זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
סוג: חלבי
רכיבים
מתכון לתינוקות מגיל 8 חודשים
1+1/3 כוסות קמח תופח (ועוד קצת לרידוד)
50 גרם חמאה מומסת
1 בננה בינונית בשלה מאוד
1/2 כפית קינמון – לא חובה
אופן ההכנה
– מחממים תנור ל-180 מעלות.
– מערבבים את כל החומרים בקערית עד ליצירת בצק (אם הבצק דביק מדי יש להוסיף עוד קצת קמח).
– מרדדים את הבצק על משטח מקומח בעובי של כ-1/2 ס״מ.
– קורצים באמצעות קורצן צורה שאוהבים ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה את הצורות שיצרנו.
– מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-10 דקות. מקררים ומגישים.
*ניתן לשמור במקרר במיכל אטום עד 3 ימים או להקפיא עד חודשיים.
טיפים והערות
אלרגנים: חלב – ניתן להשתמש ברבע כוס שמן במקום חמאה.
המתכון באדיבות אופיר בורגר | תזונאית קלינית B.Sc, MAN | תזונת תינוקות וילדים.
ראו גם
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה