זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 18-20 גליליות
סוג: חלבי/פרווה
מצרכים:
גליליות וופל למילוי (ניתן לרכוש בכל סופר)
חומרים לקרם וניל (כמות: 18-20 גליליות):
1 מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ”ל)
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפיות אבקת סוכר
חומרים לקרם שוקולד (כמות: 18-20 גליליות)::
1 מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ”ל)
2 כפות קקאו שטוחות
2 כפות אינסטנט פודינג שוקולד
1 כף גדושה אבקת סוכר
אופן הכנה:
-מקציפים בקערה את כל החומרים (בהתאם לסוג הקרם שבחרתם) עד לקבלת קצפת יציבה.
-בעזרת שקית זילוף ממלאים את הגלילות בקצפת. (*ניתן למלא את הקרם בשקית אוכל רגילה ולגזור את הפינה).
-עוטפים בניילון נצמד ושמים בקירור (מקרר או מקפיא).
*במידה ורוצים לשלב בין הטעמים (להכין חצי כמות שוקולד וחצי וניל), השתמשו במיכל שמנת אחד (250 מ”ל) וחלקו אותו באופן שווה בשתי קערות נפרדות. בקערה אחת הקציפו מחצית מחומרי קרם השוקולד ובקערה שנייה הקציפו מחצית מחומרי קרם הוניל.
נשאר לי מלא מהקרם מה אפשר לעשות איתו? אפשר להקפיא בתוך שקית זילוף?
כן, תקפיאי
בוקר טוב. איך אפשר להכין מילוי לגליליות כאלה בלי שמנת? עברתי אתמול כמה חנויות ויש מחסור בשמנת להקצפה…אולי יש לך רעיון לקרם אחר?
אפשר להשתמש בקצפת צמחית במקום שמנת.
האם אפשר ללא הפודינג?
כן. כדאי להוסיף סוכר לפי הטעם
היי אני רוצה להשתמש זב בתור קרם בסיס לעוגית קסטה / או אוראו
לשים סנדווביץ, אפשר? אני מתכוונת אם זה קרם גמיש ואפשר לעבוד איתו על עוגיה?
תודה רבה
כן אפשר:)
היי אפרת, מעוניינת לתבול את צידי הוופל בשוקולד מריר. האם להמיס את השוקולד עם מעט שמנת מתוקה או שאין צורך והאם בהקפאה השוקולד ישאר טוב? תודה
כן תמיסי עם כף שמנת מתוקה. בהקפאה זה מתקשה.
כף שמנת מתוקה לאיזו כמות של שוקולד?
50 גרם.
היי אפרת,
כמה זמן ניתן לשמור במקרר לאחר המילוי מבלי שהופל יאבד מהמרקם שלו?
תודה רבה
היי🙂 עדיף לשמור במקפיא.
במקרר המילוי לא תמיד מחזיק מעמד.
וכמה זמן זה מחזיק?
במקפיא – כחודש.
-עוטפים בניילון נצמד ושמים בקירור (מקרר או מקפיא).
מה זאת אומרת עוטפים? מכל הכיוונים או רק מלמעלה? ולשם מה זה נצרך?תודה מראש 🙂
רק מלמעלה.
אין צורך לעטוף אחד-אחד אלא לעטוף את הכלי שבו את מניחה את הגליליות.
כדי שלא יתייבש במקפיא ולא יקבל את הריח של המקפיא.
היי אפרת. קודם כל יישר כח ענק על המסירות יוצאת הדופן למען כלל ישראל!!!!
בשנית אשמח אם תדעי על דבר שאפשר להוסיף מחוץ לגלילות בשתי הצדדדים שהקצפת לא תהיה סתם כך חשופה. תודה רבה!!!
היי רחלי,
אפשר להמיס שוקולד עם כף שמן ולטבול בצדדים. לאחר קירור השוקולד יתקשה.
מתכון מעולה ! אני הכנתי את המילוי ושמתי בין שני ביסקוויטים של פתי בר במקפיא יצא מושלם
שמחה שיצא מוצלח! תודה ששיתפת🩷
היי אפרת
רוצה להכין את זה עם פודינג ריבת חלב מה המתכון?
היי
אותו דבר רק עם פודינג ריבת חלב.
יש לי אירוע מחר, אני רוצה להכין היום את הגליליות.
עדיף לאחסן במקפיא או במקרר?
מה ישמור על זה יותר טוב?
היי,
עדיף במקרר.
הי אפרת,אפשר להקציף במיקסר ידני??
כן, ההקצפה עשויה להיות קצת יותר ארוכה.
תודה רבה על התשובה המהירה!
יצא מדהים כמו כל המתכונים שלך!!!!
איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף😊
היי , אם אני מאחסנת במקרר ל 4 שעות הגליליות ישירות פריכות או שיהיו רטובות?
היי,
אם מדובר בכמה שעות לא אמור להיות שינוי במרקם(:
היוש הכנתי עכשיו יצא מוש תודה על המתכון וחג שמח!
נעמי
שמחה שאהבת את המתכון!
תודה נעמי, חג שמח❤
היי אפרת
אני רוצה להכין עם פודינג ריבת חלב תוכלי לרשום לי מה הכמויות?
תודה וחג שמח
היי רחלי,
הכמויות נשארות זהות.
חג שמח(:
הי הכנתי את הגליליות כמה פעמים ויצא ממש טעים עכשיו עשיתי אותם שוב ומשום מה נשאר לי המון קצפת אולי יש לך רעיון מה אני יכולה לעשות עם זה אשמח לתשובה
תודה.
היי,
את יכולה להכין כל מתכון עם קצפת(:
הנה קישור למתכונים רלוונטיים:
שלום. הכנתי את הקרם ויצא לי ממש נוזלי כך שלא הצלחתי למלא באופן טוב את הגליליות. יכול להיות שלא הקצפתי מספיק זמן?
כמה זמן צריך להקציף כדי שייצא מרקם עמיד?
היי,
האם דייקת בכמויות המרכיבים?
יכול להיות שהוצאת את השמנת מהמקרר לפני ההקצפה? השמנת צריכה להיות קרה ישר מהמקרר.
יכול להיות גם שלא הקצפת מספיק זמן, יש להקציף עד למרקם יציב יחסית (אין זמן קבוע, בסביבות דקה).
לא אוהבים אצלי בבית ריץ’ מוקצף, זה ילך עם קרם פטיסייר (בטעם שוקולד)?
היי,
אפשר למלא בקרם פטיסייר במקום קצפת.
תודה על התגובה המהירה!
הכנתי ויצא מושלם!
שמחה מאד לשמוע! תודה שחזרת לשתף😊
אני יכולה לעשות את הקצף הזה גם לקרמבו?
אשמח לתשובה מהירה..
תודה!
היי,
לקרמבו שאינו על בסיס חלבון אלא על בסיס קצפת- אפשר.
הי , הכנתי את הקצפת אתמול והקפאתי אותה. כמה זמן לפני שאני רוצה לזלף איתה צריך להוציא אותה מהמקפיא?
היי,
תוציאי לפחות שעה וחצי- שעתיים לפני הזילוף היות וחורף עכשיו(:
היי,
אני רוצה להכין מנה אחרונה עם ילדים
ללא צורך באפיה
יש לכם אולי רעיון
היי,
אפשר להכין:
כדורי שוקולד,
חטיף פצפוצי אורז,
אצבעות ביסקוויטים ושוקולד,
עוגת ביסקוויטים,
עוגת כדורי שוקולד.
ממתי שהכנתי את הקינוח, כמה שעות זה צריך להיות במקפיא? או במקרר? מתי זה מוכן?
היי,
תלוי איך מעדיפים לאכול את זה: אם כקינוח קפוא כדאי לחכות כ-4 שעות עד להקפאה.
אם לא מעוניינים לאכול את זה קפוא אפשר להגיש מיד לאחר ההכנה.
את היחידות שנשארות יש לאחסן במקרר או במקפיא.
היי! אני רוצה להכין את הגליליות כך שאני מכינה את הקרם כמה. שעות מראש וממלאת סמוך להגשה, כדי לוודא שהגליליות נשארות פריכות. זה יעבוד לדעתך?
היי יעל,
לא אמורה להיות בעיה אם מדובר בכמה שעות לפני המילוי.
את הקצפת יש לשמור במקרר עד למילוי(:
שלום לך אפרת יקירה!
שמעת פעם על מתכון לגליליות?
כלומר, אני רוצה להכין את הגליליות עצמן!
(אני בעיקר שונאת את השוקולד שיש בתוך הגלילית, הוא דופק את כל הטעם 🙁 )
בקיצור, אם שמעת על מתכון, אפילו אם לא הכנת אותו-אשמח.
תודה מראש.
היי שירה,
האמת שאין לי מתכון לגליליות, אבל אם את לא אוהבת את המילוי שלהן- יש גליליות למילוי שנמכרות כמעט בכל סופר. אפשר למלא אותן בכל מילוי שאוהבים😊
שתהיי בריאה!
התכוונתי גליליות למילוי עצמי, אך הן ‘מצופות’ מבפנים בשכבת שוקולד ממש לא טעימה-וזו הבעיה.
הבנת?
ותודה…
אני אישית לא מכירה גליליות למילוי ללא שכבת שוקולד פנימית, אבל את יכולה לנסות לבדוק אם יש…
יום מקסים.
נראה לי שהעיניין של השוקולד בפנים זה לייצוב של הגלילית .
אחרת היא תתפורר …
כך שלא נראה לי שיש גליליות לבד.
יתכן, אך למה היו חייבים לעשות שוקולד כ”כ דוחה :(???
(מריר רגיל אני אוהבת, אבל זה לא מריר, זה עב”ם אחר…)
בחיפושיי אחרי גליליות ללא השוקולד נתקלתי בתגובתך, שירה. רק רציתי להגיד שאני ובני משפחתי לגמרי מזדהים עם מה שכתבת. טעם השוקולד הוא באמת מחריד ומקלקל את הקינוח. חבל שלא ניתן למצוא בארץ גליליות ללא תוספות.
הכנתי אתמול יצא טעיםםם
נשאר לי מהקרם וניל והשוקולד יש לך מתכון לקינוח שאפשר להשתמש בזה?
היי מירי 🙂
תוכלי אולי להכין את המתכון הזה- קינוח קרם קפה וגבינה
יכול להיות טעים הקינוח ביסקוויטים אישי (פרווה)?
אפשרי בהחלט 🙂
את יכולה להכין קסטה ביתי
היי אפרת, אם אכין את הגליליות כמה ימים לפני ההגשה ואשמור במקפיא – עדיין כשיאכלו אותן אחרי כמה ימים הן יהיו קריספיות? אני פשוט מפחדת שיהיו רכות מהקרם.
תודה!
היי לידור,
אם המקפיא מספיק חזק וקר אז כן.
היי,אני רוצה למלא את זה בקרם חלבה ( בלי לערב שוקולד). אשמח למתכון..
1 מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ”ל)
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
3-4 כפות מלאות ממרח חלבה
*אפשר גם להוסיף לתוך הקרם חלבה מפוררת.
אפשר לעשות את אותו דבר רק עם קרם לוטוס?
היי,
כן אפשר(:
היי אפרת, בוקר טוב, ישש לך רעיון מה אפשר לעשות כדי שזה יהיה קצת יותר חורפי? אולי לאפות אותם? אם נעשה בלילה של עוגת שוקולד ונמלא בפנים יצא טוב?
היי חן,
לא ניסיתי אבל אם כבר אופים בתוך גביע יש את המתכון הזה – עוגה בגביעי גלידה.
הגליליות פתוחות משני הצדדים הבלילה תשפך.
רציתי להכין לכבוד שבת, ואני בספק אם זה ישאר טרי בגביעים…
לא נורא נמלא בקרם..
תודה רבה
תודה,
יצא מצוין לחג.
שמחה לשמוע 🙂
אפשר לוותר על אבקת סוכר?
אפשר לשים סוכר רגיל במקום.
*אפשר להכין גם בלי אבל זה ייצא פחות מתוק.
אם כן אז אפשר להוריד את פודינג שוקולד גם ? או לצמצם כמויות ?
היי עדן,
אפשר לשים כף גדושה ממרח במקום הקקאו ולהפחית את כמות הפודינג לכף אחת.
היי במקום הקקאו אפשר לשים כף של ממרח שוקולד פסק זמן ?
היי, האם אפשר להשתמש בכל השקית אינסטנט, כלומר 95גרם ולהוסיף חצי כוס חד פעמי מים עם השמנת, במקום 4 כפות אינסטנט ושמנת מתוקה?
היי יפעת,
לא הבנתי. את רוצה להכין קרם ממיכל שמנת מתוקה + שקית אינסטנט פודינג וחצי כוס חד פעמי מים קרים? אם כן, אז אפשר.
תודה,ועוד שאלה: האם אני יכולה להכין יום לפני, הגליליות הממולאות מיועדות לקחת למסיבה, האם זה יישאר קראנצ’?
כן, אין בעיה להכין יום לפני ולשמור במקפיא. זה נשמר פריך.
תודה על התשובה המהירה,דרך אגב ניסיתי את הכדורי שוקולד, ויצא מצוין,האתר שלך מאד שימושי
תודה, שמחה לשמוע 🙂
והנה התוצר המוגמר
וואוו 😍 זה מ-ו-ש-ל-ם !!
תודה תודה
הי אפרת
אפשר להכין מהקצפת הזאת גם את הקרמבו שלך?
תודה!!
כן אפשר.
אני רוצה להכין את הגליליות לשבת- הוופל ישאר טרי- אם אני יכניס את הקצפת בערב שבת- עד שבת בבוקר?
כן. תשמרי בקופסה אטומה (או מכוסה בנייר כסף) במקפיא.
תודה, יצא טעים אבל כשהוצאתי את הוופל שממולא עם הקרם מההקפאה, הוופל כבר לא היה קריספי כמו שהיה לפני, ואחי שהשארתי בטמפ’ החדר הוופלים קיבלו רטיבות ונהיו לחים. מה ניתן לעשות בעניין?
מוזר כי דווקא הוופל אמור לשמור על הפריכות שלו בהקפאה.
כיסית את הוופלים? שמת אותם בתוך קופסה אטומה?
אין להשאיר את הוופלים בטמפ’ החדר יותר מידי זמן. יש להגיש אותם ומיד לאכול אחרת הם מתרככים כתוצאה מהקרם שנמס.
בהקפאה הם היו בתוך קופסא סגורה אטומה.
וטמפ החדר הכוונה אחרי שהם היו בהקפאה הוצאתי אותם לאיזה חצי שעה לטמפ’ החדר ואז טעמתי וראיתי שזה נהיה לח
אז זה בגלל שטעמת אחרי חצי שעה. חשוב לאכול את הגליליות ישר מהמקפיא ואז הן פריכות וטעימות.
הי! אני רוצה לקחת את הגלילית לשבת מחוץ לבית, בערך שעה וחצי נסיעה. איך כדאי לי לעשות את זה כדי שהקצפת לא תימס לי?
אני מאוד מתלבטת. אני חוששת שזה יימס.
אם בכל זאת תחליטי לקחת אני מציעה שתשימי בתוך צידנית קטנה עם קרח.
הי חייב להקציף?
רצוי מאוד כדי שהקרם יהיה יציב.
היי,
דבר ראשון אתר מעולה. תודה!
האם אפשר להשתמש בקרם הזה למילוי תחתית פאי בסקוויטים קנוי? או שיש לך איזשהו רעיון לקרם אחר למלא כזו תחתית? משהו פשוט וטעים.
כן, אפשר בהחלט.
רציתי להגיד לכם שאפשר גם למלאות בפודינג ריבת חלב פרווה אני עשיתי את זה וזה יצא מעולה רק דבר אחד מי יכול להסביר לי איך ממיסים את השוקולד כדי לסגור את זה עם שוקולד משני הצדדים אשמח לתגובה
היי הודיה,
מצורף לינק המסביר איך להמיס שוקולד.
יום מקסים 🙂
יצא פצצה. נחטף ברגע
שמחה לשמוע 🙂
תודה ליאת ושבוע נפלא
החי
אפשר לצפות בגנאש או שלא צריך?
אפשר לצפות באופן מלא, לטבול רק את הצדדים או לזלף דוגמאות של פסים.
ויש לי אריזה של גליליות שיש בה 24 אני מתכוונת להכין בכל גליליה חצי וניל חצי שוקולד. המתכון יספיק לי ל 24?
היי אפרת תודה רבה הכנתי ויצא מעולה .
אם אין לי פודינג שוקולד איך אני יכולה לתת צבע וטעם?
אני מתכוונת שאין באפשרותי כרגע לקנות ואני רוצה להכין עכשיו.
תודההה.
היי ליאן,
אפשר לשים 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל + 2 כפות שטוחות אבקת קקאו (+ אבקת סוכר). אפשר לחזק את הטעם על ידי הוספת 1-2 כפות גדושות ממרח שוקולד או 50 גרם שוקולד מריר מומס (יש לקרר את התערובת לפני שמקציפים עם הקצפת).
מיכל שמנת אחד מספיק ל18-20 גליליות. אם את מכינה 2 מיכלי שמנת, זה יספיק בהחלט ויישאר לך אפילו עודף שתוכלי למלא בכוסות אישיות.
במידה ואני רוצה תמילוי בצבעים איך עושים זאת
את מתכוונת שהקרם יהיה בצבעים שונים? יש צורך להשתמש לצורך כך בצבעי מאכל ופשוט לצבוע את הקרם.
היי
אפרת תודה רבה על המתכון הכנתי ויצא מושלם!
פורים שמח:)
שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
היי נהנה מאד מהמתכונים שלך פשוט אתר נפלא!
אני רוצה להכין כמות די גדולה של הגלילות לכמה זמן מקסימום זה ישמר במקפיא?
היי זיו 🙂
לדעתי לשבועיים לפחות בתנאי שתשים את זה בקופסה אטומה.
אפרת היקרה!!! יצא משגע : אני הייתי אחראית על הקינוח, הכנתי סורבה ואת הגלילות שוקולד+וניל ויצא משגע!!! לא מתוק מדי, טעם רך ועדין! תןדה
שמחה שיצא טעים!
תודה יקירתי 🙂
היי יקירה. אני מכינה לנו לארוחת ערב חנוכה. מה המשקל של הפודינג, כי קניתי 1 שוקו 1 ואניל כל קופסא מכילה 75 גר’. מכינה חצי חצי. זה מספיק?
תודה
היי יקירתי,
זה מספיק. 4 כפות אינסטנט פודינג זה יוצא בסביבות 65-70 גרם.
אם את מכינה חצי חצי את צריכה להשתמש ב-2 כפות וניל ו-2 כפות שוקו. זה יוצא קצת פחות מחצי חבילה מכל סוג.
חג חנוכה שמח 🙂
האם אפשר להכין את הקרן ללא אינסטנט פודינג?
היי
אני רוצה למלא אותן בשמנת מתוקה עם נוטלה
יש לך מתכון לזה אם צריך את הפודינג או בלי ?
תודה רבה רבה
היי ענבר,
ממליצה בכל זאת להוסיף כ-2 כפות אינסטנט פודינג וניל או שוקולד לכל מיכל שמנת כי הוא מייצב את הקרם. על כל מיכל הייתי מוסיפה כ3 כפות נוטלה.
חג שמח 🙂
תודה רבה
חג שמיח
אם אכין היום לערב חג זה בסדר?
כן יפית, תכיני ותקפיאי.
שלום,
במידה ומכינים עם קצפת צימחית, גם מתאים להקפאה?
כן רות, זה מעולה בהקפאה גם כשזה פרווה 🙂
היי.. אני מאוד רוצה להכין לשבת חתן. כלומר אני חייבת למלא מיום שישי לפחות..
כיצד ניתן לשמור זאת שישאר פריך.
וכיצד ניתן לשמור על מרקם הקצפת במידה ואמלא יום שבת.
תודהההה
היי גילי,
אין שום בעיה להכין יום לפני (כולל למלא את הגליליות) ולשמור במקפיא עד ההגשה בשבת. הגליליות יישארו פריכות וטעימות.
תודה רבה על המענה המהיר.:-)
במידה ואשמור את הקרם קצפת במקרר כיצד ניתן לשמור עליו על מנת שהמרקם שלו לא יתקשה על מנת שאוכל למלא את הגליליות ללא קושי.
תודה
היי גילי,
אפשר לשמור את הקרם במקרר, להפך לאחר קירור הוא מתייצב ויותר קל לזלף איתו.
תודה רבה לך על המענה המהיר.
בד”כ כשאני משאירה קצפת בקופסה סגורה במקרר המרקם שלה משתנה לרעה ולא נוח לזילוף או לאכילה.
יכול להיות שזה בגלל שאני מוסיפה הרבה פודינג?
תודה
כן, אני מניחה שזה בגלל הוספה של יותר מידי אינסטנט פוידנג שהוא בעצם מסמיך את הקצפת.
אם הקצפת סמיכה או קשה מידי לזילוף אני ממליצה למלא כבר יום לפני ולשמור במקפיא. מניסיון, זה יוצא פריך, טרי ומעולה (והאמת שטעים יותר לאכול את זה כשזה קפוא כמו גלידוניות).
רציתי לדעת האם הגליליות הן פרווה?
היי גל,
הגליליות בדר”כ פרווה. בכל מקרה כדאי לקרוא מה רשום על האריזה.
שבת שלום 🙂
היי לאחר שהכנתי את זה אוכל לשמור את זה במקפיא? האם זה יאבד את הפריכיות שלו ?
כן אסתי, אין בעיה לשמור במקפיא, זה עדיין יהיה פריך.
רק חשוב לאחסן בקופסה אטומה או לעטוף בניילון נצמד.
שבוע נפלא 🙂
.ערב טוב יש אפשרות למלא בקרם וניל ולהקפיא? האם יצא כמו גלידה או שיהיה קשה מידי ללעיסה?
כן בטח יפעת. אני תמיד מקפיאה ומגישה ישר מהמקפיא וזה יוצא מאוד מרענן וטעים.
חג שמח 🙂
האם קרם פטיסייר מתאים גם למילוי הגליליות? אם כן אשמח למתכון פשוט של קרם פטיסייר.
תודה!
היי תמיר,
קרם פטיסייר יכול להתאים למילוי הגליליות.
לצערי אין לי מתכון אבל אתה יכול להשתמש תערובת מוכנה להכנת קרם פטיסייר (יש של חב’ מימונס).
בהצלחה 🙂
קודם כל תודה לך על האתר הנפלא .זכיתי להכיר את האתר שלך לפני ראש השנה והכנתי המון מתכונים וכולם יצאו מוצלחים.אין כמעט יום שאני לא נכנסת לאתר ונהנית .
רק שאלה קטנה אם אני רוצה למלא את הגליליות בגלידה האם צריך להפשיר אותה לפני ?והאם אפשר למלא בשקית זילוף?
אני ממה שמחה לשמוע לאה 🙂
לגבי מילוי הגליליות בגלידה, אין צורך להפשיר את הגלידה אבל אם את משתמשת בשקית זילוף כדאי להפשיר אותה מעט כדי שתתרכך ויהיה קל להזליף אותה לתוך הגליליות. כדאי להשתמש בפיה רחבה.
שבת שלום 🙂
שלום וברכה!
רציתי לשאול אם אפשר להחליף את האבקת סוכר בסוכר רגיל וא”כ אז כמה בדיוק?
תודה רבה!
היי בינת,
את יכולה להחליף בסוכר רגיל באותן כמויות.
אם את אוהבת מתיקות מעודכנת את יכולה לוותר בכלל על הסוכר בקרם הוניל. לגבי קרם השוקולד- בגלל שיש אבקת קקאו שהיא מעט מרירה אולי כדאי כן להמתיק בכף סוכר.
יום מקסים 🙂
הי,
קניתי את הגליליות ואני מתכננת להכין אותן מחר השאלה שלי זה איך לשמור עליהן טריות לאחר ההכנה (הן מיועדות לשבת בבוקר)? האם במקרר הן לא יאבדו מהקריספיות שלהן?
תודה ענקית
היי שרון,
הכי מומלץ זה להכין את הקצפות לפני ולשמור במקרר וביום ההכנה למלא את הגליליות ולשמור במקרר (אם את משתמשת בשקית זילוף אז אפשר למלא את השקית בקצפת ולשמור במקרר).
אם את מעדיפה להכין לפני אז הכי טוב זה לשמור במקפיא וביום ההכנה להגיש קפוא ואז המילוי הופך למרקם הדומה לגלידה או להעביר למקרר כשעה-שעתיים לפני ההגשה.
סופשבוע נעים 🙂
במידה ואני רוצה לעשות חצי וניל וחצי שוקולד
במקום 2 כפות קראו זה יהיה כף ?
היי יהל, אם את רוצה חצי וניל חצי שוקולד, את צריכה להקציף בקערה אחרת: חצי מיכל שמנת מתוקה+ 2 כפות אינסטנט פודינג וניל+ כפית אבקת סוכר.
ובקערה שנייה: חצי מיכל שמנת מתוקה+ 1 כף קקאו + 1 כף אינסטנט פודינג שוקולד+ כפית אבקת סוכר. בהצלחה:)
הי. יש לכם אתר מקסים ןמעולה!!!!! תודה:-)
לגבי המתכון של הגליליות הממולאות…. האם אפשר להקפיא? הגליליות מסתדרות עם הקפאה? יוצאות פריכות באותה מידה?
היי גבריאלה, תודה רבה. אפשר להקפיא את הגליליות אך מומלץ לעטוף אותן בניילון נצמד או לשים בקופסה אטומה. לאחר ההקפאה הן מעט פחות פריכות אבל עדיין מאוד טעימות. שבוע נפלא:)
נשמע ונראה טעים להפליא, אך אולי יש לך מילוי לסוכרתיים??? בבקשה.
היי חני, יש לוותר על האינסטנט פודינג מאחר והוא מכיל סוכר וניתן להשתמש בשמנת להקצפה לא ממותקת ולהוסיף לה 3-4 כפיות “כמו סוכר” (להוסיף לפי הטעם)או להשתמש בכל ממתיק אחר ללא סוכר.