שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

מס’ מנות: 8 חצאים

סוג: בשרי

מצרכים:

4 טורטיות (ניתן לרכוש בכל סופר)

2 פרוסות חזה עוף חתוכות לקוביות קטנטנות

1 בצל קצוץ

חצי קופסה שעועית לבנה מסוננת מנוזלים (קופסת שימורים) סה”כ כ- 250 גרם

תיבול: 4-5 כפות רוטב צ’ילי מתוק, חצי כפית פפריקה מתוקה, מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מטגנים בצל במחבת עם מעט שמן עד להזהבה (כ-4 דקות).

-מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים במשך 3-4 דקות עד שהעוף מתבשל (משנה צבעו ללבן).

-מוסיפים את השעועית ומתבלים. מערבבים כ-2 דקות ומסירים מהאש.

-מניחים טורטיה על צלחת, שמים מהמילוי בחצי אחד של הטורטיה, מגלגלים וחותכים לחצי.

הערות:

*במידה והטורטיה אינה גמישה בזמן הקיפול, ניתן לחמם אותה במיקרוגל כ-5 שניות לפני שמניחים את המילוי.

*ניתן להוסיף ירקות טריים ו/או עלים לסלט.

מתכונים נוספים של טורטיות ממולאות:

גוואקמולי

חזה עוף מוקפץ

בשר טחון

מילוי לטורטיה, טורטיה עוף, טורטיות ממולאות, טורטיה ממולאת, מתכון למילוי טורטיה

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
חטיף לחם קלוי
טורטיה במילוי גוואקמולי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
ויוי (23:23 2.08.2021)

אם משתמשים בשעועית ברוטב עגבניות, צריך לשטוף אות מהרוטב או שמספיק לסנן?
אני רוצה להכין עם עוף טחון כמות של 10 טורטיות, מה הכמויות?
אם רוצים שהטורטיה תהיה קריספית, מה עושים? את ממליצה?
אין מילים על האתר המדהים!!!

מתכונים ב-10 דקות (00:28 3.08.2021)

היי,
מספיק לסנן היטב את השעועית.
לכמות של 10 טורטיות: 6 פרוסות חזה עוף, 2 בצלים גדולים, 1/4 2 קופסאות שימורי שעועית. תיבול: 10 כפות רוטב צ’ילי מתוק, כפית גדושה פפריקה, מלח ופלפל.
לטורטיות קריספיות אפשר לסנן את תערובת המילוי מנוזלים, ואפשר גם לאפות כמה דקות על 190 מעלות.

שחר (11:59 24.11.2020)

אפשר גם להכין עם בשר עוף טחון במקום חזה עוף ואם כן כמה זמן לבשל אותו?

מתכונים ב-10 דקות (12:05 24.11.2020)

בטח אין בעיה,
הבשר מתבשל מהר אז ככה שכ-5 דק’ יספיקו 🙂

שחר (14:56 24.11.2020)

תודה רבה מתכונים מעולים!!!

אלעד (13:21 14.06.2018)

שלום אפרת,
שעועית משימורים הכוונה לשעועית ברוטב עגבניות?
מה לגבי שעועית יבשה משקית?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:17 14.06.2018)

יש קופסת שימורים של שעועית לבנה ברוטב עגבניות ויש שעועית לבנה רגילה. לא משנה, מה שיש לך.
שעועית לבנה יבשה משקית צריך להשרות במים לפחות 12 שעות לפני ואז לבשל כמה שעות עד שהיא מתרככת לגמרי. לכן כדאי לקצר את כל התהליך ולהשתמש בשעועית מקופסת שימורים.

אלעד (02:24 15.06.2018)

לא צריך להוסיף משהו במקום הרוטב עגבניות אם אני משתמש בשעועית רגילה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:21 15.06.2018)

לא כי הרוטב עצמו הוא התיבול – 4-5 כפות רוטב צ’ילי מתוק, 1/2 כפית פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור.

מרים (11:50 16.07.2017)

אפשר להשתמש גם בשעועית קפואה?

מתכונים ב-10 דקות (12:00 16.07.2017)

היי מרים,
שעועית קפואה היא מבושלת חלקית ולכן יש לבשל אותה קודם בנפרד במים רותחים עד לריכוך מוחלט ואז להשתמש בה למתכון.

מלכי (14:07 22.03.2017)

יצא מדהים
הגשתי על אורז לבן

מתכונים ב-10 דקות (14:08 22.03.2017)

איזה כיף שחזרת לעדכן 🙂
תודה מלכי

טורטיה במילוי בשר טחון- חובה לנסות! (13:32 21.10.2013)

[…] – עוף עם שעועית לבנה […]

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.