שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10-15 דקות

מס’ מנות: 3 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

קופסת שימורים גדולה של תירס עם הנוזלים (550 גרם)

2 כוסות מים רותחים

1 כף קורנפלור + חצי כוס מים קרים (למי שאין- אפשר להמיר בקמח)

תיבול: 1 כף אבקת מרק, מעט מלח, מעט פלפל שחור




אופן הכנה:

-שופכים לסיר את התירס עם הנוזלים וטוחנים גס. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל שחור.

-מערבבים בכוס כף קורנפלור עם חצי כוס מים עד לקבלת נוזל חלק. מבשלים את המרק עד לרתיחה ומוסיפים את מי הקורנפלור לסיר. מבשלים את המרק 10-15 דקות עד שהוא מסמיך.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

טיפ: לשדרוג המתכון ל מרק תירס סיני– יש להוסיף למרק 1 כף רוטב סויה אמיתי + 1 כף גדושה סוכר. לאחר שהמרק מוכן, יש לטרוף ביצה אחת ולהזליף נטיפים ממנה לתוך הסיר בעזרת מסננת, לבשל תוך כדי ערבוב עד שהנטיפים מלבינים.

לצפייה בסרטון ההכנה באינסטגרם – לחצו כאן

מרק תירס מתכון, מרק תירס פשוט

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
פסטה עם עוף ושעועית ירוקהפסטה עם עוף ושעועית ירוקה
סלט פטריות חם סלט פטריות חם
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אלעד (19:05 22.08.2024)

יש לי קופסאות שימורים של תירס במשקל של 400 גר’ כולל נוזלים.
בכמה קופסאות להשתמש? האם יש שינוי ברכיבים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:25 23.08.2024)

שים קופסה וחצי

avatar
דנה (20:24 11.02.2024)

אם אני מורידה את אבקת המרק, כמה מלח צריך להוסיף במקום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:28 12.02.2024)

תתחילי בכפית שטוחה ותטעמי.

avatar
סיון (12:21 2.02.2024)

היי, תוכלי לעמוד בבקשה את כמויות המלח והפלפל? תודה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:29 2.02.2024)

ממליצה להתחיל בשליש כפית ולטעום.
לשפר מליחות לפי הטעם.
פלפל שחור- ממש קמצוץ עם האצבעות.

avatar
מעין (19:56 18.01.2024)

יצא מעולה ממש. מהיר, קל וטעים. אפרת את אלופהההה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:01 18.01.2024)

תודה מעין, שמחה שיצא טעים💜

avatar
טלי (11:43 25.07.2023)

יש לי חבילה של תירס קפוא, בלי נוזלים.
מה ניתן לשים במקומם?

avatar
טלי (11:48 25.07.2023)

אופס, שמתי לב עכשיו שכבר ענית על השאלה.
במקום מסננת לנטיפי ביצה אפשר לטרוף אותה יחד עם תבלינים וקמח וא.מרק ושופכים לסיר כשהמרק מבעבע, יוצאים עננים טעימים ממש

avatar
חוי (23:01 21.02.2023)

היי אפרת,
לא צריך שמן במרק?
תודה על מתכונים מעולים וקלים.
חוי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:38 21.02.2023)

היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים(:
אין צורך בשמן.

avatar
שרה (23:44 12.02.2023)

לאפרת השפית! תודה רבה על המתכון המדהים הזה!! בעלי עף על המרק מבקש שאני אכין לו כל יום. בזכותך אני אוהבת לבשל❤❤❤

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:53 12.02.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח ושאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
אביטל (19:29 6.02.2023)

היי אפרת,
תודה רבה על המרק הטעים!!
רציתי לדעת איזה אבקת מרק? פטריות או עוף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:59 6.02.2023)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון(:
מדובר באבקת מרק עוף, אבל גם אבקת מרק פטריות אפשרית.

avatar
ללי (19:56 12.01.2023)

הי אפרת.
קופסת שימורים 550 גרם
את מתכוונת לפני הסינון או אחר הסינון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:58 12.01.2023)

היי,
לפני הסינון, כתוב (עם הנוזלים).

avatar
ללי (21:59 12.01.2023)

תודה.

avatar
אביטל (09:52 27.11.2022)

היי , האם ניתן להכין מתירס קפוא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:53 27.11.2022)

היי,
אפשר להשתמש בתירס משקית קפואה, לא חייב להפשיר לפני.
שימי 2 כוסות גרגירי תירס וסה”כ 3 כוסות מים. יכול להיות שתצטרכי להוסיף גם 1-2 כפיות סוכר. מומלץ לטעום ולהמתיק לפי הטעם.
בהצלחה😊

avatar
תכלת (19:33 12.11.2022)

אפשר בלי אבקת מרק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:49 12.11.2022)

כן, אפשר לוותר על אבקת מרק.

avatar
תכלת (19:53 12.11.2022)

תודה רבה
סלרי במקום זה יהיה טוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:10 12.11.2022)

אפשר להוסיף סלרי אם אוהבים(:

avatar
גל (15:29 13.03.2022)

תודה רבה. המרק הזה כל פעם מעלה חיוך על הפנים!😄

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:07 13.03.2022)

איזה כיף לשמוע! תודה על הפרגון❤

avatar
michal (09:25 24.01.2022)

היי אפרת, עוד שאלה…
אפשר להוסיף תפו”א למרק?
אם כן, באיזה שלב את ממליצה לי?
תודה תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:20 24.01.2022)

היי,
אפשר להוסיף תפוח אדמה, תלוי במרקם שאת מעדיפה:
אם את מעדיפה מרקם חלק תוסיפי את התפו”א לאחר התירס ותטחני יחד איתו. ואם את מעדיפה שהתפו”א יהיה מורגש יותר במרק- תוסיפי לאחר המים קוביות תפו”א.

avatar
michal (12:37 23.01.2022)

שלום אפרת,
אני צריכה להכין למחר בערב מרק ל40 איש (כמובן לא מנה יחידה. אבל בסגנון בופה חופשי)
יש סיכוי להכין את המתכון הזה ולהכפיל?
האם זה הגיוני? אשמח לכמויות או המלצה
תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:01 23.01.2022)

היי,
לכמות המתאימה ל-40 איש כדאי להכפיל כמויות פי 10.
היות ומדובר בכמות גדולה מאד הייתי מכינה בשני סירים, כל אחד כמות כפולה פי 5 (5 קופסאות תירס, 10 כוסות מים, 5 כפות קורנפלור + 2.5 כוסות מים, 5 כפות אבקת מרק, מלח ופלפל).

avatar
michal (16:43 23.01.2022)

תודה, יקרה!
מכינה עכשיו רשימת קניות, ומחר אבשל אותו!

avatar
michal (00:43 25.01.2022)

הכנתי לפי ההוראות שלך (בסוף בלי תפו”א, לא היה מקום בסירים!!)
היינו קרוב ל40 נשים, והמרק נטרף!!
נשארו כמה מנות בתחתית הסיר, אם תרצי לטעום 😉
התביישתי להגיד כמה מהר הכנתי אותו, אחרי כל המחמאות 😉 אבל אמרתי להן שהוא ממך.
תודה תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:48 25.01.2022)

אני כל כך שמחה שיצא מוצלח ושכולן אהבו את המתכון! תודה שחזרת לשתף ולפרגן❤

avatar
michal (00:53 25.01.2022)

בכיף, אני חושבת שזה מינימום 🙂

avatar
דנה (18:14 31.12.2021)

יצא נהדר!! כרגיל (:

מרק תירס
avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:20 1.01.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח, נראה מעולה! תודה ששיתפת❤

avatar
תמר (20:16 7.04.2021)

אפשר להשתמש בתירס קפוא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:48 7.04.2021)

היי תמר,
אפשר להשתמש בתירס משקית קפואה, לא חייב להפשיר לפני.
שימי 2 כוסות גרגירי תירס וסה”כ 3 כוסות מים. יכול להיות שתצטרכי להוסיף גם 1-2 כפיות סוכר. מומלץ לטעום ולהמתיק לפי הטעם.
בהצלחה😊

avatar
תמר (16:16 9.04.2021)

תודה רבה אפרת על התגובה המהירה,
עזרת לי מאד

avatar
ענבר (05:31 9.02.2021)

אפרת יקרה, הכנתי את המרק ויצא מעולה, כל ארוחת השבת היתה מהמתכונים נפלאים שלך, תודה רבה לך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:32 9.02.2021)

שמחה לשמע שנהנית ענבר, תודה לך 🙂

avatar
הדס (20:49 24.01.2021)

אפשר להשתמש בקמח תפוח אדמה במקום קורנפלור?? דחוף בבקשה ותודה רבה מראש

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:09 24.01.2021)

כן.

avatar
תמר (09:59 23.11.2022)

אפרת יש לי הרבה קמח תפוחי אדמה באילו עוד שימושים אפשר להשמש בו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:29 23.11.2022)

היי,
מצרפת לך לינק למתכונים עם קמח תפוחי אדמה:

Homepage

avatar
יהודית (00:03 19.01.2021)

טעים טעים טעים…. !!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:16 19.01.2021)

שמחה לשמוע❤️

avatar
שירה (16:28 29.12.2020)

עשיתי בגירסת המקור ללא תוספת רוטב סויה וסוכר, אבל עם נטיפי ביצה, הוספתי חופן פטרוזיליה. יצא מעדן.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:09 29.12.2020)

תודה שירה!
שמחה לקרוא שאהבת ❤️

avatar
Sivan Zarankin (17:25 26.11.2020)

היי, זה מתאים לתינוקות?
ואם אין לי מוט בלנדר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:14 26.11.2020)

ניתן להשתמש במעבד מזון במידה ואין לך מוט בלנדר 🙂
לא חושבת שמומלץ לתינוקות, יכול להיות חתיכות תירס קטנות במנה שיכולות לגרום לחנק

avatar
דבי (20:44 15.11.2020)

וואו, הכנתי את הגרסה הסינית. מ ע ו ל ה. תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:27 15.11.2020)

שמחה לקרוא שאהבת דבי 🙂
שבוע נפלא

avatar
יעל (15:21 10.11.2020)

אפשר גם בלי האבקת מרק?

avatar
סיון (19:31 26.10.2020)

היי אפרת! הכנתי את המרק היום ב”נוסח הסיני” – יצא מעולה! תודה רבה

מרק תירס
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:53 26.10.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה סיון

avatar
חני (13:23 23.07.2020)

שלום אפרת!
כאחת שאוהבת לנסות מאכלים חדשים, נהנית מאד מהאתר שלך- במיוחד שיש תגובות ופידבקים של אנשים על המתכונים.
לגבי המרק תירס רציתי לשאול אם זה יכול להיות טעים גם לאנשים שלא משוגעים על תירס(כמוני למשל..)?
וזה אמור לצאת מתוק או מלוח?
ושאלה אחרונה, מישהי כתבה שהוסיפה בצל מטוגן, זה נראה לך מתאים? אם כן באיזה שלב?
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:24 23.07.2020)

היי חני,
למרק יש טעם של תירס אבל הוא טעים. תלוי עד כמה את לא אוהבת תירס 🙂
זה אמור לצאת מתקתק-מלוח.
אפשר לטגן בצל ולהוסיף מעל המנה שאת מוזגת לך (לא לכל הסיר).

avatar
נועה (21:49 19.04.2020)

היי ניסיתי את המתכון ויצא טעים אש!! בעלי אכל שלוש צלחות מלאות ברצף, ממליצה בחום. זה קל, כייפי וטעים ממש!! תודה ענקית על המתכונים המעולים!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:51 19.04.2020)

תודה נועה ❤️

avatar
יעלי (22:02 21.01.2020)

הי
בטעות בישלתי את המרק לפני שטחנתי את התירס
זה נורא?
אפשר לטחון אחרי שהמרק מבושל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:53 22.01.2020)

לא נורא, אפשר לטחון גם אחרי.

avatar
גלית (21:56 1.01.2020)

יצא מושלם 2 הגרסאות תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:12 1.01.2020)

תודה גלית 🙂

avatar
גלית (21:51 1.01.2020)

יצא טעים מאוד תודה רבה על כל המתכונים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 1.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
חן (20:59 7.12.2019)

היי אם אין לי מערבל מזון, עם מה אני יכולה במקום לטחון את התירס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:13 7.12.2019)

יש לך בלנדר או מוט בלנדר ידני?

avatar
הדר (13:07 7.12.2019)

היי,
מה הכוונה להזליף את הביצה בעזרת מסננת? אף פעם לא עשיתי את זה… צריך מסננת מיוחדת?

תןדה מראש!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:47 7.12.2019)

מסננת רגילה. אם אין מסננת אפשר עם מזלג.

avatar
בת שבע (07:10 30.11.2019)

אפרת שבת שלום,
הכנו את המתכון המורחב שילשנו את הכמות ויצא פשוט מושלם.
אפילו ביקשו תוספות (מדובר בכאלה שאכלו פעם ראשונה!!! :))
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:23 30.11.2019)

כיף לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
קריס (01:27 1.11.2019)

היי אפרת, לא כל כך הבנתי את ההוראות:
מערבבים בכוס כף קורנפלור עם חצי כוס מים עד לקבלת נוזל חלק. מבשלים את המרק עד לרתיחה ומוסיפים לסיר. מבשלים את המרק 10-15 דקות עד שהוא מסמיך.
מה מוסיפים לסיר ? איזה מרק ? 😜
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:12 1.11.2019)

מוסיפים לסיר את מי הקורנפלור. המרק הכוונה ל-2 כוסות מים + קופסת תירס.
לאחר שהמרק רתח מוסיפים את מי הקורנפלור ומבשלים יחד עד שהוא מסמיך.

avatar
דנה (17:44 24.10.2019)

היי 🙂
נראה טעיםםם!!
אפשרי להוסיף כנפיים למרק? או שלא שייך?
ואם כן איך לעשות את זה?
תודה רבה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:29 24.10.2019)

היי דנה,
לא ניסיתי אבל נראה לי שכן.
כדאי לתבל את הכנפיים במלח ומעט פלפל שחור ולטגן כדקה מכל צד. לאחר מכן לכסות את הסיר ולבשל על אש בינונית-נמוכה במשך כ-25 דקות ולהעביר לצלחת.
לאחר מכן להכין את המרק לפי ההוראות, להוסיף את הכנפיים ולבשל 15 דקות עד שהמרק מסמיך.

avatar
sarsab (12:04 28.07.2019)

אין דברים כאלה!
הכנתי בגירסה הסינית
הכפלתי את הכמות
התחסל עד הערב ע”י בעלי ואני 🙂
מווושלם וטעייים
וקל להכנה ברמות!
תודה אפרת!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:14 28.07.2019)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה לך!

avatar
אדית (14:05 31.10.2019)

מה זה הגירסה הסינית? סויה?…..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:14 31.10.2019)

זה רשום בטיפ מתחת לאופן הכנה.

avatar
אילנה. (17:00 20.05.2019)

היי אפרת!
לא צריך לסנן?
הקליפה לא תימעך טוב, נראה לי.
מתי לדעתך לסנן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:41 20.05.2019)

אני מציעה לטעום את המרק ואם הקליפות מפריעות לך אז את יכולה לסנן (בדר”כ זה לא מפריע).

avatar
מיכל (07:44 4.02.2019)

היי אפשר לימעוך את הגרגירי תירס בעזרת מועך פירה כשהם בתוך הסיר? כי אין לי בלנדר
ואפשר לשים קרח רגיל בימקום קורנפלור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:51 4.02.2019)

היי מיכל,
לדעתי מועך פירה לא ימעך כמו שצריך.
אפשר לשים קמח במקום קורנפלור.

avatar
איריס (23:04 18.12.2018)

הי אפרת,
קראתי באחד האתרים על מתכון של מרק תירס עם חלב או קרם קוקוס (לא זוכרת)
מה דעתך על זה במקום הנוזל מהקופסא?

תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:54 19.12.2018)

כן, אפשר להוסיף קרם קוקוס. אני ממליצה להתחיל בשליש כוס ולהוסיף יותר לפי הטעם.

avatar
דיינה (23:46 21.11.2018)

קודם כל עליי לןמר שאני מאוהבת במתכונים שלך ! הכי טעים זה פה
יש לי שאלה;
אם אני רוצה להכין את המרק לא מקופסת שימורים אלא מהשקית של סנפרוסט זה יצא גם סבבה ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:17 22.11.2018)

בוקר טוב 🙂
אפשר להשתמש בתירס משקית קפואה (לא חובה להפשיר לפני).
שימי 2 כוסות גרגירי תירס וסה”כ 3 כוסות מים. יכול להיות שתצטרכי להוסיף גם 1-2 כפיות סוכר. מומלץ לטעום ולהמתיק לפי הטעם.
יום מקסים 🌺

avatar
מושקי חמילבסקי (19:03 21.11.2018)

היי אפרת ראשית תודה ענקית! אנחנו כ”כ נהנים מהמעדנים שלך!
רציתי לשתף שלמרק תירס הוספתי בצל מטוגן (מתכון של חברה) ויצא טעים..
כל מילה מיותרת.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:37 21.11.2018)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לשתף!

avatar
נופר (04:31 28.10.2018)

יצא אחלה! איזה קל להכין. לא מששתי כמויות, עשיתי לפני העין וטעמתי. מעולה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:11 28.10.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה נופר ושבוע נפלא

avatar
ציפי (12:12 11.10.2018)

היי.
נראה מעולה!
תוכלי לומר לי מה הכמות שיוצאת מזה?
אני רוצה בערך ל7 אנשים ובמדיה וירצו יותר ממנה אחת יספיק? או להכפיל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:59 11.10.2018)

היי ציפי,
הכמות מספיקה ל-3 מנות. כדאי להכפיל את כל הכמויות ב-3.

avatar
אפרת (17:47 28.08.2018)

יצא חבל על הזמן 😋😋😋 הילדים מתלהבים. (עם סויה וביצים).. תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:03 28.08.2018)

שמחה לשמוע!
תודה אפרת 🌷

avatar
דבי (18:29 17.02.2018)

יצא מאד טעים (בלי סויה וביצים).

תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:15 17.02.2018)

שבוע טוב 🙂
שמחה לשמוע. תודה!

avatar
דבי (12:40 16.02.2018)

סליחה, עוד משהו קטן אבל דחוף, ביצים מומלץ גם בלי סויה?

ובכלל כדאי?

תודה לך!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:53 16.02.2018)

לטעמי בלי ביצים אבל שוב זה עניין של טעם.

avatar
דבי (12:25 16.02.2018)

תודה, תודה, תודה, על התשובה המהירה!

avatar
דבי (12:03 16.02.2018)

רגע!

אפשר מסירס קפוא?

תודה לך!

avatar
דבי (12:02 16.02.2018)

שלום אפרת,

נראה לי שמאד מתאים לי להכין לשבת.

השאלה אם אפשר לבשל לפני הטחינה כדי שאוכל להפריש מעט מרק צח ואת השאר לרסק?

המרק הצח יהיה טעים?

מתאים לו הסויה וכו’?

קצת דחוף!

אלפי תודות ושבת שלום!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:13 16.02.2018)

היי דבי,
אפשר להכין מתירס קפוא ולשים כ-2 כוסות תירס. יש להוסיף כוס מים בנוסף למה שרשום במתכון (במקום הנוזלים שבשימורים) ואולי גם קצת סוכר אם את אוהבת את זה מתקתק.
אני יותר אוהבת בלי הסויה אבל זה טעים גם עם סויה (עניין של טעם).
את יכולה לבשל לפני ולהפריש מרק צח אבל תצטרכי לתבל אותו באבקת מרק.
שבת שלום 🙂

avatar
עידו (19:26 20.01.2018)

תודה רבה על מרק פצצה והכנה כל כך קלה ודרך אגב מרק פצצה לשבת☺

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:27 20.01.2018)

תודה עידו, שמחה שאהבת 🙂

avatar
צחי ענתבי (23:35 16.01.2018)

יצא מממש מממש טעים תודה!!!!!!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:42 17.01.2018)

תודה צחי, שמחה שאהבת 🙂

avatar
אוסנת (23:16 13.01.2018)

יצא מעולה!! ובכלל כל המתכונים פה נראים מצויין! תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:17 13.01.2018)

תודה אוסנת!
שבוע טוב 🙂

avatar
רונית (11:27 5.01.2018)

שלום ותודה על המתכונים הנפלאים!
אין לי אבקת מרק עוף, האם זה הכרחי?
אם לא אז כיצד מומלץ לתבל במקום?

תודה ושבת שלום !

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:54 5.01.2018)

היי רונית,
את יכולה להכין ולתבל רק במלח לפי הטעם ומעט פלפל שחור.
שבת שלום 🙂

avatar
תהילה (01:25 2.01.2018)

טעים טעים טעים!
הכנה קלה ופשוטה מאוד. מעט חומרים. בדיוק כמו שמתכון טוב צריך להיות.
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:33 2.01.2018)

תודה תהילה, שמחה שאהבת 🙂

avatar
ליאת (17:32 6.12.2017)

היי
האם את הכף קמח גם צריך לערבב בכוס עם מים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:48 6.12.2017)

כן.

avatar
ליאת (20:14 6.12.2017)

הכנתי ויצא מושששלם !!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:23 6.12.2017)

תודה ליאת, שמחה לשמוע 🙂

avatar
אורית זנבר (20:38 12.11.2017)

היי אפרת המרק יצא מושלם!!!! טעים בטרוף ממש ממליצה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:55 12.11.2017)

תודה אורית, שמחה לשמוע 🙂

avatar
ענת (19:29 31.10.2017)

היי אפרת, אם רוצים להוסיף קוביות של חזה עוף, באיזה שלב את ממליצה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:42 31.10.2017)

היי ענת,
אני ממליצה לטגן קודם את קוביות חזה העוף כדקה מכל צד.
להכין את המרק בהתאם למה שרשום ולהוסיף את קוביות חזה העוף 10 דקות לפני סיום הבישול.

avatar
שירה (16:26 9.10.2017)

שלום אפרת! זה די דחוף יש לי תירס יבש(משקית של סוגת) מה עושים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:24 9.10.2017)

היי שירה,
מה הכוונה לתירס יבש? לגרעיני תירס שמכינים מהם פופקורן? אם כן זה לא מתאים למתכון. צריך להשתמש בתירס שהוא משקית קפואה או מקופסת שימורים.

avatar
שירה (19:19 9.10.2017)

אז יש לך אולי רעיון מה אפשר לעשות איתו? ואי אפשר לבשל אותו עד שהוא רך ואז לעשות איתו את המרק? תודה רבה וחג שמח!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:49 9.10.2017)

לא ניסיתי לבשל גרגירי תירס יבשים אבל אני לא חושבת שהטעם יהיה אותו דבר כי אלה גרגירי תירס שעדיין לא הבשילו.
אני ממליצה להכין מהם פופקורן.
חג שמח 🙂

avatar
רינת (19:56 6.10.2017)

טעים מאוד וקל מאוד! תודה רבה…!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:24 7.10.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
יהודית מדג׳ר (12:49 10.08.2017)

קל ופשוט להכנה. טעים מאוד

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:07 10.08.2017)

תודה יהודית, שמחה שאהבת 🙂

avatar
לאה אלכביר (07:43 23.07.2017)

היי אני רוצה להכין את המרק. רציתי לדעת אם חובה לשים ביצה?? כי אכלתי פעם במסעדה עם ביצה וזה לא היה טעים בכלל. הכוונה שלי בלי ביצה זה עדיין יוצא טעים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:36 23.07.2017)

היי לאה,
הוספת ביצה זה רק למי שרוצה להכין מרק תירס סיני. אפשר להכין לפי המתכון (בלי ביצה) וזה ייצא טעים.
שבוע נפלא 🙂

avatar
לאה אלכביר (13:11 23.07.2017)

אבל אם אני אשמים ביצים זה יהיה מגעיל??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:26 23.07.2017)

אני אישית מעדיפה בלי ביצים אבל זה עניין של טעם.

avatar
שרון (16:12 5.05.2017)

תודה על אתר נפלא!
האם מתאים להוסיף כדורי עוף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:17 5.05.2017)

כן, אפשר.
שבת שלום 🙂

avatar
פנינית (21:03 29.08.2017)

היי
מאיזה בשר כדורי עוף? עוף טחון? או פשוט חזה עוף?
לטגן את זה לפני או חדר להוסיף למרק ?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:17 29.08.2017)

היי פנינית,
אפשר להוסיף כדורי עוף טחון. אני חושבת שכדאי לאפות את הכדורים לפני או לטגן אם את מעדיפה טיגון. מצרפת מתכון לכדורי עוף אפויים. מומלץ להוסיף אותם למרק 5-10 דקות לפני סוף הבישול.

avatar
שרית (12:02 30.01.2017)

היי…
כמה זמן זה חכול להשמר במקרר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:31 30.01.2017)

היי שרית,
אני מניחה בסביבות 3-4 ימים.

avatar
דנה (20:01 3.12.2016)

יצא מרק טעים במיוחד!!! השתמשתי בתירס מתוק מההתחלה ויצא מדהים. תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:18 3.12.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה דנה ושבוע טוב 🙂

avatar
שלי (14:01 22.11.2016)

אחרי הכנה של כמעט כל המרקים מהאתר שיצאו מוצלחים מאוד אני רוצה להכין גם את המרק הזה
שאלה: האם אפשר במקום קורנפלור לשים איטריות דקיקות? הילדים פשוט אוהבים את זה במרק
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:10 22.11.2016)

היי שלי,
הקורנפלור הוא רק כדי להסמיך את המרק כך שהוא יכול להיות בנוסף לאטריות.
בכל מקרה, אם אין לך קורנפלור את יכולה להכין בלי.
בהצלחה 🙂

avatar
ענבר (11:48 18.11.2016)

הגעתי הביתה רעבה. הקלקתי. מצאתי מתכון והכנתי. שמתי יותר מדי פלפל לכן הכנתי לבסוף כמות כפולה. עדין היה קצת חריף אבל טעים אש. גמרנו כמעט הכל – שני מבוגרים ושתי בנות.

לא הכנסתי את הביצה ולא את הסויה. יצא מעולה ומשביע. פשוט-פשוט ומהיר. כמו שאומרים אצלנו: טרח-בום-מרק.
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:58 18.11.2016)

מעולה! כמו שצריך 😉
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום

avatar
רחל (05:44 16.11.2016)

ניסיתי מרקים מהאתר ויצאו מעולה, את המרק תירס פחות אהבתי מרגישים את כל הקליפות של התירס לא כל כך נעים…

avatar
בתאל אזרואל (19:02 15.11.2016)

אין על האתר שלך! אני נשואה די טריה ולא נכנסתי למטבח מיימי מאז שהכרתי את האתר שלך אני פשוט לא מפסיקה לבלות במטבח ולהכין מטעמים! (בחיי שבעלי גאה בי)
אז תודה!!!
לגבי המרק.. יש אפשרות להשתמש בתירס קפוא (והפשיר אותו קודם) במקום קופסת שימורים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:18 15.11.2016)

היי בתאל,
קודם כל אני ממש שמחה לשמוע!
אפשר להשתמש בתירס משקית קפואה (לא חובה להפשיר לפני).
שימי 2 כוסות גרגירי תירס ותוסיפי עוד כוס מים (במקום הנוזלים של השימורים). יכול להיות שתצטרכי להוסיף גם 1-2 כפיות סוכר (ממליצה שתטעמי ותמתיקי לפי הצורך).
בהצלחה 🙂

avatar
אפרת (15:32 7.11.2016)

יצא מצויין!! תודה רבה על המתכון

שמתי את כל המרכיבים מלבד הביצה ועדין יצא דלישס.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:47 7.11.2016)

תודה אפרת, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
תמי (23:30 24.10.2016)

אפרת היקרה,
האם יש תחליף כלשהוא לקמח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:44 24.10.2016)

היי תמי,
אפשר לשים כף קורנפלור או 1-2 כפות קוואקר דק (עדיף טחון), זה רק בשביל להסמיך מעט את המרק.

avatar
רוית (12:43 3.10.2016)

שלום!

יצא מעולה!! וכל כך קל להכנה! התמכרתי לאתר שלך.
תודה ושנה טובה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:23 3.10.2016)

תודה רוית, איזה כיף לשמוע 🙂
חג שמח ושנה טובה!

avatar
מוריה (19:23 29.09.2016)

היי, אני סטודנטית תפרנית נטולת מעבד מזון, כיצד אפשר לטחון את התירס בלי מעבדי מזון למיניהם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:15 29.09.2016)

היי מוריה,
סורי אבל אני לא מכירה דרך חוץ ממוט בלנדר ידני.
שנה טובה 🙂

avatar
אסתר (01:18 28.09.2016)

הכנתי היום את המרק במתכון הפשוט, יצא טעים מאוד!
לא נראה אף טיפה!
תודה על האתר, משתמשת בו הרבה. מתכונים מעולים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:09 28.09.2016)

שמחה לשמוע!
תודה אסתר ושנה טובה 🙂

avatar
אביטל (19:54 15.09.2016)

מתכון מעולה תוך עשר דקות התפנקתי עם מרק מעולה תודה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:57 15.09.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה אביטל 🙂

avatar
רונית (17:19 25.08.2016)

הכנתי, מרק מעולה! תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:51 25.08.2016)

תודה רונית, שמחה שאהבת 🙂

avatar
רונית (12:46 22.08.2016)

היי, הכנתי את המרק. הסתפקתי בחלק הראשון (לא הוספתי את הסויה, הסוכר והביצה) ויצא נהדר! תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:10 22.08.2016)

מעולה 🙂
תודה רונית ויום נפלא!

avatar
אור (18:29 8.07.2016)

היי, יש שינויי הכמויות ?? השתמשתי בעבר במתכון 2 קופאות האם הו עדיין קיים,? תודה
אור

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:36 8.07.2016)

היי אור,
אולי הכפלת כמויות ושמת 2 קופסאות? או שהקופסאות היו קטנות אז שמת 2?

avatar
ליז (21:27 12.04.2016)

אוהבת מתכונחם פשוטים…הוספתי גם גזר גמדי לבישול ובצל אחד מתוגן…וריסקתי את הכל אחרי הרתיחה והמשכתי עוד כמה דק לבשל הוספתי קצת טריאקי וצ’ילי טחון במקום אבקת מרק..ואני מאד מרוצה ובזמן הגשה גם פיזרתי פרמזן…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:46 12.04.2016)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
שם *אתי מלמד (02:21 21.12.2017)

שלום אתר נפלא.רציתי לשאול אם אין צורך בשמן במתכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:59 21.12.2017)

לא אתי, אין צורך.
יום מקסים 🙂

avatar
קרן שלם (14:44 23.02.2016)

הצלחתי להכין מרק תירס ללא אבקת מרק וללא קורנפלור הוא יצא סמיך וטעים,מתכון:
רכיבים
2 בצלים בינוניים
תפו”א 1 גדול
1/2 חבילת תירס קפוא
טריאקי
שמן זית
ליטר וחצי מים רותחים
רוטב צ’ילי מתוק
ביצה
מלח
אופן ההכנה:
קולפים בצל ומרסקים אותו בבלנדר
על הגז מניחים סיר ובתוכו מעט רוטב טריאקי
(לפי הטעם) ומעט שמן זית בערך 2 כפות
מערבבים יחד עם הטריאקי ממתינים שיתחמם
ולאחר מכן מוסיפים את הבצל.
קולפים את תפוח האדמה,מרסקים אותו
קטן עד שנהיים פתיתים של תפו”א,
מוסיפים לבצל.
מוסיפים את התירס, את המים הרותחים,
מעט צ’ילי מתוק(לפי הטעם)ומלח(לפי הטעם),
מביאים לרתיחה,טועמים מתקנים.
ומגישים בהנאה.
בתאבון.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:16 23.02.2016)

נשמע מעולה!
תודה קרן על השיתוף 🙂

avatar
לירי (18:06 9.02.2016)

האם אפשר לא להשתמש באבקת מרק עוף? אפשר להשתמש במשהו אחר במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:02 9.02.2016)

היי לירי,
אפשר לשים רק מלח ופלפל שחור.

avatar
יפעת (18:36 2.02.2016)

בזכותכם הכנתי היום ויצא מעולה. כל-כך קל ומהיר להכין את זה.. תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:17 2.02.2016)

שמחה לשמוע יפעת! 🙂

avatar
דוד הסיני (20:39 1.02.2016)

ניסיתי…
פעם ראשונה לפני שביקרתי באתר, ולא היה מוצלח.
פעם שנייה אחרי שימוש במתכון, היה שיפור רציני,
(לא הוספתי קורנפלור)
נקווה שפעם שלישית תירס…

avatar
דליה אילוז (19:25 27.01.2016)

יצא ממש טעים. כמו במסעדה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:41 27.01.2016)

שמחה לשמוע דליה 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
עדי (18:05 13.01.2016)

יצא מעולה אתמול!! תודה רבה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:20 13.01.2016)

מעולה! תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
עדי (15:59 12.01.2016)

במרק הסיני, באיזה שלב אני מוסיפה את הסויה והסוכר? לפני הרתיחה (על אש גבוהה?) או אחרי ששמתי את ה קורנפלור (מנמיכה את האש?)
(לפי השאלות ניתן להבין שאני לא מתמצאת בכלל במטבח…:/)
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:07 12.01.2016)

היי עדי,
את מוסיפה את הסויה והסוכר לפני הרתיחה (לאחר שטחנת את התירס, הוספת מים רותחים ותיבלת באבקת מרק, מלח ופלפל שחור).
בהצלחה 😉

avatar
עדי (16:13 12.01.2016)

תודה על התגובה המהירה ☺
שאלה נוספת, יש לי קופסאות תירס של 400, איך זה משנה את כמויות הנוזלים והתיבול?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:12 12.01.2016)

את צריכה לשים 2 כוסות גרגירי תירס + כוס נוזלים של התירס.

avatar
שאלה (15:29 10.01.2016)

היי

האם אפשר להשתמש גם בקופסת שימורים של תירס קל 550 גרם לא מסונן?

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:43 10.01.2016)

כן, אין בעיה.

avatar
שאלה (14:28 10.01.2016)

היי,
רציתי לדעת האם אפשר להכין את המרק בלי קונפלור וקמח בכלל?
אם לא אפשר לשים קמח תופח?
ואיך מבצעים את כל העניין עם הקמח בדיוק כמו הקונפולר עם מים בכוס מערבבים ואז מוסיפים?

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:34 10.01.2016)

היי,
הקורנפלור או הקמח מסמיכים מעט את המרק. אפשר לנסות להכין בלי ובמידה וכן רוצים להסמיך אפשר להוסיף קמח תופח ולערבב לפני עם מים קרים (באותו אופן של הקורנפלור).
בהצלחה והמשך יום נפלא 🙂

avatar
ליטל (21:28 7.01.2016)

הכנתי את המרק בנוסח סיני, יצא מושלם !! תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:56 7.01.2016)

מעולה! שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על העדכון וסופ”ש נפלא

avatar
אילנה דוקס (13:59 24.12.2015)

לא יצא לי כוח סמיך אבל טעים מאוד!! וקל מאוד להכנה! תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:12 24.12.2015)

תודה אילנה, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
אניח (23:18 22.12.2015)

למה רק 2 כוסות מים? זה לא מעט מידי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:35 22.12.2015)

היי,
יש גם את הנוזלים של התירס שבקופסת השימורים.
הכמות מספיקה ל-3 מנות. אם רוצים יותר אפשר להכפיל כמויות של כל החומרים.

avatar
אני (18:56 23.12.2015)

עשיתי את המרק והוא יצא נוזלי מדי ולא הסמיך מה הסיבה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:31 23.12.2015)

היי,
אם טחנת את התירס והמרק עדיין לא הסמיך כדאי להוסיף עוד 1-2 כפות קורנפלור. יש לערבב את הקורנפלור עם רבע כוס מים ורק אז להוסיף למרק ולהמשיך לבשל עד שיסמיך.

avatar
אני (20:34 23.12.2015)

הוספתי עוד קורנפלור ועדיין לא הסמיך, אז הוספתי קמח ובסוף הסתדר… תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:36 23.12.2015)

אז כנראה שהיתה בעיה עם הקורנפלור, בכל אופן שמחה שהסתדרת בסוף 🙂

avatar
דן (21:49 16.12.2015)

קל, מהיר, וטעים !
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:08 16.12.2015)

תודה דן, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
מורן (09:36 14.12.2015)

הכנתי אתמול את המרק .ממש קל להכנה וטעים מאוד!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:46 14.12.2015)

תודה מורן! שמחה לשמוע 🙂
יום מקסים

avatar
ליאת (15:48 6.12.2015)

אני רוצה להכין את המרק רק רציתי לדעת מזה אומר לטחון את התירס ? איך אני עושה את זה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:44 6.12.2015)

היי ליאת,
ניתן לטחון את התירס בעזרת מוט בלנדר ידני או כל בלנדר או מעבד מזון.

avatar
אילה (19:08 14.11.2015)

הכנתי ויצא מעדן, הקטנה שלי בת 3 אכלה וביקשה תוספת, שדרוגון קטן שלי הוא הוספת 2 קוביות תיבולית שמיר קפואות למרק…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:19 14.11.2015)

שמחה לשמוע אילה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע טוב!

avatar
אירנה (17:16 4.11.2015)

שלום,

רציתי לשאול – האם הכוונה לגרעיני תירס מתוק?

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:30 4.11.2015)

כן אירנה

avatar
נועה (17:44 25.10.2015)

האתר מעולה ואני משתמשת בו המון! יש לי שאלה, אני משתדלת לבשל בלי אבקת מרק, יש לך רעיון למשהו אחר שאפשר לשים או רק מלח ופלפל? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:48 25.10.2015)

תודה נועה, שמחה לשמוע 🙂
מלח פלפל מספיק.

avatar
ברית (12:39 1.10.2015)

מתכון נהדר – מהיר ופשוט, הכנתי כבר מספר פעמים את הגרסה של המרק הסיני ותמיד קוצר שבחים. תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:57 1.10.2015)

שמחה לשמוע ברית 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
הסקל אוסקר (01:34 15.09.2015)

הוספתי בצל ירוק קצוץ וכף שמן שומשום
אחד המרקים הטעימים ביותר שאכלתי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:31 15.09.2015)

שמחה שנהנת מהמרק 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושנה טובה!

avatar
נופר (10:54 2.08.2015)

קודם כל,תודה על מתכונים מעולים. שאלה קטנה,איך לטחון את הגרירים? בתוך הסיר עם המועך פירה? או בבלנדר ?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:56 2.08.2015)

בשמחה נופר 🙂
את גרגירי התירס יש למעוך בעזרת בלנדר (אפשר גם מוט בלנדר ידני אם יש לך).
שבוע נפלא!

avatar
נופר (11:08 2.08.2015)

תודה:)
עוד שאלה קטנה, אני משתדלת להכין בלי ביצים בכלל,יהיה טעים להוסיף רק את הסויה והסוכר? בלי הביצה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:25 2.08.2015)

לדעתי המרק טעים כמו שהוא, בלי להוסיף שום דבר. תטעמי אותו ואם תרצי בכל זאת להוסיף, תמזגי לך קצת מרק בצלחת ותוסיפי מעט סויה מעורבבת עם סוכר ותטעמי. אם ימצא חן בעיניך תוכלי להוסיף לכל המרק 🙂

avatar
נופר (17:17 5.08.2015)

יצא מדהים!!!! הכנתי כבר 3 פעמים (בשלושה ימים 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:28 5.08.2015)

שמחה לשמוע נופר! 🙂

avatar
מלכי (16:52 5.07.2015)

מה אפשר לשים במקום רוטב סויה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:41 5.07.2015)

היי מלכי,
לא חייבים לשים רוטב סויה. זה טעים גם בלי 🙂

avatar
שלי (13:07 9.06.2015)

מרק מעולה! הכנתי אתמול
עם הסויה והביצה, יוצא כמו במסעדה סינית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:13 9.06.2015)

איזה כיף לשמוע!
תודה שלי ויום נפלא 🙂

avatar
ליליה (20:01 27.05.2015)

זה קוביות מרק עוף של קנור, זה מתאים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:24 27.05.2015)

היי ליליה,
לא ניסיתי אבל זה אמור להיות מתאים.

avatar
ליליה (23:56 26.05.2015)

שאלה לגבי אבקת המרק, הצלחתי למצא בסופר אבקת מרק עוף אבל רק בצורה של קוביות דחוסות כאלא. כמה מזה צריך לשים במרק? הקוביות דיי קטנות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:23 27.05.2015)

היי ליליה,
אני ממליצה שתתחילי בקובייה אחת, תטעמי ותוסיפי עוד בהתאם לצורך.
יום נפלא! 🙂

avatar
לני (09:41 12.05.2015)

אחד המתכונים למרק תירס!!כלום עבודה,מאוד טעים והמון מחמאות.
ממליצה בחום על האתר שלכם.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:27 12.05.2015)

תודה לני! 🙂

avatar
כרמיה שמעוני (14:27 19.03.2015)

האם במקום הקורנפלור אפשר להשתמש בכף קמח תירס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:33 19.03.2015)

הי כרמיה,
הקמח נועד להסמכת המרק כך שאני מניחה שאפשר, רק רצוי שהקמח יהיה טחון דק.

avatar
איילת (13:07 13.03.2015)

יאמייי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:35 13.03.2015)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
אורית (13:37 7.03.2015)

מכינה מרק תירס כזה כבר שנים רבות, תמיד כולם מרוצים.
מוסיפה לעיתים לקראת הסוף, בצל ירוק חתוך (פרט לביצה).

תודה על אתר נהדר ! <3

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:30 7.03.2015)

תודה אורית!
שבוע טוב 🙂

avatar
אביב (21:42 19.02.2015)

ערב טוב
הכנתי הערב את מרק התירס ויצא טעים להפליא. נחכה לתגובות האוכלים בשבת:)
תודה רבה על המתכון ושבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:38 19.02.2015)

היי אביב,
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום

avatar
אורי (12:31 13.02.2015)

אכן יוצא מעולה, אני אוהב שיש גרגרים שלמים במרק ולכן מעביר חצי מהתירס בקופסת השימורים כמו שהוא, בלי המים, ואז טוחן עם מיקסר סטיק את החצי הנותר עם המים שלו בתוך הקופסה ומוסיף למרק. תודה רבה על המתכון 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:04 13.02.2015)

מעולה! תודה אורי שחזרת לעדכן 🙂

avatar
שונית (19:12 12.01.2015)

יוצא משהו משהו “אחד המרקים אם לא הה”

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:22 12.01.2015)

מעולה! תודה שונית 🙂

avatar
שרית ק (12:47 11.12.2014)

מרק מהמם ותוך 3 דקות
אתר מעולה רק אשמח שתחדשו מתכונים לעיתים תכופות תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:31 11.12.2014)

תודה שרית, שמחה שאהבת 🙂
כל שבוע עולים לאתר מתכונים חדשים. בקרוב יעלו גם מתכוני מרקים חדשים 🙂

avatar
מתלמדת (13:02 12.11.2014)

שלום רב
כשאת כותבת כוס את מתכונת לכוס מדידה?
כמו כן
לגבי התירס יש לי תירס סנפרוסט קפוא
כמה להתשמש ?
ובתירס הזה אין נוזלים כמו בשימורים זה לא בעייתי
מבחינת הטעמים?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:18 12.11.2014)

היי,
ניתן להשתמש בכוס מדידה אבל אפשר להשתמש גם בכוס זכוכית רגילה (זה לא חייב להיות ממש מדויק).
עדיף להשתמש בתירס מקופסת שימורים מאחר וגרגירי התירס יותר עסיסיים ומתוקים וגם בגלל הנוזלים שמוסיפים את הטעם למרק.
אם בכל זאת את רוצה להשתמש בשקית קפואה, תשימי 2 כוסות גרגירי תירס ותוסיפי עוד כוס מים. לדעתי תצטרכי להוסיף גם 1-2 כפיות סוכר (אני ממליצה שתטעמי ותמתיקי לפי הצורך).
בהצלחה 🙂

לקריאת כל התגובות