שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 18-20 גליליות

סוג: חלבי/פרווה

מצרכים:

גליליות וופל למילוי (ניתן לרכוש בכל סופר)

חומרים לקרם וניל (כמות: 18-20 גליליות):

1 מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ”ל)

4 כפות אינסטנט פודינג וניל

2 כפיות אבקת סוכר

חומרים לקרם שוקולד (כמות: 18-20 גליליות)::

1 מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ”ל)

2 כפות קקאו שטוחות

2 כפות אינסטנט פודינג שוקולד

1 כף גדושה אבקת סוכר

אופן הכנה:

-מקציפים בקערה את כל החומרים (בהתאם לסוג הקרם שבחרתם) עד לקבלת קצפת יציבה.

-בעזרת שקית זילוף ממלאים את הגלילות בקצפת. (*ניתן למלא את הקרם בשקית אוכל רגילה ולגזור את הפינה).

-עוטפים בניילון נצמד ושמים בקירור (מקרר או מקפיא).

*במידה ורוצים לשלב בין הטעמים (להכין חצי כמות שוקולד וחצי וניל), השתמשו במיכל שמנת אחד (250 מ”ל) וחלקו אותו באופן שווה בשתי קערות נפרדות. בקערה אחת הקציפו מחצית מחומרי קרם השוקולד ובקערה שנייה הקציפו מחצית מחומרי קרם הוניל.

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
שעועית ירוקה ברוטב עגבניותשעועית ירוקה ברוטב עגבניות
בורקס מלאווח בורקס מלאווח
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
נועה (16:44 7.11.2024)

נשאר לי מלא מהקרם מה אפשר לעשות איתו? אפשר להקפיא בתוך שקית זילוף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:45 7.11.2024)

כן, תקפיאי

avatar
גילי (08:02 23.10.2024)

בוקר טוב. איך אפשר להכין מילוי לגליליות כאלה בלי שמנת? עברתי אתמול כמה חנויות ויש מחסור בשמנת להקצפה…אולי יש לך רעיון לקרם אחר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:36 23.10.2024)

אפשר להשתמש בקצפת צמחית במקום שמנת.

avatar
ישראל (15:06 23.08.2024)

האם אפשר ללא הפודינג?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:00 23.08.2024)

כן. כדאי להוסיף סוכר לפי הטעם

avatar
ענת (11:35 21.06.2024)

היי אני רוצה להשתמש זב בתור קרם בסיס לעוגית קסטה / או אוראו
לשים סנדווביץ, אפשר? אני מתכוונת אם זה קרם גמיש ואפשר לעבוד איתו על עוגיה?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:52 21.06.2024)

כן אפשר:)

avatar
Atzmona (08:20 3.06.2024)

היי אפרת, מעוניינת לתבול את צידי הוופל בשוקולד מריר. האם להמיס את השוקולד עם מעט שמנת מתוקה או שאין צורך והאם בהקפאה השוקולד ישאר טוב? תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:46 3.06.2024)

כן תמיסי עם כף שמנת מתוקה. בהקפאה זה מתקשה.

avatar
Atzmona (13:28 3.06.2024)

כף שמנת מתוקה לאיזו כמות של שוקולד?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:42 3.06.2024)

50 גרם.

avatar
שרון (14:40 28.01.2024)

היי אפרת,
כמה זמן ניתן לשמור במקרר לאחר המילוי מבלי שהופל יאבד מהמרקם שלו?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:41 28.01.2024)

היי🙂 עדיף לשמור במקפיא.
במקרר המילוי לא תמיד מחזיק מעמד.

avatar
תמר (17:43 9.06.2024)

וכמה זמן זה מחזיק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:23 9.06.2024)

במקפיא – כחודש.

avatar
רחלי שכטר (22:51 27.12.2023)

-עוטפים בניילון נצמד ושמים בקירור (מקרר או מקפיא).
מה זאת אומרת עוטפים? מכל הכיוונים או רק מלמעלה? ולשם מה זה נצרך?תודה מראש 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:33 28.12.2023)

רק מלמעלה.
אין צורך לעטוף אחד-אחד אלא לעטוף את הכלי שבו את מניחה את הגליליות.
כדי שלא יתייבש במקפיא ולא יקבל את הריח של המקפיא.

avatar
רחלי (14:44 22.12.2023)

היי אפרת. קודם כל יישר כח ענק על המסירות יוצאת הדופן למען כלל ישראל!!!!
בשנית אשמח אם תדעי על דבר שאפשר להוסיף מחוץ לגלילות בשתי הצדדדים שהקצפת לא תהיה סתם כך חשופה. תודה רבה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:45 22.12.2023)

היי רחלי,
אפשר להמיס שוקולד עם כף שמן ולטבול בצדדים. לאחר קירור השוקולד יתקשה.

avatar
ירדן (11:34 25.10.2023)

מתכון מעולה ! אני הכנתי את המילוי ושמתי בין שני ביסקוויטים של פתי בר במקפיא יצא מושלם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:07 25.10.2023)

שמחה שיצא מוצלח! תודה ששיתפת🩷

avatar
רחלי (22:20 12.09.2023)

היי אפרת
רוצה להכין את זה עם פודינג ריבת חלב מה המתכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:44 12.09.2023)

היי
אותו דבר רק עם פודינג ריבת חלב.

avatar
שיר (20:00 21.03.2023)

יש לי אירוע מחר, אני רוצה להכין היום את הגליליות.
עדיף לאחסן במקפיא או במקרר?
מה ישמור על זה יותר טוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:22 22.03.2023)

היי,
עדיף במקרר.

avatar
תמר (16:43 6.03.2023)

הי אפרת,אפשר להקציף במיקסר ידני??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:01 6.03.2023)

כן, ההקצפה עשויה להיות קצת יותר ארוכה.

avatar
תמר (22:17 8.03.2023)

תודה רבה על התשובה המהירה!
יצא מדהים כמו כל המתכונים שלך!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:19 9.03.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
עליזה (17:33 21.12.2022)

היי , אם אני מאחסנת במקרר ל 4 שעות הגליליות ישירות פריכות או שיהיו רטובות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:02 21.12.2022)

היי,
אם מדובר בכמה שעות לא אמור להיות שינוי במרקם(:

avatar
נעמי (12:46 16.10.2022)

היוש הכנתי עכשיו יצא מוש תודה על המתכון וחג שמח!
נעמי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:55 16.10.2022)

שמחה שאהבת את המתכון!
תודה נעמי, חג שמח❤

avatar
רחלי (12:09 16.10.2022)

היי אפרת
אני רוצה להכין עם פודינג ריבת חלב תוכלי לרשום לי מה הכמויות?
תודה וחג שמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:51 16.10.2022)

היי רחלי,
הכמויות נשארות זהות.
חג שמח(:

avatar
עדינה (13:53 7.10.2022)

הי הכנתי את הגליליות כמה פעמים ויצא ממש טעים עכשיו עשיתי אותם שוב ומשום מה נשאר לי המון קצפת אולי יש לך רעיון מה אני יכולה לעשות עם זה אשמח לתשובה
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:51 7.10.2022)

היי,
את יכולה להכין כל מתכון עם קצפת(:
הנה קישור למתכונים רלוונטיים:

Homepage

avatar
נחמה (18:28 24.08.2022)

שלום. הכנתי את הקרם ויצא לי ממש נוזלי כך שלא הצלחתי למלא באופן טוב את הגליליות. יכול להיות שלא הקצפתי מספיק זמן?
כמה זמן צריך להקציף כדי שייצא מרקם עמיד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:49 24.08.2022)

היי,
האם דייקת בכמויות המרכיבים?
יכול להיות שהוצאת את השמנת מהמקרר לפני ההקצפה? השמנת צריכה להיות קרה ישר מהמקרר.
יכול להיות גם שלא הקצפת מספיק זמן, יש להקציף עד למרקם יציב יחסית (אין זמן קבוע, בסביבות דקה).

avatar
מירי (14:50 12.07.2022)

לא אוהבים אצלי בבית ריץ’ מוקצף, זה ילך עם קרם פטיסייר (בטעם שוקולד)?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:24 12.07.2022)

היי,
אפשר למלא בקרם פטיסייר במקום קצפת.

avatar
מירי (15:45 12.07.2022)

תודה על התגובה המהירה!
הכנתי ויצא מושלם!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:14 12.07.2022)

שמחה מאד לשמוע! תודה שחזרת לשתף😊

avatar
נויה (13:21 3.06.2022)

אני יכולה לעשות את הקצף הזה גם לקרמבו?
אשמח לתשובה מהירה..
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:35 3.06.2022)

היי,
לקרמבו שאינו על בסיס חלבון אלא על בסיס קצפת- אפשר.

avatar
רבקה (07:32 22.12.2021)

הי , הכנתי את הקצפת אתמול והקפאתי אותה. כמה זמן לפני שאני רוצה לזלף איתה צריך להוציא אותה מהמקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:53 22.12.2021)

היי,
תוציאי לפחות שעה וחצי- שעתיים לפני הזילוף היות וחורף עכשיו(:

avatar
לאה ק (19:02 15.12.2021)

היי,
אני רוצה להכין מנה אחרונה עם ילדים
ללא צורך באפיה
יש לכם אולי רעיון

avatar
רבקה (23:28 13.12.2021)

ממתי שהכנתי את הקינוח, כמה שעות זה צריך להיות במקפיא? או במקרר? מתי זה מוכן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:08 14.12.2021)

היי,
תלוי איך מעדיפים לאכול את זה: אם כקינוח קפוא כדאי לחכות כ-4 שעות עד להקפאה.
אם לא מעוניינים לאכול את זה קפוא אפשר להגיש מיד לאחר ההכנה.
את היחידות שנשארות יש לאחסן במקרר או במקפיא.

avatar
יעל (07:58 13.11.2021)

היי! אני רוצה להכין את הגליליות כך שאני מכינה את הקרם כמה. שעות מראש וממלאת סמוך להגשה, כדי לוודא שהגליליות נשארות פריכות. זה יעבוד לדעתך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:23 13.11.2021)

היי יעל,
לא אמורה להיות בעיה אם מדובר בכמה שעות לפני המילוי.
את הקצפת יש לשמור במקרר עד למילוי(:

avatar
שירה גלבוע (14:49 18.05.2021)

שלום לך אפרת יקירה!
שמעת פעם על מתכון לגליליות?
כלומר, אני רוצה להכין את הגליליות עצמן!
(אני בעיקר שונאת את השוקולד שיש בתוך הגלילית, הוא דופק את כל הטעם 🙁 )
בקיצור, אם שמעת על מתכון, אפילו אם לא הכנת אותו-אשמח.
תודה מראש.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:59 18.05.2021)

היי שירה,
האמת שאין לי מתכון לגליליות, אבל אם את לא אוהבת את המילוי שלהן- יש גליליות למילוי שנמכרות כמעט בכל סופר. אפשר למלא אותן בכל מילוי שאוהבים😊

avatar
שירה גלבוע (02:30 19.05.2021)

שתהיי בריאה!
התכוונתי גליליות למילוי עצמי, אך הן ‘מצופות’ מבפנים בשכבת שוקולד ממש לא טעימה-וזו הבעיה.
הבנת?
ותודה…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:43 19.05.2021)

אני אישית לא מכירה גליליות למילוי ללא שכבת שוקולד פנימית, אבל את יכולה לנסות לבדוק אם יש…
יום מקסים.

avatar
ננה (21:46 4.09.2021)

נראה לי שהעיניין של השוקולד בפנים זה לייצוב של הגלילית .
אחרת היא תתפורר …
כך שלא נראה לי שיש גליליות לבד.

avatar
שירה גלבוע (21:53 4.09.2021)

יתכן, אך למה היו חייבים לעשות שוקולד כ”כ דוחה :(???
(מריר רגיל אני אוהבת, אבל זה לא מריר, זה עב”ם אחר…)

avatar
פטי (17:58 22.10.2021)

בחיפושיי אחרי גליליות ללא השוקולד נתקלתי בתגובתך, שירה. רק רציתי להגיד שאני ובני משפחתי לגמרי מזדהים עם מה שכתבת. טעם השוקולד הוא באמת מחריד ומקלקל את הקינוח. חבל שלא ניתן למצוא בארץ גליליות ללא תוספות.

avatar
מירי (13:25 16.12.2020)

הכנתי אתמול יצא טעיםםם
נשאר לי מהקרם וניל והשוקולד יש לך מתכון לקינוח שאפשר להשתמש בזה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:37 16.12.2020)

היי מירי 🙂
תוכלי אולי להכין את המתכון הזה- קינוח קרם קפה וגבינה

avatar
מירי (13:49 16.12.2020)

יכול להיות טעים הקינוח ביסקוויטים אישי (פרווה)?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:25 16.12.2020)

אפשרי בהחלט 🙂

avatar
אורי (12:55 15.01.2021)

את יכולה להכין קסטה ביתי

avatar
לידור (17:18 16.08.2020)

היי אפרת, אם אכין את הגליליות כמה ימים לפני ההגשה ואשמור במקפיא – עדיין כשיאכלו אותן אחרי כמה ימים הן יהיו קריספיות? אני פשוט מפחדת שיהיו רכות מהקרם.
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:18 17.08.2020)

היי לידור,
אם המקפיא מספיק חזק וקר אז כן.

avatar
מור (17:10 4.05.2020)

היי,אני רוצה למלא את זה בקרם חלבה ( בלי לערב שוקולד). אשמח למתכון..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:30 4.05.2020)

1 מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ”ל)
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
3-4 כפות מלאות ממרח חלבה
*אפשר גם להוסיף לתוך הקרם חלבה מפוררת.

avatar
S (21:07 4.01.2022)

אפשר לעשות את אותו דבר רק עם קרם לוטוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:31 4.01.2022)

היי,
כן אפשר(:

avatar
חן (09:02 22.01.2020)

היי אפרת, בוקר טוב, ישש לך רעיון מה אפשר לעשות כדי שזה יהיה קצת יותר חורפי? אולי לאפות אותם? אם נעשה בלילה של עוגת שוקולד ונמלא בפנים יצא טוב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:44 22.01.2020)

היי חן,
לא ניסיתי אבל אם כבר אופים בתוך גביע יש את המתכון הזה – עוגה בגביעי גלידה.
הגליליות פתוחות משני הצדדים הבלילה תשפך.

avatar
חן (12:20 22.01.2020)

רציתי להכין לכבוד שבת, ואני בספק אם זה ישאר טרי בגביעים…
לא נורא נמלא בקרם..
תודה רבה

avatar
מירי (20:25 1.10.2019)

תודה,
יצא מצוין לחג.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:30 1.10.2019)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
ויקה (09:12 24.05.2019)

אפשר לוותר על אבקת סוכר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:40 24.05.2019)

אפשר לשים סוכר רגיל במקום.
*אפשר להכין גם בלי אבל זה ייצא פחות מתוק.

avatar
עדן (15:49 2.11.2018)

אם כן אז אפשר להוריד את פודינג שוקולד גם ? או לצמצם כמויות ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:00 3.11.2018)

היי עדן,
אפשר לשים כף גדושה ממרח במקום הקקאו ולהפחית את כמות הפודינג לכף אחת.

avatar
עדן (15:47 2.11.2018)

היי במקום הקקאו אפשר לשים כף של ממרח שוקולד פסק זמן ?

avatar
יפעת (21:11 4.08.2018)

היי, האם אפשר להשתמש בכל השקית אינסטנט, כלומר 95גרם ולהוסיף חצי כוס חד פעמי מים עם השמנת, במקום 4 כפות אינסטנט ושמנת מתוקה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:54 4.08.2018)

היי יפעת,
לא הבנתי. את רוצה להכין קרם ממיכל שמנת מתוקה + שקית אינסטנט פודינג וחצי כוס חד פעמי מים קרים? אם כן, אז אפשר.

avatar
יפעת (22:56 4.08.2018)

תודה,ועוד שאלה: האם אני יכולה להכין יום לפני, הגליליות הממולאות מיועדות לקחת למסיבה, האם זה יישאר קראנצ’?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:20 4.08.2018)

כן, אין בעיה להכין יום לפני ולשמור במקפיא. זה נשמר פריך.

avatar
יפעת (23:41 4.08.2018)

תודה על התשובה המהירה,דרך אגב ניסיתי את הכדורי שוקולד, ויצא מצוין,האתר שלך מאד שימושי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:42 5.08.2018)

תודה, שמחה לשמוע 🙂

avatar
יפעת (23:15 7.08.2018)

והנה התוצר המוגמר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:01 8.08.2018)

וואוו 😍 זה מ-ו-ש-ל-ם !!

avatar
יפעת (22:15 8.08.2018)

תודה תודה

avatar
יפעת (19:22 5.07.2018)

הי אפרת
אפשר להכין מהקצפת הזאת גם את הקרמבו שלך?
תודה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:14 5.07.2018)

כן אפשר.

avatar
מלי (14:42 19.01.2018)

אני רוצה להכין את הגליליות לשבת- הוופל ישאר טרי- אם אני יכניס את הקצפת בערב שבת- עד שבת בבוקר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:05 19.01.2018)

כן. תשמרי בקופסה אטומה (או מכוסה בנייר כסף) במקפיא.

avatar
אני (09:08 16.01.2018)

תודה, יצא טעים אבל כשהוצאתי את הוופל שממולא עם הקרם מההקפאה, הוופל כבר לא היה קריספי כמו שהיה לפני, ואחי שהשארתי בטמפ’ החדר הוופלים קיבלו רטיבות ונהיו לחים. מה ניתן לעשות בעניין?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:08 16.01.2018)

מוזר כי דווקא הוופל אמור לשמור על הפריכות שלו בהקפאה.
כיסית את הוופלים? שמת אותם בתוך קופסה אטומה?
אין להשאיר את הוופלים בטמפ’ החדר יותר מידי זמן. יש להגיש אותם ומיד לאכול אחרת הם מתרככים כתוצאה מהקרם שנמס.

avatar
אני (15:40 16.01.2018)

בהקפאה הם היו בתוך קופסא סגורה אטומה.
וטמפ החדר הכוונה אחרי שהם היו בהקפאה הוצאתי אותם לאיזה חצי שעה לטמפ’ החדר ואז טעמתי וראיתי שזה נהיה לח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:56 16.01.2018)

אז זה בגלל שטעמת אחרי חצי שעה. חשוב לאכול את הגליליות ישר מהמקפיא ואז הן פריכות וטעימות.

avatar
צופיה (20:20 4.01.2018)

הי! אני רוצה לקחת את הגלילית לשבת מחוץ לבית, בערך שעה וחצי נסיעה. איך כדאי לי לעשות את זה כדי שהקצפת לא תימס לי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:13 4.01.2018)

אני מאוד מתלבטת. אני חוששת שזה יימס.
אם בכל זאת תחליטי לקחת אני מציעה שתשימי בתוך צידנית קטנה עם קרח.

avatar
סיגל כהן (13:52 15.11.2017)

הי חייב להקציף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:43 15.11.2017)

רצוי מאוד כדי שהקרם יהיה יציב.

avatar
נועה (13:58 11.09.2017)

היי,
דבר ראשון אתר מעולה. תודה!
האם אפשר להשתמש בקרם הזה למילוי תחתית פאי בסקוויטים קנוי? או שיש לך איזשהו רעיון לקרם אחר למלא כזו תחתית? משהו פשוט וטעים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:20 11.09.2017)

כן, אפשר בהחלט.

avatar
הודיה (01:08 28.08.2017)

רציתי להגיד לכם שאפשר גם למלאות בפודינג ריבת חלב פרווה אני עשיתי את זה וזה יצא מעולה רק דבר אחד מי יכול להסביר לי איך ממיסים את השוקולד כדי לסגור את זה עם שוקולד משני הצדדים אשמח לתגובה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:43 28.08.2017)

היי הודיה,
מצורף לינק המסביר איך להמיס שוקולד.
יום מקסים 🙂

avatar
ליאת (06:47 16.07.2017)

יצא פצצה. נחטף ברגע

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:41 16.07.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ליאת ושבוע נפלא

avatar
דני (15:33 14.06.2017)

החי
אפשר לצפות בגנאש או שלא צריך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:42 14.06.2017)

אפשר לצפות באופן מלא, לטבול רק את הצדדים או לזלף דוגמאות של פסים.

avatar
ליאן (23:01 21.05.2017)

ויש לי אריזה של גליליות שיש בה 24 אני מתכוונת להכין בכל גליליה חצי וניל חצי שוקולד. המתכון יספיק לי ל 24?

avatar
ליאן (22:59 21.05.2017)

היי אפרת תודה רבה הכנתי ויצא מעולה .

אם אין לי פודינג שוקולד איך אני יכולה לתת צבע וטעם?
אני מתכוונת שאין באפשרותי כרגע לקנות ואני רוצה להכין עכשיו.
תודההה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:43 22.05.2017)

היי ליאן,
אפשר לשים 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל + 2 כפות שטוחות אבקת קקאו (+ אבקת סוכר). אפשר לחזק את הטעם על ידי הוספת 1-2 כפות גדושות ממרח שוקולד או 50 גרם שוקולד מריר מומס (יש לקרר את התערובת לפני שמקציפים עם הקצפת).
מיכל שמנת אחד מספיק ל18-20 גליליות. אם את מכינה 2 מיכלי שמנת, זה יספיק בהחלט ויישאר לך אפילו עודף שתוכלי למלא בכוסות אישיות.

avatar
מריה (08:03 2.05.2017)

במידה ואני רוצה תמילוי בצבעים איך עושים זאת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:15 2.05.2017)

את מתכוונת שהקרם יהיה בצבעים שונים? יש צורך להשתמש לצורך כך בצבעי מאכל ופשוט לצבוע את הקרם.

avatar
אפרת (16:40 12.03.2017)

היי
אפרת תודה רבה על המתכון הכנתי ויצא מושלם!
פורים שמח:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:47 12.03.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
זיו (17:01 25.01.2017)

היי נהנה מאד מהמתכונים שלך פשוט אתר נפלא!
אני רוצה להכין כמות די גדולה של הגלילות לכמה זמן מקסימום זה ישמר במקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:24 25.01.2017)

היי זיו 🙂
לדעתי לשבועיים לפחות בתנאי שתשים את זה בקופסה אטומה.

avatar
קריסטינה (19:06 25.12.2016)

אפרת היקרה!!! יצא משגע : אני הייתי אחראית על הקינוח, הכנתי סורבה ואת הגלילות שוקולד+וניל ויצא משגע!!! לא מתוק מדי, טעם רך ועדין! תןדה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:45 25.12.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה יקירתי 🙂

avatar
קריסטינה (00:37 23.12.2016)

היי יקירה. אני מכינה לנו לארוחת ערב חנוכה. מה המשקל של הפודינג, כי קניתי 1 שוקו 1 ואניל כל קופסא מכילה 75 גר’. מכינה חצי חצי. זה מספיק?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:49 23.12.2016)

היי יקירתי,
זה מספיק. 4 כפות אינסטנט פודינג זה יוצא בסביבות 65-70 גרם.
אם את מכינה חצי חצי את צריכה להשתמש ב-2 כפות וניל ו-2 כפות שוקו. זה יוצא קצת פחות מחצי חבילה מכל סוג.
חג חנוכה שמח 🙂

avatar
אורטל (15:26 27.10.2016)

האם אפשר להכין את הקרן ללא אינסטנט פודינג?

avatar
ענבר (11:23 16.10.2016)

היי
אני רוצה למלא אותן בשמנת מתוקה עם נוטלה
יש לך מתכון לזה אם צריך את הפודינג או בלי ?

תודה רבה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:50 16.10.2016)

היי ענבר,
ממליצה בכל זאת להוסיף כ-2 כפות אינסטנט פודינג וניל או שוקולד לכל מיכל שמנת כי הוא מייצב את הקרם. על כל מיכל הייתי מוסיפה כ3 כפות נוטלה.
חג שמח 🙂

avatar
ענבר (12:15 16.10.2016)

תודה רבה
חג שמיח

avatar
יפית (15:31 30.09.2016)

אם אכין היום לערב חג זה בסדר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:50 30.09.2016)

כן יפית, תכיני ותקפיאי.

avatar
רות (12:04 29.09.2016)

שלום,
במידה ומכינים עם קצפת צימחית, גם מתאים להקפאה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:17 29.09.2016)

כן רות, זה מעולה בהקפאה גם כשזה פרווה 🙂

avatar
גילי (19:13 29.08.2016)

היי.. אני מאוד רוצה להכין לשבת חתן. כלומר אני חייבת למלא מיום שישי לפחות..
כיצד ניתן לשמור זאת שישאר פריך.
וכיצד ניתן לשמור על מרקם הקצפת במידה ואמלא יום שבת.
תודהההה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:34 29.08.2016)

היי גילי,
אין שום בעיה להכין יום לפני (כולל למלא את הגליליות) ולשמור במקפיא עד ההגשה בשבת. הגליליות יישארו פריכות וטעימות.

avatar
גילי (14:39 30.08.2016)

תודה רבה על המענה המהיר.:-)
במידה ואשמור את הקרם קצפת במקרר כיצד ניתן לשמור עליו על מנת שהמרקם שלו לא יתקשה על מנת שאוכל למלא את הגליליות ללא קושי.
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:46 30.08.2016)

היי גילי,
אפשר לשמור את הקרם במקרר, להפך לאחר קירור הוא מתייצב ויותר קל לזלף איתו.

avatar
גילי (15:03 30.08.2016)

תודה רבה לך על המענה המהיר.
בד”כ כשאני משאירה קצפת בקופסה סגורה במקרר המרקם שלה משתנה לרעה ולא נוח לזילוף או לאכילה.
יכול להיות שזה בגלל שאני מוסיפה הרבה פודינג?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:12 30.08.2016)

כן, אני מניחה שזה בגלל הוספה של יותר מידי אינסטנט פוידנג שהוא בעצם מסמיך את הקצפת.
אם הקצפת סמיכה או קשה מידי לזילוף אני ממליצה למלא כבר יום לפני ולשמור במקפיא. מניסיון, זה יוצא פריך, טרי ומעולה (והאמת שטעים יותר לאכול את זה כשזה קפוא כמו גלידוניות).

avatar
גל (16:17 12.08.2016)

רציתי לדעת האם הגליליות הן פרווה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:19 12.08.2016)

היי גל,
הגליליות בדר”כ פרווה. בכל מקרה כדאי לקרוא מה רשום על האריזה.
שבת שלום 🙂

avatar
אסתי (12:52 7.08.2016)

היי לאחר שהכנתי את זה אוכל לשמור את זה במקפיא? האם זה יאבד את הפריכיות שלו ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:58 7.08.2016)

כן אסתי, אין בעיה לשמור במקפיא, זה עדיין יהיה פריך.
רק חשוב לאחסן בקופסה אטומה או לעטוף בניילון נצמד.
שבוע נפלא 🙂

avatar
יפעת (22:29 9.06.2016)

.ערב טוב יש אפשרות למלא בקרם וניל ולהקפיא? האם יצא כמו גלידה או שיהיה קשה מידי ללעיסה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:35 9.06.2016)

כן בטח יפעת. אני תמיד מקפיאה ומגישה ישר מהמקפיא וזה יוצא מאוד מרענן וטעים.
חג שמח 🙂

avatar
תמיר (13:21 28.05.2016)

האם קרם פטיסייר מתאים גם למילוי הגליליות? אם כן אשמח למתכון פשוט של קרם פטיסייר.

תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:31 28.05.2016)

היי תמיר,
קרם פטיסייר יכול להתאים למילוי הגליליות.
לצערי אין לי מתכון אבל אתה יכול להשתמש תערובת מוכנה להכנת קרם פטיסייר (יש של חב’ מימונס).
בהצלחה 🙂

avatar
לאה (10:10 9.10.2015)

קודם כל תודה לך על האתר הנפלא .זכיתי להכיר את האתר שלך לפני ראש השנה והכנתי המון מתכונים וכולם יצאו מוצלחים.אין כמעט יום שאני לא נכנסת לאתר ונהנית .
רק שאלה קטנה אם אני רוצה למלא את הגליליות בגלידה האם צריך להפשיר אותה לפני ?והאם אפשר למלא בשקית זילוף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:20 9.10.2015)

אני ממה שמחה לשמוע לאה 🙂
לגבי מילוי הגליליות בגלידה, אין צורך להפשיר את הגלידה אבל אם את משתמשת בשקית זילוף כדאי להפשיר אותה מעט כדי שתתרכך ויהיה קל להזליף אותה לתוך הגליליות. כדאי להשתמש בפיה רחבה.
שבת שלום 🙂

avatar
בינת (11:08 3.09.2015)

שלום וברכה!
רציתי לשאול אם אפשר להחליף את האבקת סוכר בסוכר רגיל וא”כ אז כמה בדיוק?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:21 3.09.2015)

היי בינת,
את יכולה להחליף בסוכר רגיל באותן כמויות.
אם את אוהבת מתיקות מעודכנת את יכולה לוותר בכלל על הסוכר בקרם הוניל. לגבי קרם השוקולד- בגלל שיש אבקת קקאו שהיא מעט מרירה אולי כדאי כן להמתיק בכף סוכר.
יום מקסים 🙂

avatar
שרון (19:35 7.05.2015)

הי,
קניתי את הגליליות ואני מתכננת להכין אותן מחר השאלה שלי זה איך לשמור עליהן טריות לאחר ההכנה (הן מיועדות לשבת בבוקר)? האם במקרר הן לא יאבדו מהקריספיות שלהן?
תודה ענקית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:15 7.05.2015)

היי שרון,
הכי מומלץ זה להכין את הקצפות לפני ולשמור במקרר וביום ההכנה למלא את הגליליות ולשמור במקרר (אם את משתמשת בשקית זילוף אז אפשר למלא את השקית בקצפת ולשמור במקרר).
אם את מעדיפה להכין לפני אז הכי טוב זה לשמור במקפיא וביום ההכנה להגיש קפוא ואז המילוי הופך למרקם הדומה לגלידה או להעביר למקרר כשעה-שעתיים לפני ההגשה.
סופשבוע נעים 🙂

avatar
יהל (08:30 6.01.2014)

במידה ואני רוצה לעשות חצי וניל וחצי שוקולד
במקום 2 כפות קראו זה יהיה כף ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:23 6.01.2014)

היי יהל, אם את רוצה חצי וניל חצי שוקולד, את צריכה להקציף בקערה אחרת: חצי מיכל שמנת מתוקה+ 2 כפות אינסטנט פודינג וניל+ כפית אבקת סוכר.
ובקערה שנייה: חצי מיכל שמנת מתוקה+ 1 כף קקאו + 1 כף אינסטנט פודינג שוקולד+ כפית אבקת סוכר. בהצלחה:)

avatar
גבריאלה (12:32 7.12.2013)

הי. יש לכם אתר מקסים ןמעולה!!!!! תודה:-)
לגבי המתכון של הגליליות הממולאות…. האם אפשר להקפיא? הגליליות מסתדרות עם הקפאה? יוצאות פריכות באותה מידה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:19 7.12.2013)

היי גבריאלה, תודה רבה. אפשר להקפיא את הגליליות אך מומלץ לעטוף אותן בניילון נצמד או לשים בקופסה אטומה. לאחר ההקפאה הן מעט פחות פריכות אבל עדיין מאוד טעימות. שבוע נפלא:)

avatar
חני בן מאיר (09:32 18.10.2013)

נשמע ונראה טעים להפליא, אך אולי יש לך מילוי לסוכרתיים??? בבקשה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:55 18.10.2013)

היי חני, יש לוותר על האינסטנט פודינג מאחר והוא מכיל סוכר וניתן להשתמש בשמנת להקצפה לא ממותקת ולהוסיף לה 3-4 כפיות “כמו סוכר” (להוסיף לפי הטעם)או להשתמש בכל ממתיק אחר ללא סוכר.

לקריאת כל התגובות