התחדשנו! אתר מתכונים ב-10 דקות בעיצוב חדש
התחדשנו! אתר מתכונים ב-10 דקות בעיצוב חדש
שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 ד

מס’ מנות:  15-18 לחמניות

סוג: חלבי

תבנית מאפינס

מצרכים:

2.5 כוסות (350 ג') קמח תופח

3 ביצים

קופסת קוטג' / קופסת גבינה לבנה (250 גרם)

200 גרם גבינה קשה מגורדת (לדוג' בולגרית, פטה, גלעד)

גבינה צהובה מגורדת ו/ או גבינת פרמזן מפוררת (לפי הטעם)

שן שום כתושה

3/4 כוס שמן/ 150 גרם חמאה מומסת

לקישוט: קימל, שומשום או פרג.




אופן הכנה:

-לערבב הכל ולצקת לתבנית שקעים. ניתן לפזר מעל קימל, שומשום או פרג.

-להכניס לתנור שחומם מראש  180 מעלות כ- 30 דקות או עד להזהבה יפה.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
כדורי פקאן
כדורי פירה (קרוקטים)

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
ירדנה (10:36 5.12.2019)

הייי:) האם זה יסתדר גם עם התחתיות קאפקייקס מנייר ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:38 5.12.2019)

הכוונה לקוקטים (מנייר קשיח)? אפשר.

Avatar
הדר (12:49 14.08.2019)

היי, רציתי לשאול איך אפשר להמיר את הקמח תופח לקמח כוסמין ? האם זו אותה כמות?
תודה הדר

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:32 14.08.2019)

אם זה קמח כוסמין לבן אפשר לשים 2.5 כוסות + 2.5 כפיות אבקת אפיה.
אם זה קמח כוסמין מלא אז כדאי לשים עד מחצית מהכמות אחרת זה יוצא דחוס ופחות טעים (הכוונה לכוס ורבע קמח כוסמין מלא + כוס ורבע קמח לבן + 2.5 כפיות אבקת אפיה).

Avatar
יסכה (16:12 11.08.2019)

מתכון מעולה!תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:40 11.08.2019)

שמחה שאהבת 🙂

Avatar
סנדרה (20:36 24.06.2019)

האם אפשרי להחליף את הקוטג'/גבינה לבנה בשמנת לבישול/גבינת שמנת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:26 25.06.2019)

אפשר להמיר בגבינת שמנת, יוגורט או בשמנת חמוצה.

Avatar
רעות (20:33 8.05.2019)

האם אפשר במקום גבינה לבנה לשים שמנת חמוצה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 9.05.2019)

כן.

Avatar
ליאור (17:59 24.03.2019)

כתמיד- יצא טעים ומעולה!
תודה על המתכון המצויין 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:44 24.03.2019)

נראה מעולה 😍
תודה ליאור

Avatar
ג'ן (10:44 26.08.2018)

תמיד מכינה משהו דומה עם שאריות קוטג'. יוצא טעים .
בדיוק שמתי מגש בתנור 🙂
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:32 26.08.2018)

מעולה 🙂
תודה ג'ן ושבוע נפלא

Avatar
שרון (10:31 12.04.2018)

היי אפרת, להוסיף לתערובת קטשופ יצא טעים? ואם כן כמה לדעתך? רוצה שיצא כמו פיצה…תודה! אתר נפלא!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:02 12.04.2018)

היי שרון,
לא בטוחה שכדאי במתכון הזה אבל אפשר להכין את המאפינס פיצה.

Avatar
סיגל (19:02 22.03.2018)

שלום, האם אני יכולה להכין את הבצק יומיים מראש ולשים במקרר ובבוקר האירוח לשים לאפות אותן?
תודה
סיגל

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:22 22.03.2018)

היי סיגל,
אני מניחה שאפשר אבל צריך לקחת בחשבון שהלחמניות לא יתפחו יותר מידי כי חומרי ההתפחה פועלים מיד וככל והתערובת עומדת ללא אפיה האפקט נפגע. הן ייצאו טעימות אבל קצת דחוסות יותר במרקם שלהן.

Avatar
סיגל (20:34 22.03.2018)

תודה רבה על התשובה, אחלה אתר, מתכונים תמיד מוצלחים וטעימים!

Avatar
אילנה (16:24 16.02.2018)

שמתי כוס קואקר וכוס וחצי קמח הוספתי טימין וריחן יבש יצא מעולה. ולא חיב בתבנית שקעים. אוהבת מאוד את המתכונים שלך
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:51 16.02.2018)

מהמם!
תודה אילנה.
שבת שלום 🌺

Avatar
אדווה (13:51 14.02.2018)

מתכון מצויין !!
מכינה את הלחמניות בעזרת כף בצורה עגולה על תבנית רגילה של תנור
זה פשוט נטרף!👌👌

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:53 14.02.2018)

מעולה 🙂
תודה אדווה.

Avatar
אורלי (09:27 27.01.2018)

בוקר טוב
במה אפשר להחליף את הגבינה הקשה האם אפשר לוותר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:49 27.01.2018)

אם אין לך תכיני בלי.

Avatar
רחלי (19:12 21.11.2017)

היי,
היום השתמשתי במתכון כבצק לפיצה. השתמשתי בגבינה לבנה ובמקום חלק מהשמן השתמשתי בשמנת 38%. הקמח היה כוסמין מלא ואפיתי את הבצק בתבנית תנור כ-15 דקות, ואז שפכתי רוטב עגבניות לפיצה, וגבינה צהובה ואפיתי עוד כמה דקות עד להמסת הגבינה.
יצא סוף הדרך.
תודה על המתכון.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:15 21.11.2017)

רעיון מעולה 🙂
תודה על השיתוף.

Avatar
רוית (20:06 16.10.2017)

יאמי… יצא טעים…
תודה אפרת…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:55 17.10.2017)

וואו נראה מעולה!
תודה רוית ויום מקסים 🙂

Avatar
אלה זינגרמן (07:45 29.08.2017)

בוקר טוב, אפשר במקום חמאה מומסת, שמן קוקוס וכמה?
אין לי תבנית עם שקעים, טרם קניתי, מה אפשרי במקום? אפשרי להמיס לתבנית שלמה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:23 29.08.2017)

היי אלה,
אפשר לשים 2/3 כוס שמן קוקוס מומס במקום.
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק. זמן האפיה 35-40 דקות.
יום מקסים 🙂

Avatar
יסמין (17:08 5.08.2017)

היי, האם ניתן להחליף את הביצים במשהו אחר( אלרגיה לביצים ושומשום)?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:50 5.08.2017)

היי יסמין,
אפשר לשים במקום כשליש כוס חלב.

Avatar
רותם (08:28 14.06.2017)

שלום, האם תבנית מאפינס תתאים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:16 14.06.2017)

כן. מומלץ לשמן אותה לפני.

Avatar
ענת (13:55 19.02.2017)

יצא טעים מאוד ונטרף. תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:58 19.02.2017)

תודה ענת 🙂

Avatar
שרון (08:00 12.01.2017)

בוקר טוב אפרת הכנתי עם 100 גר' חמאה ו-120 גר' חמאה ויצא טעים מאוד אבל המרקם היה כבד קצת ולא פריך ואוורירי.מה כדאי לי לשנות?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:33 12.01.2017)

בוקר טוב שרון,
לחמניות הגבינה אכן יוצאות פריכות ופחות אווריריות, במיוחד אם מכינים עם חמאה ולא שמן.
אם את רוצה לחמניות יותר אווריריות אני ממליצה שתכיני את המתכון של לחמניות ללא שמרים ותוסיפי בתוך התערובת גבינות כמו צהובה, בולגרית ואפילו שן שום כתושה שתוסיף טעם.
יום נפלא 🙂

Avatar
שירי (18:32 10.01.2017)

יצא מעולה!!! תודה רבה על המתכון הקליל והטעים!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:38 10.01.2017)

תודה שירי, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
שרון (18:39 6.01.2017)

כמה זמן לפני חימום בתנור למס' דקות מוציאים מהמקרר?מכינה למחר בערב

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:57 6.01.2017)

מומלץ להוציא כמה שיותר זמן לפני כדי שהחימום יתקצר. נניח שעה לפני.
חממי את התנור כ-5 דקות ואז תכניסי את הלחמניות.

Avatar
שרון (19:06 5.01.2017)

אפרת המקסימה!רוצה להפחית קצת מכמות החמאה (ראיתי בתגובות שיוצא שומני מאוד) ורציתי לדעת מה היחס בין שמן לחמאה-חשבתי לשים 100 גר' חמאה?כמה גר' גבינה צהובה לשים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:06 5.01.2017)

את יכולה לשים 100 גרם חמאה מומסת.
גבינה צהובה שימי בסביבות חצי כוס (100 גרם).

Avatar
שירן (19:10 10.12.2016)

שבוע טוב אפרת,אני רוצה להכין עכשיו תמתכון אבל בכמות יותר קטנה משהו כמו 6 מאפינס..
אין לי קצח תופח רק רגיל ולא גבינה קשה רק צהובה.אשמח לעזרתך.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:01 10.12.2016)

היי שירן, שבוע טוב 🙂
כמויות מומלצות:
כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה (לערבב)
1 ביצה
100 גרם גבינה לבנה
כשליש כוס גבינה צהובה מגורדת
שן שום קטנה כתושה
רבע כוס שמן

Avatar
שי (18:57 4.12.2016)

הלחמניות ממש נחטפו עשיתי כבר פעמיים מעדן

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:15 4.12.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
מיכל (11:19 10.11.2016)

המתכון נראה מצויין רק רציתי לדעת האם אפשר להוסיף גם פטריות טריות קצוצות?
תודה ויום טוב

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:59 10.11.2016)

היי מיכל,
לדעתי אפשר.
יום מקסים 🙂

Avatar
לי (19:15 1.11.2016)

היי אפרת, אומנם הכנתי את המתכון דיי מזמן אבל עדיין היה חשוב לי לומר לך כמה הוא היה מוצלח וטעים! ממש פתר לי את הדילמה מה לעשות עם כל הגבינות שצריך לסיים.. 🙂
הכנתי כלחם בתבנית אינגליש קייק ויצא נהדר!
שמתי חצי כוס שמן ולדעתי לא צריך יותר מזה..
תודה על עוד מתכון מעולח 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:08 1.11.2016)

שמחה לשמוע! תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
דנה (17:43 20.10.2016)

הגבינה קשה זה רק בשביל הטעם? או שזה גם מייצב את הבלילה? אין לי כרגע שום גבינה קשה למעט גבינה צהובה… אפשר להכין בלי?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:49 20.10.2016)

היי דנה,
הגבינה הקשה היא רק בשביל הטעם. אפשר לשים יותר גבינה צהובה (בין חצי 3/4 כוס לכוס גבנ"צ מגורדת) ולהוסיף לתערובת כחצי כפית מלח.

Avatar
דנה (18:15 20.10.2016)

מעולההה.. הולכת להכין לבייביז 🙂 תודה

Avatar
איניקו (13:39 17.08.2016)

מתכון פשוט וטעים בטירוף!!!
החיסרון – אכלתי 3 לחמניות בבת אחת 🙁 תחליף לארוחת צהריים 🙂
אתר מקסים כל הכבוד!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:20 17.08.2016)

תודה! העיקר שנהנית, זה מה שחשוב 😉

Avatar
אילנית (17:11 3.08.2016)

האם ניתן להוסיף בצל חתוך לתערובת?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:49 3.08.2016)

היי אילנית,
אפשר אבל מומלץ לטגן אותו לפני.

Avatar
סמדר (19:19 18.07.2016)

מתכון מעולה שמתי שמן זית והוספתי למתכון זיתים קצוצים.
לחמנית שאי אפשר להפסיק לאכול

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:26 18.07.2016)

תודה סמדר, שמחה שיצא טעים 🙂

Avatar
סיגל (08:55 4.07.2016)

האם אפשר לאפות במכשיר הקאפקיקס

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:59 4.07.2016)

היי סיגל,
אני מניחה שכן.
יום מקסים 🙂

Avatar
סיגל (17:36 5.07.2016)

תודה

Avatar
shimon bx (11:38 15.04.2016)

יצא מדהים אגב איך אפשר להכין מהבלילה הזאת ללא גבינה פשוט פרווה ניתן להכין זאת?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:50 15.04.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
לגבי הפיכת המתכון לפרווה אני בספק כי הגבינות תורמות למרקם ולטעם של הלחמניות.
שבת שלום!

Avatar
סימה (07:15 30.11.2015)

תודה. בקר נפלא יצא מעולה וטעים במיוחד.!! האם ניתן להקפיא ? ואם כן מהי הדרך המומלצת להפשרה?
אני נהנית מאוד מהאתר שלך.! וכל פעם מופתעת מקלות הכנת המתכונים הנפלאים .
תודה.ויום טוב.
סימה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:58 30.11.2015)

אני שמחה לשמוע סימה 🙂
אפשר להקפיא, רק חשוב לעטוף היטב בניילון נצמד או לשים בתוך קופסה אטומה. כשרוצים להפשיר פשוט להוציא החוצה. לפני שאוכלים, מומלץ להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למספר דקות כדי להחזיר ללחמניות את הפריכות.
יום מקסים!

Avatar
סימה (19:10 29.11.2015)

שלום רב .
רציתי לדעת בבקשה מהו המרקם שהתערובת אמורה להיות? מוצקה או רכה מאוד ?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:40 29.11.2015)

היי סימה,
התערובת אמורה לצאת דביקה ומוצקה אבל מעט רכה (לא נוזלית).

Avatar
אורה (01:56 18.09.2015)

קצת שידרגתי 😉 חילקתי את הבצק ל-2, חצי שמתי בתחתית תבנית מלבנית קטנה, עליו שמתי שכבה של תירס שימורים ופרוסת גבינה צהובה ומעליו פרשתי את שאר הבצק, יצא ממממממש טעים! בטח אפשר לשים שם עוד כל מיני דברים טעימים, תודה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:08 18.09.2015)

היי אורה,
נשמע מעולה!!
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂

Avatar
רבקה (13:26 26.07.2015)

אפשר לשים גם גבינה לבנה וגם קוטג?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:43 26.07.2015)

כן רבקה, אפשר לשלב בין הגבינות. העיקר שסה"כ הכמות תהיה 250 גרם.

Avatar
אריאל (12:14 28.05.2015)

תודה על מתכון קל וטעים.
כמה זמן ניתן לשמור את הלחמניות בחוץ? וכמה זמן במקרר?
אם אקפיא חלק יהיה ניתן לשמור ליותר זמן?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:30 28.05.2015)

היי אריאל,
ניתן לשמור את הלחמניות בחוץ 1-2 ימים (במקום קריר ומוצל), לאחר מכן יש לשמור במקרר.
הלחמניות נשמרות במקרר כ-4 ימים ובמקפיא כשבועיים שלושה.
בכל מקרה, יש לשמור את הלחמניות בתוך קופסה או שקית אטומה היטב.
סופשבוע נעים 🙂

Avatar
יפעת ברדה (08:10 5.05.2015)

שלום,
אני מאוד נהנית להשתמש במתכונים מהאתר .
רציתי לדעת לגבי הלחמניות גבינה כמה לחמניות יוצא מהכמויות שבמתכון ?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:37 5.05.2015)

היי יפעת,
שמחה שאת נהנת מהאתר 🙂
בסביבות 15-18 לחמניות.
יום נפלא!

Avatar
אילנה (20:34 10.03.2015)

נשמע מעולה אך שאלתי היא אם צריך לתת לבצק לנוח?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:00 10.03.2015)

היי אילנה,
אין צורך. מערבבים את כל החומרים ומיד לאחר מכן יוצקים לתבנית שקעים.
ערב נעים 🙂

Avatar
נופר (13:13 2.03.2015)

וואו הכנתי והם נחטפו בשניות !!!! מתכון מצויין ופשוט להכנה!!! בכלל מאוהבת באתר שלכם וכל מה שהכנתי מהמתכונים יצא מעולה! שאפו

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:15 2.03.2015)

מעולה!
תודה נופר, כיף גדול לשמוע 🙂

Avatar
בוב (10:35 3.01.2015)

יצא מעולה ללקק את האצבעות!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:10 3.01.2015)

מעולה!
תודה על העדכון 🙂

Avatar
אורית (13:51 15.10.2014)

הי, אפשר במקום בתבנית שקעים לשים את הלחמניות בתבנית על נייר אפיה במרווחים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:07 15.10.2014)

היי אורית,
אני מניחה שאפשר (לפי מה שאני זוכרת הבצק לא אמור לצאת דליל מידי).
אם הבצק דביק ולא נוח לעבודה פשוט תרטיבי את הידיים.
*אם בסוף הבצק ממש דליל בצורה שאי אפשר להכין ממנו לחמניות קטנות אז אפשר לצקת לעטרות נייר שמיועדות לאפיה או לתבנית אינגליש קייק אחת.
אפשרות נוספת היא להוסיף עוד קצת קמח כדי לייצב את הבצק.
חג שמח 🙂

Avatar
גיתית קוליץ (19:57 7.07.2014)

יצא מעולה!! הילדים התענגו על ארוחת ערב נטולת לחם, שינוי מרענן, והבלילה האפויה בתבנית אינגליש יצרה פרוסות לחם רך ומענג. תודה על המתכון

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:00 7.07.2014)

מצוין! שמחה לשמוע ותודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
גיתית קוליץ (18:36 7.07.2014)

תודה על התגובה המהירה:)

Avatar
גיתית קוליץ (17:11 7.07.2014)

אם אין לי תבנית שקעים, האם היתן לאפות בתבנית אינגליש קייק ולפרוס אח"כ? אם כן הכמות היא לשתיים או אחת?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:24 7.07.2014)

הי גיתית,
לא ניסיתי אבל אני מאמינה שלא צריכה להיות בעיה. הכמות היא לתבנית אינגליש קייק, אולי מעט יותר.

Avatar
מור (18:31 26.06.2014)

וואו פשוט מדהים !!
אין על האתר הזה תודה לך תבורכי !!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:39 26.06.2014)

תודה מור!

Avatar
הדס (16:50 4.06.2014)

שלום רב. הכנתי היום גם את מרק העגבניות וגם את הלחמניות. המרק יצא נהדר (הוספתי מלבד הגזר גם קישוא מגורד ושיבולת שועל). לגביי הלחמניות… יצא נחמד בסך הכל, אולם מאד מאד שמן!!! הכנסתי כוס שמן כפי שהמתכון מציין אך זה הרגיש מעל ומעבר. הבצק בטרם אפייתו נזל מרב שומן!!. האם ניתן להכניס פחות שמן?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:10 4.06.2014)

הי הדס,
כן, את יכולה להוריד את כמות השמן ל 2/3 כוס.

Avatar
רוית (19:39 26.05.2014)

מתכון מעולה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:21 26.05.2014)

תודה רוית 🙂

Avatar
אורית (14:20 22.04.2014)

אתר מדהים, אני גרועה בבישול ואפיה , והמתכונים כאן תמיד מצליחים לי.
תודה רבה , מפרגנת לכם את כל המחמאות שאני מקבלת

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:22 22.04.2014)

תודה רבה אורית, איזה כיף לשמוע 🙂

Avatar
ריקה (20:03 30.10.2016)

כל מילה בסלע אין על האתר הזה תבורכי באמת כיף לעשות את המתכונים הקלים והמוצלחים
יבורכו ידייך

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:12 30.10.2016)

תודה רבה ריקה!

Avatar
עמית (08:35 8.04.2014)

היי האם במקום גבינה צהובה מגורדת ו/ או גבינת פרמזן מפוררת (לפי הטעם)
ניתן לשים גבינה צפתית או גבינת פיראוס בולגרית ולחתוך אותן לקוביות?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:40 8.04.2014)

הי עמית, אפשר. ממליצה לשלב את שני הסוגים (צפתית ובולגרית) במידה ויש לך כי ככל שמשלבים יותר גבינות כך זה יוצא יותר טעים 🙂

Avatar
דנה (12:28 6.02.2014)

גבינה צפתית מתאימה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:39 6.02.2014)

היי דנה, מתאימה בהחלט 🙂

Avatar
אלומה (19:00 1.02.2014)

ובמידה ושמים חמאה, האם לשים חמאה רכה או בטמפרטורת החדר או קרה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:21 2.02.2014)

היי אלומה, מבחינת המרקם של הלחמניות תמיד טעים יותר כשזה על בסיס חמאה (למרות שגם עם שמן זה טעים). יש לשים חמאה רכה בטמפ' החדר או חמאה מומסת. שבוע נפלא 🙂

Avatar
אלומה (19:00 1.02.2014)

היי,
מה עדיף לשים שמן או חמאה?
תודה רבה 🙂

Avatar
לאה (22:05 16.01.2014)

היי מאז שהכרתי את האתר המהמם הזה התחלתי לאהוב לבשל ולאפות! אתם מדהימים!תמיד חשבתי שאוכל טעים לוקח המון זמן. ותודה שהוכחתם לי שלא…
רציתי לשאול האם אפשר להכין את המתכון הזה עם קמח רגיל,או שחייב קמח טופח?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:37 17.01.2014)

תודה רבה לאה!
אפשר להכין את המתכון עם קמח רגיל אך מומלץ להוסיף לו שקית אבקת אפיה ולערבב היטב אחרת הלחמניות לא תתפחנה. שבת שלום:)

Avatar
אילנה שגב (16:08 2.01.2014)

מעולה קל פשוט וטעים מאוד שמתי בתוך עטרות נייר וכף להגיש אגב אני שונאת לאפות ואוהבת לבשל

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:33 2.01.2014)

היי אילנה, שמחתי לשמוע שלמרות שאת לא אוהבת לאפות, הכנת את המתכון. ואגב, זה רעיון מעולה לשים בעטרות נייר:)

Avatar
שרית (10:57 19.12.2013)

האם במקום הגבינה הקשה והצהובה לשים 300 גר' קשקבל?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:04 19.12.2013)

היי שרית, את יכולה להכין את המתכון מגבינת קשקבל אך הייתי ממליצה להוסיף מעט מלח לתערובת (אם מוותרים על הגבינות המלוחות).

Avatar
צביקוש (19:25 15.12.2013)

טעים מאד
הולכת להכין שוב.
תודה על המתכון

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:19 15.12.2013)

מעולה, בשמחה:)

Avatar
חנה (06:01 4.12.2013)

תודה על המתכון. יצא נהדר.

Avatar
פרידה (18:48 2.12.2013)

כמה מהגבינה הצהובה? אני כבר רוצה להכין!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:16 2.12.2013)

היי פרידה, כ- 100 גרם גבינה צהובה.

Avatar
אורטל ס (13:24 21.10.2013)

מתכון פשוט מעולה! לחמניות שאי אפשר להפסיק לאכול.

Avatar
מורן ברוך (13:22 17.10.2013)

איזה לחמניות טעימות!! יצא מדהים

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.