שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25-30 דקות

מס’ מנות: 2 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

2 דגי דניס שלמים ונקיים (סה”כ 1 ק”ג)

3 כפות שמן זית

4-5 שיני שום פרוסות/קצוצות

4 כפות מיץ לימון

כפית תבלין כוסברה ופטרוזיליה (ניתן להשתמש גם בעלים טריים קצוצים דק)

כפית שטוחה פפריקה מתוקה

חצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם




אופן הכנה:

-חותכים את הדג לאורכו ובעזרת סכין חורצים את בשר הדג לעומק משני הצדדים (כ-3 חתכים מכל צד, בחלקו החיצוני).

דג דניס בתנור דג דניס בתנור

-מערבבים את כל החומרים בקערית ומתבלים את הדג מבחוץ, מבפנים ובין החריצים.

דג דניס בתנור

-מניחים את הדגים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות במשך 25-30 דקות (ב-5 דקות האחרונות ניתן להגביר את חום התנור לחום גבוה מאוד כדי להשחים את הדגים).

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגיות לימוןעוגיות לימון
עוגת שוקולד עם קרם עוגת שוקולד עם קרם
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
Naama (02:21 14.10.2024)

יש לי אורחים לסעודה ישר אחר צאת השבת. איך את ממליצה להכין את הדג ביום שישי שיהייה כאילו רק יצא מהגריל בתנור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:01 14.10.2024)

תכיני רגיל ובצאת שבת תכניסי לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

avatar
נוגית (12:18 30.09.2024)

היי המתכון נשמע טוב. וחשבתי להכין לחג. יש לי שאלה לגבי דגים שלמים. התנסיתי רק עם פילה (סלמון נסיכה מושט). לא אוהבים אצלי עם ״קוצים״… השאלה אם כשמבקשים לנקות את הדג הכוונה גם להוציא את העצמות מבפנים ? אני מבינה שדניס עם הרבה עצמות .. אולי דג אחר שאת ממליצה ושיכולים להשאיר״שלם״ אבל עדין לנקות עצמות ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:51 1.10.2024)

היי,
בדר”כ גם אחרי שמנקים את הדג יש עצמות (בהנחה ומשאירים אותו שלם) אבל את יכולה לנסות לבקש.

avatar
מלכה (23:46 9.11.2023)

אני רוצה להכין דניס עם ירקות מאודים, השאלה כמה זמן הדג נשמר בטריותו במקרר?
או האם ניתן להקפיא/ לשמור במקרר לפני האפיה?
תודה על המתכונים הנפלאים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:55 10.11.2023)

היי מלכה,
אם זה לפני האפיה אז לא מומלץ לשמור יותר מיומיים במקרר.
אם זה אחרי אפיה אז כ-3 ימים.
אפשר גם לתבל מראש ולשמור במקרר יום לפני האפיה.

avatar
אביגיל (19:13 10.10.2023)

אפרת יקרה, הכנתי והמתכון סופר קל וממש טעיםם.
הרגשתי במסעדה..
תודה רבה וימים שקטים לכולנו

דג דניס שלם בתנור
avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:25 10.10.2023)

נראה מעולה😊 איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
אפרת (00:25 28.09.2023)

שלמות!!!
עשיתי בראש השנה, אתמול הייתי במסעדה נחשבת והמתכון שלך עלה על זה בהרבה
רוב תודות.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:54 28.09.2023)

תודה אפרת ❤️

avatar
אורנה (12:14 17.09.2023)

היי אפרת. אף פעם לא קניתי דניס, לא יודעת מה בדיוק לקנות? דניס טרי/קפוא? לבקש שיחתכו או שלם כמו שהוא? איך מנקים אותו?
תודה ושנה טובה ומתוקה 🍯🙏

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:52 17.09.2023)

היי
מומלץ לבקש דניס טרי שלם ונקי, כך שלא תצטרכי להתעסק עם ניקוי הדג.
שנה טובה!

avatar
אורנה (09:59 18.09.2023)

תודה. ואין כאלו נקיים באריזת וואקום במחלקת הקפואים כמו פילה אמנון למשל? או פשוט זה ממש יפגע בטעם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:56 18.09.2023)

יש, אבל פילה ולא דג שלם טרי.

avatar
francoise (19:30 25.12.2023)

בקפואים בווקום שקונים בסופרסל, יש להם גם דגים שלמים, לא רק פילט

דג דניס שלם בתנור
avatar
קרן (14:18 5.08.2023)

יצא ממש טעים!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:40 5.08.2023)

כיף לשמוע❤️

avatar
אורנה (16:57 4.08.2023)

ולגבי כוברה ופטרטזיליה,כפית מכל אחד או כפית אחת סה”כ (חצי חצי)?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:06 4.08.2023)

כפית מכל תבלין.

avatar
אורנה (12:56 6.08.2023)

תודה רבה

avatar
אורנה (15:49 4.08.2023)

מה עם מלח? אין צורך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:06 4.08.2023)

כתוב במתכון, חצי כפית מלח.

avatar
אורנה (12:55 6.08.2023)

אופפסס נכון
סליחה 🙂

avatar
רון (07:55 23.07.2023)

היי אפשר לעטוף את הדג בנייר כסף? שלא יתייבש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:32 23.07.2023)

אפשר(:

avatar
gitty (17:47 17.07.2023)

הי אפרת האלופה!!
הכנתי ממש עכשיו
נראה מעולה
והריח שעולה מהתנור…..
תודה על מתכונים קלים ומהירים- עושים לנו את היום- בכל יום ויום 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:48 17.07.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח! תודה על השיתוף😊

avatar
אברהם (20:42 3.10.2022)

המוכר הביא לי פילה דניס בללי עור ועצמות וחתך אותם כמו שמגיע הדגי מושט האם המתכון או זמן האפיה משתנה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:23 3.10.2022)

היי,
יש לחמם מראש את התנור ל200 מעלות ולאפות במשך 10-12 דקות בלבד.
בהצלחה 🙂

avatar
אורנה (16:11 25.09.2022)

היי אפרת יקרה,
שנה טובה וחג שמח 🙂
האם יש צורך לכסות את התבנית בזמן הבישול?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:38 25.09.2022)

היי,
אין צורך לכסות, אבל אם התנור שלך חזק במיוחד את יכולה לכסות למשך 10-15 הדקות הראשונות.
שנה מתוקה🍯

avatar
ורד (16:47 29.04.2022)

היי,
האם אפשר לצלות על הגריל/על האש? ואיך צולים דג שלם על האש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:29 29.04.2022)

היי,
אפשר להכין את הדג על האש.
אם יש לך רשת צלייה אפשר להניח את הדג עליה ולצלות כ-7-8 דקות מכל צד או עד לדרגת העשייה הרצויה.

avatar
גיטי (13:43 27.10.2021)

הי אפרת
האתר שלם מהמם כמעט כל המתכונים שלי מפה…
הכי חשוב שהכל כל כך קל ומהיר הכנה
ויוצא מעלףףףףףף
רציתי לשאול האם המתכון מתאים גם לאמנון שלם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:58 27.10.2021)

היי גיטי,
איזה כיף שאת נהנית מהאתר!
גם אמנון שלם מתאים כאן.
תודה על הפרגון❤

avatar
אלישבע (20:53 2.09.2021)

היי אפרת…
האתר שלך הוא המקום הראשון שבו אני באה לחפש מתכון שאני יודעת שתמיד יצא מוצלח!
רוצה לשאול אם אפשר להכין את המתכון הזה עם לברק?
וגם האם לאחר האפיה ניתן מיד להקפיא כדי להשתמש בראש השנה? בעלי קנה היום טרי ור”ה עוד כמה ימים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:03 2.09.2021)

היי אלישבע,
איזה כיף שאת נהנית מהאתר!
אפשר להשתמש במתכון בדג לברק, ואפשר להקפיא עד לחג.
שנה טובה🌺

avatar
אלישבע (21:45 2.09.2021)

איזה כיף!
תודה על המענה המהיר

avatar
Keren (09:20 14.05.2021)

אני משרה את הדג לילה במקרר מתובל. האם להפחית את כמות מיץ הלימון כדי שהדג לא ייכבש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:20 14.05.2021)

היי,
לא מומלץ להשרות ללילה שלם. אבל אם את בכל זאת רוצה- את יכולה להפחית מכמות הלימון😊

avatar
אוריאל (14:48 6.03.2021)

יאמי תודה רבה

דג דניס שלם בתנור
avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:05 6.03.2021)

נראה מעולה!

avatar
תמי (14:52 2.07.2020)

היי, האם אפשר להחליף את השום לשום גבישי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:39 2.07.2020)

עדיף להשתמש בשום טרי אבל אם אין לך אז תשימי שום גבישי.

avatar
סיון א (10:59 11.06.2020)

אני מתכננת להכין את הדג לשבת
האם זה יפגע בטעם אם אני אכין קצת מראש ואז אחמם על הפלטה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:35 11.06.2020)

אני מציעה לך לכתוב בחיפוש בתגובות “פלטה” ולראות את הדיון וההמלצות לגבי זה.
לא מומלץ להכין יום לפני אבל אם את מכינה כמה שעות לפני אני חושבת שזה אמור להיות בסדר.

avatar
איה (16:52 22.05.2020)

אפשר גם עםדג בורי

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:06 22.05.2020)

כן

avatar
ליאב (17:37 12.04.2020)

היי,
זה משנה אם הפטרוזליה טריה או תבלין? מה עדיף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:01 12.04.2020)

זה יוצא טעים בכל מקרה אבל אם יש לך תבלין יבש אז יותר נוח לערבב אותו יחד עם יתר החומרים.

avatar
פאני (08:03 10.01.2020)

היי אפרת, שאלה: בתמונה שליד הדג יש תפוח אדמה ובטוה אפויים במה לתבל אותם כתוספת לדג וכמה זה לאפות אותם?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:43 10.01.2020)

מספיק לתבל בשמן זית, מלח ומעט פלפל שחור.
כדאי לאפות אותם כ-40 דקות לפני ואח”כ להוסיף לתבנית את הדג ולהמשיך לאפות לפי הזמנים שבמתכון.

avatar
שמחה (08:28 5.11.2019)

האים הלימון לא מיבש את הדג?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:02 5.11.2019)

לא. הוא מוסיף לו המון טעם.

avatar
דניאלה (20:19 26.09.2019)

רציתי לדעת אם צריך להשרות לפני כן את הדניס השלם בלימון ומים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:36 26.09.2019)

אין צורך.

avatar
חדוה רוט (14:33 13.07.2019)

הכנתי דניס בתנור, ליקקנו את האצבעות וכלום עבודה.
אגב, היה לכם ספר מתכונים ב-45 ₪, הפרסום שלו ירד. איך אוכל להשיג עותק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:22 14.07.2019)

שבוע טוב חדוה,
שמחה שנהניתם מהדג 🙂
הספר אזל במלאי אבל בקרוב תצא סדרה חדשה של כמה ספרי מתכונים, מחולקת לקטגוריות. אעדכן באתר שזה יהיה רלוונטי.

avatar
מאמוש (14:44 28.06.2019)

היי, תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים האלו.
איך יודעים מתי הדג מוכן? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:44 28.06.2019)

פותחים אותו קצת באמצע. אם הבשר שלו לבן אז הוא מוכן.

avatar
לנה (22:00 17.06.2019)

הדג יצא מאוד טעים!
תודה 😋👍

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:33 18.06.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה לנה

avatar
משה (15:14 27.04.2019)

תודה רבה, תמציתי, מדוייק, פשוט, עובד וטעים. אני אוהב את השום מרוסק.
המון תודה ובהצלחה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:46 27.04.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה משה

avatar
reizy (08:06 8.03.2019)

בוקר טוב אפרת, האם יש לך מתכון לשבת לדג בקלה?, אשמח לתשובה
שוב תודות על המתכונים הנפלאים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:33 8.03.2019)

היי,
כל מתכון של דג לבן אפשר להכין גם עם דג בקלה.
מצרפת לינק לכל מתכוני הדגים (חוץ ממתכונים עם טונה וסלמון אפשר להכין את הכל עם בקלה).

avatar
נירה (15:54 30.01.2019)

התבנית מכוסה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:41 30.01.2019)

לא.

avatar
מירי (15:14 18.01.2019)

הי, מעוניינת ברוטב חמאה ושום ונענע?לדג דניס מפולט בתנור תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:16 18.01.2019)

תלוי בכמה פילטים מדובר.
כמות ל-4 פילטים:
25 גרם חמאה מומסת
3 כפות מיץ לימון
2 שיני שום קצוצות
1-2 עלי נענע קצוצים דק
רבע כפית מלח
קמצוץ פלפל שחור

avatar
אושרית (11:19 11.01.2019)

זה אפיה או גריל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:04 11.01.2019)

אפיה. קו עליון וקו תחתון.

avatar
לי (02:53 2.01.2019)

היי
יש לי טוטר אובן .. העוצמה שלו נורא חזקה
על כמה מעלות כדאי לשים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:05 2.01.2019)

170-180 מעלות וכמובן לעקוב שלא משחים מהר. אם כן, יש להוריד 10 מעלות.

avatar
שריי (12:12 30.11.2018)

היי
אני עןשה המון מתכונים מהאתר שלך ופשוט כיףףףף גדול יוצא מושלם וטעיםםםםם
תודה רבבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:59 30.11.2018)

כיף לשמוע 🙂
תודה

avatar
טל (13:54 24.11.2018)

אם משתמשים בקוסברה ופטרוזיליה טריים, כמה לשים מכל אחד מהם ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:06 24.11.2018)

כרבע כוס.

avatar
אמיר (21:38 12.10.2018)

שוב הכנתי לפי המרשם, וכרגיל – מחמאות רבות
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:13 13.10.2018)

תודה אמיר, כיף לשמוע 🙂

avatar
אביבה ישראלי (13:13 8.10.2018)

היי אפרת!
עוד רגע הדגים נכנסים לתנור אין צורך להפוך באמצע?
אחלה מתכונים נהניית מכל רגע
תודה אביבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:01 8.10.2018)

היי אביבה,
אין צורך להפוך.

avatar
תהילה (13:56 9.09.2018)

אין לי כוסברה טריה או יבשה . אפשר לשים משהו במקום ? אולי טימין יבש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:16 9.09.2018)

אפשר לשים חצי כפית טימין יבש.
שנה טובה 🌺

avatar
יהודה (17:04 4.09.2018)

סליחה על הבורות.. יש עצמות בדניס ? יחדים קטנים יסתדרו עם זה?

avatar
יהודה (17:05 4.09.2018)

*ילדים, כמובן

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:55 4.09.2018)

בדג דניס שלם יש עצמות אבל אפשר לקנות פילה דניס ואז אין בו עצמות. בכל מקרה כשמדובר בילדים קטנים כדאי להיות זהירים גם כשמשתמשים בפילה כי כבר נתקלתי בפעמים שהיו עצמות בודדות כשלא היו אמורות להיות.

avatar
רותי (08:18 29.08.2018)

הכנתי עם פורל.
יצא מעולה!!!
תודה אפרת 😊

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:55 29.08.2018)

שמחה לשמוע!
תודה רותי ויום מקסים 🙂

avatar
אדל (16:35 27.08.2018)

האם יש צורך בהשרייה כדי שלא יהיה טעם של ים בדג??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:42 27.08.2018)

אין צורך להשרות את הדג.

avatar
ולריה (16:37 22.08.2018)

כבר כמה פעמים מכינה יוצא טעיםםםם מאוד
תודה רבה על מתכונים טעימים 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:10 22.08.2018)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
אמיר (13:48 14.07.2018)

כרגיל – יצא מצויין
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:44 14.07.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אמיר

avatar
אפרת (11:40 13.07.2018)

הי,
האם צריך לכסות את התבנית בנייר אלומיניום כששמים בתנור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:05 13.07.2018)

לא, אין צורך לכסות.

avatar
עידן (18:00 23.07.2019)

יצא מעולה.
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:19 23.07.2019)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
שוש (15:01 29.06.2018)

מתכון מעולה ….עושים שבת שניה ברציפות….
תודה ושבת שלום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:29 29.06.2018)

תודה 🙂
שבת שלום 🌷

avatar
מרגלית (21:44 20.06.2018)

היי, המתכונים שלך מעולים!!
תודה רבה..
אני רוצה להכין דגי קרפיון לשבת(יש אורחים אז אני קצת בלחץ..)
העניין הוא שבתגובות הבנתי שהדג לא כ”כ טעים לאחר חימום בפלטה, האם יש לך רעיון איך לשמור על טעמו הטוב?
אולי להניח בצלים ולימון בתחתית או למלא את הדג בירקות?
אשמח לשמוע את דעתך…
ושוב תודה ענקית

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:45 21.06.2018)

היי מרגלית,
אני ממליצה להכין פילטים של דג ברוטב, הם נשמרים מעולה כמה ימים במקרר.
אין לי רעיון איך לשמור דג שלם שישאר טעים אבל מה שהצעת נשמע בסדר. להניח מתחתיו בצלים ולימון ולמלא אותו בקצת ירקות. זה יכול לשמור עליו יותר עסיסי.
יום מקסים 🙂

avatar
אמיר (22:56 15.06.2018)

כבר המון פעמים הכנתי את הדג הזה – ובכל פעם – וואו
תודה רבה
אמיר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:39 16.06.2018)

שמחה לשמוע!
תודה אמיר 🙂

avatar
שולה (12:32 17.05.2018)

היי. מה הכוונה תבלין כוסברה ופטרוזיליה? טחון יבש?
חצי כפית מכל סוג?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:32 20.05.2018)

כן. טחון יבש. חצי כפית מכל סוג.

avatar
גילי (10:37 11.05.2018)

הי, המתכון מצויין. חזרתי עכשיו מחנות דגים היה רק פורל שלם..אפשר מתכון לדג פורל שלם? חייבת להכין לשבת ואין לי שמץ איך.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:15 11.05.2018)

כן אפשר להכין עם פורל באותו אופן.

avatar
רונה (18:32 5.05.2018)

לא שמתי פפריקה (שכחתי) ויצא מצויין +++ תודה רבה על המתכון, אני מאד אוהבת דגים אבל תמיד פחדתי להכין

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:21 5.05.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה רונה 🙂

avatar
גולדי (13:36 19.02.2018)

רציתי לדעת אם אין פטרוזליה הדג ייצא טעים
ואיזה ירקות אפשר להוסיף/לשבח את המתכון פלפלים?
אשמח לתגובה מהירה
תודה מראש
יום טוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:25 19.02.2018)

אפשר לוותר על הפטרוזיליה.
אפשר להוסיף ירקות כמו פלפלים חתוכים, עגבניה חתוכה לרבעים ובצל חתוך לרבעים. אפשר לתבל את הירקות בשמן זית, מלח ופלפל שחור ולשים בתבנית ולאפות עם הדג.

avatar
נועה (14:30 2.01.2018)

מתכון מעולה! יצא ממש טעים ומתובל היטב. טעם נפלא, תודה רבה !! 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:57 2.01.2018)

תודה נועה 🙂

avatar
לאה (18:18 28.12.2017)

יצא מושלם!!!
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:27 28.12.2017)

תודה לאה, שמחה לשמוע 🙂

avatar
דפנה וייס (14:43 14.12.2017)

זה עתה נהנינו מטעמם הערב של הדגים, ולמותר לציין שנרשמה הצלחה רבה! אשר על כן, ראשית – חן חן !
שנית, רציתי לומר שאף שלא תיבלתי בכוסברה, זה לא פגם בטעמם הטוב.
ולבסוף, הארכתי את משך האפייה בכ-10 דקות, לערך, כאשר ב-5 הדקות האחרונות העליתי את הטמפי ל-200°.
ושוב תודה וחג אורים שמח!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:44 14.12.2017)

מצוין 🙂
תודה דפנה וחנוכה שמח 💛

avatar
רחל נדל (10:25 20.10.2017)

היי, אני רוצה להכין את הדג לשבת. קניתי דג טרי והוא חצה לי אותו לרוחב (לשני חצאים) בלי ראש. האם צריך לשנות משהו במתכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:05 20.10.2017)

היי רחל,
אפשר להכין כמו במתכון למעט משך האפיה שלדעתי יתקצר ל 18-22 דקות.

avatar
שרה וינשטיין (21:53 10.10.2017)

יצא ממש טעים – מתכון קל ומהר!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:03 11.10.2017)

תודה שרה, חג שמח 🙂

avatar
מורן (07:22 6.10.2017)

היי. הכנתי בעבר כמה פעמים ויצא מעולה!
אני רוצה להכין להיום כמות דגים יותר גדולה, 2 תבניות. אני יכולה להכניס את שתיהן ביחד לתנור או עדיף לבד? תודה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:44 6.10.2017)

היי מורן,
אני ממליצה להכניס כל תבנית בנפרד כדי לשמור על אפיה אחידה.

avatar
דנה (21:17 1.10.2017)

היי רציתי לשאול אם יש לך איזה שיטה או משהו כזה להוציא לדניס השלם את העצמות

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:23 1.10.2017)

היי,
את רוצה לפלט אותו לפני האפיה? אם כן אין לי שיטה ואני ממליצה לקנות אותו כבר מפולט (חתוך לפילטים).

avatar
עופרה (23:52 19.09.2017)

הי, לא חתכתי את הדג לכל אורכו רק בחלק של הראש והכנסתי לתנור האם זה משנה משהו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:22 20.09.2017)

זה לא נורא.
שנה טובה 🙂

avatar
רחל (12:53 19.09.2017)

רציתי להגיד תודה רבה רבה שהוספת תמונה איך לעשות את החריצה. בחיים לא הכנתי דג שלם ופשוט הסברת בצורה הכי ברורה מה לעשות. ובנוסף תודה רבה על כל המתכונים! אני משתמשת קבועה באתר על בסיס יומי ושבועי כבר שנים רבות!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:27 19.09.2017)

תודה רחל, שמחה לשמוע!
חג שמח ושנה טובה 🙂

avatar
שי (15:23 15.09.2017)

הי אפרת,
הכנתי לפי המתכון יצא טעים מאד

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:27 15.09.2017)

תודה שי, שמחה לשמוע 🙂
שנה טובה!

avatar
דרור (16:35 8.09.2017)

היי . אין צורך להפוך את הדגים? אם אין תבלין פטרוזיליה האם אפשר להשתמש בתימין ? תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:55 8.09.2017)

לא, אין צורך.
אפשר לשים תימין.

avatar
אורי (16:52 4.09.2017)

הי, רציתי לדעת בבקשה בנוגע לחימום התנור. למעלה ולמטה עובד כולל המאורר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:02 4.09.2017)

היי אורי,
כל המתכונים באתר האפיה היא בתוכנית רגילה שזה אומר קו עליון וקו תחתון בלי מאוורר.

avatar
חן (11:32 28.08.2017)

מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תודה ענקית!!! אין עלייך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:31 28.08.2017)

תודה חן, שמחה שאהבת 🙂

avatar
יסכה (12:11 11.08.2017)

צריך לכסות את הדגים בנייר כסף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:21 11.08.2017)

אין צורך לכסות.
שבת שלום 🙂

avatar
אולגה (20:21 31.07.2017)

יצא טעים מאוד, תודה רבה על המתכון!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:58 1.08.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה על העדכון

avatar
דבי (08:31 24.07.2017)

תודה אפרת!

פילטים, זה פילה אמנון?

חייב שיהיה עור?

שוב, תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:05 24.07.2017)

כן, פילה אמנון. לא חייב שיהיה עור.
יום נפלא 🙂

avatar
דבי (21:04 23.07.2017)

ערב טוב לך,

מכירה דרך להכין אמנון בטיגון במחבת?
(ללא רוטב)

תודה מראש!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:47 23.07.2017)

היי דבי,
אם את מתכוונת לפילטים של אמנון אז מומלץ להשרות את הפילטים במלח ולימון ולאחר מכן לתבל בתבלינים פשוטים (אפשר להכין את התיבול שבמתכון הזה). לחמם מחבת עם מעט שמן ולהניח את הפילטים על הצד של העור. לכסות את המחבת ולהשאיר 2-3 דקות, לאחר מכן להפוך צד ולהשאיר 2-3 דקות, תלוי בעובי של הנתח.

avatar
חגי (17:39 14.07.2017)

תענוג אמיתי. לכבוד שבת קודש !!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:30 14.07.2017)

שבת שלום חגי 🙂

avatar
אני (14:29 14.07.2017)

אולי כבר שאלו אבל לא קראתי. יש לי דג דניס כבר חתוך לפילטים דקים, האם להשתמש באותה שיטת חיתוך או ישר לפזר עליהם את התבלינים וזהו ??? שבת שלום !!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:37 14.07.2017)

היי,
אם אלה פילטים אז יש לפזר עליהם את התבלינים.
לאפות בתנור שחומם מראש ל200 מעלות במשך 10-12 דקות.
שבת שלום 🙂

avatar
אני (18:51 14.07.2017)

יצא טעים מאוד , תודה !!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:02 14.07.2017)

תודה שחזרת לעדכן 🙂
שבת שלום

avatar
גילי (07:56 30.06.2017)

הי,
המתכון משגע..מכינה המון לשבת.. האם אפשר להכין את אותו מתכון על דג קרפיון שלם? איזה ירקות מומלץ להוסיף לדג קרפיון? ( פעם ראשונה שאני משתמשת בדג הזה..)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:27 30.06.2017)

היי גילי,
אפשר להכין עם קרפיון שלם באותו תיבול ואותו אופן הכנה.
מתאים להגיש עם תפו”א, בטטה, גזר, קישואים.
שבת שלום 🙂

avatar
שונא קרפיון (16:10 11.07.2017)

קרפיון תאכלי את

avatar
ליאור (10:32 22.06.2017)

היי . מתכון מצויין , הכנתי אותו מספר פעמיים . אבל בכול פעם הדג נדבק לי לנייר אפייה . אפילו שבפעם השניה מרחתי שמן על גבי נייר האפייה … מה עושים כנגד זה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:14 22.06.2017)

היי ליאור,
הדג לפעמים נדבק לנייר אבל אמור להיות קל להפריד אותו מהנייר. אם לא, כדאי להחליף סוג של נייר אפיה.

avatar
קרינה (12:21 23.03.2017)

היי אפרת,חשבתי על היום לתבל את הדג ומחר כבר לשים לתנור ורציתי לתבל בשמן וכוסברה קצוצה שום כתוש מלח ,פלפל ופפריקה אדומה מתוקה וחריפה ולגרד קצת גמבה ועגבניה קטנה האם זה יהיה בסדר?האם צריך להוסיף משהו או שצריך לוותר על משהו?אה וגם קצת לימון לטעם אוסיף…והתיבול שלמעלה כל הזמן מכינה אותו ויוצא טעים הפעם רוצה לגוון קצת.
ורוצה להכין קרם פרווה טעים אפשרי לקבל מתכון?
המון תודות על המתכונים:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:51 23.03.2017)

היי קרינה,
התיבול של הדג נשמע מצוין.
מצרפת כמה מתכונים לקינוחי קרם פרווה:
מוס שוקולד פרווה
קצפת עם אגוזים
קינוח קצפת

avatar
דבורה (12:26 22.03.2017)

אפרת שלום
יש לי כמה פרוסות של דג לברק אני רוצה להכין לכבוד שבת עם קצת רוטב איך כדאי לי להכין מה גם שאני לא יודעת את הטעם של הדג הזה בעלי קנה … אשמח לעצה ועזרה תודה מראש את נהדרת!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:07 22.03.2017)

היי דבורה,
דג לברק יכול להשתלב במתכונים האלה:
חריימה
פילה אמנון ברוטב אדום
בהצלחה 🙂

avatar
ליאת. (20:26 11.02.2017)

מתכון ממש טעים בעלי כל שבת מבקש שאכין לו את הדג עם המתכון הזה.. תודה רבה לכם.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:02 11.02.2017)

תודה ליאת, שמחה לשמוע 🙂
שבוע טוב

avatar
דנה (05:37 8.01.2017)

שלום,
שמכניסים את הדגים לתנור למשך 25-30 דק, האם לכסות אותם בנייר כסף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:47 8.01.2017)

לא, אין צורך לכסות.

avatar
יעל (00:56 28.12.2016)

אני ממש נהנית מהמתכונים באתר. תודה:)
האם ניתן לעשות משהו כדי שהדג ישאר רענן ועסיסי אם מחממים אותו בפלטה?
למשל לקצר זמן אפיייה? או כל רעיון אחר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:05 28.12.2016)

היי יעל,
אפשר לקצר את זמן האפיה בכ-5 דקות אבל ראי שמישהי רשמה בתגובות שזה יצא הרבה פחות מוצלח כשהיא הכינה את הדג מראש וחיממה על הפלטה. אני חושבת שפילטים ברוטב יותר מתאימים להכנה מראש וחימום על הפלטה מאשר דג שלם.
יום נפלא 🙂

avatar
גיא (07:38 10.12.2016)

ממש מעולה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:42 10.12.2016)

תודה גיא, שמחה שאהבת 🙂

avatar
לידור (09:51 17.11.2016)

האם אפשר להוסיף תבלין לדג?
ואם כן אז כמה?
מדובר בדג אחד .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:55 17.11.2016)

היי לידור,
אפשר להוסיף כשליש כפית.
יום נפלא 🙂

avatar
רות (11:32 15.11.2016)

אני לא מגיבה בד”כ על מתכונים, אבל באמת מתכון פצצה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:39 15.11.2016)

תודה רות, שמחה שאהבת 🙂

avatar
אמיר (23:03 11.11.2016)

הכנתי הערב את מתכון הדג, ולידו פירה וסלט גזר קולורבי
קיבלתי מחמאות נדירות
יצא מעולה
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:12 12.11.2016)

תודה אמיר, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
אנסטסיה (18:33 11.11.2016)

היייי. אם יש לי טוסטר אובן, לכמה מעלות לשים ולכמה זמן ? תודה מראש 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:46 11.11.2016)

היי אנסטסיה,
ממליצה לאפות ב180 מעלות במשך 25-30 דקות.
יכול להיות שזה יהיה מוכן כבר אחרי 20 דקות לכן מומלץ לבדוק את פנים הדג אם מוכן.
אין צורך לכסות את הדג.

avatar
איה (13:49 8.11.2016)

יצא מעולה כדאי להכין וממש מהר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:04 8.11.2016)

תודה איה, שמחה שאהבת 🙂

avatar
מאיה (20:50 18.10.2016)

היי…
התנור צריך להיות בחם מלמעלה ולמטה? ולגבי הדג ! יש לכסות אותם בנייר כסף ? והתבנית , האם צריך להשים קצת שמן ואחר כך הדג ??
התנור שלי חדש ולפעמים מתייבש האוכל אצלי בתנור !! אשמח לעזרה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:10 18.10.2016)

היי מאיה,
נכון, התנור צריך להיות מחומם בתוכנית הרגילה (קו עליון וקו תחתון).
לגבי הדג, אין צורך לכסות אותו.
מומלץ לפרוס נייר אפיה על התבנית ומעל לשים את הדג. אם אין לך נייר אפיה אז אפשר לשמן קצת את התבנית ואז לשים את הדג.
אם התנור שלך הוא חזק יחסית אז אפשר לבדוק את הדג כבר אחרי 20 דקות אם מוכן מבפנים.
בהצלחה 🙂

avatar
רביטל (14:00 3.10.2016)

הכנתי היום, ויצא מעולה !!
תודה ושנה טובה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:10 3.10.2016)

תודה רביטל ושנה טובה 🙂

avatar
קרינה (10:02 30.09.2016)

רציתי לדעת האם ניתן למלא את הדג בירקות כלשהם אם צריך לקצוץ את הירקות ולשים לתוך הדג?
תודה רבה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:35 30.09.2016)

היי קרינה,
לא ניסיתי למלא דג שלם אבל נראה לי שאפשר. את יכולה לקצוץ דק עגבניה קטנה, חצי גמבה, 2-3 שיני שום, קצת פטרוזיליה וכוסברה ולתבל בלימון, שמן זית, מלח ופלפל שחור ולמלא את הדג (חשוב לקצוץ כמה שיותר דק אחרת הירקות לא יספיקו להיות מוכנים).
בהצלחה 🙂

avatar
קרינה (23:30 29.09.2016)

היי אפרת,
התיבול מאוד טעים מכינה עכשיו רק עם התיבול הזה את הדגים ורציתי לישאול האם ניתן למלא את הדג מביפנים?ואם מה מומלץ שיראה יפה לשבת?יש לי דג בס האם יש מילוי שיכול להתאים כי התיבול הזה ממש מוצלח תודה רבה על המתכונים:-)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:57 30.09.2016)

היי קרינה,
מה הכוונה למלא את הדג? לתבל אותו מבפנים? אם כן התיבול מתאים גם לדג בס.

avatar
רבקה (12:08 29.09.2016)

לא מכסים את התבנית או את הדגים בעת האפיה? הם לא מתייבשים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:18 29.09.2016)

לא רבקה, אין צורך לכסות. פנים הדג לא מתייבש (שזה מה שחשוב 😉 )

avatar
רונה (14:53 8.09.2016)

פשוט משובח! מאד נהנינו

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:07 8.09.2016)

תודה רונה, שמחה שאהבתם 🙂

avatar
יסמין (07:52 11.07.2016)

שלום. גם אצלי הדג לא ספג את הטעמים של הרוטב… הרוטב נשאר על העור…. ולבשר הדג לא הגיעו הטעמים… למרות ששמתי הרבה רוטב גם מבפנים וגם מבחוץ…. אולי הדג צריך לשחות ברוטב? אולי צריך להשרות אטתו ברוטב? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:56 11.07.2016)

היי יסמין,
מאחר ומדובר בדג שלם הוא אמור להיות מתובל, לא ספוג ברוטב. מה שגם התיבול במתכון הזה הוא די עדין ומדגיש את הטעם של הדג עצמו. אם את אוהבת להרגיש את הרוטב אני ממליצה להכין דג פילה ברוטב (חריימה או דג ברוטב אדום חריף). בנוסף, מחר אפרסם דג שהוא יחסית חזק בתיבול שלו, אז אולי יותר תאהבי.
יום נפלא 🙂

avatar
שולמית ק (14:40 28.06.2016)

יצא נפלא וקל להכנה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:46 28.06.2016)

תודה שולמית, שמחה לשמוע 🙂

avatar
קרינה (10:06 24.06.2016)

שלום אפרת,
יש לי דג ורדון ורציתי לדעת איך אפשר יהיה להכין אותו זאת פעם ראשונה שיוצא לי לעבוד איתו.
תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:54 24.06.2016)

היי קרינה,
אין לי כל כך ניסיון עם דג ורדון. אם זה דג שלם, אני מניחה שאת יכולה להכין אותו לפי המתכון הזה כי זה תיבול שמתאים כמעט לכל סוגי הדגים.
אם זה פילה, את יכולה להכין אותו ברוטב עגבניות כמו אחד משני המתכונים האלה: חריימה, פילה אמנון ברוטב אדום חריף או לתבל אותו לפי התיבול במתכון הזה, להניח על נייר אפיה (כשהצד של העור כלפי מטה) ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות במשך 10-12 דקות. בגלל שהאמרת שהתנור שלך חזק, כדאי לאפות ב 180 מעלות.
בהצלחה 🙂

avatar
סיון (23:19 9.06.2016)

היי
האם יש צורך לנקות את הדג או להשרותו בחומת או לימון לפני התיבות המאפייה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:27 9.06.2016)

היי סיון,
הדג אמור להיות כבר נקי (זאת אומרת שקונים אותו שלם ונקי).
אין צורך להשרות לפני.
חג שמח 🙂

avatar
עדינה (17:46 8.06.2016)

היי אפרת,
אני רוצה להכין את הדגים לערב חג השבועות שיוצא במוצ”ש.
לדעתך ניתן להכין ביום שישי מראש?
אם כן, איך לחמם?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:50 8.06.2016)

כן עדינה, אפשר.
לפני ההגשה אפשר לחמם בתנור.
חג שמח 🙂

avatar
עדינה (21:06 8.06.2016)

אני שומרת שבת. יעבוד על פלטה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:36 8.06.2016)

אם את מחממת בפלטה, חתכי פרוסות דקות של לימונים והניחי עליהם את הדגים, עטפי את התבנית בנייר כסף וחממי על הפלטה.

avatar
עדינה (13:19 23.06.2016)

היי,
בודקת מתכונים לשבת אז נכנסתי כדי ליידע אותך ואחרים-
ניכר שהדג אמור לצאת משובח
אך אולי בגלל שלא אכלנו מיד או בגלל השהיה על הפלטה,
יצא פחות מוצלח מתמיד.
להבא לא הייתי מכינה יום מראש

שבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:24 23.06.2016)

תודה רבה שחזרת לעדכן.
שבת שלום 🙂

avatar
שרון (12:49 28.05.2016)

שכחתי לשאול – כדאי לכתוש את השום?

avatar
שרון (12:48 28.05.2016)

הי אפרת מתכוונת להכין עם 6 פילטים של אמנון בוואקום צריך לערבב את כל המרכיבים ולהבריש את הפילטים?צריך לחמם את התנור לאותו חום וכמה זמן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:37 28.05.2016)

היי שרון,
אם את מכינה פילטים של אמנון מומלץ להבריש אותם במרכיבי התיבול. כדאי לכתוש את השום.
יש לחמם מראש את התנור ל200 מעלות ולאפות במשך 10-12 דקות בלבד.
בהצלחה 🙂

avatar
איילת (19:16 6.05.2016)

יצא נפלא!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:08 6.05.2016)

תודה איילת ושבת שלום 🙂

avatar
גיא (08:46 2.04.2016)

הי
לא נראה כי הדג ספג את הטעמים של המרינדה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:52 2.04.2016)

היי גיא,
אתה מדבר על אחרי האפיה?

avatar
יוסי (15:54 4.03.2016)

תודה על המתכון של הדניס יצא מעולה ללקק את העצבעות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:47 4.03.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה יוסי ושבת שלום!

avatar
קרינה (17:02 19.02.2016)

תודה רבה הכנתי את הברוקולי ויצא טעים
שבת שלום:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:34 19.02.2016)

מעולה! תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
קרינה (01:07 19.02.2016)

אתר מעולה תודה על התשובה המהירה:-)
ורציתי לדעת האם יש לכם מתכון לברוקולי בתנור קניתי ואין לי מושג איך להכין אותה לשבת שוב תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:44 19.02.2016)

היי קרינה,
יש מתכון לברוקולי בתנור בציפוי פריך (אפשר להכין גם בלי הציפוי ולאפות בתנור ב200 מעלות במשך 15-20 דקות אך יש לחלוט לפני את פרחי הברוקולי 5 דקות במים רותחים).
שבת שלום 🙂

avatar
קרינה (20:10 18.02.2016)

היי ערב טוב,
הכנתי את המתכון ויצא טעים מאוד ורציתי לדעת האם ניתן להכין את המתכון עם דג מושט, אמנון קפואים?נגיד שישה חתיכות והכמויות נישארות כמו שבמתכון?
תודה רבה:-)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:52 18.02.2016)

כן קרינה, אפשר בהחלט. לדעתי הכמות במתכון מתאימה ל6 פילטים.
קחי בחשבון שאם זה פילה (ולא דג שלם) זמן האפיה מתקצר ל 10-15 דקות.
בהצלחה 😉

avatar
אביגדור (14:13 8.02.2016)

מעולה!
15 דקות בתנור ב 190 מעלות הספיקו

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:30 8.02.2016)

מעולה!
תודה שחזרת לעדכן והמשך יום נפלא 🙂

avatar
מטי (13:30 7.02.2016)

אני נורא נהנית מהאתר שלך תמשיכי הלאה להוסיף ולגוון.
רציתי לדעת אם יש לך מתכון למרק קשנת
תודה ביי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:32 7.02.2016)

היי מטי,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
מה זה מרק קשנת? אני לא מכירה.
המשך יום נפלא

avatar
אירנה (22:26 28.01.2016)

היי אפרת,
אפשר מיץ לימון משומר או צריך להיות טרי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:04 28.01.2016)

היי אירנה,
אם יש לך טרי אז עדיף. אם לא, שימי משומר.

avatar
בני (06:36 11.11.2015)

אשמח לקבל מתכונים רבים נוספים למייל שלי

avatar
בני (06:35 11.11.2015)

נראה ונשמע מעולה……………

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:52 11.11.2015)

תודה בני 🙂

avatar
ספיר (12:03 6.10.2015)

היי רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בתיבול הזה בדג אחר כמו מושט או סלומון ואם כן האם אפשר להוסיף עגבניות שרי ובזילקום ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:19 6.10.2015)

כן ספיר את יכולה 🙂

לקריאת כל התגובות