שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 6 יחידות

סוג: חלבי

מצרכים:

300 גרם יוגורט במתיקות מעודנת (*השתמשתי ביוגורט BIO)

חצי כוס (120 מ”ל) חלב מרוכז ממותק (אפשר גם להכין לבד – חלב מרוכז ממותק)

תוספות לבחירה: שוקולד מריר/חלב מגורד, שברי מקופלת, חתיכות עוגיות אוראו/ פתי בר וכדו’.

אופן הכנה:

-מערבבים בעזרת כף את היוגורט עם החלב המרוכז ומוסיפים תוספות שאוהבים.

-יוצקים לתבנית מאפינס מסיליקון ומקפיאים למשך 3-4 שעות לפחות.

*אפשר לוותר על התוספות ולהגיש עם סירופ שוקולד או מייפל.

גלידת יוגורט

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
המבורגר צמחוני
קציצות עוף וקישואים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
יפעת (14:15 27.07.2021)

היי, מה אפשר לעשות אם אין לי איך לסנן את החלב?
האם הסינון קריטי?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:48 27.07.2021)

היי יפעת,
רצוי לסנן את החלב כי יכול להיות שיש בו גושים, אבל אפשר לוותר על הסינון (וכדאי להסיר גושים גדולים בעזרת כף).

יפעת (17:17 11.05.2021)

היי, אפשרי למזוג מראש לכוסות להגשה? וכמה זמן זה שומר על טריות במקפיא?

מתכונים ב-10 דקות (17:23 11.05.2021)

היי,
אפשר למזוג לכוסות מראש, נשמר לפחות שבועיים במקפיא😊

יפעת (12:39 29.07.2021)

תודה אכן קניתי מסננת

חוה (13:25 9.05.2021)

הי יש לי יוגורט יווני זה בסדר?

מתכונים ב-10 דקות (15:29 9.05.2021)

היי חוה,
יוגורט יווני הרבה פחות מתוק, ולכן כנראה תצטרכי להוסיף כף- שתיים אבקת סוכר, לפי הטעם.😊

נאוה (15:01 22.04.2021)

ברור שהכנתי. עם יוגורט אננס. מדהים כמה שזה קל וטעים.
תודה

מתכונים ב-10 דקות (15:07 22.04.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה על השיתוף נאוה🙂

תמר (15:43 7.01.2021)

הי אפרת
במה אפשר להחליף את החלב המרוכז?

מתכונים ב-10 דקות (16:47 7.01.2021)

היי ההחלפה היא לא מומלצת כי החלב המרוכז הוא זה שמעניק את המרקם של היוגורט,
במידה ותרצי תוכלי להכין לבד חלב מרוכז 🙂

היי (17:26 26.11.2020)

איזה תוספות אפשר להוסיף?
והאם אפשר לעשות עם חלב רגיל?
אשמח לתשובה ….

מתכונים ב-10 דקות (19:16 26.11.2020)

תוכלי להוסיף שוקולד מריר/חלב מגורד, שברי מקופלת, חתיכות עוגיות אוראו/ פתי בר וכדו’.
לגבי החלב רגיל לא מומלץ כי החלב המרוכז הוא זה שמעניק את המרקם של היוגורט במידה ותרצי
תוכלי להכין לבד חלב מרוכז 🙂
בהצלחה ❤️

היי (20:23 26.11.2020)

תודה על התשובה..
עזרת לי מאוד

שי (01:19 20.08.2020)

אם אני רוצה להכין בתבניות מגנום כדאי להוסיף כ3 גרם ג׳לטין מומס כמובן במים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:59 20.08.2020)

אם מכניסים את זה למקפיא אין צורך.

שי (01:02 21.08.2020)

אז זה מתאים לצקת במגנום ? אני יכול לקפל לזה שברי אוראו ופירות ואז להקפיא בתבנית?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:18 21.08.2020)

כן אפשר.

ורד אזולאי (15:16 31.05.2020)

היי האם אפשר לעשות גלידה בטעם קפה?עם חלב מרוכז?תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:47 31.05.2020)

אפשר להקציף:
מיכל שמנת להקצפה (250 מ”ל)
שליש כוס חלב מרוכז
כף פודינג וניל
כפית אבקת נס קפה
חצי כפית אבקת קקאו

נועם (10:45 2.04.2020)

אכלתי גלידה בחו\”ל והגישו קרם חמצמץ לידה. אני חושבת שזה יוגורט מוקצף? . יודעים איך מכינים אותו?
פשוט זה היה שילוב מושלם!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:38 2.04.2020)

סורי לא מכירה 🙂

ציפי (16:05 29.07.2019)

אוהבת את האתר שלך, הוא מדהיםםם
יש מצב למתכון לגלידה דיאטטית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:37 30.07.2019)

היי ציפי,
יש מתכון לסורבה אבטיח, סורבה פטל אדום וסורבה רגיל.
בקרוב אפרסם מתכון לגלידת בננה דיאטטית.

מלכי (00:16 30.05.2019)

שלום אפרת המדהימה.
כל תפריט החג מתבסס על האתר שלך!
ג’בטות, מרק כתום, גלילות חצילים, עוגת ריבת חלב…
קניתי בטעות יוגורט טבעי ללא מתיקות.
יעזור להוסיף סוכר, ואם כן וכמה לגביע?
תודה מאד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:17 30.05.2019)

היי מלכי,
קודם כל כיף לשמוע 💗
החלב הממותק מוסיף מתיקות לכן אני חושבת שתוספת של כף שטוחה אבקת סוכר לגביע תספיק. אם את משתמשת בסוכר רגיל אז תערבבי היטב עם החומרים עד להמסה.

מלי (14:12 27.05.2019)

הי
זה נכון שריבת חלב יכול להוות תחליף לחלב ממותק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:52 28.05.2019)

לא תמיד. במתכוני גלידות עדיף להשתמש בחלב ממותק.

אבי (09:16 17.08.2018)

היי אפרת
אודהה לתשובה במייל. פירות טריים אפשרי לשים? מה ממליצה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:48 17.08.2018)

היי אבי,
לטעמי מנגו מתוק יכול להשתלב טוב אבל אפשר לשלב כמעט כל פרי. זה עניין של טעם.
*מתנצלת אבל אין לי כרגע אפשרות לשלוח מיילים.

סמדר (18:13 13.08.2018)

היי אפרת, נשמע טעים להפליא ופשוט. לדעתך אפשר להשתמש ביוגורט דל לקטוז?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:45 13.08.2018)

נראה לי שכן.

עינב (11:17 9.08.2018)

היי!
תודה רבה על כל המתכונים באתר. תמיד פשוטים וקלים להכנה והתוצאה מושלמת.
מתאים להוסיף חתיכות פרי טריות/קפואות במקום שוקולד/עוגיות?
תודה ויום טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:29 9.08.2018)

היי עינב,
מתאים מאוד 🙂
יום מקסים

אודליה (22:54 5.08.2018)

אהבתי את הרעיון מאוד ויצא מושלם!! מנסה לצרף תמונה, יש לי בעיות במחשב לאחרונה. בכל זאת תודה רבה רבה על המתכון! הפעם הוספתי ביסקוויטים טחונים אבל השכנה שלי המליצה על אגוזים טחונים בפעם הבאה, כבר מחכה להכין שוב 🙂 תודה רבה אפרת ולילה טוב!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:49 6.08.2018)

בוקר טוב,
שמחה שיצא טעים 🙂
התמונה לא הועלתה, גם לא במתכונים האחרים שניסית להעלות. אולי התמונות הן מעל 8MB ולכן לא עולות.
בכל מקרה תודה ויום מקסים!!

אודליה (09:29 6.08.2018)

oh well … העיקר שאת יודעת כמה אני אוהבת את המתכונים שלך!! יום נפלא אפרת היקרה ותודה רבה 🙂

מלכה (16:28 5.08.2018)

במה ניתן להחליף את החלב המרוכז

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:49 5.08.2018)

לא מומלץ לוותר על החלב המרוכז כי הוא זה שנותן מרקם “גלידתי” לאחר הקפאה.

אבי (11:41 5.08.2018)

הייי
יש לי יוגורט עם חתיכות פרי. ישדרג ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:49 5.08.2018)

נראה לי שכן.
אבל אם אתה מתכוון להוסיף תוספות כמו שוקולד ושברי עוגיות אז לך על יוגורט לבן רגיל.

ציפי (10:24 5.08.2018)

שלום אפרת, הכמות שנתת לכמה מנות גלידה מספיקה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:26 5.08.2018)

כ-6 מנות.

אפרת (12:11 3.08.2018)

הי,
אם משתמשים ביוגורט רגיל (לא ממותק), מה צריך להוסיף כדי שלא יצא חמוץ מדי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:53 3.08.2018)

אפשר להוסיף 1-2 כפיות אבקת סוכר, לפי הטעם.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.