מצרכים להכנת עוגיות קוקוס
עוגיות קוקוס עם חלבונים מוקצפים (עם מיקסר):
12-15 עוגיות
- 2 חלבונים של ביצה בטמפ’ החדר (הלבן-שקוף)
- 3 כפות מלאות (40 ג’) סוכר לבן
- שקית (10 ג’) סוכר וניל
- 2 כוסות (180 ג’) קוקוס טחון
עוגיות קוקוס עם ביצים שלמות (בלי מיקסר):
כ-20 עוגיות קוקוס
- 2 ביצים גדולות
- 4 כפות (50 ג’) סוכר
- כפית (5 ג’) תמצית וניל
- 2+2/3 כוסות (240 ג’) קוקוס טחון
איך מכינים עוגיות קוקוס?
עוגיות קוקוס עם חלבונים מוקצפים (עם מיקסר):
- מחממים תנור ל170 מעלות ומשמנים מעט נייר אפיה.
- מקציפים בקערה את החלבונים במשך כחצי דקה. מוסיפים את הסוכר הלבן וסוכר הוניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף לבן. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים בעזרת כף עד לאיחוד החומרים.
- מניחים כמות של כף מלאה על נייר האפיה ויוצרים עוגיות עם הידיים (כמו צורת פירמידה).
- אופים בתנור במשך כ-12 דקות, עד להזהבה בקצוות. מוציאים ומצננים לגמרי (העוגיות אמורות לצאת מהתנור כשהן יציבות אך רכות והן מתקשות מעט לאחר קירור).
הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל
*בחלמונים המיותרים ניתן להשתמש להכנת עוגיות שוקולד צ’יפס לפסח או עוגיות אגוזים לפסח.
עוגיות קוקוס עם ביצים שלמות (בלי מיקסר):
- מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
- מערבבים בעזרת כף או מטרפה ידנית את הביצים עם הסוכר ותמצית הוניל. מוסיפים קוקוס ומערבבים עד לקבלת תערובת רכה אך יציבה.
- מניחים כמות של כף מלאה על נייר האפיה ויוצרים עוגיות עם הידיים בצורת פירמידה (אם התערובת אינה יציבה ניתן להוסיף קוקוס לפי הצורך).
- אופים בתנור במשך 12-15 דקות, עד להזהבה יפה. מוציאים ומצננים לגמרי (העוגיות אמורות לצאת מהתנור כשהן יציבות אך רכות והן מתקשות מעט לאחר קירור).
הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל
*את העוגיות שומרים בקופסה סגורה בטמפ’ החדר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
137 תגובות
כניסה
137 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

