זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 15-20 דקות
מס’ מנות: 12 מאפינס
סוג: פרווה
מצרכים:
100 גרם שוקולד מריר
חצי כוס (100 ג’) שמן
3 ביצים
3/4 כוס (150 ג’) סוכר
חצי כוס מים פושרים
כוס קמח תופח לפסח (או כוס קמח תפוח אדמה+ כפית אבקת אפיה)
2 כפות (20 ג’) אבקת קקאו
שליש כוס (65 ג’) שוקולד צ’יפס
אופן הכנה:
-מחממים תנור מראש ל-175 מעלות. משמנים תבנית מאפינס מסיליקון או מניחים עטרות נייר בתוך תבנית מאפינס (אין צורך לשמן את עטרות הנייר).
-מניחים בקערית את קוביות השוקולד וחצי כוס שמן וממיסים במיקרוגל במשך 15-20 שניות. מוציאים ומערבבים לתערובת חלקה.
-מערבבים בקערה אחרת (בעזרת כף או מטרפה) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים. מוסיפים מים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח לפסח ואבקת קקאו ומערבבים קלות עד לתערובת אחידה.
-יוצקים את הבלילה לתבנית מאפינס ומפזרים מעל שוקולד צ’יפס.
-מכניסים לתנור ואופים במשך 15-20 דקות, עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
עוגה מקמח תפוח אדמה
- עוגת שכבות שקדים וקצפת |
- סברינה כשרה לפסח |
- עוגת תפוזים בחושה ללא גלוטן |
- מאפינס בננה ללא גלוטן |
- בראוניז שוקולד מקמח תמי |
- עוגת מילקי ללא גלוטן
היי אפרת
נראה ממש טוב!
יש אפשרות לעשות את זה כעוגה ולא כמאפינסים?
ובאופן עקרוני – אפשר להמיר במתכונים רגילים את הקמח לקמח מצה בשביל פסח?
תודה רבה!
כן אפשר לאפות בתבנית אינגליש קייק חד”פ.
זמן האפיה עשוי להתארך ל-30 דקות.
לא מומלץ להמיר קמח רגיל לקמח מצה. זה משנה את כל המרקם ויוצא הרבה פחות מוצלח.
הי. שלא בפסח, אפשר קמח רגיל + אבקת אפיה? כמה קמח ל-24 מאפינס? תודה ושבת שלום.
היי רימה,
תכיני את המתכון הזה- מאפינס שוקולד ותכפילי כמויות ב-3 (ייצאו בסביבות 28-30 מאפינס)
עוד משהו רציתי שיצא לי 24 אז הכפלתי כמויות. השתמשתי במנג’טים של קוק סטור הכי גדולים. יצא לי משהו כמו 40!! מטורף 😱😂🤪 הרגשתי כמו במפעל.
היי יצא מעולה!! עשינו עם כרגיל. משום מה יצא עם חתיכות צהובות. מה שבחיים לא קרה. מה זה? אפשר פעם הבאה לשים חלב במקום מים?
היי שני,
מה הכוונה חתיכות צהובות? בקמח עצמו או אחרי שהוספת אותו לבלילה?
אפשר לשים חלב.
חתיכות צהוב בהיר/לבן אחרי שלב העירבוב וגם כשאכלנו היה גושים קטנים. אולי קמח. לדעתי משהו השתנה בכרגיל.
גיליתי מה זה הגושים. שאלתי גם בקבוצת צליאקים. יש לי קשב וריכוז. שכחתי את קערת השוקולד והשמן ושמתי אותה בסוף. צריך אזהרות בתחילת המתכון שיש חשיבות לסדר המרכיבים 🤦🏻♀️🥴
בוקר טוב:)
נכון, סדר הערבוב חשוב.
לא נורא, ככה לומדים😉❤️
יש לך עוגה לפסח בלי קמח אנחנו לא משתמשים ויש רק שקדים טחונים ויש לי רק איזה מתכון אחד של עוגיות שלא יוצאות כל כך טעים או שיש לך רעיון איך לטחון את שקדים כי אנחנו לא קונים טחון
יש את העוגה הזו- עוגת שקדים ושוקולד
אפשר לטחון שקדים במטחנת קפה או מעבד מזון קטן. חשוב לא לטחון יותר מידי שזה לא יהפוך לחמאת בוטנים.
האם המתכון מתאים לאנשים עם צליאק? כי כתוב על הקמח תופח של פסח שהוא מכיל גלוטן אבל גם כתוב שזה מתאים לפסח
היי
רוב הקמחים לפסח הם ללא גלוטן. אם העוגה מיועדת למישהו רגיש לגלוטן חשוב לוודא שמדובר בקמח ללא גלוטן (וכך גם לגבי שאר המצרכים).
היי אפרת נראה מושלם!! אפשר להחליף בקמח רגיל פשוט עם אבקת אפייה??
היי,
שמחה שאהבת את המתכון!
אפשר(:
איך אפשר להמיס לא במיקרוגל לא בא לי שהשוקולד ישרף
או פשוט לכמה דקות מדויק לשים במיקרוגל
שמתי ל3 דקות ונשרף
היי,
3 דקות רצופות זה זמן ארוך מדי בשביל השוקולד. יש להכניס למיקרוגל ל-15-20 שניות.
יצא כל כך טעים, מכינה פעם שלישית! רק שאלה ,איך אפשר שיהיו קצת פחות פירורים כשאוכלים אותו? כל הבית מלא בפירורים של הטעים הזה
איזה כיף שנהנית מהמתכון!
אין כל כך מה לעשות עם הפירוריות, זה המרקם של רוב עוגות הפסח(:
היי, נתקעתי בלי קמח תפו”א ובלי קורנפלור ): האם ניתן להכין ללא המצרכים הללו? (יש לי קוקוס, אגוזים טחונים…)
היי,
מקוקוס ואגוזים בלבד לא ניתן להכין(:
הכנתי ויצא מעולה!!! ממליצה ממש!
תודה רבה על המתכונים המדהימים!
איזה כיף לשמוע, נראה מדהים(:
תודה על השיתוף😊
איך אפשר להכין את המתכון ללא סוכר?
אפשר להשתמש בממתיק מלאכותי (סטיביה, סוויטאנגו, כמו סוכר וכדומה) או בדבש אם אין בעיה איתו.
אפשר לשים בתבנית ויצא עוגה רגילה ולא במאפינס?
כן, אפשר בתבנית אינגליש קייק.
עוגות מוצלחות לא ציפיתי שככה יתפחו הכנתי עם קמח תפוח אדמה נגמר ברגע שיצא
להכפיל כמויות חג שמח!
איזה כיף לשמוע!
תודה על השיתוף וחג שמח😊
שלום אפרת. ביצים L או XL כמה לשים? תודה וחג שמח.
היי רימה,
שימי 3 ביצים בגודל M או L.
מתכון מצויין!!! אחד המתכונים להכין לפסח.
הם יצאו מצויינים וטפחו ולא נפלו גם אחרי שהוצאתי אותם מהתנור!!!
שידרגתי קצת והוספתי אגוזי מלך.
מושלללםםםם!!!!
שמחה שיצא מוצלח, נראה משגע!
תודה על השיתוף😊
היי אפרת,
אפשר להישתמש בקורנפלור במקום בקמח כשר לפסח?
היי,
את יכולה להכין את המתכון לעוגת שוקולד לפסח שיש בה קמח תפו”א (אפשר להחליף אותו בקורנפלור) וקמח מצה.
היי אפרת,
אפשר לעשות את התכון גם אם קמח רגיל סתם למאפינס רגילים?
זה נירא ממש טוב להכין את זה סתם..
ואם אני רוצה אותם רק בוניל אני יכולה פשוט לא להוסיף את הקקאו והשוקולד?
מה אפשר אז לשים בשביל לתת למאפינס טעם אם הם בלי קקאו?
שרה
היי,
אפשר להכין את המתכון הזה למאפינס וניל.
רוצה להכין את התיבול הזה עם קוביות חזה עוף על שיפודים, כמה זמן אפיהרגילה? אם רוצה על מצב גריל-כמה זמן?
תודה על האתר המדהים, אליפות
סליחה, השאלה קפצה לי בטעות לכאן, התכונתי למתכון של שוקיים בתנור ברוטב חרדל דבש
היי,
שמחה שאת נהנית מהאתר!
יש לאפות על 180 מעלות (אפשר בתכנית טורבו) למשך כ-20 דקות או עד למידת העשייה.
במצב גריל מומלץ לאפות רק בסיום האפייה כדי להשחים מלמעלה.
בוקר טוב❤️
האם ניתן להשתמש בביצים M? אם כן, בכמה?
היי,
אפשר לשים 3 ביצים M.
בהצלחה❤
הכנתי את המתכון פי 2 בעוגה, פיזרתי מעל שוקולד צ,יפס, סמוך להגשה שמתי שוקולד מומס חם ויצא מעדן! תודה רבה!!!!!
שמחה שאהבת את המתכון ושיצא מוצלח!
תודה על השיתוף🌺
היי אפרת יקרה! רציתי לשאול מה הכמויות אם אני רוצה להכין כמות כפולה של עוגיות, נגיד 30 מאפינס? תודה רבה ושנה טובה 🙂
היי,
את יכולה להכין כמות כפולה פי 3 ולקבל כ-36 מאפינס.
שנה טובה❤️
המאפינס יצאו מדהימים הם 3 כפות ממרח שוקולד במקום השוקולד.
שמחה מאד לשמוע שיצא מוצלח, נראה מעולה!
תודה על השיתוף ועל הפרגון🌺
היי אפרת, הכנתי בפסח ויצא מוצלח מאוד. תודה רבה.
רציתי לשאול האם ניתן לוותר על הקקאו?
היי,
איזה כיף שיצא מוצלח!
אפשר לוותר על הקקאו (כדאי להוסיף תמצית וניל) על מנת שיצאו מאפינס וניל.
חשבתי שהשוקולד המריר נותן את הטעם השוקולדי גם מבלי הקקאו. זה לא ככה?
חשבתי שאת מעוניינת במאפינס וניל ושתשמיטי גם את השוקולד.
אם התכוונת להכין עם השוקולד רק בלי קקאו- עדיין יהיה טעם שוקולדי אך פחות מודגש (וגם הצבע יהיה בהיר יותר).
תודה על התשובות. אז אוכל להוסיף עוד שוקולד מריר במקום הקקאו? באיזה כמות לדעתך?
הוספת שוקולד עשויה לפגוע במרקם, זה לא יהווה תחליף לקקאו. אפשר להכין את המאפינס ללא הקקאו.
היי אפרת רציתי לשאול אם אפשר לשים קמח טפויקה במקום קמח תפוח אדמה או קמח מצה או קמח תופח
היי,
לא ניסיתי בעצמי, אך יתכן ואפשר להמיר את הקמח לפסח בחצי כוס קמח מצה+ רבע כוס קמח תפוח אדמה+ רבע כוס קמח טפיוקה.
תודה רבה אין עליך!!!🥰🥰💖
היי אפשר להשתמש בכוס קמח ללא גלוטן?
היי,
כן, ולהוסיף כפית אבקת אפייה.
היי,
האם ניתן להמיר את השוקולד בממרח שוקולד?
באילו כמויות?
תודה רבה!
היי,
לא בטוחה אם יצא מוצלח ללא שוקולד, אבל אפשר לנסות להמיר ב-3 כפות ממרח שוקולד.
בהצלחה!
מעדכנת שיצא מעולה עם 3 כפות גדושות ממרח שוקולד!
תודה רבה רבה!
שמחה לשמוע! תודה שחזרת לשתף וחג שמח🌺
הי אפרת
במאפינס מקמח תפוא -אם אין דבש מה אפשר לשים וכמה? סילאן?
תודה רבה וחג שמח🌸🥂
היי,
לא בטוחה שהבנתי את השאלה- אין במאפינס דבש…
אם התכוונת למתכון אחר אפשר להמיר דבש בסילאן באותה כמות.
בהצלחה וחג שמח🌺
היי , יש אפשרות להכין היום ולהגיש מחר בערב חג? איך את ממליצה לשמור?
היי,
אין בעיה להכין היום ולשמור במקרר עטוף היטב עד להגשה או על השיש בקופסה אטומה.
המון תודה על המתכון. יצא מעולה. חג שמח.
נראה מושלם:) תודה על השיתוף!
יצא מעולה!! תודה רבה!!!
מהמם 😍
תודה תמר
אליפות העולם!!! ההיתי חייבת לחזור לעדכן! קלה להכנה, קריספית מלמעלה, נימוחה ורכה מבפנים, פשוט שלמות! תודה אפרת! אינעליךךך❤️❤️
כיף שיצא מוצלח! תודה יקירה על העדכון🌺
הי אפרת, נראה מעולה. אין לי שוקולד ציפס. מה לשים במקום?
היי מיכל,
אפשר לשים שוקולד מריר קצוץ עם סכין. אם אין לך אני חושבת שאפשר גם לשים אגוזים קצוצים.
שלום אפרת. המתכון נראה מעולה. אין לי תבנית סיליקון לפסח. האם ניתן לאפות את כל הבלילה כעוגה שלמה?
היי אסנת,
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק. זמן אפיה עשוי להתארך ל30 דקות:)
מעולה. תודה רבה וחג שמח
תודה על האפשרות לשמור בקובץ במחשב, זה ממש נח!
משום מה אני לא מצליחה להדפיס את המתכון הזה
מתכונים אחרים כן
היי מלי,
מוזר שאת לא מצליחה, כדאי שתנסי שוב🌺
טעים מהקפאה?
אוכל להכין היום ולהפשיר בחג?
תודה על הכל!
היי מלי,
אין בעיה להקפיא ולהפשיר בחג:)
היי אפרת, הכנתי עם קורנפלור ויצא מעולה!!!
האם יש גרסה טבעונית? תחליף לביצים?
תודה רבה 🙂
היי הדר,
פחות מומלץ להחליף את הביצים במתכונים עם יותר משתי ביצים. את יכולה בכל אופן לנסות לפי האפשרויות הבאות:
1 ביצה = חצי בננה מעוכה + רבע כפית אבקת אפיה. או:
1 ביצה = רבע כוס רסק תפוחים לא ממותק.
בהצלחה!
היי אפרת יקרה,
המתכון נראה מעולה!
האם ניתן להשתמש בקמח שקדים?
תודה רבה מראש 🙂
היי הדר,
לא ניסיתי, אבל חושבת שאפשר:)
כמה זה בתבניות?
12 מאפינס…
תבנית אינגליש קייק.
שימי לב שזמן האפיה עשוי להתארך ל30 דקות.
שלום, האם אפשר להמיר את הקמח תפו”א לקורנפלור?
אפשר 🙂
תודה רבה רבה על המתכון.כשגילו שהבת שלי צליאקית היא הייתה בבאסה וחשבה שהדברים ללא גלוטן הם מגעילים.הכנתי לה את המאפינס והיא כל כך שמחה! עשית לי את היום
איזה כיף לשמוע ❤️
על האש הכנתי יצא מדהים
תודה עדן 🙂
מתכון על האש
איזה אתר מגנוב!!
תודה 🙂
הי אפרת,במקרה ואין לי קמח תפוא יש אפשרות לאיזשהו קמח אחר ללא גלוטן? אם כן,איזה?
אפשר קמח תמי או רגיל.
תודה , עזרת לי גם בעניין הזה…
רכים וטעימים! הכנתי השבוע עם קמח תופח ולא קמח מצה
שמחה לשמוע 🙂
יצאו מווושלמות😋
השתמשתי בקמח מצה+ אבקת אפייה
שמחה שיצא טעים 🙂
סליחה.. הסתכלתי על מתכון אחר..
בכ\”א המתכונים ממש מוצלחים אחד אחד!!
תודה רבה!
המתכון היה שונה אתמול??
א\”כ אשמח לקבל את המתכון הקודם. פשוט הכנתי ויצא מוצלח מאד
ואני רוצה לשחזר את זה שוב.. תודה!
זה התמונה של המאפינס הזה….
נראה מעולה! תודה יקרה ❤️
סליחה זה היה המאפינס תפוז🤗
הכנתי לפני כמה דקות,
והנה התוצאה……..
מהמם 😍
תודה חני
האם אפשר להכין כעוגה ולא כמאפינס?
כן. אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק. זמן אפיה עשוי להתארך ל30 דקות.
הי אפרת אתר מעולה אני מתה עליו!
לגבי המאפינס- משום מה לקח להם הרבה זמן אצלי להאפות, הרבה יותר מ20 דקות. יכול להיות שזה בגלל ששמתי בשלב הכי נמוך התנור ולא באמצעי?
בכללי עוגות יוצאות לי יותר טוב בשלב הנמוך ולכם שמתי שם.
כן, זה יכול להיות. הכי מומלץ שהעוגה תהיה מונחת במרכז התנור.
חיממת את התנור 8-10 דקות מראש? גם זה מאוד חשוב.
הכנתי לחג ויצא מושששששששששש😋💖💖💖💖💖💖
שמחה לשמוע ❤️
אין לי קקאו וגם לא שוקולית. מה אפשר לשים במקום? להמיס שוקולד? או אולי משהו אחר (טעם אחר ולא שוקולד לבלילה עצמה?)
אפשר להוסיף 25 גרם שוקולד מומס.
היי!
אם יש לי קמח מצה לעוגה (טחון דק מיוחד לאפיה), מה יחס ההמרה? והאם יש צורך גם בקמח תפו\”א?
עדיף להשתמש רק בקמח תפו”א.
בקמח המצה הדק אפשר להשתמש במתכון הזה- עוגת שוקולד לפסח.
הכנתי את המאפינס האלה לערב חג, השתמשתי בקמח תפו\”א והן יצאו מעולות!! הכל חוסל (= תודה רבה על מתכון קל ומהיר וטעים!!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה רבקה
המאפינסים יצאו מעולה ,ממליץ בחום!!
שמחה לשמוע 🙂
תודה ערן
האתר הזה מושלם !!! והמתכון הזה מוששש ב\”ה!!!עשיתי בתבנית 1
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה זוהר
נהדר! עשיתי שני שליש מתכון בערך (כי לא בא לי לשים יותר משתי ביצים הן יקרות ערך היום…), יצא רך וטעים ותפח יפה מאד. הבלילה נראתה לי טיפה דלילה אז הוספתי שתי כפות אגוזים
טחונים.
מעולה 🙂
תודה נעמה וחג שמח 🌺
הכנתי את העוגה הזו ושפכתי את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק והשתמשתי בקמח תפוחי אדמה ויצא פשוט מדהים!!!
אין על המתכונים שלך!
מעולה 🙂
תודה דבורה וחג שמח 🌺
תודה רבה יצא טעים מאד
תודה אביגיל וחג שמח 🌸
תודה רבה!! נהניתי מאוד מהמתכון!! הכנתי לחג וכבר כמעט לא נשאר, יצא טעים מאוד וההכנה מהירה!!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אודליה וחג שמח 🌺
שלום וברכה, אין על המתכונים שלך!
כתבת קמח תפו\”א וכפית א. אפייה, זה בסדר להמיר את זה במקום קמח תופח נכון? עשיתי לפני כמה שנים עוגה עם קמח מצה/ קמח תפו\”א וזה לא היה אפוי מבפנים כלל רק למעלה, במתכון הזה לא אמור להיות כל נכון?מפחדת מפנצ\’ר… תודה לך!!
כן, זה יוצא טעים גם עם קמח תפו”א + אבקת אפיה.
יש לערבב אותם קודם בנפרד ורק אז להוסיף לבלילה.
יש לאפות בחום עליון וחום תחתון ולחמם את התנור כ-10 דקות לפני האפיה.
חג שמח 🌺
היי אפרת
האם במתכון זה ובשאר המתכונים שלך שנדרש שוקולד מריר ניתן להשתמש בשוקולד ציפס במקום (או במקרה זה להוסיף ואם כן אשמח לדעת כמה)
או בשוקולד בישול (לא מכירה רק שמעתי)
תודה וחג שמח.
כן אפשר.
היחס הוא 100 גרם שוקולד מריר = חצי כוס שוקולד צ’יפס.
אפשר גם בשוקולד לבישול.
חג שמח 🌺
היי
האם במקום שמן אפשר חלב? אם כן האם אותה כמות?
היי מרינה,
במקום שמן אפשר לשים חמאה מומסת. חלב פחות מתאים.
שלום אפרת, מתאים לאינגליש אחת? על איזה חום לשים בטוסטר אובן? תודה
כן, אפשר להכין באינגליש קייק. זמן האפיה עשוי להתארך ל25-30 דקות.
שימי על אותה טמפרטורה ותעקבי אחרי האפיה לוודא שזה לא נשרף החלק העליון.
מומלץ לקרוא- אפיה בטוסטר אובן.
היי
רציתי לשאול אם אפשר במקום צפס שוקולד אפשר לשים אגוזים?
אפשר אבל יותר טעים עם שוקולד צ’יפס. אפשר לשים גם שוקולד מריר קצוץ עם סכין.
היי אפרת! מתכוננת לפסח (עכשיו שיש זמן כי בקושי הולכים לעבודה 🙁 ) – רציתי לשאול, האם שמעת על קמח קוקוס?? קניתי לפסח בשבוע שעבר כי אמרו לי שהוא בריא. בעיקרון הבנתי ששמים רק רבע עד שליש מכמות של קמח רגיל, לא בטוחה לגבי המרה מקמח תפו\”א או קורנפלור. האם אפשר להשתמש בקמח זה למתכונים שלך לפסח?? תודה רבה ובריאות טובה 🙂
היי אודליה,
שמעתי אבל לא יצא לי עדיין להתנסות.
אני לא יודעת אם הוא מתאים כתחליף בכל סוגי המתכונים אבל במתכון הזה נראה לי שכן.
המון בריאות ורק בשורות טובות 🙂
היי אפרת
האם אפשר להשתמש בקמח רגיל?
יש מתכון למאפינס שוקולד מקמח רגיל.
היי אפרת
תודה על האתר המקסים שלך, הכנתי כמה עוגות מהאתר שלך והכל נטרף
ציונה
שמחה לשמוע ❤️
תודה ציונה
היי
שמן יכול להיות גם שמן קוקוס? (מעדיפה לא קנולה)
תודה רבה
כן.
התחלתי להכין גלידה: הפרדתי 3 ביצים וללבן הוספתי שלושת רבעי כוס סוכר אבל הוא לא התקשה. לצהוב הוספתי מלח וסוכר וניל… אני רוצה להכין מזה משהו אחר… המתכון הזה יתאים?
כן אפשר.
אפשר קקאו במקום שוקולד?
מה המינון?
תודה רבה רבה על האתר המבורך!
היי אילנה,
אני מניחה שבמקום השוקולד אפשר להוסיף כף אבקת קקאו נוספת + 4 כפות מים אבל אני חושבת שעם שוקולד זה יותר מוצלח מאשר עם קקאו בלבד.
הי.. מתכננת להכין את המתכון בתבנית אינגלשקייק. העניין שלפסח יש לח רק טוסטר אובן. ייצא טוב לדעתך? יש לך טיפים לכמה זמן וכמה מעלות בתנאים של אובן?
היי לימור,
אני יודעת שהרבה משתמשים בטוסטר אובן לאפית עוגות ואין עם זה בעיה.
ממליצה לקרוא את זה – אפיה בטוסטר אובן.
חג שמח 🌷
מתכון קל וממש טעים! השתמשתי בקמח תפוחי אדמה ובחצי כוס מים הוספתי כפית נס קפה..
ממש תודה על המתכון🤗
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מגי
היי אפרת, לילה טוב. אין לי שמן, מה אני יכולה לשים במקום? תודה.
אפשר לשים 85 גרם חמאה מומסת.
היי אפרת תודה על המתכונים אפשר להקציף עם מיקסר שיצא אוורירית?ובמקום הפצפוצים אפשר להכין גנאש?
תודה רבה על המתכונים:)
כן לשתי השאלות.
חג שמח 🌸
האם זה מתאים לתבנית קפיצית24
ואם כן כמה זמן ובאיזה חום?
לתבנית עגולה 24 יש להכפיל כמויות ב-2.
אפיה ב-175 מעלות במשך 40-45 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
חג שמח 🌸
היי אפרת,
ראשית תודה על המתכונים הקלילים והטעימיםםםםםםם!!
אפשר להכין את זה בתור עוגה בתבנית? האם זה אותם כמויות?
כן. אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק.
חג שמח ❤️
הי, האם יעבוד עם שוקולית ולא קקאו??
כן.
חג שמח 💗
תודב על המתכון ועל כל התמיכות שלך. האם ככלל אפשר להחליף קמח תפוא בקמח מצה? מה ההבדל במרקם?
היי אוסנת,
לא תמיד אפשר להמיר קמח תפו”א בקמח מצה. המרקם שלהם שונה לגמרי וגם כמות המים משתנה.
אם את מעדיפה להכין עם קמח מצה תכיני את המתכון הזה- עוגת שוקולד לפסח בתבניות מאפינס.