שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

2 בצלים גדולים

ביצה טרופה

כוס קמח תופח

חצי כוס בירה לבנה/ סודה

פירורי לחם

תיבול: חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

חותכים בצל לטבעות עבות (כחצי ס"מ) ומפרידים את הטבעות.

מערבבים בקערה ביצה, קמח תופח, בירה לבנה או סודה, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.

טובלים את טבעות הבצל בתוך הקערה ומצפים בפירורי הלחם עד לכיסוי מלא.

מטגנים בשמן עמוק (180 מעלות) עד להזהבה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוף עם זיתים
כרובית מטוגנת

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
יעל (22:28 7.07.2020)

אפרת שלום, האם הבלילה יכולה לשמש גם בשביל פילה דג מטוגן? תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:37 7.07.2020)

כן

Avatar
יעלי (12:15 30.06.2020)

יצא מעולה!! נחטף עוד מהמחבת!! קריספי ופריך!!
תודה על המתכון המצוין והטעים!!
אם איזה רוטב אפשר להגיש אותם? אשמח אם תתני לי רעיון.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:56 30.06.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
אני חושבת שזה טעים עם מטבל של אלף האיים: מערבבים 2 כפות מיונז עם כף שטוחה קטשופ. אפשר גם להוסיף חצי כפית צ'ילי מתוק אם רוצים את זה פיקנטי.

Avatar
דוריטוס (19:50 11.05.2020)

היי, פנקו במקום פירורי לחם – אפשרי ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:43 11.05.2020)

נראה לי שכן.

Avatar
תהילה (18:21 31.03.2020)

היי,ניסיתי כמה פעמים להתפיס את הפירורי לחם בטבעת ולא הצלחתי, העצה :לקנות פירורי לחם דקים{נראים כמו אבקה ,עדיף של מיה}ונתפס מיד.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:02 31.03.2020)

תודה תהילה 🙂

Avatar
ינון (00:25 26.03.2020)

האם יש עדיפות לפירורי לחם מסויימים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:01 26.03.2020)

עדיף מוזהבים אבל אפשר להכין עם כל סוג.

Avatar
תהילה (00:32 25.03.2020)

היי שלום הפירורי לחם לא נתפסים לי בטבעת אשמח לתשובה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:09 25.03.2020)

אולי התערובת של הקמח והביצה יצאה דלילה מידי?

Avatar
אלה אסולין (18:37 18.11.2019)

אפשר להכין את זה בלי הסודה/הבירה לבנה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:21 18.11.2019)

הבירה והסודה תורמים למרקם פריך אבל אם אין אפשר לשים מים.

Avatar
נתי (21:17 27.10.2019)

יצא פשוט נהדר.תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:39 27.10.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה נתי

Avatar
מלכי (23:08 17.07.2019)

יצא טעים בטרוף וזה ממכר, אני לא מצליחה להשאיר כמות בצלחת מיד שיוצא לצלחת זה נחטף, שלחתי קישור כבר לכל המשפחה, ממליצה מאוד, נשאר לי כמות של בלילה אפשר לשמור במקרר ומחר להשתמש לנגלה נוספת של בצל? תודה על הכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:05 18.07.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
וכן, אפשר לשמור במקרר להשתמש למחרת.

Avatar
שיראל (18:24 11.06.2019)

זה פשוט טעים אבל לא יצא לי כמו בתמונה קצת מבאס

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:29 11.06.2019)

העיקר שיצא טעים, זה הכי חשוב 😉

Avatar
לאה (15:53 28.03.2019)

טעייייים
זללנו בהנאה גדולה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:38 28.03.2019)

שמחה שנהניתם 🙂

Avatar
ליטל (21:38 3.03.2019)

היי אפרת
את יכולה בבקשה לפרט את כמויות התיבול בבקשה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:29 4.03.2019)

הוספתי במתכון.
יום נפלא 🙂

Avatar
יהודית (08:50 27.12.2018)

הכנתי לפי המתכון בדיוק יצא מעולה וקריספי.
העצה לא לעשות עיסה דלילה אלא לעשות עיסה סמיכה טבלתי את הבצל העיסה נדבקה היטב שמתי בפירורים ולא נרטבו טיגנתי והקריספיות יצאה מעולה.
אני הוספתי לעיסה גם תבלינים כמו לבצלים כדי שיהיה להם גם טעם טוב.
יצא טעים וקריספי מאוד עד כדי שכעבור שעה פלוס אכלתי עוד 2 ועדיין היה קריספי בהצלחה
חשוב להניח בצלחת רחבה עם נייר סופג ושהמוכנים לא יהיו בערמה אחת. אלא מפוזרים בצלחת.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:32 27.12.2018)

תודה על השיתוף 🙂
יום מקסים

Avatar
שביט (19:34 12.11.2018)

שלום אפרת
שאלה לי אלייך.
האם אפשר להגין את כל הבלילה, כולל פירורי הלחם, יחד עם הבצל? להשאיר במקרר ולהשתמש למחרת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:37 12.11.2018)

היי שביט,
לא מומלץ במקרה הזה.

Avatar
איילת השחר (13:49 21.08.2018)

חייבים לטגן בשמן עמוק? זה לא הכי בריא…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:34 21.08.2018)

כן. דווקא בשמן עמוק המזון סופג הכי פחות שמן.

Avatar
אנונימי (17:14 8.07.2018)

יש לי קמח 80% זה טוב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:56 8.07.2018)

נראה לי שכן אבל יש להוסיף לו כפית אבקת אפיה.

Avatar
מעיין (09:05 28.06.2018)

יצא מושלםםםםםם וזה אחרי כמה מתכונים גרועים שניסיתי להכין בעבר.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:30 28.06.2018)

תודה מעיין, שמחה שיצא טעים 🙂
יום נפלא

Avatar
טובה (14:25 20.11.2017)

שלום אפרת,

אני מנסה כעת להכין את הטבעות בצל וכעבור כמה טבילות, הפרורי לחם נהיו דביקים ומעין עיסה אחת, כך שהם כבר לא נדבקים לבצל.
נגלה ראשונה זרקתי ופתחתי שקית חדשה, אך כעבור כמה טבילות זה שוב קרה.
יש לך מושג מה הבעיה? זה אף פעם לא קרה לי עם שניצל.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:52 20.11.2017)

היי טובה,
מתנצלת ראיתי רק עכשיו. מקווה שהסתדרת.
בכל מקרה, זה בסדר. מה שנדבק נדבק. ברגע שאת רואה שזה קורה רצוי לשטוף את הידיים, לייבש היטב ולהמשיך.

Avatar
עופרי (16:52 8.11.2017)

היי רציתי לשאול האם הטעם של הבירה הלבנה מורגשת אין איזושהיא מרירות או טעם לוואי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:42 8.11.2017)

בדר"כ לא.

Avatar
מלכה (19:10 20.07.2017)

הי אפרת,
אני משתדלת להימנע ממטוגן אך האם אוכל לאפות את הטבעות בצל? האם המרקם יהיה אותו מרקם גם באפיה?
תודה על המתכונים הטעימים כרגע הלחמניות ביס שלך בתנור 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:52 20.07.2017)

היי מלכה,
האמת שאין לי מושג, לא ניסיתי. אבל מה שבטוח זה שהמרקם לא יהיה אותו דבר כמו בטיגון.

Avatar
דפנה (16:00 11.07.2017)

מותר להמיר את הבירה או סודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:26 11.07.2017)

היי דפנה,
בגלל שהבירה והסודה מוגזים זה תורם למרקם פריך. אם אין אפשר להשתמש גם במים.

Avatar
יסמין (17:42 14.06.2017)

טוב תקשיבי מתכון מעולההה!!! אי אפשר להפסיק את
פשוט אלופה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:12 14.06.2017)

תודה יסמין, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
דנה (18:30 17.11.2016)

האם אפשר להקפיא את טבעות הבצל האלה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:17 17.11.2016)

היי דנה,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר. לפני ההגשה להכניס לתנור שחומם מראש על 180-190 מעלות.

Avatar
רבקה (17:14 8.11.2016)

היי, את הפירורי לחם ניצן להמיר במה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:44 8.11.2016)

היי רבקה,
אני לא בטוחה אם כדאי לוותר או להחליף את פירורי הלחם כי הם בעצם הציפוי.

Avatar
ריטה (13:39 16.09.2016)

שלום ,
האם אפשר לשים יין לבן מוגז במקום סודה/בירה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:49 16.09.2016)

היי ריטה,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר.

Avatar
ריטה (14:57 16.09.2016)

תודה , נראה לי יצא מעניין ויתן את אותו האפק של הקריסמיות 🙂 תודה על המענה

Avatar
אניטה (15:45 27.07.2016)

צהריים טובים !
חייב לעשות את המתכון הזה עם בירה/סודה ?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:55 27.07.2016)

היי אניטה,
עם משקאות מוגזים כמו בירה וסודה טבעות הבצל יוצאות יותר פריכות אבל אין בעיה גם להשתמש במים.

Avatar
:) (19:28 1.07.2016)

האם אפשר להשתמש בבירה כהה? גולדסטאר למשל?
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:04 1.07.2016)

אני מניחה שכן.
שבת שלום 🙂

Avatar
יונתן (09:18 23.03.2016)

האם אפשר לעשות את זה על מחבת?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:23 23.03.2016)

היי יונתן,
אפשר רק חשוב לשים שמן בנדיבות.
יום מעולה 🙂

Avatar
חלי (09:20 6.02.2016)

כרגיל יצא מעולה!!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:25 6.02.2016)

תודה חלי, שמחה לשמוע!

Avatar
נתנאל (18:49 22.11.2015)

חולה על טבעות בצל.
שאלה- יש לדעתך אפשרות להכין מקלות בצל?
יענו סטייל צ'יפס. נראה לי נוח יותר להגשה ונשנוש

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:45 22.11.2015)

היי נתנאל,
רעיון יפה אבל אני לא מוצאת דרך לחתוך את הבצל למקלות, רק לחצאי עיגול.
ערב נעים 🙂

Avatar
ג'נט (04:12 29.08.2015)

ראיתי שהאתר מוצף בתגובות טובות מחר אנסה את טבעות הבצל שלכם
נראלי שהולך להיות טעייים !

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:40 29.08.2015)

מעולה! בהצלחה 😉

Avatar
שלי (12:55 9.08.2015)

אפשר לעשות סודה מהמתקן של הסודה סטרים או חייב סודה מבקבוק רגיל?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:59 9.08.2015)

כן אפשר 🙂

Avatar
שמרית (18:52 27.01.2015)

הכנתי את הבלילה והיא יצאה ממש סמיכה.. אין מצב לטבול מה משהו.. היא כמו בצק.. מדוע?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:40 27.01.2015)

הי שמרית,
מתנצלת על העיכוב בתשובה. במקרה כזה הייתי מדלדלת מעט את הבלילה עם בירה או סודה.

Avatar
איציק (23:25 15.01.2015)

כל הכבוד על האתר מאוד מאוד עוזר רק שאלה קטנה
כשכתבת בירה,סודה זה בירה או סודה או ששניהם ביחד??

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:36 15.01.2015)

תודה איציק, שמחה לשמוע 🙂
אפשר להשתמש בחצי כוס בירה או חצי כוס סודה, מה שיש לך.

Avatar
מורן (10:39 3.11.2014)

במקום לטגן אפשר גם לאפות בתנור?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:05 3.11.2014)

היי מורן,
הבלילה פחות מתאימה לאפיה.
יום מקסים 🙂

Avatar
מיטל (14:07 19.10.2014)

היי ותודה רב שוב על המתכונים הטעימים הכוונה בסודה זה למי סודה או אבקת סודה? ואם אין מי סודה לשים אבקה? תודה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:34 19.10.2014)

היי מיטל,
הכוונה למי סודה מוגזים. האבקה זה משהו אחר לכן לא הייתי ממליצה לוותר על מי הסודה במקרה הזה.
שבוע מקסים 🙂

Avatar
איריס (05:14 29.04.2014)

בסד
שלום
האם אפשר להשתמש בקמח רגיל במקום קמח תופח?
תודה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:33 29.04.2014)

הי איריס, אפשר אבל מומלץ לערבב את הקמח עם כפית אבקת אפיה אם יש לך.

Avatar
איריס (15:49 29.04.2014)

בסד
הכנתי היום את טבעות הבצל ויצא מאוד טעים! תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:53 29.04.2014)

תודה איריס שחזרת לעדכן 😉

Avatar
רונית (11:32 10.09.2013)

במתכון של טבעות בצל מטוגנות מה אפשר לשים במקום הבירה / סודה במתכון??? שיהיה גם פרווה , פשוט מצרך זה לא תמיד זמין במטבח תודה ויום טוב 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:23 10.09.2013)

מומלץ להשתמש בסודה ובבירה מאחר והם משקאות מוגזים ותוססים (שאינם ממותקים) מה שגורם לציפוי להיות פריך יותר. לא חובה להשתמש בהם וניתן להכין את המתכון גם ללא מצרכים אלה ועדיין המתכון ייצא טעים 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.