שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

סוג: חלבי

רכיבים

מתכון לתינוקות מגיל 8 חודשים

1+1/3 כוסות קמח תופח (ועוד קצת לרידוד)
50 גרם חמאה מומסת
1 בננה בינונית בשלה מאוד
1/2 כפית קינמון – לא חובה

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

– מחממים תנור ל-180 מעלות.

– מערבבים את כל החומרים בקערית עד ליצירת בצק (אם הבצק דביק מדי יש להוסיף עוד קצת קמח).

– מרדדים את הבצק על משטח מקומח בעובי של כ-1/2 ס״מ.

– קורצים באמצעות קורצן צורה שאוהבים ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה את הצורות שיצרנו.

– מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-10 דקות. מקררים ומגישים.

*ניתן לשמור במקרר במיכל אטום עד 3 ימים או להקפיא עד חודשיים.

טיפים והערות

אלרגנים: חלב – ניתן להשתמש ברבע כוס שמן במקום חמאה.

 

המתכון באדיבות אופיר בורגר | תזונאית קלינית B.Sc, MAN | תזונת תינוקות וילדים.

ראו גם
חביתה משודרגת לתינוקותחביתה משודרגת לתינוקות
חיתוכיות שיבולת שועל חיתוכיות שיבולת שועל
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה