מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

ברוסקטה בולגרית, פלפלים וחצילים

ברוסקטה בולגרית, פלפלים וחציליםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מאי 29, 2014
Last modified:נובמבר 22, 2017

Summary:

חטיפי אירוח קלילים וטעימים – ביסונים קטנים של עונג גדול

ברוסקטה בולגרית, פלפלים וחצילים

מצרכים:

באגט חתוך לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ

גבינה בולגרית מעודנת רכה

פלפלים אדומים קלויים חתוכים (ניתן לקנות מוכן)

פרוסות חצילים מטוגנות (ניתן לקנות מוכן)

ממרח פסטו מוכן (לא חובה)

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל200 מעלות. מסדרים את פרוסות הבאגט על נייר אפיה ומזליפים מעל שמן זית. קולים בתנור 5-10 דקות עד שהפרוסות מזהיבות ונעשות פריכות (ניתן לזרז את התהליך ולשים את הפרוסות בטוסטר).

-לפני ההגשה: על כל פרוסת טוסט מורחים פסטו ובולגרית. מעל מניחים פרוסת חציל וגמבות קלויות.

 

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר