שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

מס’ מנות: 12 יחידות

סוג: פרווה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

שליש כוס (66 ג’) סוכר

שליש כוס (66 ג’) שמן

50 ג’ שוקולד מריר

2 כפות (20 ג’) אבקת שוקולית

כוס (100 ג’) ביסקוויטים טחונים לפירורים קטנים *ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן או בעוגיות יין לפסח

כף גדושה (9 ג’) קוקוס טחון (לא חובה)

רבע כוס (50 ג’) שוקולד צ’יפס או שוקולד קצוץ

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר עם השמן ומערבבים לתערובת חלקה.

-מערבבים בקערה את הביצים עם הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים. מוסיפים שוקולית, פירורי ביסקוויטים וקוקוס ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד צ’יפס (משאירים כמות של כף גדושה שוקולד צ’יפס לפיזור מעל הבלילה).

-יוצקים לתבנית משומנת, מפזרים כף שוקולד צ’יפס ואופים בתנור במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש או עם פירורים לחים.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

-מצננים לגמרי וחותכים לריבועים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
חרוסת
תבשיל בשר עם פטריות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
יעל (16:59 19.09.2021)

טעים מאוד!!
האתר שלך כ”כ מגוון ומציע המון רעיונות חדשים. תודה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות (17:51 19.09.2021)

שמחה שאת נהנית מהמתכונים באתר(: תודה וחג שמח!

Ortal (21:09 2.05.2021)

טעים.
הכנתי מפירורי העוגיות מקמח תפוח”א בגלל עוגיות שלא הסתדרו לי 😅
תודהה

מתכונים ב-10 דקות (21:18 2.05.2021)

איזה כיף שיצא מוצלח! נראה פשוט מעולה😊

דפנה (17:08 30.04.2021)

בשוקולית יש גלוטן! (מכיל סויה). לאנשים עם צליאק, עדיף אבקת קקאו ועוד קצת סוכר.

מתכונים ב-10 דקות (17:24 30.04.2021)

היי דפנה,
ניתן לקנות שוקולית ללא גלוטן כמעט בכל סופר, כך שבמתכון הזה אפשר להשתמש בה…
שבת שלום😊

לימור (21:32 18.12.2020)

יצא טעים טעים!!! תודה רבה לך על עוד מתכון נהדר! הבת שלי לא אהבה אף בראוניז שהכנתי עד הבראוניז שלך!!! תודה!!!

מתכונים ב-10 דקות (17:08 19.12.2020)

איזה כיף לקרוא 🙂
שבוע נפלא לימור ❤️

יטי (20:23 6.09.2020)

אפרת שלום,
רציתי לשאול במה ניתן להחליף את 2 הביצים (לטבעונים מביננו )
תודה מראש וחן חן על המתכונים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:03 7.09.2020)

סורי, אין לי רעיון.
צריך פשוט לנסות בלי ולראות איך יוצא. אולי כדאי להוסיף קצת נוזלים כדי לרכך את המרקם (כמו חלב סויה).

מושקא (00:36 10.07.2020)

עוגה נדירהה
תודה אפרת יקירה!
שבת שלום💖

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:44 10.07.2020)

שמחה שאהבת 🙂
תודה מושקא

לאה (23:46 9.04.2020)

היי אפרת
אפשר להשתמש בעוגיות וניל או קמח תפו\”א (כשרות לפסח)
זה מה שיש לי

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:44 10.04.2020)

עוגיות וניל זה בסדר.

שיר (13:26 8.04.2020)

אפרת יקרה
אין על האתר שלך, כולם פה מלקקים את האצבעות, הכנתי את הבראוניז מושלם, עכשיו מכינה את המצות המגולגלות בבשר.
תודה רבה על השיתוף בהחלט אתר שעושה את החג שמח וטעים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:34 8.04.2020)

תודה שיר יקרה ❤️
חג שמח ורק בשורות טובות!

הדסה (21:05 29.03.2020)

יאוו, אפרת יקרה!
המתכון נכנס בטעות למתכוני פסח?!
נחרדתי לראות ביסקיויטים…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:56 29.03.2020)

היי הדסה,
זה מתכון שמתאים גם לפסח כי אפשר להשתמש בעוגיות יין כשל”פ. הדגשתי את ההערה כדי שתהיה בולטת יותר 🙂

הדסה (19:50 30.03.2020)

תודה נשמונת
אין על האתר שלך!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:42 30.03.2020)

❤️

אלונה (21:57 9.12.2019)

ואוו..יצא טעים ברמות!
גם ובעיקר הילדים הלא צליאקים טרפו את הכל תוך רגע. תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:46 10.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אלונה

מרים (11:46 8.07.2019)

יצא מדהים , את אלופה אפרת , תודה רבה לך .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:02 8.07.2019)

תודה מרים 🙂

דורית (16:06 2.07.2019)

שאלה רציתי להכין את העוגה אבל חסר לי שקולד מריר במה אפשר להחליף אותו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:05 2.07.2019)

השוקולד מעניק עסיסיות ומעשיר את הטעם לכן פחות מומלץ להמיר אותו בקקאו או שוקולית.
אפשר להמיר בשוקולד חלב או ברבע כוס שוקולד צ’יפס.

Odelia (22:44 28.04.2019)

וו׳או אפרת! המתכון פשוט מעולה!! שינויים קטנים שעשיתי: את עוגיות היין טחנתי לאבקה, שמתי 2 כפות קקאו במקום שוקולית, חצי כוס סוכר וקצת יותר מחצי חפיסת שוקולד. הפעם השתמשתי בתבנית מרובעת 20X28 ולדעתי זה הרבה יותר מתאים מתבנית אינגליש קייק. מצרפת תמונה.
תודה רבה שוב על המתכונים המדהימים שלך שכתובים בצורה כל כך נוחה. בזכותך אני מעבירה לילדים ריחות של חג ממש כמו בארץ (אנחנו מפלורידה).

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:02 29.04.2019)

תודה רבה אודליה ❤️
נראה מושלם 😍

דנה (11:12 19.04.2019)

אהלן 🙂

לא הצלחתי למצוא שוקולית או קקאו כשרים לפסח. האם ניתן להכין בלי זה? אולי עם אבקת קפה?

תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:31 19.04.2019)

במקום שוקולית תשימי 100 גרם שוקולד מריר (במקום 50 גרם).
חג שמח 🌸

עומר (13:04 16.04.2019)

היי אפרת,
קודם כל, האתר שלך מקסים! אני מאוד אוהבת לחפש בו מתכונים ולנסות אותם.
אני רוצה לנסות את המתכון של הבראוניז מפירורי ביסקוויטים, אך אין לי כוסות מדידה מדויקות. כן יש לי משקל דיגיטלי, כך שאני יכולה למדוד את הגרמים שרשמת במתכון. בשורה התחתונה – השאלה שלי היא- אם אמדוד במשקל 66 גרם שמן, למשל, זה יהיה שווה לכמות של שליש כוס? אני שואלת כי אני יודעת שכמויות שוות של חומרים שונים ממירים למשקל שונה, לפעמים.
תודה מראש. 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:44 16.04.2019)

היי עומר,
אם יש לך כוס זכוכית רגילה עם ידית כמו זו בתמונה שצירפתי אפשר להשתמש בה.
אם לא, את יכולה למדוד במשקל לפי הכמויות שציינתי בסוגריים.
חג שמח ❤️

ליבי (14:55 11.04.2019)

היי. האם אפשר להשתמש בקמח מצה במקום הביסקוויטים? או שיש לך מתכון אחר של בראוניז עם קמח מצה.. תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:09 11.04.2019)

מצורף מתכון – בראוניז לפסח.

נאור (15:26 11.11.2018)

אפשר במקום שוקולד מריר לשים שוקולד חלב?

תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:37 11.11.2018)

כן אפשר.

פנינה (11:35 28.10.2018)

תודה!!!
הכנתי ב5 דקות ביום שישי ולקחתי איתי לחמותי. כולם ממש התלהבו!
כמובן שהכנתי כמות כפולה. (וזה אגב קבוע במתכונים שלך)
הוספתי קצת אגוזי מלך קצוצים כתוספת לשוקולד ציפס.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:15 28.10.2018)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

שלי (08:31 16.10.2018)

היי האם אפשר במקום שוקולית קקאו?

תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:05 16.10.2018)

אפשר לשים 2 כפות ממש שטוחות של קקאו ולהגדיל את כמות הסוכר לחצי או שני שליש כוס.

אבישג (13:29 28.08.2018)

היי רציתי להגיד שהכנתי את הבראוניז ויצא טעים ברמות!!! תודה רבה ❤

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:30 28.08.2018)

שמחה לשמוע!
תודה אבישג 🙂

אילה כהן (19:56 23.08.2018)

ממש טעים

אילה כהן (19:58 23.08.2018)

תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:21 23.08.2018)

תודה אילה, שמחה לשמוע 🙂

לימור (15:29 2.08.2018)

הי אפרת,
אני צריכה להכין את המתכון ללא הגלוטן ומצאתי בסופר רק את הביסקוויטים בטעם שוקו.
האם מתאים?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:27 2.08.2018)

כן, אין בעיה.

יהודית (11:57 1.06.2018)

אין לי שוקולד מריר ושוקוציפס, רק 50 גר’ צמקאו. מה לשים? רוצה לשבת…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:55 1.06.2018)

אם יש לך רק 50 צמקאו ולא יותר אז שימי 25 ג’ צמקאו + כף שטוחה קקאו.
במקום השוקולד צ’יפס תקצצי 25 גרם צמקאו.

שלי (19:04 18.04.2018)

היי
במקום קוקוס אני רוצה לשים אגוזים טחונים נראה לך שילך? ואם כן כמה לשים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:21 18.04.2018)

כן, אפשר לשים כרבע כוס אגוזים טחונים.

יפעת (13:33 5.04.2018)

יצא מצוין תודה וכשר לפסח על בסיס עוגיות יין

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:08 5.04.2018)

תודה יפעת, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח

שרה (08:06 5.04.2018)

היי
רציתי לשאול במקום שוקולית אפשר לשים קקאו ואולי לשים קצת יותר סוכר, מבחינת הטעם יהיה אותו דבר?
תודה וחג שמח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:48 5.04.2018)

היי שרה,
כן, אפשר לשים 2 כפות ממש שטוחות של קקאו ולהגדיל את כמות הסוכר לחצי כוס לפחות, אפילו אולי שני שליש.
חג שמח 🙂

אילנה. (19:42 15.10.2017)

הי האם ניתן להמיר את השוקולד מריר? אין לי כרגע ואני רוצה להכין…
יישר כוח ותבורכי! 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:13 15.10.2017)

היי אילנה,
השוקולד מעניק עסיסיות ומעשיר את הטעם לכן אני לא ממליצה להמיר אותו בקקאו או שוקולית.
אם יש לך שוקולד צ’יפס את יכולה לשים רבע כוס במקום 50 גרם שוקולד מריר.

שירי (21:21 24.09.2017)

נראה טעים! אפשר לאפות בתבניות קטנות אישיות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:26 24.09.2017)

אני חושבת שכן.

יהל (09:22 15.09.2017)

היי אפרת, האם ניתן לשים בהקפאה אחרי חיתוך לריבועים? האם יחזיק שבוע ?(רוצה להכין ולשמור לחג הקרוב)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:46 15.09.2017)

לדעתי כן. לא אמורה להיות בעיה.
שנה טובה 🙂

רעות (09:30 27.07.2017)

היי אפרת,
רציתי לדעת אם יש אפשרות להכין בתבנית מרובעת גדולה ואם כן מה הכמויות לעוגה גדולה.
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:42 27.07.2017)

היי רעות,
אם הכוונה לתבנית בגודל 22X31 יש להכפיל כמויות ב-2.
אם הכוונה לתבנית בגודל 32X25 יש להכפיל כמויות ב-3.

מיטל (15:48 21.07.2017)

יצא מדהים!!!נחטף הייתי צריכה להכין שוב.

מתכונים ב-10 דקות (17:42 21.07.2017)

כיף לשמוע!
תודה מיטל ושבת שלום 🙂

רעות (09:30 27.07.2017)

הכוונה לתבנית חד פעמית מרובעת.

יונת (20:02 6.07.2017)

שלום.
אם אני רוצה במקום פירורי ביסקיוויטים לשים קמח כמה אצטרך?
ואיזה קמח?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (22:19 6.07.2017)

היי יונת,
לא מומלץ לשים קמח כי הוא סופח נוזלים והבראוניז ייצאו יבשים.

ענהל (15:55 22.06.2017)

אפרת אם אני אקמח (עם מעט קמח)
את השוקולד צ’יפס שאני שמה בתוך הבלילה זה יעזור שלא יהיה בתחתית העוגה?

מתכונים ב-10 דקות (16:02 22.06.2017)

כן, זה גם יכול לעזור.

ענהל (15:53 22.06.2017)

נכון ערבבתי יחסית הרבה.
אוקיי אעשה מה שאמרת.
תודה לך יקירתי.

ענהל (15:12 22.06.2017)

היי אפרת,
אפיתי הבוקר את הבראוניז המהמם שלך.
אציין ואומר שעשיתי בדיוק כפי שרשום וגם חתכתי לריבועים לאחר 3 שעות בערך. והתחתית יצאה לי רטובה כמו שוקולד נוזלי. מה הסיבה לכך?
🙁

מתכונים ב-10 דקות (15:50 22.06.2017)

היי,
זה בגלל שהשוקולד צ’יפס שקע לתחתית התבנית. זה קורה לפעמים.
פעם הבאה כדאי לערבב כמה שפחות לאחר שמוסיפים את השוקולד צ’יפס לתערובת ואפילו לשים כמות יותר גדולה בחלק העליון, הכוונה לאחר שיצקת את הבלילה לתבנית.
המשך יום נפלא 🙂

גיא (13:34 21.06.2017)

אחלה.
תודה רבה רבה.
יום טוב

גיא (12:05 21.06.2017)

צהריים טובים.
מתכון מעולה זה אז קודם כל תודה רבה.
דבר שני הכנתי מתכון זה 4 פעמים ותמיד יצא מעולה. תמיד הייתי מכפיל ל 3 תבניות אינגליש קייק. והיום שהכנתי אותו הדבר מבחינת הכל.
רק הפעם השארתי בתנור 37 דקות במקום חצי שעה
ו 2 תבניות יצאו אחרי שנתתי לזה להתקרר יצאו שוקולד נוזלי למטה. זה נראה שלא נאפה. מה עשיתי לא בסדר?
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (12:27 21.06.2017)

היי גיא,
אני מבינה שהכנת גם היום ב-3 תבניות אינגליש קייק?
לדעתי השוקולד הנוזלי בתחתית הוא השוקולד צ’יפס ששקע. כי אם אפית הפעם יותר זמן מבדרך כלל והכנת באותו האופן אני מניחה שזאת הסיבה. קח בחשבון שמצטברת בדר”כ לחות בתחתית התבנית ויחד עם השוקולד המומס זה יוצר רטיבות.
לדעתי תנסה לחלץ בזהירות את העוגה מהתבנית ולהעביר אותה לתבנית חדשה יבשה או לכל כלי אחר. עוד כמה שעות אני מניחה שהתחתית תהיה פחות רטובה.

גיא (12:41 21.06.2017)

אוקיי. עשיתי זאת מה שאמרת לי. יכול להיות שזה גם בגלל שחתכתי לריבועים אחרי שעה והיה רצוי לתת עוד שעה. שהבראוניז יתקרר לגמרי?

מתכונים ב-10 דקות (13:01 21.06.2017)

יכול להיות שזה גם משהו שתרם לזה.
המשך יום מעולה 🙂

אמונה (10:28 12.06.2017)

מה הכוונה פרורי ביסקוויטים? ביסקוויטים טחונים כמו חול? או שבורים גס?

מתכונים ב-10 דקות (10:41 12.06.2017)

היי אמונה,
הכוונה לפירורים טחונים לפירורים קטנים. זה בין חול/אבקה לפירורים גסים.

שרון (12:09 2.06.2017)

היי אפרת יקרה, שבת שלום!
יש לי ביצים בגודל s,
האם יעבוד עם שתיים או שכדאי לי לשים שלוש?

שרון (12:13 2.06.2017)

היי אפרת יקרה, שבת שלום!
יש לי ביצים בגודל s,
האם יעבוד עם שתיים או שכדאי לי לשים שלוש?

שרון (12:14 2.06.2017)

ויש לי עוד שאלה 🙂
אם אני משתמשת בטוסטר אובן אז עדיין לשים על 180 מעלות? או יותר/פחות?

מתכונים ב-10 דקות (12:21 2.06.2017)

היי שרון,
לדעתי 2 ביצים יספיקו.
לגבי טוסטר אובן, מומלץ לאפות איך שאת אופה תמיד. אם זאת פעם ראשונה אני ממליצה לקרוא את – אפיה בטוסטר אובן.
שבת שלום 🙂

שרון (14:28 2.06.2017)

תודה רבה! 🙂

נגה (14:49 28.05.2017)

היי אפרת מה נשמע?
רציתי לומר לך תודה על מתכון טעים וקל.
כמה מחמאות קיבלתי…
אמרתי שאעביר אותן אלייך.
סיפרתי שלך מגיע,לא לי.
פשוט אלופה.
הכנתי בפעם אחת כמות כפול 3 ל – 3 תבניות אינגליש קייק.
תודה רבה.
ושיהיה לך ולמשפחתך חג שבועות שמח!
🙂

מתכונים ב-10 דקות (15:05 28.05.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן.
חג שמח 🙂

רוזה (12:09 24.05.2017)

היי.
אני רוצה להכין כמות יותר גדולה, פי 2 מכל דבר.
יש אפשרות לאפות עם תבנית יותר גדולה? או עגולה?
או עדיף לאפות בשני תבניות אינגליש קייק?

מתכונים ב-10 דקות (13:48 24.05.2017)

היי רוזה,
לדעתי כדאי לאפות ב-2 אינגליש קייק.

רוזה (14:11 24.05.2017)

תודה.
יש לי עוד שאלה. אני צריכה את העוגה ליום שלישי בערב. ואין לי זמן להכין בבוקר עקב עבודה ויום שני גם לא.. עקב אירוע.
אם אכין ביום ראשון ואשים במקרר לאחר צינון. זה ישמר לי כמו שצריך? או יתקשה?

מתכונים ב-10 דקות (14:27 24.05.2017)

במקרר זה קצת מתקשה ומתייבש אבל זה עדיין טעים.
חשוב רק לכסות את זה היטב בניילון נצמד או נייר כסף.
את יכולה להוציא את זה מהמקרר כמה שעות לפני ההגשה.

רוזה (15:19 25.05.2017)

תודה רבה ! 🙂

שגיב (13:24 19.05.2017)

שלום.
בימים חמים אלה כמה זמן אפשר להשאיר את הבראוניז בחוץ על השיש? ובאיזו צורה בתבנית אינגליש קייק או בקופסה אטומה. או במקרר ישר?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (13:50 19.05.2017)

היי שגיב,
אפשר לשים את הבראוניז בקופסה סגורה או בתבנית כשהיא מכוסה היטב בניילון נצמד במשך 24 שעות (במקום קר ומוצל מחוץ למקרר) ולאחר מכן להכניס למקרר.

גדי (01:18 14.05.2017)

שבוע טוב אפרת.

ברגע שהוצאתי את התבנית אינגליש קייק מהתנור.
אני נותן לה להתקרר. כפי שרשמת מצננים לגמרי.
כמה זמן בערך עד שניתן לחתוך לריבועים.
ובזמן שהיא מתקררת במה אכסה?
פשוט מפחד שתתייבש או שבבראוניז זה לא משנה.?!

תודה.

גדי (01:43 14.05.2017)

והאם צריך שהקיסם יוצא יבש או עם פירורים לחים מה עדיף?

מתכונים ב-10 דקות (08:57 14.05.2017)

היי גדי,
חותכים לריבועים לאחר שהעוגה מתקררת לגמרי. זה לוקח בסביבות שעה.
לאחר מכן ניתן לכסות בניילון נצמד או נייר כסף.
לא צריך לדאוג שזה יתייבש מאחר והבראוניז נראה יבש מבחוץ אך מבפנים הוא לח ועסיסי.
חשוב רק שהקיסם לא ייצא רטוב (שאז יש להמשיך לאפות). כל עוד יוצא עם פירורים לחים עליו זה בסדר. גם אם יצא יבש זה בסדר כל עוד לא נאפה יותר מידי בתנור.
בהצלחה ושבוע נפלא 🙂

גדי (11:06 14.05.2017)

אהלן אפרת.
תודה על תגובתך.
שאלתי כמה זמן לתת לעוגה להתקרר כי אתמול אפיתי. וגם אחרי שעה וחצי נגעתי בתחתית האינגליש קייק מלמטה והיא היתה חמה.
אז את אומרת בערך שעה ואז ניתן לחתוך.
אחלה .
תודה אפרת.
אחלה בראוניז.

מתכונים ב-10 דקות (13:08 14.05.2017)

הסיבה שמניחים לעוגה להתקרר לגמרי היא כדי שהעוגה לא תתפרק בחיתוך. כל עוד העוגה יציבה ולא מתפרקת בחיתוך אפשר לחתוך אותה גם לאחר שעה-שעה וחצי. אם אתה רואה שהיא מתפרקת או שקשה לחתוך אותה, כדאי להמתין עוד כשעה עד שתתקרר לגמרי.

בר (19:35 11.05.2017)

אוקיי.
ואם אני מכפילה ל 4 תבניות אינגליש קייק. אין בעייה שהבלילה בינתיים תהיה / תמתין בתוך 2 תבניות. עד שאכין לעוד 2 נוספות?

מתכונים ב-10 דקות (21:00 11.05.2017)

במקרה הזה אין בעיה כי אין חומרי התפחה במתכון.

בר (17:10 11.05.2017)

תודה אפרת.
ועוד שאלה אם אני רוצה להכין 3 תבניות אינגליש קייק או 4.
אין בעייה שאכפיל את הכמות מצרכים ל 3 או ל 4?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (18:40 11.05.2017)

אם את מכינה ב-3 תבניות אינגליש קייק, תכפילי את כל החומרים ב-3 אבל אם את מכינה ב-4 תבניות אינגליש קייק אני ממליצה להכין בפעמיים ובכל פעם להכפיל את כל הכמויות ב-2.

בר (11:34 11.05.2017)

היי אפרת המקסימה. מה נשמע?
השוקולד ציפס שנשאר לי בשקית להכניס למקרר או להשאיר בארון במטבח?
אני שואלת כי אם אשים במקרר ואז אשים מהם על העוגה אם זה בסדר..

תודההה

מתכונים ב-10 דקות (11:38 11.05.2017)

היי בר,
אני תמיד שומרת במקרר ואין שום בעיה להשתמש בזה לעוגה כשזה קר.
יום מקסים 🙂

הילה (19:22 9.05.2017)

היי אפרת,
כמה זמן אני יכולה להשאיר את העוגה – כמה ימים היא מחזיקה מעמד וטובה טרייה לאכילה?
והאם בימים אלו החמים להכניסה למקרר או מספיק לשים בקופסה אטומה על השיש?
תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (20:34 9.05.2017)

היי הילה,
העוגה נשמרת בסביבות 3-5 ימים, תלוי אם שומרים אותה בחוץ או במקרר.
בדר”כ כדאי לשמור אותה בחוץ 2-3 ימים ולאחר מכן להכניס למקרר אך בימים חמים אלה כדאי לדעתי לשמור אותה במקרר כבר לאחר כ-12 שעות.

עמית (01:23 8.05.2017)

אם אשים 3 ביצים במקום 2 לא כדאי?

עמית (01:19 8.05.2017)

היי אפרת,
ראשית תודה לך על מתכונים מקסימים. טעימים. נראים מעולה לעין ובשבילי הכי חשוב מהירים להכנה 🙂

רציתי לדעת הבראוניז יוצא טעים יותר עם ביסקיוויטים או עם קמח?
יש הבדל משמעותי?
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (10:19 8.05.2017)

היי עמית,
הבראוניז יוצאים יותר טעימים ונימוחים עם פירורי ביסקוויטים. קמח לדעתי דווקא יספח את הנוזלים ויגרום לבראוניז לצאת יותר יבשים.
מספיק לשים 2 ביצים מאחר וזו תבנית יחסית קטנה.
יום נפלא 🙂

אנואר (18:28 18.04.2017)

שלום
אם אני צריכה כמות כפולה אני מכפילה כמויות?

מתכונים ב-10 דקות (20:29 18.04.2017)

נכון, פשוט להכפיל ב-2 את כל הכמויות.

תמר (15:04 14.04.2017)

חג שמח!
אני חייבת להודות לך על כל המתכונים המדהימים שלך….
עשיתי כמעט את כל המתכונים של פסח ואחד אחד יצא לי פשוט מושלםםםםם
כולם מחמיאים ואוהבים ולא מפסיקים לאכול ולבקש עוד
את אלופה!!!
תודה רבה בשמי ובשם כל השבעים והמרוצים.
חג שמח
תמר

מתכונים ב-10 דקות (16:27 14.04.2017)

תודה רבה תמר! שמחה לשמוע 🙂
חג שמח ושבת שלום

דורין (11:37 13.04.2017)

שלום רב,
ראשית תודה על המתכון, טרם הכנתי אותו ורציתי לשאול אם יש דרך להפוך אותו לפרווה ולהחליף את השוקולד צ’יפס במשהו אחר?
היום אלך לסופר לחפש שוקולד צ’יפס שהוא פרווה וגם כשר לפסח אבל במידה ולא אמצא יש תחליף שאינו שוקולד מריר?
תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (11:42 13.04.2017)

היי דורין,
המתכון הוא פרווה (גם שוקולד צ’יפס הוא בדר”כ פרווה).
במקום שוקולד צ’יפס אפשר לשים 50 גרם שוקולד מריר קצוץ עם סכין. שוקולד מריר אין בעיה למצוא כשר לפסח.
חג שמח 🙂

קרן (16:49 4.04.2017)

שלום אני אופה לא מעט זמן, ורציתי לדעת אם חובה ביסקוויטים א אפשר גם כוס קמח במקום? כאילו אם אני לא רוצה לעשות את זה בפסח?

מתכונים ב-10 דקות (20:33 4.04.2017)

היי קרן,
לכמות שבמתכון מספיק לשים חצי כוס קמח רגיל רק קחי בחשבון שהבראוניז ייצאו פחות פאדג’ים וקצת יותר יבשים מאשר עם פירורי ביסקוויטים.

עליזה (10:56 31.03.2017)

היי
כאחת שמבשלת/ אופה במתכונים שלך רציתי להודות לך על אלפי מתכונים נפלאים טעימים ומהירים ובאותה הזדמנות לאחל לך ברכת חג שמח

תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:59 31.03.2017)

תודה רבה עליזה!
שבת שלום וחג שמח 🙂

zipi (10:30 30.03.2017)

ראשית לאישה מדהימה אפרת המעניקה לנו בכל שאלה מענה מהלב הידע והמקצועיות הרבה. חג אביב שמח, חג פסח מלא בשפע. תודה על הכל …תבורכי. והמשיכי…..

מתכונים ב-10 דקות (10:57 30.03.2017)

תודה רבה ציפי היקרה!
חג שמח 🙂

אלייה (18:09 28.03.2017)

שלום לך אשה מקבימה !
האם אפשר להמיר שוקולית בקקאו ומה הכמות ?

אלייה (18:09 28.03.2017)

אשה מקסימה

מתכונים ב-10 דקות (20:33 28.03.2017)

כן, אפשר לשים 2 כפות שטוחות קקאו ומומלץ להגדיל את כמות הסוכר לחצי כוס (במקום שליש כוס).
ערב נעים 🙂

אלייה (19:55 30.03.2017)

תודה

חן (08:40 27.03.2021)

כף אחת גם יילך טוב? שלא ייצא מר מדי כי חצי כוס סוכר זה המון

מתכונים ב-10 דקות (18:53 28.03.2021)

היי חן,
חושבת שאפשר אם לא אוהבים מתוק, אבל קחי בחשבון שיצא קצת מריר בגלל השימוש בקקאו…

מריה (14:11 28.03.2017)

שלום אפרת,
האם אשר להשתמש בחמאה במקום שמן?
ואם כן – כמה חמאה לשים?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:14 28.03.2017)

כן בטח. אפשר לשים 75 גרם חמאה מומסת.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.