שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 8-10 דקות

סוג: חלבי

מצרכים:

טורטיות מוכנות

אפשרויות מילוי:

מילוי פיצה: רוטב פיצה (או רסק עגבניות/קטשופ), גבינה צהובה מגורדת, זיתים, תבלין אורגנו

מילוי תרד וגבינות: עלי תרד קצוצים (יש לחלוט אותם כדקה במים רותחים), גבינה צהובה מגורדת, גבינת פטה/בולגרית מפוררת, פרמז’ן

מילוי פטריות וגבינות: בצל מטוגן, פטריות קצוצות (מומלץ לטגן מעט לפני), גבינה צהובה מגורדת, פרמז’ן

*ניתן לשלב עם הגבינות גם גרגירי תירס, טונה וכדומה.




אופן הכנה:

-מחממים את התנור ל200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. משמנים את הנייר.

-מניחים את הטורטיה על משטח עבודה וחוצים לשניים. בקצה הטורטיה מניחים את המילוי (יש לשים ככפית מכל דבר, לדוג’ כפית רוטב פיצה, כפית גבינה צהובה מגורדת וכו’). מגלגלים לצורה של קונוס (כמו גביע של גלידה) כאשר הצד הישר הופך להיות שפיץ.

מניחים על נייר אפיה כאשר הצד הפתוח פונה כלפי מטה. מרססים או מברישים בשמן ואופים במשך 8-10 דקות, עד להזהבה קלה.

טורטיה אפויה במילוי

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
כרוב מאודהכרוב מאודה
עוגיות שוקולד ובננה עוגיות שוקולד ובננה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
חני (18:19 27.11.2024)

האם אפשר להשתמש בטורטיות מקמח מלא?
האם לדעתך זה יצא טעים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:54 27.11.2024)

כן אפשר

avatar
מינה (13:36 6.08.2024)

הי אפרת.
המתכונים שלך מככבים אצלי בקביעות:)
אני רוצה להכין טורטיות ממולאות בטונה, סלמון מעושן וכו’ ללא אפייה.
האם יצא טוב ולא סמרטוטי אם אכין בלילה בשביל יום למחרת?
תודה:)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:22 6.08.2024)

אם יש לך אפשרות למלא באותו יום אז עדיף אבל בכל מקרה אלו לא מליות רטובות אז נראה לי שזה יהיה בסדר.

avatar
טל (22:01 5.08.2024)

אחד המתכונים האדירים. הכנתי בקלות, ויצא טעים ומשביע. בטוח אכין שוב.
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:32 5.08.2024)

תודה טל
שמחה שיצא טעים❤️

avatar
יעלי (21:35 22.07.2024)

אפשר לקבל רעיון למילוי בשר טחון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:11 23.07.2024)

מצורף מתכון למילוי – טורטיה במילוי בשר טחון
אגב אפשר לוותר על הירקות.

avatar
אפרת (: (07:16 9.06.2024)

היי אפרת.
ראשית, תודה על המתכונים המעולים והקלים, לפני שבת וחג אני תמיד מתחילה בחיפוש רעיונות באתר שלך❣️
שנית, שאלה לגבי המתכון עם הטורטייה, חשבתי על מנת פתיחה לחג השבועות.חשבתי אולי לאפות את הטורטייה מראש ואת מילוי הגבינות והתרד אני אבשל על הגז וממש לפני ההגשה אני אמלא את הטורטיות, אני מצד אחד לא רוצה להרטיב את הטורטייה,רוצה שתשאר קראנצ’ית ומצד שני שהמילוי לא יתייבש. הרעיון הוא טוב/ נכון? אם כן איך לבשל ,כמה זמן בישול?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:06 10.06.2024)

היי:)
האמת שלא ניסיתי אבל אני חושבת שבכל מקרה התערובת קצת תתייבש לאחר קירור קל. גם אם תבשלי אותה.

avatar
דסי (23:43 4.03.2024)

תודה על מתכונים מושלמיםםם!
האם אפשר להקפיא לפני אפיה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:15 5.03.2024)

כן אפשר:)

avatar
רות (11:08 6.12.2023)

היי, איזה קוטר טורטיה מומלץ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:56 6.12.2023)

אני השתמשתי בקוטר 20-25 אבל זה לא משנה:)

avatar
רות (12:31 6.12.2023)

תודה!

avatar
לאה (13:16 18.07.2023)

יצא פשוט מושלם אין עליך

טורטיה אפויה במילוי
avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:46 18.07.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח! תודה על השיתוף😊

avatar
שושי (10:19 31.01.2022)

יצא טעיייים
אהבתי את הגיוון
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:33 31.01.2022)

שמחה שיצא מוצלח! תודה שושי❤

avatar
סיגי (19:17 11.05.2021)

אפרת הי, הכנתי חצי עם מילוי פיצה וחצי עם מילוי תרד וגבינות- שניהם יצאו ממש טעימים. אהבנו גם כי יצא קצת קראנצ’י וגם כי היה נראה טוב בעין. תודה על אתר מושלם. האתר שלך פתוח באופן קבע במחשב שלי 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:23 11.05.2021)

היי סיגי,
איזה כיף שאהבתם! תודה יקירה😊

avatar
ימית (19:44 19.01.2021)

אין עליך יצא כל כך טעיםםםםם

טורטיה אפויה במילוי
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:47 19.01.2021)

😍
תודה על השיתוף ❤️

avatar
הדר (11:08 8.01.2021)

וואו ממש טעיםם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:37 8.01.2021)

שמחה לקרוא שאהבת הדר 🙂

avatar
א.ש. (21:18 28.12.2020)

ווווואוווו!!!!!
הכנתי למשפחה, יצא פשוט מושששש (כמו כל מתכון שלך♥♥♥)
פשוט טעיםםםםם♥♥♥
זה אחד המתכונים!!!
תודה רבה רבה רבה♥
תוך כמה דקות כבר לא נשאר 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:58 28.12.2020)

תודה רבה לך!!
שמחה לקרוא שאהבת ❤️🙏

avatar
בתיה (08:12 21.10.2020)

היי אפרת חובה לטגן או לשים בתנור את טורטיות ?
יש אפשרות לאכול את טורטיה ככה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:59 21.10.2020)

אפשר לאכול את הטורטיה כמו שהיא, פשוט היא לא תהיה פריכה.

avatar
אולגה (13:26 20.10.2020)

היי אפרת
אפשר לטגן את הטורטיות במקום לאפות?
אם כן, כמה זמן לטגן אותן?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:05 20.10.2020)

אפשר לטגן 2-3 דקות מכל צד. מומלץ להתחיל קודם מהצד שבו מסתיים הקיפול, כדי שלא יפתח.

avatar
הודיה עוזי (23:55 27.04.2020)

לא להאמין כמה זה מהיר קל וטעים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:43 28.04.2020)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
שירן (23:32 15.04.2020)

שטעמתי פשוט התעלפתי כאילו ממש אין מילים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:40 16.04.2020)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
צופיה (15:57 17.09.2019)

מטריף!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:27 17.09.2019)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
רננה (11:03 4.07.2019)

היי,
נראה מצוין!
האם אפשר לחמם יום למחרת ההכנה על פלטה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:37 4.07.2019)

היי רננה,
הכי טעים לאכול מיד לאחר ההכנה אבל אפשר גם להכין יום לפני ולחמם על הפלטה.

avatar
חני (22:16 1.06.2019)

שבוע טוב אפרת.
כמו כל ערב חג..אני דבר ראשון על האתר שלך…הוא נפלא!!

אני רוצה להכין את המתכון הזה לליל שבועות (מוצ”ש הבא). כמה זמן מראש אפשר להכין? על מה להקפיד? מה לשנות?
לא רוצה שישאר לי ברגע האחרון מידי הרבה להכין…
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:26 2.06.2019)

היי חני,
אני חושבת שאפשר להכין את הקונוסים יום-יומיים לפני. לצנן היטב ואז לשמור בקופסה סגורה מחוץ למקרר.
להכין מליות מראש ולמלא לפני ההגשה (כמו מלית טונה, פטריות ובצל וכו’).
אפשר גם לאפות עם המלית ולשמור במקרר אבל קחי בחשבון שהמלית קצת תתייבש.
שבוע טוב ומבורך🌷

avatar
cerbdct1 (10:29 18.04.2019)

היי, האם אפשר לשעשות את המתכון הזה עם מצה?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:31 18.04.2019)

נראה לי שכן. להרטיב את המצה ולגלגל.
חג שמח 💗

avatar
ענת (23:59 20.03.2019)

שלום,
רוצה להכין עם מילוי של טונה.
האם למלא לפני האפיה או אחרי?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:28 21.03.2019)

נראה לי שעדיף למלא אחרי האפיה.

avatar
רותי (21:57 3.01.2019)

תודה על התכונים המעולים.
האם אפשר למלא טורטיות היום (חמישי) כדי לאכול אותן בשבת בבוקר?
אני מעדיפה לטגן, ואולי לשים מילוי בשרי…
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:00 4.01.2019)

היי רותי,
את יכולה לטגן את הטורטיות היום בצורה של גביע ולהכין את מלית הבשר. ביום שבת בבוקר רק למלא.

avatar
מרים (20:41 2.01.2019)

תודה רבה, יצא טעים.
הכנתי פרווה (כי היינו בשריים) גרדתי קישוא.
משארית הטוריות, שעיתי מעיין ממתק דוריטוס עם תבלינים.
רציתי לצלם.
אבל האוכל חוסל לפני שהיתה אפשרות לדמן אותו.
אינספור תודות וברכות על האתר ועליך…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:31 2.01.2019)

נשמע מעולה 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן!

avatar
רחל (12:03 5.12.2018)

שלום לחנוכה שמח
אני רוצה ל לא טורטיה כמו בלינצ’ס,עם גבינה וצימוקים…האם צריך/כדאי לאפות עם המלית?
אשמח לקבל תשובה למייל אם אפשר..תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:04 5.12.2018)

היי רחל,
שלחתי לך תשובה למייל.

avatar
מ (19:17 12.09.2018)

מכינה מלא!! מתכון פצצה!! תודה רבה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:23 12.09.2018)

שמחה לשמוע! 🙂

avatar
יעלי (17:02 31.08.2018)

היי,אני מחפשת כבר תקופה ארוכה בחנויות עלי תרד וגבינת פרמזן. אלו מוצרים נדירים? העלי תרד אמורים להיות בירוקים כמו פטרוזיליה וכו’?.
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:21 31.08.2018)

ממש לא 🙂 עלי תרד אפשר למצוא ליד הירוקים (פטרוזיליה, כוסברה וכו’).
גבינת פרמזן אפשר למצוא במחלקת השירות של הגבינות (במשקל).

avatar
יעלי- ועוד שאלה... (13:24 31.08.2018)

שמתי את הטורטיות בערך 5 דק’ ב200 מעלות והן ממש נשרפו…
אולי כדאי 150 מעלות?
תודה רבה לך, מעריכה מאוד!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:53 31.08.2018)

אולי שמת על תוכנית טורבו? צריך לאפות בתוכנית של קו עליון וקו תחתון.
או שהתנור שלך ממש חזק ואז כדאי לאפות ב-180 מעלות ולעקוב אחרי האפיה.

avatar
יעלי (13:22 31.08.2018)

מה המטרה בשימון של הנייר אפיה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:52 31.08.2018)

המטרה בשימון היא לפריכות של הטורטיה.

avatar
יעלי (13:00 31.08.2018)

היי אפרת,
הפטריות הן פטריות חיות או בקופסת שימורים?
תודה רבה ושבת שלום!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:54 31.08.2018)

לא משנה.
שבת שלום 🙂

avatar
מלה בצלאל (13:11 20.08.2018)

הי
מאד אוהבת את המתכונים באתר…
רציתי לשאול האם אפשר למלא בבשר טחון שטוגן עם בצל כוסברה ותבלינים לדעתך?
בדרך כלל משתמשת במלוואח אבל בגלל בעיות דיאטה רוצה לשנות.
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:17 20.08.2018)

אמור לצאת טעים 🙂
המשך יום מקסים

avatar
מור (15:27 20.07.2018)

אני רוצה להכין טורטיה במילוי מתוק.מה את ממליצה,על איזה חום וכמה זמן? והאם זה יהיה בסדר אם נאכל את זה רק עוד כמה שעות? לחמם זאת שוב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:43 20.07.2018)

היי מור,
אפשר להכין עם מילוי תפוחים כמו במתכון הזה- סלסלות פילו במילוי תפוחים. יש לבשל לפני את המלית ואז למלא בטורטיה ולאפות.
אפשר גם להכין מלית משוקולד כמו במתכון של השוקו פאי אבל חשוב להניח את הטורטיות בצורה כזו שהמלית לא תנזל החוצה בזמן האפיה.
אפשר להגיש עוד כמה שעות. לפני ההגשה לחמם ממש מעט.

avatar
אמה (12:38 15.06.2018)

הי, מה אפשר להוסיף לפטריות במקום גבינה כדי שיהיה פרווה? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:29 15.06.2018)

אפשר לבשל תפו”א, למעוך אותו לפירה ולערבב עם הפטריות והבצל המטוגן.

avatar
ורד אוסקר (12:31 9.06.2018)

יצא מושלם, קצת גיוונתי , אבל נתת לי עוד מנת גיוון לארוחת טבעונים , תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:56 9.06.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
איילת (17:33 15.05.2018)

כמה זמן זה נשמר במקרר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:56 15.05.2018)

כיומיים. אחר כך כבר הטעם נפגע.

avatar
עליזה (17:32 13.05.2018)

שלום רציתי לדעת כמויות למילוי תרד וגבינה 6 טורטיות בנוניות

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:55 13.05.2018)

היי עליזה,
זה יוצא בסביבות רבע כוס עלי תרד, חצי כוס גבינה צהובה מגורדת, 2-3 כפות גבינה בולגרית מפוררת ו1-2 כפות פרמז’ן.

avatar
דינה (20:23 10.05.2018)

שלום,
אני רוצה להכין לסעודת שבועות (יומיים לפני)
איך אפשר לשמור על זה שיהיה מוצלח?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:29 10.05.2018)

היי דינה,
זה הכי טעים כשזה טרי אבל כשאין אפשרות להכין באותו רגע אז אני מניחה שהאפשרות הכי טובה היא לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה.

avatar
לימור (04:16 12.04.2018)

הי אפרת,
אני רואה שרק לי חסרות הכמויות 😊
אשמח אם תפרטי לי כמויות של המילוי בצל ופטריות עבור 6 טורטיות (כלומר 12 קונוסים).
במוסף, איזו גבינה תתאים במקום פרמזן (לא אוהבים אצלי).
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:41 12.04.2018)

היי לימור,
כעקרון זה תלוי אם זו טורטיה גדולה או קטנה. כמות מומלצת (בערך): 1 בצל בינוני, סלסלת פטריות אחת קצוצה, שני שליש כוס גבינה צהובה מגורדת. אפשר לוותר על הפרמזן. כמובן שיש לטגן את הבצל ואח”כ להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן 5-7 דקות, עד שהן מצטמצמות ומגירות נוזלים. לתבל במלח לפי הטעם ומעט פלפל שחור. לסנן מעודפי נוזלים ולמלא בערך כפית מהתערובת בכל חצי טורטיה, כפית גבינה צהובה מגורדת ולגלגל.
יום מקסים 🙂

avatar
לימור (13:02 13.04.2018)

מקסימה את 😊
בניתי תפריט לשבועות שמורכב הרבה מהמתכונים שלך.
אעדכן אחרי החג איך יצא.
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:20 13.04.2018)

מעולה 🙂
תודה יקירה.

avatar
בטי (20:10 7.01.2018)

היי אשמח לדעת איזה רוטב את ממליצה לשים בטורטייה עם הבצל המטוגן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:26 7.01.2018)

היי בטי,
אם את מכינה טורטיה במילוי בצל מטוגן אז לא חייב רוטב. אפשר להוסיף לזה פטריות מטוגנות אם אוהבים.

avatar
ריבה (12:01 28.12.2017)

שלום לכולם! אתר נפלא, רעיונות יפים!רק היום ”גיליתי” את טורטיה😉איפה לשמור את האריזה, צריך במקרר?
אשמח לדעת אם ניתן להכין מילוי טורטיה ללא אפיה…בתודה,ריבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:44 28.12.2017)

היי ריבה,
את האריזה אפשר לשמור במקרר או במקפיא (אם רוצים לשמור ליותר זמן). יש לחמם במיקרוגל לפני השימוש.
האפיה מעניקה לזה פריכות אבל אם את רוצה להכין מילויים ללא אפיה אז אפשר להכין סלט טונה, ממרח אבוקדו, בולגרית עם ירקות וכו’.

avatar
מלכה (00:13 23.10.2017)

2 דקות עבודה וכל כך מוצלח!!! תודה אפרת יקרה על עוד מתכון מוצלח.
אני ׳דבוקה׳ לאתר שלך 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:45 23.10.2017)

שמחה לשמוע!
תודה מלכה ויום מקסים 🙂

avatar
עילית (00:34 11.09.2017)

הי!
אני מתכננת להכין את זה לארוע כמה שעות לפני
איך לשמור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:06 11.09.2017)

היי עילית,
אפשר לשמור בתבנית מכוסה אבל לאחר כמה שעות לדעתי המילוי קצת יתייבש. אם יש לך אפשרות להכין הכל ולאפות סמוך להגשה זה הכי טוב. זאת גם ככה אפיה קצרה של 8-10 דקות.

avatar
נירית (22:30 12.07.2017)

יצא מעולה וטעים! נחטפו מהתבנית תוך שניות..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:51 13.07.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום מקסים

avatar
רחל (15:00 24.05.2017)

היי, אתר נפלא!
רציתי לשאול, יש לך מתכון של הבצק טורטיה עצמו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:10 24.05.2017)

היי רחל,
אין לי מתכון לטורטיה.

avatar
מיכל (12:31 18.05.2017)

נראה מאכל טעים ומרשים מאד. האם יש לך רעיון למילוי עם גבינה בולגרית?

avatar
מיכל (12:38 18.05.2017)

כלומר ובלי גבינה צהובה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:53 18.05.2017)

היי מיכל,
רעיונות:
גבינה בולגרית ועלי תרד.
גבינה בולגרית עם חציל קלוי או פלפלים קלויים.
גבינה בולגרית עם פסטו.

avatar
דרורה (23:24 8.12.2016)

רוצה מילוי של טורטיה בגבינה מתוקה צמוקים ואגוזים. יש לכם רעיון איך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:58 9.12.2016)

היי דרורה,
את יכולה להכין את מילוי הגבינה של הבלינצ’ס. למילוי עצמו אפשר להוסיף צימוקים ואגוזים קצוצים.
שבת שלום 🙂

avatar
תמר (13:12 2.12.2016)

הכנתי עם התרד ויצא טעים! תודה רבה האתר שלך מוצלח.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:42 2.12.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה תמר ושבת שלום

avatar
נטלי (00:05 15.11.2016)

היי חולה על האתר שלך…פשוט שינה את חיי
יש לי שאלה : מה הכוונה “עם הצד הפתוח כלפי מטה?”

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:39 15.11.2016)

היי נטלי,
קודם כל כיף לשמוע 🙂
הכוונה לצד שבו מסתיים הגלגול – שהוא יהיה למטה (כדי שהטורטיה לא תפתח בזמן האפיה).

avatar
נורית (22:05 28.05.2016)

אפשר לאפות יום-יומיים מראש ורק לחמם מעט בתנור לפני ההגשה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:16 28.05.2016)

היי נורית,
אני מניחה שאפשר (למרות שיותר טעים כשזה טרי).
שבוע טוב 🙂

avatar
רחלי (13:16 31.03.2016)

שלום, יש לי חבילת טורטיות בהקפאה, אף פעם לא השתמשתי אפשר להפשיר ולהשתמש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:31 31.03.2016)

בטח 🙂

avatar
רבקה (10:31 31.03.2016)

אהלן. תודה על המתכונים המעולים.
אפשר למלא בפירה תפוא?
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:43 31.03.2016)

כן רבקה, אפשר.
יום נפלא 🙂

avatar
דני (21:41 29.03.2016)

אפשר עם המילוי של החזה עוף מוקפץ?

avatar
דני (21:36 29.03.2016)

אחלה רעיון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:20 30.03.2016)

כן דני, אפשר למלא בחזה עוף מוקפץ.

לקריאת כל התגובות