שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

2 בצלים גדולים

ביצה טרופה

כוס קמח תופח

חצי כוס בירה לבנה/ סודה

פירורי לחם

תיבול: חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

חותכים בצל לטבעות עבות (כחצי ס”מ) ומפרידים את הטבעות.

מערבבים בקערה ביצה, קמח תופח, בירה לבנה או סודה, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.

טובלים את טבעות הבצל בתוך הקערה ומצפים בפירורי הלחם עד לכיסוי מלא.

מטגנים בשמן עמוק (180 מעלות) עד להזהבה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוף עם זיתים
כרובית מטוגנת

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
גדעון (12:44 19.09.2021)

האם יש תחליף לקמח תופח?

מתכונים ב-10 דקות (13:18 19.09.2021)

היי גדעון,
אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

נעמה (14:28 6.08.2021)

היי, אפשרי לטגן בשמן חצי עמוק כמו שניצל?

מתכונים ב-10 דקות (15:23 6.08.2021)

היי נעמה,
הטיגון העמוק נותן את המרקם הפריך, אבל אפשר גם בטיגון בשמן רגיל אם שמים מספיק שמן.

מעיין (17:13 12.07.2021)

הי, מה אפשר לשים במקום הסודה?

מתכונים ב-10 דקות (19:34 12.07.2021)

אפשר בירה לבנה. אם אין ברירה אפשר גם מים באותה כמות.

חיה (17:59 26.11.2020)

אפשר לשים בתנור?

מתכונים ב-10 דקות (19:18 26.11.2020)

היי חיה,
הבלילה פחות מתאימה לאפיה.
יום מקסים 🙂

שושי (21:45 23.11.2020)

איזה מטבלים מתאימים עם הטבעות בצל???

מתכונים ב-10 דקות (23:56 23.11.2020)

תוכלי לערבב מיונז עם צ’ילי מתוק
או להשתמש באלף האיים
או אפילו קטשופ 🙂
כל מטבל ילך עם טבעות בצל

שושי (21:40 23.11.2020)

מה הכוונה סודה???
סודה לשתיה או סודה בבקבוק עם גזים??

מתכונים ב-10 דקות (23:56 23.11.2020)

הכוונה במתכון היא חצי כוס מי סודה ( מבקבוק לדוג’ )

אורה מוריה (12:19 20.05.2021)

ייאוווו איזה באסה הכנתי את הטבעות בצל עם אבקת סודה ויצא פשוט זוועה אם אפשר בבקשה לשנות במתכון ל:חצי כוס סודה לשתייה!

מתכונים ב-10 דקות (13:32 20.05.2021)

היי,
במתכון אכן רשום חצי כוס סודה (או בירה).

m (09:03 18.11.2020)

דרך הגב
אני ממליצה להכין מהמטבל כמות כפולה , כי לא היה לי מספיק.

m (09:01 18.11.2020)

פשוט מושללללם זה טעים בטרוף!!!

מתכונים ב-10 דקות (10:05 18.11.2020)

שמחה שאהבת יקירה 🙂
יום נפלא❤️

שירה ממן (14:16 10.11.2020)

מה הכמות?

מתכונים ב-10 דקות (14:42 10.11.2020)

היי שירה,
יוצאת כמות של 3-4 מנות פחות או יותר.
תלוי כמובן בגודל של הבצלים
יום מקסים ♥

רחלי (23:32 29.10.2020)

שלום הבלילה של הביצה וכו’ יצא לי במרקם כזה של תחינה זה בסדר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (01:05 30.10.2020)

כן.

מרים (18:44 11.10.2020)

מה אפשר לשים במקום קמח תופח

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:48 11.10.2020)

כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

שירן (15:34 11.10.2020)

האם אפשר קמח אורז?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:39 11.10.2020)

לא יודעת, לא ניסיתי.
אני חושבת שעדיף קמח ללא גלוטן אם יש לך כמו קמח תמי או כרגיל וכדאי להוסיף כפית אבקת אפיה.

יעל (22:28 7.07.2020)

אפרת שלום, האם הבלילה יכולה לשמש גם בשביל פילה דג מטוגן? תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:37 7.07.2020)

כן

יעלי (12:15 30.06.2020)

יצא מעולה!! נחטף עוד מהמחבת!! קריספי ופריך!!
תודה על המתכון המצוין והטעים!!
אם איזה רוטב אפשר להגיש אותם? אשמח אם תתני לי רעיון.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:56 30.06.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
אני חושבת שזה טעים עם מטבל של אלף האיים: מערבבים 2 כפות מיונז עם כף שטוחה קטשופ. אפשר גם להוסיף חצי כפית צ’ילי מתוק אם רוצים את זה פיקנטי.

דוריטוס (19:50 11.05.2020)

היי, פנקו במקום פירורי לחם – אפשרי ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:43 11.05.2020)

נראה לי שכן.

תהילה (18:21 31.03.2020)

היי,ניסיתי כמה פעמים להתפיס את הפירורי לחם בטבעת ולא הצלחתי, העצה :לקנות פירורי לחם דקים{נראים כמו אבקה ,עדיף של מיה}ונתפס מיד.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:02 31.03.2020)

תודה תהילה 🙂

ינון (00:25 26.03.2020)

האם יש עדיפות לפירורי לחם מסויימים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:01 26.03.2020)

עדיף מוזהבים אבל אפשר להכין עם כל סוג.

תהילה (00:32 25.03.2020)

היי שלום הפירורי לחם לא נתפסים לי בטבעת אשמח לתשובה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:09 25.03.2020)

אולי התערובת של הקמח והביצה יצאה דלילה מידי?

אלה אסולין (18:37 18.11.2019)

אפשר להכין את זה בלי הסודה/הבירה לבנה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:21 18.11.2019)

הבירה והסודה תורמים למרקם פריך אבל אם אין אפשר לשים מים.

נעמה (19:00 9.01.2021)

אם אני רוצה עם מים מה הכמות?

מתכונים ב-10 דקות (19:19 9.01.2021)

אותה הכמות, חצי כוס 🙂

נתי (21:17 27.10.2019)

יצא פשוט נהדר.תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:39 27.10.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה נתי

מלכי (23:08 17.07.2019)

יצא טעים בטרוף וזה ממכר, אני לא מצליחה להשאיר כמות בצלחת מיד שיוצא לצלחת זה נחטף, שלחתי קישור כבר לכל המשפחה, ממליצה מאוד, נשאר לי כמות של בלילה אפשר לשמור במקרר ומחר להשתמש לנגלה נוספת של בצל? תודה על הכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:05 18.07.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
וכן, אפשר לשמור במקרר להשתמש למחרת.

שיראל (18:24 11.06.2019)

זה פשוט טעים אבל לא יצא לי כמו בתמונה קצת מבאס

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:29 11.06.2019)

העיקר שיצא טעים, זה הכי חשוב 😉

לאה (15:53 28.03.2019)

טעייייים
זללנו בהנאה גדולה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:38 28.03.2019)

שמחה שנהניתם 🙂

ליטל (21:38 3.03.2019)

היי אפרת
את יכולה בבקשה לפרט את כמויות התיבול בבקשה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:29 4.03.2019)

הוספתי במתכון.
יום נפלא 🙂

יהודית (08:50 27.12.2018)

הכנתי לפי המתכון בדיוק יצא מעולה וקריספי.
העצה לא לעשות עיסה דלילה אלא לעשות עיסה סמיכה טבלתי את הבצל העיסה נדבקה היטב שמתי בפירורים ולא נרטבו טיגנתי והקריספיות יצאה מעולה.
אני הוספתי לעיסה גם תבלינים כמו לבצלים כדי שיהיה להם גם טעם טוב.
יצא טעים וקריספי מאוד עד כדי שכעבור שעה פלוס אכלתי עוד 2 ועדיין היה קריספי בהצלחה
חשוב להניח בצלחת רחבה עם נייר סופג ושהמוכנים לא יהיו בערמה אחת. אלא מפוזרים בצלחת.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:32 27.12.2018)

תודה על השיתוף 🙂
יום מקסים

שביט (19:34 12.11.2018)

שלום אפרת
שאלה לי אלייך.
האם אפשר להגין את כל הבלילה, כולל פירורי הלחם, יחד עם הבצל? להשאיר במקרר ולהשתמש למחרת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:37 12.11.2018)

היי שביט,
לא מומלץ במקרה הזה.

איילת השחר (13:49 21.08.2018)

חייבים לטגן בשמן עמוק? זה לא הכי בריא…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:34 21.08.2018)

כן. דווקא בשמן עמוק המזון סופג הכי פחות שמן.

אנונימי (17:14 8.07.2018)

יש לי קמח 80% זה טוב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:56 8.07.2018)

נראה לי שכן אבל יש להוסיף לו כפית אבקת אפיה.

מעיין (09:05 28.06.2018)

יצא מושלםםםםםם וזה אחרי כמה מתכונים גרועים שניסיתי להכין בעבר.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:30 28.06.2018)

תודה מעיין, שמחה שיצא טעים 🙂
יום נפלא

טובה (14:25 20.11.2017)

שלום אפרת,

אני מנסה כעת להכין את הטבעות בצל וכעבור כמה טבילות, הפרורי לחם נהיו דביקים ומעין עיסה אחת, כך שהם כבר לא נדבקים לבצל.
נגלה ראשונה זרקתי ופתחתי שקית חדשה, אך כעבור כמה טבילות זה שוב קרה.
יש לך מושג מה הבעיה? זה אף פעם לא קרה לי עם שניצל.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:52 20.11.2017)

היי טובה,
מתנצלת ראיתי רק עכשיו. מקווה שהסתדרת.
בכל מקרה, זה בסדר. מה שנדבק נדבק. ברגע שאת רואה שזה קורה רצוי לשטוף את הידיים, לייבש היטב ולהמשיך.

עופרי (16:52 8.11.2017)

היי רציתי לשאול האם הטעם של הבירה הלבנה מורגשת אין איזושהיא מרירות או טעם לוואי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:42 8.11.2017)

בדר”כ לא.

מלכה (19:10 20.07.2017)

הי אפרת,
אני משתדלת להימנע ממטוגן אך האם אוכל לאפות את הטבעות בצל? האם המרקם יהיה אותו מרקם גם באפיה?
תודה על המתכונים הטעימים כרגע הלחמניות ביס שלך בתנור 🙂

מתכונים ב-10 דקות (22:52 20.07.2017)

היי מלכה,
האמת שאין לי מושג, לא ניסיתי. אבל מה שבטוח זה שהמרקם לא יהיה אותו דבר כמו בטיגון.

דפנה (16:00 11.07.2017)

מותר להמיר את הבירה או סודה

מתכונים ב-10 דקות (16:26 11.07.2017)

היי דפנה,
בגלל שהבירה והסודה מוגזים זה תורם למרקם פריך. אם אין אפשר להשתמש גם במים.

יסמין (17:42 14.06.2017)

טוב תקשיבי מתכון מעולההה!!! אי אפשר להפסיק את
פשוט אלופה

מתכונים ב-10 דקות (20:12 14.06.2017)

תודה יסמין, שמחה שאהבת 🙂

דנה (18:30 17.11.2016)

האם אפשר להקפיא את טבעות הבצל האלה?

מתכונים ב-10 דקות (20:17 17.11.2016)

היי דנה,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר. לפני ההגשה להכניס לתנור שחומם מראש על 180-190 מעלות.

רבקה (17:14 8.11.2016)

היי, את הפירורי לחם ניצן להמיר במה?

מתכונים ב-10 דקות (17:44 8.11.2016)

היי רבקה,
אני לא בטוחה אם כדאי לוותר או להחליף את פירורי הלחם כי הם בעצם הציפוי.

ריטה (13:39 16.09.2016)

שלום ,
האם אפשר לשים יין לבן מוגז במקום סודה/בירה?

מתכונים ב-10 דקות (13:49 16.09.2016)

היי ריטה,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר.

ריטה (14:57 16.09.2016)

תודה , נראה לי יצא מעניין ויתן את אותו האפק של הקריסמיות 🙂 תודה על המענה

אניטה (15:45 27.07.2016)

צהריים טובים !
חייב לעשות את המתכון הזה עם בירה/סודה ?

מתכונים ב-10 דקות (15:55 27.07.2016)

היי אניטה,
עם משקאות מוגזים כמו בירה וסודה טבעות הבצל יוצאות יותר פריכות אבל אין בעיה גם להשתמש במים.

:) (19:28 1.07.2016)

האם אפשר להשתמש בבירה כהה? גולדסטאר למשל?
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (22:04 1.07.2016)

אני מניחה שכן.
שבת שלום 🙂

יונתן (09:18 23.03.2016)

האם אפשר לעשות את זה על מחבת?

מתכונים ב-10 דקות (09:23 23.03.2016)

היי יונתן,
אפשר רק חשוב לשים שמן בנדיבות.
יום מעולה 🙂

חלי (09:20 6.02.2016)

כרגיל יצא מעולה!!!!

מתכונים ב-10 דקות (09:25 6.02.2016)

תודה חלי, שמחה לשמוע!

נתנאל (18:49 22.11.2015)

חולה על טבעות בצל.
שאלה- יש לדעתך אפשרות להכין מקלות בצל?
יענו סטייל צ’יפס. נראה לי נוח יותר להגשה ונשנוש

מתכונים ב-10 דקות (19:45 22.11.2015)

היי נתנאל,
רעיון יפה אבל אני לא מוצאת דרך לחתוך את הבצל למקלות, רק לחצאי עיגול.
ערב נעים 🙂

ג'נט (04:12 29.08.2015)

ראיתי שהאתר מוצף בתגובות טובות מחר אנסה את טבעות הבצל שלכם
נראלי שהולך להיות טעייים !

מתכונים ב-10 דקות (10:40 29.08.2015)

מעולה! בהצלחה 😉

שלי (12:55 9.08.2015)

אפשר לעשות סודה מהמתקן של הסודה סטרים או חייב סודה מבקבוק רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (12:59 9.08.2015)

כן אפשר 🙂

שמרית (18:52 27.01.2015)

הכנתי את הבלילה והיא יצאה ממש סמיכה.. אין מצב לטבול מה משהו.. היא כמו בצק.. מדוע?

מתכונים ב-10 דקות (22:40 27.01.2015)

הי שמרית,
מתנצלת על העיכוב בתשובה. במקרה כזה הייתי מדלדלת מעט את הבלילה עם בירה או סודה.

איציק (23:25 15.01.2015)

כל הכבוד על האתר מאוד מאוד עוזר רק שאלה קטנה
כשכתבת בירה,סודה זה בירה או סודה או ששניהם ביחד??

מתכונים ב-10 דקות (23:36 15.01.2015)

תודה איציק, שמחה לשמוע 🙂
אפשר להשתמש בחצי כוס בירה או חצי כוס סודה, מה שיש לך.

מורן (10:39 3.11.2014)

במקום לטגן אפשר גם לאפות בתנור?

מתכונים ב-10 דקות (11:05 3.11.2014)

היי מורן,
הבלילה פחות מתאימה לאפיה.
יום מקסים 🙂

מיטל (14:07 19.10.2014)

היי ותודה רב שוב על המתכונים הטעימים הכוונה בסודה זה למי סודה או אבקת סודה? ואם אין מי סודה לשים אבקה? תודה.

מתכונים ב-10 דקות (14:34 19.10.2014)

היי מיטל,
הכוונה למי סודה מוגזים. האבקה זה משהו אחר לכן לא הייתי ממליצה לוותר על מי הסודה במקרה הזה.
שבוע מקסים 🙂

איריס (05:14 29.04.2014)

בסד
שלום
האם אפשר להשתמש בקמח רגיל במקום קמח תופח?
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (08:33 29.04.2014)

הי איריס, אפשר אבל מומלץ לערבב את הקמח עם כפית אבקת אפיה אם יש לך.

איריס (15:49 29.04.2014)

בסד
הכנתי היום את טבעות הבצל ויצא מאוד טעים! תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (15:53 29.04.2014)

תודה איריס שחזרת לעדכן 😉

רונית (11:32 10.09.2013)

במתכון של טבעות בצל מטוגנות מה אפשר לשים במקום הבירה / סודה במתכון??? שיהיה גם פרווה , פשוט מצרך זה לא תמיד זמין במטבח תודה ויום טוב 🙂

מתכונים ב-10 דקות (12:23 10.09.2013)

מומלץ להשתמש בסודה ובבירה מאחר והם משקאות מוגזים ותוססים (שאינם ממותקים) מה שגורם לציפוי להיות פריך יותר. לא חובה להשתמש בהם וניתן להכין את המתכון גם ללא מצרכים אלה ועדיין המתכון ייצא טעים 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.