שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי/ פרווה

(1) מתכון למוס תותים על בסיס שמנת. ניתן להכין בגרסה חלבית או פרווה.

חומרים (4-6 מנות):

מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית (250 מ”ל)

2 כפות מלאות אבקת אינסטנט פודינג וניל

2-4 כפות אבקת סוכר לפי הטעם (*זה תלוי במתיקות התותים)

200 גרם תותים חתוכים גס (זה יוצא בסביבות כוס ורבע של 240 מ”ל)




אופן הכנה:

-טוחנים את התותים בבלנדר עד לקבלת מחית אחידה (ניתן להשתמש במוט בלנדר ידני).

-מקציפים את השמנת במשך כ-20 שניות. מוסיפים פודינג וניל, מחית תותים ואבקת סוכר ומקציפים עד לקבלת קרם ורוד יציב.

-מעבירים לכוסות אישיות (מומלץ להשתמש בשקית זילוף) ושומרים במקרר.

*ניתן להכין מראש ולהקפיא.

 

(2) מתכון למוס תותים אוורירי וטעים ללא שמנת. לאחר הקפאה מקבלים גלידת תותים אוורירית משגעת.

חומרים (12-15 מנות):

500 גרם תותים חתוכים גס (זה יוצא קצת יותר מ-3 כוסות דחוסות של 240 מ”ל)

חצי כוס סוכר (*אם התותים לא מתוקים מומלץ להגדיל את כמות הסוכר ל3/4 כוס עד כוס)

חלבון של ביצה (החלק השקוף)

אופן ההכנה:

-טוחנים את התותים בבלנדר עד לקבלת מחית אחידה (ניתן להשתמש במוט בלנדר ידני).

-מקציפים בקערה גדולה את החלבון עם הסוכר במשך 20 שניות. מוסיפים את מחית התותים ומקציפים במשך 10-20 דקות, עד שהתערובת נעשית תפוחה ואוורירית. ככל שתקציפו יותר, המוס יהיה תפוח ואוורירי יותר.

-עוטפים את הקערה בניילון נצמד ושומרים במקפיא למשך כ-3 שעות לפחות.

לפני ההגשה- מעבירים לכוסות אישיות ומגישים.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
קסדייהקסדייה
חזה עוף ברוטב חזה עוף ברוטב
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
st (15:58 14.10.2024)

תודה על המתכונים המוצלחים!
אני רוצה להכין גרסה פרווה ולשים בתבניות מגנו
מתאים? ואם כן איזה מהמתכונים?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:21 15.10.2024)

אני חושבת שכן (המתכון הראשון)

avatar
רחלי (19:35 13.10.2024)

הי אפשרי להכין את האופציה הראשונה ולשפוך לתבנית ולחתוך לריבועים לפני הגשה כמו גלידה?
אם כן איזה גודל תבנית לכמות של 250 קצפת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:48 13.10.2024)

כן. תבנית אינגליש קייק

avatar
יהודית (18:47 11.07.2024)

הי אפרת המדהימה,
אני רוצה להכין את השני,
אני מכינה מתותים קפואים, ואני ירסק אותם בנינג’ה.
אפשר מיד שגומרים להכין לאכול? או חייב הקפאה?
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:56 11.07.2024)

היי יהודית,
יכול להיות שבגלל שאת משתמשת בתותים קפואים אז יהיה אפשר לאכול את זה מיד.
תטעמי ותחליטי:)

avatar
רותם (23:13 4.07.2024)

היי אפרת
אני לא יכולה לטחון את הבלנדר כי הוא נהרס, לי יש לך אולי תחליף אחר לטחינת התותים תודה רבה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:39 5.07.2024)

היי רותם,
כדי לטחון למרקם חלק יש צורך בבלנדר או במעבד מזון.
יש לך מעבד מזון? אם כן תוסיפי קצת מים לתותים.

avatar
מור (13:04 16.04.2024)

המוס ה1 הטבעוני למרות שלא היה לי אבקת סוכר שמתי סוכר וניל וזה יצא טעים .לא מתוק מידי ועדין אחלה מתכון לטבעונים אפשר גם עם דובדבנים קפואים?

מוס תותים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:38 16.04.2024)

כן אפשר. רק אולי תצטרכי להמתיק יותר אם הם חמצמצים.

avatar
נוי (19:43 27.03.2024)

אלופה, תודה רבה על כל המתכונים!
חשבתי להכין עוגת ביסקוויטים עם תותים אבל צריכה להקפיא אותה לכשבועיים. מניחה שתותים כפי שהם יגירו נוזלים בהפשרה, אפשר במקום להשתמש במתכון הראשון עם הקצפת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:16 28.03.2024)

כן אפשר:)

avatar
מיריתה (00:49 24.03.2024)

היי אפרת
האם אפשר להשתמש בתותים קפואים למחית?אשמח לתשובה רוצה להכין לפורים.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:29 24.03.2024)

כן אפשר.

avatar
מיכל (18:27 21.03.2024)

היי אפרת
אני רוצה להכין לפורים ל30 איש מה הכמויות?
אשמח לתשובה צריכה להתכונן..
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:51 21.03.2024)

תכפילי ב-3 ותשתמשי בכוסות קטנות.

avatar
judi (15:14 7.03.2024)

מה בתמונה? המתכון הראשון או השני?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:01 7.03.2024)

אני חושבת שהשני אם אני זוכרת נכון.

avatar
זהבה (18:11 18.12.2023)

האם המוס יכול לעמוד כמה שעות בבר או שצריך לאכול ישר מהמקרר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:46 18.12.2023)

רצוי שלא יעמוד הרבה זמן. שעה לכל היותר.

avatar
shoshan (19:12 26.09.2023)

אפשר להשתמש בתותים קפואים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:58 26.09.2023)

כן, רק כדאי להפשיר אותם לפני שטוחנים.

avatar
ראשית (12:52 20.04.2023)

היי אפרת, אני בת עשר ואני מאוד נהנית להכין את המתכונים שלך של העוגות והקינוחים
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:27 20.04.2023)

איזה כיף לשמוע!
תודה על השיתוף😊

avatar
חני (22:58 23.02.2023)

אפרת, המתכונים פה אחד אחד!!!!! לא הייתי מסתדרת במטבח בלעדיך…
שאלה-
המתכון הזה יכול להתאים גם לארטיקים בתבניות סיליקון בציפוי שוקולד?
מה עוד יכול להתאים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:39 24.02.2023)

איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים!
ניתן להכין את המתכון הראשון למוס בתבניות ארטיק ולהקפיא.
יש כמה וכמה מתכונים לגלידות באתר, ניתן להכין אותם בתבניות ארטיק.

avatar
חני (21:15 25.02.2023)

תודה רבה!

avatar
גולי (17:42 15.11.2022)

יש לי 250 גרם תותים טחונים, מה הכמויות לפי הגרסה הראשונה פרווה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:20 15.11.2022)

הכמויות:
מיכל ורבע שמנת מתוקה, 2 וחצי כפות פודינג, 3-4 כפות אבקת סוכר.

avatar
תהילה (20:06 28.09.2022)

הכנתי לחג את הראשון, יצא מושלם! כולם התלקקו…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:38 28.09.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף❤

avatar
רנה (15:12 9.09.2022)

הכנתי לכבוד שבת,
יצא טעים ברמותתתת
ומהיר להכנה, כמה כיף להכין קינוח בכמה דקות.
עשיתי את הכמויות בערך ויצא ממש מושלם! (ללא סוכר)
תודה רבה לך!

avatar
רנה (15:15 9.09.2022)

אגב, הכנתי מתותים קפואים וטחנתי אותם,

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:32 9.09.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח! תודה שחזרת לשתף❤

avatar
חנה (14:51 22.01.2023)

היי,
מה ניתן להחליף את השמנת/ קצפת צמחיתלמשהו בריא יותר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:44 22.01.2023)

אפשר להשתמש בחלק המוצק בלבד של קרם קוקוס (לשים במקרר למשך לילה לפני השימוש).

avatar
ברכי נתן (13:58 9.09.2022)

תודה יצא לי ממש טעים

כיף להכין ביום שישי דברים מוצלחים ומהירים 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:17 9.09.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח! תודה שחזרת לשתף❤

avatar
הודיה (20:46 2.06.2022)

אפשר לשמור במקרר ולא במקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:16 2.06.2022)

היי,
המתכונים למוס תותים מתאימים לאחסון במקפיא, המרקם ייהרס באחסון במקרר.

avatar
Hadar (17:32 26.05.2022)

היי אפשר להכין את המתכון הראשון עם קרם קוקוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:41 26.05.2022)

היי,
לא ניסיתי בעצמי, אבל אפשר להכין עם קרם קוקוס. תכניסי למקרר פחית קרם קוקוס למשך לילה, ולאחר מכן תוכלי להשתמש בחלק המוצק בלבד להקצפה.

avatar
שובל (11:17 18.05.2022)

היי אפרת ..
1.במתכון השני האם ניתן להקפיא בכוסות אישיות ? או שהעברה תהרוס את המרקם של הקציפה ?
2.האם תותים לבד יטחנו בבלנדר אני יודעת שחייב לשים נוזל ?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:37 18.05.2022)

היי,
1. אפשר להקפיא בכוסות אישיות אם יש לך מקום במקפיא…
2. ברוב הבלנדרים אין בעיה לטחון תותים בלבד.

avatar
יעל (12:42 13.04.2022)

אם אני מקפיאה בקופסא גדולה איך נח להגיש את זה אח”כ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:55 13.04.2022)

היי,
אפשר להעביר לכוסות אישיות לאחר הפשרה לפני ההגשה.

avatar
בתיה (14:51 8.04.2022)

ואאאווווו וווואאאוווו הכנתי את השני ואחרי 20 דקות של הקצפה זה תפח בכמיות ונראה מעדן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:19 8.04.2022)

שמחה מאד שאהבת את המתכון ושיצא מוצלח🌺

avatar
טל (05:05 7.02.2022)

שלום אפרת
האם המתכון השני מתאים להכנה מוקדמת והאם ניתן לשמור במקפיא ולמשך כמה זמן?
שואלת בגלל המרקם האוורירי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:10 7.02.2022)

היי,
אין בעיה להקפיא מראש, מומלץ לשמור כשבוע בהקפאה.

avatar
טל מעטי (09:23 7.02.2022)

מעולה, תודה!
והמתכון השני אפשר למשך שבועיים כמו שכתבת פה בתגובות נכון? מה הסיבה, שחלמון מחזיק פחות מחלב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:02 7.02.2022)

כן, באופן כללי עם ביצים יש לנהוג במשנה זהירות לגבי זמן האחסון🙂

avatar
טל מעטי (20:31 7.02.2022)

תודה על המידע המחכים והחשוב.
המון הצלחה וברכה במעשייך!

avatar
שישי (01:01 24.09.2021)

היי אפרת יקרה,
האם אפשר להכין את המתכון השני ולהוסיף ריצ’ כדי לעבות את המוס? כדי שיהיה פחות אוורירי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:55 24.09.2021)

היי,
אני מניחה שאפשר להקציף בנפרד את הריץ’ ולהוסיף אותו בתנועות קיפול למוס התותים.
בהצלחה!

avatar
שישי (02:06 24.09.2021)

תודה רבה אפרת!
אין על האתר שלך! מתכונים קלים וטעימים, את כותבת מתכונים בצורה מאוד ברורה, וגם עונה לשאלות, מדהימה! בזכותך אני אופה.
חג שמח 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:55 24.09.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה❤

avatar
שישי (02:23 26.09.2021)

הכנתי ויצא מעולה! ממש טעים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:30 26.09.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
chaya (20:09 23.09.2021)

האם זה יכול ללכת טוב עם פסיפלורה? אם לא יש לך קינוח טעים עם פסיפלורה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:10 23.09.2021)

היי,
המתכון הראשון (החלבי) יכול להיות מצוין עם פסיפלורה. לגבי המתכון השני אני לא בטוחה אבל אפשר לנסות…
חג שמח!

avatar
רותם (23:36 5.09.2021)

יש לי קצפת מוכנה ולא מנת להקצפה. האם אפשר לערבב את המחית תותים עם הקצפת ולזלף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:47 5.09.2021)

היי רותם,
הכוונה לקצפת שהכנת כבר משמנת מתוקה+ אינסטנט פודינג?
אפשר להשתמש בה למתכון הזה אבל המרקם עשוי להיות שונה.

avatar
רותם (00:07 6.09.2021)

קצפת מוכנה שקונים (של ריצ’)

מוס תותים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:58 6.09.2021)

בד”כ משתמשים בקצפת הזו רק למילוי/ כחלק ממאפים או לזילוף מעל קינוחים, משום שהמרקם והטעם שלה פחות מתאימים למוס. אבל אני מניחה שאת יכולה להשתמש בה.

avatar
בתיה (11:53 24.08.2021)

הכנתי את הראשון עם תותים קפואים ויצא יפה מושלם ו…טעים
אין מילים!!! {אני יעלה תמונה בהמשך כי הכל נגמר:}

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:36 24.08.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה בתיה😊

avatar
Naama (01:17 15.07.2021)

אם לא מה אפשר לשים במקום ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:54 15.07.2021)

מומלץ לא לוותר על הפודינג, אבל אם אין אפשרות אחרת אפשר לשים 2 כפות אבקת סוכר.

avatar
Naama (09:42 15.07.2021)

אוקי תודה רבה

avatar
Naama (00:56 15.07.2021)

למתכון הראשון אפשר לעשות בלי פודיג ?
תודה לכל

avatar
נאוה:)) (20:37 27.05.2021)

היי:) אממ יש לי תותים קפואים ואני רוצה לעשות גלידה פרווה… איך אני יכולה??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:10 27.05.2021)

אפשר להשתמש בתותים הקפואים, רק צריך להפשיר אותם לפני כן😊

avatar
נאוה:)) (21:12 27.05.2021)

ואפשר פשוט להכין כמוס ולהקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:29 27.05.2021)

כן- לטחון, להקציף ולהכניס למקרר😊

avatar
יעל (21:50 16.04.2021)

יצא 10 !!!

מוס תותים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:47 17.04.2021)

נראה מעולה! תודה על השיתוף יעל😊

avatar
מעין (09:24 11.04.2021)

הוספתי בכמויות ונראה לי שהרסתי את המרקם של המוס
זה יצא לי כמו גלידה חמה, אז הקפאתי ובהקפאה זה נהייה כמו גלידה פרווה
בכל מקרה יצא טעים
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:37 11.04.2021)

העיקר שיצא טעים בסוף:)
באופן כללי, כדאי תמיד כשמשנים כמויות לשמור על אותו יחס כמויות שבמתכון.
יום מקסים🌺

avatar
יוליה (13:53 10.04.2021)

הכנתי את המוס השני בעקבות שאריות חלבונים ותותים שהיו לי. ויצא מדהים! נתתי להורים שלי לטעום ואבא שלי אמר שזה מזכיר לו גלידה שהייתה להם בילדות באודסה באוקראינה. טעם של ילדות זה תמיד סיפור הצלחה 🙂 אז תודה לך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:31 10.04.2021)

איזה כיף שאהבתם! תודה לך יוליה על השיתוף😊

avatar
בתשבע (11:53 8.04.2021)

היי ותודה על האתר המושלם והכיפי:)
ורציתי לשאול- אם איזה עוד פירות אפשר להכין את נמוס בלי השמנת?
מהנסיון שלי בד”כ החלבון נמס ונהרס, לא?

avatar
בתשבע (11:56 8.04.2021)

חסרו לי אותיות,
התכוונתי לשאול עם איזה עוד פירות אפשר? ואיך עושים שלא ינמס..
תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:21 8.04.2021)

היי בתשבע,
לא ניסיתי אבל אולי אפשר להכין עם מנגו טרי ורך או כל פרי רך יחסית.
כדי שהחלבון לא יתמוסס יש להקפיד על הקצפה ממושכת עם התותים- כך המוס יוצא אוורירי.
יום מקסים🙂

avatar
סוזנה (15:34 5.04.2021)

שלום, רציתי לשאול האם אפשר להחליף סוכר במתכון ללא השמנת בתחליף סוכר ולהקציף עם התותים והחלבון,תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:47 5.04.2021)

היי סוזנה,
בעיקרון אפשר, אבל לא בטוחה שיצא מרקם זהה למוס עם סוכר.
אם את מנסה אשמח שתעדכני😊

avatar
מיכל שדה (17:42 26.03.2021)

הי עשיתי כמות משולשת של המוס…. הקרם לא התייצב ובסוף התפרק הכל ממש מבאס עכשיו אני צריכה לפתור את הברוך שהכל כבר סגור ואין לי חומרי גלם.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:38 28.03.2021)

היי מיכל,
מצטערת, רק עכשיו רואה את התגובה שלך… מקווה שהסתדרת.
אם עדיין רלוונטי- את יכולה להכניס למקפיא להתייצבות.

avatar
יפעת (23:39 18.03.2021)

היי, לגרסת פרווה – אפשר במקום השמנת הצמחית קרם קוקוס, במידה וכן – מה הכמות המומלצת? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:17 19.03.2021)

היי יפעת,
שמנת צמחית היא פרווה🙂
בכל מקרה, אני חושבת שאת יכולה להכין גם עם קרם קוקוס:
שימי במקרר למשך לילה פחית של קרם קוקוס, קחי רק את החלק המוצק שצף למעלה ותעבירי אותו לקערת הקצפה, תקציפי כ-2 דקות יחד עם תותים טחונים ואבקת סוכר עד לקבלת מרקם של מוס.
בהצלחה!

avatar
Meital.tzadikov@gmail.com (19:53 13.03.2021)

היי אפרת
מוס התותים משגע! הכנתי בעבר..
1. כמה זמן ישרוד הקפאה בגירסה החלבית?
2.האם עדיף להקפיא בכוסות ההגשה או בכלי גדול ואחרי הפשרה לחלק למנות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:54 13.03.2021)

היי,
המוס נשמר כשבועיים בהקפאה. את יכולה לאחסן במקפיא בשתי הדרכים שציינת, פשוט אחסון בכלי גדול יתפוס פחות מקום…
שבוע טוב🌺

avatar
טלי (20:59 18.02.2021)

שלום אפרת,
קודם כל המתכונים שלך הכי שווים!!
את גרמת לי להתאהב מחדש במטבח…
הכנתי היום ת’אלפחורס (שלך) ורוצה לנצל את החלבונים ולהכין את המוס, בחרתי במתכון השני. השאלה שלי האם יש דרך שהמוס יהיה חלבי, וגם לנצל את החלבונים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:48 18.02.2021)

היי טלי,
תודה על המילים החמות! לגבי המתכון השני- אין דרך שידועה לי להפוך אותו לחלבי… את יכולה אולי להכין אחד חלבי ואחד פרווה עם החלבונים:)
בהצלחה

avatar
Katya Litovski-frumkin (19:22 5.02.2021)

שלום,
כמה זמן זה צריך להיות במקרר לפני הגשה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:49 6.02.2021)

היי יקירה,
עדיף לשמור במקפיא ולהעביר למקרר כמה שעות לפני ההגשה.

avatar
רחלי (14:27 22.01.2021)

שלום
האם מתאים להוסיף שבבי שוקולד מריר מעל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:24 22.01.2021)

כן אפשר.

avatar
אוולין (21:31 19.01.2021)

היי אפרת
ראשית תודה רבה על אתר נפלא, עם מכונים ברורים קלים להכנה והכי חשוב טעימים
ועכשיו לשאלה, אני מעוניינת להכין את עוגת יום הולדת שוקולד עם קרם תותים, האם אחד הקרמים הנ” ל מתאמים?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:00 20.01.2021)

כן, הקרם הראשון עם השמנת 🙂

avatar
רבקה (13:27 8.01.2021)

היי לגבי המתכון הראשון אני יכולה במקום התותים להשים, אפרסקים, ומשמשים משומרים… תודה ענקית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:21 8.01.2021)

היי רבקה,
אני מניחה שאפשרי- יש לסנן את הנוזלים ואולי להמעיט/לוותר על אבקת הסוכר כי אני מניחה שהפירות יהיו מאוד מתוקים

avatar
רבקה (19:42 9.01.2021)

יופי תודה ענקיתתתתת

avatar
מירי (21:55 12.11.2020)

היי,
תודה על המתכונים המדהימים
לגבי המתכון הראשון, אפשר לשמור במקרר לפני הזילוף לכוסיות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:33 12.11.2020)

כן.

avatar
רבקה (19:02 5.11.2020)

היי אפרת קודם כל תודה על המתכון המדהים.
רציתי לשאול איך אני אמורה לחשב מתיקות של תותים קפואים תודה ענקיתת

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:55 5.11.2020)

תפשירי תות אחד ותטעמי.

avatar
מיכל (14:12 30.09.2020)

הי אפרת מה שלומך?
האם מתאים להכניס את התערובת לתבניות מגנום? האם יקפא מספיק בשביל לשחרר מהתבנית?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:47 30.09.2020)

אני חושבת שכן. את מכינה את המתכון עם השמנת?

avatar
הודיה (20:15 21.09.2020)

אפשר במקום התותים אוכמניות?
או אולי לשלב תותים ואוכמניות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:20 21.09.2020)

נראה לי שעדיף לשלב עם תותים.

avatar
חציל בטטה (18:18 16.07.2020)

אפשר להכין עם תותים קפואים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:14 16.07.2020)

כן.

avatar
יפעת (16:05 8.05.2020)

האם אפשר להחליף אבקת סוכר בסוכר לבן רגיל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:33 8.05.2020)

כן.

avatar
שרי אנגל (16:55 1.05.2020)

רעיון מה לעשות עם החלמון שנשאר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:01 1.05.2020)

אפשר להכין עוגיות חמאה.

avatar
לב (12:31 23.06.2020)

קרם פטיסייר

avatar
ליאל (17:07 6.04.2020)

טבעוניים לא אוכלים החיצים ,זה לא המתכון הראשון שאתם עושים את הטעות הזאת

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:28 6.04.2020)

אין כאן טעות. המתכון הראשון עם הקצפת הצמחית מתאים לטבעונים.

avatar
תמר (14:48 28.02.2020)

נשמע טוב. האם אפשר להכין את גלידת הפרווה (עם החלבון) גם מקיווי ולשים קומה על קומה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:00 28.02.2020)

לא ניסיתי אבל מעניין לנסות 🙂

avatar
תמר (15:49 20.01.2020)

האם אפשר להשתמש בתותים קפואים ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:57 20.01.2020)

כן אבל יש להפשיר אותם.

avatar
מרים (02:40 25.12.2019)

היי אפרת
תודה על כל המתכונים אני ממש נהנית!
האם אפשר לוותר על הקצפת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:20 25.12.2019)

אפשר להכין את המתכון השני שהוא בלי קצפת.
יום מקסים 🙂

avatar
שירה (13:17 20.08.2019)

הי אפרת
הכנתי מתותים קפואים ויצא מושלם!!!!
הצבע יצא בהיר מידי אז הוספתי צבע מאכל אדום
מלמעלה זילפתי קצפת לבנה ורוטב תותים יצא מהמם
חבל שלא הספקתי לצלם….

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:20 20.08.2019)

מעולה 🙂
תודה שירה

avatar
כבי (18:08 24.06.2019)

אפרת,
האם האפשרות להחליף את התותים במנגו אפשרית גם במתכון של המוס השני-האורירי?
תודה לך,
על המתכונים המעולים, התשובות והסבלנות.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:28 24.06.2019)

אני לא יודעת, לא ניסיתי 🙂

avatar
כבי (04:01 23.06.2019)

שבוע טוב,
רציתי לדעת האם אפשר להחליף את התותים בפרי אחר?
אולי מנגו? או אפרסק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:59 23.06.2019)

בוקר טוב,
לא ניסיתי אבל אולי אפשר להכין עם מנגו טרי ורך.
שבוע נפלא 🙂

avatar
ש.ו (11:24 30.05.2019)

רציתי לשאול אם בגלידת תותים עם קצפת יש אפשרות לעשות עם תותים קפואים??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:19 30.05.2019)

כן. יש להפשיר אותם לפני הטחינה.

avatar
תמר (10:32 17.05.2019)

טעים בטירוף. מתכון מעולה! הזכיר לי את ימי ילדותי.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:26 17.05.2019)

כיף לשמוע 🙂

avatar
יעקב (15:17 15.05.2019)

שלום
הגלידת תותים ללא השמנת – יצאה פשוט מטורפת
הגלידה הביתית הכי טובה שיש !!!!
רק שאלה קטנה – הקצפנו 10 דקות וזה תפח מאד.
אחרי כמה דקות שהמשכנו פתאום יירד לחצי. מה יכולה להיות הסיבה ?
( עדיין זה ייצא אוורירי ומאד מאד טעים )
תודה על הכל 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 15.05.2019)

היי יעקב,
שמחה שאהבת את הגלידה 🙂
מוזר, זה לא אמור לרדת אלא דווקא להפך. הקצפת במיקסר ידני? הוספת באמצע ההקצפה מרכיב מסוים?

avatar
טוהר (13:30 19.04.2019)

יצא ממש טעים וורוד 🙂 הכנתי כמות כפולה של קצפת עם תותים קפואים שהמסתי בסיר עם כף סוכר. תודה רבה וחג שמח!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:11 19.04.2019)

מעולה 🙂
תודה טוהר וחג שמח!

avatar
מזל בן יעיש (08:57 11.04.2019)

רציתי להגיד לך לגבי כל המתכונים, שמזמן לא עושים שום מתכון שהביצים בו לא מבושלות,,,כמו המוס תותים שיש בו חלבון לא מבושל, זה מסוכן לילדים, לנשים הרות , ולקשישים, יש סלמונלה שהיא רק הולכת וגדלה, כך שהיה כדאי להפסיק ולפרסם כאלה מתכונים, ולא לסכן את האנשים,,,

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:03 11.04.2019)

שלום לך,
מלבד מתכון זה אין לי מתכונים המכילים ביצים חיות ובכוונה.
בדר”כ הסיכון יותר גדול הוא באכילת חלמון לא מבושל. החלבון פחות בעייתי. כמובן שחשוב להקפיד להשתמש בביצים שקליפתן שלמה ולא סדוקה עם חותמת עליהן.
בכל מקרה, נתתי אופציה נוספת למי שרוצה בכל זאת להמנע מאכילת חלבון.

avatar
sara avraham (13:29 18.04.2019)

ממליצה להשמש באבקת מרנג -חלבונים שיובשו ועברו פיסטור חוץ מזה קרין גורן הציעה באחד הספרים שלה דרך לתןר את הבעיה.אסןר לאכול לאכול ביצים חיות~סלמונלה

avatar
רוני (09:57 25.04.2019)

פשוט תבשל/י את החלבון על בן מארי תוך כדי הקצפה מהירה ואז תעביר/י למיקסר לקירור ולהוספת סוכר..לא צריך להעיר על כל דבר אם לא מתאים לך אל תכינ/י.
מתכון מעולה תודה לכותבת(;

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:00 25.04.2019)

חג שמח רוני 💝

avatar
אס (22:19 14.03.2024)

נכון מאוד זה מתכון ישן מאוד מאוד טעים אבל מסוכן. במה אפשר להחליף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:32 14.03.2024)

אפשר להכין את האופציה הראשונה.

avatar
לבנת רווח (20:59 18.03.2019)

שלום אפרת,
האם מתרים את המתכון של המוס תותים לעשות עם בננות ולהקפיא לגלידה.??
תודה לך..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:56 18.03.2019)

לא ניסיתי אבל זה אמור לעבוד גם עם בננות.

avatar
לאה (21:59 21.02.2019)

היי אפרת
נהנית מאוד מהאתר שלך !

טעים לפזר קרוקנט או פירורים מעל…
יש לך מתכון?

תודה !!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:52 22.02.2019)

אני חושבת שכן.
סורי אין לי מתכון.

avatar
לאה (22:24 13.04.2019)

היי שבוע טוב

הכנתי את המוס לשבת (המתכון הראשון)
יצא מעולה !!! כולם אהבו !
תודה רבה על האתר המקסים הזה 🙂

נ.ב:
בטעות שמתי 2 ריצ’ על אותה כמות ויצא מצוין בטעם ! יצאו לי 18 כוסיות חד”פ קשיחות ! (כמות של מצקת לכל אחת)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:26 14.04.2019)

שבוע טוב!
שמחה לשמוע 🙂
תודה לאה

avatar
טל סימה (21:16 25.11.2018)

אפשר למלא עוגות עם מוס תותים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:16 25.11.2018)

אם זו עוגה לבנה (טורט) אז כן.

avatar
מוניקה (15:47 28.10.2018)

אפרת יצא נעים וקרמי !
ועוד מתותים קפואים 🙂
זילפתי מעל שוקולד מריר ששידרג את המוס

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:18 28.10.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מוניקה 🌺

avatar
מוניקה (22:56 28.10.2018)

עוד מתמוגגת…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:50 29.10.2018)

🙂

avatar
מוניקה (09:36 29.10.2018)

אני רוצה לשחזר את ההצלחה היום
עם עוד איזה פירות המתכון יכול לעבוד?
תודה מראש!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:55 29.10.2018)

היי מוניקה,
זה יכול לעבוד גם עם פירות יער קפואים. לפירות יער יהיה צורך להשתמש ביותר סוכר בגלל החמיצות שבהם.

avatar
יעל (22:36 21.10.2018)

אפשר לעשות עם פודינג בטעם תות ולא להוסיף תותים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:02 21.10.2018)

כן אפשר.

avatar
עמליה (12:41 5.10.2018)

שלום,
הכנתי את המוס עם תותים קפואים שהפשרתי ויצא נפלא!
האם אפשר לעשות אותו דבר עם אוכמניות קפואות?
ממתכונים אחרים שראיתי הבנתי שייתכן שצריך לסנן את המחית…?
אודה על עצתך.
עמליה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:27 5.10.2018)

היי עמליה,
לדעתי אפשר להכין באותו אופן עם מחית אוכמניות קפואות. לדעתי זה מיותר לסנן את המחית.

avatar
עמליה (16:08 5.10.2018)

אנסה! תודה רבה על המענה המהיר :)))

avatar
עמליה (21:17 6.10.2018)

הצליח!!!

תודה מכל המשפחה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:27 6.10.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן.
שבוע טוב 💜

avatar
נחמי (14:50 9.09.2018)

היי אפרת, עשיתי את המוס תותים והוא יצא פצצה.
תודה רבה על כל האתר כאן הוא מקסים ונהדר, אני מאד נהנת ממנו.
תודה רבה ושנה טובה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:32 9.09.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ושנה טובה ומתוקה 💜

avatar
טלי (11:51 26.08.2018)

היי אפרת,
רציתי לדעת אם ניתן להוסיף על המוס, תותים שבושלו בסוכר?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:49 26.08.2018)

נראה לי שכן.

avatar
שירה (12:16 16.08.2018)

מאיפה אני משיגה תותים זה בחורף בד”כ לא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:33 16.08.2018)

אם את לא מוצאת תותים טריים אפשר לקנות תותים קפואים.

avatar
מיכל (17:23 7.06.2018)

היי אפרת,
רציתי לשאול האם אפשר לשים את המוס במקרר במתכון השני?
והאם אפשר לשים במקרר שלושה ימים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:46 7.06.2018)

היי מיכל,
עדיף לשמור במקפיא ולהעביר למקרר כמה שעות לפני ההגשה.

avatar
אורי (16:59 28.03.2018)

שלום

איך ניתן לשדרג מעט לאחר ההכנה? לפזר פתיתי שוקולד כלשהו? חתיכות קטנות של תות? מוס שוקולד?

תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:18 28.03.2018)

היי אורי,
אפשר לשים חתיכות קטנות של תותים, לשים שוקולד מגורד מעל או להכין חצי שכבה של ג’לי תותים כמו במתכון הזה.
חג שמח 🙂

avatar
אורי (19:17 28.03.2018)

אפרת, תודה.
חג שמח

avatar
אורית (14:54 26.03.2018)

היי
תודה על המתכונים השווים
אני נהנית מאוד מהאתר שלך
רציתי לשאול
אם אני עושה את התותים עם החלבון
לכמה זמן אפשר להקפיא?
אפשר 5-6ימים מראש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:47 26.03.2018)

כן אורית, אין בעיה להכין אפילו כשבוע מראש ולהקפיא.

avatar
בתאל (07:52 19.02.2018)

היי, האם אפשר להכין בתבניות פרח ומתחת לשים ג’לי תות ? ואם כן האם לעשות את הג’לי עם פחות מים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:55 19.02.2018)

היי בתאל,
את הג’לי ניתן לחלץ מהתבנית לאחר קירור של לילה במקרר אבל את הקרם יהיה בעייתי לחלץ.

avatar
דני (14:32 8.02.2018)

כן הכוונה לקינוח קצפת
לשים בתחתיות של עטרות נייר ועליו המוס תותים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:36 8.02.2018)

אז כן, דווקא יכול להשתלב.

avatar
דני (13:18 8.02.2018)

היי
תגידי לי בבקשה אם זה רעיון טוב
לעשות את התחתית של הקורנפלס ועליו את המוס תות?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:09 8.02.2018)

היי דני,
הכוונה לתחתית הקורנפלקס מהמתכון קינוח קצפת?
אם כן אז אפשר.

avatar
תהילה מרק (22:21 22.01.2018)

היי …בבקשה שאלה לא קשורה ..מעוניינת לעשות עוגת שכבות עם תותים ופודינג בטעם תות האם הפודינג בטעם תות המתכון כמו פודינג וניל? כוס חלב ומיכל שמנת מתוקה? קניתי את של קונדיטור תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:02 23.01.2018)

היי תהילה,
אני לא בטוחה שההכנה היא אותה הכנה כי יש הבדל בין אינסטנט פודינג לפודינג רגיל. מה רשום על האריזה לגבי אופן ההכנה?

avatar
אורטל (12:59 22.01.2018)

אפשר להשתמש בתותים קפואים במקום טריים??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:47 22.01.2018)

היי אורטל,
אפשר אבל יש להפשיר אותם קודם.

avatar
רותי ב. (08:07 11.01.2018)

בוקר טוב אפרת,
אני מעוניינת להכין את המתכון הראשון למעלה, רוצה להכין היום. האם לכסות כל כוס?
האם אפשר להכין היום ולהכניס למקרר בשביל מחר בערב? רוצה להכין את זה פרווה.
תודה רבה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 11.01.2018)

היי רותי,
כן, מומלץ לכסות כל כוס בניילון נצמד.
אין בעיה להכין היום ולהגיש מחר בערב.
יום מקסים 🙂

avatar
רותי ב. (10:31 11.01.2018)

תודה רבה על התייחסותך!
האם אפשרי להשאיר במקרר (ולא במקפיא).
סליחה על ההפרעה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:32 11.01.2018)

כן, אפשר במקרר.

avatar
רותי ב. (11:13 11.01.2018)

אפרת,
תודה רבה. כייף ללמוד ממך.
יום קסום

רותי

avatar
רותי ב. (10:10 22.01.2018)

היי אפרת,
הכנתי. יצא מעולה. הכנסתי כמה כוסות למקפיא, תענוג!!!!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:37 22.01.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
אנונימית (18:00 1.01.2018)

עד עכשיו כל מתכון (שלך) שהכנתי יצא טוב ורק זה לא אני עושה את זה עם השמנת הצמחית והקרם פשוט לא הופך ליציב וקורס הקצפתי כבר מעל שעה וזה פשוט לא הצליח, עשיתי הכל כמו שכתוב למה אני לא מצליחה ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:09 1.01.2018)

היי,
השמנת היתה קרה מספיק לפני ההקצפה?
התחלת בהקצפה של 20 שניות ואז הוספת את יתר החומרים והמשכת להקציף?
נסי להכניס את התערובת למקפיא ל 10-15 דקות, היא צריכה להיות מאוד קרה אבל לא קפואה. לאחר מכן תוסיפי עוד 2 כפות אינסטנט פודינג וניל ותנסי להקציף שוב במהירות הכי גבוהה.

avatar
אנונימית (17:04 2.01.2018)

תודה, עשיתי את זה וזה הצליח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:25 2.01.2018)

מצוין 🙂 תודה שחזרת לעדכן.

avatar
שלי (19:34 28.12.2017)

היי לא קשור למתכון
ראיתי שיש מתכון לנשיקות
חשבתי אולי שתעשי גם מדור של הסברה של החלקים של השקית זילוף
יש המון צורות ואישית אני חדשה בנושא ואין לי דרך לדעת כל צנטר איזה צורה אפשר לעשות איתם נראה לי שזה יועיל להרבה אנשים וגם לכאלה שלא התנסו כי לא יודעים איך לעבוד איתם
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:06 28.12.2017)

אוקי 🙂

avatar
מיטל (12:01 20.12.2017)

שלום רב
מה אפשר לשים במקום החלבון?
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:24 20.12.2017)

היי מיטל,
אין תחליף לחלבון. אפשר פשוט להכין את המתכון הראשון המבוסס על שמנת מתוקה/קצפת צמחית.

avatar
shirel (19:02 12.11.2017)

זה יצא בסדר אם אני אעשה את זה אם פרי אחר נניח אם בננה או אגס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 12.11.2017)

לא ניסיתי אבל אולי עם בננה מעוכה זה יכול לעבוד.

avatar
רון (17:03 18.09.2017)

תודה רבה על המתכונים הנפלאים!! כמה זמן ניתן להכין מראש ולהקפיא? את מוס התותים על בסיס הקצפת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:51 18.09.2017)

היי רון,
אפשר להכין כשבועיים מראש ולהקפיא.
שנה טובה!

avatar
הילה (12:20 2.01.2018)

אם מקפיאים, כמה זמן לפני ההגשה להפשיר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:27 2.01.2018)

היי הילה,
מומלץ להעביר את המוס למקרר לפחות 4-5 שעות לפני ההגשה (המוס מפשיר במקרר ולא בחוץ).

avatar
דני (14:37 5.09.2017)

איזה אופציה נתת במקום החלבון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:42 5.09.2017)

יש 2 מתכונים בעמוד. אחד על בסיס שמנת מתוקה/קצפת צמחית והשני על בסיס חלבון. תסתכל על מתכון הראשון.

avatar
Zipi (19:12 24.06.2017)

בסיום עונת תותים באיזה פרי קיציי ניתן להחליפו, תודה מכורה למתכונייך הנפלאים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:12 24.06.2017)

היי ציפי,
לא ניסיתי את המתכון הזה עם פרי אחר אבל אם אין תותים בעונה אפשר להשתמש בתותים קפואים קנויים. אפשר גם בפירות יער קפואים.
יכול להיות שגם עם בננה זה יילך.
שבוע טוב 🙂

avatar
אורית (20:55 14.06.2017)

הי אפרת,
האם ניתן להשתמש בשמנת לבישול (15٪ומטה) או שיציבות המוסיקה תפגם?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:24 14.06.2017)

היי אורית,
לא ניתן להקציף שמנת עם 15% ומטה ולכן היא לא מתאימה.

avatar
שפר כרמלה (16:55 1.06.2017)

היי לך , תודה ושוב תודה לכל המתכונים המשגעים שאת שולחת לנו, הם נהדרים ומצלחים , ומאוד מזמינים, אבל יש לי רק הערה אחת, למשל במוס תותים ובעוד מתכונים את מכניסה למתכון חלבונים, הם לא עוברים שום בישול או אפיה, וכפי שאת יודעת זה ממש לא לענין מבחינה בריאותית לאכול חלבון או לתת לילדים ביצים שאינם מבושלות, וביחוד כשיש היום כל כך הרבה סלמונלות , אז בבקשה נסי לדלג על מתכונים שמכילים ביצים שלא מבושלות, תודה על הכל,,,

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:02 1.06.2017)

היי כרמלה,
מלבד מתכון זה אין לי מתכונים המכילים ביצים חיות ובכוונה.
בדר”כ הסיכון יותר גדול הוא באכילת חלמון לא מבושל. החלבון פחות בעייתי. כמובן שחשוב להקפיד להשתמש בביצים שקליפתן שלמה ולא סדוקה עם חותמת עליהן.
בכל מקרה, נתתי אופציה נוספת למי שרוצה בכל זאת להמנע מאכילת חלבון.
ערב נעים 🙂

avatar
נאוה (14:12 5.05.2017)

היי! היום הכנתי את קינוח התותים וכן אצבעות 3 שכבות. תבורכי!!!! יצא מהמם… חבל שאי אפשר להעלות תמונות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:01 5.05.2017)

אני שמחה לשמוע!
בקרוב מאוד יהיה ניתן להעלות תמונות, עובדים על זה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום

avatar
מרים (16:39 28.04.2017)

שלום!
אולי יש לך רעיון למעדן עם תותים אשר מעושר בחלבונים כדי לאכול אותו אחרי אימון מאומץ? אני מעוניינת במשהו פשוט, רך, לא קר מדי (הכי טוב בטמפרטורת החדר) ורצוי טעים.
חשבתי לערבב בבלנדר כמה תמרים, תותים, טופו רך (אני משתמשת ב-soft silken tofu של mori-nu) וגם חלבון ביצה, מה דעתך?
היום עשיתי עם כל החומרים הנ”ל פרטי לחלבון ביצה, מבחינתי יצא טעים. כעת אני חושבת להוסיף לזה גם חלבון ביצה כדי להגדיל את כמות החלבונים. האם לדעתך הוספת חלבון הביצה תפגע בטעם?
ותודה רבה על כל המתכונים באתר הנהדר שלך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:25 28.04.2017)

היי מרים,
אין לי רעיון אבל אם ניסית את השייק עם המרכיבים שציינת ויצא טעים אז זה מצוין. לגבי הוספת חלבון ביצה, אני יודעת שיש כאלה שמוסיפים חלבונים לשייקים אבל זה באמת עניין של טעם. אני חושבת שכדאי לך פעם אחת לנסות ולטעום איך זה.
שבת שלום 🙂

avatar
מרים (17:44 28.04.2017)

תודה רבה על תשובתך! אנסה בפעם הבאה עם חלבון ביצה.
מה שאני עשיתי היה הרבה יותר סמיך מאשר שייק, זה הרבה יותר מזכיר פירה: משהו שאוכלים בכפית (היה טעים, אז אכלתי בכף ולא בכפית!). למען הדיוק, בנוסף לתמרים, תותים וטופו רך, שמתי גם חצי תפוח וקצת צימוקים (ולא הוספתי סוכר). אולי פעם הבאה אוסיף גם קצת קינמון (לכבוד התפוחים)…
שוב תודה,
ושבת שלום!

avatar
טל (11:45 30.05.2017)

היי רציתי לשאול האם ניתן להכין את הקינוח עם דובדבנים כי תותים לא נשארו..
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:09 31.05.2017)

אני חושבת שכן.

avatar
ונסה (19:22 27.04.2017)

שלום אפרת
אפרת שלי חולה על התותחים אז בבוקר קראתי את המתכון ועכשיו בדיוק סיימתי להכין יצאה מעולה
תודה רבה אני מאוד אוהבת את האתר שלך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:49 27.04.2017)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה ונסה

avatar
סתיו (11:11 27.04.2017)

נשמע מדהים! מחכה שיגיע הבלנדר שהזמנתי ואכין. תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:16 27.04.2017)

מעולה, תתחדשי 🙂
יום מקסים

avatar
יעקב (09:36 27.04.2017)

אפרת אהלן

על איזה עוד פירות את ממליצה?
לימון למשל, לקחת תרכיז לימון קפוא של פריגת?
איזה כמות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:54 27.04.2017)

היי יעקב,
אפשר להכין עם פריגת קפוא (לימון, מנגו וכו’). להמיס כחצי מיכל פריגת ולהקציף עם מיכל שמנת מתוקה. אם רוצים לייצב את הקצפת אפשר להוסיף גם כף אבקת אינסטנט פודינג וניל ואם רוצים מרקם רך כמו של גלידה מומלץ להוסיף 200 גרם חלב מרוכז ממותק (מקופסת שימורים).
יום נפלא 🙂

avatar
יעקב (10:09 27.04.2017)

אפרת.
אין עלייך
תודה על תשובה מפורטת

מה עם פירורי אוראו, או מימרח לוטוס,
נראה לי גם יכול ללכת טוב.
יש כמות מדוייקת או לפי העין?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:15 27.04.2017)

אם הכוונה להוסיף פירורי אוראו או ממרח לוטוס למוס הפירות אז כדאי להוסיף לפני העין.
אם הכוונה להכין ממש מוסים/קרמים שמבוססים על אלה אז כדאי להכין את המתכונים המצורפים:
גלידת אוראו
קינוח קרם גבינה ולוטוס

avatar
יעקב (10:41 8.05.2017)

היי אפרת

בזכת הסבלנות שלך אני מרשה לעצמי לשאול שוב….
אם אני מכין מלימון, אז הכמות זה חצי קופסת פריגת, ואת ממליצה על המתכון הראשון, אם אותה כמות כפות פודינג?

המשך יום נפלא

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:58 8.05.2017)

היי יעקב,
המתכון הוא:
מיכל שמנת מתוקה (מומלץ להכניס אותו למקפיא כ10 דקות לפני ההקצפה שיהיה קר מאוד)
חצי מיכל פריגת קפוא (יש להפשיר אותו. אם אתה שם גם חלב ממותק אפשר לערבב אותו עם החלב)
כף אבקת אינסטנט פודינג וניל
200 גרם חלב ממותק (מומלץ אבל לא חובה)
בהצלחה 🙂

avatar
יעקב (12:10 8.05.2017)

תודה רבה
כנראה שלא אשתמש בחלב ממותק כדי לשמור את זה פרווה.

avatar
איילת (06:43 27.04.2017)

והאם אפשר להכין מתותים קפואים או פירות יער קפואים את המתכון הנ”ל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:50 27.04.2017)

היי איילת,
אין לי מתכון למוס לימון אבל אשתדל להעלות בקרוב.
אני מניחה שאפשר להכין מפירות קפואים (באותה כמות הרשומה במתכון) ולטחון אותם למחית.
לפירות יער יהיה צורך להשתמש ביותר סוכר בגלל החמיצות שבהם.
יום מקסים 🙂

avatar
איילת (06:42 27.04.2017)

האם יש אפשרות למתכון מוס לימון?

לקריאת כל התגובות