שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 3-4 מנות

סוג: חלבי/פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

1 מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית (250 מ”ל)

חבילת שוקולד מריר (100 גרם)

2 כפות מים

1 כף אבקת שוקולית

1 כפית אבקת נס קפה

אופן הכנה:

-שוברים את השוקולד המריר לקוביות ומניחים בקערית מזכוכית, מוסיפים 2 כפות מים וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים. מערבבים עד שמתקבלת תערובת שוקולד חלקה ומצננים.

-מקציפים שמנת מתוקה (או קצפת צמחית) במשך כדקה (חצי הקצפה) ומוסיפים את תערובת השוקולד, אבקת השוקולית ונס הקפה. ממשיכים להקציף עד שמתקבלת קצפת יציבה.

-מעבירים לקופסת פלסטיק ומכסים. מכניסים למקפיא למשך 4 שעות לפחות.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת מוס שוקולד
קציצות עוף אפויות על מקל

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
הדר סיגלבאום (11:50 25.07.2021)

היי אפרת, כמה זמן בערך צריך לחמם במיקרוגל?

מתכונים ב-10 דקות (13:41 25.07.2021)

עד שהשוקולד נמס- אפשר לחמם 30 שניות כל פעם ולערבב עד שמתקבלת תערובת חלקה.

תמר (11:03 18.05.2021)

הצבתי את השוקולד עם המים נוצר תערובת קשה. מה לעשות?

תמר (11:09 18.05.2021)

*המסתי

מתכונים ב-10 דקות (12:59 18.05.2021)

היי,
תנסי להוסיף כף שמן/שמנת מתוקה ולהמיס ממש לכמה שניות😊

אהובה (18:37 6.05.2021)

האם אפשר להוסיף פודינג שוקולד במקום השוקולית

תודה והמשך ערב נפלא❤

מתכונים ב-10 דקות (20:01 6.05.2021)

היי אהובה,
אפשר😊

אהובה (14:49 6.05.2021)

האם אני יכולה להוסיף את זה?

מתכונים ב-10 דקות (15:44 6.05.2021)

היי אהובה,
אפשר להחליף את השמנת בקרם קוקוס, אבל אם יש אפשרות- עדיף להשתמש בשמנת המתוקה. אין צורך להוסיף קרם קוקוס בנוסף לשמנת המתוקה😊

נויה (10:37 18.04.2021)

הכנתי את הגלידה וזה יצא כמו מוס
לדעתי אפשר להפחית מכמות השוקולד וכדי שזה ייצא יותר אוורירי כדאי להקציף גם ביצים

מתכונים ב-10 דקות (10:45 18.04.2021)

היי נויה,
אחסנת את הגלידה במקפיא או במקרר? כשמאחסנים במקרר המרקם באמת נהיה כמו של מוס.
לגבי הביצים, אני אישית מעדיפה שלא מחשש לסלמונלה, אבל כעקרון יש להקציף בקערה נפרדת את הביצים עם כרבע כוס אבקת סוכר ואז לקפל בעדינות את קרם השוקולד שהוקצף עם תערובת הביצים.

נויה (11:11 18.04.2021)

אכסנתי במקפיא

מתכונים ב-10 דקות (11:51 18.04.2021)

ממש מוזר, אם אחסנת במקפיא הגלידה אמורה להיות יציבה יותר ממוס.
בכל מקרה, את יכולה לנסות באמת בפעם הבאה עם ביצים ולראות אם המרקם משתפר😊

- (17:26 21.01.2021)

היי:)

אפשר להמיס על הגז?

מתכונים ב-10 דקות (18:17 21.01.2021)

היי😃
אפשר להמיס במחבת קטנה על אש הכי נמוכה.

אודליה (11:15 6.10.2020)

האם יש אפשרות לעשות את הגלידה גם בטעם וניל ואם כן מה להוסיף
תודה😀

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:43 6.10.2020)

מצרפת מתכון – גלידת שוקו וניל (תסתכלי רק על הוניל).

אודליה (11:14 6.10.2020)

שלום
פעם ראשונה שאני עושה משהו מהאתר שלך ופשוט יצא מושלם. כולם אהבו את זה, וזה לקח לי ממש קצת זמן לעשות את זה אני ממש מודה לך❤️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:40 6.10.2020)

מהמם 😍
תודה אודליה

מ. (22:18 17.08.2020)

אין לי חבילת שוקולד מריר (100 גרם) אבל יש לי ממרח שוקולד.
האם זה אפשרי לעשות עם ממרח? ואם כן אז אשמח לדעת איך.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:47 17.08.2020)

אני חושבת שאפשר להוסיף 4 כפות ממרח גדושות.

יהודה (14:06 3.07.2020)

עשיתי את המתכון הזה לקסטה, חצי עם שוקולד וחצי עם ממרח לוטוס (מרוכך) יצא פלאים
תודות

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:18 3.07.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

טליה (07:25 7.08.2020)

טעים טעים טעים !!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:59 7.08.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה טליה

נועה (03:58 26.06.2020)

אפרתוששש !!! יצא פצצה ! הכנתי קונכיות שוקולד עם קוקוס[ מבלונים קטנים] , ומילאתי בגלידה ומעל פיזרתי פצפוצי שוקולד מגורדים , עבודה עבודה אבל היה שווה ! חבל כ”כ שלא ידעתי על המתכון הזה קודם ……………. אין מילים ה’ יברך אותך !!!!!!!!!!!!!!! אולי עוד אתפוס תמונה …..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:45 26.06.2020)

מבלי שראיתי זה נשמע מושלם!
תודה ❤️

נועה (21:08 25.06.2020)

הי אפרת, אני כבר שנים ניהנת מהאתר המקסים שלך וכן גם כל מכרי,אין עלייך!!!
שאלה דחופה,
האם ניתן להמיר את המים בריצ’? ואם לא, אז מה כן אפשרי ? בתודה מראש ….

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:54 25.06.2020)

כן אפשר 🙂

י (18:36 25.06.2020)

אין עלייך!!!!!!!!!!!
יוצא מושלם בכל המתכונים שאני מנסה מהאתר הזה!!!
כל פעם שאני מחפשת מתכון אני הולכת ישר לפה!!
אז תודה רבה על הכל!!!
ותמשיכי להביא עוד ועוד מתכונים טעימים!!
מחכה…….

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:00 25.06.2020)

שמחה לשמוע!
תודה ❤️

אסתי (12:50 22.05.2020)

יצא מטורף!
(הוספתי פקאן)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:19 22.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

אסתי (19:12 18.05.2020)

היייייי
אפשר להוסיף משהו לגיוון (כמו שוקולד צ\’פס או אוגיות)
עם כן מתי ואיך?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:33 18.05.2020)

כן אפשר להוסיף בסוף, לאחר שהקצפת לקרם יציב ואז להקציף כמה שניות נוספות.

אסתי (22:39 18.05.2020)

מה אפשר להוסיף?????????
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:41 19.05.2020)

שוקולד צ’יפס, עוגיות אוראו חתוכות, פקאן סיני מסוכר.

אסתי (16:10 19.05.2020)

תודה רבה!
אבל הפקן לא מתרכך או משהו כזה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:37 19.05.2020)

תוסיפי אותו בסוף ותכניסי להקפאה. זה לא אמור להתרכך.
כמובן שכדאי לקצוץ אותו לפני.

אסתי (16:09 20.05.2020)

תודה רבה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין עליך!

שירה גלבוע (09:08 3.05.2020)

יצא מושלם, תודה רבה!
ד\”א, המתכון הנ\”ל לא חייב הקפאה (אלא אם כן רוצים דווקא גלידה), אפשר לשימו בקירור ויוצא מוס מושלם.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:52 3.05.2020)

תודה שירה 🙂

יאנה (00:09 28.04.2020)

היי, הכנתי ויצא לי מרקם ממש חולי… (מהמחלה חול). בכלל לא דומה לגלידה. איפה טעיתי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:47 28.04.2020)

מה הכוונה מרקם חולי?
הקצפת לקצפת יציבה? השמנת היתה טובה?
בהתחלה זה יוצא כמו קרם ואחרי הקפאה זה נעשה דומה לגלידה.

שירן (22:35 11.04.2020)

הכנתי לשבת, היה כל כך קל וממש טעים. הגשתי יחד עם הבראוניז (ללא גלוטן) האגדיים שלך, היה פשוט מושלם 😋

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:36 11.04.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה שירן

תהילה (21:05 13.06.2019)

רציתי לשאול איך ניתן להכין גלידה בטעם בננה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:15 14.06.2019)

אפשר לטחון במעבד מזון עד לקבלת מרקם של גלידה:
200 מ”ל יוגורט במתיקות מעודנת
3 בננות גדולות קלופות קפואות
1-3 כפות אבקת סוכר (לפי הטעם)

ענת (16:51 14.05.2019)

היי אפרת, במתכון הנ”ל אין צורך להוסיף חלב מרוכז?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:32 14.05.2019)

לא אבל אם יש לך אז מומלץ להוסיף כשליש כוס חלב ממותק ולוותר על המים.

בר (18:45 9.05.2019)

אם אני רוצה להכין את זה ל30 ילדים
בכמה להכפיל את הכמות?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:51 9.05.2019)

כדאי להכפיל ב-6 אבל לא כדאי להכין את כל הכמות בבת אחת אלא לחלק ל-3 ובכל פעם להקציף 2 מיכלי שמנת.

שרית (17:44 9.05.2019)

האם יוצא כמו בתמונה?
או יותר נכון כמו של החנות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:36 9.05.2019)

כן, רק יותר בהיר (אפשר להכהות את הצבע ע”י הוספת קקאו).
המרקם יוצא קצת יותר קשה מגלידה רגילה.

דבורה (11:09 8.05.2019)

הי אפרת,
חייבת לך תודה ענקית על מתכונים מוצלחים,קלים ומהירים!

באיזה עוד טעמים נראה לך אפשר לעשות את הגלידה הנ”ל?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:21 8.05.2019)

היי דבורה,
במקום שוקולד מריר, נס קפה ושוקולית אפשר לשים שוקולד לבן.
יש גלידות נוספות באתר:
גלידת אוראו
גלידת ריבת חלב
גלידת פירות יער
גלידה ביתית

אסתי (08:43 13.01.2019)

היי בוקר טוב אפרת,
לא צריך להפריד את הביצים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 13.01.2019)

לא חובה להפריד.
1-2 ביצים.

אסתי (12:36 11.01.2019)

אם אני רוצה להוסיף ביצים באיזה שלב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:30 11.01.2019)

היי אסתי,
אני לא מכינה עם ביצים מחשש לסלמונלה אבל כעקרון יש להקציף בקערה נפרדת את הביצים עם כרבע כוס אבקת הסוכר ואז מקפלים בעדינות את קרם השוקולד שהוקצף עם תערובת הביצים.

אסתי (13:08 29.11.2018)

למתכון של הגלידה הזאת מתאים?
אם לא תוכלי לשלוח לי?
לגבי ציפוי לעוגה זה עם גושים לא נראה מתאים לדעתי,
תודה רבה על כל העזרה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:16 29.11.2018)

לא הבנתי נכון. חשבתי שהמסת עם השוקולד כדי להגיע למרקם חלק. נכון, אם עדיין יש גושים לציפוי זה לא מתאים.
את יכולה להכין את המתכון הזה.

אסתי (12:20 29.11.2018)

היי אפרת,
יש לי במקפיא שוקולד מריר שהמסתי עם חמאת בוטנים שהייתה קצת ישנה ולא מספיק נוזלית ונוצר גושים,
האם יש לך רעיון מה ניתן להכין עם זה?
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:02 29.11.2018)

את יכולה להמיס את השוקולד ולהשתמש בו כציפוי לעוגה או להכין ממנו גלידה.

לאה (18:04 11.10.2018)

לא יוצא לי קצפת יציבה , מה לעשות ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:27 11.10.2018)

תכניסי את הקערה למקפיא למשך רבע שעה (שהתערובת תהיה קרה מאוד אבל לא קפואה). תוציאי ותוסיפי 2 כפות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד (או וניל) ותקציפי שוב על מהירות הגבוהה ביותר.

מירי (17:27 5.10.2018)

יצא מוס גבוה ויפה

הכפלתי כמויות!!!

מאד טעים!
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:25 6.10.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה מירי

הדס (06:34 28.09.2018)

נראה מדהים!!! האם אפשר להכין כקינוח כוסות אישיים גם.?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:38 28.09.2018)

כן בטח 🙂

אביגיל (14:47 24.08.2018)

אני לא מצליחה להמיס עם מים במיקרו,
אפשר עם שמן?
או שזה הורס את הקצפת?
תודה..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:48 24.08.2018)

את יודעת מה? תמיסי את קוביות השוקולד עם 2 כפות מהשמנת.

חגית (14:09 24.08.2018)

אני רוצה להכין גלידת וניל פרווה.איך אני עושה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:16 24.08.2018)

היי חגית,
אפשר להקציף מיכל קצפת צמחית (250 מ”ל) עם רבע כוס חלב סויה ו-2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל, עד לקצפת יציבה ואז להקפיא.
לגיוון אפשר להוסיף לגלידה: שוקולד צ’יפס מריר, עוגיות חתוכות גס, פקאן מסוכר ועוד.

חגית (00:04 29.08.2018)

במקום חלב אפשר מים כדי שזה פרווה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:12 29.08.2018)

עם חלב זה יוצא יותר טעים אבל אפשר גם עם מים קרים.

מזל (21:36 20.08.2018)

שלום אפרת,
1. אני לא משתמשת במיקרוגל האם ניתן להמיס את השוקולד בסיר ו2. אם ניתן להמיר את השוקולית בקקאו או פודינג.
תודה מזל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 20.08.2018)

היי מזל,
1. אפשר להמיס במחבת קטנה על אש הכי נמוכה.
2. במקום שוקולית אפשר לשים כפית שטוחה אבקת קקאו.

עמיחי (11:21 3.08.2018)

לכמה מנות זה יוצא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:52 3.08.2018)

3-4 מנות.

יעל (09:34 5.07.2018)

הי.
אפשר להכין את המתכון בתבניות סיליקון של ארטיק או שהמרקם רך מידי ולא “ישלף” מהתבנית בצורה יפה?
חשבתי להכין כארטיק ולצפות בשוקולד.נראה לך בסדר או שזה יהיה שוקולדי מידי ומתוק מידי?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:37 5.07.2018)

היי יעל,
אפשר להכין בתבנית ארטיק ולצפות בשוקולד. זה תלוי בסוג התבנית אבל בגדול זה אמור להשלף לאחר הקפאה טובה.

אלון קוטלר (16:20 24.08.2017)

אפשר להכין את הגלידה רק בטעם שוקולד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:28 24.08.2017)

כן בטח.

רבקה (09:12 26.07.2017)

תקשיבי, איזה גלידה….
הכנתי אותה לשבת, פשוט ליקקו את האצבעות, טעימה במיוחד וקלה להכנה ובאמת הכנה של 10 דקות בלבד.
תאמת שלא היה לי מספיק לכל השבת, פעם הבאה אכין כמות כפולה או משולשת.
אתר פשוט מושלם!!!
מאז שאני מכירה את האתר שלך אני לא מפסיקה להכין ממנו מתכונים והכל תמיד יוצא ב”ה בטעם הטוב ביותר.

רבקה (09:16 26.07.2017)

למה אני לא מצליחה להעלות תמונה?

IMG_26971

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:40 26.07.2017)

נראה מעולה!!
שמחה שיצא טעים. תודה על התמונה והשיתוף 🙂
יום מקסים

רבקה (09:21 26.07.2017)

אוי, הצלחתי כמה פעמים אפילו ולא שמתי לב, סליחה.
אבל נכון שזה נראה מגרה……

נדיה (21:38 13.07.2017)

הי
אני רוצה להכין את הגלידה בצורה יותר לייט. האם אפשר להשתמש בשמנת של 9% או יוגורט?
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (23:19 13.07.2017)

היי נדיה,
הבעיה ששמנת 9% או יוגורט לא ניתנים להקצפה.
אם את מחפשת גלידה לייט אז את יכולה להכין גלידת פירות ולהוסיף לה שוקולד קצוץ.

מיכל (20:53 30.04.2017)

האמת שלא כל כך.
ניתן להציל?

מתכונים ב-10 דקות (21:05 30.04.2017)

אם התערובת עדיין רכה תוציאי אותה, תוסיפי 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד (או וניל אם אין לך בטעם שוקולד) ותקציפי עד שהיא מסמיכה.

מיכל (19:59 30.04.2017)

ערב טוב אפרתוש,

הקצפתי סערך 7 דקות ועשיתי מה שרשום הכנסתי למקפיא עברו 5 שעות וזה נראה כמו קצפת ולא גלידה.
מה הבעייה? בגלל שהכפלתי כמות אני הייתי צריכה להקציף הרבה יותר? או שפשוט לתת לזה 24 שעות במקפיא?
כמה זמן זה אמור להיות במקפיא מסיום ההכנה כדי שיהיה מוכן לאכילה?
תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (20:46 30.04.2017)

היי מיכל,
הקצפת לקצפת יציבה?
יכול להיות שמאחר ומדובר בכמות יותר גדולה לוקח לזה יותר זמן במקפיא.

יעקב (17:25 22.01.2017)

אפרת היי

האם ניתן לקחת את המתכון הזה לטעמים נוספים? ובמקום שוקולד וקפה לשים משהו אחר?

מתכונים ב-10 דקות (20:43 22.01.2017)

היי יעקב,
אפשר לשים במקום שוקולד מריר – שוקולד לבן ולוותר על השוקולית.
מצרפת מתכונים נוספים לגלידות:
גלידת אוראו
קינוח שוקולד וקרם עוגיות (ראה רק את קרם העוגיות)

יעקב (21:43 22.01.2017)

תודה אפרת

ראיתי שיש מטבעות של שוקולד לבן פרווה.
אולי זו גם דרך לגוון

מתכונים ב-10 דקות (08:18 23.01.2017)

כן, בהחלט.

דיתי (13:06 4.11.2016)

הכנתי בשישי שעבר ויצא מדהים!
זה גם ממש קל להכנה+
הבעיה שזה התחסל מהר מידי 🙁
הולכת להכין שוב, בכמות כפולה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (13:23 4.11.2016)

מעולה!
תודה דיתי ושבת שלום 🙂

הדסה (10:30 18.08.2016)

שלום קוראים לי הדסה ואני בת 12 אני ממש אוהבת את המתכונים שלך אבל רציתי לדעת אם אפשר להמיס את השוקולד והמים בבן מארי כי אין לי עדיין מיקרוגל כי עברתי עכשיו לבית חדש
אשמח אם תעני בהקדם יום טוב

מתכונים ב-10 דקות (11:34 18.08.2016)

כן הדסה, אפשר 🙂

שני בלום (13:24 23.06.2016)

היי. קודם כל תודה על כל המתכונים… אין עליךךך!!! כל פעם שאני מחפשת מתכטן אני מייד רצה לאתר שלך והמלצתי לעוד כמה חברות שגם מרוצות… מתכונים קלים וטעימיםםםם!!!
רציתי לשאול, לגלידה יש טעם של קפה? בעלי מת על גלידת קפה יש משו שאני אוכל לשנות במתכון כדי שיהיה יותר טעם של קפה?

מתכונים ב-10 דקות (13:27 23.06.2016)

תודה שני, שמחה לשמוע 🙂
לגלידה יש טעם עדין של קפה. אני מניחה שאם תוסיפי כפית נוספת של אבקת נס קפה, זה יחזק את הטעם של הקפה. כמובן שכדאי לטעום את התערובת בסוף ההקצפה ואם במקרה חסרה מתיקות יש להוסיף 1-2 כפות אבקת סוכר לפי הטעם.
בהצלחה!

סבט (11:24 12.06.2016)

הכנתי ביום העצמאות עם שוקולד מריר ושמנת פרווה ולא הוספתי סוכר כי השמנת מתוקה. יצא ממש טעים!!! עכשיו הכנתי גלידה עם שוקולד ( גם הפעם פרווה בגלל אלרגיה ללקטוז) וגלידה נוספת עם פירות יער במקום שוקולד. פשוט לקחתי חצי חבילה של אוכמניות אדומות קפואות, טחנתי אותן למחית, הוספתי 2 כפות סילן והוספתי לקצפת באותו שלב בו מוסיפים שוקולד. תודה רבה על המתכון ומתכונים אחרים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (15:15 12.06.2016)

נשמע מעולה!
תודה על העדכון וחג שמח

יצחק (21:57 1.06.2016)

הכנתי וזה יצא מצוין אבל לא כלכך אהבתי את הטעם של השוקולד המריר, יכול להיות שאפשר להכין את זה עם שוקולדים אחרים?

מתכונים ב-10 דקות (22:22 1.06.2016)

היי יצחק,
אפשר להכין את זה מכל שוקולד חלב במקום המריר.

יעל (12:47 17.05.2016)

האם את השוקולד המומס מוסיפים תוך כדי הקצפה? או שעושים עצירה בהקצפה?
אשמח לתשובה..

מתכונים ב-10 דקות (12:53 17.05.2016)

היי יעל,
את השוקולד המומס מוסיפים תוך כדי הקצפה אם אפשרי. חשוב רק שהשוקולד יהיה בטמפ’ החדר ולא חם.

ליאת (19:37 12.05.2016)

גלידה מעולה!! ממש אמיתית

מתכונים ב-10 דקות (20:03 12.05.2016)

תודה ליאת, שמחה שיצא טעים 🙂

יצחק (21:57 10.05.2016)

יצא מעולה!!

מתכונים ב-10 דקות (22:09 10.05.2016)

תודה יצחק, שמחה לשמוע 🙂

דבורי (00:37 25.04.2016)

סליחה על השגיאות כתיב, פשוט אני מקלידה בחשך ולא רואה את המקלדת…

דבורי (00:35 25.04.2016)

שלום אפרת וחג שמח!!!
חש לך תחליף לשמנת מתוקה? ביצים אולי?
אנחהו לא אוכלים דברים מתועשים בפסח, אז אשמח למשהו טבעי,
ושוב-אין עליך ועל המתכונים שלך, הם מצילים אותי!!!

מתכונים ב-10 דקות (09:36 25.04.2016)

היי דבורי,
כעקרון אפשר להכין מוס/גלידה מביצים בלבד אבל קחי בחשבון שזה כרוך באכילת הביצים חיות (שיש בזה סיכון של סלמונלה וכו’).
בכל אופן אין לי מתכון אבל בגדול אני יודעת שמקציפים חלבונים עם סוכר עד לקצף יציב ומערבבים שוקולד מומס עם החלמונים, עושים השוואת טמפרטורה ומערבבים בתנועות קיפול.
חג שמח יקירה 🙂

דבורי (16:52 2.05.2016)

עשיתי כמו שאמרת, הקצפתי 10 חלבונים ו10 חלמונים בנפרד עם 3/4 כוס סוכר, חיברתי ביחד בתנועות קיפול והוספתי 2 כפות קפה וכף שוקולית ו150 גרם שוקולד מומס, הגשתי עם קישוטי שוקולד שהכנתי ויצא— מדהים!!!!!!!!!!!!!
המחמאות לא הפסיקו להגיע!!!!!
הגיעה אלינו משפחה ענקית בחג וכולם טרפו את זה אז הייתי צריכה להכין עוד כמות, אין עליך בעולמות!!!!
מחכה לניוזלטר של השבוע…

מתכונים ב-10 דקות (19:36 2.05.2016)

אלופה! שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה שחזרת לעדכן והמשך שבוע מעולה!

אייר גוילי (10:25 8.04.2016)

מה הסיכוי שיש לך מתכון לגלידת וניל פרווה ללא ביצים חיות( אפשר מבושלות)??

מתכונים ב-10 דקות (12:24 8.04.2016)

היי,
יש מתכון גלידת וניל אוראו. אפשר להכין גם בלי אוראו או לשים במקום שוקולד צ’יפס או עוגיות אחרות.
שבת שלום 🙂

חנה (08:56 5.04.2016)

שלום,
רציתי לדעת איך בתמונה יצאה הגלידה בצבע לבן גם? השוקולד לא משתלט על הכל ונהפך להיות הכל חום?
אשמח לתשובה.

מתכונים ב-10 דקות (09:28 5.04.2016)

היי חנה,
הלבן הוא תוצאה של התאורה של הצילום 🙂
כל הגלידה היא שוקולית חומה.
יום נפלא!

סתיו (19:48 25.03.2016)

היי אפרת, כמה זמן הגלידה יכולה להחזיק בהקפאה?

מתכונים ב-10 דקות (23:42 25.03.2016)

היי סתיו,
לדעתי כשבועיים, אולי קצת יותר.

מרים (22:26 3.09.2015)

אני מכורה לאתר שלך!
תודה רבה על כל המתכונים המעולים!!

מתכונים ב-10 דקות (22:37 3.09.2015)

איזה כיף!!
תודה מרים ושנה טובה ומתוקה 🙂

אריאל (23:44 29.03.2015)

שלום רציתי לדעת מה הכוונה ״בפולסים קצרים״?

מתכונים ב-10 דקות (00:43 30.03.2015)

היי אריאל,
הכוונה למספר שניות בודדות בכל פעם. לחמם במיקרו 5-10 שניות, להוציא ולבדוק אם נמס. אם עדיין לא, להחזיר לעוד כמה שניות ושוב לבדוק.

שלי (18:56 23.10.2014)

היי
אפשר להקציף עם מקל בלנדר?

מתכונים ב-10 דקות (19:02 23.10.2014)

היי שלי,
אני לא חושבת אלא אם כן מדובר במקל בלנדר שהוא גם מקצף.

אביגיל (14:35 17.10.2014)

מיים עם שוקולד, לא הורס את השוקולד בעיקרון?

מתכונים ב-10 דקות (14:55 17.10.2014)

היי אביגיל,
זה בסדר להכין עם המים, השוקולד לא נהרס.

מאי (09:57 24.09.2014)

תודה על התשובה! ושתהיה לך גם שנה מתוקה ופוריה! 🙂

מאי (09:28 24.09.2014)

שלום! אני ילדה בת 11 ואני רציתי לשאול אם אפשר להכין את הגלידה בשיטה כמו של פעם:

1.לקחת קערה ולשים את המרכיבים בתוכה.
2. לקחת עוד קערה יותר גדולה ושים בה הרבה קרח.
3. לשים את הקערה הקטנה יותר בתוך הקערה הגדולה עם הקרח, ולערבב בכף את המרכיבים בקערה הקטנה יותר.
4. לכסות את הקערה הגדולה במגבת ולאחר כל 5 דקות לערבב את התערובת עד שתהיה גלידה במרקם טוב.

האם זה יזרז את תהליך הכנת מרקם טוב לגלידה מאשר לחכות כמה שעות שהיא תהיה מכונה מהמקפיא?

תודה מראש,
מאי 🙂

מתכונים ב-10 דקות (09:42 24.09.2014)

היי מאי,
השיטה שציינת לא כל כך מתאימה במתכון הזה לכן עדיף במקרה הזה להקפיא את הגלידה למספר שעות.
ההמתנה בסוף תשתלם 😉
שתהיה לך שנה טובה ומתוקה!

נטע (21:07 14.09.2014)

כמה יוצא? זאת אומרת לכמה אנשים זה מספיק?

מתכונים ב-10 דקות (22:28 14.09.2014)

הי נטע,
הכמות במתכון אמורה להספיק ל 3-4 מנות.

נוי (17:42 11.08.2014)

היי 🙂
תודה רבה על התשובה המפורטת איזה כיף!
האם יש לך רעיון לעוד טעם לגלידה ואיך עושים?

תודה! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (21:48 11.08.2014)

הי נוי,
אפשר להכין גם גלידה בטעם וניל: מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל) + 2 כפות אינסטנט פודינג וניל+ 1/3 כוס חלב.
אפשר להוסיף לגלידה פירות יער או עוגיות אוראו שבורות.

נאדיה (22:27 10.05.2015)

אני לא אוהבת גלידת שוקולד ואני רוצה להכין בטעם וניל. אפשר לשים פה את המתכון המלא .

מתכונים ב-10 דקות (23:07 10.05.2015)

היי נאדיה,
את יכולה להכין את גלידת האוראו. אם את רוצה רק וניל פשוט תוותרי על העוגיות.
לינק למתכון –
https://www.10dakot.co.il/%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%93%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%90%D7%95/

נוי (22:41 6.08.2014)

היי,

המתכון נראה מעולה (כמו הרבה מתכונים כבר הדספתי לעצמי מלא) אז תודה רבה אתר מצוין
האם אני יכולה להשתמש במתכון הזה כקצפת לעוגת ביסקוויטים?
לשים בתחתית ביסקוויטים ואז את הגלידה ואז שוב ביסקוויטים?
אם כן תוכלי להדריך אותי איך לעשות זאת?
תודה לך
🙂

מתכונים ב-10 דקות (23:18 6.08.2014)

הי נוי,
את בהחלט יכולה להשתמש במתכון כקצפת לעוגת ביסקוויטים, האמת שזה רעיון מצוין 😉
תשפכי חלב לקערה ותטבלי טבילה קצרה כל ביסקוויט משני הצדדים ותניחי בתבנית. כך תמשיכי ותסדרי שכבה כפולה של ביסקוויטים. מעל תחתית הביסקוויטים תשימי חצי מכמות הקצפת ומעל שוב תסדרי שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב (הפעם מספיקה שכבה אחת)ומעל שוב תצקי את המחצית השניה של הקצפת. לקישוט את יכולה לגרד שוקולד מריר/חלב מעל.
לדעתי כמות הקצפת במתכון תספיק לתבנית אינגליש קייק אחת אבל אם תרצי להכין בתבנית יותר גדולה פשוט תכפילי כמויות.
בהצלחה! אני בטוחה שזה ייצא טעים 🙂

ליה (22:29 27.07.2014)

הייי רציתי לדעת עם חייב שוקולית או שאפשר גם סתאם אבקת קקאו רגילה

מתכונים ב-10 דקות (22:42 27.07.2014)

הי ליה,
עם אבקת שוקולית זה יוצא יותר מעודן מבחינת הטעם. אבקת קקאו יותר חזקה ומודגשת.
אם אין לך שוקולית אני ממליצה לשים במקום חצי חבילת שוקולד מריר (50 גרם) או כפית שטוחה אבקת קקאו.

Bliebers❤️❤️❤️ (16:07 19.06.2014)

ביקשה ממני ומחברה שלי לעשות פעילות בכיתה ***

Bliebers❤️❤️❤️ (16:06 19.06.2014)

שלום , המורה ביקשה ממני ומיהרתי לעשות פעילות בכיתה , ובחרתי את הנושא גלידה .
אין למורה זמן להשאיר את זה כמה שעות ….
אז רציתי לדעת אם במקרה יש גלידה שלוקחת פחות זמן.
תודה , אגב את הגלידה הנ״ל הכנתי בבית והיא יצאה ממש טעים , רק שעשיתי בטעם וניל

מתכונים ב-10 דקות (16:15 19.06.2014)

היי,
כל גלידה שמכינים לבד משמנת מתוקה חייבת להיות כמה שעות במקפיא לפני שאוכלים אותה.
מה שאפשר לעשות לצורך הפעילות בכיתה זה להשתמש בגלידת וניל מוכנה (אפילו קנויה) ולהביא כל מיני תוספות כמו עוגיות אוראו שבורות, שוקולד צ’יפס, מקופלת מפוררת, סוכריות עדשים, ממרח שוקולד, סירופ שוקולד ותכינו במסגרת הפעילות כל מיני סוגים של גלידות עם התוספות.

ערן (17:48 22.04.2014)

יאמר לזכותם שבאמת צדקתם עשר דקות על השעון ויצא גלידה פצצה גרעינית

מתכונים ב-10 דקות (17:50 22.04.2014)

תודה ערן 😉

0.0 (06:13 4.03.2014)

כל הכבוד על המתכונים

מתכונים ב-10 דקות (10:48 4.03.2014)

תודה 🙂

אנה (13:54 14.02.2014)

יש משהו שאני יכולה כדי להציל את המצב? ואם אני אקציף שמנת בצד ואוסיף אותה לתערובת?

או שחייבת להתחיל הכל מתחלה?

מתכונים ב-10 דקות (14:15 14.02.2014)

אם יש לך מיכל נוסף של קצפת, עדיף שתכיני הכל מהתחלה. אבל לפני זה אני מציעה שתכניסי למקפיא למשך 8-10 דקות את תערובת הקצפת שלא הצלחת להקציף, תוציאי ותנסי שוב להקציף אותה במשך לפחות 5 דקות. אם תצליחי להסמיך אותה מעט רק אז תוכלי לערבב אותה עם הקצפת החדשה.

אנה (13:13 14.02.2014)

שלום,

אני בטעות הרסתי את ההקצפה והתערובת נהייתה נוזלית היא לא תיקפא עכשיו נכון
:(?

מתכונים ב-10 דקות (13:50 14.02.2014)

היי אנה, לצערי לא, חייבת להיות קצפת יציבה כדי שתצא גלידה טעימה..

איריס (18:26 5.02.2014)

לא הבנתי כמה שמנת מתוקה צריך לשים חבילה או חצי חבילה?

מתכונים ב-10 דקות (18:49 5.02.2014)

היי איריס, אם זה המיכל הקטן (של 250 מ”ל) שמים מיכל שלם. אם זה המיכל הגדול (של 500 מ”ל) שמים 1/2 מיכל.

רותם (08:08 1.02.2014)

היי אני רותם ואני בת 11 וחצי אני רוצה להכין את הגלידה אבל יש לי שאלה כשמוסיפים 2 כפות מים אז מים רותחים,פושרים או קרים?

מתכונים ב-10 דקות (09:46 1.02.2014)

היי רותם, לא משנה איזה מים. בהצלחה וכל הכבוד לך שאת מכינה 🙂

דנה (22:14 11.01.2014)

את הגלידה צריכים לאכול באותו יום(כמה שעות אחרי ההכנה)? כי בדר”כ כבר יום אחרי היא נעשת קרח ולא גלידה

מתכונים ב-10 דקות (22:30 11.01.2014)

היי דנה, מומלץ לאכול את הגלידה באותו יום. שבוע טוב:)

יהב (20:27 14.12.2013)

שלום אני יהב ואני בת 10 והצלחתי להכין את גלידה אני בדרך להכין עוד המשפחה שלי טרפה את הגלידה תודה על המתכון!!!

מתכונים ב-10 דקות (20:57 14.12.2013)

היי יהב, כל הכבוד לך. ממש שמחתי לשמוע:)

מאיה (19:47 2.11.2013)

הי
אשמח לדעת אם במידה ואין לי אבקת נס קפה (יש לי קפה נמס מיובש), האם אוכל להשתמש בקפה נמס מיובש או לוותר בכלל על הקפה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (20:11 2.11.2013)

היי מאיה, במידה והנס קפה שברשותך עשוי מגרגירים גדולים לא כל כך מומלץ מאחר ורצוי להקציף את השמנת עם מרקם אבקתי. את יכולה לנסות להמיס חצי כפית נס קפה מגורען עם 2 כפות חלב לפני שאת מקציפה. תוספת הנס קפה נותנת טעם עדין של מוקה אך אפשר לוותר בכלל על הקפה לשיקולך

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.