שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

מס’ מנות:  15-18 לחמניות

סוג: חלבי

תבנית מאפינס

מצרכים:

2.5 כוסות (350 ג’) קמח תופח

3 ביצים

קופסת קוטג’ / קופסת גבינה לבנה (250 גרם)

200 גרם גבינה קשה מגורדת (לדוג’ בולגרית, פטה, גלעד)

גבינה צהובה מגורדת ו/ או גבינת פרמזן מפוררת (לפי הטעם)

שן שום כתושה

3/4 כוס שמן/ 150 גרם חמאה מומסת

לקישוט: קימל, שומשום או פרג.

אופן הכנה:

-לערבב הכל ולצקת לתבנית שקעים. ניתן לפזר מעל קימל, שומשום או פרג.

-להכניס לתנור שחומם מראש  180 מעלות כ- 30 דקות או עד להזהבה יפה.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל
ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
כדורי פקאן
כדורי פירה (קרוקטים)

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
שנאור (14:33 10.09.2021)

תודה רבה על המתכונים!
האם אפשר לוותר על השום??

מתכונים ב-10 דקות (15:09 10.09.2021)

היי שנאור,
כן, אפשר(:

מוריה (15:18 4.07.2021)

ראשית תודה רבה
אפשר בבקשה כמויות לקילו

מתכונים ב-10 דקות (16:22 4.07.2021)

היי מוריה,
לכמות של קילו יש לשים קילו קמח ולהכפיל את כל כמויות המרכיבים פי 3.
בהצלחה(:

ניצן (09:33 27.02.2021)

תודה רבה! יש אפשרות להכין את הבלילה כמה שעות מראש או שעדיף להכין ישר לפני האפייה?

מתכונים ב-10 דקות (18:42 27.02.2021)

היי ניצן,
מומלץ להכין סמוך לזמן האפיה בגלל השימוש בקמח תופח.
אם זה עניין של שעה שעתיים חושבת שזה יהיה בסדר לשמור במקרר עד האפייה.

רינה (17:55 6.01.2021)

וואי! להיט! טעים ממש! פתרון מעולה לארוחת ערב זריזה! הורדתי קצת מכמות השמן והכנתי כמו לחמניות (בצורות מעניינות כדי שיהיה ניכר שזה חלבי, צריך ככה לפי ההלכה)

מתכונים ב-10 דקות (19:24 6.01.2021)

נראה ממש טעים רינה 🙂
שמחה לקרוא שאהבת,
ערב נפלא🌸

עדי (13:07 2.01.2021)

יצא מעולה , קל וטעים!הוספתי שומשום וזעתר.

מתכונים ב-10 דקות (13:33 2.01.2021)

נראה מהמם עדי! 🙂
שמחה לקרוא שאהבת 🌸

סיון (17:57 6.12.2020)

היי נשארו לי הרבה גמדים וחשבתי לשלב אותם במאפינס במקום גבינה לבנה, זה אפשרי?

מתכונים ב-10 דקות (18:53 6.12.2020)

היי סיון,
האמת שלא ניסיתי אך אני מניחה שזה אפשרי 🙂

ליאב (14:27 27.11.2020)

היי אפרת, הכנתי בדיוק לפי ההוראות ומש כשיצאו מהתנור חטפתי אחת והייתה ממש טעימה, אבל גמה שעות לאחר מכן, הלחמניות ממש התקשו ונהפכו להיות במרקם אחר! איך זה יכול להיות? ידוע לך ממה זה יכול להיגרם אולי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:14 27.11.2020)

היי ליאב,
כיסית את הלחמניות או שמרת אותן בקופסה סגורה?

ליאב (15:32 27.11.2020)

לא, השארתי בתוך קופסא לא סגורה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:02 27.11.2020)

אז כנראה שהלחמניות התייבשו.
בכל מקרה אפשר לשים אותן עכשיו בקופסה סגורה ומומלץ לחמם לפני שאוכלים.

רלי (16:13 10.07.2020)

הוספתי בצל מטוגן ויצא מעולה !! תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:56 10.07.2020)

נראה מעולה! 🙂
תודה רלי

ליזה (09:13 27.05.2020)

היי אפרת,
כמה גבינה צהובה מגורדת ניתן להוסיף לא רשמת כמויות?
במידה ואני רוצה להכין בתפנית מאפינס סיליקון האם עטרות מנייר ניתן לשים או שעדיף לשמן אם בכלל?
במידה ואני מכינה היום זה יכול להשמר במקרר למחר ויהיה טעים עדין יהיה צורך בחימום?
תודה מראש וחג שמח🤗

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:41 27.05.2020)

בין חצי כוס לכוס.
יש לשמן אבל אם את שמה עטרות נייר אין צורך לשמן.
כן.
חג שמח 🌺

לאה ישר (09:38 25.05.2020)

הי אפרת!
מתה על המתכונים המהממים שלך! כל אחד יותר מוצלח מהשני!
אני רק שאלה, אם אין לי קמח תופח, רק קמח רגיל ושמרים, איך זה עובד?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:40 25.05.2020)

היי לאה 🙂
אפשר לערבב 2.5 כוסות קמח רגיל + 2.5 כפיות אבקת אפיה.

יהודית (15:05 17.05.2020)

אין צורך בהתפחה בכלל?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:36 17.05.2020)

אין צורך.

שרית (22:13 12.05.2020)

אם אין גבינה צהובה- רק גבינה לבנה וצפתית ..יש גם שמנת חמוצה- אפשר להכין? אם כן,מה הכמויות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:48 13.05.2020)

היי שרית,
אפשר להכין עם 250 גרם גבינה לבנה ובערך כוס צפתית מפוררת.
אמורה לצאת תערובת רכה ודביקה. אם התערובת קצת יבשה יש להוסיף כמה כפות שמנת חמוצה או גבינה לבנה לפי הצורך.

תומר וקנין (16:33 22.04.2020)

מדהים!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:43 22.04.2020)

ואו 😍
תודה על השיתוף!

מיקי (19:33 25.03.2020)

מתכון מעולה. פשוט להכנה וטעים. שדרג את ארוחת הבוקר. תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:22 26.03.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

הודיה (18:30 19.03.2020)

היי אם אין לי גבינה קשה מה עדיף: לשים גם גבינה לבנה גם קוטג\’ וגם גבנצ, או לשים במקום הקשה עוד גבנצ, או לוותר פשוט על הגבינה הקשה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:41 19.03.2020)

שימי קצת יותר גבינה צהובה.

רינתות (20:08 28.01.2020)

הבלילה אמורה להיות דלילה או בצקית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 28.01.2020)

בצקית רכה.

ירדנה (10:36 5.12.2019)

הייי:) האם זה יסתדר גם עם התחתיות קאפקייקס מנייר ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:38 5.12.2019)

הכוונה לקוקטים (מנייר קשיח)? אפשר.

הדר (12:49 14.08.2019)

היי, רציתי לשאול איך אפשר להמיר את הקמח תופח לקמח כוסמין ? האם זו אותה כמות?
תודה הדר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:32 14.08.2019)

אם זה קמח כוסמין לבן אפשר לשים 2.5 כוסות + 2.5 כפיות אבקת אפיה.
אם זה קמח כוסמין מלא אז כדאי לשים עד מחצית מהכמות אחרת זה יוצא דחוס ופחות טעים (הכוונה לכוס ורבע קמח כוסמין מלא + כוס ורבע קמח לבן + 2.5 כפיות אבקת אפיה).

סיון (18:31 22.04.2021)

ואם אין לי קמח לבן? אפשר להוסיף לקמח כוסמין כוס קמח תופח?

מתכונים ב-10 דקות (18:49 22.04.2021)

בוודאי😊

יסכה (16:12 11.08.2019)

מתכון מעולה!תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:40 11.08.2019)

שמחה שאהבת 🙂

סנדרה (20:36 24.06.2019)

האם אפשרי להחליף את הקוטג’/גבינה לבנה בשמנת לבישול/גבינת שמנת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:26 25.06.2019)

אפשר להמיר בגבינת שמנת, יוגורט או בשמנת חמוצה.

רעות (20:33 8.05.2019)

האם אפשר במקום גבינה לבנה לשים שמנת חמוצה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 9.05.2019)

כן.

ליאור (17:59 24.03.2019)

כתמיד- יצא טעים ומעולה!
תודה על המתכון המצויין 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:44 24.03.2019)

נראה מעולה 😍
תודה ליאור

ג'ן (10:44 26.08.2018)

תמיד מכינה משהו דומה עם שאריות קוטג’. יוצא טעים .
בדיוק שמתי מגש בתנור 🙂
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:32 26.08.2018)

מעולה 🙂
תודה ג’ן ושבוע נפלא

שרון (10:31 12.04.2018)

היי אפרת, להוסיף לתערובת קטשופ יצא טעים? ואם כן כמה לדעתך? רוצה שיצא כמו פיצה…תודה! אתר נפלא!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:02 12.04.2018)

היי שרון,
לא בטוחה שכדאי במתכון הזה אבל אפשר להכין את המאפינס פיצה.

סיגל (19:02 22.03.2018)

שלום, האם אני יכולה להכין את הבצק יומיים מראש ולשים במקרר ובבוקר האירוח לשים לאפות אותן?
תודה
סיגל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:22 22.03.2018)

היי סיגל,
אני מניחה שאפשר אבל צריך לקחת בחשבון שהלחמניות לא יתפחו יותר מידי כי חומרי ההתפחה פועלים מיד וככל והתערובת עומדת ללא אפיה האפקט נפגע. הן ייצאו טעימות אבל קצת דחוסות יותר במרקם שלהן.

סיגל (20:34 22.03.2018)

תודה רבה על התשובה, אחלה אתר, מתכונים תמיד מוצלחים וטעימים!

אילנה (16:24 16.02.2018)

שמתי כוס קואקר וכוס וחצי קמח הוספתי טימין וריחן יבש יצא מעולה. ולא חיב בתבנית שקעים. אוהבת מאוד את המתכונים שלך
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:51 16.02.2018)

מהמם!
תודה אילנה.
שבת שלום 🌺

אדווה (13:51 14.02.2018)

מתכון מצויין !!
מכינה את הלחמניות בעזרת כף בצורה עגולה על תבנית רגילה של תנור
זה פשוט נטרף!👌👌

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:53 14.02.2018)

מעולה 🙂
תודה אדווה.

אורלי (09:27 27.01.2018)

בוקר טוב
במה אפשר להחליף את הגבינה הקשה האם אפשר לוותר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:49 27.01.2018)

אם אין לך תכיני בלי.

רחלי (19:12 21.11.2017)

היי,
היום השתמשתי במתכון כבצק לפיצה. השתמשתי בגבינה לבנה ובמקום חלק מהשמן השתמשתי בשמנת 38%. הקמח היה כוסמין מלא ואפיתי את הבצק בתבנית תנור כ-15 דקות, ואז שפכתי רוטב עגבניות לפיצה, וגבינה צהובה ואפיתי עוד כמה דקות עד להמסת הגבינה.
יצא סוף הדרך.
תודה על המתכון.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:15 21.11.2017)

רעיון מעולה 🙂
תודה על השיתוף.

רוית (20:06 16.10.2017)

יאמי… יצא טעים…
תודה אפרת…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:55 17.10.2017)

וואו נראה מעולה!
תודה רוית ויום מקסים 🙂

אלה זינגרמן (07:45 29.08.2017)

בוקר טוב, אפשר במקום חמאה מומסת, שמן קוקוס וכמה?
אין לי תבנית עם שקעים, טרם קניתי, מה אפשרי במקום? אפשרי להמיס לתבנית שלמה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:23 29.08.2017)

היי אלה,
אפשר לשים 2/3 כוס שמן קוקוס מומס במקום.
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק. זמן האפיה 35-40 דקות.
יום מקסים 🙂

יסמין (17:08 5.08.2017)

היי, האם ניתן להחליף את הביצים במשהו אחר( אלרגיה לביצים ושומשום)?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:50 5.08.2017)

היי יסמין,
אפשר לשים במקום כשליש כוס חלב.

רותם (08:28 14.06.2017)

שלום, האם תבנית מאפינס תתאים?

מתכונים ב-10 דקות (11:16 14.06.2017)

כן. מומלץ לשמן אותה לפני.

ענת (13:55 19.02.2017)

יצא טעים מאוד ונטרף. תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (13:58 19.02.2017)

תודה ענת 🙂

שרון (08:00 12.01.2017)

בוקר טוב אפרת הכנתי עם 100 גר’ חמאה ו-120 גר’ חמאה ויצא טעים מאוד אבל המרקם היה כבד קצת ולא פריך ואוורירי.מה כדאי לי לשנות?

מתכונים ב-10 דקות (08:33 12.01.2017)

בוקר טוב שרון,
לחמניות הגבינה אכן יוצאות פריכות ופחות אווריריות, במיוחד אם מכינים עם חמאה ולא שמן.
אם את רוצה לחמניות יותר אווריריות אני ממליצה שתכיני את המתכון של לחמניות ללא שמרים ותוסיפי בתוך התערובת גבינות כמו צהובה, בולגרית ואפילו שן שום כתושה שתוסיף טעם.
יום נפלא 🙂

שירי (18:32 10.01.2017)

יצא מעולה!!! תודה רבה על המתכון הקליל והטעים!!!

מתכונים ב-10 דקות (18:38 10.01.2017)

תודה שירי, שמחה שאהבת 🙂

שרון (18:39 6.01.2017)

כמה זמן לפני חימום בתנור למס’ דקות מוציאים מהמקרר?מכינה למחר בערב

מתכונים ב-10 דקות (18:57 6.01.2017)

מומלץ להוציא כמה שיותר זמן לפני כדי שהחימום יתקצר. נניח שעה לפני.
חממי את התנור כ-5 דקות ואז תכניסי את הלחמניות.

שרון (19:06 5.01.2017)

אפרת המקסימה!רוצה להפחית קצת מכמות החמאה (ראיתי בתגובות שיוצא שומני מאוד) ורציתי לדעת מה היחס בין שמן לחמאה-חשבתי לשים 100 גר’ חמאה?כמה גר’ גבינה צהובה לשים?

מתכונים ב-10 דקות (20:06 5.01.2017)

את יכולה לשים 100 גרם חמאה מומסת.
גבינה צהובה שימי בסביבות חצי כוס (100 גרם).

שירן (19:10 10.12.2016)

שבוע טוב אפרת,אני רוצה להכין עכשיו תמתכון אבל בכמות יותר קטנה משהו כמו 6 מאפינס..
אין לי קצח תופח רק רגיל ולא גבינה קשה רק צהובה.אשמח לעזרתך.

מתכונים ב-10 דקות (20:01 10.12.2016)

היי שירן, שבוע טוב 🙂
כמויות מומלצות:
כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה (לערבב)
1 ביצה
100 גרם גבינה לבנה
כשליש כוס גבינה צהובה מגורדת
שן שום קטנה כתושה
רבע כוס שמן

שי (18:57 4.12.2016)

הלחמניות ממש נחטפו עשיתי כבר פעמיים מעדן

מתכונים ב-10 דקות (21:15 4.12.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

מיכל (11:19 10.11.2016)

המתכון נראה מצויין רק רציתי לדעת האם אפשר להוסיף גם פטריות טריות קצוצות?
תודה ויום טוב

מתכונים ב-10 דקות (11:59 10.11.2016)

היי מיכל,
לדעתי אפשר.
יום מקסים 🙂

לי (19:15 1.11.2016)

היי אפרת, אומנם הכנתי את המתכון דיי מזמן אבל עדיין היה חשוב לי לומר לך כמה הוא היה מוצלח וטעים! ממש פתר לי את הדילמה מה לעשות עם כל הגבינות שצריך לסיים.. 🙂
הכנתי כלחם בתבנית אינגליש קייק ויצא נהדר!
שמתי חצי כוס שמן ולדעתי לא צריך יותר מזה..
תודה על עוד מתכון מעולח 🙂

מתכונים ב-10 דקות (20:08 1.11.2016)

שמחה לשמוע! תודה שחזרת לעדכן 🙂

דנה (17:43 20.10.2016)

הגבינה קשה זה רק בשביל הטעם? או שזה גם מייצב את הבלילה? אין לי כרגע שום גבינה קשה למעט גבינה צהובה… אפשר להכין בלי?

מתכונים ב-10 דקות (17:49 20.10.2016)

היי דנה,
הגבינה הקשה היא רק בשביל הטעם. אפשר לשים יותר גבינה צהובה (בין חצי 3/4 כוס לכוס גבנ”צ מגורדת) ולהוסיף לתערובת כחצי כפית מלח.

דנה (18:15 20.10.2016)

מעולההה.. הולכת להכין לבייביז 🙂 תודה

איניקו (13:39 17.08.2016)

מתכון פשוט וטעים בטירוף!!!
החיסרון – אכלתי 3 לחמניות בבת אחת 🙁 תחליף לארוחת צהריים 🙂
אתר מקסים כל הכבוד!!!

מתכונים ב-10 דקות (14:20 17.08.2016)

תודה! העיקר שנהנית, זה מה שחשוב 😉

אילנית (17:11 3.08.2016)

האם ניתן להוסיף בצל חתוך לתערובת?

מתכונים ב-10 דקות (17:49 3.08.2016)

היי אילנית,
אפשר אבל מומלץ לטגן אותו לפני.

סמדר (19:19 18.07.2016)

מתכון מעולה שמתי שמן זית והוספתי למתכון זיתים קצוצים.
לחמנית שאי אפשר להפסיק לאכול

מתכונים ב-10 דקות (19:26 18.07.2016)

תודה סמדר, שמחה שיצא טעים 🙂

סיגל (08:55 4.07.2016)

האם אפשר לאפות במכשיר הקאפקיקס

מתכונים ב-10 דקות (08:59 4.07.2016)

היי סיגל,
אני מניחה שכן.
יום מקסים 🙂

סיגל (17:36 5.07.2016)

תודה

shimon bx (11:38 15.04.2016)

יצא מדהים אגב איך אפשר להכין מהבלילה הזאת ללא גבינה פשוט פרווה ניתן להכין זאת?

מתכונים ב-10 דקות (11:50 15.04.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
לגבי הפיכת המתכון לפרווה אני בספק כי הגבינות תורמות למרקם ולטעם של הלחמניות.
שבת שלום!

סימה (07:15 30.11.2015)

תודה. בקר נפלא יצא מעולה וטעים במיוחד.!! האם ניתן להקפיא ? ואם כן מהי הדרך המומלצת להפשרה?
אני נהנית מאוד מהאתר שלך.! וכל פעם מופתעת מקלות הכנת המתכונים הנפלאים .
תודה.ויום טוב.
סימה

מתכונים ב-10 דקות (08:58 30.11.2015)

אני שמחה לשמוע סימה 🙂
אפשר להקפיא, רק חשוב לעטוף היטב בניילון נצמד או לשים בתוך קופסה אטומה. כשרוצים להפשיר פשוט להוציא החוצה. לפני שאוכלים, מומלץ להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למספר דקות כדי להחזיר ללחמניות את הפריכות.
יום מקסים!

סימה (19:10 29.11.2015)

שלום רב .
רציתי לדעת בבקשה מהו המרקם שהתערובת אמורה להיות? מוצקה או רכה מאוד ?

מתכונים ב-10 דקות (19:40 29.11.2015)

היי סימה,
התערובת אמורה לצאת דביקה ומוצקה אבל מעט רכה (לא נוזלית).

אורה (01:56 18.09.2015)

קצת שידרגתי 😉 חילקתי את הבצק ל-2, חצי שמתי בתחתית תבנית מלבנית קטנה, עליו שמתי שכבה של תירס שימורים ופרוסת גבינה צהובה ומעליו פרשתי את שאר הבצק, יצא ממממממש טעים! בטח אפשר לשים שם עוד כל מיני דברים טעימים, תודה!

מתכונים ב-10 דקות (09:08 18.09.2015)

היי אורה,
נשמע מעולה!!
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂

רבקה (13:26 26.07.2015)

אפשר לשים גם גבינה לבנה וגם קוטג?

מתכונים ב-10 דקות (13:43 26.07.2015)

כן רבקה, אפשר לשלב בין הגבינות. העיקר שסה”כ הכמות תהיה 250 גרם.

אריאל (12:14 28.05.2015)

תודה על מתכון קל וטעים.
כמה זמן ניתן לשמור את הלחמניות בחוץ? וכמה זמן במקרר?
אם אקפיא חלק יהיה ניתן לשמור ליותר זמן?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:30 28.05.2015)

היי אריאל,
ניתן לשמור את הלחמניות בחוץ 1-2 ימים (במקום קריר ומוצל), לאחר מכן יש לשמור במקרר.
הלחמניות נשמרות במקרר כ-4 ימים ובמקפיא כשבועיים שלושה.
בכל מקרה, יש לשמור את הלחמניות בתוך קופסה או שקית אטומה היטב.
סופשבוע נעים 🙂

יפעת ברדה (08:10 5.05.2015)

שלום,
אני מאוד נהנית להשתמש במתכונים מהאתר .
רציתי לדעת לגבי הלחמניות גבינה כמה לחמניות יוצא מהכמויות שבמתכון ?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:37 5.05.2015)

היי יפעת,
שמחה שאת נהנת מהאתר 🙂
בסביבות 15-18 לחמניות.
יום נפלא!

אילנה (20:34 10.03.2015)

נשמע מעולה אך שאלתי היא אם צריך לתת לבצק לנוח?

מתכונים ב-10 דקות (21:00 10.03.2015)

היי אילנה,
אין צורך. מערבבים את כל החומרים ומיד לאחר מכן יוצקים לתבנית שקעים.
ערב נעים 🙂

נופר (13:13 2.03.2015)

וואו הכנתי והם נחטפו בשניות !!!! מתכון מצויין ופשוט להכנה!!! בכלל מאוהבת באתר שלכם וכל מה שהכנתי מהמתכונים יצא מעולה! שאפו

מתכונים ב-10 דקות (13:15 2.03.2015)

מעולה!
תודה נופר, כיף גדול לשמוע 🙂

בוב (10:35 3.01.2015)

יצא מעולה ללקק את האצבעות!

מתכונים ב-10 דקות (11:10 3.01.2015)

מעולה!
תודה על העדכון 🙂

אורית (13:51 15.10.2014)

הי, אפשר במקום בתבנית שקעים לשים את הלחמניות בתבנית על נייר אפיה במרווחים?

מתכונים ב-10 דקות (14:07 15.10.2014)

היי אורית,
אני מניחה שאפשר (לפי מה שאני זוכרת הבצק לא אמור לצאת דליל מידי).
אם הבצק דביק ולא נוח לעבודה פשוט תרטיבי את הידיים.
*אם בסוף הבצק ממש דליל בצורה שאי אפשר להכין ממנו לחמניות קטנות אז אפשר לצקת לעטרות נייר שמיועדות לאפיה או לתבנית אינגליש קייק אחת.
אפשרות נוספת היא להוסיף עוד קצת קמח כדי לייצב את הבצק.
חג שמח 🙂

גיתית קוליץ (19:57 7.07.2014)

יצא מעולה!! הילדים התענגו על ארוחת ערב נטולת לחם, שינוי מרענן, והבלילה האפויה בתבנית אינגליש יצרה פרוסות לחם רך ומענג. תודה על המתכון

מתכונים ב-10 דקות (20:00 7.07.2014)

מצוין! שמחה לשמוע ותודה שחזרת לעדכן 🙂

גיתית קוליץ (18:36 7.07.2014)

תודה על התגובה המהירה:)

גיתית קוליץ (17:11 7.07.2014)

אם אין לי תבנית שקעים, האם היתן לאפות בתבנית אינגליש קייק ולפרוס אח”כ? אם כן הכמות היא לשתיים או אחת?

מתכונים ב-10 דקות (17:24 7.07.2014)

הי גיתית,
לא ניסיתי אבל אני מאמינה שלא צריכה להיות בעיה. הכמות היא לתבנית אינגליש קייק, אולי מעט יותר.

מור (18:31 26.06.2014)

וואו פשוט מדהים !!
אין על האתר הזה תודה לך תבורכי !!

מתכונים ב-10 דקות (18:39 26.06.2014)

תודה מור!

הדס (16:50 4.06.2014)

שלום רב. הכנתי היום גם את מרק העגבניות וגם את הלחמניות. המרק יצא נהדר (הוספתי מלבד הגזר גם קישוא מגורד ושיבולת שועל). לגביי הלחמניות… יצא נחמד בסך הכל, אולם מאד מאד שמן!!! הכנסתי כוס שמן כפי שהמתכון מציין אך זה הרגיש מעל ומעבר. הבצק בטרם אפייתו נזל מרב שומן!!. האם ניתן להכניס פחות שמן?

מתכונים ב-10 דקות (19:10 4.06.2014)

הי הדס,
כן, את יכולה להוריד את כמות השמן ל 2/3 כוס.

רוית (19:39 26.05.2014)

מתכון מעולה!

מתכונים ב-10 דקות (20:21 26.05.2014)

תודה רוית 🙂

אורית (14:20 22.04.2014)

אתר מדהים, אני גרועה בבישול ואפיה , והמתכונים כאן תמיד מצליחים לי.
תודה רבה , מפרגנת לכם את כל המחמאות שאני מקבלת

מתכונים ב-10 דקות (14:22 22.04.2014)

תודה רבה אורית, איזה כיף לשמוע 🙂

ריקה (20:03 30.10.2016)

כל מילה בסלע אין על האתר הזה תבורכי באמת כיף לעשות את המתכונים הקלים והמוצלחים
יבורכו ידייך

מתכונים ב-10 דקות (20:12 30.10.2016)

תודה רבה ריקה!

עמית (08:35 8.04.2014)

היי האם במקום גבינה צהובה מגורדת ו/ או גבינת פרמזן מפוררת (לפי הטעם)
ניתן לשים גבינה צפתית או גבינת פיראוס בולגרית ולחתוך אותן לקוביות?

מתכונים ב-10 דקות (08:40 8.04.2014)

הי עמית, אפשר. ממליצה לשלב את שני הסוגים (צפתית ובולגרית) במידה ויש לך כי ככל שמשלבים יותר גבינות כך זה יוצא יותר טעים 🙂

דנה (12:28 6.02.2014)

גבינה צפתית מתאימה?

מתכונים ב-10 דקות (12:39 6.02.2014)

היי דנה, מתאימה בהחלט 🙂

אלומה (19:00 1.02.2014)

ובמידה ושמים חמאה, האם לשים חמאה רכה או בטמפרטורת החדר או קרה?

מתכונים ב-10 דקות (08:21 2.02.2014)

היי אלומה, מבחינת המרקם של הלחמניות תמיד טעים יותר כשזה על בסיס חמאה (למרות שגם עם שמן זה טעים). יש לשים חמאה רכה בטמפ’ החדר או חמאה מומסת. שבוע נפלא 🙂

אלומה (19:00 1.02.2014)

היי,
מה עדיף לשים שמן או חמאה?
תודה רבה 🙂

לאה (22:05 16.01.2014)

היי מאז שהכרתי את האתר המהמם הזה התחלתי לאהוב לבשל ולאפות! אתם מדהימים!תמיד חשבתי שאוכל טעים לוקח המון זמן. ותודה שהוכחתם לי שלא…
רציתי לשאול האם אפשר להכין את המתכון הזה עם קמח רגיל,או שחייב קמח טופח?

מתכונים ב-10 דקות (08:37 17.01.2014)

תודה רבה לאה!
אפשר להכין את המתכון עם קמח רגיל אך מומלץ להוסיף לו שקית אבקת אפיה ולערבב היטב אחרת הלחמניות לא תתפחנה. שבת שלום:)

אילנה שגב (16:08 2.01.2014)

מעולה קל פשוט וטעים מאוד שמתי בתוך עטרות נייר וכף להגיש אגב אני שונאת לאפות ואוהבת לבשל

מתכונים ב-10 דקות (18:33 2.01.2014)

היי אילנה, שמחתי לשמוע שלמרות שאת לא אוהבת לאפות, הכנת את המתכון. ואגב, זה רעיון מעולה לשים בעטרות נייר:)

שרית (10:57 19.12.2013)

האם במקום הגבינה הקשה והצהובה לשים 300 גר’ קשקבל?

מתכונים ב-10 דקות (11:04 19.12.2013)

היי שרית, את יכולה להכין את המתכון מגבינת קשקבל אך הייתי ממליצה להוסיף מעט מלח לתערובת (אם מוותרים על הגבינות המלוחות).

צביקוש (19:25 15.12.2013)

טעים מאד
הולכת להכין שוב.
תודה על המתכון

מתכונים ב-10 דקות (20:19 15.12.2013)

מעולה, בשמחה:)

חנה (06:01 4.12.2013)

תודה על המתכון. יצא נהדר.

פרידה (18:48 2.12.2013)

כמה מהגבינה הצהובה? אני כבר רוצה להכין!

מתכונים ב-10 דקות (19:16 2.12.2013)

היי פרידה, כ- 100 גרם גבינה צהובה.

אורטל ס (13:24 21.10.2013)

מתכון פשוט מעולה! לחמניות שאי אפשר להפסיק לאכול.

מורן ברוך (13:22 17.10.2013)

איזה לחמניות טעימות!! יצא מדהים

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.