זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 45 דקות
מס’ מנות: 12 כדורי אורז
מצרכים:
חומרים לכדורים:
500 גרם בשר הודו (אדום) טחון
1 בצל טחון/ מגורד דק מאוד
2 כוסות אורז לבן שטוף ומסונן (לא מבושל)
3 כפות שמן
3/4 כוס עשבי תיבול קצוצים דק: פטרוזיליה, בזיליקום, נענע (ניתן להשתמש במקום בתבלין מיובש ולשים 2 כפות)
תבלינים: 1/2 כפית כורכום, 1/2 כפית מלח, פלפל שחור
חומרים לרוטב:
6 כפות גדושות רסק עגבניות
6 כוסות מים
2 שיני שום כתושות
1 סלק חתוך לקוביות בינוניות-קטנות (לא חובה)
תבלינים: 2 כפות גדושות סילאן, 1 כפית גדושה מלח, פלפל
אופן הכנה:
-מערבבים היטב בקערה את כל חומרי הכדורים.
-מניחים בסיר (אין צורך בשמן) את כל חומרי הרוטב, מתבלים ומערבבים היטב. טועמים ומשפרים מליחות לפי הטעם. יוצרים כדורים גדולים באמצעות הידיים, וכשהרוטב רותח (מבעבע), מניחים את הכדורים בזהירות בתחתית הסיר (המים צריכים לכסות את הכדורים לכן אם יש צורך הוסיפו מים בהתאם).
-מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות עד שהכדורים סופגים את הרוטב.
הערות:
*חשוב להשתמש בסיר רחב ולעשות מרווח בין הכדורים (הכדורים מתפשטים ומתרחבים בזמן הבישול).
*אם הכדורים מתפרקים, ניתן להוסיף 1-2 כפות שיבולת שועל לתערובת האורז והבשר.
*ניתן להכין את כדורי האורז עם בשר טחון טרי (לא מופשר), לסדר בתבנית ולהקפיא. בפעם הבאה כשתרצו להכין, תכינו רק את הרוטב ותניחו בפנים את הכדורים.
היי אפרת ממש תודה על המתכונים המטריפים! עשיתי את הכדורי בשר והם התפרקו לי זה הפך להיות אורז עם פירורי בשר. וואו זה היה מעדן! אני הולכת לאמץ את האורז הזה. אומנם זה היה לי פשלה שהתפרק אבל זה פשוט טעים בטירוף. תודה לך.
היי אפרת,
פעם הבאה אפשר להוסיף לתערובת כ-2 כפות קוואקר כדי שתהיה יותר יציבה.
בכל מקרה שמחה שיצא טעים, זה מה שחשוב:)
שלום אפרת,
המתכונים שלך מעולים אחד אחד
אני משווקת את האתר שלך לכל המשפחה שלי
תודה!!!
אפשר להכין את המתכון הזה עם עוף טחון?
היי
שמחה שאתם נהנים מהמתכונים!
אפשר להשתמש בעוף טחון.
הכנתי עם עוף טחון ויצא מעולה!
את אלופה!
עכשיו כבר סיים להתבשל ולא התפרק כמו שקראתי בחלק מהתגובות
מה עושים שיהיה יותר רוטב?
ואיך זה הגיוני שרשמת שיוצא רק 12 קציצות?
שמחה שיצא מוצלח!
כדי שיהיה יותר רוטב ניתן להכפיל את כמויות הרוטב פי 1.5.
כמות הקציצות תלויה בגודל שמכינים(:
רוצה להוסיף שהכנתי את המתכון של העוגת קקאו ומייפל שלקחתי מאוסף מתכונים של שבת
שבת מבורכת🌺
שמחה לשמוע, תודה על השיתוף(:
היי אפרת,כמו תמיד המתכונים שלך מעולים
לגבי המתכון הזה אני אחד שתמיד עוקב אחרי צעד צעד במתכון ואף קורא תגובות להמנע מטעויות שיכולות לקרות בדרך שגולשים מציפים
אך למרות שזאת פעם ראשונה ואני יודע שהמתכון הזה יחסית״רגיש ״ ועדין נקרא לזה
הצלחתי ליצור קציצה אף בקלות על הניסיון הראשון אך הרגשתי זה כאילו עומד להפתח ונסדק כזה(לא יודע בדיוק להסביר)והכנסתי אותם לסיר מאוד רחב עם מרווחים
ועדיין התפרק….
מה שמבאס שהייתי מאוד קפדן
אבל כנראה שהייתי צריך להוסיף משהו בעיסה אם זה לא הרגיש יציב 100%
היי יניב,
שמחה ממש לשמוע שאתה נהנה מהמתכונים!
הסוד במתכון הזה הוא הדיוק בכמויות ובעיקר- הערבוב של תערובת הכדורים.
חשוב לערבב היטב עד לקבלת מרקם אחיד וגם כשיוצרים את הכדורים להדק אותם.
אם בכל זאת הכדורים מתפרקים זה יכול לקרות בגלל סוג הבשר ולכן אפשר להוסיף 2 כפות שיבולת שועל או ביצה.
קודם כל אני תמיד מדייק בכמויות,
ומבחינת הערבוב ממש בחשתי עם הידיים עד לקבלת תערובת אחידה מאוד.
את הכדורים גם הידקתי ממש ברמה שהוציאו טיפה נוזלים אפילו..
וכמו שאת אומרת יכול להיות שזה חלקית משהו בבשר עצמו
השאלה הנגזרת היא איך יודעים אם להוסיף ביצה או שיבולת שועל ?
כמו כן,אציין שבגלל שזה מתכון קצת עדין וצריך להיות איתו ממש קפדניים
אם מסתכלים מבחינה יחסית לפעם ראשונה יצאה תוצאה יפה לא התפרק לגמרי ויצא עיסה כפי שקראתי בחלק מן התגובות
אך גם לא יצאו בשלמותן המקורית
אין הבדל משמעותי בין הוספת ביצה לעומת שיבולת שועל, עדיף ביצה אם התערובת קצת יבשה ולהיפך- שיבולת שועל אם התערובת מעט נוזלית.
היי, האתר הזה מדהים! כאמא לקטנטנים בלי זמן בכלל אני מכינה כמעט את כל המתכונים שלי רק ממנו! תודה רבה אפרת! אז גם אצלי הכל התפרק אבל יוצא טעים ואוכלים בכל זאת ולכן ניסיתי את המתכון כבר פעמיים. עברה אצלי חברה פרסיה ואמרה: “את מכינה גונדי ברנז’י” – שזה מתכון אליפות אצלה. בקיצור הראתי לה את המתכון והאתר ואמרה לי לערבב את העיסה היטב היטב היטב היטב! ולהדק את הקציצות היטב היטב היטב! הקציצות כבר לא מתפרקות ויוצא טעים כמו שאמור לצאת 🙂 בהצלחה.
איזה כיף שאהבת את המתכון(: שמחה שאת נהנית מהאתר ותודה על השיתוף❤
כיוון שאנחנו מכינים את המתכון הזה הרבה (!!!) טיפ נוסף זה סוג הבשר. עם בשר טחון בדרך כלל מתפרק לי ויוצא חצי כדורים חצי עיסה. כשאני עושה חצי חזה עוף וחצי בשר טחון יוצא ממש מושלם ובקלות יחסית (כנראה שזה מתכון ספציפי לבשר הודו – שאנחנו באופן אישי לא אוכלים ומעולם לא ניסיתי להכין). השימוש בעוף ממש שידרג את הצלחת המתכון. אם משתמשים בבשר טחון לגמרי צריך להוסיף משהו שידביק את העיסה. בהצלחה ואל תוותרו, זה שווה את זה. מבחינתי בקציצה אחת הילדים אכלו גם עוף גם בשר גם ירק וגם פחמימה.
שמחה מאד שאהבתם את המתכון!
תודה על השיתוף בטיפים(:
ניסיתי אבל הכל התפרק – אין משהו שמחזיק את הכדור עצמו והכל הפך לעיסה. מתחינתי מתכון ממש לא טוב ולא אחזור אליו
היי,
השתמשת בכוס מדידה ודייקת בכמויות? זה חשוב כדי להגיע למרקם יציב.
בנוסף, כפי שכתוב במתכון אם הכדורים מתפרקים, ניתן להוסיף 1-2 כפות שיבולת שועל לתערובת האורז והבשר.
אפשר גם להוסיף ביצה כדי לקבל תערובת יציבה יותר.
אפשר להכין את הקציצות מאורז ובשר שנשאר לי מפלפלים ממולאים, שזה כבר מתובל ומוכן?
ודרך אגב, אם אין לי רסק עגבניות, מה אפשר לשים במקום?
תודה על המתכונים הטעמים שיש לך באתר! נהנית מחדש בכל פעם:)
היי מיקי,
אפשר אם התערובת נוחה ליצירת הכדורים…
במקום רסק אפשר להשתמש במחית עגבניות בשימורים או עגבניות טריות מרוסקות+ 1-2 כפות קטשופ.😊
שלום אפרת משתמשת בהמון מתכונים שלך שיוצאים מעולים!!
לגבי המתכון הזה האם לא כדאי להוסיף ביצה כדי שלא יתפרק? ניסיתי את התערובת כמו במתכון והכל התפרק ..
היי 🙂
הבשר אמור להדביק את החומרים.
אם בכל זאת זה מתפרק אז אפשר להוסיף ביצה.
היי מה אפשר לשים במקום שיבולת? ..פירורי לחם? קמח?
פירורי לחם 🙂
הקציצות האלו מתאימות עם הרוטב החמוץ מתוק?
לא ניסיתי אבל נראה לי שכן.
שמחה לשמוע 🙂
תודה לך 💖
הי אפרת
תודה רבה!
יצא טעים הכנתי עם בשר בקר טחון אבל האורז ספג את כל המים והתנפח
ולא נשארו לקציצות צורות של כדורים כמו קציצה הכל פשוט התפרק מהבישול
ונהיה בעצם סיר עם אורז אדום .
מה הסיבה לכך ?
היי מיכל,
לפעמים הקציצות יכולות להראות כמו “קיפודים” אבל אם הכל התפרק לעיסה אחת אז יכול להיות שלא היה מספיק מרווח בין אחד לשני בסיר.
השתמשת באורז יבש?
תודה על הגיוון במטבח!!!! כרגיל מתכונים מעולים!
אפשר להקפיא את הקציצות לאחר הבישול?
כן אפשר 🙂
אפשר עם בשר בקר טחון? אם כן אז אותה כמות?
כן. אותה כמות.
הערה קטנה- במידה ומוסיפים שיבולת שועל, המתכון כבר לא פליאו..
מה ניתן להוסיף במקום?
היי ליעד,
הכדורים מתפרקים? אם כן אפשר להכניס את התערובת לחצי שעה למקרר להתגבשות.
שלום אפרת,
אפשר להשתמש באורז מבושל?
ואם לא – יש לי אורז מבושל שיצא קצת דביק, איך אפשר למחזר אותו?
תודה, את אלופה.
היי נטע,
במתכון הזה פחות מומלץ כי האורז צריך להתבשל ברוטב.
המתכון הזה יותר מתאים – קציצות אורז ובשר.
שאלה לגבי הרוטב, הכנתי את המתכון מספר פעמים (עם בשר טחון) אני מכינה כמות כפולה שישאר גם למחרת. הבעיה שכל פעם למחרת אחרי לילה במקרר לא נשאר רוטב – האורז סופג את הכל. אני שמה יותר מ6 כוסות – לא מודדת שמה כמעט עד סוף הסיר. מה עושים?
היי ליאת,
אני ממליצה חלק מהרוטב לשמור בנפרד מהכדורים ולחבר ביניהם רק בחימום החוזר.
הי, אם אשתמש באורז עגול זה מתאים?
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר.
היי, יש עדיפות לסוג אורז? בסמטי מתאים?
לא משנה. אני השתמשתי באורז פרסי אבל אפשר גם בסמטי.
הי אפרת,
אני רוצה להכין עם בשר בקר
אבל אין אורז לבן
האם המתכון מצליח עם אורז חום מלא? ואם כן מה הכמויות הנדרשות של המרכיבים?
היי מוניקה,
לגבי בשר בקר אין בעיה אבל אני לא יודעת איך זה ייצא עם אורז חום מלא. לגבי יתר החומרים לא אמור להיות שינוי.
אכן יצא קצת דחוס
אזכור לפעם הבאה..
תודה שחזרת לעדכן.
איזו תוספת אפשר להכין לצד הקציצות?
בגלל שיש בקציצות אורז ובשר אין צורך בתוספת נוספת למעט סלט.
היי
מה הכמויות שיש לעשות למתכון זה עבור 250 גרם בשר טחון? האם לחלק את כל שאר המרכיבים לשתיים גם כן? והאם זמן הבישול משתנה?
כן, כדאי להכין מחצית מיתר הכמויות. זמן הבישול אינו משתנה.
היי
בישלתי את הכדורי אורז 45 דק’ למרות שהשתמשתי ב250 גרם בשר טחון כפי שרשמת לי מעלה. הכדורים התרחבו ויצאו רכים אך כל הרוטב התייבש לגמרי אני רוצה להגיש אותם עם רוטב מה אפשר לעשות?
היי יפעת,
אולי זה התבשל על אש שהיא קצת גבוהה מידי ולכן הכדורים ספגו את כל הרוטב.
בכל מקרה אני ממליצה להכין רוטב בנפרד: לבשל כוס וחצי מים עם 2 כפות רסק עגבניות, שן שום כתושה, עגבניה מגורדת, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
היי אפרת
המתכון מעולה, הכנתי אותו בעבר עם בשר.
האם לדעתך המתכון יצליח עם פתיתי סוייה (בגודל בשר טחון)?
האם הקציצות יחזיקו בבישול?
יש לך רעיון איך לגרום לזה לעבוד?
תודה! 🙂
היי לי,
האמת שאין לי מושג. זה משהו שצריך לנסות.
היי, המתכון הזה אצלי קבוע על המקרר ואני מכינה אותו הרבה. פשוט, קל וטעים מאוד. בהתחלה הבן שלי לא רצה לטעום מאחר והוא לא אוהב אורז אבל אחרי שהוא ראה שאני מכינה אותו שוב ושוב הוא ביקש לטעום ואכן אהב מיד והיום זאת המנה האהובה עליו.
ממליצה להורים שהילדים שלהם לא מוכנים לנסות בהתחלה משהו חדש, להתמיד ולהמשיך להכין את אותו מתכון ובסוף הם יתרצו.
האתר הזה מציל אותי לרוב, מפאת זמן ואכן נותן רעיונות מצויינים למתכונים קלים וטובים.
למתכון זה הוספתי גם כפית בהרת וזה מעשיר את הטעם ולפעמים אני משתמשת בעגבניות טריות טחונות במקום רסק עגבניות וזה גם משפר את הטעם.
תודה אילת! כיף לשמוע 🙂
שלום!! אני מכינה עכשיו.הכדורים התרחבו לאחר 45 דקות בישול.עדין יש רוטב.
עד מתי לבשל? שיגמר הרוטב פחות או יותר? האם להעביר לסיר אחר שהם לא יהיו צפופים?
מפחדת שנדבקו/התפרקו
תודה רבה
אם הכדורים התנפחו אז הם מוכנים. יש לכבות את האש.
אמור להשאר רוטב.
אני יכולה לשים עוף טחון ואולי יש לך מתכון של קציצות אורז עם עוף
היי מלכי,
אין לי מתכון של קציצות אורז ועוף אבל אפשר להכין את המתכון הזה עם עוף טחון במקום הודו.
הי, האם הסלק שמוסיפים אמור להיות מבושל או חי?
סלק חי, רק חשוב לחתוך אותו לקוביות קטנות כדי שיספיק להתבשל.
יום מקסים 🙂
הי, אתר מעולה! אכן, מתכונים ב 10 דק’!
ניתן להחליף את האורז בעדשים? או תוספת אחרת עם ערך תזונתי יותר טוב?
תודה.
היי זיו,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר להכין גם עם בורגול במקום האורז.
עדשים הייתי ממליצה להוסיף בנוסף לחלק מהאורז והבשר ולא במקום. כדאי שאלה יהיו עדשים מבושלות כבר.
יום מקסים 🙂
שלום אפרת,
קודם כל תודה על האתר! הוא תמיד הכתובת הראשונה שלי כשאני מחפשת מתכונים:)
ניסיתי להכין את הכדורי בשר, כשהכנסתי אותם לסיר הם עמדו יפה כל כדור בנפרד, אבל במהלך הבישול הם התפרקו לגמרי… יצא סתם אורז עם בשר טחון. למה?
היי אביה,
מוזר. ערבבת אותם במקרה? היה מספיק מקום לכולם בסיר להיות בשכבה אחת או שהם היו צפופים זה לזה?
השתמשת באורז לבן לא מבושל נכון?
שלום רציתי לשאול אם אין אבקת מרק ……..???
היי שפרה,
אפשר להכין גם בלי אבקת מרק.
שלום אפרת,
אני מחפשת מתכון לקציצות דגים (בקלה למען הדיוק).. יש מצב שהמצכון הזה יעבוד??
תודה ומועדים לשמחה.
אגב,האתר שלך מדהים!!
היי הדסה,
אין לי מתכון לקציצות דגים אבל אני מקווה בקרוב לפרסם מתכון כזה.
המתכון הזה הוא בשילוב עם אורז, את רוצה לשלב את הדגים עם אורז?
חג שמח 🙂
אפשר לבשל את הכדורים בתוך תבשיל שמתבשל על אש גבוהה זה לא יהרוס אותם??
היי רינה,
חשוב שהתבשיל יכיל הרבה רוטב באופן כזה שיכסה את הכדורים ועדיף להנמיך לאש בינונית-נמוכה.
הי האם אפשר לטחון קצץ את האורז זה עדיין יצא טוב?? או שלא מומלץ??
היי,
לא ניסיתי אז אני לא יודעת. אני מניחה שזה ייצא בסדר.
בס”ד
שלום:
אולי צריך לציין במתכון שבשר שהיה קפוא והופשר אי אפשר להקפיא ללא בישול.
{מהניסיון שלי….אני גם מפשירה בשר במקרר ולא בחוץ}.
:}
נראה מתכון טוב:}
את צודקת בהחלט שירה. הוספתי הערה.
תודה! 🙂
תודה רבה! המשך יום מקסים גם לך!
שמתי 7 כוסות מים והקציצות ממש מתבשלות טוב בתוך הרוטב, נראה לי שבסוף יצא טוב…פעם הבאה אני אנסה להוסיף אולי תפו”א מגורד ויכול להיות שזה ירכך, בכל אופן תודה רבה ואל דאגה, בטוח שתהיה לנו ארוחת צהריים טעימה…
כן, תפוח אדמה יכול להיות רעיון טוב.
אני מקווה שהקציצות ימשיכו להתרכך עם הרוטב 🙂
בתאבון ויום נפלא!
איזו מקסימה את…את עונה בכזו מהירות…תודה! האמת שטעמתי מהן שוב הרגע והן קצת יותר רכות אבל נראה שלי שהמרקם יותר מדי דחוס, הן לא יוצאות אוריריות כמו קציצות אחרות, כנראה כי חסר ירק בעיסה, אבל כך הקציצות אמורות להיות? דחוסות?
תודה, חשוב לי שייצא טעים 🙂
נכון, המרקם שלהן הוא קצת שונה מקציצות רגילות. מעט יותר דחוס (אבל לא ממש דחוס). מה שכן, הן אמורות להיות רכות. הכנת אותן עם הרוטב? כי גם לרוטב יש השפעה על הרכות שלהן. ואם הכנת רוטב, עד איזה גובה מגיע הרוטב ביחס לכדורים?
סורי…נשלח פעמיים…
היי אפרת,
זה בסדר שלא שמת בצל, זה לא אמור לשנות לגבי הרכות. וגם ביצה אין צורך להוסיף במקרה הזה.
מה הכוונה עדיין קשות? הכוונה שהאורז עדיין לא מבושל או שהעוף קשה? או שהאורז והעוף מבושלים אבל המרקם של הקציצה קשה?
הי אפרת…מה שלומך? הכנתי את הקציצות היום אבל עם עוף טחון ובינתיים הם כבר ארבעים דק על האש ומקודם טעמתי אבל הן נשארו קשות, לתערובת לא הוספתי בצל בגלל הילדים, יכול להיות שהבצל הוא זה שנותן רכות או שהוא נותן רק טעם? או אולי הייתי צריכה להוסיף בכלל ביצה לתערובת?
חיפשתי לגוון קצת עם האוכל ולעשות דברים חדשים ויצא מעולה, ממש טעים
שמחה לשמוע מיכל 🙂
תודה ושבוע נפלא!
אפשר עם אורז מלא?
היי הגר,
לא ניסיתי להכין עם אורז מלא אבל אני מניחה שזה אפשרי.
אם תנסי אשמח להתעדכן בתוצאות 😉
היי
הכנתי את הקציצות ויצא מעולה.:)
אמנם הכנתי עם רוטב קצת שונה,
אבל הרעיון של הקציצה: בשר טחון +אורז יצא נפלא
תודה רבה
מעולה!
תודה על העדכון 😉
שבת שלום 🙂
עדיין לא הבנתי מה זה רכז עגבניות אפשר הסבר קצת כי אני מכירה רק עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות.
היי לילך,
רכז עגבניות הכוונה לרסק עגבניות רגיל (אם תשימי לב בדר”כ על הקופסא רשום “רכז”/”תרכיז”).
יום נפלא 🙂
תודה רבה 🙂 הכנתי על רסק יצא מעולה
בשמחה לילך! תודה לך על העדכון 🙂
היי, המתכון נראה נפלא וכבר הכנתי מחברת עם רישומים עבור שישי והחג, שאלה בקשר למתכון, כשמוציאים מהמקפיא האם צריך שיפשירו או שאפשר להכניס אותם ככה לרוטב? תודה על כל המתכונים הנפלאים.
בשמחה רבה אורית 😉
אפשר להכניס את כדורי האורז ישירות מהמקפיא לרוטב החם (אין צורך להמתין שיפשירו).
שנה טובה ומתוקה!
מאוד טעים אבל הקציצות התפרקו לגמרי .הוספתי שיבולת שועל לא כל כך עזר.מה לא נכון?
הי רונית,
זה יכול לקרות כשיש פחות בשר בתערובת.
כדי שהכדורים לא יתפרקו בפעם הבאה מומלץ להכין את התערובת מראש, לשים במקרר כמה שעות להתגבשות (אפילו אפשר להכין יום לפני) ורק אז ליצור כדורים.
שבת שלום 🙂
היי,
תודה כל המתכון ושאלה
רסק או רכז עגבניות?
מה הדבר הנכון הנחוץ?
אשמח לתשובה בהקדם
הי אדוה,
הכוונה לרכז עגבניות (עם האחוזים) ולא עגבניות מרוסקות.
היי, אפשר להוסיף תפ”א במקום סלק.
הי מזל, אפשר.
האם ניתן להמיר את בשר ההודו לבשר בקר (טחון כמובן)?
כן שירן, אפשר בהחלט.
היי
המתכון נראה מעולה!
אפשר לשנות את היחס בין הבשר והאורז ככה שיהיה יותר בשר?
למשל 800 ג’ הודו על כוס וחצי אורז?
תודה 🙂
היי לי, אני ממליצה דווקא במקרה הזה כן להיצמד למתכון במיוחד אם זאת הפעם הראשונה שמכינים.
ביתר הבשר אפשר להכין אורז עם בשר לפי המתכון המצורף ואז אפשר להשתמש ב300 גרם בשר וכוס אחת של אורז ומחצית משאר החומרים..
https://www.10dakot.co.il/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%96-%D7%A2%D7%9D-%D7%91%D7%A9%D7%A8-%D7%98%D7%97%D7%95%D7%9F/
שבת שלום 🙂
יצא מצויין!!
בסוף התאמתי את כמות אורז ל800 גרם הודו שהיו לי, לפי היחס במתכון.
מחצית הוקפא לפני הבישול כי יצא המון 😉
הקציצות סופגות את הרוטב ונוצר טעם נהדר! זה מתכון שאני מאמצת בחום 🙂
תודה רבה!
היי לי, תודה שחזרת לעדכן אותנו! שבוע נפלא 🙂
למה הכוונה בתבלין עשבים מיובשים? כך זה נקרא? אני כרגע ליד התבלינים בסופר ואין כזה דבר. יש תערובת עשבי טוסקנה המורכב מרוזמרין מרווה קורנית מיורן עלי דפנה ובזיליקום. תודה
היי לימור, הכוונה לתבלין מיובש של פטרוזיליה, נענע או בזיליקום (כל אחד קונים בנפרד).
מספיק להשתמש בסוג אחד בלבד אך אפשר לשלב את כולם ביחד בשביל לקבלת טעם מעורב.
תודה על המענה. אני יכולה לשים 2 כפות של בזיליקום יבש? זה עדיין יהיה טעים? תודה רבה
כן, זה יהיה טעים. אני אפילו מציעה בפעם הראשונה לשים כף אחת כדי שהטעם של הבזיליקום לא יהיה חזק מידי.
האם לשים רסק עגבניות או רכז ( 28*30)?
תודה
אילנה
היי אילנה, מדובר ברכז עגבניות ולא עגבניות מרוסקות. יום נפלא:)
היי
מה אפשר לשים במקום סילאן?
היי יעל, את יכולה לשים כף סוכר/דבש במקום.
אפשר קישוא במקום סלק
היי סיון, אפשר בהחלט.
תודה רבה על התגובה המהירה, חייב לציין מאוד אוהבת את האתר שלכם כל יום מנסה משהו חדש
כייף לשמוע:)