זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 8 חצאים
סוג: פרווה
מצרכים:
4 טורטיות מוכנות (ניתן לרכוש בכל סופר)
2 אבוקדו מעוכים במזלג
1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
1 בצל קטן קצוץ
1 ביצה קשה חתוכה לקוביות קטנות (לטבעוניים: ניתן לוותר)
פלפל חריף קצוץ (*למי שאוהב חריף)
תיבול: כף שמן זית, מיץ לימון טרי, מלח, פלפל
אופן הכנה:
-מערבבים את כל המצרכים בקערה.
-מניחים טורטייה על צלחת, שמים את תערובת הגוואקמולי בצד אחד של הטורטיה, מגלגלים וחותכים לחצי.
*אם הטורטיה אינה גמישה בזמן הקיפול, ניתן לחמם אותה במיקרוגל כ-5 שניות לפני שמניחים את המילוי.
מתכונים נוספים של טורטיות ממולאות:
– בשר טחון
גוואקמולי מתכון, מילוי לטורטיה, טורטיות ממולאות
ראו גם
היי,
נשאר לי פירה אני רוצה למלא בפירה לצפות פירורי לחם ולטגן
השאלה אם ניתן להקפיא? בגלל שזה תפו”א
היי,
היות ומדובר בתפוח אדמה לא מומלץ להקפיא(:
שלום האם אפשר למלות יום קודם ולשים במקרר?
היי נועם,
פחות מומלץ לשמור עם מילוי יום קודם, משום שהטורטייה מאבדת את המרקם המקורי שלה.
שלום רב האם ניתן לטגן טיפה את הטורטייה במחבת לפני המריחה?או חייבים תנור?תודה
היי מיטל,
אפשר גם לטגן קלות לפני כן, אבל אז יש סיכוי שהטורטייה לא תיעשה גמישה יותר אלא להיפך (בשונה מהמיקרוגל).
שלום אפרת,
אשמח לדעת אם אני יכולה להוסיף מיונז ואם כן כמה ואיך השילוב לדעתך.
תודה רבה על האתר המקסים.
תוכלי למרוח מיונז על גבי הטורטיה ומעל את הגוואקמולי
בתאבון, ערב נעים 🙂
את ממש מוכשרת יצא טעיםם
שמחה שיצא טעים 🙂
היי,
כמה מיץ לימון, מלח ופלפל לשים בדיוק?
תודה רבה 🙂
בערך כף מיץ לימון, בין רבע לשליש כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור.
אפרת שלום,
אני מחפשת מילויים קלים שגם ילדים יאכלו.
האם יש לך רעיונות עבורי למיפויים מתוקים ומלוחים?
תודה מראש, עינת
היי עינת,
אפשר לשים להם כל מילוי שהם אוהבים כמו חביתה, טונה, קוביות חזה עוף מטוגנות,
יש מתכוני טורטיה אחרים שילדים אוהבים כמו טורטיה במילוי גבינות, טורטיה אפויה במילוי, קסדייה.
אם רוצים מלית מתוקה אפשר למרוח בכל ממרח שהילדים אוהבים. אפשר לפזר מעל הממרח גם אגוזים טחונים אם הם בגיל שמותר להם או חתיכות בננה אם נראה לך שהם יאהבו.
היי
אשמח לדעת אם אני רוצה להכין את זה היום לסעודת שישי.ויש לי טורטיות בהקפאה, האם לחמם את זה בתנור כמו המתכון של הטורטיה שאופים בתנור שמורחים שמן מעליה?
היי תהילה,
את הטורטיות יש להפשיר בחוץ, למלא סמוך להגשה ולקפל. אם רוצים שהטורטיה תהיה קצת פריכה אפשר לחמם בתנור עם קצת שמן שמורחים מעל.
כמה זמן אפשר לשמור את המילוי במקרר?
כיומיים. אח”כ האבוקדו כבר מתחיל להשחיר.
לא כתוב במתכונים כמה מנות יוצא מיזה,
כמה טורטלים נהיה מהכמות של המוצרים שרשמת?
היי,
זה 4 טורטיות. כל טורטיה חוצים לשניים לאחר המילוי ולכן זה יוצא 8 יחידות.
הי,
אפשר, זאת שאלה של טעם אישי 😉
אפשר להוסיף חתיכות עוף או שזה לא הולך ביחד?