שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 12 דקות

מס’ מנות: 2 מנות

מצרכים:

8-9 חתיכות כבד עוף

בצל גדול חתוך לפרוסות עגולות

תיבול: שליש כוס סילאן, כשליש כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

לשומרי כשרות- יש לצלות את הכבד לפני על אש גלויה.

-צולים את הכבד במחבת כחצי דקה מכל צד ומעבירים לצלחת כשהכבד עדיין רך.

-מטגנים את הבצל במחבת עד להזהבה.

-מוסיפים את הכבד למחבת ומתבלים. מערבבים היטב, מבשלים 4-5 דקות, עד למידת העשייה הרצויה, ומסירים מהאש.

*מומלץ להגיש עם פירה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
חזה עוף בצ’ילי
פירה בטטה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
מירב לוי (20:37 17.08.2021)

היי אפרת,
יש אפשרות להחליף את הסילאן בדבש או במשהו אחר? פשוט נגמר לי הסילאן והייתי מאד רוצה להכין את המתכון הזה..

מתכונים ב-10 דקות (20:40 17.08.2021)

היי מירב,
אפשר להחליף את הסילאן בדבש(:

מירב לוי (20:51 17.08.2021)

תודה רבה!!! איזו זריזות!!!!

חיה (00:17 16.07.2021)

שלום
זה יהיה טעים גם מוגש בטמפרטורת החדר או קר?
אני רוצה להגיש בשבת בבוקר ואין לי איך לחמם

מתכונים ב-10 דקות (09:30 16.07.2021)

הכי טעים לאכול את המנה חמה, אבל אפשר להגיש בטמפ’ החדר (לא ישר מהמקרר).

חיה (09:42 16.07.2021)

אלפי תודות!
אני כבר לא צריכה לשוטט בגוגל כדי למצוא מתכונים
לכל מאכל שארצה יש מתכון מנצח פה!

מתכונים ב-10 דקות (12:39 16.07.2021)

שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים באתר🌺

אורן (07:07 9.09.2020)

יצא מדהים וטעים. תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:12 9.09.2020)

נראה מעולה! 🙂
תודה אורן

הדס (23:40 17.08.2020)

מתכון מעולה
כל פעם שאני מכינה אני מקבלת בלי סוף מחמאות
תודה רבה♥️♥️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:09 18.08.2020)

תודה הדס 💗

רינת (16:08 4.04.2020)

הי לא ראיתי במתכון שמן לא צריך להוסיף שמן בצלייה ובטיגון הבצל?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:39 4.04.2020)

כן, צריך להוסיף שמן. 1-2 כפות.

כנרת (15:06 24.05.2018)

מתכון מעולה. תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 24.05.2018)

תודה כנרת 🙂

אירה (16:43 23.10.2017)

שלום
האם אריזה של 500 גרם כבד עוף מתאימה לכמויות במתכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:57 23.10.2017)

כן אירה.

אירה (20:28 23.10.2017)

תודה 🙂

אפרת (19:19 23.08.2017)

היי אפרת,
תודה רבה על המתכונים טעימים..
אני כל פעם נהנית מחדש????
אני רוצה להכין את הכבד.. אבל אין לי סילאן..
יש לי רוטב ברביקיו,צ’ילי או סויה..
מה כדאי לשים?

מתכונים ב-10 דקות (19:34 23.08.2017)

היי אפרת,
את יכולה להכין כבד ברוטב סויה ודבש ולשים 3 כפות סויה + 3 כפות דבש. ממליצה לטעום ולשפר תיבול לפי הצורך והטעם.
אפשר להכין גם עם רוטב ברביקיו אם את אוהבת את השילוב של כבד עם הרוטב.

אפרת (21:17 22.10.2017)

יצא ממש טעים!!
שהכנתי שוב..
תודה רבה על האתר המדהים הזה!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:03 22.10.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אפרת

קריסטינה (11:42 27.03.2017)

היי 🙂
ניקיתי בסביבות 800גר׳ כבד.
מה הכמויות למשקל זה של הכבד?
תודה יקירה….עם האתר שלך, כל יום הוא חגיגה!!!
כל המתכונים לפסח(שאני מתכננת ) הם שלך! תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:53 27.03.2017)

היי,
ממליצה לטגן בצל וחצי גדולים.
לגבי התיבול אני חושבת שכדאי להשאיר שליש כוס סילאן ולשים כחצי כפית מלח ומעט פלפל שחור.
יום מקסים 🙂

איתי (10:53 12.11.2016)

מדהים, אין עוד מה להוסיף (:

איתי (10:54 12.11.2016)

תודה

מתכונים ב-10 דקות (13:10 12.11.2016)

תודה איתי, שמחה שאהבת 🙂

מזל (09:35 7.10.2016)

היי אפרת הכבדים יצאו סוף הדרך
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (09:52 7.10.2016)

תודה מזל, שמחה לשמוע!
שבת שלום 🙂

מתן (12:27 25.09.2016)

על איזה חום לצלות?
ועל איזה חום לבשל?

מתכונים ב-10 דקות (12:40 25.09.2016)

היי מתן,
צליה על אש גבוהה.
בישול על אש בינונית.
בהצלחה 🙂

מירב (23:06 25.08.2016)

הכבד עם הסילאן יצא פשוט טעים.
אני אחת שלא אוהבת בכלל כבד,
הכנתי לבעלי, טעמתי ומהיום אני אוהבת כבד (אבל עם סילאן…)
תודה רבה:)

מתכונים ב-10 דקות (23:26 25.08.2016)

איזה כיף לשמוע! תודה מירב 🙂

מרינה (09:47 20.05.2016)

בוקר טוב,
מעוניינת להכין את הכבד לפי המתכון שלך וכתוספת פירה יש לך אולי מתכון טוב?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:06 20.05.2016)

היי מרינה,
יש לי מתכון לפירה שמשלב תפוחי אדמה עם בטטה – פירה בטטה.
את יכולה להכין באותו אופן רק עם תפוחי אדמה.
בהצלחה 🙂

ציפי (14:07 22.03.2016)

וואהו זה פשוט מעדן!! מומלץ

מתכונים ב-10 דקות (14:20 22.03.2016)

תודה ציפי, שמחה שאהבת 🙂

אולגה (12:40 28.01.2016)

אני נורא אוהבת את האתר שלך!
במקום בילאן אני יכולה להוביף דבש?

מתכונים ב-10 דקות (12:50 28.01.2016)

תודה אולגה 🙂
אפשר אבל קחי בחשבון שהמנה תצא יותר מתוקה כי הדבש הוא יותר מתוק מהסילאן. כדאי גם לשים כמות קטנה יותר, בסביבות 2-3 כפות דבש.

רעות (14:57 21.01.2016)

היי
אוהבת את המתכון הזה מאוד… אבל נגמר לי הסילאן (יש לי סילאן בטעם שום-צ’ילי, לא יודעת אם זה מתאים) מה כדאי לעשות??

מתכונים ב-10 דקות (15:03 21.01.2016)

היי רעות,
נשמע לי מתאים 🙂

Reut (23:09 17.11.2015)

הצלייה הראשונה היא בלי כלום או לשים קצת שמן במחבת?

מתכונים ב-10 דקות (23:42 17.11.2015)

היי,
רצוי לשים כף שמן ואז לצלות את הכבדים.

אושרת (15:23 6.10.2015)

יצא טעים מאוד. תודה לך. אוהבת כל כך את האתר שלך!

מתכונים ב-10 דקות (16:51 6.10.2015)

תודה אושרת! שמחה לשמוע 🙂

שרית (09:17 3.07.2015)

יצא מדהים.הוספתי גם צילי.פשוט מעולה

מתכונים ב-10 דקות (10:09 3.07.2015)

שמחה לשמוע שרית! שבת שלום 🙂

נופר (15:21 2.05.2015)

בתור אחת שלא אוהבת כבד בכלל- הכנתי לפי המתכון ויצא פשוט טעים מאודדד!!!! נטרף בשניות 🙂

מתכונים ב-10 דקות (17:20 2.05.2015)

אני ממש שמחה לשמוע!
תודה נופר שחזרת לעדכן 🙂

גילת (11:31 24.10.2014)

למי שאסור סוכרים: אפשר להחליף את הסילן עם משהו אחר?

מתכונים ב-10 דקות (12:34 24.10.2014)

היי גילת,
אפשר לוותר בכלל על הסילאן ולתבל רק במלח, פלפל ומעט אבקת מרק בטעם עוף (זה יוצא פשוט וטעים).
אם את רוצה את זה מתוק, אפשר להוסיף קצת ממתיק וכמה כפות של מיץ תפוזים דיאט ללא סוכר.
שבת שלום 🙂

אורית (12:42 26.05.2015)

יש סילאן טבעי ללא טיפת סוכר. אלי זו גם אפשרות לאלו שאינם אכלים סוכר.

אליק (11:02 31.05.2014)

מתי מוסיפים את הסילאן?

מתכונים ב-10 דקות (12:07 31.05.2014)

הי אליק,
לאחר שמחזירים את הכבד למחבת עם הבצל המטוגן מוסיפים סילאן, מלח ופלפל ומבשלים 4-5 דקות.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.