שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25-30 דקות

מס’ מנות: 6 מאפינס תירס

סוג: חלבי

מצרכים:

ביצה

100 מ”ל שמנת חמוצה/יוגורט/ גבינה לבנה

רבע כוס חלב

4 כפות שמן

כפית שטוחה סוכר

רבע כפית מלח

חצי כוס קמח תירס טחון דק לאבקה (80 גרם)

שליש כוס קמח תפו”א (60 גרם)

כפית מלאה אבקת אפיה

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים/מאפינס.

-מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת בלילה רכה.

-יוצקים את הבלילה לתבנית שקעים משומנת ואופים במשך 25-30 דקות, עד להזהבה יפה.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

לחמניות מקמח תירס

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת קרמבו לפסח
עוגיות טחינה לפסח

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
סשה (21:15 12.06.2021)

הי אין לי קמח תפוא , האם להחליף בקמח רגיל או להשתמש רק בקמח תירס?

מתכונים ב-10 דקות (22:24 12.06.2021)

היי,
אפשר להחליף קמח תפו”א בקמח רגיל, ואפשר גם לשים כוס קמח רגיל סה”כ במקום שני הקמחים.

שרית (19:39 22.03.2021)

היי, אין לי קמח תירס, אפשר במקום להוסיף עוד קמח תפוחי אדמה?

מתכונים ב-10 דקות (20:04 22.03.2021)

היי שרית,
לא ניסיתי להכין רק עם קמח תפו”א כך שאני לא יודעת, אבל את יכולה לשים במקום קמח תירס קמח תמי או קמח כרגיל או קמח מצה דק לעוגות.

י.ב (09:58 1.04.2021)

תנסי ותספרי לנו איך יצא

ורד (10:44 25.12.2020)

האם אני צריכה להוסיף את כול המרכיבים החלביים? או לבחור אחד מהם?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:49 25.12.2020)

לבחור אחד מהם.

מירב (11:42 30.06.2020)

אם יש לי רק קמח תפו”א אפשרי להכין? כמה מאפינס יוצאים לפי הכמות שרשמת?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:16 30.06.2020)

הכמות מספיק ל-6 מאפינס.
לא ניסיתי להכין רק עם קמח תפו”א כך שאני לא יודעת.

יעל (08:47 25.06.2020)

המאפינס הכי מוצלח שאכלתי אני רוצה להכין ליום הולדת של הבן שלי לגן למחר.
האם אוכל להכין היום בערב ? או שעדיף לקום בבוקר ולהכין
האם אפשר כמות של 20 מאפינס ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:46 25.06.2020)

היי יעל,
אם היה מדובר בקמח רגיל אז אין בעיה אבל מאחר ומדובר בקמחים כאלה אני חוששת שהמאפינס קצת יתייבשו עד מחר.
אם בכל זאת תחליטי להכין היום בערב אז אני ממליצה לפחות לחמם אותם מעט מחר בבוקר.

יעל (15:19 25.06.2020)

ומה כמות החומרים ל20 מאפינס ?
חייבת לציין כי האתר שלך מדהים והגיע לך להגיע לחדשות 2 היית מדהימה כרגיל!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:27 25.06.2020)

כמויות ל 20-24 יחידות:
4 ביצים
400 מ”ל שמנת חמוצה/יוגורט/ גבינה לבנה
כוס חלב
שני שליש כוס שמן
2 כפות שטוחות סוכר
כפית מלח
2 כוסות קמח תירס טחון דק לאבקה
כוס ושליש כוס קמח תפו”א
4 כפיות אבקת אפיה
ותודה ❤️

רותם שקד (19:23 11.06.2020)

אני צליאקית כבר 5 שנים,ולצערי אין לי קמח תירס בבית.אפשר להמיר בקמח אחר ללא גלוטן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:53 11.06.2020)

אני מניחה שאפשר לשים קמח תמי או כרגיל במקום קמח תירס+קמח תפו”א.

Orit Goldman (00:31 1.05.2020)

שלום
האם אפשר להוסיף קמח רגיל
במקום הקמחים
ולהוסיף גרגרי תירס
ואיזה כמויות?
נ.ב חולהה על המתכונים שלך ☺

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:02 1.05.2020)

אני חושבת שאפשר לשים כוס קמח רגיל במקום שני הקמחים ולהוסיף לתערובת רבע-שליש גרגירי תירס משימורים.
אם במקרה התערובת יוצאת יבשה כדאי להוסיף כמה כפות חלב/מים לפי הצורך.

גלית (16:52 15.04.2020)

מתכון מעולה !!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:29 15.04.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

הילית (20:43 13.04.2020)

טבענתי את המתכון. במקום ביצה שמתי רבע כוס רסק תפוחי עץ, חלב צמחי יוגורט צמחי. יצא ממש טעים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:58 13.04.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

ziva (03:35 11.04.2020)

אפשר להשתמש בקמח מצה במקום קמח תפו״א

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:08 11.04.2020)

לא יודעת, לא ניסיתי. לפי התגובות אפשר להמיר בקורנפלור או קמח חומוס.

אורלי (08:18 7.04.2020)

לאתי
האם לא השתמשת במה ששינית בקמח תפוחי אדמה וקמח תירס?
או שבנוסף לזה הוספת קוטג וגבינה?
כמו שכתבת

אתי (14:18 2.04.2020)

הכנתי מנה כפול 3, יצא מאוד טעים.
שינתי מעט את המתכון:
1 גבינה שמנת;50 גרם קוטג\’ 50 גרם גבינה לבנה.
הוספתי כ-1/4 כוס קמח מצה ליצב את התערובת.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:05 2.04.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה שחזרת לשתף

זיוה (18:06 15.12.2019)

ניסיתי עם 100מל שמנת פרווה+רבע כוס מים .לצערי יצא שמנוני,צמיגי וחסר נפח(צנח אחרי ההוצאה מהתנור לאחר 30 דקות אפיה). האם האשם בשמנת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:39 15.12.2019)

כן, המרקם יצא כך בגלל השמנת והמים. במקרה הזה השמנת החמוצה/גבינה/יוגורט הם שנותנים נפח ומרקם מוצלח.

זיוה (18:38 16.12.2019)

בגלל אי סבילות ללקטוז.יש אופציה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:11 17.12.2019)

אני מבינה אבל במקרה הזה אין לי רעיון לתחליף שאינו חלבי שיעשה את העבודה.
אפשר להשתמש ביוגורט דל לקטוז.

צילה סמל רצון (12:14 9.04.2020)

לזיוה- באי סבילות ללקטוז הרבה פעמים יוגורט עיזים אפוי עובר בסדר, במידה ולא יש הרבה פעמים אפשרות להשתמש ביוגורט סויה בטעם טבעי של תנובה( באותה כמות) יחד עם 1/4-1/2 לימון סחוט קלות לטעם הרצוי..( אני טבעונית לשעבר שגם אני וגם הבנות שלי עם אי סבילות תורשתית ללקטוז)

צופ (16:30 12.10.2019)

עשיתי את זה פרווה. במקום גבינה שמתי תפוח אחד מרוסק ובמקום חלב שמתי מים. במקום סוכר שמתי כף מייפל. ושמתי פירות יער מהקפאה. יצא מעולה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:45 12.10.2019)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

לירון (14:34 24.07.2019)

היי אפרת,
אם אני רוצה לעשות כמות משולשת,
איך להכפיל את הכמויות? עדיף להכין כל פעם בלילה חדשה?
ואיך לשמור אותם אם אני מכינה יום לפני?
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:16 24.07.2019)

היי לירון,
אפשר להכפיל כמויות ב-3:
3 ביצים
300 מ”ל שמנת חמוצה/יוגורט/ גבינה לבנה
3/4 כוס חלב
חצי כוס שמן
כף סוכר
כפית שטוחה מלח
כוס וחצי קמח תירס טחון דק לאבקה
כוס קמח תפו”א
3 כפיות מלאות אבקת אפיה
לדעתי עדיף להכין באותו יום שמגישים. אם את מכינה יום-יומיים לפני אז אפשר להקפיא לאחר שהמאפינס התקררו לטמפ’ החדר ולהפשיר באותו יום שמגישים. לחמם לפני ההגשה.

גל (19:35 7.05.2019)

אהלן, יצא מעולה תודה רבה
רציתי לשאול כמה קלוריות בערך יש במאפינס אחד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:55 7.05.2019)

כ-150 קלוריות.

אילנה. (11:01 7.05.2019)

וואו מושלם!!!!!! פשוט, יפה וטעים להפליא!
אלופה!!
אגב, 100 מ”ל גבינה לבנה זה שווה ל100 גר’?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:49 7.05.2019)

שמחה שאהבת 🙂
לשאלתך -כן (פחות או יותר).

נינה (15:53 22.04.2019)

וואו!! יצא להיט!! תכפילו כמויות או אפילו תשלשו אותם..
אם יש לך מתכון לעוגה כשרה לפסח (ללא צורך במיקסר) אשמח מאוד מאוד לקישור!
המון תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:33 22.04.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
יש את המתכון הזה- מאפינס שוקולד לפסח.
חג שמח

צבר מיינצר (13:32 16.04.2019)

יצא מעולה!! החלפתי את קמח תפ”א בקורנפלור
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:45 16.04.2019)

תודה שחזרת לעדכן 🙂
חג שמח!

יונתן (16:05 25.01.2019)

שלום, הכנתי עכשיו את המתכון ויצא מעולה. האם אפשר להקפיא את הבלילה לפני האפייה, ולהפשיר כשרוצים לאפות? אם כן, באיזו דרך את ממליצה להפשיר במיקרו או בחוץ? תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:21 25.01.2019)

היי יונתן,
עדיף להקפיא את המאפינס עצמו לאחר אפיה. אני חוששת שהקפאת הבלילה תפגע בה.
הפשרה – בחוץ.

הדר (00:19 11.10.2018)

היי אפרת,
אין בעיה להכין ולהקפיא נכון ?
מה הדרך המומלצת לשמור על טריות המאפינס?

תודה מראש!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:02 11.10.2018)

כן, אפשר להקפיא ולהפשיר כל פעם את הכמות שרוצים.
יום נפלא 🙂

גלית (09:07 4.07.2018)

היי, אני צליאקית מאובחנת כבר 6 שנים ועד היום לא מצאתי מתכונים קלים. כל המתכונים יש בהם קמחים משוניו ולי לא הייתה האנרגיה להכין. אתמול גיליצי את האתר שלך והכנתי את המאפינס רק שהחלפתי את קמח התירס בקמח חומוס ושינתי את היחסים כך שקמח תפ”א היה בכמות גדולה יותר. יצא נפלא אני בשוק כמה זה טעים. הכנתי גם לחם טחינה והוא יצא מהמם. תודה תודה תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:42 4.07.2018)

היי גלית,
ברוכה הבאה לאתר 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
מקווה שתמצאי עוד הרבה מתכונים טעימים.
המשך יום מקסים 🌷

עינב (17:19 8.03.2019)

תוכלי לכתוב מה המתכון שיצרת?

זויה (09:37 25.05.2018)

בוקר טוב.
אם אין לי קמח תפוח אדמה, האם אוכל להמיר אותו לקמח רגיל (כרגיל) או שזה יהרוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:50 25.05.2018)

לדעתי אין בעיה.

ענת (05:52 2.04.2018)

חג שמח!
במה אפשר להמיר את מוצרי החלב?
תודה על האתר הנהדר.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:35 2.04.2018)

חג שמח ענת 🙂
מוצרי החלב הם אלה שמעניקים למאפינס את המרקם. לא בטוחה אם ייצא מוצלח בלי.
יכול להיות שבמקום החלב והשמנת החמוצה אפשר להשתמש בשמנת פרווה ולשים כחצי מיכל (125 מ”ל). בכל מקרה לא ניסיתי.

דנה (11:06 8.01.2018)

שלום
מה אפשר לשים במקום סוכר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:59 8.01.2018)

כפית דבש או מייפל.

נוגה (05:00 14.12.2017)

האם אפשר להמיר את הקמחים., לקמח רגיל (לבן)?.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:50 14.12.2017)

אני חושבת שבמקום קמח תפו”א וקמח תירס אפשר לשים כוס וחצי קמח רגיל.

לאה (08:06 30.10.2017)

ועוד שאלה ברשותכם: האם אפשר להקפיא ואם כן לכמה ימים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:12 30.10.2017)

אני מניחה שאפשר להקפיא לחודש ימים, בתנאי שעוטפים היטב.

לאה (08:03 30.10.2017)

האתר הזה מנצח את כולם!! תודה רבה לכם.

שאלה: אפשר להמיר את קמח תפו”א בקמח אורז? כי יש לי את 2 הקמחים תירס ואורז.

תודה מראש,
לאה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:11 30.10.2017)

היי לאה,
לא בטוחה איך זה ייצא עם קמח אורז (לא ניסיתי). אם יש לך קמח ללא גלוטן כמו קונדיטור או תערובת קמחים כלשהי (כמו כרגיל או תמי) אז נראה לי שעדיף להשתמש בהם במקום קמח תפו”א.
יום מקסים 🙂

מאיה (09:10 14.05.2017)

היי

האם אפשר להמיר לתבנית אינגליש קייק ? והאם אלו הכמויות ?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:55 14.05.2017)

היי מאיה,
אני חושבת שכדאי להכפיל את כל הכמויות ב1.5.
קחי בחשבון שזמן האפיה יתארך ל40-45 דקות.

דניאלה (12:20 16.04.2017)

היי,
אפשר להכין בלי ביצה? להוסיף משהו אחר במקום ביצה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:44 16.04.2017)

היי דניאלה,
אני מניחה שאפשר לוותר על הביצה, זה פשוט ייצא קצת פחות אוורירי.
אם הבלילה יוצאת קצת קשה או יבשה יש להוסיף עוד קצת יוגורט/גבינה לפי הצורך.
חג שמח 🙂

קריסטינה (00:30 20.03.2017)

יקירתי…אין לי קמח תירס וחשוב שיהיה כשר לפסח. מה את מציעה לי כתחליף? באחת ההערות קראתי כי קמח תירס הולחף בקמח מצה , אם כן לטחון דק?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:14 20.03.2017)

כן, רצוי לטחון את קמח המצה כמה שיותר דק.
יום מקסים יקירה 🙂

ענת (20:04 19.02.2017)

אתר נהדר, מתכונים מעולים! כמעט תמיד מוצאת.אצלך פתרון שווה 🙂
צריכה קמח ללא גלוטן, לצליאקים.. אשתמש בקמח תפא והאם חייבת.קמח תירס?

מתכונים ב-10 דקות (22:46 19.02.2017)

היי ענת,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
לדעתי עם קמח תפו”א בלבד זה ייצא הרבה פחות מוצלח. השילוב עם קמח תירס מוסיף ועושה את ההבדל.

שיר (12:16 28.11.2016)

יצא מעדן – שינויים שעשיתי : הכנתי כמויות בערך… במקום קמח תפוחי אדמה בשתמשתי בקמח 1 ל 1 ללא גלוטן, שמנת שמתי שמנת של פעם….במקום סוכר שמתי סוכר וניל. והכנתי בתבנית אינגליש-קיק מסיליקון, ואחרי 20 דק הוצאתי את העוגה, שמתי על נייר אפייה הפוך וחזרה לתנור לעוד 2 דק. יצא מעולה תודה רבה – מתכוונת להמשיך לשחק על בסיס המתכון הזה…. 🙂

מתכונים ב-10 דקות (12:22 28.11.2016)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ולשתף.
יום מקסים

מיכל (21:34 14.11.2016)

המרתי בקמח חומוס במקום קמח תפו”א כי לא היה לי. יצא פשוט מעדן!!!!

מתכונים ב-10 דקות (22:34 14.11.2016)

תודה מיכל, שמחה לשמוע 🙂

א (10:05 10.10.2016)

היי, אפשר להמיר את קמח תפ”א בעוד קמח תירס? ואם אני טוחנת את קמח התירס לאבקה, זה במעבד מזון?

מתכונים ב-10 דקות (11:30 10.10.2016)

היי,
לדעתי לא כדאי לוותר על קמח תפו”א כי הוא משפר את המרקם. לא ניסיתי אבל יכול להיות שאפשר להשתמש בקמח רגיל או קמח לא גלוטן במקום.
אם יש לך מטחנת קפה או תבלינים אפשר לטחון את קמח התירס. מעבד מזון לא מספיק. אני קניתי את הקמח כבר טחון דק. רשום על האריזה “קמח תירס דק”.

אורה (09:17 30.08.2016)

עשיתי את המאפינס בהתאם למתכון שרשמת רק שהכפלתי הכמות, המאפינס יצאו יבשים מאוד.

מתכונים ב-10 דקות (10:29 30.08.2016)

היי אורה,
בדקת שלא התבלבלת בכמויות?
באיזה גודל כוס השתמשת?
המאפינס אמורים לצאת במרקם של לחמנית-מאפינס.

אורה (11:21 31.08.2016)

היי, השתמשתי בכוסות מדידה שקיימות בשוק מפלסטיק עם ידית והקפדתי מאוד לעמוד בכמויות הרשומות, אני אנסה שוב בכמות הקטנה ואראה האם באמת טעיתי בכמות. תודה……

רוית (14:38 10.08.2016)

היי
מתכונים מעולים.
איני אוכלת חלב ואשמח לדעת מה ניתן לשים במקום היוגורט? את החלב אני אחליף בחלב אורז..
ואני אלרגית לקמח תפו”א ניתן להחליף לקמח אורז?
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (15:38 10.08.2016)

היי רוית,
לא ניסיתי אבל יכול להיות שאפשר להמיר את היוגורט במעדן סויה.
לגבי קמח תפו”א, אולי קמח ללא גלוטן (כמו קונדיטור) יהיה עדיף או קמח רגיל אם אין רגישות לגלוטן.

דנה (13:02 20.06.2016)

אפשר להמיר לקמח רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (13:28 20.06.2016)

היי דינה,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שכן.

נחמה (21:25 9.05.2016)

כמו כל שאר המתכונים שלך גם זה היה קל הכנה והטעם בסוף, נפלא. תודה רבה! גם העוגת שוקולד לפסח יצאה מקסים וטעים!תבורכי.

מתכונים ב-10 דקות (21:31 9.05.2016)

תודה נחמה! שמחה לשמוע 🙂

גלית (20:32 1.05.2016)

שלום. לא הבנתי מה זה קמח תירס טחון דק לאבקה ? את הקמח תירס הצהוב הרגיל (מעט גרגירי) אני צריכה לטחון עוד ?
תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (20:45 1.05.2016)

היי גלית,
אפשר לקנות את זה מוכן (רשום על השקית “קמח תירס דק”) או שאפשר לטחון את קמח התירס הגרגירי לאבקה.

אילנה (17:47 29.04.2016)

יצאו נפלא,שמתי קוטג במקום הגבינות.הוספתי טימין ובזיליקום יבשים .
הכפלתי את הכמויות פרט לביצה, שמתי אחת.
חוסלו בצהריים, בערב אפיתי כמות כפולה נוספת.

מתכונים ב-10 דקות (18:02 29.04.2016)

שמחה לשמוע אילנה (נשמע מעולה עם תוספת עשבי התיבול המיובשים 🙂 )
תודה ושבת שלום!

חגית (18:40 25.04.2016)

אפשר להוסיף גרגירי תירס? כמה?

מתכונים ב-10 דקות (19:11 25.04.2016)

היי חגית,
נראה לי שכן. שימי בסביבות 3/4 כוס.

חגית (10:35 26.04.2016)

תודה לך , הכנתי ויצא מעולה.
הוספתי כחצי כוס גרגירי תירס מקופסאת שימורים, שמיר טרי קצוץ, החלפתי את קמח התירס בקמח מצה – אותה כמות.
הבלילה יצאה סמיכה ולכן הוספתי עוד מעט חלב.
הכנסתי הכל לתבנית מאפינס ויצא ממש טעים.
מתכון מנצח

מתכונים ב-10 דקות (11:01 26.04.2016)

נשמע מעולה!
אני שמחה שחזרת לעדכן ושיצא טעים 🙂
תודה חגית ויום מקסים

לירון (17:09 24.04.2016)

סליחה על הבורות… קמח תירס זה כמו קורנפלור מעמילן תירס?
כי אין לי קמח תירס בבית כרגע…

מתכונים ב-10 דקות (17:42 24.04.2016)

היי לירון,
קמח תירס זה הקמח הצהוב. קורנפלור זה עמילן תירס ולצערי הוא פחות מתאים.

מיכל (12:49 22.04.2016)

וואו !!

מתכונים ב-10 דקות (12:52 22.04.2016)

שמחה שאהבת 🙂
חג שמח!

תמר (18:26 14.04.2016)

היי,
אם אני מכינה בפסח במה אפשר להחליף את קמח התירס?

מתכונים ב-10 דקות (20:02 14.04.2016)

היי תמר,
לא ניסיתי אבל יכול להיות שאפשר להמיר בקמח מצה דק.

איריס דפני וינוקור (15:24 14.04.2016)

היי שרית,
אין ביצים במתכון?

מתכונים ב-10 דקות (15:32 14.04.2016)

היי,
יש ביצה אחת.

הילה (20:49 13.04.2016)

הי.האם אפשר להחליף את הקמח תפוח”א לקמח רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (21:45 13.04.2016)

אני חושבת שכן.

שרית (12:38 12.04.2016)

כן. כשר לפסח. ואגב גם המתכון של העוגיות שהיום הבאתי ש בו טחינה. אפשר להחליף במשהו אחר כשר לפסח?

מתכונים ב-10 דקות (13:04 12.04.2016)

היי שרית,
לגבי המתכון הזה, לא ניסיתי אבל אולי אפשר להשתמש בקמח מצה טחון דק. השאלה אם קמח מצה גם בא בחשבון.
בעוגיות הטחינה את רוצה להחליף את קמח המצה או את קמח תפו”א?

דבורה (18:50 11.04.2016)

שלום אפרת,
אם רוצים לעשות את זה פרווה יש אפשרות?
תודה רבה פסח כשר ושמח

מתכונים ב-10 דקות (21:51 11.04.2016)

היי דבורה,
לא ניסיתי אבל יכול להיות שבמקום החלב והשמנת החמוצה אפשר להשתמש בקצפת צמחית ולשים כחצי מיכל (125 מ”ל).
אם משתמשים בקצפת צמחית לדעתי אפשר לוותר על כף הסוכר.
בהצלחה וחג שמח!

שרית (09:29 11.04.2016)

שלום וברכה.אין לי זמן לכתוב לך כל פעם אבל אני עושה כמעט כל מתכון שכתוב.יוצא מעולה!
יש אפשרות להחליף את הקמח תירס במשהו אחר?
תודה רבה רבה

מתכונים ב-10 דקות (09:38 11.04.2016)

היי שרית,
קודם כל אני שמחה לשמוע 🙂
זה צריך להיות קמח ללא גלוטן? כשר לפסח?

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.