שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 18-20 דקות

מס’ מנות: 10-12 יחידות

סוג: פרווה

מצרכים:

כוס (110 ג’) שיבולת שועל עבה

רבע כוס (32 ג’) קמח מלא

שליש כוס (40 ג’) אגוזי מלך טחונים

ביצה גדולה

4 כפות סירופ מייפל טבעי (או 3 כפות מלאות דבש)

שליש כוס (66 ג’) שמן קנולה או שמן קוקוס מומס

כף חמאת בוטנים או ממרח שקדים או טחינה גולמית

1-2 כפות חמוציות או צימוקים (לא חובה)

לזילוף מעל: 50 גרם שוקולד מריר + חצי כפית שמן




אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה.

-מערבבים את החומרים בקערה (מלבד השוקולד) עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה.

-יוצקים 2 כפות מהתערובת לתבנית ובעזרת הידיים יוצרים מלבן בגודל 3X8 ס”מ.

-אופים במשך 18-20 דקות, עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור ומניחים לחטיפים להתקרר.

הפעל טיימר (18 דק’)
+
טיימר פועל

-מניחים בקערית את קוביות השוקולד המריר עם חצי כפית שמן וממיסים במיקרוגל במשך 15-20 שניות. מערבבים לתערובת אחידה. ממלאים בשקית זילוף או שקית אוכל גזורה מעט בקצה ומזלפים פסים מעל כל חטיף (השוקולד מתקשה לאחר קירור).

*מומלץ לשמור בקופסה אטומה במקפיא.

חטיף גרנולה

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
ספגטי קישואיםספגטי קישואים
פטריות בשום ועשבי תיבול פטריות בשום ועשבי תיבול
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
ליז (17:45 9.12.2024)

היי אפרת, מה אפשר לשים במקום אגוזים?(לא שקדים))

חטיף גרנולה אפוי
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:27 9.12.2024)

נראה מעולה:)
האגוזים מוסיפים קראנצ’יות אבל אפשר להכין גם בלי.

avatar
נחמה (02:17 1.12.2024)

אני עשיתי את זה תוך פחות מ- 24 שעות לא נשאר אפילו לא פירור….
אני אישית לא אוהבת חמוציות וצימוקים אז הוספתי שוקולד צ’יפס
זה יצא מושלם בטירוף…….

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:27 1.12.2024)

שמחה שיצא טעים🙂
תודה נחמה

avatar
ברכה (15:46 29.11.2024)

אפשר לשים קמח כוסמין במקום קמח מלא ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:55 29.11.2024)

כן:)

avatar
אפרת (17:38 28.11.2024)

היי אפרת ,
המתכון נראה מעולה!!! (כמו כל המכונים שלך:) )
אני רוצה להכין אותו ללא גלוטן
מה את ממליצה?
תודה ענקיתתת
אני מאד מאד נהנת מהמתכונים הנדירים שלך והיחס המדהים לכל אחת!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:26 28.11.2024)

היי אפרת🙂
אני חושבת שאפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן כמו קמח תמי או כרגיל (במקום הקמח המלא).

avatar
אסתי (09:09 16.09.2024)

דבר ראשון הכנתי כבר את המתכון ויצא מושלםם
חוזרת ומכינה שוב כבר כמה פעמים
רציתי לשאול אם אפשר לשטוח את הכל על התבנית ואז לחתוך
או כשיוצא מהתנור לחתוך
יש דרך לחסוך את הכנת כל הצורות?
תודה רבה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:59 17.09.2024)

אפשר לנסות. אני רק מקווה שזה יאפה כמו שצריך

avatar
תהילה (16:32 22.07.2024)

היי אפרת
אשמח לשמוע האם ניתן להמיר את האגוזים בשקדים טחונים (לא מולבנים).
וגם את הקמח להמיר בקמח ללא גלוטן , למשל עוד שקדים טחונים /קמח תפוחי אדמה /קורנפלור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:17 22.07.2024)

לגבי השקדים אפשר.
לגבי הקמח- נראה שאפשר לשים כף קורנפלור והיתר שקדים טחונים.

avatar
הלל (12:18 3.03.2024)

אפרת שלום, המתכון הזה פשוט מדהים. הכנתי ביום חמישי והכל נגמר בשבת, כמות שנכנסתי פי 3..
רק שאלה לשיפור, קצת פחות אהבתי שזה יצא דחוס מידי לטעמי. יש לך רעיון איך לעשות את זה פחות דחוס? אולי אבקת אפיה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:33 3.03.2024)

היי הלל,
קודם כל שמחה לשמוע🙂
זה יוצא קצת דחוס בגלל המרכיבים שלו.
לא בטוחה אם יהיה שינוי משמעותי אבל אפשר לנסות להוסיף כרבע כפית אבקת אפיה.

avatar
שירי (13:47 3.05.2024)

ניתן להוסיף סילאן

avatar
נועה (15:46 9.12.2023)

היי אפרת, אפשר להשתמש בביצה מדיום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:47 9.12.2023)

כן.

avatar
רות (03:01 12.10.2023)

היי
יש לי בבית גם חמאת בוטנים , ממרח שקדים וטחינה גולמית…
לא אכפת לי מה לשים
השאלה מה ייצא הכי טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:51 12.10.2023)

חמאת בוטנים נותנת יותר טעם, אז אם אתם אוהבים חמאת בוטנים שימי אותה.

avatar
עדי (20:28 23.09.2023)

מתכון מעולה! הייתה לי כבר גרנולה מוכנה, משום מה הילדים לא אהבו אותה . עכשיו הם טורפים את זה! הכפלתי כמויות והוספתי צימוקים, יצא מעולה! לגמרי מאמצת , תודה!

חטיף גרנולה אפוי
avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:55 24.09.2023)

איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
פנינה (01:30 21.09.2023)

אפרת יקרה! כמה שהמתכונים שלך מגוונים ומוצלחים!!! ככה הסבלנות שלך לעל הגולשים והגולשות!!! את נדירה ומיוחדת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:28 21.09.2023)

תודה רבה על המילים הטובות❤️

avatar
שרה (14:42 25.08.2023)

היי
רציתי לדעת אפשר להבין עם חלווה במקום הטחינה/ חמאת בוטנים ….
אין לי פשוט

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:13 25.08.2023)

היי
אפשר להחליף את הטחינה בממרח אחר, חלווה אינה ממרח ולכן לא מתאימה(:

avatar
ענת תבור (12:55 4.08.2023)

היי אפרת ,
אתר מדהים דבר ראשון כל מתכון טעים!
רציתי לשאול האם אפשר בלי אגוזי מלך
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:31 4.08.2023)

היי
אפשר לוותר על האגוזים.
תודה על הפרגון!

avatar
רחלי (16:46 28.11.2022)

היי
אפשר ללא קמח כלל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:55 28.11.2022)

היי,
ללא קמח החטיפים יצאו פחות יציבים. אפשר להשתמש בקמח שיבולת שועל ואפשר לנסות לשים קוקוס טחון במקום.

avatar
דבורי (15:25 14.06.2022)

הי אפשר להכין עם קמח רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:45 14.06.2022)

היי,
אפשר(:

avatar
נעה (10:18 19.05.2022)

הינה התמונה

חטיף גרנולה אפוי
avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:45 19.05.2022)

נראה מעולה!

avatar
נעה (23:23 17.05.2022)

הכנתי את החטיף משעשע. בריא. טעים. מזין. מרענן . משמח תודה מקרה לב בעזרת השם שאתחן אכין מהמתכונים שלך😝🥰🥰👏👏

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:13 18.05.2022)

שמחה שאהבת את המתכון, תודה נעה(:

avatar
חנה (12:24 22.01.2023)

היי,
ניתן להמיר בקואקר דק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:23 22.01.2023)

היי,
אפשר אבל אז יצא פחות פריך.

avatar
גבריאלה (14:44 15.03.2022)

הי
אפשר להחליף את הביצה במשהו, כדי שיהיה טבעוני?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:45 15.03.2022)

היי,
אפשר לוותר על הביצה אבל צריך לקחת בחשבון שאולי החטיף ייצא קצת יותר מתפורר.
במקום ביצה כדאי לשים 1-2 כפות נוספות של חמאת בוטנים או ממרח שקדים או טחינה גולמית.

avatar
נועה (19:24 1.03.2022)

היי אפרת הכנתי את חטיפי הגרנולה ויצא מדהים!
הילדים לא הפסיקו לאכול
הכפלתי את הכמות ויצא לי בערך 13 חטיפים עבים
תודה רבה תבורכי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:50 1.03.2022)

היי,
איזה כיף שיצא מוצלח ושאהבתם את המתכון❤
תודה שחזרת לשתף!

avatar
אסתי (20:07 18.01.2022)

איזה כוסות את משתמשת שתיה קרה או שתיה חמה? אשמח לתשובה בהקדם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:10 18.01.2022)

כוס מדידה בנפח 240 מ”ל. גם כוס חד פעמית לשתייה חמה מתאימה.

avatar
שרון (09:16 9.01.2022)

אפרת המקסימה!הכנתי לפעוט הבררן שלי בשישי ואכל אתמול 2 חטיפים וביקש…עוד!!!חיפשתי משהו טעים,מזין וגם משמין ואאמץ בכיף!תודה רבה ושבוע מקסים לכולנו!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:52 9.01.2022)

שמחה מאד שאהבתם את המתכון ושהקטנצ’יק נהנה! תודה ששיתפת🌺

avatar
שרון (09:24 7.01.2022)

אפרת המקסימה!אם מכינה ציפוי משוקולד חלב במקום מריר לשנות כמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:54 7.01.2022)

היי,
שימי 60 גרם שוקולד במקום 50🙂

avatar
שרית (06:29 18.11.2021)

הי אפרת בוקר טוב,
אני מוענינת להוסיף אגוזי ברזיל ושקדים זה בסדר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:02 18.11.2021)

היי שרית,
אפשר להוסיף את האגוזים הנ”ל, כדאי לקצוץ אותם דק יחסית🙂

avatar
שרון (11:50 15.10.2021)

היי אפשר בלי האגוזים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:31 15.10.2021)

היי,
האגוזים מוסיפים קראנצ’יות אבל אפשר להכין גם בלי.

avatar
יעל (10:53 4.06.2021)

היי אפרת, אפשר להשתמש בגרנולה מוכנה עם שקדים, חמוציות וכד’? אשמח לתשובה מהירה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:31 4.06.2021)

היי,
אני מניחה שאפשר, אבל אז החטיפים יהיו כמובן הרבה פחות דיאטטיים:)
בנוסף, בשימוש בגרנולה מוכנה אפשר לוותר על הקמח, ולהפחית את כמות השמן לשתי כפות.
בהצלחה!

avatar
יפה (18:02 27.05.2021)

שלום! הכנתי ויצא טוב, מרקם נוח ,שמתי גרעיני חמנייה ועל החטיף גירדתי שוקולד מריר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:40 27.05.2021)

נשמע מעולה, שמחה שיצא מוצלח😊

avatar
רוני (07:07 14.05.2021)

היי, הכנתי ככה :
מתכון :
כוס שיבולת שועל
רבע כוס קמח שקדים
שליש כוס שקדים פרוסים
4 כפות מייפל טבעי
שליש כוס שמן קוקוס
כף חמאת בוטנים
רבע כוס טחינה גולמית (במקום הביצה)
שליש כוס שוקולד צ’יפס (מריר)
כפית זרעי צ׳יה
ו2 כפות אבקת חלבון

יצא טעים אבל מאוד אבקתי/קמחי ומתפורר בטירוף.. המרקם לא משו
יש לך מושג מה מהרכיבים גרם לזה?אולי האבקת חלבון? או הקמח שקדים?
תודה

חטיף גרנולה אפוי
avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:19 14.05.2021)

היי,
זה יכול לקרות גם בגלל החלפת הביצה בטחינה, גם בגלל הוספת אבקת חלבון, וגם בגלל השימוש בקמח שקדים. ככל הנראה השילוב של שלושתם הביא למרקם כזה…😊

avatar
חני (16:56 13.04.2021)

היי אפרת
אין לי שום ממרח, במה אני יכולה להחליף את החמאת בוטנים\טחינה? או אני יכולה לוותר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:34 13.04.2021)

היי חני,
את יכולה לשים חמאת שקדים אם יש לך, ואם גם את זה אין- אפשר לשים ממרח שוקולד. (לא מומלץ לוותר על אחת מהאפשרויות הללו)

avatar
הדסה (21:38 21.01.2021)

את אלופה!!!!!!
!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:47 22.01.2021)

תודה רבה לך❤️

avatar
ספיר (19:06 12.01.2021)

היי,אהבתי ואני רוצה להכין
יש לי שיבולת שועל להכנה מהירה (של מיה)
זה אותו דבר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:11 12.01.2021)

היי ספיר,
אפשר אבל אבל זה ייצא קצת רך ופחות פריך.

avatar
ספיר (21:47 14.01.2021)

תודה,הכנתי ויצא טעים מאד!!
כמות קטנה מאד 8 יח’

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:50 15.01.2021)

שמחה שיצא טעים 🙂
לגבי הכמות, באיזה כוס השתמשת ובאיזה גודל הכנת אותם?

avatar
אודליה (09:48 12.11.2020)

שלום אפרת !
הכנתי את הגרנולה ולא יצא כל כך מתוק… מה להוסיף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:01 12.11.2020)

זה בעיקר עניין של טעם המתיקות, תוכלי להוסיף עוד מהשוקולד צ’יפס או מהמייפל 🙂

avatar
ליאת (16:36 4.11.2020)

הכנתי, לאחר 14 דקות בתנור, נישרף לגמרי כך שהיה לזה טעם שרוף. שמתי כרגיל על 180 מעלות ולפי ההוראות..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:26 4.11.2020)

אפית בחום עליון ותחתון או בטורבו?
התנור שלך חזק יחסית?
הכנת אותם בגודל 3X8 ס”מ או יותר קטנים?

avatar
ליאת (12:33 5.11.2020)

חום עליון ותחתון, לא טורבו. כן בדיוק בגודל שרשמת..
לא יודעצ אם התנור חזק..איך אפשר לדעת..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:50 5.11.2020)

אם אחרי 14 דקות בלבד זה נשרף (בתוכנית רגילה) אז התנור שלך חזק.
להבא כדאי לאפות ב170 מעלות.

avatar
שהם😘 (18:23 12.10.2020)

היי אפרת.
א. האם אפשר לעשות רק עם קמח לבן?
ב. יכול להיות שזה יתפורר?🙄
תודה רבה רבה על כל המתכונים!!! תמיד יוצא מעולהה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:37 13.10.2020)

1. כן.
2. לאחר האפיה זה מתייצב.

avatar
הודיה (13:02 23.09.2020)

אם יש לי גרנולה מוכנה (קנויה) בבית
איך אני יכולה להפוך אותה לחטיף גרנולה? מה להוסיף לה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:10 24.09.2020)

במקום שיבולת שועל תשימי גרנולה.

avatar
נעה (21:21 5.09.2020)

אם אני לא שמה שוקולד עדיין לשמור במקפיא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:12 5.09.2020)

לא חובה (במקפיא פשוט זה נשמר פריך).

avatar
אנונימי (23:07 25.08.2020)

החטיף גרנולה הזה זה חטיף בריאות?כמה קלוריות ל100 גרם/ליחידה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:15 26.08.2020)

כן. זה יוצא כ-150 קלוריות ליחידה.

avatar
חיה (02:18 19.08.2020)

אפשר להוריד את האגוזים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:22 19.08.2020)

האגוזים מוסיפים קראנצ’יות אבל אפשר להכין גם בלי.

avatar
סיון (19:18 22.06.2020)

היי, במידה ואני רוצה להכין את הגרנולה כפירורים לשים ביוגורט ולא כחטיף-איך אפשר לעשות? יש שינויים שאצטרך לבצע?
תודה רבה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:02 23.06.2020)

היי סיון,
פרסמתי היום מתכון לגרנולה ביתית.

avatar
אורה (11:38 16.05.2020)

הכנתי ואני ממליצה בחום!!

חטיף גרנולה אפוי
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:26 16.05.2020)

מהמם 😍
תודה יקרה

avatar
שרית (19:31 10.05.2020)

היי אפרת, אפשר לשטח על תבנית כדי שיצא כמו גרנולה, שאוכל פשוט להוסיף ליוגורט או משהו בסגנון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:02 11.05.2020)

היי שרית,
שלחתי לך מתכון למייל (עדיין לא פרסמתי באתר).

avatar
שרית (22:53 11.05.2020)

וואו
איזה אלופה את!!
בדיוק הרגע סיימתי להכין את מה ששלחת לי.
אני נורא אוהבת קוקוס, והריח שהתפשט בבית 🤦🏼‍♀️ ….. אני מתאפקת לא לאכול רק בגלל שזה עוד חם.
אגב, הוספתי את החמוציות רק אחרי שהוצאתי מהתנור, אני אוהבת את הטעם שלהם שהוא מורגש.

חטיף גרנולה אפוי
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:40 12.05.2020)

מהמם! 🙂

avatar
ספיר (13:48 1.05.2020)

וואו!!! איזה מתכון מעולה!!! השתמשתי בדבש וטחינה מלאה, והוספתי גם כפית זרעי צ\’יה, כפית זרעי פשתן ו-2 כפות שוקולד צ\’יפס לתערובת במקום השוקולד למעלה. פעם הבאה אכין כמות כפולה או אפילו משולשת, יצאו לי רק 8 חטיפים. מומלץ מאוד מאוד! תודה על מתכון מהמם!
שאלה – כמה זמן החטיפים מחזיקים בחוץ נגיד בקופסא על השיש?
ואם אני מכינה כמות ושומרת במקפיא – מספיק להוציא יום לפני?

חטיף גרנולה אפוי
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:29 1.05.2020)

נראה מעולה! 🙂
זה יכול להחזיק 3-5 ימים בקופסה אטומה (הבעיה שככל והזמן עובר הפריכות נפגעת).
אם את מקפיאה אפשר להוציא כמה שעות לפני או יום לפני.

avatar
ספיר (18:34 1.05.2020)

איזו אלופה תודה רבה על המענה המהיר! שאלה אחרונה, אם אני מכפילה או משלשת כמויות, לשים בהתאם 2 או 3 ביצים? נשמע לי הרבה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:38 2.05.2020)

הביצים למעשה מדביקות את החומרים אבל אם את משלשת אני חושבת שאת יכולה לשים רק 2 ביצים גדולות ולהוסיף עוד 2 כפות כף חמאת בוטנים/ממרח שקדים/טחינה גולמית.

avatar
טליה (14:34 26.03.2020)

האם ניתן לוותר על השוקולד? תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:32 26.03.2020)

אפשר לוותר בכלל או שאפשר להוסיף שוקולד צ’יפס או שוקולד קצוץ לתערובת עצמה.

avatar
חנה (09:54 18.02.2020)

האם אפשר להשתמש בקוואקר (שיבולש שועל דקה)?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:40 18.02.2020)

אפשר אבל זה ייצא פחות פריך.

avatar
אפרת (09:34 4.02.2020)

תתחדשי על האתר החדש!
נעים לעין ותמיד כיף לדפדף בו…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:41 4.02.2020)

תודה אפרת ❤️

avatar
הדס (07:57 4.02.2020)

הי
אני רוצה להכין, אבל אין לי כוח לקרוץ עוגיות האם אפשרו לאפות בתבנית תנור ואז לחתוך?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:38 4.02.2020)

היי הדס,
אין כאן קריצה של עוגיות. פשוט יוצקים 2 כפות מהתערובת לתבנית ובעזרת הידיים יוצרים מלבן בגודל 3X8 ס”מ.
לדעתי פחות מומלץ לשטח הכל בתבנית ובסוף לחתוך מהסיבה שהמרקם ייצא רך.

avatar
שירה (19:05 21.01.2020)

תודה על האתר פשוט פצצה!!! אפשר לשים מייפל טבעי לא המתוק? המייפל שמגיע בבקבוק זכוכית ? כי בעוגיות אחרות עם מייפל שאני משתמשת עם זה לא יוצא לי ככ טוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:24 21.01.2020)

כן אפשר.

avatar
הדס (14:05 1.01.2020)

הי אפרת
אפשר לשים קמח רגיל ופצפוצי אורז במקום שיבולת שועל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:48 1.01.2020)

היי הדס,
אפשר לשים קמח רגיל.
לגבי פצפוצי אורז במקום שיבולת השועל, אני לא בטוחה.

avatar
קרן אור (05:41 23.12.2019)

אין לי שיבולת שועל אפשר לוותר??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:01 23.12.2019)

ממליצה להכין מתכון אחר.

avatar
איילה (22:33 20.12.2019)

יצא ממש טעים!! 🙂 רציתי לשאול, האם אפשר לשים חמאה במקום שמן?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:29 21.12.2019)

כן, אפשר לשים 65 גרם חמאה.

avatar
haia (14:51 10.12.2019)

מה אפשר לשים במקום דבש? אפשר סילאן??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:13 10.12.2019)

אפשר לשים סילאן אבל הטעם שלו דומיננטי וזה ייצא פחות טעים.

avatar
עדן (12:09 17.11.2019)

נדיר!! שמתי במקום ביצה חצי בננה ובמקום 4 כפות דבש 2 כפות סילאן טבעי ו2 כפות דבש, יצא מושלם!! אה והוספתי שוקולד ציפ’ במקום לזלף מעל (התעצלתי חחח)! בכל אופו יצא מושלםםם

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:29 17.11.2019)

מעולה 🙂
תודה עדן ושבוע נפלא!

avatar
שרה (17:49 6.11.2019)

וואי מתכון מצויין! תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:17 7.11.2019)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
בת עמי (22:11 27.10.2019)

הי.
אפשר בלי אגוזים טחונים?
אין לי,גם לא שקדים טחונים.
מה לשים במקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:55 27.10.2019)

האגוזים מוסיפים קראנצ’יות אבל אפשר להכין גם בלי.

avatar
מיכל (16:04 16.09.2019)

תודה..!! הולכת לנסות…🙂
לגבי הסודה לשתיה- סליחה התבלבלתי עם מתכון אחר שלך..😂

avatar
מיכל (18:55 15.09.2019)

היי..🥰
החטיפים נראים ממש ממש לא אחידים וממש ממש מתפוררים זאת אומרת כל השיבולת שועל ממש מופרדת כאילו גרגיר גרגיר..
זה ככה או שזה יותר נח לעבודה??
אפשר להחליף את הסודה לשתיה באבקת אפיה?
ועוד משהו אחרון😊
בהמון מתכונים כתוב שזה מתקשה לאחר האפיה ובהרבה מתכונים זה ממש לא נכון! השאלה אם פה זה אחרת?
אגב, קראתי את מה שכתבת לגבי החופשה… מקווה בשבילך שנהנית וצברת אנרגיה וכוחות..😜
אז בלי לחץ, מתי שתוכלי אשמח אם תעני לי…
תודה❣

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:28 16.09.2019)

לפני אפיה זה קצת מתפורר אבל לאחר אפיה זה יוצא אחיד.
אין סודה לשתיה במתכון.
המרקם אמור להתייצב ולהתקשות לאחר קירור.
יום מקסים 🙂

avatar
שריאל (14:11 13.09.2019)

כן השתמשתי בכוס הרגילה
מבחינת הגודל יצא לי טוב. מבחינת העובי, יצא יותר מדיי עבה.
למה הכוונה שכתוב 3×8? רק לאורך ולרוחב לא?
קיצור ממש באלי לנסות שוב, מה צריך לתקן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:29 16.09.2019)

8 ס”מ אורך ו-3 ס”מ רוחב.
מוזר שיצא כ”כ מעט. אולי בגלל שהכנת אותם עבים? הם אמורים להיות בעובי של פחות מ1 ס”מ.

avatar
שריאל (17:11 1.09.2019)

בס”ד לק”י
היי, יצא לי ממש מעט חתיכות… 5 מלבנים בלחץ…
למה..?וגם לי יצא קצת דביק אבל כן הצלחתי ליצור צורה. כך צריך להיות? השתמשתי בכוס הרגילה שאת משתמשת בדרכ.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:35 2.09.2019)

היי שריאל,
הכנת אותם בגודל 3X8 ס”מ?
השתמשת בכוס כזאת?

avatar
רחלי (01:00 14.07.2019)

היי תחליף לטחינה או חמאת בוטנים יש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:33 14.07.2019)

איזה ממרח אחר יש לך? עדיף בהיר ולא ממרח שוקולד

avatar
רחלי (00:11 14.07.2019)

היי אני מחפשת מתכון שמזכיר את חטיפי הבריאות הקנויים מהגרנולה.
האם זה מה שיתאים לי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:32 14.07.2019)

כן.

avatar
אורורה (18:24 7.06.2019)

היי אפרת,
אני מכינה הרבה דברים שלך אבל הכל יוצה לי דביק מה לעשות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:29 9.06.2019)

באיזה כוס את משתמשת?

avatar
רות (14:19 1.04.2019)

היי אפרת אם אשים קמח כוסמין זה ייצא טוב? ואם כן האם הכמות זהה?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:27 1.04.2019)

כן, אותה כמות.

avatar
meir (00:19 3.03.2019)

וואו… יצא פצצה מתכון של אלופים גם בריא וגם טעים
גמרתי הכל מהרגע שהיה מוכן…
נ.ב והכי אהבתי איך שאת עונה לכל שאלה בתגובות.😉

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:02 3.03.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
שבוע נפלא!

avatar
הודיה (19:50 28.02.2019)

מתכון אלוף אלוף יצא לי מדהים וטעים מאוד הכנתי אותו פעמיים ולא הפסקנו לאכול ממנו כל היום
תודה רבה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (06:16 1.03.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה הודיה

avatar
אוסנת (18:06 27.01.2019)

יצא מדהים!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:08 27.01.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
נוי (12:16 23.01.2019)

למה זה לא יצאה לי קרנצ’י?
זה נשאר קצת רך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:28 23.01.2019)

היי נוי,
השתמשת בכוס בנפח 240 מ”ל? ובשיבולת שועל עבה?
כמה זמן אפית את זה?
זה הספיק להתקרר לגמרי?

avatar
אוריה (17:10 2.01.2019)

אפשר להשתמש בקוואקר להכנה מהירה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:57 2.01.2019)

אפשר אבל זה ייצא פחות פריך.

avatar
תמר (13:52 18.12.2018)

אפשר קמח לבן רגיל במקום קמח מלא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:11 18.12.2018)

כן.

avatar
saracohen (01:31 18.12.2018)

שלום רציתי לדעת אם אפשר לשים קמח ללא גלוטן?
(קמח קונדיטור או קמח אורז)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:34 18.12.2018)

נראה לי שאפשר לשים קמח קונדיטור.

avatar
אור (19:47 17.12.2018)

אפשרי עם שיבולת שועל לא שלמה? הכוונה לקוואקר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:03 17.12.2018)

אפשר אבל זה ייצא פחות פריך.

avatar
בת-שבע (19:18 10.12.2018)

הי,

האם יש תחליף לקמח?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:43 11.12.2018)

היי בת-שבע,
תחליף ללא גלוטן? על מה חשבת?

avatar
גלי (22:49 10.11.2018)

האם אפשר להשתמש בתערובת גרנולה קנוייה עם פירות יבשים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:42 11.11.2018)

אני חושבת שכן.

avatar
גלי (11:54 11.11.2018)

אנסה (:

avatar
גיא (23:50 4.11.2018)

היי,

יצא מעולה, תודה רבה!

רק שאלה קטנה – אחרי שזה בקירור, כמה זמן זה יכול להחזיק במקרר? וכמה זמן מחוץ למקרר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:15 5.11.2018)

היי גיא,
מחוץ למקרר זה יכול להחזיק 3-5 ימים בקופסה אטומה (הבעיה שככל והזמן עובר הפריכות נפגעת).
במקרר – 5-7 ימים.
במקפיא כ-3 שבועות.

avatar
גיא (14:17 5.11.2018)

תודה רבה!

avatar
אנונימי (10:23 8.10.2018)

את ידעת להגיד לי כמה קלורת בערך יצא לחטיף?תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:08 8.10.2018)

כ-150 קלוריות.

avatar
רון (00:05 18.09.2018)

היי, אפשר לשים שקדים במקום אגוזי מלך?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:18 18.09.2018)

כן. רצוי שיהיו טחונים.
גמר חתימה טובה 🌺

avatar
עדה (19:44 27.08.2018)

היי אני טבעונית. האם אפשר לוותר על הביצה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:39 27.08.2018)

אפשר לוותר על הביצה אבל צריך לקחת בחשבון שאולי החטיף ייצא קצת יותר מתפורר.
במקום ביצה כדאי לשים 1-2 כפות נוספות של חמאת בוטנים או ממרח שקדים או טחינה גולמית.

avatar
מיכל (16:17 26.08.2018)

הי אפרת, אם אני רוצה במקום לזלף את השוקולד, לשים חתיכות שוקולד ציפס, באיזה שלב להוסיף את השוקולד ציפס? ביחד עם התערובת/באמצע האפיה או לאחר האפיה?
תודה רבה,
מיכל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:13 26.08.2018)

ביחד עם התערובת.

avatar
ortkiss (20:34 21.08.2018)

היי, יש לי תבניות סיליקון בכל מיני צורות. אם אני אכניס בהן את התערובת זה גם בסדר, או שלא? זה משנה זמן אפייה או את התצורה הסופית של החטיף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:03 21.08.2018)

היי,
אני לא בטוחה אם זה ייצא מספיק פריך. אפשר להתחיל את האפיה בתבניות סיליקון ואחרי שהחטיפים מתייצבים, לחלץ אותם מהתבנית ולהניח ישירות על רשת התנור (שמונחת במרכז התנור) ולהמשיך לאפות.

avatar
מירה (14:50 21.08.2018)

שלום אפרת ותודה על הכל,
כדאי לאפות עם טורבו או שאין צורך?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:29 21.08.2018)

עדיף לאפות על חום עליון וחום תחתון.

avatar
מירי (01:17 19.08.2018)

הכנתי. יצא טעים מאד מאד.
המון זמן חיפשתי מתכון כזה.
אני הוספתי פצפוצי אורז וכך התערובת יצאה יותר סמיכה וניתנת לעיצוב.
אחרי האפיה כיביתי את התנור והנחתי על כל יחידה קובית שוקולד לבן. החזרתי לתנור המכובה, ולאחר כמה דקות הוצאתי ומרחתי בעזרת מזלג את השוקולד הנמס.
יצא יותר טעים מחטיף שוגי קנוי. ובטוח יותר בריא.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:29 19.08.2018)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לשתף!
שבוע מקסים

avatar
ליאור (19:48 18.08.2018)

היי,
יש אפשרות לשים פחות המתקה?
או שיש צורך בדבש כ”מדביק?”, בסדר לשים גם דבש כף 1 או 2, ולהשלים בטחינה נניח?

תודה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 18.08.2018)

כן, אפשר להפחית בכמות הדבש ולהשלים בטחינה כמרכיב “מדביק”.

avatar
אילה (21:03 16.08.2018)

היי אפרת
רציתי לשאול האם אפשר לעשים שיבולת שועל דקה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:00 16.08.2018)

אפשר אבל זה ייצא פחות פריך.

avatar
צופיה (12:33 16.08.2018)

היי אפרת,
החטיפים החמודים יצאו כל כך משביעים וטעימים!!
שלחתי את אחים שלי לבית הספר איתם והם סיפרו שזה יצא מווווושלם!
תוך יומיים כל הכמות נגמרה! בעז”ה אכין שוב…
תודה רבה על כללל המתכונים הנהדרים!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:27 16.08.2018)

שמחה לשמוע!
תודה על כל העדכונים 🙂

avatar
רחלי (00:02 14.08.2018)

היי אפרת,
החטיפים יצאו ממש טעימים!! ממכר מאוד!! תודההה!!

אני יודעת שהשאלה שלי תהיה מאוד מוזרה, אבל בכל זאת אשאל 😉
האם יש לך מתכוני קינוחים ועוגיות שהם ללא סוכר וללא שום ממתיק אחר כגון: דבש/סילאן/ סטיביה וכדומה? ((פשוט אסור לי סוכר וגם לא ממתיקים אחרים)
אשמח אם תשלחי לי מתכון (גם כשאת כותבת בו סוכר) אבל שאת חושבת שהוא יהיה טעים גם ללא סוכר וממתיקים..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:35 14.08.2018)

היי רחלי,
שמחה שיצא טעים 🙂
כרגע לא עולה לי מתכון כזה אבל אם אזכר במשהו אשלח לך למייל. אם נוריד את הסוכר/ממתיק מהעוגה או הקינוח לא יהיה לו טעם. צריך למצוא תחליף טבעי שימתיק את אותו קינוח/עוגה.
תמרים רגילים מותר לך?

avatar
רחלי (17:19 14.08.2018)

תמרים- זה עדיף

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:23 14.08.2018)

אז אני חושבת שאפשר לנסות להכין את חטיף הגרנולה בלי סירופ מייפל ובמקום זה להוסיף לתערובת כ-2 תמרים מגולענים קצוצים.
אם במקרה התערובת מתפרקת כדאי לשים 1-2 כפות נוספות של חמאת בוטנים או ממרח שקדים או טחינה גולמית.

avatar
אלישבע (21:41 25.11.2020)

יש שני מתכונים מעולים בכלל בלי סוכר או תחליפים, שניהם מאותו בצק ידוע – 4 כוסות קמח (מעולה גם מלא/כוסמין), קצת פחות מכוס שמן, כוס מים רותחים, כפית א. אפיה, קורט מלח. בצק נוח לעבודה. אפשרות אחת – מגלענים ובודקים תמרים, משרים במים רותחים שמכסים, לאחר חצי שעה או יותר שופכים את רוב המים וטוחנים לממרח תמרים, מכינים עוגיות תמרים מגולגלות – מומלץ לפזר על ממרח התמרים קינמון וחתיכות שקדים/אגוזים. מברישים את הרולדות בביצה ושומשום ואופים עד להזהבה, כחצי שעה.
אפשרות שניה – קולפים וקוצצים תפוחים, עדיף מתוקים, שמים בסיר עם 2 כפות מים והרבה קינמון, מבשלים על אש נמוכה עד לריכוך. משתדלים להיפטר מעודפי הנוזלים – אפשר להכניס אותם לבצק במקום חלק מהמים! ממלאים את הבצק בתפוחים בסגירת צמה (כמו בפשטידות בצק עלים), מברישים בביצה ושומשום ואופים.
שני מתכונים מושלמים!אפשר לפרסם באתר לתועלת הרבים…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:39 25.11.2020)

תודה על השיתוף אלישבע! ❤️🙏

avatar
נירית (22:51 13.08.2018)

הא תודה רבה

avatar
נירית (22:23 13.08.2018)

היי אפרת
הכנתי את העוגיות וזה היה נראה נורא טעים אז הכפלתי את הכמויות וזה לא בדיוק יצא כל כך טעים הבצק היה ממש דביק והוספתי מלא קמח ואז היה אפשר פחות או יותר לעשות מזה משהו וכשהעוגיות יצאו זה היה ממש חסר טעם ושמתי מיפל ובתוכו בצקי ולא טעים וקראנצ’י כמו שרציתי בקיצור קצת התבאסתי, את יודעת אולי במה טעיתי??? אמרו לי שאם שמים בזה ביצה זה הורס לזה את הקראנצ’יות תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:36 13.08.2018)

היי נירית,
לפעמים כשמכינים בכמויות גדולות המרקם נפגע. זה קורה גם בעוגיות ובעוגות.
הבצק היה אמור לצאת דביק ולא מוצק ויציב. כנראה שהשילוב של הכפלת הכמויות בשלוש והוספת הקמח פגעה במתיקות ובפריכות.
ביצה לפעמים מרככת את הבצק אבל היא גם מדביקה את החומרים לכן היא נחוצה. במקרה הזה הביצה לא אמורה לפגוע בפריכות.

avatar
נירית (22:08 13.08.2018)

שלום אפרת
הכנתי את העוגיות ועל ההתחלה הכפלתי בשלוש
והעוגיות יצאו בצקיות בתוכו וגם הבצק לא היה נוח לעבודה ובכלל לא מתוקות ברמה שלא היה להם טעם אשמח לדעת במה טעיתי ותודה בכל מצב!

avatar
יהודית (20:56 13.08.2018)

יצא מעולה!! איזה כיף שזה בריא..
אפשר להביא לילדים בלי יסורי מצפון 🙂
תודה רבה לך! 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:05 13.08.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה יהודית 🌷

avatar
אסתר גורל (17:41 13.08.2018)

המתכונים פשוטים וטעימים במיוחד.אי אפשר שלא להודות לך אפרת.יש לי קמח שיפון בבית.אפשר להשתמש בו לחטיף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:44 13.08.2018)

היי אסתר,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים 🙂
לגבי שימוש בקמח שיפון- אפשר רק צריך לקחת בחשבון שבעוגיות לפעמים הטעם של הקמח קצת מורגש.

avatar
אביגיל (15:40 13.08.2018)

היי התערובת יצאה לי דביקה מדי והיה קצת מסובך לערוך אותם בתבנית, וגם יצאה כמות קטנה בערך 8 קטנות, אשתמש להבא בכוס גדולה יותר אבל מה את ממליצה לעשות כשזה דביק מדי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:52 13.08.2018)

היי אביגיל,
כנראה שזה בגלל שימוש בכוס קטנה. צריך להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל כמו זו שבתמונה.
אם הצלחת לסדר אותם בתבנית תכניסי לתנור (זה לא נורא שזה דביק). אם את לא מצליחה לסדר בתבנית תוסיפי לתערובת עוד כרבע כוס שיבולת שועל וכף קמח.

avatar
אביגיל (15:36 17.08.2018)

למרות שהיה דביק מדי הצלחתי לערוך בתבנית להבא אשתמש בכלי ולא עם הידים ודווקא יצא טעים. שמתי גרעיני חמניה טחונים כי לא היה לי אגוזי מלך והוספתי קצת זרעי פשתן.
תודה על המתכונים בזכותך אני מחבבת את המטבח;)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:24 17.08.2018)

תודה שחזרת לעדכן 🙂
שבת שלום

avatar
אתי (22:40 12.08.2018)

אני בדך כלל לא מגיבה באתרים וכאלה,
אבל אני מגישה שזה ממש עבירה לא להודות לך על את כזה מקסים,
ומתכונים נפלאים שכבר עשיתי המון מהם !! וכולם יצאו טעימים ומוצלחים…
אז תודה ! 🙂
אגב, במתכון הזה את ממליצה על תוספת שוקולד ציפס במקום חמוציות? מה אומרת, זה יצא טעים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:24 13.08.2018)

תודה אתי ❤️
וכן, זה ייצא טעים עם שוקולד צ’יפס.

avatar
אתי (14:50 13.08.2018)

רציתי לעדכן שעשיתי עם שוקולד ציפס ויצא פשוט מעולה
טעיםםםםם 🙂
תבורכי מפי עליון !!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:52 13.08.2018)

איזה כיף שחזרת לעדכן!
תודה ❤️

avatar
אסתי (11:35 12.08.2018)

קודם כל תודה על יופי של מתכונים. אפשר סילן במקום הדבש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:38 12.08.2018)

היי אסתי,
אפשר לשים סילאן אבל בגלל שהטעם שלו דומיננטי מומלץ לשלב אותו עם דבש או מייפל.

avatar
קא (17:45 11.08.2018)

אפשר להשתמש בקמח כוסמין מלא או שזה יהרוס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:03 11.08.2018)

כן אפשר.

avatar
לילך (14:24 11.08.2018)

הי אפרת האם הקוואקר הרגיל בקופסא שיש בסופר זה הכוונה בעבה?
ונאם אפשר קמח רגיל אם אין לי בבית מלא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:10 11.08.2018)

היי לילך,
אפשר להכין עם קמח רגיל.
לגבי הקוואקר, אמור להיות רשום על האריזה. אם רשום קוואקר זה הדק.

avatar
ציפי (18:55 10.08.2018)

היי,
עשיתי את החטיפים, כל המצרכים היו לי בבית, יצא טעים ומשגע. אעשה את זה קבוע, קל להכנה ויש מה לנשנש.
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:58 11.08.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ציפי

avatar
simabar (14:00 10.08.2018)

היי אפרת. איך את ממליצה להמתיק את החטיף על מנת להתאימו לסוכרתיים? תודה ושבת שלום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:41 10.08.2018)

אם מותר סירופ אגבה אז עדיף כי יש לו מרקם כמו מייפל. אם לא אז אפשר לשים כל תחליף סוכר מלאכותי אחר, כמו אבקת “כמו סוכר” וכדו’. אם במקרה התערובת מתפרקת כדאי לשים 1-2 כפות נוספות של חמאת בוטנים או ממרח שקדים או טחינה גולמית.
שבת שלום 🙂

avatar
דבורה (15:11 9.08.2018)

הי
יש לי קמח מלא 100% זה בסדר או שכדאי להוסיף גם קצת קמח לבן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:03 9.08.2018)

אם רוצים שזה יהיה קצת יותר אוורירי אפשר להוסיף גם קצת קמח לבן אבל לא קריטי.

avatar
סימה (13:41 9.08.2018)

תמיד תמיד מתכונים מומלצים! תמיד שצריכה מרשם דבר ראשון מחפש באתר שלך!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:56 9.08.2018)

כיף לשמוע!
תודה 🙂

avatar
Shir.C (10:51 9.08.2018)

יאמייי
יש משו אחר שהיית ממליצה עליו במקום ביצה ואגוזים?
תודה רבה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:16 9.08.2018)

אפשר לוותר על הביצה אבל צריך לקחת בחשבון שאולי החטיף ייצא קצת יותר מתפורר.
האגוזים מוסיפים טעם וקראנצ’יות אבל אפשר לוותר עליהם.

avatar
עדן (12:10 17.11.2019)

אני שמתי במקום ביצה חצי בננה ויצא ממש טעים!

avatar
אוסנת (09:00 9.08.2018)

תודה על המתכון
האם אפשר להכין עם פצפוצי אורז במקום השיבולת שועל ? משיקולים של רגישות לשיבולת שועל
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:31 9.08.2018)

היי אוסנת,
אני לא בטוחה איך פצפוצי אורז מגיבים באפיה. בכל מקרה, מצרפת חטיפים המבוססים על פצפוצי אורז ללא אפיה:
חיתוכיות פצפוצי אורז
חטיף שוקולד מפצפוצי אורז

avatar
ששש (13:36 16.08.2018)

דווקא פצפוצי אורז יוצאים טוב באפיה, אין בעיה לשלבם בעוגיות, מניסיון

avatar
אור טיאר (08:51 9.08.2018)

שלום אפרת,
ראשית תודה רבה על המתכונים המדהימים!
אני נהנית מהם בכל יום מחדש…
ישר כוח גדול עלי והצליחי 🙂

שאלתי: אפשר להכין במקום קוואקר, תערובת של גרנולה מוכנה עם שקדים?

והאם אפשר במקום דבש סילן?

תודה רבה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:20 9.08.2018)

תודה אור ❤️
כן, אפשר לשים תערובת גרנולה מוכנה.
אפשר לשים סילאן אבל בגלל שהטעם שלו דומיננטי מומלץ לשלב עם דבש/מייפל.

avatar
ציונה זקס קליין (08:20 9.08.2018)

אין מילים להגדיר את המתכון הנפלא הזה, הקישואים הם כוכב במטבח כמעט בכל ארוחה. קליל , נעים להכנה, ובעיקר טעים ,עם מרכיביו הפשוטים והזמינים
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:28 9.08.2018)

תודה ציונה 🙂
יום מקסים

avatar
נורית (01:27 9.08.2018)

היי אפרת
האם אפשר עם קמח רגיל? פחות ממולץ לדעתך מבחינת הטעם? אם כן אקנה במיוחד
תודה רבה לך 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:25 9.08.2018)

כן, אפשר.
יום מקסים 🙂

avatar
חיה (18:44 27.04.2020)

לא הכנתי אבל נשמע טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!

avatar
צילה (17:57 8.08.2018)

הי אפרת,
אפשר גם קוואקר דק או חייב עבה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 8.08.2018)

אפשר להכין גם עם דק פשוט עם עבה זה יוצא יותר פריך.

לקריאת כל התגובות