שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 10 כוסות אישיות

סוג: חלבי

מצרכים:

2 מיכלי שמנת מתוקה (סה”כ 500 מ”ל)

שליש כוס חלב קר

3 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל

4 כפות מלאות גבינה לבנה

60 גרם שוקולד חלב

50 גרם מקופלת מפוררת גס

80 גרם ביסקוויטים מפוררים מסוג פתי בר (כ-10 ביסקוויטים קטנים)




אופן הכנה:

הכנת גנאש שוקולד חלב: מניחים בקערה קוביות שוקולד חלב (60 גרם) עם רבע כוס שמנת מתוקה (60 מ”ל) וממיסים במיקרוגל במשך כמה שניות בודדות. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים את התערובת בצד לקירור.

הכנת קרם גבינה: מקציפים בקערה את יתרת השמנת המתוקה (1+3/4 מיכל) במשך כדקה. מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים גבינה לבנה ומערבבים בעזרת כף עד לאיחוד החומרים (הערה: להקצפה מוצלחת מומלץ להכניס את השמנת המתוקה למקפיא כ10 דקות לפני ההקצפה).

-מניחים בתחתית כל כוס פירורי ביסקוויטים. מעל מניחים שכבת קרם גבינה (את הקרם ניתן להניח בעזרת כף או לזלף בעזרת שקית זילוף או שקית אוכל רגילה שגזרנו לה את הקצה). מעל מפזרים פירורי מקופלת. מעל מניחים שכבה שניה של קרם גבינה ובעזרת כף שופכים מעל גנאש שוקולד.

-עוטפים את הכוסות בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.

קינוח שכבות קרם גבינה

 קינוח שכבות בכוס

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
סלט עגבניות שרי, אגוזים ובולגריתסלט עגבניות שרי, אגוזים ובולגרית
מוקפץ צמחוני מוקפץ צמחוני
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אור (09:03 27.06.2024)

המתכון נראה ממש טוב! אם אחליף את המקופלת בשוקולד חלב מגורד זה עדיין יצא טוב?
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:19 27.06.2024)

כן🙂

avatar
חני (00:07 21.12.2022)

האם ניתן להקפיא את המתכון
תודה ולילה טוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:11 21.12.2022)

היי,
אפשר להקפיא.
חנוכה שמח(:

avatar
גילה (15:29 17.08.2022)

יצא מעולה !!! טעים מאוד!!! תוכלי לכתוב לנו מתכון קינוח עם טפיוקה וקינוח שאוכל להקפיא לעוד שבועיים? המון תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:51 17.08.2022)

היי,
איזה כיף שיצא מוצלח(:
אין לי מתכון לקינוח טפיוקה.
לגבי הקפאה- אין בעיה להקפיא את רוב קינוחי הכוסות/מוסים.

avatar
יהודית (18:29 2.06.2022)

קודם כל האתר שלך מדהים!!!!!!!!
ורציתי לשאול אם אפשר לעשות מחבילת שמנת מתוקה אחת????

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:09 2.06.2022)

היי,
איזה כיף שאת נהנית מהאתר!
אפשר להשתמש בשמנת מתוקה אחת ולהוסיף עוד גבינה בהדרגה ולפי הטעם, במקרה כזה יצא קצת פחות קרם.

avatar
יפעת (15:38 31.12.2021)

הי
האם ניתן להקפיא רק את קרם הגבינה ולהפשיר ולהשתמש בפעם אחרת?
תודה רבה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:05 31.12.2021)

היי,
לא כדאי להקפיא את קרם הגבינה כי לאחר הפשרה המרקם משתנה.
שבת שלום(:

avatar
יפעת (16:26 31.12.2021)

תודה רבה על התשובה.

אם הקפאתי – יכול לשמש כגלידה?
שבת שלום🌸

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:18 1.01.2022)

כן, זה בהחלט יהיה מוצלח(:

avatar
יפעת (16:53 2.01.2022)

תודה רבה.
הקינוח יצא מעולה
קיבלתי המוןן מחמאות🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:59 2.01.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח! תודה שחזרת לשתף❤

avatar
שרה (13:59 26.09.2021)

בספר רשום שמנת אחת ובתוך המתכון יתרה של 440 מל.
זה טעות?

קינוח שכבות קרם גבינה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:07 26.09.2021)

היי שרה,
זו לא טעות, במתכון באתר הכמות יותר גדולה כדי שיצאו 10 יחידות עם יותר קרם גבינה (במקום 8-10 יחידות עם מעט קרם).
את יכולה גם להכין את המתכון לפי הספר, פשוט כמות הקרם תהיה קטנה יותר.

avatar
רחלי (16:27 23.09.2021)

הי אפרת, יש לי שמנת לבישול 15% . יש איזה קינוח שאני יכולה להכין עם זה?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:27 23.09.2021)

היי רחלי,
שמנת לבישול לא מתאימה למתכונים שיש בהם הקצפה, אבל הנה כמה רעיונות לשימוש בה במתוקים/עוגות:
– בעוגות בחושות במקום הנוזלים שיש במתכון (למשל במקום חלב/מיץ תפוזים)
– בגנאש שוקולד, אם כי יש להגדיל את כמות השוקולד אחרת הגנאש יוצא נוזלי
– במתכון מעדן חלב ביתי אפשר להשתמש בשמנת 15% במקום שמנת מתוקה.
-במתכון למלבי אפשר להמיר את החלב בשמנת 15%.
בהצלחה!

avatar
עדנה (08:39 7.05.2021)

היי אפרת, שאלה – הביסקוויטים המפוררים ששמים בתחתית הכוסות נשארו בדיוק כמו שהם, הם לא הפכו להיות טיפה לחים ולא השתלבו עם שאר הקינוח (ואת זה קצת פחות אהבתי), הבסיקוויטים נשארו לי ממש כמו שהם (רק מפוררים). זה אמור לצאת ככה או שטעיתי במשהו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:22 7.05.2021)

היי עדנה,
זה בסדר, לא טעית במשהו. הביסקוויטים שממש בתחתית הכוס נשארים פריכים בזכות זה שהם לא נוגעים בשכבת הגבינה.😍

avatar
הדר (23:11 15.12.2020)

טעים!
פעם הבאה מקווה שגם יצא יפה כמו שלך 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:31 15.12.2020)

תודה הדר 🙂
בטוחה שבפעם הבאה יצא יותר יפה 🌸

avatar
Liz (09:42 26.05.2020)

האם ניתן לשים גבינת מסקרפונה במקום גבינה לבנה או בנוסף לגבינה לבנה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:28 26.05.2020)

כן. מומלץ לשלב עם הגבינה הלבנה שלא יהיה “כבד” מידי.

avatar
Liz (10:41 26.05.2020)

באיזה כמות? 4 כפות כמו הגבינה לבנה ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:02 26.05.2020)

כן, אותו כמות.

avatar
הודיה (06:45 28.04.2020)

אני רוצה להכין אבל עם אוכמניות בתוך תערובת הגבינה.. או אוכמניות טחונות.
איך היית ממליצה לי לעשות את זה כדי שיצא מוצלח?
תודה 🙏

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:53 28.04.2020)

אפשר לשים את האוכמניות בתחתית או על שכבת הביסקוויטים ולצקת מעל את קרם הגבינה.

avatar
מישל קליין (17:45 15.04.2020)

אפשר ללא מקופלת?
ולצד לקירור זה אומר למקרר או פשוט בצד?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:43 15.04.2020)

אפשר לוותר על המקופלת.
לשים בצד הכוונה להשאיר בחוץ שהתערובת קצת תתקרר. אין צורך לשים במקרר.

avatar
אביגיל (18:09 7.11.2019)

היי אפרת .תודה על המתכון אם אני מכינה ביום חמישי בשביל מוצ”ש ,היכן כדאי לשמור?במקרר או במקפיא?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:39 7.11.2019)

אפשר לשמור במקרר.

avatar
מזל (18:11 6.06.2019)

אפשר להחליף את השמנת מתוקה בשמנת להקפצה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:44 9.06.2019)

כן.

avatar
גליה שרה (19:08 4.06.2019)

יצאנ ממש טוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:04 4.06.2019)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
גליה שרה (19:07 4.06.2019)

יצא לי ממש טעים ונפלא, תודה על המתכון ואשמח אם תעלי עוד !!
בהצלחה

avatar
דנה (13:34 7.04.2019)

שלום,

הפתי בר נראה חום זה פתי בר שוקולד?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:18 7.04.2019)

כן.

avatar
עדי (10:19 19.02.2019)

תודה אפרת על התשובה .אבל בתמונה הכוסות הן לא כוסות שתייה קרה . איזה נפח הכוסיות האישיות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:46 19.02.2019)

נכון. רק נתתי לך הערכה לגבי הנפח כדי שתדעי בערך מה הגודל כשאת הולכת לקנות.
הכוסות שהשתמשתי בהן בנפח 150 מ”ל. הקטנות יותר הן בנפח 100 מ”ל.

avatar
עדי (19:46 16.02.2019)

רציתי לדעת מה גודל הכוסות ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:36 16.02.2019)

היי עדי,
אם הכוונה לכוסות הגשה אז הן בנפח של כוס חד פעמית לשתיה קרה.

avatar
מיכל (19:02 25.10.2018)

אין דברים כאלה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:47 25.10.2018)

נראה מהמם! 😍

avatar
מיכל (19:22 10.10.2018)

הי אפרת,
לכמה ימים זה טוב במקרר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:18 10.10.2018)

כ-4 ימים.

avatar
ברכה כהן (11:22 28.08.2018)

הכנתי בשבוע שעבר לשבת, ויצא מאד יפה ועוד יותר – טעים!
רציתי לשאול על הכמות:
עשיתי לפי הכמויות במתכון, והכנסתי לכוסיות של קינוח (בחנות קראו להן קינוחיות), ואחרי שמילאתי 8 ראיתי שנשאר לי ממש המון!
אז את שאר הכמות מילאתי בכוסות חד פעמיות (שהן הרבה יותר גדולות).
הייתי צריכה קינוח ל8 אנשים, אז לכל אחד היתה כוסית ועוד כוס.
זה לא יצא יותר מידי – כשזה טעים אף אחד לא מתנגד לקבל הרבה… רק שלא הבנתי איך קרה שמתכון ל10 כוסיות אישיות קטנות מייצר כל כך הרבה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:42 28.08.2018)

ממש מוזר 🙂
הכמות במתכון הספיקה לי ל-10 כוסות אישיות כמו שאת רואה בתמונה.

avatar
רונית (12:20 26.06.2018)

שלום

יצא ממש ממש טעים

שאלה – השוקולד ששמתי מעל כאילו נספג בקרם ולא נשאר למעלה מה עשיתי לא נכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:02 26.06.2018)

היי רונית,
הקרם היה יציב או שאולי היה רך מידי? אולי הגנאש היה עדיין חם?
פעם הבאה אפשר לשים את הגנאש במקרר ל-10 דקות לפני ששמים אותו מעל. כדאי גם להכניס את הקינוח למקפיא למשך כ-10 דקות לפחות לפני שאת שמה את השוקולד, כדי שהקרם יהיה קר ויציב יותר.

avatar
גיל (14:15 25.05.2018)

היי האם הקרם גבינה מספיק יציב לזילוף שישאר יפה? רוצה לקשט איתו עוגה, בא לי טעם עדין של גבינה בקצפת וזה נראה לי מתאים.. השאלה אם זה יחזיק מעמד יפה ולא יהיה נוזלי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:52 25.05.2018)

כן, הקרם יציב.

avatar
דורית (22:12 19.05.2018)

הכנתי היום למשפחה בשבועות הם פשוט התעלפו !!! כ”כ טעים וקליל ,לא מתוק מדי..מ-ו-ש-ל-ם !!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:12 20.05.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
לורה (11:39 29.04.2018)

היי אפרת,
1. איך אני מקציפה את קרם הגבינה – עם כף או שצריך מיקסר?
2. האם ניתן להמיר קצפת אחת בגבינה לבנה?

תודה מראש,

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:25 29.04.2018)

היי לורה,
1. את השמנת יש להקציף במיקסר יחד עם החלב והפודינג וניל. לאחר מכן מוסיפים גבינה ומערבבים בעדינות עם כף.
2. את יכולה להקציף שמנת אחת ולשים יותר גבינה אבל אני ממליצה לעשות זאת בהדרגה ולטעום.
שבוע נפלא 🙂

avatar
נ (12:11 5.04.2018)

חג שמח
למה הגנאש מתקשה אחרי הקירור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:32 5.04.2018)

כי יש בו שוקולד ושוקולד מתקשה בקירור.
חג שמח 🙂

avatar
מרים (12:04 15.02.2018)

גיליתי את האתר המדהים הזה רק עכשיו ממש במקרה! תודה על הכל!
המתכון הזה יצא מעולה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:55 15.02.2018)

ברוכה הבאה לאתר 🙂
שמחה שיצא טעים.

avatar
נטלי (10:19 18.12.2017)

יצא מושלם!!!
תודה על מתכון נפלא

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:41 18.12.2017)

נראה מושלם!
תודה נטלי 🙂

avatar
חיה (15:59 14.12.2017)

הי
יש מצב לעשות את המתכון יותר דיאטטי?
פחות שמנת ויותר גבינה?
תודה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:33 14.12.2017)

היי חיה,
אני חושבת שאת יכולה לשים מיכל שמנת אחד ו 250-350 גרם גבינה לבנה. כמובן שכדאי לטעום ואם חסרה מתיקות אפשר להוסיף אבקת סוכר לפי הטעם.

avatar
bernavi (12:18 30.06.2017)

מחייך..מצליח להרשים ולהפתיע עם כל מתכון שלך שאני מכין.
אני מתארח מחר בצהריים ואני רוצה להכין את הקינוח המרשים הזה..השאלה שלי אם אפשר להכין היום ולשים במקרר עד מחר או שעדיף להכין מחר?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:24 30.06.2017)

כיף גדול לשמוע 🙂
אפשר להכין היום ולשמור במקרר עד מחר.
שבת שלום

avatar
יפעת (09:19 30.05.2017)

אשמח לקבל גם כן את המתכונים למייל. הם מעולים!!!! יפעת .

avatar
טובי (00:24 29.05.2017)

יצא מדהים !!!אין דברים כאלו!!!החברה פשוט ישבו ואכלו אחד אחרי השני….

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:27 29.05.2017)

שמחה שכולם נהנו 🙂
תודה על העדכון.

avatar
בר (14:47 28.05.2017)

צהריים טובים.
אני רוצה למלא גליליות בקצפת. אני מכינה לחג שבועות.
אני יכולה מהיום ולשים במקפיא. או שחשוב כמה שעות לפי החג?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:06 28.05.2017)

כן, אין בעיה להכין מהיום ולהקפיא. חשוב רק לאחסן בקופסה אטומה או לעטוף בניילון נצמד או ניר כסף.

avatar
אדוה (23:48 17.05.2017)

היי אפרת קודם כל תודה רבה לך על מתכונים מנצחים.
אלופה!!!
אני רוצה להכין קינוחים אלו לשבועות.
אני רוצה להכין יום לפני וגם יש לי נסיעה של שעה ברכב למקום שאני לוקחת את זה. אני אצטרך לשים את זה במקפיא מערב לפני שאני מכינה?
ואחרי שהגעתי לאותו יעד להחזיר למקפיא או במקרר רגיל?

תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:39 18.05.2017)

היי אדוה,
אין בעיה להכין יום לפני ולהקפיא. לאחר שאת מגיעה שימי במקרר.
יום מקסים 🙂

avatar
תמר (19:45 23.04.2017)

הי..גם אני רוצה לקבל את המתכונים הנהדרים שלך למייל..
את אלופה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:34 23.04.2017)

היי תמר,
קודם כל תודה 🙂
צירפתי את המייל שלך לרשימת התפוצה.

avatar
אורלי (16:41 9.04.2017)

אשמח לקבל גם מיילים עם המתכונים שלך. תודה וחג שמייח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:48 9.04.2017)

היי אורלי,
צירפתי את המייל שלך לרשימת התפוצה.
חג שמח 🙂

avatar
קטיה (06:56 27.08.2017)

אני גם אשמח להצטרף לתפוצה. מתכונים מצויינים!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:05 27.08.2017)

היי קטיה,
צירפתי את המייל שלך לרשימת התפוצה.
שבוע מקסים 🙂

avatar
רחל (20:07 14.05.2018)

אני רואה שכולם מרוצים מאד,
תצרפי אותי גם בבקשה.
זה באמת נראה דברים מושלמים פה.תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 14.05.2018)

בשמחה 🙂

avatar
נטלי (09:23 9.12.2016)

הי אפרת,
האם ניתן להכין יום/יומיים לפני ההגשה?
להקפיא או לשים במקרר?
תודה 🙂
נטלי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:28 9.12.2016)

היי נטלי,
אפשר להכין יום-יומיים לפני ההגשה ולשמור במקרר. אם זה יותר מיומיים מומלץ להקפיא.
שבת שלום 🙂

avatar
נטלי (17:53 9.12.2016)

מצוין! תודה 🙂

avatar
אורלי (23:59 23.11.2016)

האם ילך פה עוגיות אוראו בתחתית במקום ביסקוויטים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:02 24.11.2016)

כן אורלי, אפשר.

avatar
אורלי (22:14 24.10.2016)

קינוח מעולה. השתמשתי בביסקויטים ללא גלוטן קל מאוד להכנה ולא יוצא מתוק מדי. תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:43 24.10.2016)

תודה אורלי על העדכון 🙂

avatar
דנה (17:09 22.09.2016)

אשמח גם שתשלחי לי את המתכונים המעולים שלך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:01 22.09.2016)

בשמחה! צירפתי אותך לרשימת התפוצה 🙂

avatar
נעמי (16:30 11.09.2016)

שלום אשמח אם תשלחי לי למייל את כל המתכונים
הם ממש טעימים ומוצלחים
תודה רבה נעמי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:27 11.09.2016)

היי נעמי,
כעת את רשומה לניוזלטר בהצלחה ותוכלי לקבל מיילים מידי שבוע למייל.
המשך יום מקסים 🙂

avatar
הילה (16:56 21.08.2016)

בס”ד

וואוו! קינוח טעים מאוד ומרשים מאוד
לקח לי המון זמן אך היה שווה
הכנתי לכבוד שבת קודש וזה היה מפנק…
תודה רבה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:48 21.08.2016)

שמחה שיצא טעים, זה הכי חשוב 🙂

avatar
טל (08:32 18.08.2016)

אחלה מתכון, אכין לשבת. נהנית מהאתר ומהמתכונים היישימים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:35 18.08.2016)

תודה טל, שמחה לשמוע 🙂

avatar
נועה (09:02 14.08.2016)

בסד
היי יש לי כמה שאלות:
1.האם אפשר להמיס את השוקולד והשמנת על הגז באידוי עם מים מתחת?
2.כמה זה שליש חלב?
3.כמה אחוז גבינה?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:21 14.08.2016)

היי נועה,
1. אפשר.
2. שליש כוס חלב = 80 מ”ל.
3. גבינה לבנה מומלץ 5% או 9%.
בהצלחה 🙂

avatar
עופרה אבטבי (11:01 15.07.2016)

שלום
אפשר להמיר את כל המתכון לפרווה?
יש לי 15 כוסות קטנות יפות שמתאימות לקינוחים.
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:16 15.07.2016)

היי עופרה,
מצורף המתכון בגרסת הפרווה:
2 מיכלי קצפת צמחית (סה”כ 500 מ”ל)
2/3 כוס חלב סויה או חלב קוקוס
3 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם מקופלת פרווה (משוקולד מריר) מפוררת גס – לא חובה
80 גרם ביסקוויטים מפוררים מסוג פתי בר (כ-10 ביסקוויטים קטנים)

בהצלחה 😉

avatar
הודיה (17:09 27.06.2016)

האם אפשר שתשלחו לי מתכונים חדשים וטעמים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:59 27.06.2016)

היי הודיה,
שמחה שאת אוהבת את האתר 🙂
צירפתי את המייל שלך לרשימת התפוצה כך שתוכלי לקבל עדכוני מתכונים חדשים למייל.
המשך יום נפלא!

avatar
לוטם (20:45 10.07.2016)

מתכון מציין תודה על העדכון תמשיכו לשלוח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:51 10.07.2016)

תודה לוטם, שמחה שאהבת 🙂

avatar
הודיה (17:07 27.06.2016)

אני ממש אוהבת את האתר יש באתר רוב המתכונים הכי טעימים ועוד ב10 דקות זה לא יאומן.

avatar
עדן (21:08 20.06.2016)

יצא מהמם! תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:27 20.06.2016)

תודה עדן, שמחה לשמוע 🙂

avatar
סיר (13:27 16.06.2016)

שלום,
בחיפוש אחר מתכונים לשבועות הגעתי למתכון הזה..
ואני רוצה להגיד לך שהמתכון יצא מדהים קל וטעים (אני שונאת מתכונים מורכבים…)
ומאז אני מכורה לאתר
הכיף שזה קל (10ד’ ממש כך…) פשוט וטעים…
תודה רבה – תמשכי לעדכן – את אלופה !!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:30 16.06.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה! והמשך יום נפלא 🙂

avatar
jחנה יקיר (10:24 11.06.2016)

אוהבת את האתר, הוא עדכני, מדויק במתכוניו ונאה.
תודה.
אשמח לקבל עדכונים נוספים עם אפשרות הדפסה ישירה במדפסת המחשב , זה נוח ומתאים לי.
דאגו שההדפסה תופיע באותיות גדולות ונוחות לקריאה גם בהדפסה.
תודה ,
חנה יקיר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:58 11.06.2016)

תודה חנה,
כמובן שיישלחו מתכונים חדשים.
חג שמח 🙂

avatar
דבי (14:18 10.06.2016)

הי אפרת!

אולי יש לך פתרון בשבילי.

הקצפנו שמנת מתוקה והוספנו גבינת טוב טעם 3 אחוז כי שמעתי רעיון כזה.

וזה מאד סמיך ולא ככ טעים יש לך רעיון או לזרוק?

תודה רבה שב”ש וח”ש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:25 10.06.2016)

את יכולה להקציף לקצפת יציבה: מיכל שמנת מתוקה נוסף עם 2-3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל + רבע כוס חלב קר ולערבב עם זה. זה אמור לדלל את המרקם ולאזן את הטעם ה”כבד”.
כמה שמת? 250 מ”ל שמנת מתוקה עם 250 גרם טוב טעם?

avatar
דבי (14:41 10.06.2016)

כן
תודה רבה

avatar
שלי (20:10 9.06.2016)

היי,
ניתן להקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:45 9.06.2016)

כן שלי, אפשר להקפיא.

לקריאת כל התגובות