זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

2 בצלים גדולים

ביצה טרופה

כוס קמח תופח

חצי כוס בירה לבנה/ סודה

פירורי לחם

תיבול: חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור




אופן הכנה:

חותכים בצל לטבעות עבות (כחצי ס”מ) ומפרידים את הטבעות.

מערבבים בקערה ביצה, קמח תופח, בירה לבנה או סודה, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.

טובלים את טבעות הבצל בתוך הקערה ומצפים בפירורי הלחם עד לכיסוי מלא.

מטגנים בשמן עמוק (180 מעלות) עד להזהבה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוף עם זיתיםעוף עם זיתים
כרובית מטוגנת כרובית מטוגנת
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
חביבה (21:19 16.10.2021)

היי אפרת,
יש אפשרות לטבעות בצל בפחות שמן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:17 16.10.2021)

היי חביבה,
דווקא בשמן עמוק המזון סופג הכי פחות שמן, אבל אפשר גם בטיגון בשמן רגיל אם שמים מספיק שמן.

avatar
גדעון (12:44 19.09.2021)

האם יש תחליף לקמח תופח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:18 19.09.2021)

היי גדעון,
אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

avatar
נעמה (14:28 6.08.2021)

היי, אפשרי לטגן בשמן חצי עמוק כמו שניצל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:23 6.08.2021)

היי נעמה,
הטיגון העמוק נותן את המרקם הפריך, אבל אפשר גם בטיגון בשמן רגיל אם שמים מספיק שמן.

avatar
מעיין (17:13 12.07.2021)

הי, מה אפשר לשים במקום הסודה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:34 12.07.2021)

אפשר בירה לבנה. אם אין ברירה אפשר גם מים באותה כמות.

avatar
יוכי (13:55 3.10.2021)

אפשר בירה

avatar
חיה (17:59 26.11.2020)

אפשר לשים בתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:18 26.11.2020)

היי חיה,
הבלילה פחות מתאימה לאפיה.
יום מקסים 🙂

avatar
שושי (21:45 23.11.2020)

איזה מטבלים מתאימים עם הטבעות בצל???

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:56 23.11.2020)

תוכלי לערבב מיונז עם צ’ילי מתוק
או להשתמש באלף האיים
או אפילו קטשופ 🙂
כל מטבל ילך עם טבעות בצל

avatar
שושי (21:40 23.11.2020)

מה הכוונה סודה???
סודה לשתיה או סודה בבקבוק עם גזים??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:56 23.11.2020)

הכוונה במתכון היא חצי כוס מי סודה ( מבקבוק לדוג’ )

avatar
אורה מוריה (12:19 20.05.2021)

ייאוווו איזה באסה הכנתי את הטבעות בצל עם אבקת סודה ויצא פשוט זוועה אם אפשר בבקשה לשנות במתכון ל:חצי כוס סודה לשתייה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:32 20.05.2021)

היי,
במתכון אכן רשום חצי כוס סודה (או בירה).

avatar
m (09:03 18.11.2020)

דרך הגב
אני ממליצה להכין מהמטבל כמות כפולה , כי לא היה לי מספיק.

avatar
m (09:01 18.11.2020)

פשוט מושללללם זה טעים בטרוף!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:05 18.11.2020)

שמחה שאהבת יקירה 🙂
יום נפלא❤️

avatar
שירה ממן (14:16 10.11.2020)

מה הכמות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:42 10.11.2020)

היי שירה,
יוצאת כמות של 3-4 מנות פחות או יותר.
תלוי כמובן בגודל של הבצלים
יום מקסים ♥

avatar
רחלי (23:32 29.10.2020)

שלום הבלילה של הביצה וכו’ יצא לי במרקם כזה של תחינה זה בסדר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (01:05 30.10.2020)

כן.

avatar
מרים (18:44 11.10.2020)

מה אפשר לשים במקום קמח תופח

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:48 11.10.2020)

כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

avatar
שירן (15:34 11.10.2020)

האם אפשר קמח אורז?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:39 11.10.2020)

לא יודעת, לא ניסיתי.
אני חושבת שעדיף קמח ללא גלוטן אם יש לך כמו קמח תמי או כרגיל וכדאי להוסיף כפית אבקת אפיה.

avatar
יעל (22:28 7.07.2020)

אפרת שלום, האם הבלילה יכולה לשמש גם בשביל פילה דג מטוגן? תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:37 7.07.2020)

כן

avatar
יעלי (12:15 30.06.2020)

יצא מעולה!! נחטף עוד מהמחבת!! קריספי ופריך!!
תודה על המתכון המצוין והטעים!!
אם איזה רוטב אפשר להגיש אותם? אשמח אם תתני לי רעיון.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:56 30.06.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
אני חושבת שזה טעים עם מטבל של אלף האיים: מערבבים 2 כפות מיונז עם כף שטוחה קטשופ. אפשר גם להוסיף חצי כפית צ’ילי מתוק אם רוצים את זה פיקנטי.

avatar
דוריטוס (19:50 11.05.2020)

היי, פנקו במקום פירורי לחם – אפשרי ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:43 11.05.2020)

נראה לי שכן.

avatar
תהילה (18:21 31.03.2020)

היי,ניסיתי כמה פעמים להתפיס את הפירורי לחם בטבעת ולא הצלחתי, העצה :לקנות פירורי לחם דקים{נראים כמו אבקה ,עדיף של מיה}ונתפס מיד.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:02 31.03.2020)

תודה תהילה 🙂

avatar
ינון (00:25 26.03.2020)

האם יש עדיפות לפירורי לחם מסויימים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:01 26.03.2020)

עדיף מוזהבים אבל אפשר להכין עם כל סוג.

avatar
תהילה (00:32 25.03.2020)

היי שלום הפירורי לחם לא נתפסים לי בטבעת אשמח לתשובה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:09 25.03.2020)

אולי התערובת של הקמח והביצה יצאה דלילה מידי?

avatar
אלה אסולין (18:37 18.11.2019)

אפשר להכין את זה בלי הסודה/הבירה לבנה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:21 18.11.2019)

הבירה והסודה תורמים למרקם פריך אבל אם אין אפשר לשים מים.

avatar
נעמה (19:00 9.01.2021)

אם אני רוצה עם מים מה הכמות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:19 9.01.2021)

אותה הכמות, חצי כוס 🙂

avatar
נתי (21:17 27.10.2019)

יצא פשוט נהדר.תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:39 27.10.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה נתי

avatar
מלכי (23:08 17.07.2019)

יצא טעים בטרוף וזה ממכר, אני לא מצליחה להשאיר כמות בצלחת מיד שיוצא לצלחת זה נחטף, שלחתי קישור כבר לכל המשפחה, ממליצה מאוד, נשאר לי כמות של בלילה אפשר לשמור במקרר ומחר להשתמש לנגלה נוספת של בצל? תודה על הכל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:05 18.07.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
וכן, אפשר לשמור במקרר להשתמש למחרת.

avatar
שיראל (18:24 11.06.2019)

זה פשוט טעים אבל לא יצא לי כמו בתמונה קצת מבאס

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:29 11.06.2019)

העיקר שיצא טעים, זה הכי חשוב 😉

avatar
לאה (15:53 28.03.2019)

טעייייים
זללנו בהנאה גדולה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:38 28.03.2019)

שמחה שנהניתם 🙂

avatar
ליטל (21:38 3.03.2019)

היי אפרת
את יכולה בבקשה לפרט את כמויות התיבול בבקשה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:29 4.03.2019)

הוספתי במתכון.
יום נפלא 🙂

avatar
יהודית (08:50 27.12.2018)

הכנתי לפי המתכון בדיוק יצא מעולה וקריספי.
העצה לא לעשות עיסה דלילה אלא לעשות עיסה סמיכה טבלתי את הבצל העיסה נדבקה היטב שמתי בפירורים ולא נרטבו טיגנתי והקריספיות יצאה מעולה.
אני הוספתי לעיסה גם תבלינים כמו לבצלים כדי שיהיה להם גם טעם טוב.
יצא טעים וקריספי מאוד עד כדי שכעבור שעה פלוס אכלתי עוד 2 ועדיין היה קריספי בהצלחה
חשוב להניח בצלחת רחבה עם נייר סופג ושהמוכנים לא יהיו בערמה אחת. אלא מפוזרים בצלחת.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:32 27.12.2018)

תודה על השיתוף 🙂
יום מקסים

avatar
שביט (19:34 12.11.2018)

שלום אפרת
שאלה לי אלייך.
האם אפשר להגין את כל הבלילה, כולל פירורי הלחם, יחד עם הבצל? להשאיר במקרר ולהשתמש למחרת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:37 12.11.2018)

היי שביט,
לא מומלץ במקרה הזה.

avatar
איילת השחר (13:49 21.08.2018)

חייבים לטגן בשמן עמוק? זה לא הכי בריא…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:34 21.08.2018)

כן. דווקא בשמן עמוק המזון סופג הכי פחות שמן.

avatar
אנונימי (17:14 8.07.2018)

יש לי קמח 80% זה טוב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:56 8.07.2018)

נראה לי שכן אבל יש להוסיף לו כפית אבקת אפיה.

avatar
מעיין (09:05 28.06.2018)

יצא מושלםםםםםם וזה אחרי כמה מתכונים גרועים שניסיתי להכין בעבר.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:30 28.06.2018)

תודה מעיין, שמחה שיצא טעים 🙂
יום נפלא

avatar
טובה (14:25 20.11.2017)

שלום אפרת,

אני מנסה כעת להכין את הטבעות בצל וכעבור כמה טבילות, הפרורי לחם נהיו דביקים ומעין עיסה אחת, כך שהם כבר לא נדבקים לבצל.
נגלה ראשונה זרקתי ופתחתי שקית חדשה, אך כעבור כמה טבילות זה שוב קרה.
יש לך מושג מה הבעיה? זה אף פעם לא קרה לי עם שניצל.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:52 20.11.2017)

היי טובה,
מתנצלת ראיתי רק עכשיו. מקווה שהסתדרת.
בכל מקרה, זה בסדר. מה שנדבק נדבק. ברגע שאת רואה שזה קורה רצוי לשטוף את הידיים, לייבש היטב ולהמשיך.

avatar
עופרי (16:52 8.11.2017)

היי רציתי לשאול האם הטעם של הבירה הלבנה מורגשת אין איזושהיא מרירות או טעם לוואי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:42 8.11.2017)

בדר”כ לא.

avatar
מלכה (19:10 20.07.2017)

הי אפרת,
אני משתדלת להימנע ממטוגן אך האם אוכל לאפות את הטבעות בצל? האם המרקם יהיה אותו מרקם גם באפיה?
תודה על המתכונים הטעימים כרגע הלחמניות ביס שלך בתנור 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:52 20.07.2017)

היי מלכה,
האמת שאין לי מושג, לא ניסיתי. אבל מה שבטוח זה שהמרקם לא יהיה אותו דבר כמו בטיגון.

avatar
דפנה (16:00 11.07.2017)

מותר להמיר את הבירה או סודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:26 11.07.2017)

היי דפנה,
בגלל שהבירה והסודה מוגזים זה תורם למרקם פריך. אם אין אפשר להשתמש גם במים.

avatar
יסמין (17:42 14.06.2017)

טוב תקשיבי מתכון מעולההה!!! אי אפשר להפסיק את
פשוט אלופה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:12 14.06.2017)

תודה יסמין, שמחה שאהבת 🙂

avatar
דנה (18:30 17.11.2016)

האם אפשר להקפיא את טבעות הבצל האלה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:17 17.11.2016)

היי דנה,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר. לפני ההגשה להכניס לתנור שחומם מראש על 180-190 מעלות.

avatar
רבקה (17:14 8.11.2016)

היי, את הפירורי לחם ניצן להמיר במה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:44 8.11.2016)

היי רבקה,
אני לא בטוחה אם כדאי לוותר או להחליף את פירורי הלחם כי הם בעצם הציפוי.

avatar
ריטה (13:39 16.09.2016)

שלום ,
האם אפשר לשים יין לבן מוגז במקום סודה/בירה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:49 16.09.2016)

היי ריטה,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר.

avatar
ריטה (14:57 16.09.2016)

תודה , נראה לי יצא מעניין ויתן את אותו האפק של הקריסמיות 🙂 תודה על המענה

avatar
אניטה (15:45 27.07.2016)

צהריים טובים !
חייב לעשות את המתכון הזה עם בירה/סודה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:55 27.07.2016)

היי אניטה,
עם משקאות מוגזים כמו בירה וסודה טבעות הבצל יוצאות יותר פריכות אבל אין בעיה גם להשתמש במים.

avatar
:) (19:28 1.07.2016)

האם אפשר להשתמש בבירה כהה? גולדסטאר למשל?
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:04 1.07.2016)

אני מניחה שכן.
שבת שלום 🙂

avatar
יונתן (09:18 23.03.2016)

האם אפשר לעשות את זה על מחבת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:23 23.03.2016)

היי יונתן,
אפשר רק חשוב לשים שמן בנדיבות.
יום מעולה 🙂

avatar
חלי (09:20 6.02.2016)

כרגיל יצא מעולה!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:25 6.02.2016)

תודה חלי, שמחה לשמוע!

avatar
נתנאל (18:49 22.11.2015)

חולה על טבעות בצל.
שאלה- יש לדעתך אפשרות להכין מקלות בצל?
יענו סטייל צ’יפס. נראה לי נוח יותר להגשה ונשנוש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:45 22.11.2015)

היי נתנאל,
רעיון יפה אבל אני לא מוצאת דרך לחתוך את הבצל למקלות, רק לחצאי עיגול.
ערב נעים 🙂

avatar
ג'נט (04:12 29.08.2015)

ראיתי שהאתר מוצף בתגובות טובות מחר אנסה את טבעות הבצל שלכם
נראלי שהולך להיות טעייים !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:40 29.08.2015)

מעולה! בהצלחה 😉

avatar
שלי (12:55 9.08.2015)

אפשר לעשות סודה מהמתקן של הסודה סטרים או חייב סודה מבקבוק רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:59 9.08.2015)

כן אפשר 🙂

avatar
שמרית (18:52 27.01.2015)

הכנתי את הבלילה והיא יצאה ממש סמיכה.. אין מצב לטבול מה משהו.. היא כמו בצק.. מדוע?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:40 27.01.2015)

הי שמרית,
מתנצלת על העיכוב בתשובה. במקרה כזה הייתי מדלדלת מעט את הבלילה עם בירה או סודה.

avatar
איציק (23:25 15.01.2015)

כל הכבוד על האתר מאוד מאוד עוזר רק שאלה קטנה
כשכתבת בירה,סודה זה בירה או סודה או ששניהם ביחד??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:36 15.01.2015)

תודה איציק, שמחה לשמוע 🙂
אפשר להשתמש בחצי כוס בירה או חצי כוס סודה, מה שיש לך.

avatar
מורן (10:39 3.11.2014)

במקום לטגן אפשר גם לאפות בתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:05 3.11.2014)

היי מורן,
הבלילה פחות מתאימה לאפיה.
יום מקסים 🙂

avatar
מיטל (14:07 19.10.2014)

היי ותודה רב שוב על המתכונים הטעימים הכוונה בסודה זה למי סודה או אבקת סודה? ואם אין מי סודה לשים אבקה? תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:34 19.10.2014)

היי מיטל,
הכוונה למי סודה מוגזים. האבקה זה משהו אחר לכן לא הייתי ממליצה לוותר על מי הסודה במקרה הזה.
שבוע מקסים 🙂

avatar
איריס (05:14 29.04.2014)

בסד
שלום
האם אפשר להשתמש בקמח רגיל במקום קמח תופח?
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:33 29.04.2014)

הי איריס, אפשר אבל מומלץ לערבב את הקמח עם כפית אבקת אפיה אם יש לך.

avatar
איריס (15:49 29.04.2014)

בסד
הכנתי היום את טבעות הבצל ויצא מאוד טעים! תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:53 29.04.2014)

תודה איריס שחזרת לעדכן 😉

avatar
רונית (11:32 10.09.2013)

במתכון של טבעות בצל מטוגנות מה אפשר לשים במקום הבירה / סודה במתכון??? שיהיה גם פרווה , פשוט מצרך זה לא תמיד זמין במטבח תודה ויום טוב 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:23 10.09.2013)

מומלץ להשתמש בסודה ובבירה מאחר והם משקאות מוגזים ותוססים (שאינם ממותקים) מה שגורם לציפוי להיות פריך יותר. לא חובה להשתמש בהם וניתן להכין את המתכון גם ללא מצרכים אלה ועדיין המתכון ייצא טעים 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות