זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 17 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

בצל קטן קצוץ

כוס פרחי ברוקולי קטנים

2 כפות מים

2 ביצים

רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור




אופן הכנה:

-מחממים מחבת קטנה (עם ציפוי שאינו נדבק) בכף שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

-מוסיפים את פרחי הברוקולי ו-2 כפות מים, מכסים את המחבת ומבשלים במשך כ-8 דקות, עד שברוקולי מתרכך אבל עדיין נגיס (אש בינונית-נמוכה). יש לערבב מידי פעם.

-טורפים את הביצים בקערית, מוסיפים מלח ופלפל שחור ויוצקים מעל הברוקולי. מכסים את המחבת ומבשלים כ-2 דקות, עד שהחביתה מתייצבת בחלק התחתון וניתן להפוך אותה בקלות. בעזרת תרווד הופכים צד ומבשלים 2 דקות נוספות.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגיות טחינה נימוחותעוגיות טחינה נימוחות
מרק עגבניות ואורז מרק עגבניות ואורז
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
רחל (19:16 26.10.2021)

טעים!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:36 26.10.2021)

כיף שאהבת❤

avatar
יהודית (21:00 13.08.2018)

מה אפשר להחליף במקום הברוקולי?
אוהבת להשתמש בדברים שיש בבית..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:29 13.08.2018)

רעיונות במקום הברוקולי: פטריות קצוצות, עלי תרד, עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים (או שילוב שלהם), קישוא מגורד.

avatar
חוה בלינקוב (14:04 4.08.2018)

מתכוניםנהדרים קלים להכנה וברורים למרות שאני בשלנית ותיקה תמיד נחמד להתעדכן וללמוד מחרשתודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:51 4.08.2018)

תודה חוה 🙂

avatar
מלי (18:48 20.07.2018)

אפשרי להשתמש ברוקולי של סנפורסט או יותר מומלץ טרי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:51 20.07.2018)

אם יש לך את שניהם עדיף טרי אבל אפשר גם בברוקולי של סנפרוסט.

ספרי מתכונים ב10 דקות