זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות
מס’ מנות: 20-25 יחידות
סוג: בשרי
רכיבים
חבילת בצק עלים או בצק פילאס מרודד דק (600 ג’)
חבילת נקניקיות מיני או נקניקיות רגילות חצויות
לציפוי: ביצה טרופה, שומשום
אופן ההכנה
-מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה.
-חותכים את בצק העלים למשולשים ארוכים ברוחב הנקניקיה (ראו תמונה למטה), ומורחים ביצה טרופה על כל הבצק.
-מניחים נקניקיה קטנה (או חצי נקניקיה) בקצה המשולש (בחלק הרחב שלו) ומגלגלים. מניחים בתבנית על נייר אפיה.
-מורחים את החלק העליון בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום.
-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 30-35 דקות, עד להזהבה יפה.
הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל
טיפים והערות
*מומלץ להגיש עם קטשופ ליד.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
היי, איזה מתבלים מומלצים להגשה עם זה? אשמח למתכונים 🙂
מתאים להגיש עם קשטופ או רוטב אלף האיים.
יש לך מתכונים נהדרים, הוראות ברורות.אני ממש נהנית להיעזר במתכונים שלך והכל יוצא ממש טעים. תודה לך.
תודה עידית🌺
היי ניתן להכין יום לפני ולאפות באותו יום?
כן:)
היי אפרת,
כמה זמן לאפות אם אני מכינה עם מלאווח במקום בצק עלים
היי
כ-20-25 דקות.
האם אפשר להקפיא? אם כן לכמה זמן?
היי
פחות מומלץ להקפיא כי המרקם משתנה אבל אפשר(:
אפרת שלום
כמה כמות של נקניקיות לקנות ?
מה זה אומר חבילה ?
איזה כמות זאת ?
היי
חבילה סטנדרטית=12 נקניקיות.
שלום אפרת, יצא טעים גם עם נקניקיות סויה?
כן(: אם אוהבים נקניקיות סויה אפשר להשתמש בהם.
הכנתי! יצא ממש טעים!
תודה על המתכון הקליל.
איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף❤️
היי,נראה מוצלח!יש אפשרות לעשות את זה לא בצורת רוגעלך אלא בצורה כמו שקונים?תודה
היי,
בוודאי, ניתן להכין בכל צורה שאוהבים(:
איך לחתוך את זה כדי שיהיה אפשר לעשות בצורה הזאת?
אם זו הצורה המלבנית- פשוט חותכים למלבנים ומגלגלים את הבצק סביב הנקניקיה.
שאלה של מתחילים ממש 🙊
הנקניקיות מבושלות/מופשרות/קפואות כשעוטפים אותן?
מתה על האתר והמתכונים (ריבוי פרסומות וידאו מאוד מקשה על גלישה בטלפון…)
תודה!
היי,
כדאי להפשיר את הנקניקיות (גם אם לא לחלוטין).
הפרסומות הכרחיות להמשך פעילות האתר ולצערי אין לי שליטה על כמותן.
שמחה מאד שאת נהנית מהאתר😊
לא הבנתי האם מבושל או לא?
אין צורך לבשל את הנקניקיות לפני.