה כל כך קל וממש טעים. הגשתי יחד עם הבראוניז (ללא גלוטן) האגדיים שלך, היה פשוט מושלם 😋

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:36 11.04.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה שירן

avatar
תהילה (21:05 13.06.2019)

רציתי לשאול איך ניתן להכין גלידה בטעם בננה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:15 14.06.2019)

אפשר לטחון במעבד מזון עד לקבלת מרקם של גלידה:
200 מ”ל יוגורט במתיקות מעודנת
3 בננות גדולות קלופות קפואות
1-3 כפות אבקת סוכר (לפי הטעם)

avatar
ענת (16:51 14.05.2019)

היי אפרת, במתכון הנ”ל אין צורך להוסיף חלב מרוכז?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:32 14.05.2019)

לא אבל אם יש לך אז מומלץ להוסיף כשליש כוס חלב ממותק ולוותר על המים.

avatar
בר (18:45 9.05.2019)

אם אני רוצה להכין את זה ל30 ילדים
בכמה להכפיל את הכמות?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:51 9.05.2019)

כדאי להכפיל ב-6 אבל לא כדאי להכין את כל הכמות בבת אחת אלא לחלק ל-3 ובכל פעם להקציף 2 מיכלי שמנת.

avatar
שרית (17:44 9.05.2019)

האם יוצא כמו בתמונה?
או יותר נכון כמו של החנות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:36 9.05.2019)

כן, רק יותר בהיר (אפשר להכהות את הצבע ע”י הוספת קקאו).
המרקם יוצא קצת יותר קשה מגלידה רגילה.

avatar
דבורה (11:09 8.05.2019)

הי אפרת,
חייבת לך תודה ענקית על מתכונים מוצלחים,קלים ומהירים!

באיזה עוד טעמים נראה לך אפשר לעשות את הגלידה הנ”ל?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:21 8.05.2019)

היי דבורה,
במקום שוקולד מריר, נס קפה ושוקולית אפשר לשים שוקולד לבן.
יש גלידות נוספות באתר:
גלידת אוראו
גלידת ריבת חלב
גלידת פירות יער
גלידה ביתית

avatar
אסתי (08:43 13.01.2019)

היי בוקר טוב אפרת,
לא צריך להפריד את הביצים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 13.01.2019)

לא חובה להפריד.
1-2 ביצים.

avatar
אסתי (12:36 11.01.2019)

אם אני רוצה להוסיף ביצים באיזה שלב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:30 11.01.2019)

היי אסתי,
אני לא מכינה עם ביצים מחשש לסלמונלה אבל כעקרון יש להקציף בקערה נפרדת את הביצים עם כרבע כוס אבקת הסוכר ואז מקפלים בעדינות את קרם השוקולד שהוקצף עם תערובת הביצים.

avatar
אסתי (13:08 29.11.2018)

למתכון של הגלידה הזאת מתאים?
אם לא תוכלי לשלוח לי?
לגבי ציפוי לעוגה זה עם גושים לא נראה מתאים לדעתי,
תודה רבה על כל העזרה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:16 29.11.2018)

לא הבנתי נכון. חשבתי שהמסת עם השוקולד כדי להגיע למרקם חלק. נכון, אם עדיין יש גושים לציפוי זה לא מתאים.
את יכולה להכין את המתכון הזה.

avatar
אסתי (12:20 29.11.2018)

היי אפרת,
יש לי במקפיא שוקולד מריר שהמסתי עם חמאת בוטנים שהייתה קצת ישנה ולא מספיק נוזלית ונוצר גושים,
האם יש לך רעיון מה ניתן להכין עם זה?
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:02 29.11.2018)

את יכולה להמיס את השוקולד ולהשתמש בו כציפוי לעוגה או להכין ממנו גלידה.

avatar
לאה (18:04 11.10.2018)

לא יוצא לי קצפת יציבה , מה לעשות ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:27 11.10.2018)

תכניסי את הקערה למקפיא למשך רבע שעה (שהתערובת תהיה קרה מאוד אבל לא קפואה). תוציאי ותוסיפי 2 כפות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד (או וניל) ותקציפי שוב על מהירות הגבוהה ביותר.

avatar
מירי (17:27 5.10.2018)

יצא מוס גבוה ויפה

הכפלתי כמויות!!!

מאד טעים!
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:25 6.10.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה מירי

avatar
הדס (06:34 28.09.2018)

נראה מדהים!!! האם אפשר להכין כקינוח כוסות אישיים גם.?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:38 28.09.2018)

כן בטח 🙂

avatar
אביגיל (14:47 24.08.2018)

אני לא מצליחה להמיס עם מים במיקרו,
אפשר עם שמן?
או שזה הורס את הקצפת?
תודה..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:48 24.08.2018)

את יודעת מה? תמיסי את קוביות השוקולד עם 2 כפות מהשמנת.

avatar
חגית (14:09 24.08.2018)

אני רוצה להכין גלידת וניל פרווה.איך אני עושה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:16 24.08.2018)

היי חגית,
אפשר להקציף מיכל קצפת צמחית (250 מ”ל) עם רבע כוס חלב סויה ו-2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל, עד לקצפת יציבה ואז להקפיא.
לגיוון אפשר להוסיף לגלידה: שוקולד צ’יפס מריר, עוגיות חתוכות גס, פקאן מסוכר ועוד.

avatar
חגית (00:04 29.08.2018)

במקום חלב אפשר מים כדי שזה פרווה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:12 29.08.2018)

עם חלב זה יוצא יותר טעים אבל אפשר גם עם מים קרים.

avatar
מזל (21:36 20.08.2018)

שלום אפרת,
1. אני לא משתמשת במיקרוגל האם ניתן להמיס את השוקולד בסיר ו2. אם ניתן להמיר את השוקולית בקקאו או פודינג.
תודה מזל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 20.08.2018)

היי מזל,
1. אפשר להמיס במחבת קטנה על אש הכי נמוכה.
2. במקום שוקולית אפשר לשים כפית שטוחה אבקת קקאו.

avatar
עמיחי (11:21 3.08.2018)

לכמה מנות זה יוצא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:52 3.08.2018)

3-4 מנות.

avatar
יעל (09:34 5.07.2018)

הי.
אפשר להכין את המתכון בתבניות סיליקון של ארטיק או שהמרקם רך מידי ולא “ישלף” מהתבנית בצורה יפה?
חשבתי להכין כארטיק ולצפות בשוקולד.נראה לך בסדר או שזה יהיה שוקולדי מידי ומתוק מידי?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:37 5.07.2018)

היי יעל,
אפשר להכין בתבנית ארטיק ולצפות בשוקולד. זה תלוי בסוג התבנית אבל בגדול זה אמור להשלף לאחר הקפאה טובה.

avatar
אלון קוטלר (16:20 24.08.2017)

אפשר להכין את הגלידה רק בטעם שוקולד

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:28 24.08.2017)

כן בטח.

avatar
רבקה (09:12 26.07.2017)

תקשיבי, איזה גלידה….
הכנתי אותה לשבת, פשוט ליקקו את האצבעות, טעימה במיוחד וקלה להכנה ובאמת הכנה של 10 דקות בלבד.
תאמת שלא היה לי מספיק לכל השבת, פעם הבאה אכין כמות כפולה או משולשת.
אתר פשוט מושלם!!!
מאז שאני מכירה את האתר שלך אני לא מפסיקה להכין ממנו מתכונים והכל תמיד יוצא ב”ה בטעם הטוב ביותר.

avatar
רבקה (09:16 26.07.2017)

למה אני לא מצליחה להעלות תמונה?

IMG_26971

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:40 26.07.2017)

נראה מעולה!!
שמחה שיצא טעים. תודה על התמונה והשיתוף 🙂
יום מקסים

avatar
רבקה (09:21 26.07.2017)

אוי, הצלחתי כמה פעמים אפילו ולא שמתי לב, סליחה.
אבל נכון שזה נראה מגרה……

avatar
נדיה (21:38 13.07.2017)

הי
אני רוצה להכין את הגלידה בצורה יותר לייט. האם אפשר להשתמש בשמנת של 9% או יוגורט?
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:19 13.07.2017)

היי נדיה,
הבעיה ששמנת 9% או יוגורט לא ניתנים להקצפה.
אם את מחפשת גלידה לייט אז את יכולה להכין גלידת פירות ולהוסיף לה שוקולד קצוץ.

avatar
מיכל (20:53 30.04.2017)

האמת שלא כל כך.
ניתן להציל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:05 30.04.2017)

אם התערובת עדיין רכה תוציאי אותה, תוסיפי 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד (או וניל אם אין לך בטעם שוקולד) ותקציפי עד שהיא מסמיכה.

avatar
מיכל (19:59 30.04.2017)

ערב טוב אפרתוש,

הקצפתי סערך 7 דקות ועשיתי מה שרשום הכנסתי למקפיא עברו 5 שעות וזה נראה כמו קצפת ולא גלידה.
מה הבעייה? בגלל שהכפלתי כמות אני הייתי צריכה להקציף הרבה יותר? או שפשוט לתת לזה 24 שעות במקפיא?
כמה זמן זה אמור להיות במקפיא מסיום ההכנה כדי שיהיה מוכן לאכילה?
תודה רבה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:46 30.04.2017)

היי מיכל,
הקצפת לקצפת יציבה?
יכול להיות שמאחר ומדובר בכמות יותר גדולה לוקח לזה יותר זמן במקפיא.

avatar
יעקב (17:25 22.01.2017)

אפרת היי

האם ניתן לקחת את המתכון הזה לטעמים נוספים? ובמקום שוקולד וקפה לשים משהו אחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:43 22.01.2017)

היי יעקב,
אפשר לשים במקום שוקולד מריר – שוקולד לבן ולוותר על השוקולית.
מצרפת מתכונים נוספים לגלידות:
גלידת אוראו
קינוח שוקולד וקרם עוגיות (ראה רק את קרם העוגיות)

avatar
יעקב (21:43 22.01.2017)

תודה אפרת

ראיתי שיש מטבעות של שוקולד לבן פרווה.
אולי זו גם דרך לגוון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:18 23.01.2017)

כן, בהחלט.

avatar
דיתי (13:06 4.11.2016)

הכנתי בשישי שעבר ויצא מדהים!
זה גם ממש קל להכנה+
הבעיה שזה התחסל מהר מידי 🙁
הולכת להכין שוב, בכמות כפולה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:23 4.11.2016)

מעולה!
תודה דיתי ושבת שלום 🙂

avatar
הדסה (10:30 18.08.2016)

שלום קוראים לי הדסה ואני בת 12 אני ממש אוהבת את המתכונים שלך אבל רציתי לדעת אם אפשר להמיס את השוקולד והמים בבן מארי כי אין לי עדיין מיקרוגל כי עברתי עכשיו לבית חדש
אשמח אם תעני בהקדם יום טוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:34 18.08.2016)

כן הדסה, אפשר 🙂

avatar
שני בלום (13:24 23.06.2016)

היי. קודם כל תודה על כל המתכונים… אין עליךךך!!! כל פעם שאני מחפשת מתכטן אני מייד רצה לאתר שלך והמלצתי לעוד כמה חברות שגם מרוצות… מתכונים קלים וטעימיםםםם!!!
רציתי לשאול, לגלידה יש טעם של קפה? בעלי מת על גלידת קפה יש משו שאני אוכל לשנות במתכון כדי שיהיה יותר טעם של קפה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:27 23.06.2016)

תודה שני, שמחה לשמוע 🙂
לגלידה יש טעם עדין של קפה. אני מניחה שאם תוסיפי כפית נוספת של אבקת נס קפה, זה יחזק את הטעם של הקפה. כמובן שכדאי לטעום את התערובת בסוף ההקצפה ואם במקרה חסרה מתיקות יש להוסיף 1-2 כפות אבקת סוכר לפי הטעם.
בהצלחה!

avatar
סבט (11:24 12.06.2016)

הכנתי ביום העצמאות עם שוקולד מריר ושמנת פרווה ולא הוספתי סוכר כי השמנת מתוקה. יצא ממש טעים!!! עכשיו הכנתי גלידה עם שוקולד ( גם הפעם פרווה בגלל אלרגיה ללקטוז) וגלידה נוספת עם פירות יער במקום שוקולד. פשוט לקחתי חצי חבילה של אוכמניות אדומות קפואות, טחנתי אותן למחית, הוספתי 2 כפות סילן והוספתי לקצפת באותו שלב בו מוסיפים שוקולד. תודה רבה על המתכון ומתכונים אחרים 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:15 12.06.2016)

נשמע מעולה!
תודה על העדכון וחג שמח

avatar
יצחק (21:57 1.06.2016)

הכנתי וזה יצא מצוין אבל לא כלכך אהבתי את הטעם של השוקולד המריר, יכול להיות שאפשר להכין את זה עם שוקולדים אחרים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:22 1.06.2016)

היי יצחק,
אפשר להכין את זה מכל שוקולד חלב במקום המריר.

avatar
יעל (12:47 17.05.2016)

האם את השוקולד המומס מוסיפים תוך כדי הקצפה? או שעושים עצירה בהקצפה?
אשמח לתשובה..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:53 17.05.2016)

היי יעל,
את השוקולד המומס מוסיפים תוך כדי הקצפה אם אפשרי. חשוב רק שהשוקולד יהיה בטמפ’ החדר ולא חם.

avatar
ליאת (19:37 12.05.2016)

גלידה מעולה!! ממש אמיתית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:03 12.05.2016)

תודה ליאת, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
יצחק (21:57 10.05.2016)

יצא מעולה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:09 10.05.2016)

תודה יצחק, שמחה לשמוע 🙂

avatar
דבורי (00:37 25.04.2016)

סליחה על השגיאות כתיב, פשוט אני מקלידה בחשך ולא רואה את המקלדת…

avatar
דבורי (00:35 25.04.2016)

שלום אפרת וחג שמח!!!
חש לך תחליף לשמנת מתוקה? ביצים אולי?
אנחהו לא אוכלים דברים מתועשים בפסח, אז אשמח למשהו טבעי,
ושוב-אין עליך ועל המתכונים שלך, הם מצילים אותי!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:36 25.04.2016)

היי דבורי,
כעקרון אפשר להכין מוס/גלידה מביצים בלבד אבל קחי בחשבון שזה כרוך באכילת הביצים חיות (שיש בזה סיכון של סלמונלה וכו’).
בכל אופן אין לי מתכון אבל בגדול אני יודעת שמקציפים חלבונים עם סוכר עד לקצף יציב ומערבבים שוקולד מומס עם החלמונים, עושים השוואת טמפרטורה ומערבבים בתנועות קיפול.
חג שמח יקירה 🙂

avatar
דבורי (16:52 2.05.2016)

עשיתי כמו שאמרת, הקצפתי 10 חלבונים ו10 חלמונים בנפרד עם 3/4 כוס סוכר, חיברתי ביחד בתנועות קיפול והוספתי 2 כפות קפה וכף שוקולית ו150 גרם שוקולד מומס, הגשתי עם קישוטי שוקולד שהכנתי ויצא— מדהים!!!!!!!!!!!!!
המחמאות לא הפסיקו להגיע!!!!!
הגיעה אלינו משפחה ענקית בחג וכולם טרפו את זה אז הייתי צריכה להכין עוד כמות, אין עליך בעולמות!!!!
מחכה לניוזלטר של השבוע…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:36 2.05.2016)

אלופה! שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה שחזרת לעדכן והמשך שבוע מעולה!

avatar
אייר גוילי (10:25 8.04.2016)

מה הסיכוי שיש לך מתכון לגלידת וניל פרווה ללא ביצים חיות( אפשר מבושלות)??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:24 8.04.2016)

היי,
יש מתכון גלידת וניל אוראו. אפשר להכין גם בלי אוראו או לשים במקום שוקולד צ’יפס או עוגיות אחרות.
שבת שלום 🙂

avatar
חנה (08:56 5.04.2016)

שלום,
רציתי לדעת איך בתמונה יצאה הגלידה בצבע לבן גם? השוקולד לא משתלט על הכל ונהפך להיות הכל חום?
אשמח לתשובה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:28 5.04.2016)

היי חנה,
הלבן הוא תוצאה של התאורה של הצילום 🙂
כל הגלידה היא שוקולית חומה.
יום נפלא!

avatar
סתיו (19:48 25.03.2016)

היי אפרת, כמה זמן הגלידה יכולה להחזיק בהקפאה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:42 25.03.2016)

היי סתיו,
לדעתי כשבועיים, אולי קצת יותר.

avatar
מרים (22:26 3.09.2015)

אני מכורה לאתר שלך!
תודה רבה על כל המתכונים המעולים!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:37 3.09.2015)

איזה כיף!!
תודה מרים ושנה טובה ומתוקה 🙂

avatar
אריאל (23:44 29.03.2015)

שלום רציתי לדעת מה הכוונה ״בפולסים קצרים״?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:43 30.03.2015)

היי אריאל,
הכוונה למספר שניות בודדות בכל פעם. לחמם במיקרו 5-10 שניות, להוציא ולבדוק אם נמס. אם עדיין לא, להחזיר לעוד כמה שניות ושוב לבדוק.

avatar
שלי (18:56 23.10.2014)

היי
אפשר להקציף עם מקל בלנדר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:02 23.10.2014)

היי שלי,
אני לא חושבת אלא אם כן מדובר במקל בלנדר שהוא גם מקצף.

avatar
אביגיל (14:35 17.10.2014)

מיים עם שוקולד, לא הורס את השוקולד בעיקרון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:55 17.10.2014)

היי אביגיל,
זה בסדר להכין עם המים, השוקולד לא נהרס.

avatar
מאי (09:57 24.09.2014)

תודה על התשובה! ושתהיה לך גם שנה מתוקה ופוריה! 🙂

avatar
מאי (09:28 24.09.2014)

שלום! אני ילדה בת 11 ואני רציתי לשאול אם אפשר להכין את הגלידה בשיטה כמו של פעם:

1.לקחת קערה ולשים את המרכיבים בתוכה.
2. לקחת עוד קערה יותר גדולה ושים בה הרבה קרח.
3. לשים את הקערה הקטנה יותר בתוך הקערה הגדולה עם הקרח, ולערבב בכף את המרכיבים בקערה הקטנה יותר.
4. לכסות את הקערה הגדולה במגבת ולאחר כל 5 דקות לערבב את התערובת עד שתהיה גלידה במרקם טוב.

האם זה יזרז את תהליך הכנת מרקם טוב לגלידה מאשר לחכות כמה שעות שהיא תהיה מכונה מהמקפיא?

תודה מראש,
מאי 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:42 24.09.2014)

היי מאי,
השיטה שציינת לא כל כך מתאימה במתכון הזה לכן עדיף במקרה הזה להקפיא את הגלידה למספר שעות.
ההמתנה בסוף תשתלם 😉
שתהיה לך שנה טובה ומתוקה!

avatar
נטע (21:07 14.09.2014)

כמה יוצא? זאת אומרת לכמה אנשים זה מספיק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:28 14.09.2014)

הי נטע,
הכמות במתכון אמורה להספיק ל 3-4 מנות.

avatar
נוי (17:42 11.08.2014)

היי 🙂
תודה רבה על התשובה המפורטת איזה כיף!
האם יש לך רעיון לעוד טעם לגלידה ואיך עושים?

תודה! 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:48 11.08.2014)

הי נוי,
אפשר להכין גם גלידה בטעם וניל: מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל) + 2 כפות אינסטנט פודינג וניל+ 1/3 כוס חלב.
אפשר להוסיף לגלידה פירות יער או עוגיות אוראו שבורות.

avatar
נאדיה (22:27 10.05.2015)

אני לא אוהבת גלידת שוקולד ואני רוצה להכין בטעם וניל. אפשר לשים פה את המתכון המלא .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:07 10.05.2015)

היי נאדיה,
את יכולה להכין את גלידת האוראו. אם את רוצה רק וניל פשוט תוותרי על העוגיות.
לינק למתכון –
https://www.10dakot.co.il/%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%93%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%90%D7%95/

avatar
נוי (22:41 6.08.2014)

היי,

המתכון נראה מעולה (כמו הרבה מתכונים כבר הדספתי לעצמי מלא) אז תודה רבה אתר מצוין
האם אני יכולה להשתמש במתכון הזה כקצפת לעוגת ביסקוויטים?
לשים בתחתית ביסקוויטים ואז את הגלידה ואז שוב ביסקוויטים?
אם כן תוכלי להדריך אותי איך לעשות זאת?
תודה לך
🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:18 6.08.2014)

הי נוי,
את בהחלט יכולה להשתמש במתכון כקצפת לעוגת ביסקוויטים, האמת שזה רעיון מצוין 😉
תשפכי חלב לקערה ותטבלי טבילה קצרה כל ביסקוויט משני הצדדים ותניחי בתבנית. כך תמשיכי ותסדרי שכבה כפולה של ביסקוויטים. מעל תחתית הביסקוויטים תשימי חצי מכמות הקצפת ומעל שוב תסדרי שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב (הפעם מספיקה שכבה אחת)ומעל שוב תצקי את המחצית השניה של הקצפת. לקישוט את יכולה לגרד שוקולד מריר/חלב מעל.
לדעתי כמות הקצפת במתכון תספיק לתבנית אינגליש קייק אחת אבל אם תרצי להכין בתבנית יותר גדולה פשוט תכפילי כמויות.
בהצלחה! אני בטוחה שזה ייצא טעים 🙂

avatar
ליה (22:29 27.07.2014)

הייי רציתי לדעת עם חייב שוקולית או שאפשר גם סתאם אבקת קקאו רגילה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:42 27.07.2014)

הי ליה,
עם אבקת שוקולית זה יוצא יותר מעודן מבחינת הטעם. אבקת קקאו יותר חזקה ומודגשת.
אם אין לך שוקולית אני ממליצה לשים במקום חצי חבילת שוקולד מריר (50 גרם) או כפית שטוחה אבקת קקאו.

avatar
Bliebers❤️❤️❤️ (16:07 19.06.2014)

ביקשה ממני ומחברה שלי לעשות פעילות בכיתה ***

avatar
Bliebers❤️❤️❤️ (16:06 19.06.2014)

שלום , המורה ביקשה ממני ומיהרתי לעשות פעילות בכיתה , ובחרתי את הנושא גלידה .
אין למורה זמן להשאיר את זה כמה שעות ….
אז רציתי לדעת אם במקרה יש גלידה שלוקחת פחות זמן.
תודה , אגב את הגלידה הנ״ל הכנתי בבית והיא יצאה ממש טעים , רק שעשיתי בטעם וניל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:15 19.06.2014)

היי,
כל גלידה שמכינים לבד משמנת מתוקה חייבת להיות כמה שעות במקפיא לפני שאוכלים אותה.
מה שאפשר לעשות לצורך הפעילות בכיתה זה להשתמש בגלידת וניל מוכנה (אפילו קנויה) ולהביא כל מיני תוספות כמו עוגיות אוראו שבורות, שוקולד צ’יפס, מקופלת מפוררת, סוכריות עדשים, ממרח שוקולד, סירופ שוקולד ותכינו במסגרת הפעילות כל מיני סוגים של גלידות עם התוספות.

avatar
ערן (17:48 22.04.2014)

יאמר לזכותם שבאמת צדקתם עשר דקות על השעון ויצא גלידה פצצה גרעינית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:50 22.04.2014)

תודה ערן 😉

avatar
0.0 (06:13 4.03.2014)

כל הכבוד על המתכונים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:48 4.03.2014)

תודה 🙂

avatar
אנה (13:54 14.02.2014)

יש משהו שאני יכולה כדי להציל את המצב? ואם אני אקציף שמנת בצד ואוסיף אותה לתערובת?

או שחייבת להתחיל הכל מתחלה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:15 14.02.2014)

אם יש לך מיכל נוסף של קצפת, עדיף שתכיני הכל מהתחלה. אבל לפני זה אני מציעה שתכניסי למקפיא למשך 8-10 דקות את תערובת הקצפת שלא הצלחת להקציף, תוציאי ותנסי שוב להקציף אותה במשך לפחות 5 דקות. אם תצליחי להסמיך אותה מעט רק אז תוכלי לערבב אותה עם הקצפת החדשה.

avatar
אנה (13:13 14.02.2014)

שלום,

אני בטעות הרסתי את ההקצפה והתערובת נהייתה נוזלית היא לא תיקפא עכשיו נכון
:(?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:50 14.02.2014)

היי אנה, לצערי לא, חייבת להיות קצפת יציבה כדי שתצא גלידה טעימה..

avatar
איריס (18:26 5.02.2014)

לא הבנתי כמה שמנת מתוקה צריך לשים חבילה או חצי חבילה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:49 5.02.2014)

היי איריס, אם זה המיכל הקטן (של 250 מ”ל) שמים מיכל שלם. אם זה המיכל הגדול (של 500 מ”ל) שמים 1/2 מיכל.

avatar
רותם (08:08 1.02.2014)

היי אני רותם ואני בת 11 וחצי אני רוצה להכין את הגלידה אבל יש לי שאלה כשמוסיפים 2 כפות מים אז מים רותחים,פושרים או קרים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:46 1.02.2014)

היי רותם, לא משנה איזה מים. בהצלחה וכל הכבוד לך שאת מכינה 🙂

avatar
דנה (22:14 11.01.2014)

את הגלידה צריכים לאכול באותו יום(כמה שעות אחרי ההכנה)? כי בדר”כ כבר יום אחרי היא נעשת קרח ולא גלידה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:30 11.01.2014)

היי דנה, מומלץ לאכול את הגלידה באותו יום. שבוע טוב:)

avatar
יהב (20:27 14.12.2013)

שלום אני יהב ואני בת 10 והצלחתי להכין את גלידה אני בדרך להכין עוד המשפחה שלי טרפה את הגלידה תודה על המתכון!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:57 14.12.2013)

היי יהב, כל הכבוד לך. ממש שמחתי לשמוע:)

avatar
מאיה (19:47 2.11.2013)

הי
אשמח לדעת אם במידה ואין לי אבקת נס קפה (יש לי קפה נמס מיובש), האם אוכל להשתמש בקפה נמס מיובש או לוותר בכלל על הקפה?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:11 2.11.2013)

היי מאיה, במידה והנס קפה שברשותך עשוי מגרגירים גדולים לא כל כך מומלץ מאחר ורצוי להקציף את השמנת עם מרקם אבקתי. את יכולה לנסות להמיס חצי כפית נס קפה מגורען עם 2 כפות חלב לפני שאת מקציפה. תוספת הנס קפה נותנת טעם עדין של מוקה אך אפשר לוותר בכלל על הקפה לשיקולך

לקריאת כל התגובות