שום דבר לא נמצא

במסעדות זה מופיע בתפריט תחת השם "קימצ'י"-  חמוצים יפניים שאי אפשר להפסיק לאכול

חמוצים יפניים

מצרכים:

רבע כרוב חתוך גס

200 גרם פרחי כרובית

מלפפון  חתוך לפרוסות עגולות

גזר חתוך לפרוסות עגולות

רוטב החמצה:

3 כוסות מים

כוס חומץ רגיל

5 כפות סוכר

2 כפות שטוחות מלח

כף שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ (או שן שום קצוצה)

אופן הכנה:

-מחממים בסיר את כל מרכיבי הרוטב (מים, חומץ, סוכר, מלח וג'ינג'ר) ומביאים לרתיחה (כשהמים מבעבעים). מערבבים עד שהסוכר והמלח נמסים.

-דוחסים את הירקות בצנצנת זכוכית גדולה ושופכים מעל את מי ההחמצה החמים. סוגרים את הצנצנת (חשוב שהנוזלים יכסו את הירקות לגמרי ושהכיסוי יהיה אטום). מניחים לתערובת להתקרר לטמפ' החדר ומעבירים למקרר. לאחר 3-4 שעות במקרר התערובת מוכנה לאכילה.

*לפני ההגשה – מומלץ לשפוך מעל הירקות המוחמצים מעט רוטב צ'ילי מתוק ולערבב.

חמוצים יפניים

קימצ'י, מתכון לחמוצים, חמוצים יפנים

ראו גם
חציל בטחינה
דג סלמון בתנור

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
דנה ברכה אמסלם (14:05 7.02.2020)

קודם כל תודה ענקית על הכל:)
אפשר לחמם את הנוזל ולהכין שוב את החמוצים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:05 7.02.2020)

האמת שאין לי מושג. לא ניסיתי.

Avatar
גורית (15:16 18.01.2020)

אני מכינה את המתכון הזה בקביעות כבר כשנתיים. ממליצה עליו מאוד. אפילו שני ילדים מהשלושה אוהבים אותו. מכפילה כמויות של הרוטב, מוסיפה גם קולורבי ולא מוסיפה ג\'ינג\'ר.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:49 18.01.2020)

מהמם 🙂
תודה גורית

Avatar
דשא (22:09 23.12.2019)

כמה זמן זה מחזיק במקרר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:09 23.12.2019)

כ-3 שבועות לפחות.

Avatar
תמי M (10:13 19.12.2019)

היי יקירה נתקעתי בלי חומץ רגיל אפשר עם חומץ תפוחים שיש לי ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:43 19.12.2019)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן.

Avatar
איגור (11:35 16.12.2019)

מתכון פשוט ומעולה! לא מפסיק להכין.
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:04 16.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
גיא (21:20 1.12.2019)

היי אפרת ,
בראש ובראשונה אתר מדהים !! את עושה עבודה מדהימה !! עלי והצליחי !!
לעניינינו..
יצא לי טעים אך לא מספיק חמוץ :), הורדתי את הסוכר ל 3 כפיות במקום 5
והוספתי שתי כפיות ״תבלין לחמוצים״ (טעים אך להערכתי יותר מדי תבלין)..

אשמח אם תוכלי לעזור לי איך להפוך את זה ליותר חמוץ ואולי ״להעלים״ קצת את התבלין

תודה אפרתתתתת

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:47 2.12.2019)

היי גיא,
השתמשת בחומץ רגיל 5%?
אני ממליצה לחמם בסיר כוס וחצי מים עם חצי כוס חומץ וכפית מלאה מלח. לצנן את המים ולהוסיף לצנצנת (לאחר ששפכת חצי מכמות הנוזלים בצנצנת).

Avatar
רעות (21:57 22.10.2019)

יצא מעולה!! תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:20 23.10.2019)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
טוהר (17:36 13.09.2019)

יצא מעולה והתחסל! 🙂 תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:46 16.09.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה טוהר

Avatar
רן (22:25 9.09.2019)

כמה זמן אפשר לשמור במקרר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:44 9.09.2019)

כ-3 שבועות לפחות.

Avatar
בתיה (11:28 5.09.2019)

שלום אפרת ,רציתי לשאול אם אפשר להוסיף -גפרורי קולורבי [הבן שלי אוהב ]
תודה על האתר המקסים והמתכונים הטיעימים

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:34 5.09.2019)

כן אפשר.

Avatar
ציפי (09:11 5.09.2019)

לאיזה מלפפון הכוונה? ירוק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:10 5.09.2019)

כן. מלפפון רגיל ירוק.

Avatar
רינת (21:33 3.09.2019)

שלום אפרת
יש לי צנצנת גדולה עם מכסה פלסטיק
זה גם מתאים? או שצריך צנצנת כמו בתמונה שלך.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:56 3.09.2019)

כן זה בסדר.

Avatar
מיכל (13:58 8.08.2019)

אפרת שלום,

אני מאד לא אוהבת חומץ מכל סוג שהוא (הריח הריח…), אבל… קימצ'י כן, כי איכשהו לפחות בקנויים שאכלתי עד עתה לא הרחתי אפילו שביב חומץ (-:

האם גם במתכון הזה זה מה שצפוי לקרות (-: יודעת שאנשים שאוהבים/לא מפריע להם חומץ אולי לא מבינים על מה אני מדברת ובכל זאת (-:

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:21 8.08.2019)

שאלה קשה 🙂
החומץ כאן מהול במים אבל אני לא יכולה להגיד שהוא לגמרי לא מורגש.
אם את אוהבת קימצ'י אז רוב הסיכויים שהכינו אותו עם חומץ אז אולי לא תרגישי..

Avatar
ש (20:01 31.07.2019)

יצא מעולה! מעולה!
תודה רבה על המתכון!
במקום לנשנש שטויות
מנשנשים ירקות בזכותך !

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:50 31.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
נטלי (20:50 30.05.2019)

אפרת ערב טוב יקרה,
האם כרוב סגול מתאים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:57 30.05.2019)

כן, רק קחי בחשבון שזה לפעמים יכול להשפיע על הצבע של המים/יתר הירקות.

Avatar
נטלי (21:55 30.05.2019)

הכנתי כמות גדולה יותר כנראה של ירקות להכין עוד רוטב או רק להוסיף עוד מים חמים/קרים?
תודה על המענה המהיר אין כמוך תבוקכי!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:55 31.05.2019)

סורי ראיתי עכשיו. כדאי להכין עוד רוטב.

Avatar
דיגי (13:59 4.05.2019)

שלום איזה כמות זה כוס חומץ או מים כמה מיל

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:59 4.05.2019)

240 מ"ל. כוס זכוכית רגילה עם ידית.

Avatar
מישל (00:10 25.02.2019)

בפעם הראשונה שהכנתי אני ובן זוגי סיימנו את הצנצנת ביומיים, למרות שיצא חמוץ לטעמנו. הפעם אני רוצה לנסות עם חומץ אורז. להשתמש באותה כמות כמו עם חומץ רגיל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:14 25.02.2019)

כן אותה כמות.

Avatar
רוקסנה (20:17 21.02.2019)

יצא ממש ממש טעים. בהתחלה טעמתי והיה טעם חזק מדיי של חומץ והייתי בטוחה שהמתכון כשל. אך לאחר יממה זה נהיה ממש ממש טעים. השתמשתי בירקות אחרים. שמתי קולורבי מלפפון גזר וגמבה ויצא מעולה. בדיוק מכינה את הצנצנת השנייה!!! תודה על המתכון הנפלא

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 21.02.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
אורית (22:05 11.02.2019)

הכנתי היום, יצא ממש ממש טעים!!!! תודה רבה על המתכון המושלם!!!!יותר טעים מהמסעדות 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:07 11.02.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה אורית

Avatar
גלי (13:17 31.12.2018)

היי אפרת, אני מתה על המתכון הזה!
הייתי עם בעלי בג'פניקה ואכלנו מהחמוצים שלהם והוא אמר ששלהם יותר טעימים ממה שאני הכנתי 🙁
את חושבת שהם שמים משהו נוסף/אחר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:13 31.12.2018)

בדר"כ במסעדות יותר טעים, גם בגלל האווירה 🙂
אין לי את המתכון המדויק שלהם אבל זה פחות או יותר דומה. הכנת בדיוק לפי המתכון? שמת ג'ינג'ר?

Avatar
גלי (19:05 3.01.2019)

אני לא אוהבת ג'ינג'ר ):

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 3.01.2019)

לכן שאלתי כי בדר"כ במסעדות הם שמים ג'ינג'ר.

Avatar
תהילה כהו (18:58 25.12.2018)

הכנתי את זה והחומצה לא כיסתה לי את כול הכלי ונשאר רבח מאוד גדול .האם זה בסדר או להוסיףלזה משהו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:40 25.12.2018)

תוסיפי מים.

Avatar
נועם (23:06 26.11.2018)

היי האם צריך לאחר ה4 שעות להשאיר את הקימצי יחד עם התחמוצת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:55 27.11.2018)

כן.

Avatar
גלי (22:38 10.11.2018)

אפרת האם יש לך מתכון לחמוצים פחות מתוקים?
(ד"א את זה הכנתי מספר פעמים ויצא מעולה!)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:43 11.11.2018)

היי גלי,
אין לי מתכון אבל אפשר להכין את המתכון הזה ולהפחית מכמות הסוכר. את יכולה לשים רק 1-2 כפות סוכר.
שבוע מקסים 🙂

Avatar
מימי (11:09 7.10.2018)

לא יודעת איפה לכתוב לך- כאן נראה לי הכי מתאים.
בשבת אכלתי ירקות בשם " טרעש" ( מקווה שמאייתת נכון) והיה לי מאוד טעים.
יד לך מתכון כזה אולי? אשמח מאוד!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:17 7.10.2018)

היי מימי,
את אולי מתכוונת לחמוצים טרשי? עם כורכום?
אם כן, אין לי מתכון אבל אשתדל לפרסם בהמשך.

Avatar
לירז ביטון (17:03 5.10.2018)

האם יש אופציה לשים את החמוצים בקופסא שהיא לא זכוכית ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:07 5.10.2018)

כן.

Avatar
אורנה (00:10 18.07.2018)

מה גודל הצנצנת המתאימה פה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:16 18.07.2018)

בסביבות 2 ליטר.

Avatar
רחלי (16:37 12.07.2018)

היי יש לך רעיון מה אפשר לשים ללא סוכר?
איזה ממתיק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:00 12.07.2018)

אפשר לשים אבקת "כמו סוכר" של סוכרזית.

Avatar
יהודית (13:04 8.07.2018)

יצא לי טעים מאוד!
פעם ראשונה שהכנתי את זה וזה ממש מוצלח.
תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:18 8.07.2018)

שמחה לשמוע!
תודה יהודית ושבוע נפלא 🌷

Avatar
טליה קמסקי (13:10 11.06.2018)

קימצ'י קוריאני זה לא!במקור זהו כרוב
מאוד מאוד חריף.הרבה יותר מסחוג
וחלפיניו

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:51 11.06.2018)

היי טליה,
אלה חמוצים יפניים ולא קימצ'י קוריאני. ציינתי רק שבמסעדות זה מופיע תחת השם "קימצ'י" וזה אכן כך.

Avatar
גורית (08:54 20.01.2020)

למה זה חשוב?! העיקר שקל להכנה וטעים מאוד.

Avatar
דניאלה (17:29 9.05.2018)

שכחתי לצערי להרתיח את המים! שמתי מים הטמפרטורה חדר אבל כל השאר לפי ההוראות.. האם עדיין ייצא בסדר? צריך יותר זמן להחמצה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:07 9.05.2018)

נראה לי שייצא בסדר רק חשוב שהמלח והסוכר יימסו ולא יישארו בתחתית.

Avatar
isi (17:46 19.04.2018)

האם אפשר דבש במקום סוכר?
עד כמה זמן אפשר להשאיר בלי מקרר??
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:57 19.04.2018)

לגבי הדבש, אני לא בטוחה (לא ניסיתי).
אפשר להשאיר בחוץ ב-12 שעות. אח"כ מומלץ להעביר למקרר.

Avatar
הריונית (10:54 13.04.2018)

תודה רבה על עוד מתכון מנצח! אני בהריון ומתה על קימצ'י אבל כל המשכורת הלכה לי על זה, עכשו יש לי צנצנת ענקית לגמרי בשבילי!!! רק שאלה קטנה של עצלנית… אני ובעלי פירקנו את כל הכמות ביומיים. אפשר למחזר את המיץ לנגלה נוספת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:33 13.04.2018)

שמחה שנהניתם! 🙂
אני ממליצה להכין מחדש כי אני לא בטוחה שהאפקט על הירקות יהיה אותו הדבר.

Avatar
קרן (13:12 1.04.2018)

שכחתי להכניס את הכלי למקרר.. נשאר בחוץ כיממה.. האם ניתן לאכול או שצריך לזרוק??

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:22 1.04.2018)

אין בעיה. אפשר לאכול.

Avatar
סוזן (09:20 15.02.2018)

WOW!!! מתכון נפלא!!!
צנצנת קבועה במקרר, נגמר? עושים מיד עוד צנצנת 🙂
תודה רבה.
(רק מתלבטים קצת לגבי כמויות הסוכר. משתדלים לא להשתמש ממתיקים מלאכותיים, יש איזה תחליף/פטנט בריא יותר לסוכר?)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:55 15.02.2018)

היי סוזן,
שמחה שאהבתם את המתכון.
לגבי הסוכר – למעשה שמים 5 כפות סוכר אבל לא הכל נספג בירקות. הסוכר משמש גם סוג של חומר משמר וגם מאזן את החמיצות. אני ממליצה פשוט להפחית מכמות הסוכר כל פעם כף אחת עד שתגיעו למינימום של סוכר מבלי שזה יהיה חמוץ מידי.
יום מקסים 🙂

Avatar
ריקי (20:22 28.03.2018)

אפשר בלי סוכר בכלל? זה גם יעבוד? אני באתגר ללא סוכר ולא משתמשת לא בסוכרים ולא בממתיקים תחליפיים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:02 28.03.2018)

היי ריקי,
תכיני בלי סוכר.
חג שמח 🙂

Avatar
בטי (14:59 2.02.2018)

תודה על המתכון רק תיקון קטן אך מהותי!
קימצ'י הוא מאכל קוריאני !!! ולו יפני. עשוי בד"כ מכרוב ובדרך שונה לגמרי מחמוצים בכלל ויומיים בפרט

Avatar
הילה (12:58 16.01.2018)

תודה רבה לך על מתכונים נפלאים!
האם ניתן להשתמש בכרוב סגול?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:03 16.01.2018)

אפשר אבל עדיף כרוב לבן.

Avatar
ניר (11:09 15.12.2017)

זה לא קשור אפילו קצת לקימצ'י. קימצ'י אלו חמוצים קוריאניים והיפנים אימצו את השיטה עם התאמות. התיבול של קימצ'י שונה לחלוטין מהמתכון כאן וההכנה כוללת גם תהליך התססה ארוך.

אין לי בעיה עם המתכון, בטוח שהתוצאה טעימה זה פשוט לא קשור לקימצ'י.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:18 15.12.2017)

היי ניר,
המתכון הוא של חמוצים יפניים. ציינתי שבמסעדות זה מופיע בתפריט תחת השם "קימצ'י" לאחר שנתקלתי בזה כמה וכמה פעמים.
חנוכה שמח 🙂

Avatar
אפרת (13:52 14.12.2017)

היי
האם אפשר לשים חומץ תפוחים במקום חומץ רגיל

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:59 14.12.2017)

לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר.

Avatar
תלי (18:01 18.12.2017)

לא מומלץ. עדיף חומץ אורז או חצי חומץ אורז וחצי רגיל.

Avatar
נארי (15:13 22.10.2017)

קוריאינים.*

Avatar
ענבל (20:22 19.09.2017)

היי
אני רוצה להכין את החמוצים אך חוששת שלא ייצא לי טוב…האם אפשר להקטין כמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:20 19.09.2017)

למה שלא ייצא לך טוב? 🙂
בכל מקרה את יכולה להפחית כמויות בחצי ולהכין בצנצנת קטנה יותר.
שנה טובה!

Avatar
לבי (21:37 2.08.2017)

אפשר להוסיף פלפל חריף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:49 2.08.2017)

כן, אפשר.

Avatar
סיגלית (16:31 25.06.2017)

היי.
יצא מאוד טעים. תודה
האם ניתן להשאיר בחוץ . בטמפרטורת החדר?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:14 25.06.2017)

היי סיגלית,
רצוי לשמור במקרר.

Avatar
ליאת (12:26 5.06.2017)

הי
השבוע הזמנתי טאק וואי הביתה בין היתר הזמנתי את החמוצים היפנים הם היו ממש טעים אך לא הרגשתי את החומץ ,הרגשתי טעם אחר ,יכול להיות שזה היה מרין ??
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:21 5.06.2017)

היי ליאת,
יכול להיות שבגלל שהם מכינים כמות מאוד גדולה אז הם שמים פחות חומץ ויותר מים. גם יכול להיות שהם משתמשים בחומץ בטעם מסוים.

Avatar
שוקי (21:28 28.05.2017)

היי. האם אין צורך לעקר את הצנצנת? ומה דעתך לגבי החמצה של כל מיני פירות בנוסף? יתפוס?
תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:27 28.05.2017)

היי שוקי,
לא חובה אבל תמיד מומלץ לעקר.
לגבי החמצה של פירות, לא ניסיתי אבל אני חושבת שניתן להחמיץ באותו אופן.

Avatar
אודל (09:46 19.05.2017)

אם הנוזלים לא מספיקים בכדי לכסות את הירקות,מה עושים ?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:36 19.05.2017)

אפשר להוסיף קצת מים.

Avatar
מרינה (19:22 14.04.2017)

ערב טוב,
האם ניתן להחליף חומץ רגיל בחומץ בלסמי?
תודה:)

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:16 14.04.2017)

לא, זה לא מתאים במתכון הזה.

Avatar
חן (11:49 13.04.2017)

חג שמח
הכנתי את החמוצים בערב החג והיה מעולה, נשאר לי מלא מהרוטב האם אפשר להכניס לתוכו שוב ירקות או שצריך להכין רוטב חדש?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:06 13.04.2017)

היי חן, חג שמח 🙂
אני חושבת שכדאי להכין רוטב חדש.

Avatar
אלה (16:45 31.03.2017)

יש לי שאלה האם אפשר להכניס גם עגבניות שלמות , אדומות או ירוקות? כי אני מאד אוהבת חמוצים עם עגבניות .

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:17 31.03.2017)

היי אלה,
אני מניחה שאפשר (זה עניין של טעם אישי). אני חושבת שעדיף להשתמש בעגבניות שרי אדומות.
שבת שלום 🙂

Avatar
מאיה (10:57 24.02.2017)

היי ותודה על מתכונים נפלאים!!! רציתי לשאול עד כמה זמן אפשר לשמור את החמוצים במקרר?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:09 24.02.2017)

היי מאיה,
הם נשמרים במקרר לפחות 3 שבועות.

Avatar
יפאת (11:11 4.02.2017)

אני חייבת לתקן אותך. חמוצים יפניים הם חמוצים יפניים. קימצ'י זה קימצ'י. קימצ'י הוא כרוב מותסס כבוש קוריאני ולא יפני. גם את וגם כל המסעדות האסייתיות בישראל עושים טעות חמורה. אפשר להיכנס לגוגל ולראות בדיוק מה זה קימצ'י. אני בתור מכינה של קימצ'י באופן קבוע מתגלגלת מצחוק בכל פעם שאני רואה את הטעות הזו. עם כל הכבוד ויש לך אתר מדהים שאני מכינה ממנו המון מתכונים, יש לתקן את הטעות. אלו הם חמוצים יפניים ולא קימצ'י. תודה וסליחה

Avatar
רפאל (23:57 30.03.2017)

רעיון שלי תעבירי מתכון של קימצ"י כדי שיהיה באתר וגם ננסה אותו
אגב תודה על האתר הנפלא

Avatar
מירב (09:18 1.12.2016)

מתכון פשוט ומשובח. הפך להיות קבוע אצלנו במקרר. תודה !

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:23 1.12.2016)

תודה מירב ויום מקסים 🙂

Avatar
טלי (15:01 8.11.2016)

שמתי 5 כדורים ויצא טעים מאוד ושוב תודה על המתכונים הנפלאים

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:12 8.11.2016)

איזה כיף שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
טלי (11:14 8.11.2016)

שלום
האם אפשר לשים כדורי סוכרזית וכמה על הכמות הזו
תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:33 8.11.2016)

היי טלי,
האמת שלא ניסיתי.
אם כל כדור זה בסביבות כפית אז אני מניחה שיהיה כדאי לשים 10 כדורים.

Avatar
הדר (10:35 27.10.2016)

היי,
כמה זמן לפני האכילה מומלץ להכין כדי שהירקות יוחמצו כמו שצריך? ראיתי שרשמת לפחות 4 שעות.. האם יומיים לפני כדאי?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:42 27.10.2016)

כן הדר, מומלץ להכין יום-יומיים לפני.
יום נפלא 🙂

Avatar
רעות (06:55 11.09.2016)

מתכון מצויין, יצא ממש כמו בסושייות! מצוייןן הוספתי למתכוני הבית שלי
מאוד מומלץ להוסיף שומשום שחור או שומשום קלוי למעלה
ובדיעבד הייתי מוסיפה עוד קצת מלח

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:43 11.09.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה רעות על העדכון ושבוע נפלא!

Avatar
mor (11:19 8.09.2016)

האם ניתן לוותר על הסוכר?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:24 8.09.2016)

היי מור,
אפשר אבל פחות מומלץ מבחינת הטעם.

Avatar
רביד (14:18 22.08.2016)

היי אפרת, אני יכול לשים רבע כרוב, מלפפון בינוני, גזר בינוני, קולורבי בינוני וגמבה בינונית?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:24 22.08.2016)

כן רביד, אין בעיה 🙂

Avatar
הדר (12:31 14.08.2016)

אפשר להוריד את הכרובית?
ולהוסיף עוד ירקות שונים כגון קולרבי?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:15 14.08.2016)

כן הדר, אפשר.

Avatar
שירלי (17:06 7.08.2016)

עכשיו ניסיתי נראה איך ייצא שמתי חומץ תפוחיםבמקום חומץ רגיל זה טוב?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:47 7.08.2016)

היי שירלי,
אני מניחה שזה בסדר.

Avatar
אורלי (02:15 6.09.2016)

איך יצא לך עם החומץ תפוחים?

Avatar
Miri (05:50 12.07.2016)

רק מילה אחת- מעדן!!!!
אני משתמשת באתר שלך המון והכל מעדן!!!!
באהבה מניו יורק ❤️

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:25 12.07.2016)

תודה מירי! שמחה לשמוע 🙂
יום נפלא

Avatar
רחל (19:36 3.07.2016)

שלום
האם חייבם לשים את הצנצנת במקרר? האם בחוץ מתקלקל?
הכנתי צנצנת גדולה ואין לי מקום במקרר.
תודה על המרשמים הקלים והטעימים

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:41 3.07.2016)

היי רחל,
אני מניחה שאפשר לשמור בחוץ במקום קריר ומוצל. יכול להיות שתווצר שכבת קרום בחלק העליון. אם כן, יש להסיר אותה בעזרת כף גדולה.

Avatar
יעל (08:31 3.06.2016)

בוקר טוב!!
אני ובעלי שנים מנסים להגיע לקימצ׳ה עם טעם של מסעדה
ברוך השם זכינו סופסוף למתכון המנצח:):)
עם צ׳ילי מתוק מעל יוצא פצצה
ממליצה בחום להכפיל ואפילו לשלש כמויות
תודה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:35 3.06.2016)

אני שמחה לשמוע יעל 🙂
תודה ושבת שלום!

Avatar
גלית (07:03 26.05.2016)

שלום אפרת!
עד כמה הצנצנת חשובה? האם אפשר לשים הכל בקופסת פלסטיק רגילה? או שיש אלטרנטיבה נוספת? (אין לי צנצנת כלל והמדפים במקרר נמוכים יחסית)
תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:21 26.05.2016)

היי גלית,
את יכולה לשים את הכל בקופסת פלסטיק רגילה רק חשוב שיהיה לה מכסה שנסגר היטב.

Avatar
הדסה (11:44 16.05.2016)

שלום האם אפשר להחליף את החומץ במיץ לימון סחוט טבעי.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:59 16.05.2016)

היי הדסה,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שכדאי להמיר רק מחצית מכמות החומץ במיץ לימון סחוט.

Avatar
מרים (19:05 12.05.2016)

ברצוני לשאול מה אוכל לשים בסלט במקום כרובית אשמח לקבל תשובה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:03 12.05.2016)

היי מרים,
את יכולה לוותר על הכרובית ולשים יותר מהירקות האחרים או לשים קולורבי, גמבה, פלפל צהוב, צנון.

Avatar
אדית (13:56 11.05.2016)

נפלא 🙂 אני מוסיפה גם פלפל אדום, ממליצה. תודה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:58 11.05.2016)

תודה אדית 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.