מצרכים להכנת קינואה עם כרוב וגזר
- כוס קינואה (200 גרם) *יש לשטוף את הקינואה ולסנן
- בצל קטן קצוץ
- 2 כוסות כרוב לבן קצוץ
- 2 גזרים גדולים מגורדים בפומפיה גסה
- שליש כוס עלי פטרוזיליה קצוצה
- שן שום כתושה
- ¾+1 כוסות מים רותחים
תיבול:
- שליש כפית כמון, ¾ כפית מלח, רבע כפית אבקת קינמון, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים קינואה עם כרוב וגזר?
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים כרוב וגזר, ממליחים מעט ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-7 דקות. מוסיפים שום כתוש ופטרוזיליה ומערבבים.
- מוסיפים קינואה ומתבלים בכמון, מלח, קינמון ופלפל שחור. מוזגים מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה 10 דקות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
51 תגובות
כניסה
51 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

